.

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !!!

Λεωφορείο της γραμμής Αθήνα-Ιωάννινα στο Αντίρριο

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ: ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ 93,7% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Χρωστούσε στην πιστωτική κάρτα του 3.137,15 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην τράπεζα, έκλεισε οριστικά την οφειλή του με 196,87 ευρώ, πριν την εκδίκαση της 6ης Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει !!!



ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΟΨΕΙ SSM !!!

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΆ 80% ΕΩΣ ΚΑΙ 100%
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΨΟΥΣ 1,8 ΔΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2017 !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΩΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ !!!

ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΝΟΜΟΥ
Μέχρι το τέλος...του 2018(και αν) θα έχει λυθεί το πρόβλημα των ληξιπρόθεσμων του Δημοσίου προς ιδιώτες όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ !!!


Οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων για ποσά έως 10.000 ευρώ θα γίνονται άμεσα και χωρίς έλεγχο. Την προώθηση της σχετικής ρύθμισης, που συντάσσεται σε συνεργασία με τον Γιώργο Χουλιαράκη προανήγγειλε ο Γ. Πιτσιλής μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως είπε έχει μελετηθεί η επίπτωση του μέτρου. «Σε επίπεδο πλήθους στον μεν φόρο εισοδήματος νομικών προσώπων είναι περίπου 90% και σε ποσό είναι 1,24% για τον δε ΦΠΑ είναι 35% σε πλήθος σε ποσό 4,5 τοις χιλίοις»

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 5.500.000 ΕΥΡΩ !!!

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ
Η τραπεζική υπάλληλος για την υπεξαίρεση μαμούθ κρίθηκε προφυλακιστέα και της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος !!!




Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά την δίωρη περίπου απολογία της, η 42χρονη τραπεζική υπάλληλος που κατηγορείται για την υπόθεση υπεξαίρεσης ύψους 5,5 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκε το 2014, σε υποκατάστημα τράπεζας που εργαζόταν η κατηγορούμενη στη πόλη της Χαλκίδας…

ΠΟΙΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ & ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ;;;

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση είχαν παράνομα συνδεθεί καλώδια απευθείας στο δίκτυο Χαμηλής Τάσης, απ' όπου και ηλεκτροδοτούσαν παρακείμενα κοντέινερ, που στεγάζονταν ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί πομποί !!!



Εκτεταμένη ρευματοκλοπή εντόπισαν τα συνεργεία του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) στο όρος Αιγάλεω στη θέση Πυροβολεία, σε περιοχή που βρίσκονται κεραίες (τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές, τηλεπικοινωνιών κτλ).

ΔΕΗ: ΣΤΑ ΥΨΗ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ !!! ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ !!!

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η ΔΕΗ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές εξαιρουμένων των διακανονισμών φτάνουν 2,23 δις !!!
Ετοιμάζουν...τις εισπρακτικές !!!



Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρουσίασε στη γενική συνέλευση των μετόχων ο επικεφαλής της εταιρείας, Μ. Παναγιωτάκης, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές εξαιρουμένων των διακανονισμών παραμένουν σε δυσθεώρητα ύψη: στα 2,231 δισ. ευρώ (Μάιος 2017).

Σημειώνεται ότι με βάση τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν τα προγράμματα διακανονισμών και διευκολύνσεων παρουσίασαν ελάχιστη απόδοση αφού στα τέλη του 2015 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές βρίσκονταν στα 2,298 δισ., δηλαδή από τότε μειώθηκαν μόλις κατά 67 εκατ. ευρώ.

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

(ΒΙΝΤΕΟ) ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν. 128/75 !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
Οι ελληνικές τράπεζες, με την "ανοχή" της ΤτΕ, εξαπατούν κατ' επάγγελμα, επί 15 ολόκληρα χρόνια, Δανειολήπτες & Δικαστές, μετακυλύοντας, χρεώνοντας και εισπράττοντας παράνομα, ως δήθεν φορολογικό βάρος, την ανύπαρκτη για τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού ΕΙΣΦΟΡΑ του Ν. 128/75, που αποδίδεται στην ΤτΕ, όπου παρακολουθείται σε ειδικό λογαριασμό !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Η ΕΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΕΥΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ REUTERS
Η ΕΕ κάνει την ΥΠΕΡΒΑΣΗ και υϊοθετεί το βασικότερο επιχείρημα της Ομαδικής Αγωγής κατά των Τραπεζών, αλλάζοντας τους κανόνες λειτουργίας τους !!!




Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να καλέσουν την επόμενη εβδομάδα να τροποποιηθούν οι κανόνες της λεγόμενης τραπεζικής ένωσης και να κληθούν τα πιστωτικά ιδρύματα να αυξήσουν τα διαθέσιμά τους ώστε να καλυφθεί ο κίνδυνος στην περίπτωση που τα νέα δάνεια που χορηγούν δεν εξυπηρετούνται, σύμφωνα με το προσχέδιο ενός εγγράφου που περιήλθε σε γνώση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ δεν είχαν προτείνει ποτέ μέχρι σήμερα να αλλάξουν οι κανόνες λειτουργίας των τραπεζών και να δημιουργηθούν κεφαλαιακές ασπίδες ανάσχεσης για την αντιμετώπιση του κινδύνου των μη εξυπηρετούμενων δανείων.



ΥΠΟΙΚ: ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ...
Απόψε αναμένεται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης που προσδιορίζει τις περιοχές στην Περιφέρεια Αττικής και στον δήμο Θεσσαλονίκης στις οποίες τα καταστήματα θα μπορούν να είναι ανοικτά τις Κυριακές από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο !!!



Σημειώνεται ότι στον δήμο Αθηναίων, τα καταστήματα ήδη επιτρέπεται να είναι ανοικτά κατά τις προαναφερόμενες Κυριακές.

Σύμφωνα με το Άρθρο 1 της υπουργικής απόφασης, οι ειδικά οριζόμενες περιοχές της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στις οποίες επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές της περιόδου που ορίζεται στην παρ.1Α του άρθρου 16 του ν.4177/2013, είναι:

1. Το τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος το οποίο περιλαμβάνεται στους δήμους Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου, Αργυρούπολης-Ελληνικού και Γλυφάδας.

2. Η περιοχή του Δήμου Πειραιώς η οποία περικλείεται από τις οδούς Γρ. Λαμπράκη, Ακτή Μουτσοπούλου, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Ποσειδώνος, Ακτή Καλλιμασιώτη, Αλιπέδου, Κέκροπος και Καραολή και Δημητρίου.

ΚΙ ΟΜΩΣ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ...0 ΕΛΕΓΧΟΥΣ
Χαμηλή, πλην εξαιρέσεων, η μέση παραβατικότητα σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, ενώ μπήκαν και 125 λουκέτα !!!



Μπορεί το Επιχειρησιακό Σχέδιο της ΑΑΔΕ για ελέγχους σε όλη την Επικράτεια να είναι σε πλήρη εξέλιξη, μπορεί δεκάδες εφοριακοί να εφαρμόζουν κατά γράμμα τις οδηγίες για εφόδους- αστραπή ακόμα και σε απομακρυσμένα νησιά, μπορεί το κυνήγι των αποδείξεων να χαρακτηρίζεται πρώτη προτεραιότητα αυτήν την περίοδο, ωστόσο υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες που δεν έχουν κουνήσει ούτε το μικρό τους δακτυλάκι!

Τα απολογιστικά στοιχεία της πρώτης εβδομάδας εξορμήσεων αναμφίβολα προκαλούν προβληματισμό στο επιτελείο της ΑΑΔΕ, καθώς ενώ στους στόχους πρώτης γραμμής (νησιά Αιγαίου και Αργοσαρωνικού) ο σχεδιασμός δείχνει να αποδίδει, σε περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας και μάλιστα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν Δ.Ο.Υ. που δεν έχουν πραγματοποιήσει ούτε έναν έλεγχο!

5.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ !!!

ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ
Γιατί δεν βάζουν να τα πληρώσουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι ;;; Ή ο λογαριασμός και πάλι στα κορόιδα ;;;


Στο ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, υπολογίζεται το κόστος από τη μη εκπομπή της ERT World, στις παγκόσμιες τηλεοπτικές συχνότητες, λόγω της παύσης λειτουργίας της ΕΡΤ το 2013.

Με βάση τα στοιχεία που κατέθεσε στην Επιτροπή Ελληνισμού και Διασποράς ο γενικός διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της ΕΡΤ, Νίκος Μιχαλίτσης, η δημόσια τηλεόραση αποκόμιζε ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από τις συνδρομές στις ΗΠΑ ενώ απαιτήθηκε ακόμη ποσό ενός ακόμη εκατομμυρίου ευρώ που κατεβλήθη για να εκπέμψει εκ νέου σε όλη την Ευρώπη.

ΕΚΤ: ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟ-ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΝΩ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΣΤΟΥΣ 10 ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ
Τρομακτική η «κρυφή» ανεργία στην Ελλάδα !!!


Θέλουμε να μειώνεται έτσι η ανεργία; Με εργαζόμενους που βρίσκουν πολύ λιγότερες ώρες απασχόλησης και με απογοητευμένους πολίτες που τα παρατάνε; Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει η πολιτεία καθώς η αύξηση της απασχόλησης αντισταθμίζεται από τους «κρυφούς» ανέργους, ενώ η ανεργία των νέων τρομάζει.

Τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι αποκαλυπτικά: άλλοι εργάζονται σε καθεστώς μερικής απασχόλησης αλλά θα ήθελαν πλήρες ωράριο (κάτι συνηθισμένο στα χρόνια της κρίσης), άλλοι ενώ θέλουν να εργαστούν έχουν απογοητευτεί και δεν αναζητούν ενεργά εργασία και άλλοι ψάχνουν δουλειά όμως δεν καταγράφονται στα επίσημα στοιχεία διότι δεν μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα εντός δύο εβδομάδων.

ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΠΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
Απόφαση με την οποία επιστρέφονται πλέον άμεσα και χωρίς έλεγχο ποσά ΦΠΑ σε συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων υπέγραψε ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, με σκοπό -όπως ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ- την αύξηση της ρευστότητας των φορολογικά συνεπών επιχειρήσεων !!!



Συγκεκριμένα, με βάση την απόφαση, αυτή η διαδικασία ακολουθείται για αιτήσεις με υψηλά ποσά πιστωτικού υπολοίπου, οι οποίες υποβάλλονται από επιχειρήσεις, που:

-Από τη φύση της δραστηριότητάς τους δημιουργούν συστηματικά πιστωτικό υπόλοιπο Φ.Π.Α. (βλ. εξαγωγικές).

-Είναι κάτοχοι αδειών Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα (Α.Ε.Ο. - Authorized Economic Operator) ή αδειών απλουστευμένων διαδικασιών, που έχουν χορηγηθεί κατόπιν αξιολόγησης κριτηρίων και προϋποθέσεων, βάσει του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΦΟΡΙΑ, ΤΑΜΕΙΑ & ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΜΟΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Ζοφερή εικόνα παρουσιάζουν τα στοιχεία από το μέτωπο των «κόκκινων» δανείων και στις διοικήσεις των τραπεζών έχει σημάνει «συναγερμός» καθώς το πρώτο εξάμηνο του έτους δημιουργήθηκαν νέα μη εξυπηρετούμενα δάνεια 3,5 δισ. ευρώ, το δημόσιο κατάσχει ότι βρει σε εισοδήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ η παρτίδα του 2016 σώθηκε από τις διαγραφές κόκκινων δανείων άνω των 2,5 δισ. ευρώ.

Ουσιαστικά, το 2016 τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαμορφώθηκαν στα 105 δισ. ευρώ από 108 δισ. ευρώ που ήταν το 2015, μείωση που σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος οφείλεται στις «υψηλότερες του αναμενόμενου διαγραφές».

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΣΕ 120 ΔΟΣΕΙΣ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ 20.000-50.000 ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ !!!

ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΚΩΝ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
Στις 3 Αυγούστου αναμένεται να ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα ενώ μέσα στον Ιούλιο θα βγουν οι υπουργικές αποφάσεις που θα αποσαφηνίζουν κρίσιμα θέματα !!!






Αποπληρωμή των οφειλών σε 120 δόσεις με παράλληλη διαγραφή των τόκων υπερημερίας προς τις τράπεζες και των προσαυξήσεων προς εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, προβλέπει η τυποποιημένη μέθοδος που θα εφαρμοστεί για όσες επιχειρήσεις έχουν οφειλές από 20.00 έως 50.000 ευρώ και κάνουν αίτηση ρύθμισης των οφειλών τους στο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού.Με την αυτόματη υπαγωγή των χρεών έως 50.000 ευρώ σε 120 δόσεις επιδιώκεται η ταχεία ρύθμιση των οφειλών που έχει σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες αξιολόγησης βιωσιμότητας. Μοναδικό κριτήριο θα είναι, ουσιαστικά, το κριτήριο της επιλεξιμότητας για την ένταξη στον νόμο, δηλαδή:

• To θετικό καθαρό αποτέλεσμα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων για τις επιχειρήσεις με απλογραφικό λογιστικό σύστημα ή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 1.300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!

ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ 1.355.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΟΛΟΣ
Ποσό-μαμούθ 1,3 εκατ. ευρώ για στέγαστρο στη Βουλή !!!


Ενα πολύ µεγάλο έργο ξεκινά το επόµενο διάστηµα στη Βουλή, η οποία θα εκταµιεύσει για τις ανάγκες του 1.355.000 ευρώ! Πρόκειται για επεµβάσεις βελτίωσης και ενίσχυσης της κατασκευής κάλυψης της αίθουσας της Ολοµέλειας, οι οποίες έχουν αποφασιστεί εδώ και καιρό, καθώς η παλαιότητα του κτιρίου έχει δηµιουργήσει την ανάγκη άµεσων εργασιών για να µην υπάρχουν απρόοπτα, όπως αυτά που είδαµε το 2013. 

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ !!!

ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΟΥΡΑΚΟΥ
Έχουν κληθεί από τις εισαγγελικές αρχές ως ύποπτοι τέλεσης του κακουργηµατικού χαρακτήρα αδικήµατος της ψευδούς βεβαίωσης !!!


Σε νέους ποινικούς μπελάδες βάζει το ζεύγος Παπαντωνίου – Κουράκου η πώληση του υπερπολυτελούς ακινήτου τους στη Σύρο, η οποία , σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εισαγγελέων που την ερευνούν, έγινε με φορολογικές ενημερότητες τις οποίες δεν έπρεπε να πάρουν από την ΔΟΥ Κηφισιάς.

Ηδη κλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι τέλεσης του κακουργηµατικού χαρακτήρα αδικήµατος της ψευδούς βεβαίωσης, σχετικά µε τις δύο φορολογικές ενηµερότητες που πήραν από τη ∆ΟΥ Κηφισιάς, προκειµένου να πουλήσουν πριν από έναν χρόνο το πολυτελές ακίνητο. Το ακίνητο είχε αγοράσει το 2002 η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ: ΑΥΞΗΣΗ 30% ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΟΜΠΡΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ !!!



ΚΟΥΠΟΝΙΑ 10% !!! ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ & ΥΠΟΙΚ ΑΠΟ ΤΑ LIDL O ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
Ακόμη και αν υιοθετούνταν επιτυχώς η "εξωτική" αυτή νομισματική πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη, το αποτέλεσμα θα ήταν στην πράξη μηδενικό και, έτσι, δεν θα μπορούσε να αλλάξει σε τίποτα προς το καλύτερο, την εγκληματική διαπραγμάτευση με την Τρόικα Εσωτερικού και Εξωτερικού, κατά το 1ο εξάμηνο του 2015 !!!



Σύμφωνα με τα στοιχεία του τακτικού προϋπολογισμού, οι πληρωμές των δαπανών της ετήσιας μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων ανέρχονται περίπου στα 12 - 13 Δις, εξαιρώντας τις δαπάνες των συντάξεων και λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσθετες παροχές. Έτσι, το 10% των κουπονιών Βαρουφάκη, θα κάλυπτε, σε κάθε περίπτωση, ταμειακές ανάγκες του δημοσίου μόλις 1,3 Δις.

Ήταν μόνο 1,3 Δις το πρόβλημα ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας στο 1ο 6μηνο του 2015 ;;;

Και αν το πρόβλημα ήταν μόνο τόσο μικρό, τότε γιατί οι ελληνικές τράπεζες, κατά την περίοδο της θητείας Βαρουφάκη στο ΥΠΟΙΚ, σήκωσαν 100 ολόκληρα Δις από τον ELA, για τα οποία εκκρεμούν ακόμη σωρεία ερωτημάτων, στα οποία ο Γιάνης δεν τόλμησε ποτέ να απαντήσει ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Άρα λοιπόν, ακόμη και με τα κουπόνια, μια ένεση 1,3 Δις, δεν θα μπορούσε ποτέ να λύσει το συνολικό πρόβλημα ρευστότητας των 100 Δις, που κατέληξε στο σκανδαλώδες κλείσιμο των τραπεζών, ενώ αυτές είχαν προηγουμένως χρηματοδοτηθεί με εκατοντάδες Δις από τον Ελληνικό Λαό και με 100 επιπλέον Δις από την ΤτΕ.


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 28 ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ PANAMA PAPERS !!!

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ...
Από χτες Τετάρτη, εκτός από τον τύπο, έχουν και οι γερμανικές αρχές πρόσβαση στα λεγόμενα «Panama Papers». Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία δίωξης του εγκλήματος (Bundeskriminalamt) θα συντονίσει μια μεγάλης εκτάσεως έρευνα είτε πρόκειται για ξέπλυμα χρήματος, είτε για φοροδιαφυγή, είτε για οργανωμένο έγκλημα ή άλλες ποινικά κολάσιμες πράξεις, γράφει η Sueddeutsche Ζeitung !!!




Χιλιάδες Γερμανοί πολίτες συμπεριλαμβάνονται στις λίστες, μερικοί εκ των οποίων είναι διάσημοι. Εντούτοις δεν θα γίνουν έρευνες για όλους διότι η απλή ιδιοκτησία μιας «εταιρείας γραμματοκιβωτίου» δεν διώκεται. Πρέπει να την έχει χρησιμοποιήσει για παράνομους σκοπούς, όπως λ.χ. για να αποκρύψει εισοδήματα ή για να φοροδιαφύγει. Εκτός τούτου σε ορισμένες περιπτώσεις τα αδικήματα έχουν ήδη παραγραφεί, όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ !!!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ;;;

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;;;

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ GATE: ΣΤΑ 4 Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ !!!

ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 05/07 ΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 5/7/2017) !!!


Με 115 πλειστηριασμούς ακινήτων (εκ των οποίων οι 46 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 20 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα, 31 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής και 4 πλειστηριασμοί ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.



Η καταιγίδα πλειστηριασμών σαρώνει όλη την Ελλάδα καθώς 60 ακόμη διεξάγονται σε ειρηνοδικεία της υπόλοιπης Επικράτειας (Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Σερρών, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κοζάνης, Άρτας, Θεσπρωτίας, Λάρισας, Καρδίτσας, μαγνησίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Δωδεκανήσων, Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων),

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 115 επισπεύδοντες, οι 90 είναι τράπεζες !!!

Στους πίνακες, που δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός», αναγράφεται το ειρηνοδικείο, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων, τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου καθώς και το ποσό οφειλής για το οποίο διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός.

Τι ισχύει για τους πλειστηριασμούς

Του Μιχάλη Γ. Φαράντου

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ: ΕΙΣΟΔΗΜΑ 6.000 ΕΥΡΩ, ΦΟΡΟΙ 5.709 ΕΥΡΩ !!!

ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΟ 300 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
Ακόμη ρωτάτε, ΥΠΟΙΚ & ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, γιατί φοροδιαφεύγει;;;

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΑΝΕΙΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ 60% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΤΟΥ
Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη έχουν ζητήσει οι ελληνικές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι !!!


Μάλιστα, ο Αντόνιο Ταγιάνι ανέφερε ότι, η άρση ασυλίας του Έλληνα ευρωβουλευτή ζητήθηκε, προκειμένου να ξεκινήσει ποινική διαδικασία εναντίον του, ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά τις αποκαλύψεις του Documento, για τις καταγγελίες συνεργάτιδάς του, σύμφωνα με τις οποίες ο ευρωβουλευτής της κατακρατούσε τμήμα του μισθού της, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αναμένεται να κληθεί ενώπιον της επιτροπής πόθεν έσχες.

ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 31.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ
Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε το αίτημα της εταιρείας για παραγραφή των αδικημάτων, αλλά μείωσε κατά 15% το πρόστιμο !!!


Στο ΣτΕ για το πρόστιμο προσφεύγει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα συνεχισθεί η προσπάθεια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για μεγαλύτερη μείωση ή ακόμη και πλήρη ακύρωση του προστίμου που της επιβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 από την Επιτροπή Ανταγωνισμού ύψους 31,45 εκατ. ευρώ με την κατηγορία της κατάχρησης δεσπόζουσα θέσης. Εκεί θα καταθέσει αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου, στο οποίο είχε αρχικά προσφύγει κατά της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Κι αυτό διότι το Διοικητικό Εφετείο αποφάσισε τελικώς μικρή μείωση του προστίμου, μόλις κατά 15% σε σύγκριση με το αρχικό, στα 26,73 εκατ. ευρώ, κάνοντας δεκτά λίγα μόνο από τα επιχειρήματα της εταιρείας. Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου 4055/2017 αριθμεί 120 σελίδες και κοινοποιήθηκε χθες στα εμπλεκόμενα μέρη.

606.000.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΣΙΓΑΡΩΝ !!!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ
Παράνομο ήταν σχεδόν 1 στα 5 πακέτα τσιγάρων που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα το 2016, ζημιώνοντας σημαντικά τα κρατικά έσοδα όπως αποκαλύπτει η ετήσια μελέτη που πραγματοποίησε η KPMG για λογαριασμό του Royal United Services Institute (RUSI) !!!



Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατέλαβε και το 2016 τη δεύτερη θέση μεταξύ των χωρών της ΕΕ με την υψηλότερη κατανάλωση παράνομων τσιγάρων, παρά την πτώση κατά μία ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με το 2015 (18,8% - 2016, έναντι 19,8 - 2015).

Η μελέτη έδειξε ότι στην Ελλάδα το 2016:

- Ο όγκος των παράνομων τσιγάρων μειώθηκε κατά 12% σε σχέση με το 2015, λόγω των ελέγχων που διενήργησαν οι διωκτικές Αρχές, αλλά παραμένει ακόμα πολύ υψηλός, στα 3,62 δισεκατομμύρια τσιγάρα.

ΧΑΜΟΣ !!! ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ !!!

ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ;;;

ΦΩΤΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΨΕ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ
Αγνοείται από τις 10.00' στα κτίρια της Ευελπίδων ο Κυριάκος Τόμπρας !!! 
Κάνε πλάκα, αυτό το τούμπανο, να δικάζει τις ανακοπές μας ....... των διαταγών πληρωμής βεβαίως-βεβαίως !!!


ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ: ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ 1.093 ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ !!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
Αυξάνονται συνεχώς οι κατασχέσεις για ληξιπρόθεσμα χρέη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις !!!



Συνεχόμενες και πολύ συχνές είναι πλέον οι κατασχέσεις στους οφειλέτες από την εφορία, όμως, τα ληξιπρόθεσμα χρέη από απλήρωτους λογαριασμούς, αντί να μειώνονται, αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΑΑΔΕ για το α΄ πεντάμηνο του 2017:

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ...ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !!!

ΚΑΙ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ...
Με Βενιζέλο, Τσουκάτο, Μαντέλη, Παπακωνσταντίνου, Πάγκαλο, Πάχτα κτλ κτλ !!!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η COSCO ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ;;;

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ;;;
Ακολουθεί το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Tο Παρόν» !!!




Οι Κινέζοι της Cosco ζήτησαν να μεταφερθεί η έδρα του ΟΛΠ στην Κίνα!

Παρότι επιχείρησαν να κάνουν, εν κλειστώ και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, την πρώτη γενική συνέλευση του ΟΛΠ υπό κινεζική διοίκηση, στη μικρή αίθουσα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εκτός Πειραιά, η εμφάνιση και μόνο του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ Γιώργου Ανωμερίτη τους χάλασε τη φιέστα με όσα παρεμβαίνοντας αποκάλυψε.

Η στημένη και χωρίς κανέναν διάλογο γενική συνέλευση εξετράπη (έστω και με εκατέρωθεν ευγένειες) σε μια τέτοια διαδικασία, ώστε ακόμα και το ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε αναβολή θεμάτων κοντράροντας για πρώτη φορά την Cosco των Παρθένων Νήσων.

ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ Η ΕΦΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ !!!

ΤΟ ΚΕΑΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
Έρχονται κοινές κατασχέσεις αλλά και ρυθμίσεις για χρέη σε Εφορία και Ταμεία !!!



Αντίστροφη μέτρηση έξι μηνών μετρά πλέον η συγχώνευση των μηχανισμών είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών στους μηχανισμούς της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΝΔ ;;;

ΤΟΝ ΒΑΪΝΤΜΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΚΤ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!

ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΛΟΥΙΣ ΝΤΕ ΓΚΙΝΤΟΣ...
Κατάλαβες γιατί ο Ντε Γκίντος μπήκε μπροστά και ζήτησε την αθώωση των ανθρώπων των δανειστών στο ΤΑΙΠΕΔ ;;;

























Δυσφορία και προβληματισμό φαίνεται να προκαλεί στους κόλπους της ΕΚΤ η προοπτική να αναλάβει τα ηνία της ο επικεφαλής της Bundesbank, Γενς Βάιντμαν, διαδεχόμενος τον Μάριο Ντράγκι το φθινόπωρο του 2019, οπότε λήγει η θητεία του. Ο γνωστός υπέρμαχος της περιοριστικής νομισματικής πολιτικής έχει επανειλημμένως επικρίνει απροκάλυπτα τις επιλογές του Μάριο Ντράγκι και οι απόψεις του δεν συνάδουν με την πλειονότητα των στελεχών της ΕΚΤ.

Αν η κυβέρνηση της Αγκελα Μέρκελ πράγματι επιτύχει να επιβάλει τον υποψήφιό της για διάδοχο του κ. Ντράγκι, κάτι ιδιαιτέρως πιθανόν, δεδομένης της οικονομικής ισχύος της Γερμανίας, θα είναι η πρώτη φορά που στον προεδρικό θώκο της ΕΚΤ θα βρεθεί Γερμανός. Από την ίδρυσή της έως σήμερα, η Τράπεζα πέρασε από τα χέρια του Ολλανδού Βιμ Ντούιζενμπεργκ, στα χέρια του Γάλλου Ζαν Κλοντ Τρισέ και έως σήμερα διοικείται από έναν Ιταλό. Το ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον κ. Ντράγκι ο επικεφαλής της Bundesbank αντιμετωπίζεται με έντονο προβληματισμό από τα στελέχη της ΕΚΤ, καθώς ο γνωστός «ιέρακας» της νομισματικής πολιτικής είναι εκφραστής της γερμανικής άποψης που δεν έχει πολλούς οπαδούς στους κόλπους της τράπεζας.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΟΜΕΠ !!!

ΑΝΟΙΞΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Των 4.000 εμπλεκομένων γιατρών πότε θα ανοίξουν ;;;





Στη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών προσώπων που έχουν σχέση με την υπόθεση NOVARTIS, προχωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΚΕΦΟΜΕΠ που διενεργεί έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις φορολογικές δηλώσεις των επικεφαλής του φαρμακευτικού κολοσσού σε βάθος δεκαετίας. Η φορολογική αρχή διαπιστώνει σύμφωνα με πληροφορίες σε κάποιες περιπτώσεις σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ δηλωθέντων εισοδημάτων και των χρημάτων τα οποία διακινούνταν μέσω των πιστωτικών Ιδρυμάτων.

Η έρευνα έχει ως στόχο τον εντοπισμό της διαδρομής του μαύρου χρήματος πάνω στο οποίο δομήθηκε το σκάνδαλο των υπερτιμολογήσεων φαρμάκων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το ΚΕΦΟΜΕΠ παρέλαβε από τις τράπεζες το CD με τις καταθέσεις και προχώρησε σε άνοιγμα λογαριασμών :

ΑΙΣΧΟΣ !!! ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !!!

ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ
Μήπως τελικά, για να σε προσέξει το Ελληνικό Κράτος, δεν πρέπει να είσαι Έλληνας πολίτης ;;;



Στον δρόμο βρέθηκαν και πάλι οι σεισμόπληκτοι της Βρίσας, που διέμεναν προσωρινά σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στον οικισμό Βατερά. Οι ξενοδόχοι της Λέσβου είχαν ενημερώσει τις Αρχές ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν καταλύματα στους πληγέντες έως τις 30 Ιουνίου, λόγω έναρξης της τουριστικής σεζόν.

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ SUCCESS STORY: 46.000 ΛΟΥΚΕΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΑ 5 ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ;;;

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΠΕΘΑΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ !!!

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ: ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!
Θερμά συγχαρητήρια στον επικεφαλής Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας, Δικηγόρο πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τη νέα αυτή, εξαιρετική δικαστική απόφαση !!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :

Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη προστασία της περιουσίας του δανειολήπτη από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς !!!



ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΤΕΛΙΚΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ HOCHTIEF ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ;;;

ΑΝ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΣΟΔΩΝ Ή ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;
Ή μήπως οι κατασχέσεις περιορίζονται μόνο στους μικροοφειλέτες και βίαια φτωχοποιημένους από τα μνημόνια Έλληνες ;;;


ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ KMW ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ KMW (ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ LEOPARD, ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΒΙΔΟΒΟΛΑ PZH-2000) ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΒΟ...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Στην παλαιά υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων της εταιρείας οπλικών συστημάτων Krauss-Maffei Wegmann (KMW) σε σχέση με την δωροδοκία ελλήνων αξιωματούχων επανέρχεται η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου.

Σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοδικείου του Μονάχου τέλος του 2015, στην εταιρεία επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους μόνο 175.000 ευρώ, «μια φιλική τιμή κατά μία έννοια», όπως σχολιάζει ο αρθρογράφος, για μια αγορά από την Ελλάδα 24 οβιδοβόλων τύπου PzH2000, ύψους 188 εκ. ευρώ.

ΣΤΕΡΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΡΕΗ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 325.000.000 ΕΥΡΩ
Στέρηση του αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας σε όσους έχουν συνολικές οφειλές από 150 ευρώ και πάνω θέλει ο Δήμος Αθηναίων, με αντιστάθμισμα να μην κατάσχει και πλειστηριάζει πρώτες κατοικίες για χρέη έως 293,47 ευρώ !!!


Την ποινή της στέρησης φορολογικής ενημερότητας για μικρότερα ποσά οφειλών μελετά να επιβάλει ο Δήμος Αθηναίων σε όσους του χρωστούν, καθώς ο αριθμός των οφειλετών ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο και το συνολικό ποσό από ανεξόφλητα πρόστιμα και τέλη τα 325 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα ίσχυαν έως τώρα, η στέρηση του αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας επιβαλλόταν για συνολικές οφειλές άνω των 293,47 ευρώ, βάσει κοινής υπουργικής απόφασης του 1997.

1.500.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ-ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ «ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ» ΓΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΖΟΣΕΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΖΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ;;;

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ...
Στο επίμαχο χρονικό διάστημα, για το οποίο μιλά ο Μισέλ Ζοσεράν, Πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Σημίτης και Υπουργός Εσωτερικών ο Κώστας Σκανδαλίδης !!!


Μια «ξεχασμένη» κατάθεση και ένα έμβασμα που ξεκινά από τις Μπαχάμες και καταλήγει μέσω Ελλάδας στη Γερμανία βάζουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στο «κάδρο» των ύποπτων πληρωμών για τα εξοπλιστικά που προμηθεύτηκε η χώρα μας επί κυβερνήσεών του.

Παράλληλα, γεννιούνται πολλά ερωτήματα όσον αφορά το γιατί δεν αξιολογήθηκαν νωρίτερα κάποια στοιχεία που είναι σε γνώση των ελληνικών δικαστικών Αρχών εδώ και χρόνια, αλλά έμειναν επί μακρόν καταχωνιασμένα σε κάποια συρτάρια.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ: 27,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017 !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣτΕ: ΜΑΘΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ & ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ !!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
Παραγραφή φορολογικών υποθέσεων: Tι αλλάζει η απόφαση του ΣτΕ !!!




Νέα δεδομένα για χιλιάδες φορολογούμενους δημιουργεί η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι στις 27/6 η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ομόφωνα ότι η παραγραφή των φορολογικών αξιώσεων είναι πενταετής και οι συνεχείς παρατάσεις παραγραφής είναι αντισυνταγματικές.

Η Ευαγγελία Μάντζου, μάχιμη δικηγόρος στο φορολογικό δίκαιο, εξηγεί τι σημαίνει η παραγραφή του δικαιώματος του Δημοσίου για τον καταλογισμό προστίμων, φόρων, τελών και άλλων οικονομικών βαρών, υπό το πρίσμα των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αναλυτικά:


SSL Certificates