.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ !!!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΧΑΡΤΑ & ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ
Δηλαδή σε πραγματική, κρατική τράπεζα της ΕΕ, της οποίας το CDR (Custodial Deposit Receipt - Γραμμάτιο Σύστασης Παρακατάθεσης), επιβεβαιώνεται διατραπεζικά (bank2bank) μέσα από το σύστημα SWIFT !!!




ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ : ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ !!!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 
Την ώρα που ολόκληρη η κοινωνία παραμένει πιεστικά εγκλωβισμένη στα σκληρά μέτρα και τις απαιτήσεις του «Μνημονίου 3», οι Έλληνες βουλευτές συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια !!! 



ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!

Μία μόλις εβδομάδα μετά τη δημοσίευση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης από τη Βουλή, μια πανευρωπαϊκή έρευνα έρχεται να αποδείξει ότι οι «εθνοπατέρες» μας παραμένουν από τους πλέον καλοπληρωμένους σε επίπεδο μισθολογικών απολαβών, σε σύγκριση με τον μεικτό ετήσιο μισθό που παίρνουν οι Έλληνες πολίτες. 


ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ !!!


ΒΟΜΒΑ: Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS !!!

ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΩΝ CDS ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΝΤΑ & ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΡΟΜΟ - ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ - ΣΤΟΝ ΓΑΠ
Ένα από τα σκάνδαλα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με τα e mails του Hillary-Gate στις ΗΠΑ, ήταν και αυτό που αφορά το βρώμικο 2009-2010, με τα CDS, τους κερδοσκόπους, τα στοιχήματα στη χρεοκοπία της Ελλάδας και την μεθόδευση της υπαγωγής μας στο 1ο Μνημόνιο !!!
Ένα ακόμη νέο στοιχείο που δεν θα αγνοήσουν οι 3 εισαγελείς που ερευνούν την υπόθεση !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/12/cds-t3-1.html



ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ + GOLDMAN SACHS, εκμεταλλευόμενοι την εσωτερική πληροφόρηση που διέθεταν σχετικά με την προσχεδιασμένη υπαγωγή της Ελλάδας στο 1ο μνημόνιο, έστησαν off shore hedge funds που κερδοσκόπησαν με τα ελληνικά CDS στο στοίχημα της χρεοκοπίας της Ελλάδος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://www.scribd.com/collections/3477124/%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%A5%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A3-%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91-%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%A9%CE%9D-CRIMINAL-COMPLAINT-AGAINST-FRAUDULENT-SPECULATORS-OF-GREEK-SOVEREIGN-DEBT 

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 75% Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝ
Εθνική κατάθλιψη και αδυναμία επιβίωσης !!!



Άκρως ανησυχητικά είναι τα ευρήματα πανελλαδικής έρευνας για τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων, την κατάσταση της υγείας τους καθώς και της πρόσβασής τους σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ενδεικτικό είναι ότι ένας στους πέντε Έλληνες δήλωσε ότι τον τελευταίο χρόνο δεν μπορούσε να τραφεί ικανοποιητικά ο ίδιος ή η οικογένειά του εξαιτίας οικονομικών λόγων!

Την ίδια στιγμή, το 34% του πληθυσμού ξοδεύει περίπου το 75% των εισοδημάτων του για την κάλυψη λογαριασμών και χρεών και το 15% ξοδεύει το σύνολο του εισοδήματός του για τους ίδιους λόγους. Μάλιστα ποσοστό 33,13% αντιμετωπίζει αρκετές ή πολύ σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να αντεπεξέλθει σε οφειλές και λογαριασμούς.

ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΑΟΡΑΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ & ΟΔΔΗΧ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
Με τη διαφορά όμως ότι, τα αόρατα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, αντί οι αφελείς Έλληνες να περιμένουμε να τα εισπράξουμε, περιμένουμε σαν κορόιδα να τα πληρώσουμε !!!
Βιογραφικό για επικεφαλής στον ΟΔΔΗΧ διαθέτει ο μπατιρομεγιστάνας Αρτέμης Σώρρας !!!    



Άγνωστο σε όλους δανεισμό 675 Δις αποκαλύπτει το Ελεγκτικό Συνέδριο, στην Έκθεσή του για τον Απολογισμό του Κράτους για το έτος 2015, ο οποίος έχει κατατεθεί στη Βουλή για έγκριση !!!

Απο το lobbystas στις 07 Ιαν. του 2017

Εμπλεκόμενοι, εκτός από το Υπουργείο Οικονομικών είναι ο Οργανισµός Διαχείρισης Δηµοσίου Χρέους (Ο.Δ.Δ.Η.Χ.) και η Τράπεζα της Ελλάδος.

Το όσα αναφέρει το Ελεγκτικό Συνέδριο στην Έκθεσή του (σελίδες 14, 15 και 16) είναι αποκαλυπτικά και δεν χρειάζονται περαιτέρω αναλύσεις:

ΕΚΤΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
Έκτη ακριβότερη χώρα στον κόσμο, και μία από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρώπη, στη βενζίνη και στο πετρέλαιο θέρμανσης, καταδεικνύεται, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η χώρα μας !!!




Μάλιστα το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ εντοπίζει περιπτώσεις πρατηριούχων, κυρίως στα βόρεια σύνορα της χώρας, όπου δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα πρατήρια καυσίμων από Βουλγαρία και Σκόπια, καθώς εκεί οι τιμές είναι φθηνότερες έως και 50% σε σχέση με τις τιμές στη χώρα μας. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΑΣ: ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΑ
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ. ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ !!!



Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΑ
Στην ζωή μου ποτέ δεν ήμουν ρίψασπις. Έχω αγωνιστεί για πολλά πράγματα ακόμα και όταν όλα ήταν απέναντί μου. Αγωνιζόμουν και αγωνίζομαι για αυτά όταν πιστεύω ότι έχω δίκιο. Όταν όμως διαπιστώσω ότι έχω άδικο (αντικειμενικά ή υποκειμενικά) τότε σταματάω. Μια μεγάλη μάχη της ζωής μου είναι και η μάχη κατά του πιο βρόμικου συστήματος της διαπλοκής στην Ελλάδα, κατά των καρτέλ και των προστατών τους. Έμπλεξα άθελά μου όταν ένα «καρτελάκι» σχηματίστηκε στον χώρο που δούλευε η οικογένειά μου επί δεκαετίες, στα ξενόγλωσσα βιβλία. Το λέω «καρτελάκι» γιατί αυτοί έκλεψαν καμιά 100στη εκατομμύρια ευρώ μόνο από τους καταναλωτές, ψίχουλα μπροστά στους «αρχηγούς» (τρόφιμα, καύσιμα, δομικά υλικά, κατασκευές, σούπερ μάρκετ, τράπεζες κλπ). Η ανάγκη να αντισταθώ (μαζί με την οικογένειά μου) στα λαμόγια που αποφάσισαν να μας κλείσουν με παράνομες μεθόδους, με έφερε αντιμέτωπο με μια τρομακτική πραγματικότητα. Ο ατομικός αγώνας στην πορεία έγινε αγώνας κατά της διαπλοκής που διέλυε την Κοινωνία.

ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΚΕΠΑ !!!

ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Εγκύκλιο εξέδωσε το Ίδρυμα Κοινωνικής Ασφάλισης πριν από την εκπνοή του έτους αναφορικά με την ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος για εξέταση από Υγειονομική Επιτροπή του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας !!!



Όπως αναφέρει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, η αρμόδια Διεύθυνση. ενημερώνει ότι δίνεται ηλεκτρονικά η δυνατότητα στον πολίτη, μέσω web από τov ιστότοπο του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ να πραγματοποιήσει τα εξής:

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!


Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗ NOVARTIS ;;;

ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΕΙΝΑΙ 5
Ποιός τα έπαιρνε από τη Novartis ;;;
  • ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
  • ΓΑΠ
  • ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ
  • ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
  • ΣΑΜΑΡΑΣ


ΔΙΠΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ !!!

ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ-ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ
Βόμβα χρεών έτοιμη να σκάσει στο νέο υπερ-ταμείο !!!

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Χωρίς κανένα ελάχιστο πλαφόν θα μπορούν να καταβάλλουν οι επαγγελματίες, τα μπλοκάκια και οι αγρότες τις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές τους με βάση το νέο σύστημα καταβολής τους, αρχής γενομένης μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου οπότε πρέπει να έχει καταβληθούν οι εισφορές του Ιανουαρίου.

Με δηλώσεις της χθες σε συνέντευξη τύπου με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου ασφαλιστικού υπερ-ταμείου, δηλαδή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), η Υπ. Εργασίας, κα. Έφη Αχτσιόγλου ανέφερε ότι δίνεται δυνατότητα "μερικής καταβολής" των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών από 1/1/2017. 

Αυτό σημαίνει πως ένας ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ, στο ΕΤΑΑ και στον ΟΓΑ θα μπορεί να καταβάλει ένα οποιοδήποτε ποσό έναντι εκείνου που οφείλει να καταβάλλει βάσει του ειδοποιητηρίου του οποίου θα λάβει έως τέλος Ιανουαρίου.

ΤΖΑΜΠΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ !!!

ΝΕΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Περίεργη ολιγωρία των Οικονομικών Εισαγγελέων για το ξεπάγωμα του πορίσματος Καλούδη και την ανάσυρση από το αρχείο της σχετικής δικογραφίας για τα θαλασσοδάνεια ΠΑΣΟΚ+ΝΔ !!!



Αρ.Πρ.:303/03.01.2017

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Θέμα: “Περίεργη” ολιγωρία των Οικονομικών Εισαγγελέων για το «ξεπάγωμα» του πορίσματος Καλούδη και την ανάσυρση από το αρχείο της σχετικής δικογραφίας για τα "θαλασσοδάνεια" των κομμάτων.


Η Εξεταστική Επιτροπή για την διερεύνηση των δανειοδοτήσεων κομμάτων και ΜΜΕ συνεδρίασε την Τετάρτη 09.11.2016 με μοναδικό θέμα συζήτησης «ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΛΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ».

Επειδή, από τις 11.03.2016 κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά προς τους οικονομικούς εισαγγελείς (υπάρχει κατατεθειμένη στα πρακτικά) και στην οποία αναφέρεται αναλυτικά όλο το κανονιστικό πλαίσιο της ΤτΕ που καταρρίπτει την «περίεργη» αν όχι ύποπτη αρχειοθέτηση της δικογραφίας του πορίσματος Καλούδη. 

ΜΑΘΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ)
Συγκεντρωτική καταγραφή και συστηματική παρουσίαση των διατάξεων που διέπουν την παραγραφή των οφειλών προς το Δημόσιο !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:



Με την ΠΟΛ. 1154/2016 η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προβαίνει σε συστηματική παρουσίαση των διατάξεων περί παραγραφής απαιτήσεων του Δημοσίου των Ν. 4270/2014, Ν.4174/2013, Ν. 2362/1995, Ν.Δ. 321/1969 και άλλων νομοθετημάτων.

Συγκεκριμένα, με την εγκύκλιο επιχειρείται η συγκεντρωτική καταγραφή και συστηματική παρουσίαση των διατάξεων που διέπουν την παραγραφή απαιτήσεων του Δημοσίου, εστιάζοντας κυρίως στις διατάξεις που θεσπίζουν λόγους αναστολής και διακοπής της παραγραφής των ανωτέρω απαιτήσεων.

Επιπροσθέτως, παρατίθενται ενδεικτικά βασικές διατάξεις αναφορικά με τον χρόνο παραγραφής των απαιτήσεων του Δημοσίου και καταγράφονται οι διατάξεις με τις οποίες παρατάθηκε ο χρόνος παραγραφής των βεβαιωμένων στη Φορολογική Διοίκηση οφειλών εντός του χρονικού διαστήματος των ετών 1992 έως και 2013.

Σκοπός της εγκυκλίου είναι να αποτελέσει για τη Φορολογική Διοίκηση χρήσιμο εργαλείο για την ορθή και ενιαία εφαρμογή των διατάξεων περί παραγραφής κατά τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Παραγραφή


ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ: 14 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Τράπεζες: 14 φορές μεγαλύτερα τα επιτόκια χορηγήσεων από τα επιτόκια καταθέσεων !!!
Τοκογλυφικά επιτοκιακά περιθώρια (διαφορά επιτοκίου χορηγήσεων – καταθέσεων) διατηρούν οι εμπορικές τράπεζες της χώρας, οι οποίες προφανώς επιχειρούν να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα τους σε βάρος των καταθετών και των δανειοληπτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, το περιθώριο επιτοκίου το Νοέμβρη του 2016 διαμορφώθηκε στις 4,48 μονάδες, έναντι 4,64 και 4,33 μονάδων τον Οκτώβρη και τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους.

Με τις «επιδόσεις» αυτές, οι ελληνικές εμπορικές τράπεζες, ίσως και να βρίσκονται στην πρώτη θέση μεταξύ των χωρών μελών της ΕΕ συνεχίζοντας έτσι την μακρά - τοκογλυφική - παράδοση που είχε ξεκινήσει στις αρχές της δεκαετίας του 90, και συνδέθηκε με την “απελευθέρωση” του τραπεζικού συστήματος. Μέχρι τότε τα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων καθορίζονταν με διοικητικές πράξεις της Τράπεζας της Ελλάδας.


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ-ΜΑΪΜΟΥ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!
Ποιος είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας του Σώρρα που «όρκιζε» στον Δία !!!





Σπεσιαλίστες μαϊμουδιάρηδες οι Σωρραίοι !!!
Μαϊμού αρχιεπίσκοπος, μαϊμού ομόλογα, μαϊμού καταπιστεύματα, μαϊμού τράπεζες και αποθετήρια, μαϊμού έγγραφα με πλαστογραφημένες σφραγίδες και υπογραφές, μαϊμού κράτος αναφοράς (η ανύπαρκτη νομική οντότητα της "κυρίαρχης ελληνικής δημοκρατίας"), μαϊμού δικαιούχοι πολίτες (οι ανύπαρκτοι κατά το νόμο "αυτόχθονες έλληνες ιθαγενείς") ........ τα πάντα όλα μαϊμούδες !!!

Τον Σεπτέμβριο του 2016 το ιστολόγιο Πέδιλο Κάλτσα δημοσίευσε μια αποκαλυπτική ανάρτηση σχετικά με κάποιον φερόμενο ως Αρχιεπίσκοπο Ρωμανίας που εμφάνιζε ο Αρτέμης Σώρρας στις συγκεντρώσεις του.

Ο εν λόγω παρουσιαζόταν ως προκαθήμενος της «Ιεράς Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αυτοκρατορίας της Ρωμανίας».




Προσέξτε. Όχι της Ρουμανίας, της χώρας των Βαλκανίων, αλλά της Ρωμανίας (με «ω»), δηλαδή της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, δηλαδή του βυζαντινού κράτους.

Πρόκειται φυσικά για ανύπαρκτη Αρχιεπισκοπή, ανύπαρκτης Εκκλησίας, ανύπαρκτου κράτους.


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ+ΝΔ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗ NOVARTIS !!!


Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ !!! ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΜΗΝΥΣΗ !!!

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ Ο ΜΗΝΥΤΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΙ 2 ΔΗΘΕΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;

Ο 1ος μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε μεταξύ άλλων τα εξής :  "....... Τώρα που τους βλέπω, φαίνονται ότι είναι άνθρωποι σοβαροί. Είναι πιστευτοί. Το ελληνικό κράτος έπρεπε να τους πιστέψει............ Εγώ πιστεύω ότι οι Ελληνοαμερικανοί θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα................ Σαν πρόσωπο δεν διαπίστωσα να προκαλεί καμία κοινωνική ανησυχία, να με δουλεύουν με 600 δισ........"  !!!

Και ο 2ος (δικαστικός πραγματογνώμονας) τα εξής: ".........Την έρευνα δεν την έκανα προσωπικά για τον κο Σώρρα. Την έκανα για τα χρήματα. Δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτό. Από τη στιγμή που έχουν χρήματα, μπορούν να κάνουν κάτι ακόμη και να ρίξουν το Πολίτευμα..........» !!!

Ήταν ποτέ δυνατόν να καταδικαστεί ο Αρτέμης Σώρρας μετά από αυτές τις καταθέσεις των δήθεν μαρτύρων κατηγορίας ;;;

Ολόκληρη η δικαστική απόφαση και τα πρακτικά της δίκης :

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Αριθμός 67650/2013

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ TOY Η΄ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεδρίαση της 28.6.2013

Σύνθεση δικαστηρίου: Αικατερίνη Τσέλιου, πλημμελειοδίκης (σε αντικατάσταση Εύας Ναστούλα λόγω κωλύματος), Δημήτριος Νομικός, αντεισαγγελέας, Μαρία Αντωνοπούλου (γραμματέας).


ΕΚΤΟΣ ΟΓΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΜΙΣΘΩΤΟΙ !!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ασφαλισμένοι, οι οποίοι παράλληλα με την αγροτική δραστηριότητα απασχολούνται ως μισθωτοί, υπάγονται υποχρεωτικά στην ασφάλιση του ΙΚΑ !!!



Αυτό διευκρινίζεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, η οποία εξεδόθη, σε συνέχεια ερωτημάτων που υποβλήθηκαν στο υπουργείο σχετικά με περιπτώσεις νέων ασφαλισμένων οι οποίοι υπήχθησαν στην ασφάλιση του ΟΓΑ και έλαβαν αποφάσεις εξαίρεσης από το ΙΚΑ ως μισθωτοί.

Σύμφωνα με το άρθρο 34 του ν. 1140/1981 (Α' 68), πρόσωπα που είναι ασφαλισμένα σε άλλον φορέα κύριας ασφάλισης για τους κλάδους σύνταξης και ασθένειας, δεν μπορεί να υπαχθούν παράλληλα και στην ασφάλιση του ΟΓΑ για τους κλάδους αυτούς.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 2.042 ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ 1.371
Κατάλαβες τώρα ποιοι σε λένε τεμπέλη και σου κουνούν το δάχτυλο ;;;



Για μία ακόμη χρονιά πρωταθλητές στη δουλειά οι Έλληνες εργαζόμενοι. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, τα οποία επικαιροποιήθηκαν στις 4/1/2017.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΑ
Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έκανε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) για το φλέγον ζήτημα της κοστολόγησης των ιατρικών πράξεων, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση !!!



Ειδικότερα, ο ΙΣΑ ανακοίνωσε ότι «την 23.12.2016, με αίτησή του ενώπιον του ΣτΕ, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζήτησε την ακύρωση της Α3(γ)/οικ.76492/2016 [ΦΕΚ Β 3458] Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών με θέμα ”Κοστολόγηση και ανακοστολόγηση ιατρικών πράξεων”, με την οποία ανακοστολογήθηκε σειρά ιατρικών εργαστηριακών πράξεων, χωρίς να ληφθεί καθόλου υπ’ όψιν το πραγματικό ελάχιστο κόστος εκτέλεσής τους».

ΝΕΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ DEUTSCHE BANK ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 90.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Η Deutsche Bank συμφώνησε να πληρώσει 95 εκατομμύρια δολάρια (90,3 εκατ. ευρώ) για να επιλύσει μια μήνυση της αμερικανικής κυβέρνησης η οποία κατηγορεί τη γερμανική τράπεζα για φοροδιαφυγή, μετά από τη χρήση "χρεοκοπημένων" εταιρειών-κελύφη για να αποκρύψει σημαντικές φορολογικές υποχρεώσεις της από την αμερικανική εφορεία (IRS) το 2000 !!!



Υπό τους όρους της συμφωνίας που περιγράφονται σε έγγραφα τα οποία κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, η Deutsche Bank ομολόγησε επίσης ότι προσπάθησε να "φορτώσει" στις εταιρείες αυτές τις φορολογικές της υποχρεώσεις που απέρρεαν από την τότε νέα αγορά μεριδίου στην φαρμακευτική εταιρεία Bristol-Myers Squibb.

ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ !!!


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ FUNDS ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ !!!


Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ PERPETUAL BONDS ΤΗΣ ALPHΑ BANK !!!

30 ΔΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ;;;


Μία απίστευτη υπόθεση νόμιμης φοροαποφυγής και κερδοσκοπίας σε βάρος ανυποψίαστων πελατών της Αlpha Βank, μέσω offshore εταιρειών και με πελάτες που έχασαν τα χρήματά τους, επενδύοντας τα εν αγνοία τους σε σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα.
Η γνωστή σε όλους μας τράπεζα Alpha Bank, μέσω εταιρείας που έστησε με έδρα τα νησιά jersey, διαχειρίστηκε δισεκατομμύρια ευρώ πελατών της.

Δείτε το σχετικό έγγραφο :


ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ !!! ΝΕΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ;;;

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
Άδεια οδήγησης αναγράφει ως τόπο γεννήσεως του πακιστανού κατόχου της, το .... ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ !!!

ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980 !!!

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΡΩΦ
Και αρχιτραμπούκος της οργάνωσης ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΠΑΜΕ ΕΛΒΕΤΙΑ !!! 188.000 ΕΥΡΩ/ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ !!!

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ
Στα 188.000 ευρώ ο μέσος ετήσιος μισθός των ξένων εργαζομένων στην Ελβετία !!!




Οι ξένοι που εργάζονται στην Ελβετία λαμβάνουν κατά μέσο όρο τους υψηλότερους μισθούς από όλους τους εργαζομένους παγκοσμίως οι οποίοι απασχολούνται σε ξένη χώρα.

Σύμφωνα με στοιχεία της HSBC Holdings Switzerland οι ξένοι που εργάζονται στην Ελβετία έχουν μέσο ετήσιο μισθό 188.275 δολάρια τον χρόνο. Η χώρα έχει όμως ένα ακόμη πλεονέκτημα για να προσελκύει εργαζόμενους. Όχι μόνο προσφέρει τα περισσότερα χρήματα αλλά παρέχει και πολύ καλή ποιότητα ζωής σύμφωνα με τη μελέτη.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι στις εν λόγω χώρες οι μέσες αποδοχές για τους ξένους είναι πολύ χαμηλότερες σε σύγκριση με την Ελβετία. Συνολικά οι έξι από τις δέκα χώρες που απαρτίζουν τη σχετική λίστα είναι ευρωπαϊκές – στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Νορβηγία, στην έβδομη η Αυστρία και στην ένατη η Βρετανία. Στην έρευνα της HSBC έλαβαν μέρος 26.871 στελέχη που εργάζονται σε άλλες χώρες από εκείνες από τις οποίες κατάγονται και από περισσότερες από εκατό.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
Οι ρυθμίσεις της ΔΕΗ είναι για όλους ή μόνο για λίγους;;;




Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος επανέρχεται στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ με τις ρυθμίσεις των λογαριασμών τους, γιατί για πολλούς απαγορεύεται να προχωρήσουν σε ρύθμιση, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της Επιχείρησης!

Με δήλωση του ο Νίκος Νικολόπουλος, αναφέρεται διεξοδικά σ’ όλες τις περιπτώσεις που οι πελάτες της ΔΕΗ βρίσκουν κλειστή την πόρτα της και έτσι καταρρίπτονται οι βαρύγδουπες εξαγγελίες της περί ενός φιλολαϊκού μέτρου που θ’ ανακούφιζε χιλιάδες νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ 386 ΠΚ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΡΙΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ
Μοναδικός τρόπος για να καταδικαστεί είναι να αποδειχθεί ότι δεν είναι τρελός και ότι η τρέλα που πουλάει με το έτος 2900, τους όρκους στον Δια και το αθάνατο νερό, είναι μέρος του εγκληματικού του σχεδίου, προκειμένου έτσι να εξασφαλίσει την ποινική του ασυλία !!!



Έτσι, δεν απαλλάσσονται από τις ευθύνες τους, που προκάλεσαν την εξ' ιδίας υπαιτιότητας ζημία τους, όλοι οι ηλίθιοι που πείστηκαν από τις ψευδείς παραστάσεις του Αρτέμη, που είναι ο ορισμός του ιδιοφυή απατεώνα, αφού επινόησε να το παίζει ακόμη και τρελός για να γλυτώσει την ποινική καταδίκη!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.com/2016/10/blog-post_234.html

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν, με τους ηλίθιους που ορκίζονται στον Δία, πίνοντας αθάνατο νερό, για να ξορκίσουν τις αόρατες συμπαντικές δυνάμεις του σκότους, που δεν αποδέχονται τα ΤΡΙΣ του μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη για την εξόφληση όλων των χρεών των Αυτόχθονων Ελλήνων Ιθαγενών, δημόσιων και ιδιωτικών :


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΨΥΧΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΤΟΝ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛ
Αν δεν δεχθεί να αποχωρήσει οι τράπεζες θα προσφύγουν στα δικαστήρια !!!


Την καταγγελία των δανειακών συμβάσεων του ΔΟΛ αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των τραπεζών, οι οποίο πριν από λίγο ολοκλήρωσαν κιόλας την κρίσιμη συνεδρίασή τους για το μέλλον του δημοσιογραφικού Οργανισμού.

Οι τράπεζες αποφάσισαν να εκδώσουν αύριο το έγγραφο με το οποίο θα καταγγέλλεται η δανειακή σύμβαση και θα ζητείται η έκπτωση του βασικού μετόχου από τη διοίκηση του Οργανισμού κ. Σταύρου Ψυχάρη.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, Φραγκίσκου Κουτεντάκη διευκρινίζει ότι οι μη νόμιμες δαπάνες που πληρώθηκαν με οποιοδήποτε τίτλο πληρωμής καταλογίζονται σε αυτόν που τις έλαβε, εφόσον έχει συντελέσει στη μη νόμιμη πληρωμή και γενικώς σε κάθε αχρεώστητη πληρωμή, ανεξάρτητα από υπαιτιότητά του !!!



Αφορμή για την απόφαση αυτή είναι ερωτήματα που υποβλήθηκαν στο γενικό λογιστήριο του κράτους σχετικά με το εάν υφίσταται υποχρέωση αναζήτησης των αποδοχών των υπαλλήλων, των οποίων η πράξη διορισμού τους ανακλήθηκε λόγω χρήσης πλαστών δικαιολογητικών.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ !!!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ
Οι φορολογικές αρχές οφείλουν να αποδεικνύουν τεκμηριωμένα τη φοροδιαφυγή των ελευθέρων επαγγελματιών, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας, πριν προχωρήσουν στην επιβολή προστίμων. Όπως αναφέρεται στην απόφαση, αν η φορολογική αρχή δεν προβεί σε τεκμηριωμένη κρίση, τότε τα πρόστιμα ακυρώνονται !!!



Την απόφαση αυτή εξέδωσε το Β' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (7μελής σύνθεση), έπειτα από προσφυγή δικηγόρου των Αθηνών.

Το ΣΔΟΕ είχε πραγματοποιήσει έλεγχο στον δικηγόρο των Αθηνών, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε άρση του τραπεζικού απορρήτου του και διασταύρωση των τραπεζικών καταθέσεων που προέκυψαν με τα δηλωθέντα εισοδήματά του.

Από την αντιπαραβολή των τραπεζικών καταθέσεων του δικηγόρου και των δηλωθέντων εισοδημάτων του, προέκυψε ότι οι τραπεζικές καταθέσεις του υπερέβησαν τα δηλωθέντα εισοδήματά του.

ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Όσοι είναι μισθωτοί και έχουν μπλοκάκι δεν είναι υποχρεωμένοι εάν δεν κόβουν αποδείξεις να καταβάλουν τις εισφορές που αναλογούν εφόσον είναι ασφαλισμένοι ως μισθωτοί σε κάποιο ταμείο !!!



Ανατροπή στις ασφαλιστικές εισφορές για τα «μπλοκάκια» αποκαλύπτει ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος.

Ειδικότερα όπως είπε ο κ. Πετρόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ όσοι είναι μισθωτοί και έχουν μπλοκάκι δεν είναι υποχρεωμένοι εάν δεν κόβουν αποδείξεις να καταβάλουν τις εισφορές που αναλογούν εφόσον είναι ασφαλισμένοι ως μισθωτοί σε κάποιο ταμείο.

ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ NOVARTIS !!!

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΜΑΜΟΥΘ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
Έφοδος στα γραφεία της Novartis από εισαγγελείς Διαφθοράς !!!


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληρηφορίες, η έρευνα που διεξάγεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς για την υπόθεση της Novartis.

Τις προηγούμενες ημέρες οι εισαγγελείς, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν, πραγματοποίησαν, κατά τις ίδιες πληρηφορίες, έφοδο στα γραφεία της φαρμακευτικής εταιρείας στην Αθήνα, με στόχο να συλλέξουν στοιχεία από έγγραφα, ηλεκτρονικά αρχεία, κ.ά.

1.000.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ & ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!


Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ !!!

E REPORTAZ
Αυτοκτονούν (με ψυχολογική πίεση) τους υπόπτους για την αποκάλυψη του σκανδάλου !!!




Tου Πέτρου Κουσουλού

Υπόγειος πόλεμος σε βάρος στελεχών που θεωρούνται ως ύποπτα για την προσκόμιση των στοιχείων του σκανδάλου της Novartis στις Αμερικανικές Αρχές, βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες.

Τελευταίο παρ’ ολίγο θύμα του ψυχολογικού πολέμου που ασκείται από μεγαλοστελέχη της εταιρείας είναι ένας 43χρονος άνδρας ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ανήμερα της Πρωτοχρονιάς πηδώντας από τον 13ο όροφο του ξενοδοχείου Hilton.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz πρόκειται για νυν στέλεχος της εταιρείας που εργάζεται στην Ελβετία σε ιδιαίτερα σημαντική θέση. Στην εταιρεία εργάζεται επίσης και η σύζυγός του.



ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤτΕ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Η ΕΚΘΕΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 2015-2016 ΤΗΣ ΤτΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
Νομοθετήματα επιτάχυνσης των πλειστηριασμών, ανάπτυξη της δευτερογενούς αγοράς (funds+εταιρείες διαχείρισης), επιμόρφωση δικαστών (με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για τους δανειολήπτες), αλλά και πρόβλεψη ειδικής φορολογικής μεταχείρισης για τα κουρέματα & τις διαγραφές, που ομολογείται πλέον επίσημα ότι θα υπάρξουν !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΔΩ :
http://www.bankofgreece.gr/BogEkdoseis/NomPol20152016.pdf




ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤτΕ 2015-2016 ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ :

Το νέο θεσµικό πλαίσιο θα επιτρέψει την αποτλεσµατικότερη διαχείριση των µη εξυπηρετούµενων δανείων

Σήµερα το µεγαλύτερο πρόβληµα του τραπε ζικού συστήµατος είναι το υψηλό απόθεµα των µη εξυπηρετούµενων δανείων στα χαρτοφυλάκια των τραπεζών. Η ριζική αντιµετώπισή του, σε συνδυασµό µε την πρόσφατη ανακεφαλαιοποίηση του εγχώριου τραπεζικού συστήµατος και την αναµενόµενη αύξηση της ρευστότητας, κατόπιν της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, θα ενισχύσει την ικανότητα των πιστωτικών ιδρυµάτων να στηρίξουν µε χρηµατοδότηση την οικονοµική ανάπτυξη της χώρας. 


ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ !!! ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ !!!

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !!!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ
Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης : 15-20 Ιανουαρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα !!!





Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας Δ. Καρέλλας, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 το πρωΐ.

Ανέφερε ότι έως τις 10 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των στελεχών του συνόλου των δήμων της χώρας και των ΚΕΠ. Είπε ότι αιτήσεις θα υποβάλλονται είτε μέσω Ίντερνετ, είτε μέσω ΚΕΠ, είτε μέσω δήμων.

Σημείωσε πως όταν δεν υπάρχουν αλλαγές στα στοιχεία των δικαιούχων -περιουσιακά ή οικογενειακά- τότε οι αιτήσεις είναι "απλές" και θα μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά ή μέσω ΚΕΠ.

Αν υπάρχουν αλλαγές, όπως εξήγησε θα είναι καλύτερα να υποβάλλονται στις υπηρεσίες των δήμων καθώς θα χρειάζονται πιστοποιητικά και έγγραφα.

ΑΡΙΑΔΝΗ ΝΟΥΚΑ: ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΣΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ !!!

ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΣΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ
Εισερχόμενοι στο έτος 2017 θα ξεκινήσει να υλοποιείται η δέσμευση των τραπεζών, μετά τις έντονες πιέσεις του SSM, για δραστική μείωση των κόκκινων δανείων κατά 40 δις μέχρι το 2019 !!!


Οι τρόποι που θα χρησιμοποιηθούν μόνο εύκολοι δεν είναι και θα κινηθούν σε τρείς κατευθύνσεις, στις ρύθμισεις μέσω του Κώδικα Δεοντολογίας και του νομοθετήματος που αναμένεται για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, στους πλειστηριασμούς και στην πώληση των δανείων. 

Ο πρώτος τρόπος που ίσως είναι ο πιο ανώδυνος, θα στοχεύει στην επαναφορά των κόκκινων μη εξυπηρετούμενων δανείων σε εξυπηρετούμενα καθώς και στις αναδιαρθρώσεις των οφειλών των βιώσιμων επιχειρήσεων. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα οι προτεινόμενες από την πλευρά των τραπεζών ρυθμίσεις δεν στηρίζονταν σε ρεαλιστικές προτάσεις, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στην 7η γενιά ρυθμίσεων και σε διόγκωση των κόκκινων δανείων στα 110 δις, ποσοστό άνω του 50% του συνόλου των δανείων. Είναι πασιφανές, ότι οι τακτικές που ακολουθήθηκαν στο παρελθόν ήταν αδιέξοδες και αναποτελεσματικές, όμως επιβάλλεται ν΄αποτελέσουν τον οδηγό, για όσα πρέπει στο εξής να αποφευχθούν, για να οδηγηθούμε στην δημιουργική επίλυση, σε όσο το δυνατόν μεγαλυτερη έκταση, του προβληματος αυτού. 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΣΕ 50ΑΡΙΚΑ !!!


ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ: ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
Την προγραμματισμένη για τις αρχές Ιανουαρίου έγκριση των νέων κεφαλαιακών κανόνων στις τράπεζες ανέβαλε η Επιτροπή Βασιλείας, με τις παγκόσμιες εποπτικές αρχές να δηλώνουν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν πολυαναμενόμενη και επίμαχη μεταρρύθμιση, όπως μεταδίδει το Reuters !!!


Σημειώνεται ότι οι γερμανικές τράπεζες είχαν εναντιωθεί στους νέους κανονισμούς. Οι Διοικητές κεντρικών τραπεζών και οι επικεφαλής εποπτικών Αρχών από σχεδόν 30 χώρες επρόκειτο να συναντηθούν στις 8 Ιανουαρίου για να εγκρίνουν τους νέους κανόνες, οι οποίοι θα καθορίζουν το ύψος των κεφαλαίων που θα πρέπει να τηρούν οι τράπεζες στα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά κέντρα του κόσμου έναντι των δανείων και άλλων στοιχείων του ενεργητικού τους. 

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ;;;


ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
Δεν απαιτείται πλέον η έγκριση γενικής συνέλευσης από το 50% συν 1 των ψήφων των συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας !!!



Οριστικό τέλος στις... ατελείωτες «διαμάχες» μεταξύ των ιδιοκτητών πολυκατοικιών βάζει ο νόμος που πέρασε από τη Βουλή και πλέον επιτρέπεται η τοποθέτηση αυτόνομων μονάδων θέρμανσης σε πολυκατοικίες χωρίς να χρειάζεται η έγκριση της γενικής συνέλευσης.

Με τροπολογία που ψηφίστηκε στο νόμο για τον χωρικό σχεδιασμό (Ν. 4447/2016 - ΦΕΚ 241 Α’ 23.12.2016 ) δεν απαιτείται πλέον η έγκριση γενικής συνέλευσης από το 50% συν 1 των ψήφων των συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας, προκειμένου να «αυτονομηθεί» ενεργειακά με φυσικό αέριο ένας ιδιοκτήτης.

ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 1/1/2017 !!!


ΑΑΔΕ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ 23.300 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟ 2017 !!!

ΤΟ 60% ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΤΗ 2012-2016
Μπαράζ ελέγχων σχεδιάζει για το 2017 η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στο πλαίσιο των κατασταλτικών δράσεων καταπολέμησης της φοροδιαφυγής !!!




Σύμφωνα με απόφαση του επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή εφέτος θα διενεργηθούν 3.500 πλήρεις φορολογικοί έλεγχοι και 19.800 μερικοί φορολογικοί έλεγχοι από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου (Κ.Ε.ΦΟ.ΜΕ.Π.), το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ.) και τις εφορίες.
SSL Certificates