.

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΔΕΗ: ΣΤΑ ΥΨΗ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ !!! ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ !!!

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η ΔΕΗ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές εξαιρουμένων των διακανονισμών φτάνουν 2,23 δις !!!
Ετοιμάζουν...τις εισπρακτικές !!!



Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρουσίασε στη γενική συνέλευση των μετόχων ο επικεφαλής της εταιρείας, Μ. Παναγιωτάκης, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές εξαιρουμένων των διακανονισμών παραμένουν σε δυσθεώρητα ύψη: στα 2,231 δισ. ευρώ (Μάιος 2017).

Σημειώνεται ότι με βάση τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν τα προγράμματα διακανονισμών και διευκολύνσεων παρουσίασαν ελάχιστη απόδοση αφού στα τέλη του 2015 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές βρίσκονταν στα 2,298 δισ., δηλαδή από τότε μειώθηκαν μόλις κατά 67 εκατ. ευρώ.

Επί της ουσίας τα νούμερα που παρουσιάστηκαν επιβεβαιώνουν ότι η πολιτική παροχής κινήτρων και διακανονισμών, σε συνδυασμό με την ήπια αντιμετώπιση των κακοπληρωτών, έχουν επιτείνει το πρόβλημα για την εταιρεία, η οποία συνεχίζει να αντιμετωπίσει προβλήματα ρευστότητας.

Πάντως η διοίκηση της ΔΕΗ δήλωσε ότι θα συνεχιστούν τα προγράμματα εκπτώσεων και διευκολύνσεων με στόχο τη μείωση των "φεσιών” αν και όπως είπε ο κ. Παναγιωτάκης η πολιτική εισπραξιμότητας έχει φτάσει στα όριά της. Ο ίδιος ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η πρόσληψη συμβούλου με στόχο τον περιορισμό των οφειλών που θα οδηγήσει σε τόνωση της ρευστότητας και θα αντισταθμίσει τις απώλειες μεριδιών από το άνοιγμα της αγοράς.


πηγη: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates