.

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΡΟΥΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ !!!

ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ & ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ, ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ & ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ​!!!
Τον πρώτο χρόνο της Κατοχής, το 1941-1942, όπου κυριαρχούν απόλυτα οι δυνάμεις του Άξονα σε όλη την Ευρώπη, στην Αθήνα έχει δημιουργηθεί ένα ευρύ δίκτυο Ελλήνων συνεργατών του κατακτητή που έχει κυρίως οικονομικό υπόβαθρο. Μην ξεχνάμε ότι μεσολαβεί ο φονικός κατοχικός λιμός, οπότε έχουμε πολλούς εμπόρους, βιομηχάνους και ανθρώπους που κινούνται γύρω από την αγορά γενικότερα, τη μαύρη αγορά αφού η επίσημη αγορά έχει καταρρεύσει !!!



Στα δίκτυα της μαύρης αγοράς ξεχωρίζουν κάποιοι μεγαλομαυραγορίτες, οι οποίοι συνεργάζονται στενά με τους Γερμανούς.

Είναι οι άνθρωποι που δημιουργούν μεγάλες περιουσίες από αυτή τη συνεργασία, είναι οι άνθρωποι που κρύβουν τρόφιμα σε παράνομες αποθήκες για να δημιουργήσουν τεχνητή άνοδο της τιμής και να αποκομίσουν παράνομα κέρδη παρά το γεγονός ότι συνάνθρωποι τους πεθαίνουν από την πείνα, αυτό δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα.

Αυτό το ευρύ δίκτυο προσπαθεί να διατηρήσει τα κεκτημένα του καθώς φαίνεται πλέον καθαρά ότι οι Γερμανοί θα χάσουν τον πόλεμο.  ​


ΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" !!!

ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
Στην αστική τάξη της Αθήνας - που στην πράξη υπαγόρευε το ναι ή το όχι στον όποιο Μεταξά - δημιουργήθηκε με μεγάλη προθυμία ένα ευρύ δίκτυο Ελλήνων συνεργατών του γερμανού κατακτητή, που είχε κυρίως οικονομικό υπόβαθρο, με πολλούς εμπόρους, βιομηχάνους και ανθρώπους που κινούνταν γύρω από την μαύρη αγορά και που δημιούργησαν τεράστιες περιουσίες, αφού έκρυβαν τρόφιμα σε παράνομες αποθήκες για να δημιουργήσουν τεχνητή άνοδο των τιμών και να αποκομίσουν παράνομα κέρδη, παρά το γεγονός ότι, την ίδια ώρα, συνάνθρωποι τους πέθαιναν από την πείνα. Αυτό, το ευρύ δίκτυο, που προσπάθησε να διατηρήσει τα κεκτημένα του ακόμη και όταν οι Γερμανοί έχαναν τον πόλεμο, ήταν εκείνο που θα υπαγόρευε αβίαστα το "ΝΑΙ" στον Μεταξά, αν το τελεσίγραφο, αντί για τον Μουσολίνι, το είχε απευθύνει στην Ελλάδα ο Χίτλερ !!! ​



Οι ίδιες εφημερίδες, στο πλευρό των Γερμανών, τότε και τώρα !!!

Με τη σκέψη στα σημερινά γεγονότα, μπορεί να φανταστεί κανείς, πότε δημοσιεύτηκε το παρακάτω άρθρο εφημερίδας; Διαβάστε το και προβληματιστείτε.



ΔΙΚΗ ΜΕΡΤΕΝ: Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Η δίκη του Μέρτεν ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 1959, οπότε και του επιβλήθηκε ποινή καθείρξεως 25 ετών και δήμευση της περιουσίας του. Τον Νοέμβριο του 1959 η ελληνική Βουλή ψήφισε νόμο περί αναστολής διώξεως εγκληματιών πολέμου. 
Ν.Δ.4016/1959: 
«Αναστέλλεται αυτοδικαίως και χωρίς να απαιτήται απόφασίς τις δικαστηρίου, δικαστικού Συμβουλίου ή άλλη τις διαδικασία, πάσα δίωξις Γερμανών υπηκόων φερομένων ως εγκληματιών πολέμου» !!!



Η δίκη που συντάραξε τη μεταπολεμική Ελλάδα

28η Οκτωβρίου 1940 κι ο πόλεμος ξεκινά στην Ελλάδα.
Πολλές σελίδες της ιστορίας αυτής γράφτηκαν με αίμα αλλά και με ατέλειωτες ίντριγκες και προδοσίες. Μία από αυτές είναι και η περιβόητη «Υπόθεση Μέρτεν».

Θα μπορούσε να είναι σενάριο μιας βραβευμένης ταινίας του Χόλιγουντ που τα είχε όλα: πολιτική, ίντριγκες, οικονομικά σκάνδαλα, προσωπικές φιλοδοξίες, παρασκήνιο, διπλωματία, άρωμα γυναίκας, σασπένς και κυρίως βία, πολλή βία. Όμως, η φαντασία και του καλύτερου σεναριογράφου ωχριά μπροστά στην ωμή πραγματικότητα της υπόθεσης Μέρτεν. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!



ΤΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΘΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!

Σκισμένα τζιν ακριβοπληρωμένα, που ούτε λέτσοι θα φορούσαν...
Αξύριστ-ατημέλητοι με κότσους και τσουλούφια,
σκουλαρήκια, τατουάζ, φιγουράρουνε στην πλαζ...
Σαραντάχρονα μπακούρια, γεροντοκόρες μεσ' την φούρια,
αγάπη ψάχνουν σε ΤV... μα καταλήγουν μοναχοί.
Άτεκνοι συνταξιούχοι, Δημοσίου προνομιούχοι
παίζουν Λόττο, παίζουν τάβλι, το αργόσχολο σουραύλι...
Νέα παιδιά που μακαρίζουν Αμερική, και πιθηκίζουν...
Πέφτουν τους τα παντελόνια. (Κανείς τους δεν δουλεύει)
Είναι ξένα τα γκαρσόνια!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
Με το νέο, τραπεζοκεντρικό ΚΠολΔ, ενώ ο οφειλέτης χάνει το σπίτι του στον πλειστηριασμό για χρέη στο δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία, επειδή τα χρήματα του πλειστηριάσματος πηγαίνουν κατά 65% πρώτα στις τράπεζες, για να καλύψουν οφειλές από δάνεια και κάρτες, αυτός συνεχίζει να χρωστά στο δημόσιο και τα ταμεία, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να χάνει την περιουσία του, αλλά να κινδυνεύει να καταλήξει και στη φυλακή, αφού οι οφειλές σε δημόσιο και ταμεία είναι ποινικοποιημένες !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Η πραγματική προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, δηλαδή η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, καταργήθηκε την 31/12/2014, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν την ανανέωσε, ενώ την ίδια σκληρή μνημονιακή απαίτηση των δανειστών και της ΤτΕ ακολούθησε στη συνέχεια και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, που δεν τόλμησε ποτέ να την επαναφέρει !!!

Έτσι, οτιδήποτε αποκαλείται σήμερα ως προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, ανήκει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας όσων την επικαλούνται !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΔΝΤ & SSM !!!

ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΓΑΛΛΙΑ & ΒΕΛΓΙΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΩΣ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (SUGARDATERS.GR)
Βρείτε έναν «sugar daddy»: Σπρώχνουν τους νέους στην πορνεία για να λύσουν το  πρόβλημα του τραπεζικού δανεισμού και της υπερχρέωσης !!!




Θέμα σήμερα στα μίντια ότι μετά τις Βρυξέλλες, τον περασμένο μήνα, μια ιστοσελίδα γνωριμιών καλεί τις φοιτήτριες να προτιμήσουν μια σχέση με έναν «πλούσιο» άνδρα κάποιας ηλικίας αντί να λάβουν τραπεζικό δάνειο για να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους. Ωστόσο κανείς δεν αναφέρεται στην αντίστοιχη Ελληνική. Ακούει κανείς από τη Δίωξη;

Μάλιστα η ιστοσελίδα ξεκίνησε διαφημιστική καμπάνια έξω από πανεπιστήμια στο Παρίσι, προκαλώντας την οργή των αρχών αλλά και την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

«Γεια σας, φοιτήτριες» γράφει η γιγαντοαφίσα, πάνω σε ένα φορτηγό, που διαφημίζει στη γαλλική πρωτεύουσα την ιστοσελίδα RichMeetBeautiful.fr.

«Ρομαντισμός, πάθος και όχι φοιτητικά δάνεια. Βγείτε ραντεβού με έναν Sugar Daddy, μια Sugar Mama» (σ.σ. εύποροι άνδρες και γυναίκες, κάποιας ηλικίας), συνεχίζει η διαφήμιση. 



ΚΟΥΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥ !!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥ !!!

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ
Οι κομμώτριες των δημοσκοπήσεων παραμυθιάζουν τον Κούλη ότι η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 11,90% !!!


ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ" ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ !!!

Στο 30,3% το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι 18,4% του βασικού κυβερνητικού εταίρου. Πώς καταγράφονται οι συσπειρώσεις σε Πειραιώς και Κουμουνδούρου. Στην τρίτη θέση η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ακολουθούν ισοψηφώντας ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή. Στο 2,1 % Ποτάμι και ΑΝΕΛ.

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑ ΑΤΜ ΤΗΣ ΕΤΕ !!! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;;

ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Σ/Κ
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα της ΕΤΕ: Υπερφόρτωση συστήματος ή υποφόρτωση μετρητών ;;;



Τα συστήματα της ΕΤΕ "έπεσαν" κατά τις 7 μμ από υπερφόρτωση, ίσως, σύμφωνα με την τράπεζα, λόγω αργίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, εκτός από τα ATMs, προβλήματα παρουσίασαν και τα POS, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές στα super markets.

Όπως αναφέρει η Εθνική, "καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση" της λειτουργίας των συστημάτων της τράπεζας.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ: Η ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΚΗΡΥΞΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ !!!

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΚΕΝΑ & ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΕΙΟ ΔΗΜΟ
Να οφείλουν υπέρογκα ποσά στους οικείους Δήμους για δημοτικά τέλη εμφανίζονται πολλοί ιδιοκτήτες με κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα !!!



Το πρόβλημα με τους ιδιοκτήτες ακινήτων τα οποία είναι κενά και για τα οποία έγινε διακοπή παροχής ρεύματος αλλά την ίδια στιγμή δεν σταμάτησαν να επιβαρύνονται με δημοτικά τέλη, θέτουν με επίκαιρη ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Ενέργειας βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση του Αλ. Τριανταφυλλίδη την οποία συνυπογράφουν αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνεται ότι πολλοί ιδιοκτήτες ακίνητων εμφανίζονται να χρωστούν υπέρογκα ποσά αναδρομικών δημοτικών τελών, στους οικείους δήμους.

ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ: ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΜΕΡΚΕΛ & ΣΟΪΜΠΛΕ !!!

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η SZ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ CDU ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ...
Φυσικά το κόμμα των Μέρκελ-Σόιμπλε δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα τα έχει αρπάξει, αφού έχει παρελθόν σε περίεργες χρηματοδοτήσεις-μίζες...
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:






SZ: 'Μυστηριώδης' χρηματοδότηση στην CDU μέσω Αζερμπαϊτζάν από τη Socar



Συμβαίνουν και στη Γερμανία: Η Sueddeutsche Zeitung αποκαλύπτει ότι το τοπικό παράρτημα της CDU στη Φρανκφούρτη δέχθηκε “μυστηριώδη” χρηματοδότηση συνολικού ύψους 28.000 ευρώ από το Αζερμπαϊτζάν και συγκεκριμένα από την πετρελαϊκή εταιρεία Socar.

Η χρηματοδότηση αυτή οδήγησε σε μακροχρόνια δικαστική διαμάχη με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, γεγονός όμως που έμεινε κρυφό από τη γερμανική κοινή γνώμη.

Η CDU όπως όλα δείχνουν δε θα τιμωρηθεί για την αποδοχή των χρημάτων αυτών, χάρη σε μία τρύπα στη νομοθεσία χρηματοδότησης των κομμάτων.

Η ΑΑΔΕ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
Απάντηση της ΑΑΔΕ μετά από κοινοβουλευτική ερώτηση.




Σε διαπραγμάτευση με τους εφοριακούς παραπέμπει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) όσους χρωστούν στην Εφορία και απειλούνται με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς! Οι φορολογούμενοι που δεν πληρώνουν εγκαίρως τις φορολογικές υποχρεώσεις τους και στους οποίους η Εφορία έχει επιβάλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης προσεγγίζουν το 1.000.000. Οι πλειστηριασμοί πολύ σύντομα θα γίνονται με τιμή πρώτης εκκίνησης την εμπορική αξία των ακινήτων, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες να βρεθούν ενδιαφερόμενοι αγοραστές και να εξασφαλίσει το Δημόσιο πρόσθετα έσοδα για τα κρατικά ταμεία.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ;;;

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν ο αριθμός των συντάξεων που έχουν χορηγηθεί είναι πλαστός, όπως και τα χρήματα που δήθεν έχουν δοθεί !!!



Αλχημείες πολλές, και μάλιστα κάθε είδους, εντόπισαν οι «θεσμοί» στα στοιχεία των συντάξεων που έχουν εκδοθεί και έχουν γίνει άνω – κάτω στο υπουργείο Εργασίας και στη Διοίκηση του ΕΦΚΑ, όπου ξαφνικά την περασμένη Δευτέρα εισέβαλαν Επίτροποι του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ύστερα από παρέμβαση των «θεσμών», στο πλαίσιο των… μνημονιακών δικαιωμάτων τους.

Οι Επίτροποι προχώρησαν σε ελέγχους για τα ληξιπρόθεσμα των συντάξεων και ζήτησαν όλα τα στοιχεία για τον αριθμό των αιτήσεων συνταξιοδότησης που έχουν διεκπεραιωθεί και το ύψος της δαπάνης για την πληρωμή τους. Στοιχεία τα οποία θέλουν οι «θεσμοί» γιατί έχουν άμεση σχέση με τον προϋπολογισμό, το προσχέδιο του οποίου τους έχει στείλει το υπουργείο Οικονομικών. Και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ δύσπιστοι ως προς την ακρίβεια των ποσών που αναφέρονται στο προσχέδιο και ιδιαίτερα ως προς το «πλεόνασμα» που εμφανίζεται στον ΕΦΚΑ, το οποίο θεωρούν ότι είναι εικονικό!

ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΕ ΚΟΜΙΣΙΟΝ & MONSANTO ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ ROUNDUP !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ 10ΕΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ
Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων απέρριψε τελικά την πρόταση της Κομισιόν για 10ετή ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας του ύποπτου για καρκινογένεση ζιζανιοκτόνο Roundup​ της Monsanto !!!




Μάλιστα η Ελλάδα ήταν από τις χώρες εκείνες που καταψήφισαν την πρόταση της Κομισιόν μαζί με το Βέλγιο, την Κροατία, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα, την Αυστρία, τη Σλοβενία και τη Σουηδία, ενώ απείχαν η Γερμανία και η Πορτογαλία.

Κατά την ψηφοφορία που έγινε την Τετάρτη, αν και 16 χώρες ψήφισαν υπέρ της ανανέωσης της άδειας χρήσης του Roundup​ και συγκεκριμένα Βουλγαρία, Δανία, Τσεχική Δημοκρατία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Ουγγαρία, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Φινλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο, δεν επετεύχθη η ειδική πλειοψηφία που απαιτεί ο κανονισμός και συγκεκριμένα τα κράτη μέλη που θα υπερψηφίσουν να αντιπροσωπεύουν το 65% του πληθυσμού της ΕΕ.

ΕΚΤ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ !!!

ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟ 50%, ΗΤΟΙ ΣΤΑ 30 ΔΙΣ ΜΗΝΙΑΙΩΣ
Την παράταση του προγράμματος αγορών ομολόγων - το οποίο ολοκληρωνόταν στα τέλη του έτους- για τους πρώτους εννέα μήνες του 2018 ανακοίνωσε η ΕΚΤ.






Παράλληλα, ανακοίνωσε την περικοπή των αγορών ομολόγων στα 30 δισ. ευρώ μηνιαίως. Οπως αναφέρει η απόφαση της κεντρικής τράπεζας, από τον Ιανουάριο του 2018 οι καθαρές αγορές τίτλων αναμένεται να συνεχιστούν με μηνιαίο ρυθμό 30 δισ. ευρώ ως τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2018 ή και περισσότερο, αν χρειαστεί.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ...45 ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σχεδόν μια στις δύο υποθέσεις που φτάνουν στον Άρειο Πάγο χρονολογούνται πριν το 2003, ακόμη και από τη δεκαετία του 1970 !!!




Σε... Πταισματοδικείο τείνει να μετατραπεί τα τελευταία χρόνια ο Αρειος Πάγος καθώς κατακλύζεται από χιλιάδες υποθέσεις ήσσονος σημασίας. Αποτέλεσμα; Υπάρχουν υποθέσεις που φθάνουν στο ανώτατο δικαστήριο ενώ ξεκίνησαν τη δικαστική τους διαδρομή ακόμα και τη δεκαετία του 1970.

Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο, που έχει την ευθύνη της επίλυσης σοβαρών νομικών θεμάτων, φθάνει να εκδίδει περί τις 2.000 αποφάσεις σε μία δικαστική σεζόν. Κι αυτό, γιατί η δικομανία των Ελλήνων και η χαμηλή ποιότητα απονομής δικαιοσύνης στα δικαστήρια ουσίας (Πρωτοδικεία και Εφετεία) αναγκάζουν τους ανώτατους δικαστές να δικάζουν υποθέσεις που δεν θα έπρεπε να φθάνουν ώς τον ανώτατο βαθμό, προκαλώντας έτσι πρόσθετες στρεβλώσεις στο ήδη προβληματικό σύστημα δικαιοσύνης.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ !!!

ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Χιλιάδες φορολογούμενοι θα φορολογηθούν και το 2018 όχι με βάση τα πολύ χαμηλά εισοδήματα που απέκτησαν το 2017 αλλά με βάση τα εξωπραγματικά ποσά τεκμαρτών εισοδημάτων που θα τους προσδιορίσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων !!!




Ακόμη πιο επαχθές καθεστώς τεκμηρίων θα ισχύσει το 2018 για εκατομμύρια φορολογούμενους. Οι παγίδες υπερφορολόγησης που κρύβουν οι διατάξεις για τα τεκμήρια διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων θα είναι σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστούν.

Λόγω της σημαντικής συρρίκνωσης των εισοδημάτων, την οποία έχει προκαλέσει η πολυετής οικονομική κρίση, πολλά φυσικά πρόσωπα θα φορολογηθούν και το 2018 όχι με βάση τα πολύ χαμηλά εισοδήματα που απέκτησαν το 2017 αλλά με βάση τα εξωπραγματικά ποσά τεκμαρτών εισοδημάτων που θα τους προσδιορίσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με βάση το σύστημα των τεκμηρίων ή αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης και των τεκμηρίων απόκτησης περιουσιακών στοιχείων που προβλέπει ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος (ΚΦΕ).

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ELA !!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2018
Ρευστότητα μέσω έκδοσης ομολόγων και τιτλοποιήσεις δανείων ψάχνουν οι τράπεζες !!!





Σχέδιο εξόδου από τον ELA, το γ΄ και δ΄ τρίμηνο του 2018, έχουν καταστρώσει οι τράπεζες, με κύριο όχημα τις εκδόσεις ομολόγων.

Με εξαίρεση την Εθνική Τράπεζα, η οποία στοχεύει στην πλήρη αποπληρωμή του ELA το αργότερο μέσα στο α΄ τρίμηνο του 2018, οι υπόλοιπες τράπεζες θέτουν ως χρονικό όριο εξόδου το γ΄ και δ΄ τρίμηνο του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr, ο σχεδιασμός των τραπεζών προβλέπει ότι για να καταστεί εφικτή η αποπληρωμή του δανεισμού από τον ELA είναι απαραίτητο να επιστρέψουν στο τραπεζικό σύστημα καταθέσεις 10 – 15 δισ. ευρώ. Καθώς κάτι τέτοιο δεν μοιάζει εφικτό, η αύξηση της ρευστότητας που απαιτείται για την απεξάρτηση από τον ELA σχεδιάζεται να "δημιουργηθεί" από άλλα μέσα και συγκεκριμένα από ομολογιακές εκδόσεις, τιτλοποιήσεις και άνοιγμα της διατραπεζικής αγοράς.

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!

ΕΝΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ
Αποχή απ’ όλους τους πλειστηριασμούς (συμβατικούς και μελλοντικούς ηλεκτρονικούς), πλην των δικαστικών και των εκούσιων, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018, αποφάσισαν στις 23/10, στην Τρίπολη, σε μία μαραθώνια έκτακτη γενική συνέλευση, οι συμβολαιογράφοι της Πελοποννήσου !!!


Επίσης, κατά πλειοψηφία, αποφάσισαν αποχή για προκαταρκτικές πράξεις όσον αφορά την μετατροπή των πλειστηριασμών από συμβατικούς σε ηλεκτρονικούς, ενώ, διευκρίνισαν, ότι θα δέχονται τις πράξεις κατάθεσης, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους, ότι απέχουν απ’ όλους τους πλειστηριασμούς, ότι δεν έχουν αποκτήσει την πιστοποίηση και ότι δεν έχει ο σύλλογός τους ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Με άλλη απόφασή τους, γνωστοποιούν, ότι, δεν θα προβούν τα μέλη τους σε πιστοποίηση, όσον αφορά την δυνατότητά τους να εκτελούν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, μέχρι να ενημερωθούν λεπτομερώς για το νέο σύστημα.

ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΟΡΣΕ !!!

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΦΕΡΝΤΙΝΑΝΤ ΠΟΡΣΕ
Όταν ο Χίτλερ έσωσε την Πόρσε από την χρεοκοπία !!!


H συνάντηση με τον Αδόλφο Χίτλερ τον Μάιο του 1933 ήταν σημείο καμπής για τον Φέρντιναντ Πόρσε. Η Πόρσε, που είχε ιδρυθεί δύο χρόνια νωρίτερα, βρίσκονταν αντιμέτωπη με την χρεοκοπία. Ο ιδρυτής της Πόρσε διεκδίκησε επιχορηγήσεις, τις οποίες ο Χίτλερ σχεδίαζε να διαθέσει αποκλειστικά στην Daimler-Benz.

Όμως, όπως σημειώνει η Deutsche Welle, ο γερμανός μηχανολόγος κατάφερε να πείσει τον Φύρερ και έτσι ένα μεγάλο μέρος της κρατικής βοήθειας διοχετεύθηκε τελικά σε ένα πρόγραμμα σχεδιασμού αγωνιστικών αυτοκινήτων, στο οποίο συμμετείχε η Πόρσε. Δεν αποκλείεται με τις επιχορηγήσεις να αποτράπηκε τελικά η χρεοκοπία της γερμανικής εταιρίας.

ΧΑΡΑΤΣΙ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ & ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ !!!

ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εισοδημάτων και επιδομάτων, που απαλλάσσονται από το φόρο εισοδήματος ή φορολογούνται αυτοτελώς με ένα συντελεστή φόρου 15% ή 20% και θα επιβαρυνθούν και το 2018 με ειδική εισφορά αλληλεγγύης κλιμακούμενη από 2,2% έως και 10%, εφόσον ο δικαιούχος των εισοδημάτων αυτών έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια του 2017 συνολικό ετήσιο ατομικό εισόδημα άνω των 12.000 ευρώ.





Στα εισοδήματα αυτά περιλαμβάνονται κοινωνικά και προνοιακά επιδόματα, επιδόματα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, αγροτικές επιδοτήσεις και ενισχύσεις, μερίσματα, τόκοι καταθέσεων, ομολόγων, έντοκων γραμματίων και ρέπος, υπεραξίες από πωλήσεις μετοχών, αμοιβαίων κεφαλαίων, ομολόγων και παραγώγων χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Ειδικότερα, οι κατηγορίες εισοδημάτων που απαλλάσσονται από το φόρο εισοδήματος αλλά υπόκεινται σε ειδική εισφορά αλληλεγγύης είναι οι ακόλουθες:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Αρχικά αποφασίστηκε να ζητηθεί το άνοιγμα των λογαριασμών των μελών του ΔΣ που υπέγραψαν το μνημόνιο του πλειστηριασμού του Ερρίκος Ντυνάν !!!




Την απόφαση να προχωρήσει στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων στην υπόθεση της πώλησης του «Ερρίκος Ντυνάν», έλαβε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, η οποία συνεδρίασε χθες.

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: ΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ !!!

ΔΕΚΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Κυρώθηκε η συμφωνία Ελλάδος-ΗΠΑ για φορολογική συμμόρφωση και ανταλλαγή πληροφοριών !!!




Δεκτό επί της αρχής και των άρθρων του έγινε από την Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών «Κύρωση του Μνημονίου Συνεννόησης και Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ για τη βελτίωση της διεθνούς φορολογικής συμμόρφωσης και εφαρμογή του νόμου περί φορολογικής συμμόρφωσης λογαριασμών αλλοδαπής».

Γ.Γ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK !!!

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
Διαπίστωσε παράνομες και παραπλανητικές πρακτικές από προφίλ που εμφανίζονται ως προμηθευτές και καλούν τους καταναλωτές να καταβάλλουν χρηματικά ποσά για την αγορά αγαθών, χωρίς ωστόσο, είτε να τους παραδώσουν τα αγαθά αυτά, είτε να παραδίδουν αγαθά άλλα από τα παραγγελθέντα ή απομιμητικά / ελαττωματικά χωρίς δυνατότητα επιστροφής !!!



Σε ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τις συναλλαγές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, μετά από έρευνα της επί καταγγελιών καταναλωτών που προχώρησαν σε συναλλαγές από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα μέσω του facebook.

Η γενική γραμματεία διαπίστωσε παράνομες και παραπλανητικές πρακτικές από προφίλ που εμφανίζονται ως προμηθευτές και καλούν τους καταναλωτές να καταβάλλουν χρηματικά ποσά για την αγορά αγαθών, χωρίς ωστόσο, είτε να τους παραδώσουν τα αγαθά αυτά, είτε να παραδίδουν αγαθά άλλα από τα παραγγελθέντα ή απομιμητικά / ελαττωματικά χωρίς δυνατότητα επιστροφής.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι κοινή συνισταμένη των εν λόγω καταγγελιών είναι :

ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΕΕΕΠ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ 2 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ !!!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Ο Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε ότι επί μακρό χρονικό διάστημα δύο στοιχηματικές εταιρίες, υπό τη συγκάλυψη του πρώην επικεφαλής της ΕΕΕΠ Αντώνη Στεργιώτη, αντί να κλείσουν και να μπουν οριστικά και αμετάκλητα στην «μαύρη λίστα» μαζί με εκατοντάδες άλλες παράνομες, λειτουργούσαν κανονικά !!!


Βόμβα μεγατόνων έπεσε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής κατά την ακρόαση των φορέων επί του νομοσχεδίου για τα VLTs στην οποία είχαν κληθεί ο νυν και οι δύο τέως Πρόεδροι της ΕΕΕΠ, ο ΟΠΑΠ και οι πράκτορες, καθώς και το ΚΕΘΕΑ.

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε ότι επι μακρό χρονικό διάστημα δύο στοιχηματικές εταιρίες, υπό τη συγκάλυψη του πρώην επικεφαλής της ΕΕΕΠ Αντώνη Στεργιώτη, αντί να κλείσουν και να μπουν οριστικά και αμετάκλητα στην «μαύρη λίστα» μαζί με εκατοντάδες άλλες παράνομες, λειτουργούσαν κανονικά …και με το «παράθυρο» του ελεγκτή. Απευθυνόμενος στον Αντώνη Στεργιώτη τον ερώτησε ξεκάθαρα: «Είναι αλήθεια ότι στα χέρια σας, κ. Στεργιώτη, είχατε πορίσματα των ελέγχων, τουλάχιστον για δύο εταιρείες του μεταβατικού καθεστώτος, σύμφωνα και με τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, αλλά και με δημοσιεύματα της εποχής;. Θα καταθέσω, κύριε Πρόεδρε, τα δημοσιεύματα, που έλεγαν ότι δεν έπρεπε αυτές να έχουν αδειοδοτηθεί και παραβίαζαν το νόμο. Εάν όντως τα είχατε αυτά και δεν πράξατε τα δέοντα, δεν σας έχει καλέσει ακόμα εσάς Εισαγγελέας ή σας έχει καλέσει;». 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ MIFID II ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2018
Θεμελιώδεις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών συνεπάγεται η υιοθέτηση της οδηγίας Mifid II από τις αρχές του 2018, που ρυθμίζει θέματα διάθεσης επενδυτικών προϊόντων τόσο από τις τράπεζες όσο και από το σύνολο των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον επενδυτικό τομέα.



Αυτό επεσήμανε χθες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών και της Eurobank Νικόλαος Καραμούζης, μιλώντας στο πλαίσιο της ημερίδας που διοργάνωσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με θέμα «Mifid II-MIFIR: Αναγκαίες προσαρμογές στο νέο περιβάλλον». Την ημερίδα χαιρέτισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Καραμούζη, οι αλλαγές που απαιτείται να γίνουν είναι πολύπλοκες και μάλιστα σε μια περίοδο μεγάλου φόρτου εργασιών στις τράπεζες.

«Οι τράπεζες βρίσκονται σε ένα ρυθμιστικό τσουνάμι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμούζης, καθώς την ίδια ώρα καλούνται να προσαρμοστούν στα καυτά ζητήματα της αντιμετώπισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων και της υλοποίησης των κάθε λογής ελέγχων (π.χ. stress tests) από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΡΟΔΟΣ: ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ !!!

ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΣΤΕΡΛΙΝΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Η τράπεζα Πειραιώς προσπάθησε να κλείσει την υπόθεσή τους προτείνοντας εξωδικαστικό συμβιβασμό για ποσό ύψους 3.998,07 ευρώ !!!





Ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία κατά της τράπεζας Πειραιώς και κατά του πρώην διευθυντή του υποκαταστήματος της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, προσέφυγαν ενας πανεπιστημιακός καθηγητής της αλλοδαπής και η σύζυγός του.

Με την αγωγή τους ζητούν από τους εναγόμενους να τους καταβάλουν αλληλεγγύως και εις ολόκληρον ο καθένας, 362.000 € με το νόμιμο τόκο από την 28η Αυγούστου 2015 και για ηθική βλάβη το ποσό των 100.000 € για τον κάθε ένα τους.

Επιπλέον ζητούν να απειληθεί κατά του δεύτερου των εναγομένων προσωπική κράτηση ενός έτους ως μέσον αναγκαστικής εκτέλεσης της απόφασης που θα εκδοθεί.
Ο πρώτος ενάγων τυγχάνει συνταξιούχος ορκωτός λογιστής με λαμπρή επαγγελματική πορεία και κοινωνική καταξίωση. Διδάσκει λογιστικά και συμβουλευτική στρατηγικής στο Πανεπιστήμιο South Bank του Λονδίνου. Η σύζυγός του δραστηριοποιείται σε εταιρεία με τζίρο άνω του ενός εκατ. στερλινών.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;; ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

Η ΤτΕ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΤ & ΤΟΥ SSM !!!
Την ώρα που βοούν τα ΜΜΕ όλου του πλανήτη για το πρωτοφανές σκάνδαλο Λογοθέτη - Libra Group με τα κόκκινα δάνεια, το πόρισμα της ΤτΕ για την Τράπεζα Πειραιώς καταλήγει στο προκλητικό συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει δόλος, ούτε όφελος, ούτε ζημία, ούτε ονόματα στελεχών που ευθύνονται, παρά μόνο παραβιάσεις του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου που ..... προφανώς έγιναν από τα .... ηλεκτρονικά συστήματα .... ή από χάκερς .... ή από εξωγήινους !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:



Δηλαδή κε Διοικητά, δεν υπάρχει δόλος, ζημία, όφελος και ευθύνες ούτε στην περίπτωση των 12 μεγαλοστελεχών που οδηγήθηκαν σε παραίτηση και ερευνώνται σήμερα από την δικαιοσύνη, επειδή διέγραψαν εν μια νυκτί προσωπικά τους δάνεια 30.000.000 ευρώ ;;;

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι τραπεζομεροκαματιάρηδες του bankingnews.gr :

Η συνεχής διύλιση του πορίσματος της Τράπεζας της Ελλάδος για την τράπεζα Πειραιώς δημιουργεί μια πλασματική εντύπωση ότι έχει αποκαλυφθεί το σκάνδαλο του αιώνα.
Ότι συνέβησαν σημεία και τέρατα, απάτες ή κομπίνες, όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. 

ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΕΚΟΡ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

226 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ 324% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Έκθεση του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών (IIF) !!!




Στο ποσό-ρεκόρ των 226 τρισεκατομμυρίων δολαρίων έχει εκτιναχθεί το παγκόσμιο χρέος, σύμφωνα με έρευνα, ποσό που είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από την παγκόσμια οικονομική παραγωγή.

Και αυτό τη στιγμή που οι επιχειρήσεις στις περισσότερες χώρες δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους, ενώ οι μεγάλες Κεντρικές Τράπεζες ανά το παγκόσμιο ετοιμάζονται να τερματίσουν την πολιτική της παραχώρησης φθηνού χρήματος.

Το παγκόσμιο χρέος ανέρχεται σήμερα στο 324% της παγκόσμιας ετήσιας οικονομικής παραγωγής, αναφέρει σε έκθεση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών (IIF).

ΦΥΤΩΡΙΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ;;;

ΗΔΗ 12 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
Σύμφωνα με το EUObserver υπάρχει αίτημα για εξωτερική έρευνα από πέντε βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου που ζητούν να συσταθεί ειδική επιτροπή για τη σεξουαλική παρενόχληση να βοηθήσει τα θύματα και να εξασφαλίσει ότι οι δράστες θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη !!!


Μια ομάδα βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζητούν να ξεκινήσει μια εξωτερική έρευνα για καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από καταγγελίες στην εφημερίδα Sunday Times,ανέφερε την Τρίτη από το Στρασβούργο, η ιστοσελίδα κοινοτικής ενημέρωσης EUObserver

Σύμφωνα με τον EUObserver, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο περιγράφεται ως «φυτώριο της σεξουαλικής παρενόχλησης» μετά από καταγγελίες πως μια σειρά από άνδρες ευρωβουλευτές είχαν παρενοχλήσει περί τις 12 γυναίκες βοηθούς.

Τα ονόματα των φερόμενων ως δραστών δεν έχουν αποκαλυφθεί στο κοινό, γράφει ο EUObserver, αν και η εφημερίδα Times έκανε αναφορά στον Yves Cochet, έναν πρώην Γάλλο υπουργό περιβάλλοντος και ευρωβουλευτή των Πρασίνων.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ 10ΕΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ
Όπως μεταδίδει το capital.gr αν το ΚΕΑΟ δεν βρίσκει στους λογαριασμούς ενός οφειλέτη χρήματα ή βρίσκει ποσά που δεν επαρκούν για την εξόφληση των χρεών του οφειλέτη προς το ΙΚΑ/ΕΦΚΑ , τότε θα προχωρά σε κατάσχεση ακινήτων, ακόμη και της 1ης κατοικίας !!!


Μπαράζ κατασχέσεων ακινήτων –ακόμα και πρώτης κατοικίας– περιμένει τους εργοδότες οι οποίοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το τέως ΙΚΑ και δεν τις ρυθμίζουν, αν και κοντεύουν να κλείσουν δέκα χρόνια.

Ασφαλείς πληροφορίες από στελέχη των ασφαλιστικών ταμείων αναφέρουν πως το υπουργείο Εργασίας έχει ήδη αποφασίσει να ελέγξει όλες ανεξαιρέτως τις υποθέσεις χρεών προς το τέως ΙΚΑ (το οποίο έχει ενταχθεί από 1/1/2017 στον ΕΦΚΑ) που πλησιάζουν τη 10ετία.

Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η 6η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΜΗΝΥΜΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ CHANNEL ΣΚΑΪ: ΤΩΡΑ ΖΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ !!!

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΤΖΑΜΠΑ CHANNELS: ΣΚΑΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ !!!

ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ !!! ΕΦΟΔΟΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ !!!

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟ & ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Έφοδος Ρουβίκονα στον Ευαγγελισμό: Γιατρέ αν ξαναπάρεις φακελάκι θα σου κόψουμε το χέρι 
και θα σου σπάσουμε το κεφάλι !!!



Στο βίντεο που ανάρτησε η ομάδα του Ρουβίκωνα απεικονίζεται ο γιατρός, όρθιος στο γραφείο του, και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Ρουβίκωνας: Γιατί παίρνεις φακελάκια για να χειρουργείς τον κόσμο;
Γιατρός: Ποιος το είπε αυτό το πράγμα;
Ρουβίκωνας: Ποιος το είπε; Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι; Μη μιλάς τώρα, μη μιλάς, μη μιλάς! Γιατί εκμεταλλεύεσαι τον πόνο και την ανάγκη του άλλου;

ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΕΝΟΧΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΩΤΗΣ, ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Σε κάθειρξη δέκα ετών με αναστολή για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ την οποία χειρίστηκε ως επικεφαλής του ΣΔΟΕ καταδικάστηκε ομόφωνα από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ο Ιωάννης Διώτης !!!






Το δικαστήριο έκρινε τον Διώτη ένοχο επειδή δεν αξιοποίησε τα .. στοιχεία που περιελάμβανε η λίστα των Ελλήνων καταθετών στην τράπεζα HSBC της Γενεύης, αναγνωρίζοντας μάλιστα πως οι ενέργειές του έγιναν για να ωφεληθούν, πρακτικά δηλαδή για να μην ελεγχθούν, τα 2.059 πρόσωπα της λίστας.

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας της έδρας είχε εισηγηθεί προ περίπου 20 ημερών την απαλλαγή του Ιωάννη Διώτη, με το σκεπτικό ότι δεν ήταν μόνο εκείνος που γνώριζε για τη λίστα έτσι ώστε να την καταστρέψει. Κατά την εισαγγελέα από τις ενέργειες ή τις παραλείψεις του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ δεν προέκυψε ζημία για το ελληνικό Δημόσιο αφού στη συνέχεια διενεργήθηκαν οι έλεγχοι, ούτε και προκλήθηκε παραγραφή για να στοιχειοθετηθεί η πράξη της απιστίας, παρά μόνο με τη μορφή της απόπειρας, καθώς παρέλειψε να δώσει εντολή ελέγχου για συγκεκριμένα στοιχεία. 

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ: ΣΤΙΣ ΔΟΥ & ΟΧΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ Η ΕΚΔΟΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ !!!

ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ
Οι φορολογούμενοι που έχουν βεβαιωμένες οφειλές, ακόμη και εάν δεν έχουν γίνει ληξιπρόθεσμες, θα πρέπει να περάσουν από την εφορία τους για να πάρουν τη φορολογική ενημερότητα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν για είσπραξη χρημάτων ή μεταβίβαση ακινήτων.




Συγκεκριμένα όταν έχει μεσολαβήσει η βεβαίωση φόρων όπως ο φόρος εισοδήματος ή ο ΕΝΦΙΑ, τότε δεν είναι δυνατή η διαδικτυακή έκδοση της ενημερότητας. Συγκεκριμένα, το Taxisnet δεν εκδίδει φορολογική ενημερότητα διαδικτυακά, ακόμα και στην περίπτωση όπου υπάρχουν απλώς βεβαιωμένες μη ληξιπρόθεσμες οφειλές, εφόσον η ενημερότητα ζητείται για μεταβίβαση ακινήτου και είσπραξη χρημάτων.

Εάν ο φορολογούμενος οφείλει έως 30 ευρώ (βεβαιωμένα χρέη στον ΑΦΜ του ή οφειλές για τις οποίες έχει την ευθύνη καταβολής) και εφόσον πληρούνται οι λοιπές προϋποθέσεις χορήγησης ενημερότητας (έχουν υποβληθεί οι απαιτούμενες δηλώσεις, δεν υπάρχει δέσμευση χορήγησης), μπορεί να λάβει αποδεικτικό ενημερότητας διαδικτυακά για κάθε νόμιμη χρήση, εκτός της είσπραξης χρημάτων και εκτός μεταβίβασης ακινήτου.

Στην περίπτωση όπου υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές ακόμα και εάν βρίσκονται σε ενήμερη ρύθμιση, από το Τaxisnet μπορείτε να εκδώσετε ενημερότητα για όλες τις άλλες χρήσεις πλην της είσπραξης χρημάτων και της μεταβίβασης ακινήτου. Για τις δύο τελευταίες περιπτώσεις θα πρέπει να περάσετε από την εφορία, η οποία θα παρακρατήσει από το τίμημα μεταβίβασης του ακινήτου τη συνολική οφειλή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 2 ΕΥΡΩ !!!

ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΥΨΟΥΣ 2,20 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!
Κι όλα αυτά από τους υπαλλήλους του Καρτέλ των Εργολάβων που κατάκλεψαν το Δημόσιο με τις υπερκοστολογήσεις και τους στημένους διαγωνισμούς...



Περιπέτεια στα διόδια για ζευγάρι συνταξιούχων, για περίπου μία ώρα. Το ζευγάρι κρατήθηκε από υπάλληλους της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα διόδια, επειδή είχαν ξεχάσει το πορτοφόλι τους, μπήκαν κατά λάθος στην εθνική και δεν είχαν να πληρώσουν το αντίτιμο των 2,20 ευρώ. Η καταγγελία δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από τον δημοσιογράφο Στέφανο Πολίτη. 

Η ανάρτηση έχει ως εξής: 

Η ΒΑΝΑ, Η ΧΑΪΒΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΥ ΣΕΪΧ ΣΟΥ !!!

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ
Σε βίασε στοματικά (!!!) το 2006, ενώ είχες περίοδο, αφού πρώτα σου έβγαλε το ταμπόν (βρυκόλακας είναι ο πούστης ;;;), μετά εσύ έκανες καριέρα και ταμείο για 11 ολόκληρα χρόνια, και θυμήθηκες να τον καταγγείλεις σήμερα, για να κάνεις ταμείο και με τον βιασμό σου ;;; 



Mimi Haleyi: Μου έβγαλε το ταμπόν και με βiασε στο δωμάτιο του παιδιού του

Η Mimi Haleyi γίνεται η έβδομη γυναίκα που κατηγορεί τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για βιaσμό. Όλα έγιναν, όπως υποστηρίζει η Mimi Haleyi, το 2006 όταν επισκέφθηκε τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν στο λοφτ του στο Σόχο. «Δεν δεχόταν το όχι για απάντηση και με στρίμωξε σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε με παιδικό. Είχε παιδικές ζωγραφιές στους τοίχους».... και με βίασε .... στοματικά !!!

Βάνα Μπάρμπα: Είχα το σθένος και είπα «όχι» στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Τη δική της ιστορία με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα, την ώρα που οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις κατά του παραγωγού αυξάνονται.



ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΣΟΙ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ FAST TRACK ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΕΞΩΔ. ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ !!!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΣΤΟΒΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ CAPITAL.GR
Δηλαδή θέλετε ουσιαστικά όλοι οι μικροοφειλέτες να κάνουν μια ξερή ρύθμιση χωρίς κούρεμα ;;; Και το κούρεμα να γίνεται μόνο για τους μεγάλους ;;;





Το "πράσινο φως" από τους επικεφαλής των Θεσμών, έλαβε η ελληνική πρόταση για fast track ρύθμιση μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές από 20.000-50.000 ευρώ, όπως ανέφεραν στο Capital.gr πηγές από την Αθήνα που μετέχουν στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι επικεφαλής δέχθηκαν πως για τις ατομικές και τις ομόρρυθμες επιχειρήσεις είναι κοστοβόρο και περίπλοκο να εκπονήσουν μελέτη βιωσιμότητας και δέχθηκαν να προκριθεί η απλοποιημένη διαδικασία ρύθμισης οφειλών που έχει προτείνει η ελληνική πλευρά. Δηλαδή, το Δημόσιο και τα πιστωτικά ιδρύματα θα έχουν προτυποποιημένες λύσεις και αξιολογήσεις βιωσιμότητας για τις περιπτώσεις αυτές.

Για να ενταχθεί μια επιχείρηση με ληξιπρόθεσμες οφειλές από 20.000-50.000 ευρώ στην απλοποιημένη διαδικασία θα πρέπει να έχει θετικό ΕBITDA την τελευταία χρόνια πριν από την αίτηση ή θετικό EBITDA δύο έτη κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας πριν την αίτηση υπαγωγής στον εξωδικαστικό μηχανισμό.

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗ EUROBANK: 3 ΝΕΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ 89% !!!

3 ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Μετά τα ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλαν στην τράπεζα, έκλεισαν οριστικά τις οφειλές τους, πριν τις εκδικάσεις των Ομαδικών Αγωγών στις οποίες συμμετέχουν, πετυχαίνοντας ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ μέχρι και 89,11% !!!




ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!! 


ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 29/11 ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Η πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων στις 29 Νοεμβρίου επιβεβαιώθηκε χθες, κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε κυβερνητικούς αξιωματούχους και τα τεχνικά κλιμάκια από την πλευρά των δανειστών.

Στη συνάντηση, μάλιστα, όπως γράφει η Καθημερινή, επιχειρήθηκε να αμβλυνθεί το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα λόγω της καθυστέρησης στην έναρξη λειτουργίας της σχετικής πλατφόρμας.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ.ΑΡΙΘΜ. 561/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
Η απόφαση υποχρεώνει την τράπεζα Πειραιώς να καταβάλει σε ζευγάρι καταναλωτών  αποζημίωση για υλική ζημιά 8.315,12 και 4.815,12 ευρώ και για ηθική βλάβη 3.500 ευρώ !!!
Η τράπεζα προχώρησε μονομερώς και παρανόμως σε συμψηφισμό οφειλής χωρίς την έγκριση των εναγόντων και ενώ τα χρήματα προέρχονταν από συντάξεις και επιδοτήσεις !!! 



Με την υπαρ. 561/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, για πρώτη φορά στην Ελλάδα δικαστήριο, καταδικάζει την πρακτική των τραπεζών, μη επιτρέποντας τους, να αδειάζουν τους λογαριασμούς των καταναλωτών. υποχρεώνοντας τράπεζα, να καταβάλει στους καταναλωτές αποζημίωση για υλική ζημιά 8.315,12 και 4.815,12 ευρώ και για ηθική βλάβη 3.500 ευρώ.

Αναλυτικά και σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, όπως αναφέρει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης:

ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ !!!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΡΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΟΥΣ
Ο φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων παρουσιάζει υστέρηση σε σχέση με το στόχο στο 9μηνο κατά 668 εκατ. ευρώ ενώ ο φόρος εισοδήματος νομικών προσώπων καταγράφει υστέρηση της τάξης των 104 εκατ. ευρώ !!!


Μια ανησυχητική ιστορία για την πορεία του προϋπολογισμού λένε οι αριθμοί της εκτέλεσής του. Και ειδικά αυτή της σύγκρισης μεταξύ των μόνιμων πηγών φορολογικών εσόδων και των έκτακτων.

Αν και οι έκτακτες πηγές εσόδων πηγαίνουν απρόσμενα καλά, δεν συμβαίνει το ίδιο με τις "οργανικές" πηγές φορολογικών εσόδων και κυρίως αυτών που συνδέονται άμεσα με την πορεία της οικονομίας για την οποία η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι ανακάμπτει ταχύτατα.

Σωτήριες πηγές εσόδων αποδεικνύονται στο εννεάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου τα έσοδα παρελθόντων οικονομικών ετών. Ποια έσοδα περιλαμβάνονται σε αυτά;

ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΔΔΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 120 ΕΥΡΩ !!!

ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΗΝ 1η/11/2017
Μία ακόμα δημοπρασία πραγματοποιεί ο ΟΔΔΥ αυτή την φορά στην Ρόδο που τηρούνται στις αποθήκες του Ασγουρού αλλά και στο τελωνείο.




Ειδικότερα σύμφωνα με τον ΟΔΔΥ στη Ρόδο στις 01/11/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 θα γίνει πλειοδοτική δημοπρασία για να πωληθούν τα παρακάτω τροχοφόρα της ΔΔΔΤ που βρίσκονται στις αποθήκες του Τελωνείου. Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 26-10-2017 μέχρι 30-10-2017 και από τις 08:30 – 11:30 για την αποθήκη του Τελωνείου στον Εμπορικό Λιμένα Ρόδου και για την αποθήκη των Ασγούρου κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο του Τελωνείου.

Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογών Φ.Π.Α 24%.

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ !!!

ΦΑΡΣΕΡ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...
Σταματούσαν διερχόμενοι οδηγοί για να μαζέψουν τα διασκορπισμένα 50ευρα και 20ευρα...αλλά ήταν πλαστά !!!



50ευρα και 20ευρα πεταμένα στον αυτοκινητόδρομο της Ολύμπιας Οδού, στο ρεύμα προς Αθήνα, εντοπίστηκαν από διερχόμενους οδηγούς και προκλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες πανικός!

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο 1ος ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΣΕ (ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ) ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ  ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ* - ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ & ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ - ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ
Παρά τις κριτικές, τα λάθη ή ακόμη και την όποια αντιπολιτευτική διάθεση, οφείλουμε όλοι να ομολογήσουμε ότι, επί Αλέξη Τσίπρα, η Ελλάδα κατόρθωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της να μειώσει το δημόσιο χρέος !!!
Ας θυμηθούμε τι παρέλαβαν και τι παρέδωσαν οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης, ακόμη και οι λεγόμενοι νοικοκύρηδες :  
Κωνσταντίνος Καραμανλής : +96% – ΧΡΕΟΣ/ΑΕΠ = 23% (1981)
Ανδρέας Παπανδρέου : +162% – ΧΡΕΟΣ/ ΑΕΠ = 70% (1989)
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης : +83% – ΧΡΕΟΣ/ΑΕΠ = 110% (1993)
Κώστας Σημίτης : +66% – ΧΡΕΟΣ/ΑΕΠ = 100% (2004)
Κώστας Καραμανλής : +30% – ΧΡΕΟΣ/ΑΕΠ = 130% (2009)
ΓΑΠ + Σαμαράς (Συνυπολογιζομένου και του PSI+) : +40% – ΧΡΕΟΣ/ΑΕΠ = 189% (2014)

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


* Με την επιφύλαξη της εκτίναξης στα ύψη του ιδιωτικού χρέους σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, που αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, θα προστεθεί πολύ σύντομα στο δημόσιο χρέος

Στα 309,13 δισ. ευρώ μειώθηκε το χρέος γενικής κυβέρνησης το β΄τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, από 310,71 δισ. ευρώ το α' τρίμηνο και 315,39 δισ. ευρώ το β' τρίμηνο του 2016. Τα ομόλογα/χρεόγραφα ανέρχονται στα 56,2 δισ. ευρώ, ενώ τα δάνεια διαμορφώνονται σε 246,87 δισ. ευρώ.

PILLARSTONE: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΥΨΟΥΣ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Εταιρεία με κατασχεμένα ακίνητα 1 δισ. ετοιμάζει η Pillarstone

Τη δημιουργία μιας εταιρείας, η οποία σταδιακά θα συγκεντρώσει επαγγελματικά ακίνητα (γραφεία, καταστήματα, βιομηχανικά κτίρια/αποθήκες), αξίας της τάξεως του 1 δισ. ευρώ, δρομολογεί τους προσεχείς μήνες η Pillarstone, εταιρεία διαχείρισης δανειακών χαρτοφυλακίων, που δραστηριοποιείται τους τελευταίους μήνες και στην ελληνική αγορά, έχοντας λάβει τη σχετική άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Τα ακίνητα θα προέλθουν είτε από μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια είτε από ακίνητα που είναι δύσκολο να εκπλειστηριαστούν, αλλά και από την ακίνητη περιουσία των εταιρειών, στις οποίες ήδη έχει, ή πρόκειται να αποκτήσει, ενεργό συμμετοχή η Pillarstone, όπως η Φαμάρ και η Notos.Com.

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ 394 ΕΥΡΩ ΜΕΙΚΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ;;;

ΕΣΡ: ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 3 ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΑΠΑΤΕΣ !!!

ΣΕ EPSILON, ANT1 KAI ART
Για παραπλάνηση του τηλεοπτικού κοινού !!!


Το καθεστώς της μετάδοσης τηλεπαιχνιδιών με τη μορφή «κουίζ» επανήλθε στο ΕΣΡ. Οι πρώτες, βαρύτατες για τα δεδομένα της εποχής, ποινές είναι γεγονός και το Συμβούλιο έδειξε πως είναι διατεθειμένο να συνεχίσει τον έλεγχο.
SSL Certificates