.

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΦΙΑ !!!

ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ
Κατασχετήριο της πρώτης κατοικίας έφτασε σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Ψυχικό αφού δεν είχε να πληρώσουν το ποσό των 200.000 ευρώ, το οποίο προέκυψε από τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ !!!

















Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ η πρωινή εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», παρουσίασε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, 86 και 82 ετών, το οποίο έλαβε κατασχετήριο κατοικίας αφού αδυνατούσε να πληρώσει το φόρο του ΕΝΦΙΑ.

Η ΕΚΤ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΚΟΚΚΙΝΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΩΝ !!!

Η ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΕΚΤ 
Μήνυμα για τις πιέσεις που πρόκειται να ασκηθούν από πλευράς ΕΚΤ για την επιτάχυνση της ενεργητικής διαχείρισης των κόκκινων δανείων των ελληνικών τραπεζών, κρύβουν οι επισημάνσεις του Mario Draghi στην ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας !!!




Υπενθυμίζοντας, παράλληλα, τα γεγονότα του δραματικού 2015 για τις ελληνικές τράπεζες, ο επικεφαλής της ΕΚΤ υποδεικνύει εμμέσως την κρισιμότητα της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης ώστε να αποτραπεί ένα καταστροφικό δις εξαμαρτείν.

Περιγράφοντας ένα αβέβαιο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, το οποίο, όπως αναφέρεται στην έκθεση, θέτει ερωτηματικά για την ικανότητα της Ευρώπης να αντέξει νέα σοκ, ο επικεφαλής της ΕΚΤ, επισημαίνει ότι:

α) οι συνθήκες ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών βελτιώθηκαν ουσιωδώς μετά την επιτυχή ανακεφαλαιοποίησή τους το τελευταίο τρίμηνο του 2015, και ότι

β) η ΕΚΤ θα συνεχίσει να μετέχει ενεργά στις προσπάθειες διασφάλισης ενός υγιούς και ανθεκτικού τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ !!! ΝΕΟ ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ 12.4.2016 - 13.4.2016
Δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισθέντες για τις 13 Απριλίου πλειστηριασμοί !!!


















Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη διαφωνίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

ΝΕΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΚ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!! ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΗ & ΕΥΔΑΠ !!!

ΕΝΩ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
Η πίεση των δανειστών προς την Αθήνα εντείνεται, καθώς απαιτούν αυξήσεις του ΦΠΑ σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ, όπως και περικοπές στο Δημόσιο, μεταξύ άλλων σκληρών μέτρων !!!



















Σύμφωνα με την «Καθημερινή», από τα προσχέδια των κειμένων που έχει λάβει η κυβέρνηση προκύπτει ότι η Αθήνα θα πρέπει να υποχωρήσει σε κρίσιμα σημεία της διαπραγμάτευσης. Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι οι δανειστές επιμένουν σε αφορολόγητο όριο κοντά στα 8.000 ευρώ, ενώ προτείνουν την αύξηση του ΦΠΑ σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, όπως και του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ σε βιβλία, εφημερίδες κ.λπ.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ POS ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Υποχρεωτική θα είναι πλέον η εγκατάσταση μηχανημάτων POS – για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών – για όποιον ανοίγει νέα επιχείρηση !!!




















Όπως ανέφερε μιλώντας στο δεύτερο Banking Forum στην Αθήνα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής, ότι «η μετάβαση θα είναι σταδιακή και θα γίνει αφενός με βάση την κατηγοριοποίηση των επαγγελματιών, σύμφωνα με το βαθμό επικινδυνότητας για φοροδιαφυγή αφετέρου με βάση γεωγραφικά κριτήρια.

ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΝΟΧΟΣ Ο "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ" ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ !!!

ΜΕ 5 ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ 2 ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ
Ένοχος κρίθηκε από το αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος σε υπόθεση που αφορούσε «συμπεριφορά μη συνάδουσα με την ιδιότητά του ως εισαγγελικού λειτουργού και κατάχρηση εξουσίας ως διευθύνων την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών» !!! 



Ο Ισίδωρος Ντογιάκος τιμωρήθηκε με επίπληξη με την ψήφο τεσσάρων μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου, ενώ υπήρξε μια ψήφος που πρότεινε να τεθεί σε αργία κι ακόμη δύο που πρότειναν την αθώωσή του.

Η απόφαση να τιμωρηθεί ο Ισίδωρος Ντογιάκος, έρχεται να προστεθεί σε ανάλογη απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Νίκου Λεοντή, γεγονός που καταδεικνύει την πρόθεση της Δικαιοσύνης να προβεί σε αυτοκάθαρση. Ο Λεοντής επίσης τιμωρήθηκε με επίπληξη καθώς επί εννέα χρόνια προήδρευε του δευτεροβάθμιου αθλητικού δικαστηρίου χωρίς να είναι ενήμερος ο Άρειος Πάγος.

ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ: ΑΠΙΣΤΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Η ΤτΕ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ 
Μόνο αν τροποποιηθεί το άρθρο 390 ΠΚ διασώζωνται οι διοικήσεις και τα διοικητικά στελέχη των τραπεζών !!!

Η τροπολογία  390/37/2013 δεν έχει εφαρμογή, ενώ τόσο η ισχύουσα νομοθεσία (390 ΠΚ) όσο και η νομολογία του Αρείου Πάγου, δεν αφήνουν ούτε το ελάχιστο περιθώριο σε όσους επιχειρούν να ξαναδιασώσουν τους τραπεζίτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Δείτε το βίντεο με το "Πόρισμα Καλούδη" και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ από τα άδυτα του Εφετείου Αθηνών :



Έχουν διαπράξει το αδίκημα της απιστίας (390 ΠΚ) οι διοικήσεις και τα διοικητικά στελέχη κάθε βαθμίδας των τραπεζών, που εμπλέκονται και συμμετέχουν στις εγκρίσεις, τις χορηγήσεις, τις εκταμιεύσεις, τις αναχρηματοδοτήσεις και αναδιαρθρώσεις των πάσης φύσης επισφαλών δανείων και πιστώσεων των κομμάτων και των ΜΜΕ, που έχουν συναφθεί και συνομολογηθεί εντελώς παράνομα, δια των αντιστοίχων, κατά περίπτωση υπογραφεισών, πιστωτικών συμβάσεων, επειδή αυτοί, με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους, παραβίασαν εν γώσει τους, ευθέως, όλες τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις περί παροχής πιστώσεων σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, τις κανονιστικές διατάξεις και τις πράξεις του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, τις λεγόμενες ΠΔΤΕ, που έχουν εκδοθεί κατ’ επιταγή της ενσωμάτωσης στο εθνικό δίκαιο της Ελλάδος των κυρωθεισών από την Ελληνική Δημοκρατία διεθνών συνθηκών ΒΑΣΙΛΕΙΑ Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, για τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος και την εποπτεία των εμπορικών τραπεζών.

Και, ακόμη, έχουν διαπράξει το αδίκημα της παράβασης καθηκοντος (ΠΚ 259) οι αρμόδιοι υπάλληλοι και η διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, επειδή παρέλειψαν εν γνώσει τους να ασκήσουν την προσήκουσα προληπτική εποπτεία στις ανωτέρω πιστώτριες τράπεζες των κομμάτων και των ΜΜΕ, καίτοι η ΤτΕ είχε νομική υποχρέωση προς τούτο.

Πράγματι, κατά τη σύναψη, τη συνομολόγηση, την εκταμίευση, την αναχρηματοδότηση και αναδιάρθρωση των πιστωτικών συμβάσεων των κομμάτων και των ΜΜΕ, οι αρμόδιοι τραπεζικοί υπάλληλοι και οι διοικήσεις των τραπεζών, δεν τήρησαν, ως όφειλαν και, αντιθέτως, παραβίασαν εν γνώσει τους, ευθέως, όλες τις ισχύουσες κανονιστικές διατάξεις και τις σχετικές με αυτές πράξεις του Διοικητή της ΤτΕ (ΠΔΤΕ), που αφορούν τους κανόνες χρηματοδότησης φυσικών και νομικών προσώπων, ήτοι αναλυτικότερα, παραβίασαν ευθέως τις εξής ΠΔΤΕ :


Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ Η RAXEVSKY !!!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 106Β ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ
Ο αριθμός των καταστημάτων της έχει περιοριστεί ήδη στα 26 από τα 55 καταστήματα που ήταν πριν από την εποχή της κρίσης, ενώ οφείλει και δεδουλευμένα 6 μηνών στους εργαζόμενους της !!!




























Kοντά σε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες για την υπαγωγή της στο άρθρο 106Β του πτωχευτικού κώδικα, βρίσκεται η ελληνική αλυσίδα γυναικείων ενδυμάτων Raxevsky.
Όπως δηλώνει στο Insider.gr o διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας, Γεώργιος Μουρτζούχος«είμαστε ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τις τράπεζες για την υπαγωγή μας στο άρθρο 106Β που θα μας δώσει την δυνατότητα να εξυγιάνουμε την εταιρεία και να συνεχιστεί η ομαλή της πορεία».Σε ερώτηση μας αν η συμφωνία με τις τράπεζες δεν κλείσει, τότε, όπως παραδέχτηκε ο κ. Μουρτζούχος, η αλυσίδα Raxevsky θα οδηγηθεί σε λουκέτο.

NEOI ΕΚΒΙΑΣΜΟI ΔΝΤ !!! ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΡΙΕΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ !!!

ΕΝΩ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ LOCK OUT(ΑΝΤΑΠΕΡΓΙΑ)
Έγγραφη δέσμευση του υπουργείου Εργασίας για επίσπευση των αλλαγών στα εργασιακά ζητά το Ταμείο για να δώσει το «ok» στο νέο Ασφαλιστικό και να προχωρήσει η αξιολόγηση !!!















Το ΔΝΤ πιέζει για να αποδεχτεί η ελληνική πλευρά, αλλαγές στα εργασιακά, ως προϋπόθεση για να δώσει τη συγκατάθεσή του και να κλείσει η διαπραγμάτευση στο Ασφαλιστικό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του Ταμείου, για να κάνουν αποδεκτή την επίσπευση της διαδικασίας, έχουν ζητήσει από το υπουργείο Εργασίας να δεσμευτεί εγγράφως στην επίσπευση μέτρων για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στην αγορά εργασίας. 

ΒΟΜΒΑ: ΝΕΑ 2,7 ΔΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΜΗΝΟ !!!

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Στα 87 δις εκτοξεύθηκαν τα ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, την ώρα που οι δανειστές ζητούν συνεχώς νέα μέτρα και χαράτσια !!!




















Σε αδυναμία πληρωμής έχουν φτάσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, καθώς μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2016 (και ενώ απέμενε η «ουρά» μόνον του ΕΝΦΙΑ να πληρωθεί) δημιουργήθηκε ένα νέο «βουνό» από απλήρωτους φόρους. Το στοιχείο αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, γιατί οι φόροι του 2016 δεν έχουν αρχίσει καν ακόμα να πληρώνονται. Υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών βλέπουν την ανάγκη να επανέλθουν επειγόντως οι ρυθμίσεις με τις 100 δόσεις, γιατί τις χάνουν πλέον και αυτοί ακόμα που τις έχουν ήδη κάνει, αφού δεν μπορούν να πληρώνουν ταυτόχρονα με τους παλιούς και τους τρέχοντες νέους φόρους, οπότε και το δημόσιο θα σταματήσει να εισπράττει οτιδήποτε σε ελάχιστους μήνες. 

ΒΙΝΤΕΟ: ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ : ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΧΡΕΟΣ & ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 06/04/2016
Αθήνα και Βρυξέλλες, σιγά - σιγά συνειδητοποιούν ότι η λύση για τα κόκκινα δάνεια βρίσκεται μέσα στις προτάσεις μας !!!




Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ !!!

ΕΠΙ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, 6.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Οι υπόλοιποι ή είναι ακόμη ψιλοβολεμένοι΄ή είναι διαπλεκόμενοι απατεώνες ή είναι υπουργοί, βουλευτές, γενικοί γραμματείς και φαρισαίοι !!!   


ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ, ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ;;;;

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ DISTRESS FUNDS ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το κοράκι, γράφει αυτοσαρκαζόμενη η ALCIMOS PEF, προσεγγίζει τον κόκκινο δανειολήπτη και του προτείνει ένα γενναίο κούρεμα του στεγαστικού του δανείου και ένα νέο δάνειο, για τη χρηματοδότηση του κουρεμένου υπολοίπου του !!! 



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Πως ένα κοράκι hedge fund και ένας κόκκινος δανειολήπτης μπορούν να κάνουν ένα καλό deal !!!

Άρθρο της Alcimos (private equity fund) στο www.bankingnews.gr !!!

Σε πρόσφατο άρθρο αναφερθήκαμε στο τι σημαίνει η τρέχουσα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για μετόχους (κούρεμα), ομολογιούχους (κούρεμα) και καταθέτες πάνω από εκατό χιλιάδες ευρώ (άγνωστο). 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Λ. ΣΤΑΜΟ !!!

ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΩΣ Γ.Ο.Σ. Ο ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΩΝ
Στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ μιλάμε με πράξεις και με τις δικαστικές μας αποφάσεις που δικαιώνουν καθημερινά τους δανειολήπτες στα δικαστήρια όλης της χώρας !!!




ΘΕΪΚΟ !!! ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΙΝΔΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ !!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016: ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !!!

ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ;;;
Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ποιος είναι όμως ο μεγαλύτερος φόβος διοργανωτών και ασφαλιστών ;;; 
Η απάντηση είναι η μαύρη οθόνη !!!!



Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ποιος είναι όμως ο μεγαλύτερος φόβος των διοργανωτών; Η απάντηση είναι η μαύρη οθόνη!

Σύμφωνα με την Margo Black, επικεφαλής της Swiss Re στο νότιο τομέα της Λατινικής Αμερικής, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχει συνάψει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) -μέσω της Swiss Re και της Munich Re- καλύπτει $ 2 δισ. σε δικαιώματα μετάδοσης.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το οποίο ήταν ίδιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και του Σότσι και πρόκειται να καλύψει και του Ρίο, έχει ως στόχο την προστασία της ΔΟΕ σε περίπτωση που οι Αγώνεςακυρωθούν ή ματαιωθούν λόγω τρομοκρατικού χτυπήματος, φυσικής καταστροφής, πανδημίας ή διαταραχών. Παρόλα αυτά το συμβόλαιο δεν καλύπτει τα πάντα.

ΣΟΚ !!! ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Αυτές θα είναι οι συντάξεις των ασφαλιστικών ταμείων για τις επόμενες γενιές συνταξιούχων !!!



Μειωμένες από 15 ως και 20% θα είναι οι συντάξεις για τις επόμενες γενιές των συνταξιούχων όπως προκύπτει από τις νέες ρυθμίσεις του ασφαλιστικού νόμου, που όπως όλα δείχνουν είναι προ των πυλών με την επερχόμενη συμφωνία κυβέρνησης δανειστών.
Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς στο Δημόσιο οι απώλειες θα είναι από 10% ως και 25% και οι μεγάλοι χαμένοι θα είναι όσοι έχουν πάνω από 25 έτη ασφάλισης.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΩΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Προκάλεσαν πανικό οι καταγγελίες μας, που οδήγησαν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο και τις μηνυτήριες αναφορές που κατέθεσε στους Εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος ο Νίκος Νικολόπουλος !!! 



Πληροφορούμαστε από πολύ έγκυρες πηγές ότι ήδη η τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να είναι τυπικά καλυμμένη απέναντι στην ΕΚΤ και τον SSM, απέστειλε ειδοποιητήριες επιστολές προς το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, με τις οποίες τους καλεί να προχωρήσουν άμεσα σε ρυθμίσεις και να ξεκινήσουν να εξοφλούν τα κόκκινα δάνειά τους, διαφορετικά, όπως τους ενημερώνει, θα ισχύσει και για αυτούς ότι ισχύει για όλους τους άλλους δανειολήπτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Έτσι, επί της ουσίας, η Τράπεζα Πειραιώς οδηγείται κατά τα ανωτέρω στην επιλογή της καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ !!!

ΔΕΗ : ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 36 ΔΟΣΕΩΝ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΕΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ 36 ΔΟΣΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ !!!
Ένα νέο, ιδιαίτερα πρόγραμμα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών ανακοίνωσε η ΔΕΗ μετά από σχετικές αποφάσεις που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης. Έτσι:




1. Για διάστημα 4 μηνών (από 01.04.2016 μέχρι και 31.07.2016) όλοι οι πελάτες θα μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 36 μηνιαίες δόσεις, χωρίς καμία προκαταβολή.

Στη ρύθμιση αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να προσχωρήσουν για το υπόλοιπο της οφειλής τους και εκείνοι οι πελάτες, οι οποίοι έχουν ήδη προβεί σε διακανονισμό των οφειλών τους με βάση το ισχύον σήμερα σύστημα. Η καταβολή της 1ης δόσης θα πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού.

BINTEO: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ
Έτσι, η δικαιοσύνη, εκτός από τυφλή, έγινε παράλληλα και κουφή και μουγκή, προκειμένου να ευνοεί τους λίγους, αδικώντας τους πολλούς !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :



Αρέσει δεν αρέσει, ενοχλεί δεν ενοχλεί τον ψευτοκαθωσπρεπισμό του εξωνημένου πολιτικού συστήματος που δημιούργησε και εξέθρεψε αυτό το παρακράτος, αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια. Όχι στη θεωρία, αλλά στην πράξη που εισπράττουμε καθημερινά οι απλοί πολίτες στο πετσί μας !!! 


ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ FUNDS ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΕΝΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΕΡΙΑ
Την ώρα που ήδη μια στις δύο επιχειρήσεις σκέφτεται είτε να βάλει λουκέτο είτε να μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό !!!















Τα πάνω κάτω έρχονται στην μικρή επιχειρηματικότητα με την απελευθέρωση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων που απαιτούν οι δανειστές. Επιχειρήσεις θα κλείσουν και άλλες θα αλλάξουν χέρια με άγνωστη κατάληξη με την ένταξη όλων των επιχειρηματικών δανείων (ενήμερων και ληξιπρόθεσμων) στα πακέτα που θα βγουν προς πώληση με στόχο την αύξηση του τιμήματος για τις τράπεζες στις επικείμενες τιτλοποιήσεις.

ΔΙΠΛΟ ΣΟΚ ΓΙΑ 70.000 ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !!!

ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ 150% ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
Η κατάργηση του ΕΚΑΣ για χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους φέρνει και απώλεια της μειωμένης συμμετοχής τους στο κόστος των φαρμάκων, που από το 10% αυξάνεται στο 25% !!!



Με στόχο μια συμφωνία χωρίς χρήματα μέχρι την Κυριακή η οποία θα παρουσιαστεί στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ από τις 15 έως και τις 17 του μήνα ξεκίνησαν και πάλι χθες οι απευθείας διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με τους δανειστές.

299 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ;;;

ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Κοντά σε μια ακόμα επιτυχία βρίσκεται η χώρα μας, αφού οι δανειστές συμφώνησαν με τους εαυτούς τους σε αυτά που είχαν αποφασίσει οι ίδιοι για το Ασφαλιστικό!!!




Η ελληνική κυβέρνηση, σε ρόλο παρατηρητή, έχει ενθουσιαστεί με το γεγονός πως οι δανειστές συμφώνησαν με αυτά που είχαν αποφασίσει οι ίδιοι οι δανειστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τις συντάξεις χηρείας αλλά είναι βέβαιο πως οι δανειστές θα πάρουν την σωστή απόφαση, όπως κάνουν, άλλωστε, σε όλα τα θέματα, εδώ και έξι χρόνια.

Η πρόταση των δανειστών είναι οι χήρες να θάβονται ζωντανές μαζί με τους άνδρες τους, ή να καίγονται ζωντανές, για να μην υποφέρουν, αφού αυτό είναι αντίθετο στις αρχές και τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ιδρύθηκε υπερ-φορέας που θα υποστηρίζει τους δανειολήπτες να κουρέψουν τις οφειλές τους προς τις τράπεζες !!!



Ρεπορτάζ
Βασίλης Παπακωνσταντόπουλος

Τη δυνατότητα να απαλλαγούν από τα... «κερατιάτικα» των δανείων έχουν οι οφειλέτες, μειώνοντας σημαντικά το ποσό που χρωστούν στις τράπεζες. Οι δανειολήπτες μπορούν να αμφισβητήσουν το όριο των οφειλών τους και να αποδείξουν ότι το ποσόν της απαίτησης, όπως αυτή προσδιορίζεται στη δήλωση της τράπεζας, δεν είναι εκείνο που προκύπτει ως οφειλόμενο.

Η διαδικασία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ: ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Νίκος Νικολόπουλος : Οι Εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος διαβεβαιώνουν ότι η έρευνα θα διεξαχθεί σε βάθος !!!



Άλλη μια τεράστια επιτυχία του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη επίσκεψη του Βουλευτή Αχαίας και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκου Νικολόπουλου, συνοδευόμενου από το πρόεδρο και οικονομολόγο του Κινήματος “ΥΠΕΡΒΑΣΗ” Κ. Τόμπρα, τους δικηγόρους Γεώργιο Νούλα και Λεωνίδα Στάμο και τον Οικονομολόγο Στέφανο Τσίπα, στον προϊστάμενο Εισαγγελέα Οικονομικού εγκλήματος κο ΔΡΑΓΑΤΣΗ και τους Εισαγγελείς κκ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΜΠΡΗ, για να ενημερωθεί σχετικά με την ανάσυρση από το αρχείο της δικογραφίας με τις ποινικώς κολάσιμες πράξεις και παραλείψεις των τραπεζικών στελεχών που διαχειρίστηκαν άμεσα και έμμεσα τις χρηματοδοτήσεις - δανειοδοτήσεις των κομμάτων, τα γνωστά σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό "θαλασσοδάνεια των κομμάτων".

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
Διπλοεκχωρούσαν και τριπλοεκχωρούσαν τις ίδιες τακτικές χρηματοδοτήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό και, έτσι, έπαιρναν από τις τράπεζες τα 2πλάσια και τα 3πλάσια δάνεια από αυτά που πραγματικά δικαιούνταν !!!



Να ζητηθεί άμεσα ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για να διαπιστωθεί αν το σύνολο των χορηγήσεων αντιστοιχίζεται με το σύνολο των κατ' έτος αναλογούντων τακτικών χρηματοδοτήσεων του προϋπολογισμού που εκχωρήθηκαν στις τράπεζες !!! 


ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ !!! ΑΠΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ !!!

ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ TAXIS ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18/4/2016 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ
Ενώ αύριο θα προχωρήσουν σε αποκλεισμούς εφοριών σε όλη την Ελλάδα !!!
















Κλείνουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους οι λογιστές – φοροτεχνικοί, οι οποίοι ανακοίνωσαν την αποχή από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, λίγες ώρες μετά το άνοιγμα της σχετικής εφαρμογής στο TAXISnet.

ΒΟΜΒΑ!!! ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ & Η ΤτΕ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Γιάννης Πεχλιβανίδης: Στην Κύπρο δικάζεται, στην Ελλάδα διευθύνων των κόκκινων δανείων !!!




Τα παιχνίδια της μοίρας θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει αυτά που επιφυλάσσει η ζωή στον Γιάννη Πεχλιβανίδη. Τον τραπεζίτη, που πέρασε από υψηλές διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, και τώρα στη μεν Κύπρο περνάει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του κατηγορούμενος στην πρώτη μεγάλη δίκη στη δε Ελλάδα ορίζεται επικεφαλής του σχήματος που θα διαχειριστεί τα κόκκινα δάνεια των 16 υπό εκκαθάριση ελληνικών τραπεζών.

Ο Γιάννης Πεχλιβανίδης, όπως πρώτο είχε γράψει το MarketFair.gr το Φεβρουάριο του 2016, εμφανιζόταν στην Τράπεζα της Ελλάδος ως εκπρόσωπος της εταιρείας που διεκδικούσε να αναλάβει τη μεγάλη δουλειά της διαχείρισης των κόκκινων δανείων των 16 υπό εκκαθάριση τραπεζών.


Πράγματι, μετά την ανακοίνωση ότι η κοινοπραξία των τριών εταιρειών Pricewaterhousecoopers - Hoist - Qualco, μέσω του νομικού προσώπου PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε. που πήρε τη δουλειά, επισημοποιήθηκε και το ότι διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Γιάννης Πεχλιβανίδης, πρώην στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου.

ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΓΡΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Την διακοπή της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων που λαμβάνουν χιλιάδες άτομα με αναπηρία ζητούν οι δανειστές, προκειμένου να βρεθούν οι απαιτούμενοι πόροι για την καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος !!!




















Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η πολιτική εφαρμογή του εισοδήματος αλληλεγγύης σε 30 δήμους της χώρας θα καθυστερήσει 3 μήνες, αντί 1η Απριλίου, 1η Ιουλίου, λόγω της μη έγκρισης της πρότασης από τους εκπροσώπους των δανειστών, η οποία υποβλήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου. Μάλιστα στελέχη του υπουργείου Εργασίας εκτιμούν πως πλέον, ακόμη κι αν υπάρξει συμφωνία εντός της ερχόμενης εβδομάδας, η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης όπως έχει μετονομαστεί, θα ξεκινήσει τον Ιούλιο.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!! ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ Η ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ
Ένα ολόκληρο μήνα έμεινε θαμμένο το πόρισμα μέσα στα συρτάρια της Εισαγγελίας  Εφετών Αθηνών, παρέχοντας έτσι όλο τον απαραίτητο χρόνο στους τραπεζικούς και κομματικούς μπατζιμάνηδες να οργανώσουν και να εκτελέσουν το έγκλημα της τροπολογίας 390/37/2013, που έστειλε τη δικογραφία στο αρχείο, από το οποίο όμως σήμερα βγαίνει, χάρη στο πείσμα και την επιμονή του μοναδικού ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ !!!

Στις 44 σελίδες της πορισματικής αναφοράς, ο εισαγγελικός λειτουργός περιέγραφε με τον πλέον λεπτομερή τρόπο το σκάνδαλο των κομματικών θαλασσοδανείων. Πρόκειται για τα 198,7 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν από την κρατική Αγροτική Τράπεζα σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, με μοναδική εγγύηση την εκχώρηση των μελλοντικών κρατικών τους χρηματοδοτήσεων, τα δάνεια που δόθηκαν από την ΕΤΕ και κατέληξαν κόκκινα, αλλά και τη χρηματοδότηση των κομματικών σχηματισμών από τα υπόλοιπα πιστωτικά ιδρύματα.

Το πρωινό της 15ης Μαρτίου 2013 ο εισαγγελικός λειτουργός Γ. Καλούδης ολοκλήρωνε μια πολύμηνη προκαταρκτική έρευνα. Λίγη ώρα αργότερα το πολυσέλιδο δικαστικό έγγραφο παραδιδόταν προς έγκριση στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, κ. Γρηγόρη Πεπόνη.



ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ !!! ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΜΑΧΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΔΙΝΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
9.812 επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο από 1/1/2016 έως 22/3/2016 και πάνω από 9.000 σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό, αλλά κάποιοι συνεχίζουν να βλέπουν ακόμη την ανάπτυξη να έρχεται !!!
















Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Ηλεκτρονική Αθηνών μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στην χώρα μας, η οποία μέχρι και πρότινος είχε καταφέρει να επιβιώσει έναντι των πολυεθνικών. Σήμερα η εταιρεία βρίσκεται ίσως στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας με τον ιδιοκτήτη της Γιάννη Στρούτση να δίνει την ύστατη μάχη για την διάσωση της.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΣΟΚ !!! ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΦΩΤΙΑ ΥΨΟΥΣ 1,8 ΔΙΣ !!!

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ
Εκρηκτικό κοκτέιλ φόρων με αυξήσεις σε καύσιμα, φυσικό αέριο, τσιγάρα, κινητή τηλεφωνία, αγορά ΙΧ αυτοκινήτων, ΕΝΦΙΑ, συνδρομητική τηλεόραση ακόμη και στο internet, αλλά και επιβολή τέλους στις τραπεζικές επιταγές, περιλαμβάνει το τελευταίο «πακέτο» των ελληνικών προτάσεων με τα μέτρα ύψους 1,8 δισ. ευρώ που αντιστοιχούν στο 1% του ΑΕΠ !!!




















Με τις αλλαγές αυτές, καθώς και τις ανατροπές σε ασφαλιστικό και φόρο εισοδήματος, η κυβέρνηση εκτιμά ότι θα καλυφθεί ο μνημονιακός στόχος για πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2018. Το πακέτο των μέτρων αναμένεται να εξετασθεί στο σημερινό ραντεβού που θα έχουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης με τους επικεφαλής του κουαρτέτου των Θεσμών.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΥΠΕΚΛΕΨΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ !!! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ;;;


ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022 ;;; ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ;;;
Θα σκίσουμε βιβλία, πτυχία, διδακτορικά, master ... και ότι άλλο βρούμε μπροστά μας, με τις βλακείες που ακούμε, και μάλιστα από στόματα καθηγητάδων περί τα οικονομικά !!!


Δηλαδή κε Σταθάκη, το χρέος των δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ θα μπορούσε κατ' αναλογία των δηλώσεών σας να χαρακτηριστεί βιώσιμο μέχρι να λήξει η αποχή Συμβολαιογράφων, Δικηγόρων και Δικαστικών Επιμελητών και αρχίσουν και πάλι οι πλειστηριασμοί ;;;

Θα μπορούσαν κατά τα ανωτέρω να χαρακτηριστούν βιώσιμα ακόμη και τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, μέχρι το 2035, τότε που θα σκάσει το κανόνι των ρυθμίσεων baloon ;;; 

Ή μήπως θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν βιώσιμα και τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ, μέχρι οι καναλάρχες της διαπλοκής να αφήσουν τον θείο και να πιάσουν το τζόκερ ;;;

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ & ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, έδωσαν μεταξύ άλλων το παρόν οι Νίκος Νικολόπουλος, Δημήτρης Στρατούλης και Χρήστος Ζώης !!!

Δείτε εδώ το βίντεο της υπογραφής :



Ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης τύπου  και το αναλυτικό φωτορεπορτάζ σε λίγο ......

Οι δύο φορείς εξέδωσαν κοινό δελτίο τύπου το οποίο αναφέρει τα εξής :



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο ξενοδοχείο TITANIA, στις 05/04/2016, πραγματοποιήθηκε κοινή συνέντευξη τύπου της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας  Πολιτών - Καταναλωτών - Δανειοληπτών Ελλάδος και του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, Τραπεζική και Οικονομική Δικαιοσύνη.

Οι δύο φορείς, δια των διοικητικών τους οργάνων και των νομίμων εκπροσώπων τους και, συγκεκριμένα, του κ. Ευάγγελου Κρητικού για την Εθνική Ομοσπονδία και του κ. Κυριάκου Τόμπρα για το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, προχώρησαν στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας, που προβλέπει εκτεταμένη συνεργασία και συμπόρευση και περιλαμβάνει τις κάτωθι κοινές δράσεις :

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ !!!

ΛΙΣΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.000 ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ 10.000.000 ΕΥΡΩ
Μόνο την περίοδο Ιούνιος 2014 - Ιούλιος 2015 φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ !!!





























Μια λίστα τουλάχιστον 8.000 προσώπων με μέσο όρο χρηματικών τοποθετήσεων πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, συγκροτούν την περίφημη λίστα χαρτοφυλακίου, την ύπαρξη της οποία είχε αποκαλύψει το Capital.gr. Η συγκεκριμένη λίστα, για την οποία ζήτησε επιπλέον στοιχεία η οικονομική εισαγγελία σκορπώντας τον πανικό στις χρηματιστηριακές εταιρίες, θεωρείται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όχι μόνο γιατί τα ποσά είναι "αστρονομικά", αφού ο μέσος όρος των εμβασμάτων αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, αλλά και γιατί οι πάνω από 8.000 καταθέτες που περιλαμβάνονται σε αυτή χρησιμοποίησαν μια μέθοδο, που παρακάμπτει τις ελεγκτικές αρχές, κυρίως από το 2010 και μετά. Όταν δηλαδή ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Όπως μάλιστα έχει προκύψει, μόνο για την περίοδο Ιούνιος 2014- Ιούλιος 2015, όταν και επιβλήθηκαν τα capital contrοls, το ποσό που "φυγαδεύτηκε" με αυτή τη μέθοδο ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 9.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ENDEAVOR GREECE
Το 39% των επιχειρήσεων εξετάζουν το ενδεχόμενο μεταφοράς της έδρας τους στο εξωτερικό, ποσοστό σχεδόν διπλάσιο από τον περασμένο Ιούλιο, μετά την επιβολή των κεφαλαιακών ελέγχων και της τραπεζικής αργίας. Το ποσοστό αυτό υποδηλώνει ότι συνολικά περισσότερες από 9.000 μικρές, μεσαίες και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις αξιολογούν αυτήν τη στιγμή τα συν και πλην της μεταφοράς τους σε χώρα του εξωτερικού. Ταυτόχρονα, σε ποσοστό 15%, οι επιχειρήσεις του δείγματος δηλώνουν ότι έχουν ήδη μεταφέρει την έδρα τους στο εξωτερικό !!!




















Αυτό υπογραμμίζεται στην έρευνα της Endeavor Greece (διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός στήριξης της επιχειρηματικότητας) που δημοσιοποιήθηκε σήμερα και αφορά στην καταγραφή της τάσης των ελληνικών επιχειρήσεων για μεταφορά της έδρας ή μέρους της δραστηριότητάς τους στο εξωτερικό. Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 300 επιλεγμένων επιχειρήσεων διαφόρων κλάδων και μεγεθών κατά το διάστημα 23-31 Μαρτίου.
SSL Certificates