.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΨΥΧΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΤΟΝ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛ
Αν δεν δεχθεί να αποχωρήσει οι τράπεζες θα προσφύγουν στα δικαστήρια !!!


Την καταγγελία των δανειακών συμβάσεων του ΔΟΛ αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των τραπεζών, οι οποίο πριν από λίγο ολοκλήρωσαν κιόλας την κρίσιμη συνεδρίασή τους για το μέλλον του δημοσιογραφικού Οργανισμού.

Οι τράπεζες αποφάσισαν να εκδώσουν αύριο το έγγραφο με το οποίο θα καταγγέλλεται η δανειακή σύμβαση και θα ζητείται η έκπτωση του βασικού μετόχου από τη διοίκηση του Οργανισμού κ. Σταύρου Ψυχάρη.

Η διαδικασία ωστόσο δεν θα ολοκληρωθεί σε περίπτωση που ο Σταύρος Ψυχάρης δεν δεχθεί την καθαίρεση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περίπτωση που ο ίδιος ο κ. Σταύρος Ψυχάρης αρνηθεί να αποχωρήσει τότε οι τράπεζες θα προσφύγουν στα δικαστήρια με την όλη δικαστική διαδικασία να υπολογίζεται να διαρκέσει δύο μήνες.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος του ΔΟΛ δεν κατέβαλε ποσό περίπου 9,5 εκατ. ευρώ που είναι οι εξαμηνιαίοι τόκοι για τις δανειακές του υποχρεώσεις. Ως εκ τούτου οι πιστώτριες τράπεζες συγκάλεσαν τη σύσκεψη ώστε να ληφθούν αποφάσεις για το μετοχικό – διοικητικό σχήμα του ΔΟΛ αφού οι ίδιες δεν προτίθενται να δώσουν νέα χρονικά περιθώρια για την εξυπηρέτηση των δανείων.


πηγη: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates