.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΩΦΕΥΟΥΝ!!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΥΕΙ ;;;

ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !!!


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΠΟΣΟ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑ ΑΞΙΑΣ 3.000€ ΣΤΗΝ..."ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ" !!!


Θυμάμαι κάποια στιγμή είχα δει σε μια ταμπέλα «αγοράζουμε και τα χρυσά σας δόντια»και μου είχε φανεί τουλάχιστον αποκρουστικό. Πόσα χρυσά δόντια να έγιναν αλυσίδες στα χρόνια της κρίσης και πόσες βέρες έγιναν ευρώ για να πληρωθεί το νοίκι;

Το θέμα με αυτά τα «μαγαζιά», που φύτρωναν σαν μανιτάρια σε κάθε γωνία όσο η κρίση βασίλευε, με είχε απασχολήσει από τότε. Πόση ανηθικότητα κάνει τους μεν «μαυραγορίτες» να εκμεταλλεύονται τη δυστυχία του άλλου και πόση ανάγκη και εξαθλίωση κάνει τους ανθρώπους να πουλήσουν ακόμη και τις βέρες τους;

«Έτσι είναι η ελεύθερη αγορά», θα σου απαντήσει κάποιος, «δεν τους πιέζει κανείς να πάνε εκεί». «Η ανάγκη τους πιέζει», θα τους απαντήσω εγώ.

Με την υπόθεση του Ριχάρδου, το θέμα, ήρθε ξανά στην επικαιρότητα και τα ερωτήματα παρέμεναν τα ίδια. Πόσα χάνει αυτός που αποφασίζει να «σκοτώσει» ένα οικογενειακό κειμήλιο;

Θέλησα να το ζήσω ιδίοις όμμασι.

Το κολιέ των αρραβώνων

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ: ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 150% ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΕΤΟΙΜΑ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ !!!



Του Γιώργου Φλωρά

Μέρος Α

Τα τελευταία 24ωρα η ΝΔ εχει πάθει ταραχή, από την ώρα που ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προτείνει στην θέση της Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού την Βασιλική Θάνου.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Χατζηδάκη, δηλαδή του ιδίου ανθρώπου που διόρισε δυο φορές στην θέση του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού τον Δημήτρη Κυριτσάκη, τον στενό φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη (όπως έγραψε το 2009 το Πρώτο Θέμα). Ανέφερε συγκεκριμένα: «η βρισκόμενη σε αποδρομή κυβέρνηση εξασφαλίζει στην κ. Θάνου μία καλά προβεβλημένη και αμειβόμενη απασχόληση με πενταετή - βάσει της σχετικής νομοθεσίας - θητεία. Η επιλογή αυτή όχι μόνο δεν συνδράμει στην αναβάθμιση της τόσο σημαντικής αυτής Αρχής, αλλά είναι και τελείως αντίθετη στην έννοια της ανεξαρτησίας της».

Την σκυτάλη στην συνέχεια πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος Κυριτσάκης. Σε συνέντευξή του στο Real FM ανέφερε: «η πεμπτουσία της επιτροπής ανταγωνισμού είναι η εξασφάλιση της ανεξαρτησίας. Αν η κυρία πρόεδρος εξασφαλίσει και εγγυηθεί την διατήρηση αυτής της ανεξαρτησίας, σαφώς και δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς κάθε κυβέρνηση κάνει τις επιλογές της. Το βασικό είναι ότι πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού η ανεξαρτησία των ανεξάρτητων αρχών».

Και στις 18/12 ήρθε το αποκορύφωμα. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απέστειλε επιστολή προς την Ευρωπαία Επίτροπο αρμόδια για θέματα Ανταγωνισμού, κ. Vestager, με θέμα την κυβερνητική πρόταση τοποθέτησης της κ. Βασιλικής Θάνου ως επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Την ίδια ακριβώς επιστολή την κοινοποίησε και στον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων κ. Πιέρ Μοσκοβισί. Στην επιστολή αυτή ο Μητσοτάκης εκφράζει την κάθετη διαφωνία του με την εν λόγω πρόταση του Τσίπρα. Χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα της Θάνου για τη θέση της επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού απολύτως ασύμβατη με το ρόλο και την αποστολή μιας ανεξάρτητης αρχής και τελειώνει την επιστολή του εκφράζοντας την πεποίθησή ότι η Vestager θα πράξει τα δέοντα για την ανάγκη αποκομματικοποίησης της δημόσιας διοίκησης και τη διατήρηση της ανεξαρτησίας της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην Ελλάδα.

Έχουμε λοιπόν:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ: Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!




Με αποκαλυπτικό άρθρο του στο www.protagon.gr, με τον ήπιο τίτλο “ο ρόλος των εποπτικών αρχών στη συρρίκνωση των τραπεζών”, ο Μιχάλης Σάλλας αναδεικνύει με έγκυρα και αποκαλυπτικά στοιχεία τις δόλιες μεθοδεύσεις των ελεγχόμενων από το Βερολίνο εποπτικών αρχών και ειδικότερα του Γιάννη Στουρνάρα, που οδήγησαν τις ελληνικές τράπεζες στη συρίκνωση και την καταστροφή.

Το τεκμηριωμένο αυτό άρθρο αναρτήθηκε στο www.protagon.gr στις 22/11/2018 και στην www.odosdrachmis.gr στις 23/11/2018. Ήταν η τελευταία αφορμή για να επισπευσθεί ο ανίερος πόλεμος ενάντια στον τελευταίο μεγάλο Έλληνα τραπεζίτη που δημιούργησε μέσα σε σε είκοσι χρόνια τη μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα, με υποκαταστήματα και δραστηριότητες στα Βαλκάνια,στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Ευρώπη, τα οποία έχουν πέσει τώρα θύματα κλοπής από τους ξένους τραπεζικούς Γύπες με την ευλογία της Τράπεζας της Ελλάδος, του υποκαταστήματος δηλ. της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζες που εδρεύει στην Φραγφούρτη και ελέγχεται απόλυτα απο το Βερολίνο.

Ο Μιχάλης Σάλλας που στήριξε όσο λίγοι την ελληνική επι
χειρηματικότητα και έδωσε δουλειά σε δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες μέσω τις τράπεζας, των θυγατρικών και των επιχειρήσεων που στήριξε,ανέφερε στο επίμαχο άρθρο του μεταξύ άλλων : “Στο τέλος μετέτρεψαν τις τράπεζες κυρίως σε πλατφόρμες διεκπεραίωσης συναλλαγών και αυτό που πέτυχαν είναι η αέναη ανακύκλωση της κρίσης. Μία μόνο ματιά στα στοιχεία των ισολογισμών αποκαλύπτει ότι, από τις 30 Ιουνίου 2014 ως τις 30 Ιουνίου 2018, επί θητείας του κ. Γιάννη Στουρνάρα στην ηγεσία της Τράπεζας της Ελλάδος, τα αποτελέσματα των τεσσάρων μεγάλων τραπεζών κυριολεκτικά συρρικνώθηκαν:

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΑ ΧΡΕΗ !!!



Moναδικό περιουσιακό στοιχείο τα ΧΡΕΗ


Έρχονται επενδυτές στην Αθήνα, ψάχνουν για ευκαιρίες. Μόνο που δεν αγοράζουν περιουσίες. Αγοράζουν τα χρέη των ιδιοκτητών και αποκτούν αμέσως τον έλεγχο πολλαπλασίως μεγαλύτερων περιουσιών.

Το μήνυμα το έχουν πάρει όλοι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες της αλλοδαπής. Δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος πολυεθνικός οργανισμός. Αρκεί να είσαι ένας μικρομεσαίων εισοδημάτων ιδιώτης, με φυσιολογική πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα της χώρας σου.

Έρχεσαι στην Αθήνα, ανεβαίνεις στον Λυκαβηττό και διαλέγεις το περιουσιακό στοιχείο που θέλεις να αποκτήσεις.

Χιλιάδες πτωχευμένοι, καταχρεωμένοι ιδιοκτήτες είναι πρόθυμοι πωλητές…

Κάθε μήνα, περισσότεροι από 7.000 φορολογούμενοι προστίθενται στον κατάλογο των πολιτών με δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς. Μοναδική διέξοδος για όλους αυτούς τους δυστυχείς είναι το ξεπούλημα της περιουσίας τους σε οποιαδήποτε τιμή αρκεί να απαλλαγούν από το βάρος…

ΞΕΝΟΙ ΓΥΠΕΣ-ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Ή ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Ή ΕΜΕΙΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ Αλ6 !!!



Ψιθυρίζεται ότι διαπιστώθηκε λάθος στην μηχανογραφική εφαρμογή υπολογισμού των αναδρομικών και, τώρα, η αποκατάσταση είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, αφού, για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, πρέπει να αφαιρεθούν από τον επανυπολογισμό τα χρήματα που καταβλήθηκαν !!!

Οργή και αλαλούμ επικράτησε σήμερα μπροστά από τα ΑΤΜ, καθώς οι απόστρατοι διαπίστωσαν ότι τα αναδρομικά που τους υποσχέθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με τα ποσά που είδαν στους λογαριασμούς τους. 


ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΑΡΓΑ & ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ !!! ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ 6 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!



Πανηγυρική δικάιωση της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ και των δανειοληπτών μας, αφού, τελικά, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας, οδηγώντας τις τράπεζες σε λουκέτα, εξαγορές και συγχωνεύσεις !!!

Δείτε τα σχετικά βίντεο :


ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ 4.800.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ & ΕΦΚΑ !!!


MIA KATΑΣΧΕΣΗ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!



Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΥΝΔΕΣΜΟ" ΠΕΤΣΙΤΗ !!!



ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ !!!



Τι γράφει το cnn.gr :

Τη νομιμοποίηση απροσδιόριστων δαπανών του υπουργείου Οικονομικών παρελθόντων ετών προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα(σ.σ. χθες) στη Βουλή. Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που συνοδεύει την τροπολογία, η δαπάνη που θα προκληθεί είναι ύψους 900 χιλιάδων ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με την τροπολογία, οι κάθε είδους δαπάνες του υπουργείου Οικονομικών που διενεργήθηκαν κατά τα οικονομικά έτη 2016, 2017 και 2018 ή βαρύνουν τον προϋπολογισμό του υπουργείου για τα ίδια ως άνω οικονομικά έτη, θεωρούνται νόμιμες κατά παρέκκλιση των διατάξεων περί ανάληψης υποχρεώσεων και κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, και δύνανται να καταβάλλονται από τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Οικονομικών του τρέχοντος και του επομένου οικονομικού έτους.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΙΧ !!!



Αίτηση διαγραφής από το Μητρώο Αδειών Κυκλοφορίας Οχημάτων για επιβατικά ΙΧ αυτοκίνητα με ημερομηνία πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα πριν τις 4.3.2004, τα οποία δεν βρίσκονται πλέον στην κατοχή των ιδιοκτητών τους. 

Διαγραφή τελών κυκλοφορίας


Διαδικασία

SUCCESS STORY: 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΕΣ !!!



Επτά στους δέκα ανέργους παραμένουν χωρίς δουλειά για παραπάνω από 12 μήνες. 

Το ποσοστό της ανεργίας το τρίτο τρίμηνο του 2018 ήταν 18,3%, από 19% που ήταν το προηγούμενο τρίμηνο. Ο αριθμός των ανέργων ανέρχεται σε 871.756. Μάλιστα, οι περισσότεροι απασχολούμενοι (67,1%) εργάζονται ως μισθωτοί.

ΓΙΝΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΚΟΜΙΣΙΟΝ: 190.000.000€ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ESTIA & ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

ΝΕΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΤΗΣ ΕΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Θα μας απαντήσει κάποιος ποια είναι η ετήσια πραγματική επιβάρυνση του Ελληνικού Δημοσίου από το μεταναστευτικό πρόβλημα ;;; 




Το επιπλέον ποσό των 305 εκατ. ευρώ διέθεσε αυτή την εβδομάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρο και Κροατία ως βοήθεια έκτακτης ανάγκης για τη στήριξη της διαχείρισης της μετανάστευσης και των συνόρων. Από το σύνολο των 305 εκατ. ευρώ, το ποσό των 289 εκατ. ευρώ προορίζεται για τη στήριξη της διαχείρισης της μετανάστευσης στην Ελλάδα.

Η χρηματοδότηση θα υποστηρίξει τις προσπάθειες για την αύξηση της ικανότητας υποδοχής, την προστασία των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και την ενίσχυση της επιτήρησης των συνόρων και της ικανότητας διαχείρισης.

«Η Επιτροπή δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει τα κράτη μέλη που αντιμετωπίζουν μεταναστευτική πίεση. Το επιπλέον ποσό 305 εκατ. ευρώ που χορηγήθηκε αυτή την εβδομάδα σε διάφορες χώρες θα καλύψει επείγουσες ανάγκες, εξασφαλίζοντας κατάλληλη στέγαση και πρόσβαση σε τροφή και νερό για τους νεοαφικνούμενους, ασφάλεια και προστασία για τους πλέον ευάλωτους και ενίσχυση των ελέγχων στα σύνορα, όπου χρειάζεται», δήλωσε σχετικά ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Η χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης θα χορηγηθεί στο πλαίσιο του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ) και του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ΤΕΑ), και αποτελεί μέρος των 10,8 δισ. για τη μετανάστευση, τη διαχείριση των συνόρων και την εσωτερική ασφάλεια που έχουν ήδη κινητοποιηθεί από την Επιτροπή για την περίοδο 2014-20.

Ελλάδα

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ;;; ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ !!!



Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας όπως αναφέρει το mononews.gr χωρίς να υπάρχει παρά ταύτα κάποια επίσημη ανακοίνωση:


Κανονικά λειτουργεί το εργοστάσιο της Καλλιμάνης στο Αίγιο, υποστηρίζουν υψηλόβαθμες πηγές της εταιρείας, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στην αγορά περί διακοπής της τροφοδοσίας ρεύματος εδώ και περίπου δυο εβδομάδες.

«Το εργοστάσιο λειτουργεί κανονικά. Δεν έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος», ξεκαθαρίζουν οι ίδιες πηγές, προσθέτοντας πως «όλοι στην εταιρεία εργάζονται για να βρεθεί λύση και να ολοκληρωθεί η συναλλαγή με την Pillarstone».

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: 15.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!

ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ..."ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ"
Περισσότερα από 15.000 ακίνητα που δεν δηλώθηκαν στο Κτηματολόγιο περιέρχονται στο Δημόσιο σε 35 περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες δεν δόθηκε παράταση στη σύνταξη του Κτηματολογίου.



Ειδικότερα, με νομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Τετάρτη δίνεται ένας χρόνος παράτασης (από τα 14 στα 15) σε όσες περιοχές δεν έληξε η παράταση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018 αφήνοντας απ' έξω τόσο τις 21 περιοχές για τις οποίες η προθεσμία έληγε το 2017, όσο και 14 περιοχές για τις οποίες η προθεσμία έληξε μεταξύ 2 Οκτωβρίου και 19 Νοεμβρίου 2018.

Μεταξύ αυτών είναι τα Βριλήσσια και η Ελευσίνα στην Αττική, το Άστρος, το Παράλιο Άστρος στην Αρκαδία, καθώς και διάσπαρτες περιοχές (σε Κιλκίς, Δράμα, Φθιώτιδα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Καλαμάτα, Καβάλα, Αρτα, Τρίκαλα, Αμαλιάδα και Βέροια).

EUROBANK ALERT !!! ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Η ALPHA BANK ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΚΕΤΟ ΥΨΟΥΣ 2,1 ΔΙΣ ΣΤΟ 3,5% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Alpha: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση NPLs 2,1 δισ. ευρώ στη Hoist


Η Alpha Bank ανακοινώνει ότι την 21.12.2018 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση Χαρτοφυλακίου Μη Εξυπηρετούμενων και άνευ Εξασφαλίσεων Δανείων Λιανικής Τραπεζικής συνολικού υπολοίπου 2,1 δισ. ευρώ και συνολικού οφειλόμενου κεφαλαίου 1,3 δισ. ευρώ με ημερομηνία αναφοράς την 31.3.2018 προς την εταιρία Hoist Finance AB.

Σημειώνεται ότι όπως είχε ανακοινώσει η τράπεζα, η συμφωνία με την Hoist Finance AB για το πακέτο Mercury έλαβε χώρα έναντι τιμήματος 76 εκατ., ενώ η συναλλαγή αναμένεται να έχει θετική επίπτωση για την Τράπεζα σε επίπεδο χρηματοοικονομικού αποτελέσματος, κεφαλαίων και ρευστότητας.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ !!!




Σε μεγένθυση: 

ΟΤΑΝ Ο ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΧΑΡΙΖΕ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΦΟΡΟΥΣ+ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΩ OFFSHORE!!!

ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;;;
Δείτε σχετικά εδώ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2017/04/12.html





Ας θυμηθούμε τι κατήγγειλε το 2015 σχετικά ο Γιώργος Σούρλας όπως το μετέδιδε το tvxs.gr :



Σε μία σοβαρή καταγγελία σε βάρος του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη προχώρησε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας Γιώργος Σούρλας. Συγκεκριμένα τον κατηγορεί ότι με εγκύκλιο που εξέδωσε ως γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων δρομολόγησε τη μη είσπραξη φόρων και προστίμων που αφορούσαν «αμαρτωλές» συναλλαγές με off shore εταιρείες.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο Γιώργος Σούρλας θέτει ερωτήματα αναφορικά με δηλώσεις τις οποίες είχε κάνει ο Χάρης Θεοχάρης ότι κατά την άσκηση των καθηκόντων του «δεχόταν απειλές» και «αντιστάθηκε μέχρι ενός σημείου αλλά μετά έπρεπε να φύγει».

«Μήπως εννοεί ότι μετά από τέτοιες πιέσεις εξέδωσε στις 21.8.2013, δέκα περίπου μήνες πριν την παραίτησή του, την ΠΟΛ 1198 εγκύκλιό του με την οποία προσπαθούσε, μεταξύ άλλων, να ερμηνεύσει κατά τέτοιο τρόπο το νόμο ώστε να μην εισπραχθούν φόροι, πρόστιμα και προσαυξήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, για τις χρήσεις 2010 και 2011, που είχαν επιβληθεί σε εταιρείες που δραστηριοποιούνταν με τριγωνικές συναλλαγές μέσω off shore εταιρειών;» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σούρλας.

«Δεν γνώριζε άραγε ότι μια εγκύκλιος, όπως η δική του, δεν παράγει δίκαιο και, ασφαλώς, δεν θα μπορούσε να τροποποιήσει τις ισχύουσες τότε διατάξεις νόμου; Άλλωστε, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο η συγκεκριμένη εγκύκλιός του δεν έγινε δεκτή από τις ελεγκτικές και εισπρακτικές υπηρεσίες» προσθέτει.

Ο ΣΟΪΜΠΛΕ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΤΗΝ ΕΚΤ: ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΑ STRESS TESTS ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ;;;

ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ BLACKROCK
Το περίεργο είναι η χρονική συγκυρία που το κάνει, όντας πλέον πρόεδρος της γερμανικής βουλής και όχι υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας...





Με μία επιστολή που διέρρευσε στον ιταλικό οικονομικό τύπο, ο πρόεδρος της Bundestag Βόλφανγκ Σόιμπλε, ζητά εξηγήσεις από την απερχόμενη επικεφαλής του SSM, Ντ. Νουί, τόσο για τις αμοιβές των συμβούλων που χρησιμοποιήθηκαν στα stress test όσο και για το ενδεχόμενο σύγκρουσης συμφερόντων και παραβίαση του απορρήτου των στοιχείων για ίδιο όφελος.

Στην επιστολή (που φέρνει στο φως η οικονομική εφημερίδα ilsole24ore.com) o Σόιμπλε από την θέση του προέδρου της γερμανικής Βουλής ζητά άμεσα από την Νουί ενημέρωση για το αν υπήρξαν παραβιάσεις των όρων εμπιστευτικότητας από τους συμβούλους.

"Θέλω να γνωρίζω” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σόιμπλε, "το συντομότερο δυνατό εάν έχουν ήδη εντοπισθεί παραβιάσεις των όρων εμπιστευτικότητας ή εάν κάποιος από τους συμβούλους έχει ποτέ χρησιμοποιήσει για δικό του όφελος πληροφορίες που συγκέντρωσε στη διάρκεια των stress test...”.

Τόσο το ύφος που χρησιμοποιεί όσο και τα στοιχεία που ζητά ο κ. Σόιμπλε θα μπορούσαν εύκολα να χαρακτηρισθούν επιτιμητικά για τον SSM και κατά συνέπεια για την ΕΚΤ της οποίας είναι ο εποπτικός βραχίονας.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ: ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΩ !!!

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΑΤΜ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ
Όλα αυτά στην Ελλάδα της ανάπτυξης & του success story...



Το φαινόμενο εργοδότες που καταβάλλουν το δώρο Χριστουγέννων και το ζητούν πίσω από τους εργαζόμενους, καταγράφηκε στα Χανιά.

Σύμφωνα με καταγγελίες που φθάνουν στο Εργατικό Κέντρο και στο Σωματείο Επισιτισμού, υπήρξε ακόμη και περίπτωση που υπάλληλος και επιχειρηματίας πήγαν μαζί στο ΑΤΜ για να γίνει η ανάληψη των χρημάτων και να επιστραφεί άμεσα στον πρώτο το χρηματικό ποσό που κατέθεσε.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ. Γιάννης Μανωλικάκης μίλησε για φαινόμενα που παραπέμπουν σε εργασιακό μεσαίωνα και για περιπτώσεις που αποτελούν την πιο τρανταχτή καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων. Και όμως συμβαίνουν χωρίς ποτέ να παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ !!! ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑ+ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ALPHA+ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!


ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ !!! ΖΗΤΑΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ !!!


Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ EUROBANK ΘΕΛΕΙ Η INTRUM !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Η Intrum ενδιαφέρεται για την FPS

Η σουηδική εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων Intrum, η οποία αγόρασε και το πρώτο πακέτο μη εξυπηρετούμενων καταναλωτικών δανείων της Eurobank, ενδιαφέρεται για να εξαγοράσει το πλειοψηφικό, δηλαδή πάνω από το 60%, ποσοστό της εταιρείας FPS, που έχει συστήσει η τράπεζα και σε αυτήν θα μεταφερθούν σταδιακά όλα τα κόκκινα δάνεια. Οι Σουηδοί παίζουν δυνατή μπάλα ενώ όπως έλεγε έγκυρη πηγή στην στήλη δεν υπάρχει ενδιαφέρον από το αμερικανικό fund Cerberus, όπως έχει γραφτεί τις τελευταίες ημέρες.

ΤΟ ΣτΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ !!!



Για λόγους δημοσίου συμφέροντος δεν θα πάρει το διαβατήριό του ο εφοπλιστής , Βαγγέλης Μαρινάκης, ενασχολούμενος και με τα αθλητικά δρώμενα, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε το αίτημά του να ανασταλεί η απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία του αφαιρέθηκε το διαβατήριο. 

Ειδικότερα, από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛΑΣ αφαιρέθηκε το διαβατήριο από τον κ. Μαρινάκη μετά τη διάταξη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, με την οποία τέθηκε σε βάρος του ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 

Με εισαγγελική διάταξη είχε απαγορευθεί στον εφοπλιστή και σε τρεις συνεργάτες του η έξοδός τους από τη χώρα μετά από δίωξη που του απαγγέλθηκε. Η εν λόγω εισαγγελική διάταξη δεν επικυρώθηκε, όμως, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο αποφάνθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος δημοσίου συμφέροντος. Κατόπιν αυτών, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από την αστυνομία να του επιστραφεί το διαβατήριο που του είχε αφαιρεθεί, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, αλλά το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό. 

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ 4 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ !!!

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2009-2015
Οι ρυθμιστικές αρχές ανταγωνισμού που ερευνούν φερόμενο καρτέλ σε trading ομολόγων έχουν ενημερώσει τέσσερις τράπεζες ότι ίσως έχουν παραβιάσει τους αντιμονοπωλιακούς κανόνες της ΕΕ.



Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, σε δήλωση τους οι Βρυξέλλες αναφέρουν ότι ερευνούν «τη συμπεριφορά από συγκεκριμένους traders σε τέσσερις τράπεζες».

Οι τράπεζες που δεν ονομάζονται έχουν λάβει «κοινοποίηση αιτιάσεων», με τις κατηγορίες, που καλύπτουν την περίοδο από το 2009 έως το 2015, να μην έχουν αποδειχθεί.

Οι επενδυτικές τράπεζες παίζουν ρόλο κριτικής σημασίας στην καρδιά της αγοράς, με την τιμολόγηση και την πώληση ομολόγων σε διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων.

Οι Βρυξέλλες ισχυρίζονται ότι οι τέσσερις τράπεζες συνεννοήθηκαν για την ανταλλαγή ευαίσθητων διαπραγματευτικών πληροφοριών και συντόνισαν τις τιμές για υπερεθνικά, κρατικά ομόλογα και χρεόγραφα οργανισμών σε αμερικανικό δολάριο.

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ !!! ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ !!!

ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ SUCCESS STORY ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...
Πάνω από 50.000.000€ τα κόκκινα δάνεια της εταιρείας !!!




Μία ακόμα μεγάλη ελληνική εταιρεία κατεβάζει ρολά, βουλιάζοντας στα χρέη. Πρόκειται για την γνωστή βιομηχανία κατεψυγμένων αλιευμάτων «Καλλιμάνης», το εργοστάσιο της οποίας έπαψε να λειτουργεί στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, έπειτα από την οριστική διακοπή ρεύματος από τον πάροχο, παρά τις προσπάθειες ετών για την διάσωσή της.

Παράλληλα οι πιστώτριες τράπεζες δεν φαίνονται ιδιαίτερα πρόθυμες να παράταση ζωής στην «Καλλιμάνης», ενώ ορισμένες πληροφορίες τις θέλουν να καλούν τους μετόχους να τηρήσουν άμεσα τις υποχρεώσεις τους, όπως απορρέουν από το Κοινό Ομολογιακό Δάνειο.

Η εταιρεία «Καλλιμάνης», βαρύνεται με συνολικό δανεισμό 59 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιευμένα οικονομικά της στοιχεία (σ.σ. ο τελευταίος δημοσιευμένος ισολογισμός είναι αυτός της χρήσης του 2015). Η Καλλιμάνης είχε υπογράψει στις 15 Οκτωβρίου του 2015 δάνειο 47,8 εκατ. ευρώ προχωρήσει στην αναδιάρθρωση του δανεισμού της και την αποκατάσταση της ρευστότητάς της. Ωστόσο η προσπάθεια στέφθηκε από αποτυχία. Έτσι, μεταξύ του 2016 και του 2017, στράφηκε στην Pillarstone, η οποία ανέλαβε να καταρτίσει το σχέδιο αναδιάρθρωσης, να το υποβάλει στις τράπεζες για να προχωρήσει η διάσωση της εταιρείας.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΕΩΣ 5.850€/ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ & ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Βέβαια να αναφέρουμε ότι το ποσό είναι μειωμένο σε σχέση με τα έως 13.500€ που είχαν θεσπιστεί το 2005 ως τηλεφωνική ατέλεια...και τα έως 7.400€ που είχαν θεσπιστεί το 2014...αλλά συνεχίζει να παραμένει προκλητικά υψηλό μετά από 8 χρόνια μνημονίων+περικοπών !!!



Ένα αστρονομικό ποσό για την κάλυψη των εξόδων του… τηλεφώνου βουλευτών και ευρωβουλευτών προβλέπει απόφαση του προέδρου της Βουλής. Η απόφαση, που αναμένεται να ξεσηκώσει αντιδράσεις, ελήφθη σε μια εποχή που πολλοί πολίτες περιμένουν λίγα χρήματα από επιδόματα ή από το κοινωνικό μέρισμα για να επιβιώσουν.

Η απόφαση, αναφέρουν Τα Νέα, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και αναφέρει πως ο πρόεδρος της Βουλής λαμβάνοντας υπόψιν συγκεκριμένες συνταγματικές διατάξεις, αλλά και τις ετήσιες δαπάνες του Κοινοβουλίου, επιτρέπει σε κάθε Έλληνα βουλευτή κι ευρωβουλευτή να απολαμβάνει ένα υψηλό για την εποχή ποσό προκειμένου να καλύψει τα τηλεφωνικά του έξοδα.

Το επιτρεπόμενο ποσό για τον κάθε βουλευτή κι ευρωβουλευτή μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 5.850 ευρώ ετησίως.

Παρακάτω παρατίθεται η εν λόγω απόφαση:

ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ..." !!!




Εξώδικο με αφορμή συνέντευξη του Νίκου Παπανδρέου στο "Πρώτο Θέμα"


«Πως δεν πήρε ούτε ένα ευρώ» παράνομα, απαντά ο Γιάννος Παπαντωνίου υπεραμυνόμενος της αθωότητάς του και δηλώνοντας δημόσια πως συναινεί αν ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί του σε όλη την Ευρώπη ή την Αμερική. Αφορμή στάθηκε συνέντευξη του συγγραφέα Νίκου Παπανδρέου για τον οποίο λέει πως με όσα είπε εναντίον του έδωσε «καύσιμη ύλη στην κυβερνητική μηχανή στην επιχείρησή της να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή της χώρας, ώστε να αφαιμάξει πολιτικά την παράταξη, που άλλαξε την Ελλάδα και ίδρυσε ο πατέρας σας, Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο κ. Παπαντωνίου απαντά με εξώδικο του δικηγόρου του, Μιχ. Δημητρακόπουλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα» στις 25 Νοεμβρίου, ο Νίκος Παπανδρέου και στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως «καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Όπως ο Άκης, ο Γιάννος και κάθε πολιτικός που ενθυλάκωσε χρήματα του Δημοσίου. Γι’ αυτήν την πράξη του, όμως, δεν φέρει ολόκληρη ευθύνη η παράταξή του. Συμβαίνει σε όλα τα κόμματα, σε όλες τις κοινωνίες και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αρνούμαι ως Νίκος Παπανδρέου να κουβαλάω στους ώμους μου τις αμαρτίες άλλων».

Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ & ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ !!!

ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Εν ολίγοις, ο μόνιμα κρατικοδίαιτος Γιάννης Στουρνάρας με τους παχυλούς μισθούς, ζητά οι Έλληνες συνταξιούχοι να βυθιστούν περισσότερο στη φτώχεια & η δικαιοσύνη να μην τους δικαιώνει για τις αντισυνταγματικές περικοπές που υπέστησαν...



Τον προβληματισμό του για τις δημοσιονομικές παρενέργειες που μπορεί να έχει η μη περικοπή των συντάξεων, σε συνδυασμό με τις δικαστικές αποφάσεις που έκριναν ότι παλαιότερες μειώσεις ήταν αντισυνταγματικές, εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας. Μιλώντας στην παρουσίαση βιβλίου για το ασφαλιστικό, ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος πρέπει να συνεχιστεί, ώστε να καταστεί μακροπρόθεσμα βιώσιμο, και τάχθηκε υπέρ ενός συστήματος τριών πυλώνων για το ασφαλιστικό, με συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα.

«Σύμφωνα με την πρώτη έκθεση αξιολόγησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο της ενισχυμένης εποπτείας, η αναστολή των περικοπών δεν απειλεί τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του συνταξιοδοτικού συστήματος. Ωστόσο, η αναστολή του μέτρου οδηγεί σε αυξημένες δαπάνες γήρανσης μέχρι το 2040» τόνισε ο κεντρικός τραπεζίτης κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Συντάξεις για νέους - Ένα αναπτυξιακό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης».

Και προσέθεσε: «Επιπλέον, η εφαρμογή των αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι οποίες έκριναν αντισυνταγματικές προγενέστερες περικοπές στις συντάξεις, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο περαιτέρω αύξησης της συνταξιοδοτικής δαπάνης, και μάλιστα με αναδρομική ισχύ. Η Τράπεζα της Ελλάδος εκτιμά ότι οι εξελίξεις αυτές συνδυαστικά, αποτελούν το σημαντικότερο δημοσιονομικό κίνδυνο μεσοπρόθεσμα και δρουν επιβαρυντικά στην ανάλυση βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους».

ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΙΧΑΡΔΟΥ: ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ !!!

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί καθώς και οι θυρίδες όλων των εμπλεκομένων.



Του Άρη Σπίνου

Η νέα εξέλιξη στην υπόθεση "της μαφίας του χρυσού" που παρουσιάζει το edolio5.blogspot.com,παγώνει τα χαμόγελα των εμπλεκομένων στην μεγάλη δικογραφία με τους 85 κατηγορουμένους,ύστερα από την κατάρριψη της βασικής κατηγορίας που ήταν το λαθρεμπόριο. 

Η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Άννα Ζαΐρη η οποία προεδρεύει την αρχή καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες εξέδωσε την υπ αριθμό 143/2018-4/12/2018 εισαγγελική διάταξη σύμφωνα με την οποία δεσμεύονται όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί κάθε είδους καθώς και οι θυρίδες,ανεξαρτήτου ποσού,όλων των κατηγορουμένων.Το έγγραφο που παρουσιάζουμε κοινοποιήθηκε προχθές και χθες και στους 85 εμπλεκόμενους.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: "ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΖΗΓΡΑ" !!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ
Δόθηκε εντολή να συλληφθεί για να εκτελεστεί η ποινή του, η οποία είχε επιβληθεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας τον Οκτώβριο του 2017.



Τι αποκαλύπτει το dikografies.blogspot.com:

Εντολή, να βρεθεί και να συλληφθεί ο εξάδελφος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου, έδωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας στο τμήμα Αναζητήσεων της ΓΑΔΑ.
Ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, που υπήρξε το "βαθύ λαρύγγι" στην υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, για τις οποίες καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετων ο Ακης Τσοχατζόπουλος, είναι από σήμερα καταζητούμενος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Δικογραφιών", ο Νίκος Ζήγρας, ο οποίος είχε επίσης καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας σε φυλάκιση 4 ετών, για την ίδια υπόθεση, δεν πλήρωσε, όπως όφειλε δόσεις τριών μηνών απο τη δοσοποίηση της ποινής του, η οποία είχε μετραπεί σε χρηματική, συνολικά, περίπου 50.000 ευρω.

ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ;;;


ΣΚΑΝΔΑΛΟ FOLLI FOLLIE: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ & ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!




Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών κλείνουν τα σύνορα της χώρας για τον Δημήτρη, την Κατερίνα και τον Γιώργο Κουτσολιούτσο, όσο και για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους στην υπόθεση της Folli Follie.

Οι δικαστές επικύρωσαν τη διάταξη του εισαγγελέα Γ.Δραγάτση, ο οποίος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους για δύο κακουργήματα (απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού και ξέπλυμα μαύρου χρήματος), τους απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα, κρίνοντας ότι είναι ύποπτοι φυγής.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ !!!



Μείωση του ορίου των οφειλών που θεωρούνταν μικρές και δεν υπάγονταν έως τώρα στον εξωδικαστικό μηχανισμό αλλά ικανοποιούνταν πλήρως, αύξηση στις 300.000 ευρώ από τα 50.000 ευρώ που είναι σήμερα του ορίου οφειλών που μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της απλοποιημένης διαδικασίας είναι μερικές από τις νέες αλλαγές που επέρχονται στον νόμο 4469/ 2017.

Ειδικότερα, οι αλλαγές που θα γίνουν είναι οι εξής σύμφωνα με την "Καθημερινή":


1. Η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για τη ρύθμιση οφειλών στον εξωδικαστικό μηχανισμό παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, ενώ αρχικά έληγε στις 31 Δεκεμβρίου 2018.

2. Πιστωτές οι απαιτήσεις των οποίων α) δεν υπερβαίνουν ατομικά για κάθε πιστωτή το ποσό των 500.000 ευρώ και ποσοστό 1,5% του συνολικού χρέους του οφειλέτη και β) δεν υπερβαίνουν αθροιστικά το ποσό των 5 εκατ. ευρώ και ποσοστό 15% του συνολικού χρέους του οφειλέτη δεν συμμετέχουν στον εξωδικαστικό και δεν δεσμεύονται από την αναδιάρθρωση των οφειλών. Τα σημερινά όρια είναι 2 εκατ. ευρώ για κάθε πιστωτή και 20 εκατ. ευρώ αθροιστικά.

ΓΙΝΕ ΖΗΤΟΥΛΑΣ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Αντί για το δικαίωμα εξαγοράς του κόκκινου δανείου σε τιμή fund, έρχεται το γενόσημο κυπριακό μοντέλο για την προστασία της 1ης κατοικίας !!! 

Παίζεται το όριο προστασίας με τους τραπεζίτες, που απαιτούν να πέσει κάτω απο τις 100.000 ευρώ !!!

Το γενόσημο κυπριακό μοντέλο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, κλείδωσε οριστικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή.

ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ !!! Η ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ECALI CLUB !!!



Ο Χάρης Θεοχαρης στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Ecali Club ως βουλευτής της ΝΔ 

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και μάλιστα σε κλειστό club των βόρειων προαστίων έκανε σήμερα το βράδυ ο Χάρης Θεοχαρης, που πλέον ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Βρέθηκε στο γνωστό Ecali Club σε gala για φιλανθρωπικό σκοπό που διοργανώνει η Καλιπατειρα. Στο πλευρό του και ο ομόσταυλος του πλέον Βασιλης Κικίλιας.


Για όσους δεν το θυμούνται, με εντολή Θεοχάρη το 2013, ξεκίνησε το προγκρόμ ποινικών διώξεων κατά όλων των μικροοφειλετών του δημοσίου που χρωστούσαν πάνω από 5.000 ευρώ. Δηλαδή, κατά όλων των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών και επιτηδευματιών, των λεγόμενων νοικοκυραίων, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και της λαϊκής δεξιάς. 


Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1) ;;;


ΑΛΑ FRAPORT: ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!!

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ-DG COMP ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/06/blog-post_76.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/07/psp-11.html



Την επιτυχή ολοκλήρωση της συνδιοργάνωσης και συμβασιοποίησης ομολογιακού δανείου ύψους €665,6 εκατ. προς τη "Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε" ανακοίνωσαν από κοινού η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Τράπεζα Πειραιώς, με αποκλειστική και από κοινού πλήρη ανάληψη αυτής από τους αναδόχους έκδοσης σε ίσα ποσοστά.

Το προϊόν της Χρηματοδότησης θα χρησιμοποιηθεί για την μερική κάλυψη του τιμήματος Επέκτασης Σύμβασης Παραχώρησης ποσού Ευρώ 1,115 εκατ. (πλέον ΦΠΑ) που θα καταβληθεί προς το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. για την 20-ετή παράταση, έως τον Ιούνιο του 2046, της αρχικής περιόδου παραχώρησης προς την Εταιρεία, προκειμένου η τελευταία να διοικεί και να λειτουργεί τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα της Σύμβασης Παραχώρησης του Αεροδρομίου με ημερομηνία 31 Ιουλίου 1995. Η τεχνική ολοκλήρωση της συναλλαγής επιτελέστηκε στο περιορισμένο χρονοδιάγραμμα το οποίο προσδιορίστηκε από την Εταιρεία, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη τις δομικές ιδιαιτερότητες καθώς και τις επιμέρους εμπορικές απαιτήσεις των εμπλεκόμενων φορέων. Η εκταμίευση της Χρηματοδότησης τελεί υπό την αίρεση συνήθων για αντίστοιχες συναλλαγές προϋποθέσεων κάλυψης.

ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!! ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ !!!




Απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα στον Μιχάλη Σάλλα

Οι δικαστικές αρχές απαγόρευσαν την έξοδο από την χώρα στον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα. Συγκεκριμένα, η 4η ανακρίτρια, Φαίδρα Καραγιάννη με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας εισαγγελέως επέβαλε στον Μιχάλη Σάλλα, που διετέλεσε επί
μία 25ετία πρόεδρος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγυοδοσίας 120.000 ευρώ.

Οι περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον κ Σάλλα μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που αντιμετωπίζει σχετικά με ζημία που προκλήθηκε στην τράπεζα από αγοραπωλησίες ακινήτων.

Η 2η ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/09/blog-post_75.html





ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ - ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΗΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ"ΤΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ

Του Άρη Σπίνου


Στις 22/1/2019 στο Α΄ τριμελές εφετείο κακουργημάτων ύστερα από διακοπή που έγινε την Τρίτη το πρωί , έχει προσδιοριστεί να γίνει ξανά μια δίκη ιδιαίτερης σημασίας, που μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι η προανάκριση διήρκησε έξι ολόκληρα χρόνια, ελάχιστα έχει δει το φως της δημοσιότητας,και παρά το γεγονός ότι η δίκη ξεκίνησε στις 1/11/2017. Οι κακουργηματικές διώξεις που ασκήθηκαν αφορούν απιστία περί την υπηρεσία και ηθική αυτουργία σ’ αυτήν. Στο εδώλιο θα καθίσουν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και οι δύο πιο στενοί συνεργάτες του επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Πρόκειται για τον Αριστείδη Καλογερόπουλο και τον δικηγόρο Πολύκαρπο Αδαμίδη. Ο Καλογερόπουλος, υπήρξε, από την πρώτη στιγμή της πολιτικής καριέρας του Αβραμόπουλου, δεξί του χέρι και έχει διατελέσει αξιωματούχος σε κυβερνητικές θέσεις, όλων των υπουργείων όπου ήταν υπουργός ο σημερινός επίτροπος, ενώ ο δικηγόρος Αδαμίδης ήταν και είναι στο έμπιστο και στενό περιβάλλον του πρώην αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ας πάρουμε όμως την υπόθεση από την αρχή. Το 2009, διοικήτρια του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» ήταν η ψυχολόγος Γεωργία Σιδέρη. Μια νεαρή υπάλληλος του υπουργείου Υγείας που δεν παρέμεινε ούτε μία μέρα χωρίς θέση διοικήτριας νοσοκομείου, αφού ορίστηκε επικεφαλής σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία, αξιοποιώντας στο έπακρο την καλή σχέση που είχε με τον πανίσχυρο υπουργό εκείνη την περίοδο Γιάννη Βαληνάκη.

Υπουργός υγείας όλο το ανωτέρω διάστημα ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Γενικός γραμματέας στο υπουργείο ο Καλογερόπουλος. Νομικός σύμβουλος του υπουργού ο Πολύκαρπος Αδαμίδης. Η διοίκηση του νοσοκομείου Φλέμινγκ, η Σιδέρη δηλαδή, ανέθεσε στην τεχνική εταιρεία «Εlement», του εργολάβου Ματθαίου Διδάγγελου, την ανακαίνιση ενός κτηρίου του νοσοκομείου. Όπως προκύπτει από τις εργολαβίες της ΔΕΠΑΝΟΜ, η εταιρεία του Διδάγγελου επί υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου είχε πάρει πολλά έργα σε διάφορα νοσοκομεία.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ !!!

ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΤΟΣ ΔΙΕΤΙΑΣ
Αποσύρονται όλα τα πλαστικά καλαμάκια, ποτήρια, και γενικά προϊόντα μιας χρήσης, σύμφωνα με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.



Αναλυτικά, όπως αναφέρει σε άρθρο της η Die Welt, η Κομισιόν αποφάσισε οριστικά ότι τα πλαστικά προιόντα μιάς χρήσης αποσύρονται. Όπως δε ανακοίνωσε η αυστριακή Προεδρία της ΕΕ οι διαπραγματευτές από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη- μέλη συμφώνησαν στις Βρυξέλλες για την εφαρμογή του μέτρου.

Οι αλλαγές αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή μόλις μέσα σε δύο χρόνια. Η Κομισιόν δικαιολογεί την απόφασή της κυρίως με την προστασία των ωκεανών, καθώς περισσότερο από το 80% των σκουπιδιών στους ωκεανούς είναι πλαστικά.

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ & COMMERCIAL VALUE !!!



Οι καταβολές των ποσών στους δικαιούχους θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακολουθώντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης – επαλήθευσης


Σε ανακοίνωσή της η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης αναφέρει:

"Ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 439 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 334 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και 105 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ

Με βάση τη διαδικασία αυτή δόθηκαν την 18 Δεκεμβρίου 2018 εντολές πληρωμής στις πληρώτριες τράπεζες για την καταβολή του ποσού των προσωρινών διανομών των δικαιούχων.

(ΒΙΝΤΕΟ) Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΣΚΑΪ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ;;;

ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΘΑΝΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕ ;;;
Η ΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗ( ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΠΕΤΕ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΡΥΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/12/blog-post_785.html





Τι αποκαλύπτει σχετικά το mononews.gr :


Αύριο το κρίσιμο συμβούλιο της Εθνικής


Σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες θα μάθουμε και επίσημα ποια στελέχη θα αναβαθμιστούν στην Εθνική Τράπεζα και ποια θα μπουν σε τροχιά αποχώρησης…

Λίγο πολύ όλα αυτά είναι γνωστά… Το ερώτημα είναι για πόσο καιρό ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος έκοψε τα προνόμια των πρώην προέδρων, Ceo`s θα καταπιέζει τον Παύλο Μυλωνά, διότι μαθαίνω ότι αυτή η σχέση δεν στρώνει με τίποτα… Να σημειωθεί οτι η νέα διοίκηση «έκοψε» ΙΧ και οδηγούς σε όλους τους πρώην προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους της Εθνικής. Οκτώ στον αριθμό.

Παρεμπίπτοντος ο πρόεδρος που καλά έκανε και έκοψε τα προνόμια, δεν έχει απαντήσει ακόμη αν την καμπάνα στο Λαγονήσι την πληρώνει ο ίδιος ή η τράπεζα; Διότι αν την πληρώνει από την τσέπη του έχει καλώς διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα…



ΔΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΕΣΒΟΥ: ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ & ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ !!!

Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
Ξεκίνησε, με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα κατηγορητηρίου,η ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου, στη Μυτιλήνη, το οποίο εκδικάζει την πρώτη δικογραφία του σκανδάλου της υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου και Λήμνου.



Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο ελεγκτής της Τράπεζας της Ελλάδος, Θεόδωρος Διγιδίκης, ο οποίος άρχισε να εξετάζεται χθες Τρίτη και θα συνεχίσει να καταθέτει σήμερα Τετάρτη.

Κατά την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του, ο κ. Διγιδίκης, που ήλεγξε τη Συνεταιριστική Τράπεζα το 2004 και διαπίστωσε την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το συνεταιριστικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, υποστήριξε ότι η Τράπεζα είχε χορηγήσει, χωρίς να τηρηθεί η απαραίτητη διαδικασία, το 49,7% των κεφαλαίων της στον Όμιλο επιχειρήσεων Μπεμπεδέλη.

Όπως είπε ο μάρτυρας, η Τράπεζα προχωρούσε στην εξόφληση ακάλυπτων επιταγών, χωρίς οι λογαριασμοί του επιχειρηματία να έχουν υπόλοιπο. Τα επίμαχα ποσά στη συνέχεια κεφαλαιοποιούνταν και μετατρέπονταν σε νέα δάνεια. Και όλα αυτά, όπως ανέφερε ο μάρτυρας, χωρίς εγγυήσεις και τις απαραίτητες για τούτο εισηγήσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο και προχωρούσε σε αποφάσεις δανεισμού.
SSL Certificates