.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ
Εφαρμογή και στην πράξη ζητούν οι τροϊκανοί για να γίνει η επόμενη εκταμίευση της δόσης !!!




Από τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας «κρέμεται» η δόση

Σε ένα νέο, ασφυκτικό περιβάλλον εισέρχεται η υπερχρεωμένη μικρομεσαία τάξη της χώρας από το νέο έτος, καθώς η κυβέρνηση ανέλαβε μια διπλή δέσμευση στο τρέχον μνημόνιο και μένει τώρα να την εφαρμόσει και στην πράξη ώστε να εγκριθεί η εκταμίευση της δόσης στο Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση συνομολόγησε με τους Θεσμούς τα εξής:


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ 2.000€ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ !!!


Τι έγραφε στις 13/12 το enikos.gr για το θέμα:

Παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς σε Αθήνα, Πειραιά και νησιά του Αιγαίου, κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν θα βγουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες και μάλιστα για χρέη...κοινοχρήστων.

Στο σφυρί σπίτια για χρέη 2.000 ευρώ σε κοινόχρηστα

ΚΟΛΩΝΑΚΙ: ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΕΟΙ ΒΟΣΚΑΓΑΝΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ !!!

ΓΟΝΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΩΝ & ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ
Στις αρχές του 20ού αιώνα, πρόβατα και κατσίκια έβοσκαν στην περιοχή της Πλατείας Δεξαμενής και πάνω από το νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ !!!


Βοσκός με το κοπάδι του στην οδό Πινδάρου στα μέσα της δεκαετίας του 1920

Όλα αυτά, συνέβησαν το 1894: 
«Την πρώτη Σεπτεμβρίου μετακομίσαμε στο νέο σπίτι. Ανήκε σε έναν έμπορο ξυλείας, που αναγκάστηκε να μας νοικιάσει το μισό, επειδή οι δουλειές του δεν πήγαιναν καλά. Ήταν στο τέλος της οδού Κανάρη και είχε δύο φάτσες, μία προς την πλατεία της Φιλικής Εταιρείας και την άλλη στην Κανάρη [...] Η γειτονιά ήταν ευάερη και από τότε το Κολωνάκι εθεωρείτο η πιο υγιεινή και αριστοκρατική συνοικία, μολονότι κανένα επίσημο πρόσωπο δεν καθόταν (εκεί). Τα σπίτια του ήταν παλιά και οι δρόμοι του δεν ήταν από τους καλύτερους της Αθήνας, με τις λακκούβες τους, τη σκόνη τους, που όταν έβρεχε γινόταν λάσπη, τα αίματα του απέναντι χασάπικου του Κανδρή που χύνονταν στο ρείθρο της οδού Κανάρη κάθε βράδυ που έσφαζαν τα ζώα. Στις αρχές του 20ού αιώνα, πρόβατα και κατσίκια έβοσκαν στην περιοχή της Πλατείας Δεξαμενής και πάνω από το νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ».
Η παραπάνω αφήγηση ανήκει στον επτανήσιο ναύαρχο Γιάννο Γιαννικώστα, που το 1894, σε ηλικία 14 ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στο Κολωνάκι, μετά από τη μετάθεση του στρατιωτικού πατέρα του στην Αθήνα.  Αργότερα, ο ναύαρχος αποτύπωσε στο χαρτί τις εντυπώσεις που του άφησε η αθηναϊκή συνοικία, όταν ήταν παιδί, τις οποίες σήμερα διατηρεί ανέκδοτες ο εγγονός του, Στέφανος Ζάννος, ένας από τους παλαιότερους Κολωνακιώτες της εποχής μας.

Από τα πρόβατα στα αστικά αρχοντικά


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ !!!

ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 500.000€ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑΤΑ...
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/11/500000.html




Πέταξαν αβγά κατά της προέδρου συμβολαιογράφων της Θεσσαλονίκης 

Μέλη συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών, έκαναν συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, διαμαρτυρόμενοι για τη διοργάνωση επιστημονικής εκδήλωσης, στην οποία επρόκειτο να τιμηθεί η απερχόμενη πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Εφετειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Ιωάννα Μπιλίση - Χρουσαλά. Την εκδήλωση με τίτλο «Ο κομβικός ρόλος του Συμβολαιογράφου στο Δίκαιο», διοργάνωσε το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΑΠΘ.

Οι διαδηλωτές καταφέρθηκαν με συνθήματα εναντίον της προέδρου των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, επειδή κατέστη κατηγορούμενη για υπεξαίρεση σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, υπόθεση που είδε πριν από λίγο καιρό το «φως» της δημοσιότητας μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ποσό που ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο ευρώ.


ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ AEGEAN !!!



Εμφανίστηκε ξανά στο Facebook ο διαγωνισμός απάτη , που είχε εμφανιστεί πριν μερικούς μήνες . Στην επίσημη σελίδα της Aegean Airlines ήδη έχει γίνει ανακοίνωση προς τους χρήστες για την απάτη που κυκλοφορεί . 
Αν πιστεύετε πως για μερικά κλικ , κοινοποιήσεις , Likes θα σας χαρίσει η κάθε άσχετη σελίδα ακριβά δώρα , συγνώμη αλλά ατυχήσατε.


ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΙΧ: ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ME ΒΑΣH ΤΗΝ ΑΞΙΑ !!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΙΣΜΟ ΤΟΥΣ
Αλλαγές και στα τεκμήρια, ειδικά των αυτοκινήτων, καθώς και σε πλήθος άλλων φορολογικών διατάξεων επιφέρει η επικαιροποίηση του μνημονίου στο πλαίσιο της γ’ αξιολόγησης.




Εκτός από τη μείωση των φορολογικών προστίμων και της αύξησης του ορίου του ετήσιου τζίρου για την απαλλαγή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την ένταξη στον ΦΠΑ, το κείμενο της τεχνικής συμφωνίας επεκτείνει τις αλλαγές σε μεγάλο φάσμα της φορολογικής νομοθεσίας, αλλά χωρίς να προβλέπει επιβολή νέων φόρων ή αυξήσεις υφισταμένων.

Εξαίρεση αποτελεί η επανάληψη της δέσμευσης της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει στη μείωση των αφορολογήτων ορίων εισοδήματος των μισθωτών, των συνταξιούχων και των αγροτών από το 2019 αντί από το 2020, αν το ΔΝΤ κρίνει τον Μάιο, ότι ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ έως το τέλος του 2018 δεν επιτυγχάνεται.


Αναλυτικότερα, το επικαιροποιημένο προβλέπει πως οι ελληνικές αρχές θα επανεξετάσουν τα ακόλουθα σημεία του φορολογικού μας συστήματος:



ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΝΔ: ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛ6 !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΑΠΑΝΗΣ !!!

ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Εισφορές 26,95% για κύρια ασφάλιση και υγεία θα καταβάλλουν από 1-1-2018 όσοι αμείβονται με απόδειξη δαπανών.




Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι δανειστές έδωσαν το πράσινο φως και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να κατατεθεί σχετική τροπολογία στη Βουλή από την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Οι εισφορές θα παρακρατούνται από τον εκδότη του παραστατικού και θα κατατίθενται από τον ίδιο στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης,που σημαίνει ότι έχει την αποκλειστική ευθύνη για την απόδοση των ασφαλιστικών εισφορών.
Σύμφωνα με την τροπολογία,η εισφορά θα υπολογίζεται επί της καθαρής αξίας του παραστατικού, αφού έχει αφαιρεθεί ο φόρος που ανέρχεται στο 20%.


Επίσης,στην περίπτωση της απόδειξης δαπάνης δεν θα υπάρχει κατώτατο πλαφόν για τις εισφορές , όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους ασφαλισμένους.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ FRAPORT ΜΕ 30.000.000€ ;;;

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/09/fraport_29.html




Εκδόθηκε, κατά πληροφορίες, η απόφαση της διαιτησίας στην οποία είχε προσφύγει το σχήμα υπό τη γερμανική Fraport και διεκδικούσε περί τα 70.000.000 ευρώ επειδή υπήρχαν σοβαρές ελλείψεις στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που ανέλαβε να διαχειρίζεται μέσω του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ. Το ύψος του ποσού που επιδικάστηκε στο σχήμα που διαχειρίζεται τα περιφερειακά αεροδρόμια δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό με τις πληροφορίες να το ανεβάζουν στα 25.000.000 με 30.000.000 ευρώ, δηλαδή περίπου στο μισό έναντι των αρχικών διεκδικήσεων.

Η διοίκηση της Fraport Greece αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες υποστηρίζοντας πως πρόκειται για εμπιστευτική διαδικασία.


ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΘ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ;;;

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΩΛΗΣΗ
Σύμφωνα με το mononews.gr, η εγγυητική επιστολή από την Promsvyazbank είχε εκδοθεί μια ημέρα πριν η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας αναλάβει πρωτοβουλίες για την διάσωσή της !!!




Μείζονα ερωτήματα προκαλεί η απόφαση του επενδυτικού σχήματος που επρόκειτο να εξαγοράσει τον ΟΛΘ να ζητήσουν την έκδοση εγγυητικής επιστολής ύψους 232 εκατ. ευρώ από μια Ρωσική τράπεζα την Promsvyazbank η οποία ήταν γνωστό ότι ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Η κοινοπραξία των εταιριών είναι η Balterra του Ιβάν Σαββίδη που συμμετέχει με 20%, η Γαλλική Terminal Linκ με 33% και η Γερμανική Deutsche Invest Equity Partners με 47%. Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι σύμφωνα με πηγές του mononews.gr η εγγυητική επιστολή είχε εκδοθεί μια ημέρα πριν η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας αναλάβει πρωτοβουλίες για την διάσωση της της δέκατης μεγαλύτερης ιδιωτικής τράπεζας της χώρας. Μάλιστα οι σαφείς προειδοποιήσεις της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας προς την διοίκηση της τράπεζας ότι θα χρειαστεί άμεσα κεφάλαια ήταν γνωστές εδώ και πολλές ημέρες. Έτσι τώρα η πώληση του πλειοψηφικού ποσοστού του ΟΛΘ αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη.

Προσωρινή διοίκηση στην Promsvyazbank

Η ΑΜΑΖΟΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 100.000.000€ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ !!!

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ APPLE-GOOGLE ΓΙΑ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ
Η εταιρία διαδικτυακού εμπορίου Amazon πρόκειται να καταβάλει 100 εκατομμύρια ευρώ φόρους στο ιταλικό δημόσιο, μετά από συμφωνία με το Ιταλικό υπουργείο Οικονομικών.




Πρόκειται για το ίδιο ποσό που της είχε ζητηθεί από την ιταλική υπηρεσία φοροεισπράξεων, η οποία είχε βγάλει το συμπέρασμα ότι η Amazon προχώρησε σε ελλιπή φορολογική δήλωση, και είχε ζητήσει να της καταβληθούν, ακριβώς, 100 εκατομμύρια ευρώ.


BOMBA !!! ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ FUNDS !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΑΦΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ΤΟΚΟΥΣ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ:

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑ 9.84 ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ !!!

ΟΦΕΙΛΕΣ ΥΨΟΥΣ 5.500.000 ΕΥΡΩ
Το ΥΠΟΙΚ προχώρησε στο μπλοκάρισμα των λογαριασμών λόγω οφειλών που αφορούν το τέλος χαρτοσήμου το οποίο έπρεπε να καταβάλλει ο Αθήνα 9.84 ως ποσοστό στα ποσά της επιδότησής του, από τον δήμο Αθηναίων.




«Μπλόκο» στους λογαριασμούς του «Αθήνα 9.84»

Αναστάτωση έχει προκληθεί στον ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου Αθηναίων μετά το μπλοκάρισμα των λογαριασμών του σταθμού και των προέδρων του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2006 έως σήμερα λόγω οφειλών ύψους 5,5 εκατ. ευρώ. Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο Γ. Καμίνης.

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών προχώρησαν στο μπλοκάρισμα των λογαριασμών λόγω οφειλών που αφορούν το τέλος χαρτοσήμου το οποίο έπρεπε να καταβάλλει ο «Αθήνα 9.84» ως ποσοστό στα ποσά της επιδότησής του, από τον δήμο Αθηναίων. Η οφειλή αμφισβητείται έντονα από το δήμο που επικαλείται «γνωματεύσεις που καταρρίπτουν το εφεύρημα».

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕΙΡΞΗ 10 ΕΤΩΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ !!!

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ
H πρώτη καταδίκη διευθύνοντος συμβούλου τράπεζας για χειραγώγηση μετοχών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθήνας έρχεται από την Κύπρο !!!




Ο Ανδρέας Ηλιάδης πρώην διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης δέκα χρόνων και βαρύ χρηματικό πρόστιμο μετά την προχθεσινή απόφαση του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας που τον έκρινε ένοχο για αυτήν την κατηγορία. Η τελική ποινή αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο Δεκέμβριο μετά την αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Η υπόθεση πέραν του γεγονότος ότι αναφέρεται στην μετοχή εισηγμένης στο ελληνικό Χρηματιστήριο εταιρίας (η μετοχή διαγράφτηκε φέτος αφού πλέον η Τράπεζα Κύπρου δεν έχει καμία παρουσία στην Ελλάδα) έχει ευρύτερη σημασία διότι αφορά ανακοινώσεις σχετικά με την πορεία της Τράπεζας που πραγματοποίησε ο κ. Ηλιάδης στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Ομίλου σον Ιούνιο του 2012 και αφορούσε την κεφαλαιακή επάρκεια της τράπεζας. Δηλαδή κατά ένα τρόπο δημιουργεί και δεδικασμένο για αντίστοιχες ανακοινώσεις άλλων ελλήνων τραπεζιτών μετά την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου από την χώρα.

ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΑΚΕΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Συστημική τράπεζα θα ανακοινώσει άμεσα την πώληση ενήμερων επιχειρηματικών δανείων

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την πώληση επιχειρηματικών δανείων βρίσκεται συστημική τράπεζα. 


Πρόκειται για πολύ σημαντικό deal και οι διαπραγματεύσεις χαρακτηρίστηκαν πολύ σκληρές καθώς οι απαιτήσεις της τράπεζας όπως και των αγοραστών για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν αγεφύρωτες. 

Πιο συγκεκριμένα τρία fund με έδρα το Λονδίνο ήταν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τα στελέχη εγχώριας τράπεζας από το περασμένο καλοκαίρι. 



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ !!!

ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ
Σε «τυφλές» κατασχέσεις προχωρούν οι τράπεζες χωρίς να ελέγχουν από που προέρχονται τα ποσά, αναφέρουν φοροτεχνικοί !!!




Σε κατασχέσεις του μερίσματος προχώρησαν οι τράπεζες σε περιπτώσεις δικαιούχων που είχαν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Όπως προκύπτει ,παρά το γεγονός ότι το κοινωνικό μέρισμα είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο,οι τράπεζες προχώρησαν σε κατάσχεσή του καθώς οι δικαιούχοι δεν είχαν δηλώσει ακατάσχετο λογαριασμό.


Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΦΕΙΛΕΣ 50.000.000 ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΥΨΟΥΣ 80.000.000.000 ΡΟΥΒΛΙΩΝ
Ο Ρώσος πρόεδρος είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με τρόπο κατηγορηματικό, ότι οι οφειλές αυτές πρέπει να παραγραφούν επειδή δεν δημιουργήθηκαν με ευθύνες των ίδιων των φορολογουμένων, αλλά εξαιτίας της ανεπάρκειας του φορολογικού συστήματος !!!




Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ετήσιας συνέντευξης Τύπου, της 13ης κατά σειράν, η οποία προκάλεσε έντονες συζητήσεις και σχόλια, ενώ χαρακτηρίστηκε από αρκετούς αναλυτές «προεκλογική», αναφέρθηκε εκτενώς και στα τρέχοντα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα τα οποία απασχολούν τους Ρώσους πολίτες, ανακοινώνοντας την παραγραφή φόρων που οφείλουν στο δημόσιο 50 εκατομμύρια ψηφοφόροι περιλαμβανομένων και ατομικών επιχειρήσεων.

Στην ουσία πρόκειται για ένα προεκλογικό δώρο, παρόμοιο με αυτό που είχε κάνει και πριν από έξι χρόνια ο Ρώσος πρόεδρος, δηλαδή πριν από τις τότε προεδρικές εκλογές, όπως επισημαίνει η οικονομική εφημερίδα Vedomosti. Τότε είχαν παραγραφεί οφειλές που αφορούσαν το 31% των ψηφοφόρων, ενώ αυτή την φορά το ποσοστό ήταν μεγαλύτερο, αγγίζοντας το 45% σύμφωνα με την εφημερίδα.


ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΗ ΜΕ ΤΑ ΒΕΡΕΣΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;;;

Η ΕΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ BITCOIN ΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ;;;

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ BITCOIN ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Οι κάτοχοί του θα ονομαστικοποιηθούν και θα φορολογούνται !!!!



ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΕ BITCOIN ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ !!!

Ο φρενήρης ρυθμός ανόδου της αξίας του Bitcoin οδηγεί την Ευρωπαϊκή Ένωση να θεσπίσει το πλαίσιο εντός του οποίου θα χαρακτηριστεί επισήμως ως νόμισμα και οι κάτοχοί του θα φορολογούνται κανονικά. Σε αυτή την αποκάλυψη, η οποία αλλάζει πολλά στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, προχώρησε ο πρώην επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, αντιστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης.

Η -επίσημη πλέον- εμπλοκή των κρυπτονομισμάτων στα συναλλακτικά ήθη δημιουργεί νέα πεδία εντός της ΕΕ και ο έμπειρος αξιωματικός, είπε πως σε 20 μέρες θα παρουσιαστεί το νομοθετικό πλαίσιο μέσω του οποίου το περίφημο bitcoin θα αποτελεί νόμισμα και θα χρησιμοποιείται επισήμως πλέον στις συναλλαγές.

Ο αξιωματικός προσπάθησε πρόσφατα να εξηγήσει τη λειτουργία του bitcoin λέγοντας πως είναι ένας αλγόριθμος επιβράβευσης που ακόμα δεν θεωρείται νόμισμα: "Το bitcoin φτιάχτηκε από έναν Ιάπωνα το 2008 (αγνώστων στοιχείων) και η αρχική αξία του ήταν 0,001 δολάρια. Η πρώτη εμπορική συναλλαγή ήταν η αγορά μιας πίστας αντί 10.000 bitcoin. Σήμερα η άξια του αγγίζει τα 12.500 δολάρια το ένα. Σε 20 μέρες η ΕΕ θα δημοσιοποιήσει το πλαίσιο στο οποίο το bitcoin θα είναι νόμισμα. Οι κάτοχοί του θα ονομαστικοποιηθούν και θα φορολογούνται". 


Στη δίκη του Mr Bitcoin

ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!



ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Η πραγματική προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, δηλαδή η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, καταργήθηκε την 31/12/2014, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν την ανανέωσε, ενώ την ίδια σκληρή μνημονιακή απαίτηση των δανειστών και της ΤτΕ ακολούθησε στη συνέχεια και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, που δεν τόλμησε ποτέ να την επαναφέρει. 


ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ...
Σε ανάρτησή του στο facebook, μαζί με την επιστολή παραίτησης, έγραψε: «Ποιότητα Ζωής με 4.000 κατασχετήρια στον Δήμο Βύρωνα εν όψει Χριστουγέννων, στα σπίτια και τους λογαριασμούς ακόμη και άπορων συνδημοτών, δεν «παίζει»...Γεια σας!!»



Ο δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα, Παναγιώτης Κόνσουλας παραιτήθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής λόγω των κατασχετηρίων που έχουν αποσταλεί ακόμα και σε άπορους δημότες.

Ο ίδιος έστειλε την επιστολή της παραίτησής του -για προσωπικούς λόγους- και ζήτησε την άμεση αντικατάστασή του. 



ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ & ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ !!!

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ
Επεκτείνεται και για την παλαιότερη πάγια ρύθμιση του ν.4152/2013 το δικαίωμα του οφειλέτη να ζητά να μπει σε ρύθμιση η δόση που αδυνατεί να καταβάλει πριν αυτή καταστεί εκπρόθεσμη.Παράλληλα αναβάλλεται για την 1η Ιανουαρίου 2020 αντί 1η Ιανουαρίου 2018 η πρόβλεψη που είχε τεθεί για «τόκο ανά ημέρα» και όχι για ολόκληρο τον μήνα για τις οφειλές προς την εφορία.




Οι διατάξεις αυτές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στο νομοσχέδιο «Αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων και άλλες διατάξεις» που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.

Μεταξύ άλλων στις φορολογικές διατάξεις του νομοσχέδιου προβλέπονται τα ακόλουθα:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΣΤΗΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΡΟΜΑ !!!

ΟΙ ΡΟΜΑ ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΝΑΝ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Οκτώ υπάλληλοι του ΟΣΕ κατηγορούνται για απευθείας αναθέσεις διαγωνισμών πώλησης σκραπ του ΟΣΕ σε κυκλώματα Ρομά, λαμβάνοντας μίζες !!!




Οι τρεις ομάδες των Ρομά, χάρη στην εσωτερική πληροφόρηση που τους παρείχαν οι υπάλληλοι, κέρδιζαν τους διαγωνισμούς, βγάζοντας εκτός διαγωνισμού τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Οι Ρομά έβρισκαν τα μέλη των επιτροπών παραλαβής των αντικειμένων που πλειστηριάζονταν, τους λάδωναν και έπαιρναν τους διαγωνισμούς. Τα μέλη των επιτροπών είτε τους έδιναν μεγαλύτερη ποσότητα σε σκραπ ή μικρότερη γα να κερδίσουν τη διαφορά σε μαύρο χρήμα.


ΕΦΟΡΙΑ: ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΝΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.319 ΕΥΡΩ !!!

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Τσουνάμι κατασχετηρίων από την Εφορία και το ΚΕΑΟ, που στην πράξη οδηγούν σε ανέξοδους, χαριστικούς πλειστηριασμούς υπέρ των τραπεζών !!!




Η πραγματική προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, δηλαδή η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, καταργήθηκε την 31/12/2014, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν την ανανέωσε, ενώ την ίδια σκληρή μνημονιακή απαίτηση των δανειστών και της ΤτΕ ακολούθησε στη συνέχεια και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, που δεν τόλμησε ποτέ να την επαναφέρει. Παράλληλα, με το νέο, τραπεζοκεντρικό ΚΠολΔ, που ψήφισε η κυβέρνηση τον Ιούνιο του 2015, καθ' υπόδειξη της ΤτΕ και των δανειστών, ενώ ο οφειλέτης χάνει το σπίτι του στον πλειστηριασμό για χρέη στο δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία, επειδή τα χρήματα του πλειστηριάσματος πηγαίνουν κατά 65% πρώτα στις τράπεζες, για να καλύψουν οφειλές από δάνεια και κάρτες, αυτός συνεχίζει να χρωστά στο δημόσιο και τα ταμεία, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να χάνει την περιουσία του, αλλά να κινδυνεύει να καταλήξει και στη φυλακή, αφού οι οφειλές σε δημόσιο και ταμεία είναι ποινικοποιημένες.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι ήδη προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων, που γίνονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και, έτσι, δεν μπορούν να μπλοκαριστούν με διαμαρτυρίες πολιτών στα Ειρηνοδικεία, να λειτουργούν στην πράξη ως χαριστικοί πλειστηριασμοί υπέρ των τραπεζών, αφού τα πλειστηριάσματα καταλήγουν κατά 65% σε αυτές.
Έτσι, οτιδήποτε αποκαλείται σήμερα ως προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, ανήκει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας όσων την επικαλούνται !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

Το μαχαίρι στον λαιμό ενός ανέργου για χρέος 1.319 ευρώ και 10 λεπτά έβαλε η Εφορία στο Αγρίνιο, προχωρώντας στην αναγκαστική κατάσχεση του ακινήτου του, το οποίο αποτελεί την πρώτη κατοικία του !!! 

Το περιστατικό έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα του Αγρινίου agriniopress.gr και σύντομα η είδηση «πλημμύρισε» το διαδίκτυο, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και με τους πλειστηριασμούς να βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της επικαιρότητας.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ !!!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΚΩ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ ΚΑΙ ΕΤΜΕΑΡ
Αλλαγές έρχονται από το νέο έτος στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που πληρώνουν όλα τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και των ανεξάρτητων προμηθευτών.




ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΒΑΛΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ !!!
Με την αποκλειστική, προνομιακή προσφορά WV+NHS, μόνο για τα μέλη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με το μικρότερο πάγιο, το φθηνότερο τιμολόγιο και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς. Και με την Νο1 ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της NHS, αξίας 95 ευρώ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_4.html

Πρόκειται για το σκέλος των λογαριασμών που περιλαμβάνουν τα ποσά που δίνουν οι καταναλωτές για τα δίκτυα μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ) και διανομής (ΔΕΔΔΗΕ), τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) και το ΕΤΜΕΑΡ. Οι χρεώσεις αυτές αφορούν στο ένα τρίτο του συνολικού ποσού που δίνουμε στην εταιρία προμήθειας ρεύματος.

Ειδικότερα, εντός των επόμενων ημερών, ίσως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τροπολογία για τις νέες κλίμακες χρέωσης ΥΚΩ.


ΣΚΑΕΙ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ EUROBANK !!!

Η ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ !!!


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ:

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΠΑ & ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ !!!

ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΠΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΤΖΙΡΟ ΕΩΣ 25.000€ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
Αύξηση του ορίου απαλλαγής από τον ΦΠΑ και μείωση των προστίμων που επιβάλλονται για φορολογικές παραβάσεις φέρνει το φορολογικό πακέτο της γ΄ αξιολόγησης.




Απαλλαγή από τον ΦΠΑ εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων επαγγελματιών και «κούρεμα» προστίμων επιβάλλει η επικαιροποίηση του μνημονίου, που έγινε στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης.

Πλήθος είναι τα προαπαιτούμενα που καλείται να υλοποιήσει η κυβέρνηση στον φορολογικό τομέα, όπως προκύπτει από τον κατάλογο των δεσμεύσεων που συμφωνήθηκαν στο πλαίσιο της γ’ αξιολόγησης, με ορίζοντα υλοποίησης τον Μάρτιο ή τον Μάιο του 2018.

Πολλά έρχονται από παλαιότερες αξιολογήσεις, καθώς έμειναν σε εκκρεμότητα, ή δεν ωρίμασαν ακόμη οι συνθήκες υλοποίησής τους.


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; Η ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ !!!

ΕΝΩ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Απροσχημάτιστη και προκλητική είναι πλέον η στήριξη που παρέχουν στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, διάφορα διεθνή κέντρα...




Ο άνθρωπος που κατηγορείται για κακούργημα όσον αφορά την υπόθεση της διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 και την προσχώρηση της χώρας στον μηχανισμό στήριξης έχει... κατορθώσει να συσπειρώσει Γερμανία και Αμερική, είτε πρόκειται για ΜΜΕ των δύο χωρών είτε για πολιτικά πρόσωπα ή φορείς και ενώσεις, προκειμένου να τον υπερασπιστούν και να πείσουν για το «δίκιο» του. Τελευταίο... επίτευγμα, η εκστρατεία συλλογής υπογραφών που ξεκίνησε η Αμερικανική Στατιστική Ενωση (ASA), όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «FAZ».

H ASA καλεί σε άρση των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο κ. Γεωργίου, τον οποίο δεν έχασε την ευκαιρία να υποστηρίξει για ακόμη μία φορά το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ και μέλος της Δράσης Μιράντα Ξαφά , που σε κάθε ευκαιρία προκαλεί, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα των δανειστών. «Υπογράψτε αν θέλετε να σταματήσει η πολιτικά υποκινούμενη δίωξη του πρώην προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέα Γεωργίου με ανυπόστατες και εξωφρενικές κατηγορίες» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η θρασύτατη κυρία Ξαφά, η οποία, ανάμεσα στα άλλα, πριν από λίγες μέρες είχε προτείνει την περαιτέρω μείωση των συντάξεων.


ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΥΠΕΡ COSCO ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΠ !!!

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στις ρυθμίσεις, που είχαν τον χαρακτήρα κρατικών ενισχύσεων προς όφελος ΣΕΠ και COSCO, συμπεριλαμβάνονται οι απαλλαγή από τον φόρο εισοδήματος επί δεδουλευμένων τόκων μέχρι την ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του προβλήτα III, το δικαίωμα για την επιστροφή του πιστωθέντος ΦΠΑ, η απαλλαγή από τέλη χαρτοσήμου επί των συμφωνιών δανειοδότησης !!!




Το 2008 ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) προκήρυξε ευρωπαϊκό δημόσιο διαγωνισμό για την παραχώρηση της εκμεταλλεύσεως των προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ. Στον διαγωνισμό επελέγη η Cosco Pacific Limited η οποία και συνέστησε θυγατρική ειδικού σκοπού, τη Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά. Το ίδιο έτος, ο ΟΛΠ υπέγραψε σύμβαση παραχωρήσεως με τον ΣΕΠ, η οποία κυρώθηκε με τον νόμο 3755/2009.

Στις 23 Μαρτίου 2015 η Επιτροπή εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία υπήρξαν ρυθμίσεις που είχαν τον χαρακτήρα κρατικών ενισχύσεων προς όφελος του ΣΕΠ και οι οποίες, ως γνωστόν, δεν συμβιβάζονται με την κοινοτική νομοθεσία για την εσωτερική ευρωπαϊκή αγορά.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ALPHA BANK ΕΒΑΛΕ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΛΟΥΚΕΤΟ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/12/blog-post_5.html




ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

Εδώ όλο το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι ,

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ αποτελεί τρόπον τινά μία ήρεμη δύναμη στο συνδικαλιστικό χώρο, που υπηρετεί σταθερά και με συνέπεια αξίες και αρχές, με σημαντικότερη όλων την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των συναδέλφων μας. Ο σύλλογός μας δεν προκρίνει τη συγκρουσιακή πρακτική, αλλά το διάλογο, την επικοινωνία, τη συνεννόηση και την εξεύρεση κοινώς αποδεκτών λύσεων. Όταν όμως όλα αυτά εκλαμβάνονται ως ένδειξη αδυναμίας και απειλείται η κορυφαία μας προτεραιότητα, που είναι το δίκαιο των εργαζομένων, η ήρεμη δύναμη μπορεί -και θα το κάνει- να μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο που θα σαρώσει κάθε εμπόδιο...


ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΑΚΥΡΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ !!!

ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ
Βάσει της Νομοθεσίας ο Δήμος Γλυφάδας και κάθε Δήμος υποχρεούται να δημοσιεύει τις περιλήψεις των διακηρύξεων των διαγωνισμών (συνοπτικών και διεθνών) στον ημερήσιο και στον περιφερειακό και τοπικό τύπο.




ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΑΚΥΡΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

Τραγικά πράγματα και καταστάσεις κυριολεκτικά καθημερινά δημιουργούνται στο Δήμο Γλυφάδας με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των ξενόφερτων διοικούντων, που παρανομούν σκόπιμα και με δόλο για τους δικούς τους λόγους.

Κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή βλέπουμε να παρανομούν σε πολλές καθημερινές καταστάσεις, αλλά με τις κινήσεις τους αυτές παρασύρουν κάποιους εύπιστους ή με ιδιοτέλεια δημοτικούς υπαλλήλους που ενώ κι αυτοί γνωρίζουν την παρανομία που διαπράττουν βάζουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους.

Σήμερα θα σας δημοσιοποιήσουμε αυτές τις αλλοπρόσαλες αποφάσεις των Παπανικολάου, ειδικών συμβούλων του και κυρίως των δημοτικών υπαλλήλων που για δικούς τους λόγους υπογράφουν ότι τους ζητηθεί.


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ 11 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2019
Έρχεται τσουνάμι πλειστηριασμών και πωλήσεων κόκκινων δανείων !!!



ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


«Σχέδιο B» για τα NPL's

Υπάρχει «σχέδιο Β», στην περίπτωση που οι τράπεζες δεν καταφέρουν να αντλήσουν αρκετά από πλειστηριασμούς και, γενικότερα, από ρευστοποιήσεις εξασφαλίσεων;


ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία για τη μεταφορά της φορολογικής έδρας στο εξωτερικό από φορολογούμενους διευκρινίζει εγκύκλιος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.




Στην εγκύκλιο που είναι εναρμονισμένη με τη νομολογία από πρόσφατες αποφάσεις της Δικαιοσύνης και της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών του υπουργείου Οικονομικών περιγράφονται τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για όσους θέλουν να μεταφέρουν την φορολογική κατοικία τους στο εξωτερικό γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα φορολογούνται πλέον στην Ελλάδα. Το θέμα αφορά χιλιάδες φορολογούμενους που έχουν μεταναστεύσει σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδας για την εξεύρεση εργασίας και επιθυμούν να φορολογούνται για το εισόδημά τους στις χώρες αυτές.


Ειδικότερα στην εγκύκλιο ορίζονται, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:


ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΥΠΡΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!

PEPPER, ALTAMIRA ΚΑΙ APS
Επιχείρηση «μεγάλο ξεκαθάρισμα» προβληματικών δανείων έχουν αναλάβει εταιρείες ισπανικών, τσέχικων, αγγλικών συμφερόντων με τις οποίες συνεργάζονται η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, η Ελληνική και η Τράπεζα Κύπρου.




Περίπου 1.000 εργαζόμενοι, κατά πλειοψηφία Κύπριοι και μετά ξένοι, έχουν αναλάβει να διαχειριστούν το προβληματικό χαρτοφυλάκιο των τριών πιστωτικών ιδρυμάτων. 

Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των κυπριακών νοικοκυριών και επιχειρήσεων θα τα διαχειρίζονται πλέον ξένες εταιρείες με εμπειρίες στις χορηγήσεις που δεν εξυπηρετούνται αλλά και στις λύσεις που μπορούν να δοθούν για να επανέλθουν στο status να εξυπηρετούνται κανονικά και να είναι βιώσιμα.

Δάνεια €10 δισ. είναι στο μικροσκόπιο των τριών ξένων εταιρειών που έχουν συσταθεί από τις τρεις συστημικές τράπεζες για να επιταχύνουν τη μείωση των προβληματικών δανείων. Στην τραπεζική ονοματολογία έχουν μπει η Pepper, η Altamira και η APS.


ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ !!!

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;




Περισσότερες από 36.000 φορολογικές και τελωνειακές υποθέσεις που εκκρεμούσαν για έλεγχο στο Σ.Δ.Ο.Ε. μεταφέρονται με ρυθμούς .... χελώνας σε υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Η καθυστέρηση στη μεταφορά των υποθέσεων υπερβαίνει πλέον τα 2 χρόνια από τη στιγμή που οι αρμοδιότητες του Σ.Δ.Ο.Ε. να διενεργεί φορολογικούς και τελωνειακούς ελέγχους καταργήθηκαν και μεταφέρθηκαν στις Δ.Ο.Υ., τα Ελεγκτικά Κέντρα, την Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. και τις λοιπές ελεγκτικές υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε.. Συνέπεια της καθυστέρησης είναι οι περισσότερες από τις 36.000 εκκρεμείς αυτές υποθέσεις είτε να έχουν πλέον ήδη παραγραφεί είτε να βαίνουν προς παραγραφή στις 31-12-2017, δηλαδή σε 10 εργάσιμες ημέρες!

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ !!!

17 ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
Ποιες αλλαγές θα γίνουν.




Κατάργηση των υποθηκοφυλακείων, ριζικές ανατροπές στην κτηματογράφηση και στη λειτουργία των κτηματολογικών γραφείων φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Με το σχέδιο νόμου συστήνεται ένας ενιαίος φορέας, ο «Οργανισμός Εθνικού Κτηματολογίου», ο οποίος θα αναλάβει την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης της χώρας έως το 2020, τη λειτουργία, καθώς και τη σταδιακή συγχώνευση των υφιστάμενων κτηματολογικών γραφείων και υποθηκοφυλακείων τα οποία καταργούνται σε διάστημα δύο ετών.

Στο νέο οργανισμό προβλέπεται να μεταφερθούν όσοι εργάζονται σήμερα στα υποθηκοφυλάκων και στην εταιρεία Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση.


Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Θ. ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: 20 ΔΙΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν 128/1975 !!!


ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Σταματήστε τώρα τους πλειστηριασμούς, ελέγξτε τις τράπεζες και επιστρέψτε πίσω στους δανειολήπτες τα 20 Δις που τους έκλεψαν από το 2002 μέχρι σήμερα οι τράπεζες, με την παράνομη μετακύλιση, τον τοκισμό, τον ανατοκισμό και την κεφαλαιοποίηση της εισφοράς του Ν. 128/1975 !!!

Δείτε εδώ το βίντεο:


Στη Βουλή, από την ανεξάρτητη βουλευτή ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, οι καταγγελίες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για την εισφορά του Ν. 128/1975 !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

Ολόκληρη η δήλωση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου

ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ !!!

ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 500.000.000 ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ 28 ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Την παραπομπή σε δίκη των έξι μελών του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ προτείνει εκ νέου ο εισαγγελέας Εφετών, Ανδρέας Καραφλός.




Τα αδικήματα για τα οποία ζητείται η παραπομπή τους στο ακροατήριο αφορούν στη γνωστή υπόθεση «μη επωφελούς» αξιοποίησης ακινήτων.

Είναι η δεύτερη φορά που ο ίδιος εισαγγελικός λειτουργός δείχνει εδώλιο στους έξι, για την ποινική μεταχείριση των οποίων από την ελληνική Δικαιοσύνη έχουν εκφράσει τις ...αντιρρήσεις τους οι Βρυξέλλες.


400.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ & ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!

ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΑΠΟ 1/1/2018 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
Εκτός αυτού όμως, όσοι οφειλέτες θα μένουν εκτός θα δουν να επιβαρύνεται το ανεξόφλητο υπόλοιπο των παλαιών ληξιπρόθεσμων χρεών τους και με τους τόκους και τις προσαυξήσεις που είχαν κουρευτεί όταν τα παλαιά τους χρέη υπήχθησαν στη ρύθμιση με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα με κατασχέσεις !!!




Εκτός της ευνοϊκής ρύθμισης που προβλέπει την εξόφληση σε έως 100 μηνιαίες δόσεις παλαιών ληξιπρόθεσμων χρεών τους κινδυνεύουν να βρεθούν από τις αρχές του 2018 οι τουλάχιστον 400.000 οφειλέτες της εφορίας που έχουν υπαχθεί σε αυτήν, πριν από τρία χρόνια, αν δεν φροντίσουν να τακτοποιούν εμπρόθεσμα όλες τις δόσεις κάθε νέας οφειλής.

Αφορά οποιαδήποτε οφειλή τους βεβαιώνεται από την εφορία, είτε πρόκειται για φόρο εισοδήματος είτε για ΕΝΦΙΑ ακόμη και για έκτακτο φόρο. Στην περίπτωση που αμελήσουν ή κριθεί ότι αδυνατούν να εξοφλήσουν εμπρόθεσμα έστω και μία δόση από τρέχουσες οφειλές κινδυνεύουν να χάσουν τη ρύθμιση και τα όποια ευεργετήματά της.



ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ 120 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Ποια δάνεια βγάζει προς πώληση η Πειραιώς

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός πώλησης από την Τράπεζα Πειραιώς χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων, που έχουν ως εξασφαλίσεις ακίνητα ή άλλα περιουσιακά στοιχεία καθώς στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, μετά από αρκετές παρατάσεις, άνοιξε το virtual data room.

Με βάση το ενημερωτικό σημείωμα που απεστάλη στους επενδυτές, το προς πώληση χαρτοφυλάκιο (project AMOEBA) περιλαμβάνει 700 μη εξυπηρετούμενα δάνεια 120 επιχειρήσεων, ονομαστικής αξίας 1,6 δισ. ευρώ. Η πλειοψηφία των παραπάνω δανείων έχει ήδη καταγγελθεί από την τράπεζα.

Μαζί με τα παραπάνω δάνεια, η τράπεζα πουλάει και τις εξασφαλίσεις που διαθέτει, οι οποίες εκτιμήθηκαν στα 630 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για 1.350 ακίνητα, αθροιστικής τρέχουσας αξίας 476 εκατ. ευρώ, καθώς και για εξασφαλίσεις επί άλλων περιουσιακών στοιχείων, αξίας 160 εκατ. ευρώ.


ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ !!!

ΔΙΚΑΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Οι ελληνικές διεκδικήσεις για πολεμικές επανορθώσεις δεν έχουν παραγραφεί, τονίζουν δύο Γερμανοί ερευνητές σε βιβλίο που παρουσιάζει η SZ.




Στο θέμα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων εστιάζει η Süddeutsche Zeitung με αφορμή το φετινό ιστορικό βιβλίο δύο Γερμανών ερευνητών, οι οποίοι τάσσονται υπέρ της αναγνώρισης της γερμανικής ευθύνης για καταβολή επανορθώσεων στην Ελλάδα και άλλες χώρες.

«Αθήνα και Βερολίνο: Ανοιχτός λογαριασμός, ανοιχτές πληγές», τιτλοφορεί το σχετικό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα του Μονάχου, σχολιάζοντας το περιεχόμενο του βιβλίου που συνέγραψαν ο εκδότης και ιστορικός Καρλ Χάιντς Ροτ και ο πολιτικός επιστήμονας και εκδότης Χάρτμουτ Ρύμπνερ.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ !!!

213.519 BITCOINS ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
Εκατοντάδες χιλιάδες bitcoins εκτιμώμενης αξίας τριών δις ευρώ κατέσχεσαν οι Αρχές της Βουλγαρίας από κύκλωμα που διέπραττε τελωνειακές απάτες και είχε διασυνδέσεις και στην Ελλάδα !!!




Εκατοντάδες χιλιάδες bitcoins εκτιμώμενης αξίας τριών δις ευρώ -ποσού αρκετού για να αποπληρωθεί το 1/5 του εθνικού της χρέους - κατέσχεσαν οι Αρχές της Βουλγαρίας σε μια μεγάλη επιχείρηση κατά της διαφθοράς.

Δεκάδες μέλη μιας σπείρας συνελήφθησαν τον περασμένο Μάιο μετά την έρευνα του Southeast European Law Enforcement Centre για τις τελωνειακές απάτες στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Η αστυνομία κατέσχεσε τότε συνολικά 213.519 bitcoins που εκείνη την περίοδο άξιζαν περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ, αλλά στο μεταξύ η αξία τους έχει εκτοξευθεί κατά 600%.

Διασυνδέσεις και στην Ελλάδα είχε η σπείρα


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ: ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΟΣΩΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΙΔΟΚΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ
Ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής των συμβολαιογράφων ανακοίνωσε ότι θα απέχουν όσο δεν νομοθετείται η αυτεπάγγελτη δίωξη όσων εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς.




Την πρόθεση των συμβολαιογράφων να απέχουν από τους πλειστηριασμούς για όσο διάστημα δεν νομοθετείται η αυτεπάγγελτη δίωξη κατά όσων εμποδίζουν τη...
διαδικασία ανακοίνωσε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής των συμβολαιογράφων Γιώργος Ρούσκας.

«Εμείς έχουμε συμφωνήσει με τους αρμόδιους υπουργούς ότι το αρχικό μέτρο θα ήταν η προστασία της διαδικασίας του πλειστηριασμού νοομοθετώντας το αυτεπάγγελτο της δίωξης όσων εμποδίζουν τη διαδικασία και αυτό το περιμένουμε. Είχαμε πληροφορηθεί ότι ήταν ως τροπολογία σε νομοσχέδιο, δεν το είδαμε νομοθετημένο, μας είπαν ότι είναι θέμα ημερών, αλλά πλέον είμαστε επιφυλακτικοί» είπε ο κ. Ρούσκας.


ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ !!!

ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ
Ανάμεσα στους χιλιάδες αγοραστές, ένας πρώην βουλευτής και ένας μεγαλοδικηγόρος των Πατρών που αγόρασαν πτυχία για τα παιδιά τους !!!



Ερώτηση προς τον υπουργό δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δύο πολύ μεγάλα ονόματα της Πάτρας, ο ένας πρώην βουλευτής και ο άλλος μεγαλοδικηγόρος, φέρονται να έχουν αγοράσει πλαστά πτυχία για τα παιδιά τους, από Πανεπιστήμια του εξωτερικού! 

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα, πρόκειται για δύο από τις χιλιάδες ανάλογες περιπτώσεις, που συνθέτουν την όζουσα υπόθεση χορήγησης πλαστών πτυχίων, από υπαρκτά ή ανύπαρκτα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Ντάσκας, το κύκλωμα χορηγούσε χιλιάδες πτυχία μέσω Κύπρου, Αγγλίας και άλλων χωρών, με το … αζημίωτο φυσικά. Οι τιμές για κάθε πτυχίο ανέρχονταν, ανάλογα και με το Πανεπιστήμιο που ανέγραφαν, σε αρκετές χιλιάδες ευρώ: «Αν μιλάμε για πτυχία με διδακτορικό, αυτά μπορεί να κόστιζαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ!».


ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΠΙ 26 ΩΡΕΣ ;;;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Τράπεζες: Ξαφνικό «μπόνους» για τα stress tests !!!

Η προφορική ενημέρωση από SSM ότι θα προσμετρηθούν στην άσκηση προσομοίωσης οι πωλήσεις assets που θα ολοκληρωθούν ως το τέλος του stress test. Μόνο το ελληνικό ρίσκο θα στρεσάρει ο επόπτης. Τα σχέδια των τραπεζών. 

«Γκάζι» στα πωλητήρια χαρτοφυλακίων δανείων και θυγατρικών πατούν οι τράπεζες, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις σχετικές συναλλαγές ως τον προσεχή Μάιο, όταν αναμένεται να τελειώσει η άσκηση προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων (stress test).

Παρότι η μεθοδολογία της πανευρωπαϊκής άσκησης (σ.σ. το ελληνικό σκέλος θα διεξαχθεί νωρίτερα, λόγω της λήξης του προγράμματος) έχει οριστικοποιηθεί και προβλέπει τη διεξαγωγή της με στατικό μοντέλο, οι τράπεζες έχουν ενημερωθεί προφορικά από τον επόπτη ότι οι συναλλαγές, που θα ολοκληρωθούν ως το τέλος της άσκησης θα συνυπολογιστούν στα αποτελέσματά της.

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΑΓΩΓΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ ΥΠΕΡ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΡΙΑΣ!!!

Γράφει η Αριάδνη Νούκα

457/2017 ΕΦΕΤΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Ολόκληρο το κείμενο της απόφασης.




ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

1. Ο ΓΟΣ αποπληρωμής αφορά στη βασική σχέση παροχής - αντιπαροχής, εφόσον η συναλλαγματική ισοτιμία ρυθμίζει μια καθοριστική παράμετρο για τον τρόπο υπολογισμού της οφειλόμενης δόσης, διαμορφώνοντας έτσι το ύψος της κύριας παροχής (κεφάλαιο και αντιπαροχή - τόκοι), που οφείλει να εκπληρώσει ο δανειολήπτης στην τράπεζα. Πρέπει, επομένως, οι επίδικοι γ.ο.σ. να εξεταστούν ως προς την καταχρηστικότητά τους σύμφωνα με το άρθρο 4 § 2 της Οδηγίας 93/2013, κατά το οποίο «η εκτίμηση του καταχρηστικού χαρακτήρα των συμβατικών ρητρών δεν αφορά ούτε τον καθορισμό του κυρίου αντικειμένου της σύμβασης ούτε το ανάλογο ή μη μεταξύ της τιμής και της αμοιβής, αφενός, και των υπηρεσιών ή αγαθών, που θα παρασχεθούν ως αντάλλαγμα αφετέρου, εφόσον οι ρήτρες αυτές είναι διατυπωμένες κατά τρόπο σαφή και κατανοητό».



Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ: 1 ΣΤΟΥΣ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ !!!



































ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ !!! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ !!!

Η ΑΑΔΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ 1.041 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
Περισσότεροι από 1.000.00 φορολογούμενοι αντιμέτωποι με κατασχέσεις και δεσμεύσεις λογαριασμών !!!


Οι εντολές για κατασχέσεις σε καταθέσεις που έχουν οι υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είναι σαφείς. “Ανοίγουν” λογαριασμούς τραπεζών και αφαιρούν χρήματα σε καθημερινή βάση. Στο στόχαστρο μπαίνουν όλοι όσοι έχουν χρέη από φόρους εισοδήματος, ακινήτων ή χρέη στα Ασφαλιστικά Ταμεία. 

Τα λεγόμενα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης είναι σε πλήρη εξέλιξη και μέσα στις 22 εργάσιμες ημέρες του προηγούμενου μήνα οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ έκαναν κατά μέσο όρο 1.041 κατασχέσεις την ημέρα. 

Η εντολή που έχουν οι υπάλληλοι είναι να “ανοίγουν” τους λογαριασμούς και να παίρνουν τα χρήματα για να μειωθούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη. 
SSL Certificates