.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ !!!

ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 500.000.000 ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ 28 ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Την παραπομπή σε δίκη των έξι μελών του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ προτείνει εκ νέου ο εισαγγελέας Εφετών, Ανδρέας Καραφλός.




Τα αδικήματα για τα οποία ζητείται η παραπομπή τους στο ακροατήριο αφορούν στη γνωστή υπόθεση «μη επωφελούς» αξιοποίησης ακινήτων.

Είναι η δεύτερη φορά που ο ίδιος εισαγγελικός λειτουργός δείχνει εδώλιο στους έξι, για την ποινική μεταχείριση των οποίων από την ελληνική Δικαιοσύνη έχουν εκφράσει τις ...αντιρρήσεις τους οι Βρυξέλλες.


Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχε εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών, σε βάρος του οποίου υποβληθεί αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο, την οποία και έκανε δεκτή το Ανώτατο Δικαστήριο. Αποτέλεσμα ήταν να "επιστρέψει" η δικογραφία στην Εισαγγελία Εφετών και να χρεωθεί εκ νέου στον κ. Καραφλό.

Η νέα πρόταση - σύμφωνα με πληροφορίες - αριθμεί 130 σελίδες.

Τον τελευταίο λόγο πάντως για την παραπομπή τους η μη, έχει τώρα το Συμβούλιο Εφετών, υπό νέα σύνθεση (σε σχέση με την πρώτη φορά).



πηγη: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates