.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: "ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΖΗΓΡΑ" !!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ
Δόθηκε εντολή να συλληφθεί για να εκτελεστεί η ποινή του, η οποία είχε επιβληθεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας τον Οκτώβριο του 2017.



Τι αποκαλύπτει το dikografies.blogspot.com:

Εντολή, να βρεθεί και να συλληφθεί ο εξάδελφος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου, έδωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας στο τμήμα Αναζητήσεων της ΓΑΔΑ.
Ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, που υπήρξε το "βαθύ λαρύγγι" στην υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, για τις οποίες καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετων ο Ακης Τσοχατζόπουλος, είναι από σήμερα καταζητούμενος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Δικογραφιών", ο Νίκος Ζήγρας, ο οποίος είχε επίσης καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας σε φυλάκιση 4 ετών, για την ίδια υπόθεση, δεν πλήρωσε, όπως όφειλε δόσεις τριών μηνών απο τη δοσοποίηση της ποινής του, η οποία είχε μετραπεί σε χρηματική, συνολικά, περίπου 50.000 ευρω.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο Νίκος Ζήγρας είχε ζητήσει δοσοποίηση της ποινής του, προκειμένου να παραμείνει ελεύθερος, καθώς - όπως είχε ισχυριστεί - είχε οικονομικά προβλήματα.
Ωστόσο δεν κατεβαλλε το ποσόν τριών μηνιαίων δοσεων, με αποτέλεσμα να είναι πλέον καταζητούμενος, καθως δοθηκε εντολή να συλληφθεί για να εκτελεστεί η ποινή του, η οποία είχε επιβληθεί από το Πενταμελες Εφετειο Κακουργημάτων της Αθήνας, τον Οκτώβριο του 2017.

Το δικαστήριο αυτό είχε κρίνει ενόχους σε δεύτερο βαθμό 16 άτομα, για τις μιζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων και τον εξάδελφο του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, στον οποίον είχε αναγνωρίσει δυο ελαφρυντικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates