.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 25.000€ !!!



Δάνεια σε «αποκλεισμένους» από τις τράπεζες


Την ενεργοποίηση του θεσμού των μικροπιστώσεων σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, στοχεύοντας στο να δώσει πρόσβαση σε δανεισμό σε μικρές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και φυσικά πρόσωπα που παραμένουν αποκλεισμένοι από το τραπεζικό σύστημα.

Το σχέδιο προβλέπει τη σύσταση μη τραπεζικών οργανισμών μικροχρηματοδότησης, που θα χορηγούν μικρά δάνεια-έως 25.000 ευρώ- χωρίς υποθήκη, σε επιχειρήσεις μικρού «βεληνεκούς», σε νέους επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες ακόμη και ανέργους, που είναι αποκλεισμένοι από την τραπεζική χρηματοδότηση. Η αποπληρωμή του δανείου, που όπως προαναφέρθηκε έχει ως «ταβάνι» τις 25.000 ευρώ, θα γίνεται από 12 έως και 120 μηνιαίες δόσεις.

Κεντρική στόχευση του υπουργείου Οικονομίας είναι να δημιουργήσει ένα «καθαρό» πεδίο με κανόνες για σύσταση μη τραπεζικών αυτόνομων οργανισμών, ακολουθώντας το παράδειγμα ευρωπαϊκών χωρών, όπου ο εν λόγω θεσμός είναι διαδεδομένος και «κατοχυρωμένος».

Σ’ ό,τι αφορά στο σκέλος της σύστασης, η Τράπεζα της Ελλάδος θα είναι υπεύθυνη για την χορήγηση αδειών λειτουργίας στα ιδρύματα μικροχρηματοδοτήσεων. Εκτιμάται, ότι εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019, θα δοθούν οι πρώτες άδειες σε ιδρύματα μικροχρηματοδοτήσεων, κάποια εκ των οποίων θα χορηγούν δάνεια και με επιδοτούμενο επιτόκιο.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΗ-ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ !!!

ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
Συνελήφθη την Πέμπτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρώην διευθύντρια τράπεζας που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια κάθειρξη.



Συγκεκριμένα, το Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Θεσσαλονίκης την είχε κρίνει ένοχη για τα αδικήματα:

Της Υπεξαίρεσης κατ’ εξακολούθηση σε βάρος χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που υπερέβαινε το ποσό των 50.000.000 δρχ. και

ΣΤΙΣ 6/12 Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ AIRBNB !!!



Στις 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δίκη στην Ελλάδα που αφορά σε ενοικίαση ακινήτου μέσω της Airbnb.

Στο δικαστήριο προσφεύγουν ένοικοι πολυκατοικίας στο Πεδίον του Άρεως, οι οποίοι ζητούν να απαγορευθούν οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στο κτίριο, επειδή δεν προβλέπονται από τον Κανονισμό.

Στη μήνυσή τους οι ένοικοι στρέφονται εναντίον ιδιοκτήτη διαμερίσματος στην ίδια πολυκατοικία, ο οποίος, όπως αναφέρουν, έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία της με τις συνεχείς βραχυχρόνιες μισθώσεις.

ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-FRAPORT ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!

ΠΗΡΑΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΖΑΜΠΑ...ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2017/09/fraport_29.html



Στα διεθνή δικαστήρια και στη διαδικασία της διαιτησίας θα λύσουν τις διαφορές τους το ελληνικό Δημόσιο και η Fraport Greece.


Το Δημόσιο έχει ήδη δεσμεύσει, με αποφάσεις του Διοικητή της ΥΠΑ, Κωνσταντίνου Λιντζεράκου κατόπιν εντολής του υπουργού υποδομών, ποσό 180 χιλιάδων ευρώ που αφορά σε πληρωμή προκαταβολής δικαστικών εξόδων για προσφυγή σε διαιτησία στο Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο κατά της Fraport.

Η προσφυγή αποτελεί συνέχεια της διαμάχης που ξέσπασε μεταξύ του Δημοσίου και της εταιρείας, που διαχειρίζεται τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια από τον Απρίλιο του 2017, όταν η τελευταία παρέλαβε τα αεροδρόμια με εκτεταμένες φθορές.

Τα σχήματα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, αξιολόγησαν την κατάστασή τους το 2014 όταν διεξήχθη η διαγωνιστική διαδικασία.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΣΕ 5 ΧΩΡΕΣ !!!


ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ....


Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΙΣΟΤΗΤΑ Ή ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;;


ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ "ΤΣΑΚΩΣΑΝ" ΤΗΝ OFFSHORE ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ !!!



Τι μεταδίδει η fmvoice.gr :

Άκρη στις δαιδαλώδεις διαδρομές, με τις οποίες ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης «φρόντισε» να εξαφανίσει τα ίχνη του από τα τεράστια ποσά που ενθυλάκωσε -και- μέσω τραπεζικών δανείων, φαίνεται ότι βρήκαν τελικά οι τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν χθες -και δεν διαψεύδονται από τις τράπεζες- συγκεντρώθηκαν μετά από πολύμηνες έρευνες αποδεικτικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η offshore SOLANEX η οποία εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτρια της πολυτελούς κατοικίας του πρώην εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, ανήκει στον ίδιο.

Αν και δεν έγινε γνωστό ποια τράπεζα επιστράτευσε τους ειδικούς ερευνητές προκειμένου να αποδείξουν ότι η SOLANEX συνδέεται άμεσα με τον κ. Ψυχάρη η κοινή λογική οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την Alpha Bank. Και αυτό γιατί είναι η τράπεζα που έχει εκκινήσει τις διαδικασίες πλειστηριασμού της άλλης πολυτελούς οικίας του Κολωνακίου (Φωκυλίδου) για χρέη 600.000 ευρώ στην οποία ως ιδιοκτήτρια εμφανίζεται η σύζυγός του Χριστίνα Τσούτσουρα, αλλά και άλλων περιουσιακών του στοιχείων λόγω των μεγάλων δανείων που είχε συνάψει με το εν λόγω πιστωτικό ίδρυμα.

ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ !!!



ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ UBS: ΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑ...1,4 ΤΡΙΣ ΤΟ 2017 !!!



Οι πλούσιοι…πλουσιότεροι έγιναν το 2017, καθώς αύξησαν τον πλούτο τους τους κατά 1/5, στα 8,9 τρισ. δολάρια, μια άνοδο που δεν έχει καταγραφεί ξανά στην γνωστή ιστορία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έκθεση της ελβετικής τράπεζας UBS, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian,οι περιουσίες των πάμπλουτων του πλανήτη αυξήθηκαν με πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς από ό,τι στην αρχή του 20ού αιώνα, όταν οικογένειες όπως οι Ρόθτσιλντ, ο Ροκφέλερ και οι Βάντερμπιλτ είχαν υπό τον έλεγχό τους τεράστιες περιουσίες. Σύμφωνα με το report της UBS και της PwC, υπήρχε τόσο χρήματα στα χέρια των βαθύπλουτων, που άρχισε ένα νέο κύμα πλούσιων και ισχυρών οικογενειών πολλών γενεών.

Τα τελευταία 30 χρόνια έχουν δεν πολύ μεγαλύτερη δημιουργία πλούτου από ό,τι σε εκείνη την “επίχρυση εποχή”» σημειώνεται στο UBS Billionaires 2018 report. «Εκείνη η περιοχή δημιούργησε γενιές οικογενειών στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, που επηρέασαν τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες, την πολιτική, τη φιλανθρωπία και τις τέχνες για πάνω από 100 χρόνια. Με τον πλούτο να οδεύει να περάσει από τους entrepreneurs στους κληρονόμους τους μέσα στα επόμενα χρόνια, δημιουργούνται οι οικογένειες πολλαπλών γενεών του 21ου αιώνα».

Οι 2.158 δισεκατομμυριούχοι του κόσμου αύξησαν τον συνολικό τους πλούτο κατά 1,4 τρισ. δολάρια πέρυσι, πάνω από το ΑΕΠ της Ισπανίας ή της Αυστραλίας, καθώς η αλματώδης άνοδος των χρηματιστηρίων προκάλεσε τη «μεγαλύτερη ανάπτυξη ποτέ».

ΒΟΜΒΑ !!! ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ & ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΛΕΠΕΤΕ !!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/04/blog-post_24.html



Ποινική δίωξη σε βάρος του Λ. Φραγκιαδάκη και μελών του ΔΣ της Εθνικής για τρία κακουργήματα

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα ασκήθηκε σήμερα 26 Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά του τέως διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, αλλά και μελών του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας, για την υπόθεση των χειρισμών στο ΛΕΠΕΤΕ (Λογαριασμός Επικούρησης Εθνικής Τράπεζας).

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΗΣ BANKIA & ΥΠΟΙΚ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!



«Ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία»...

Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και πρώην υπουργός Ροντρίγκο Ράτο ζήτησε, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, “συγγνώμη από την κοινωνία” στην Ισπανία, πριν περάσει την πύλη των φυλακών ως σύμβολο διαφθοράς στη χώρα του.

“Ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία και από τους ανθρώπους που μπορεί να αισθάνονται απογοητευμένοι ή ότι επηρεάστηκαν”, δήλωσε ο Ράτο, 69 ετών, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν κοντά στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

“Παρουσιάστηκε στη φυλακή του Σότο ντελ Ρεάλ”, κοντά στη Μαδρίτη, λίγο μετά τις 13:00 (τοπική ώρα, 14:00 ώρα Ελλάδας), επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της διοίκησης των φυλακών.

ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
Υπόθεση στημένων διαγωνισμών προς όφελος συγκεκριμένων μελετητικών εταιρειών έχει στα χέρια της η Εισαγγελία Διαφθοράς.



Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Capital.gr, ομάδα τεχνικών εταιρειών κατέθεσε, πριν από μερικές ημέρες, αναφορά στην Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, σύμφωνα με την οποία διαγωνισμοί μελετών του Ν.4412/2016 (για τις δημόσιες συμβάσεις) περιέχουν φωτογραφικές διατάξεις. Πρόκειται, όπως επισημαίνει η αναφορά, για διατάξεις που είναι πλήρως αντίθετες με το άρθρο 18 του Ν.4412/2015 για την ισότιμη και χωρίς διακρίσεις αντιμετώπιση των οικονομικών φορέων-εν προκειμένω μελετητών-από τις αναθέτουσες αρχές.

Ο διαγωνισμός

Στην αναφορά προς την Εισαγγελία Διαφθοράς, γίνεται λόγος σε συγκεκριμένη περίπτωση διαγωνισμού ύψους άνω των 800 χιλιάδων ευρώ και αφορά την επιλογή εταιρείας που θα αναλάβει την ωρίμανση της μελέτης με στόχο την αξιοποίηση κτηρίου με τουριστική χρήση σε Δήμο της Περιφέρειας Ηπείρου. Κατά την ίδια αναφορά, η προκήρυξη βρίθει φωτογραφικών διατάξεων όσον αφορά την επαγγελματική εμπειρία των διαγωνιζομένων. Δεν είναι τυχαίο, όπως επισημαίνεται, ότι μέσω του συγκεκριμένου διαγωνισμού αναδείχθηκε μόνον ένα σχήμα.

ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΑΚΟΜΑ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ !!!



Από τη Βουλή και μάλιστα σύντομα αναμένεται νέα ποινική «τορπίλη» κατά του πρώην υπουργού Άμυνας, Γιαννου Παπαντωνίου. Ο υπόδικος πρώην υπουργός, ο οποίος κρατείται πλέον στα ειδικά διαμορφωμένα κελιά των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, έχει πλέον να αντιμετωπίσει πολλά δικαστικά μέτωπα καθώς οι εκκρεμότητες είναι πολλές.


Μια από τις πιο άμεσες, με σημαντικές επιπτώσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης είναι η εκκρεμότητα με τις δυο δικογραφίες στη Βουλή σχετικά με το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας. Εντός σύντομου χρονικού διαστήματος, με τη «νομική» ντρίπλα αλά Novartis, αναμένεται να κληθεί από τη δικαιοσύνη εκ νέου ο πρώην υπουργός να δώσει απαντήσεις και για το συγκεκριμένο αδίκημα.

Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ !!!




Τι γράφει newsauto.gr :


Aτρακάριστο, με εγγύηση χιλιομέτρων & δωρεάν service. Μπορείς να βασιστείς σε αυτά που σου υπόσχονται; Τι αξία έχει το χαρτί που σου δίνουν; Δείτε πως την πάτησαν κάποιοι.

Μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να είναι πιο υποψιασμένος από πότε, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου έχει εξυγιανθεί πλήρως. Τα φαινόμενα απάτης συνεχίζουν να υπάρχουν και η τελική μας επιλογή απαιτεί προσεκτικές κινήσεις.

Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι περιπτώσεις με απάτες σε δήθεν «εγγυημένα» μεταχειρισμένα τα οποία στην πορεία αποδείχθηκαν…σκάρτα. Μάλιστα, και σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά περιστατικά αφορούν εταιρείες εμπορίας που ασχολούνται με πιστοποίηση/έλεγχο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ 15.000.000 ΠΛΑΣΤΑ ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, EUROPOL ΚΑΙ ΗΠΑ
Μεγάλο κύκλωμα που ετοιμαζόταν να πλημμυρίσει τις αγορές ευρωπαϊκών χωρών, της Βουλγαρίας και της Ελλάδας με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα εξαρθρώθηκε έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση των βουλγαρικών Αρχών, τις οποίες συνέδραμαν εισαγγελείς, στελέχη της Europol και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.


Πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο πολυτελές ξενοδοχείο "Cantilena" στην περιοχή Sunny Beach στη Μαύρη Θάλασσα, 42 χλμ. βόρεια του Μπουργκάς, το υπόγειο του οποίου είχε μετατραπεί σε υπερσύγχρονο εργαστήριο παραχάραξης ευρώ. Οι Αρχές εντόπισαν ένα βουνό από πλαστά ευρώ, αξίας 14,3 εκατ. ευρώ σε πλαστά χαρτονομίσματα των 100 και 500 ευρώ, ενώ από αυτά σχεδόν 1,8 εκατ. ήταν σε χαρτονομίσματα των 50 δολ.

Σύμφωνα με το Έθνος, όταν οι Αρχές είδαν πως η παραγωγή είχε ολοκληρωθεί και ήταν έτοιμη να διατεθεί στην Ευρώπη, έκαναν "ντου" και συνέλαβαν επί το έργον τέσσερα μέλη του κυκλώματος, ανάμεσά τους και τον επιχειρηματία- ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Στις Σέρρες κατά καιρούς εντοπίζονται πλαστά χαρτονομίσματα του ευρώ- αλλά και τουρκικά κέρματα που μοιάζουν με το αντίστοιχο των 2 ευρώ- και οι καταστηματάρχες υποστηρίζουν ότι όλα αυτά μπαίνουν από τη Βουλγαρία.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ FOLLI FOLLIE: ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ & ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΤΣΗ
Η δέσμευση ζητήθηκε γιατί, όπως αναφέρει το βούλευμα, ο οικονομικός διευθυντής έστελνε «παραποιημένα οικονομικά στοιχεία από την Ασία» και ο ορκωτός λογιστής «τα ενέκρινε».




Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί , οι θυρίδες και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα (μετοχές, ομόλογα κλπ) του ορκωτού λογιστή που υπέγραψε τις καταστάσεις της εταιρίας καθώς και του οικονομικού διευθυντή της θυγατρικής της Folli Follie στο Χονγκ Κονγκ.

Τη δέσμευση ζήτησε από το δικαστικό συμβούλιο ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης ο οποίος διενεργεί την έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση. Το βούλευμα στάλθηκε στις τράπεζες και τις χρηματιστηριακές εταιρείες, προκειμένου να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες για το «πάγωμα» των λογαριασμών των δύο εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης Folli Follie.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ !!!


ΠΟΙΟΙ & ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΩΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ !!!


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ:

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΑΠΟ ΤΑ 500€/ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΤΣΕΣ...ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ !!!




Τι γράφει το dikastiko.gr :

Την εποχή της παντοδυναμίας του τον χαρακτήριζαν «ο πρίγκιπας του ΠΑΣΟΚ»… Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε μία συνέντευξή του στο περιοδικό STATUS γύρω στο 2000 είχε δηλώσει ότι πλήρωνε 500 ευρώ το μήνα μόνο για να αγοράζει τις κάλτσες του! Βέβαια τότε η δήλωση αυτή δεν είχε ενοχλήσει κανέναν διότι ζούσαμε την εποχή του «λεφτά υπάρχουν»…

Ο λόγος για τον Γιάννο Παπαντωνίου ο οποίος ακολουθώντας τα χνάρια του προκατόχου του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου πήρε το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού…

Ζωή σαν παραμύθι


ΙΔΟΥ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" & Η "ΕΞΟΔΟΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ: «ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ...» !!!

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ SUCCESS STORY ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ...
Οικογένειες με μικρά παιδιά προσπαθούν να επιβιώσουν με το "φιλοδώρημα" του ΚΕΑ.





Την ώρα που επιχειρείται μεθοδικά να δοθεί η εικόνα ότι η χώρα ανακάμπτει από τη μακρόχρονη οικονομική κρίση και ξαναπατά γερά στα πόδια της, φαινόμενα παιδικού υποσιτισμού κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους, υπενθυμίζοντας ότι οι πληγές της εθνικής καταστροφής θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να κλείσουν. Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί είναι η έκκληση για τρόφιμα, που απηύθυνε πριν από λίγες ημέρες μια άνεργη μητέρα δύο παιδιών στον εθελοντικό σύλλογο Φωτεινό Αστέρι που εδρεύει στην Πάτρα.

«Εχουμε δύο ημέρες να φάμε, έχετε τίποτα;» ρώτησε απελπισμένη από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής η άνεργη μητέρα την εθελόντρια της οργάνωσης Βάσω Νικολακοπούλου. «Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια που προσπαθεί να επιβιώσει με το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης των 250 ευρώ. Ερχομαι καθημερινά αντιμέτωπη με τέτοιες καταστάσεις τα τελευταία πέντε χρόνια και αυτό που με λύπη διαπιστώνω είναι ότι η κατάσταση χειροτερεύει ολοένα περισσότερο. Υπάρχουν οικογένειες που παρακαλούν ακόμη και για μια πάνα» δηλώνει στη «δημοκρατία».

Οπως λέει, πρόκειται για ανθρώπους που μέχρι πρότινος είχαν μια αξιοπρεπή δουλειά και από τη μια στιγμή στην άλλη έμειναν άνεργοι και ανήμποροι να ταΐσουν τα παιδιά τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που διστάζουν να ζητήσουν βοήθεια, με αποτέλεσμα να τρώνε μόνο το μεσημέρι από το γεύμα που δίνουν τα συσσίτια της Εκκλησίας και του δήμου. «Υπάρχουν, βέβαια, και άνθρωποι που ντρέπονται να πάνε ακόμη και σε αυτά τα συσσίτια. Είναι για αυτούς θέμα αξιοπρέπειας, δεν ξέρω όμως πώς καταφέρνουν να επιβιώνουν» συμπληρώνει η κυρία Νικολακοπούλου.

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΗΛ.ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 11.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Δεκάδες ακίνητα βγαίνουν κάθε εβδομάδα στο ηλεκτρονικό σφυρί. Σε διάστημα σχεδόν ενός έτους εκποιήθηκαν 11.159 ακίνητα οφειλετών, ενώ μέχρι το τέλος του έτους παίρνουν σειρά ακόμη 3.776 ακίνητα. 

Τον Νοέμβριο ο εφιάλτης των πλειστηριασμών επιστρέφει και για τους φορολογούμενους που χρωστούν στην εφορία, καθώς θα αρχίσουν πάλι να εκποιούνται κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδα και αγροτεμάχια.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι από την αρχή λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί 11.713 πλειστηριασμοί. Τα ακίνητα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αν και από το ηλεκτρονικό σφυρί δεν έχουν γλιτώσει ούτε τα κινητά περιουσιακά στοιχεία όσων χρωστούν σε τράπεζες, Δημόσιο ή σε ιδιώτες. Συνολικά μέχρι σήμερα ολοκληρώθηκαν 511 πλειστηριασμοί κινητών περιουσιακών στοιχείων (αυτοκίνητα, μηχανήματα, έπιπλα και ηλεκτρονικά είδη).

ΠΡΩΗΝ & ΝΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ FUNDS ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/10/fund-eurobank.html





Τι γράφει το bankingnews.gr :


Ο Νίκος Καραμούζης και ο Φαίδων Ταμβακάκης έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν από κοινού ένα fund που θα επικεντρώνεται στις αναδιαρθρώσεις εταιριών.


Ο Νίκος Καραμούζης είναι πολύπειρος τραπεζίτης και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών ενώ ο Φαίδων Ταμβακάκης δραστηριοποιείται στον χώρο των αμοιβαίων κεφαλαίων με την Alpha Trust. 


Ο στόχος του σχεδίου αυτού είναι διπλός
1)Να δημιουργηθεί ένα αναπτυξιακό fund που θα συνδράμει στην αναδιάρθρωση εταιριών και θα έχει την στήριξη ιδιωτικών κεφαλαίων και της EBRD.
2)To αρχικό κεφάλαιο θα είναι ύψους 100 εκατ αλλά υπάρχουν σχέδια όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να αντληθούν περισσότερα κεφάλαια ώστε το fund να έχει ισχυρή δύναμη πυρός. 

ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ !!!

ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Το Δικαστήριο της ΕΕ εξέδωσε σήμερα διευκρινίσεις σχετικά με τη μετατροπή ή μη συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου, τονίζοντας ότι κανένας κλάδος εργαζομένων δεν μπορεί να εξαιρείται, με εθνική ρύθμιση, από την προστασία της κατάχρησης σύναψης διαδοχικών συμβάσεων ορισμένου χρόνου.



Το Δικαστήριο ξεκαθαρίζει ότι αν δεν προβλέπεται η αυτόματη μετατροπή της σύμβασης σε αορίστου, τότε πρέπει ο εθνικός νομοθέτης να εισαγάγει άλλο αποτελεσματικό μέτρο για την αποτροπή της κατάχρησης από τους εργοδότες.

Συγκεκριμένα, τo Δικαστήριο της ΕΕ (ΔΕΕ) έκρινε σήμερα ότι ο αποκλεισμός των εργαζομένων σε ιδρύματα "λυρικής τέχνης και συμφωνικής μουσικής" από την προστασία έναντι της καταχρήσεως των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου είναι "παράνομος και καταχρηστικός", εξετάζοντας υπόθεση χορεύτριας στο μπαλέτο της Ρώμης που έπειτα από διαδοχικές συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου ζήτησε η σύμβασή της να μετατραπεί σε αορίστου.

ΣτΕ: ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 2096/2018 ΤΟΥ Β΄ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Ανέξοδα, χωρίς να καταβάλουν το 20% του οφειλόμενου φόρου, θα μπορούν εφεξής να δικάζουν στα διοικητικά δικαστήρια τις φορολογικές και τελωνειακές υποθέσεις πτωχευμένων εταιρειών οι σύνδικοι πτώχευσης, ενώ παράλληλα θα μπορούν να ζητήσουν και τη χορήγηση του ευεργετήματος πενίας, προκειμένου να μην καταβληθούν τα προβλεπόμενα αναλογικά παράβολα.



Η απόφαση

Σε απόφασή τους (2096/2018) οι σύμβουλοι Επικρατείας του Β΄ τμήματος επισημαίνουν ότι η διάταξη του άρθρου 93 παράγραφος 3 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας, η οποία προβλέπει ότι επί φορολογικών και τελωνειακών γενικά διαφορών ο προσφεύγων στα διοικητικά δικαστήρια οφείλει, «με ποινή απαραδέκτου της εφέσεως, να καταβάλει μέχρι την ημερομηνία της αρχικής δικασίμου ποσό 20% του οφειλομένου κυρίου φόρου, δασμού ή τέλους, γενικά δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση που την έφεση ασκεί σύνδικος πτώχευσης, αναφορικά με φορολογική ενοχή του πτωχού».

Παράλληλα, σχετικά με την προβλεπόμενη από τον Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας υποχρέωση καταβολής αναλογικού παραβόλου ως προϋπόθεση παραδεκτού της προσφυγής και της έφεσης, οι σύμβουλοι Επικρατείας υπογραμμίζουν ότι μπορεί ο σύνδικος να ζητήσει από το δικαστήριο τη χορήγηση του ευεργετήματος της πενίας, σύμφωνα με το άρθρο 276 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας.

ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ: ΠΑΛΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ-ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΜΕ 2 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ
Πρώτον, θα μπορούν να ενταχθούν μόνο οφειλές που βεβαιώθηκαν έως και το τέλος του 2017 και δεύτερον θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί πλήρως ή να έχουν ενταχθεί στην πάγια ρύθμιση των 12 ή 24 δόσεων οι φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές του 2018...





Δύο μεγάλους περιορισμούς θα έχει η νέα ρύθμιση για τις φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές που ετοιμάζουν τα υπουργεία Οικονομικών και Κοινωνικής Ασφάλισης. Οι περιορισμοί αυτοί αφορούν τη χρονική προέλευση των οφειλών που θα μπορούν να ρυθμιστούν, δηλαδή το ότι θα πρέπει να υπάρχει ένας σαφής διαχωρισμός μεταξύ "νέων" και "παλαιών" φορολογικών και ασφαλιστικών οφειλών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, οι παρεμβάσεις που θα γίνουν προκειμένου να μπει ζεστό χρήμα στα κρατικά ταμεία αλλά και να γίνει μια νέα αρχή στη σχέση φορολογούμενων και ασφαλισμένων με τα Δημόσια Ταμεία είναι οι εξής:

-στις αρχές του νέου έτους σχεδιάζεται να τεθεί σε ισχύ για περιορισμένο χρονικό διάστημα μια έκτακτη ρύθμιση που θα απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση και τα ασφαλιστικά ταμεία. Στη ρύθμιση αυτή υπάρχουν δυο περιορισμοί. Πρώτον, θα μπορούν να ενταχθούν μόνο οφειλές που βεβαιώθηκαν έως και το τέλος του 2017 και δεύτερον θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί πλήρως ή να έχουν ενταχθεί στην πάγια ρύθμιση των 12 ή 24 δόσεων οι φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές του 2018 (π.χ. εισφορές, ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος).

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΒΙΖΑΣ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ...
Παράθυρο για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» αφού οι έλεγχοι που γίνονται σε πολλά κράτη-μέλη θεωρούνται ενίοτε ελλιπείς, μπορούν να αποτελέσουν τα προγράμματα «Χρυσής Βίζας», σύμφωνα με έκθεση που συντάχθηκε για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.




Ταυτόχρονα μπορούν να προκαλέσουν και άλλες παρενέργειες, που φτάνουν μέχρι τη μεγάλη αύξηση τιμών, κάτι που ήδη αντιλαμβάνονται όσοι προσπαθούν να αγοράσουν σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και το έχουν ήδη αντιμετωπίσει οι κάτοικοι άλλων ευρωπαϊκών πόλεων όπως η Λισαβόνα.

Στη μελέτη προτείνεται σειρά μέτρων για τον αυστηρότερο έλεγχο των αδειών παραμονής και των διαβατηρίων (υπηκοότητες) που δίνονται μέσω προγραμμάτων «Χρυσή Βίζα», για τη στενότερη παρακολούθηση των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη αγορά. Προτείνεται, επίσης, να εξεταστεί αν παραβιάζονται οι κοινοτικές οδηγίες για τις άδειες παραμονής εντός Ε.Ε. και η πιθανότητα να αυστηροποιηθεί το καθεστώς π.χ. με την απαίτηση από τους δικαιούχους «Χρυσής Βίζας» να μένουν για συγκεκριμένο διάστημα στο κράτος-μέλος από το οποίο την παρέλαβαν. Στις προτάσεις περιλαμβάνεται και η απαίτηση για την παροχή περισσότερων και πιο αναλυτικών στοιχείων για τις άδειες παραμονής και τα διαβατήρια που έχουν χορηγήσει τα κράτη-μέλη.

Σήμερα, 15 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρέχουν προγράμματα «Χρυσή Βίζα» για ξένους υπηκόους που θα επενδύσουν συγκεκριμένα ποσά (στην αγορά ακινήτων, ομολόγων κ.λπ.), ενώ τέσσερα (Βουλγαρία, Κύπρος, Μάλτα και Ρουμανία) προσφέρουν και υπηκοότητα σε εύπορους κατοίκους από το εξωτερικό. Κάποια από τα συγκεκριμένα προγράμματα προσφέρουν και προνομιακή φορολογική μεταχείριση στους ίδιους επενδυτές. Τα δέκα κράτη-μέλη που δεν λειτουργούν σήμερα κανένα πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» είναι οι Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γερμανία, Ουγγαρία (λειτούργησε για κάποια χρόνια), Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία και Σουηδία.

Για την Ελλάδα, στη μελέτη αναφέρεται πως το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» δεν προσφέρει ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση στα εισοδήματα των κατόχων από το εξωτερικό (ώστε να μεταφέρουν τη φορολογική τους έδρα στη χώρα μας). Ωστόσο, επισημαίνεται πως το ελληνικό πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» είναι ένα από τα «φθηνότερα» στην Ευρωπαϊκή Ένωση αφού η πενταετής άδεια παραμονής (για τον επενδυτή και για όλα τα μέλη της οικογένειας) προσφέρεται με επένδυση 250.000 ευρώ σε ακίνητο. Ήδη προωθείται νομοθετική ρύθμιση για την επέκταση του προγράμματος και σε επενδυτές που θα τοποθετήσουν τουλάχιστον 400.000 ευρώ σε ελληνικά ομόλογα, μετοχές κ.λπ.

ΓΑΛΛΙΑ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ" !!!




Το Εφετείο του Παρισιού επιβεβαίωσε την παραπομπή σε δίκη του πρώην προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Nicola Sarkozy στην υπόθεση «Πυγμαλίων» για "παράνομη χρηματοδότηση" της προεκλογικής του εκστρατείας το 2012.


Η έφεση που είχε καταθέσει ο Nicola Sarkozy απορρίφθηκε, ωστόσο ο πρώην πρόεδρος έχει το δικαίωμα να προσφύγει κατά της απόφασης στο Ακυρωτικό Δικαστήριο.

ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΣΤΟ 9ΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΡΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΟΥΣ & ΕΝΦΙΑ !!!

ΒΟΥΤΙΑ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ
Ρυθμίσεις και κατασχέσεις για χρέη περασμένων ετών διασώζουν τα έσοδα.



«Βουτιά» μισό δισ. ευρώ έναντι των στόχων καταγράφει η είσπραξη των άμεσων φόρων στο εννιάμηνο του 2018, σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού ως τον μήνα Σεπτέμβριο. Ωστόσο τα συνολικά κρατικά έσοδα «διέσωσαν» τα έσοδα από ρυθμίσεις και κατασχέσεις για χρέη περασμένων ετών, αλλά και ο ΦΠΑ που «άντεξε» τελικά (με το κυνηγητό στα νησιά το καλοκαίρι) διαψεύδοντας τις αρχικές ανησυχίες και ενδείξεις για πτωτική τάση.

Ειδικότερα, τον μήνα Σεπτέμβριο 2018 το σύνολο των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε στα 5,345 εκατ. ευρώ και ήταν μειωμένο κατά 360 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον μηνιαίο στόχο.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στις εισπράξεις άμεσων φόρων, όπως:

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΕΚΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ !!!



40-50 αποκοπές ρεύματος την ημέρα στην περιοχή της Μαγνησίας λόγω οφειλών... 


Γυαλιά καρφιά τα έκανε ένας άνδρας προχθές το μεσημέρι, που εισέβαλε ως ταύρος σε υαλοπωλείο στα γραφεία της ΔΕΗ Αλμυρού.

Ο 53χρονος άνδρας έδειξε κατ’ αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή του στην διακοπή της ηλεκτροδότησης, στην οποία προέβη χθες το πρωί συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ (πιθανόν εργολάβου της επιχείρησης) στην παροχή του σπιτιού της ηλικιωμένης μητέρας του.
Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 2 χθες το μεσημέρι κι ενώ οι υπάλληλοι του γραφείου της ΔΕΗ Αλμυρού ετοιμάζονταν να ολοκληρώσουν την εργασία τους.

Ο 53χρονος, που φέρεται να είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία του Αλμυρού, εισέβαλε, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, στα γραφεία της επιχείρησης και ωρυόμενος άρχισε να βρίζει και να πετάει από εδώ και από εκεί διάφορα αντικείμενα που έβρισκε μπροστά του.

Φέρεται να έσπασε γραφεία και οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ φέρεται να επιτέθηκε φραστικά εναντίον τριών υπαλλήλων του γραφείου, μιας γυναίκας και δύο ανδρών. Άγνωστο είναι αν χειροδίκησε εναντίον τους, καθώς δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση από τη ΔΕΗ για το επεισόδιο.

ΕΚΘΕΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ !!!



Τα ευρήματα του ελέγχου που διηνήργησαν για τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις φορέων της γενικής κυβέρνησης προς τρίτους, τα οποία -όπως τόνισαν- ήταν πολλά και σημαντικά, παρουσίασαν στα μέλη των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, τα μέλη του Ελεγκτικού Συνεδρίου του κράτους.

Ο έλεγχος, όπως διευκρινίστηκε, απαιτήθηκε από τους θεσμούς, ολοκληρώθηκε μέσα σε πέντε μήνες και έγινε από επτά ομάδες ελεγκτών, ενώ συνέδραμε με δύο ελεγκτές και η Ανώτατη Ελεγκτική Υπηρεσία της Κύπρου.

Σύμφωνα με την έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το συνολικό ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, από 4,759 δισ. ευρώ που ήταν στις 31/12/2016, μέχρι τον Αύγουστο του 2018 έφθασαν τα 6,026 δισ. ευρώ.

ΠΑΣΟΚ..."DREAM TEAM" !!!


Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΖΕΥΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ "ΣΥΝΤΑΓΗ" ΑΚΗ-ΒΙΚΥΣ ;;;


Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ "ΕΚΑΨΕ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΔΕΣΜΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!!

ΣΧΕΔΟΝ 2.500.000€ ΕΒΓΑΛΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ...
Φίλος-επιχειρηματίας του Γ.Παπαντωνίου "κελάηδησε" τις λεπτομέρειες στους ανακριτές διαφθοράς !!!




Σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ έδωσε ο Γιάννος Παπαντωνίου μετρητά στον επιχειρηματία, φίλο του, την περίοδο 2002-2003. Τα χρήματα αυτά, όπως φέρεται να είπε ο ίδιος ο επιχειρηματίας ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση του ξεπλύματος των 2,8 εκατ. ελβετικών φράγκων του πρώην υπουργού, του τα έδινε τμηματικά, σε δεσμίδες,μέσα σε κίτρινους φακέλους και ο επιχειρηματίας τα κατέθετε σε δικό του λογαριασμό σε τράπεζα των Βορείων Προαστίων. Από εκεί τα μετέφερε στην Ελβετία σε λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου.

Ο φίλος του πρώην υπουργού που απολογήθηκε την περασμένη Παρασκευή στους ανακριτές Η. Ζαμανικα - Γ. Ευαγγέλου και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 500.000 ευρώ, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως επρόκειτο για παράνομο χρήμα.

Τα λεφτά πίστευε ότι προέρχονται από νόμιμα έσοδα του κυρίου Παπαντωνίου . Εκείνη την περίοδο που τον γνώρισε ήταν ένας επιτυχημένος πολιτικός και πίστευε ότι ήταν ένας έντιμος και σωστός άνθρωπος. Ο ίδιος δεν έλαβε καμία αμοιβή, διότι έκανε μία εξυπηρέτηση σε ένα πρόσωπο που εκτιμούσε ,με αποτέλεσμα να βρεθεί μπλεγμένος μετά από χρόνια χωρίς να ευθύνεται.

Κρίθηκαν ύποπτοι φυγής

ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ...ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ;;;


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΧΕ "ΞΕΧΑΣΕΙ" ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ...ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ AL JAZEERA !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ Debtocracy.





Στο παραπάνω απόσπασμα, από μια συνέντευξη του Γιάννου Παπαντωνίου στο Al Jazeera, ο πρώην πανίσχυρος "τσάρος" της διακυβέρνησης Σημίτη, συκοφαντεί τον Ελληνικό λαό ότι του «λείπει η κουλτούρα σταθερότητας και πειθαρχίας». Το ίδιο ακριβώς έκανε εκείνη την περίοδο και ο επίσης υπουργός Οικονομικών του Γιώργου Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου... που επίσης έχει καταδικαστεί πρόσφατα από τη δικαιοσύνη.

Είχαν σύστημα....


Ας θυμηθούμε όμως και ένα παλιότερο άρθρο για το πως απέκτησαν τις βίλες στη Σύρο,τα κουμπαράκια Στουρνάρας-Παπαντωνίου :

ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ: ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ !!!




Αυτή είναι η συμβουλάτορας του Κούλη...


Μιράντα Ξαφά - ένα όνομα, μια ιστορία. Πρώην μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Μιράντα Ξαφά δεν έχει κρύψει ποτέ την προτίμησή της στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που προωθεί το ΔΝΤ. Ξέρετε, αυτές που εφαρμόζονται με συναρπαστική επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου.

Πιστή λοιπόν στις αρχές της και στις αξίες που πρεσβεύει το ΔΝΤ, η Μιράντα Ξαφά, μιλώντας στην ΕΡΤ εξέφρασε την άποψη ότι οι συμφωνηθείσες περικοπές των συντάξεων που η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει, πρέπει να υλοποιηθούν.

ΤΕΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ !!!


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ 722 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...
Δείτε σχετικά εδώ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/2.html





Οι τράπεζες της Ευρωζώνης θα αντιμετωπίσουν πραγματικές δυσκολίες στον δανεισμό τους και ελπίζουν στη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, τα μακροπρόθεσμα δάνεια ύψους 722 δισ. ευρώ που έχουν χορηγηθεί στις τράπεζες από την ΕΚΤ, θα αρχίσουν να «ωριμάζουν» από το 2020, και σύμφωνα με τους νέους ρυθμιστικούς κανόνες θα χρειαστούν πρόσθετοι πόροι.


Οι τράπεζες της Ευρωζώνης θα υποχρεωθούν να αναχρηματοδοτηθούν σε μια συγκυρία ανόδου των επιτοκίων, λόγω της αυστηρότερης νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ και αναταράξεων, όπως το Brexit και η πολιτική της ιταλικής κυβέρνησης.

Το Bloomberg αποκαλύπτει ότι ορισμένες τράπεζες έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την ΕΚΤ για να συζητήσουν τους κινδύνους που ενδεχομένως θα προκύψουν, αν αφεθούν να λήξουν τα 4ετή δάνεια χωρίς προηγουμένως να έχουν εξασφαλιστεί δόκιμες εναλλακτικές λύσεις.

EUROBANK: ΣΕΡΙ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Στην πώληση του μη εξυπηρετούμενου δανείου, ύψους 35 εκατ. ευρώ, της εταιρείας «Μαρίνες Ρόδου», που διαχειρίζεται τη νέα μαρίνα Ρόδου, προχωρά η Eurobank και ήδη γίνονται οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Euro2day.gr, η διαδικασία πώλησης αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους. Η νέα μαρίνα Ρόδου έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία «Ιόνιος ΑΕ» και μέτοχός της είναι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία «Πτερέλαος ΑΕ».

Πηγές της τράπεζας υπογραμμίζουν ότι η πώληση του δανείου έχει ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι και υπάρχει σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον. Οι ίδιες πηγές προαναγγέλλουν μάλιστα κι άλλα πωλητήρια για υποθέσεις «που χρονίζουν με δικαστικές διενέξεις».

Επιθετική πολιτική

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΝΕΟΝΑΚΗΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Στο σφυρί βγαίνει σήμερα ακίνητη περιουσία της γνωστής εταιρείας ανακύκλωσης αυτοκινήτων Αρχιμήδης Νεονάκης Εμπορική - Εξαγωγική Εταιρεία Μετάλλων Α.Ε, η οποία να σημειωθεί μεσουρανούσε στη δεκαετία του 2000 καθώς ήταν ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες που βρέθηκαν το σωστό χρόνο στο σωστό σημείο, δημιουργώντας μια σύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης μετάλλων. 

Στη δεκαετία του 2000 τα παλιά αυτοκίνητα γίνονταν scrap με τους ιδιοκτήτες να αποκτούν το ολοκαίνουργιο ΙΧ των ονείρων τους χάρη στις αθρόες χρηματοδοτήσεις των τραπεζών.
Η Αρχιμήδης Νεονάκης είχε χαρακτηρισθεί leader στην αγορά ανακύκλωσης και σήμερα έρχεται στο προσκήνιο ως θύμα της οικονομικής κρίσης που στο πέρασμα της αφήνει πίσω της επιχειρηματικά κουφάρια. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο φάκελος της εταιρείας «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΝΕΟΝΑΚΗΣ» βρίσκεται στα χέρια της do bank η οποία θα αποφασίσει για την επιβίωσή της ή θα τραβήξει την πρίζα της χρηματοδότησης που θεωρείται σχεδόν βέβαιο αφού οι τράπεζες τις βγάζουν στον πλειστηριασμό ακίνητα που έχει στην κατοχή της. 

(ΒΙΝΤΕΟ 1999) ΚΑΨΗΣ & ΘΕΜΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΛΕΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ
Αυτοί που έγιναν πλούσιοι από τα κλεμμένα και τα θαλασσοδάνεια των αφεντικών τους στο χρηματιστήριο και τις τράπεζες ...... αυτοί που άνοιγαν σαμπάνιες όταν τα αφεντικά τους φόρτωναν τα σαπάκια της Σοφοκλέους στις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία ...... σήμερα έχουν ακόμη το θράσος να μας κουνάνε το δάκτυλο και να επιμένουν, μαζί με τις διάφορες Ξαφάδες, ότι οι τράπεζες χρεοκόπησαν από τους μικροδανειολήπτες και το ασφαλιστικό από τους συνταξιούχους !!!

(ΒΙΝΤΕΟ) ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤτΕ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ !!!



Ο απολογισμός της θητείας Στουρνάρα στην ΤτΕ :


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΙΤΑΛΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ !!!




Τι μεταδίδει το protothema.gr :


Ένας ευρωβουλευτής της ακροδεξιάς Λέγκας, ενός εκ των δύο κομμάτων στην κυβέρνηση συνασπισμού της Ιταλίας, έβγαλε το παπούτσι του και "συνέθλιψε" με αυτό τις σημειώσεις του Ευρωπαίου επιτρόπου Πιερ Μοσκοβισί, μετά τη συνέντευξη Τύπου στο Στρασβούργο αναφορικά με την απόρριψη του ιταλικού προϋπολογισμού.

Ο Άντζελο Τσιόκα ανέβηκε στο βήμα μετά τις δηλώσεις Μοσκοβισί και πήρε τις σημειώσεις του από το τραπέζι. Κατόπιν σήκωσε ένα παπούτσι, με το οποίο άρχισε να χτυπάει τα φύλλα, αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνο τον Γάλλο επίτροπο.

(ΒΙΝΤΕΟ) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ & ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΘΕΑΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

ΚΟΥΚΑΚΙ: 30 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ...600 ΓΙΑ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ !!!

ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΙ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ AIRBNB
Εκτίναξη ενοικίων και ζήτησης ακινήτων για αγορά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο !!!





«Το Κουκάκι αυτή την στιγμή έχει 30 διαμερίσματα προς απλή μίσθωση και 600 προς βραχυχρόνια κι αυτό σίγουρα δεν είναι ισορροπία».

Η …ατάκα, που αποτυπώνει το θέμα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή η Αθήνα όπως και άλλοι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί που δεν έχουν βρεί ακόμη τη ζητούμενη ισορροπία, ειπώθηκε χθες από τον κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος- το οποίο εκπονεί και σχετική μελέτη- στην ημερίδα που διοργάνωσε ο δήμος Αθηναίων «Δια-μοιράζοντας την τουριστική ανάπτυξη».

Ο δήμος Αθηναίων άνοιξε χθές τη συζήτηση για το μείζον θέμα των βραχυχρόνιων τουριστικών μισθώσεων στην ελληνική πρωτεύουσα, παρουσία εκπροσώπων άλλων προορισμών στην Ελλάδα (Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη) και το εξωτερικό (Φλωρεντία), της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και του επικεφαλής της κ. Γιώργου Πιτσιλή, της ίδιας της Airbnb, των ξενοδόχων κ.α.. Οπως μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης «Χρειάζεται μία ρύθμιση που να θέτει δικαιώματα, υποχρεώσεις και όρια. Πρέπει να κινηθούμε κάπου στη μέση, χωρίς απόλυτες απαγορεύσεις. Κάθε φαινόμενο στην υπερβολή του έχει και αρνητικές επιπτώσεις και γι’ αυτό θα πρέπει να το προλάβουμε ιδιαίτερα σε μία συγκυρία κατά την οποία οι επισκέπτες της Αθήνας θα φθάσουν στον αριθμό ρεκόρ των 5,5 εκατομμυρίων».

Ενδεικτικά, όπως αναφέρθηκε, η Φλωρεντία, που έχει πάνω από 10.000 καταχωρήσεις ακινήτων στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα μίσθωσης τουριστικών κατοικιών, στις αρχές του 2018 ήρθε σε συμφωνία με την Airbnb για την απόδοση τελών από τους οικοδεσπότες. Σημειώνεται εδώ ότι η Φλωρεντία είναι η ιταλική πόλη με τις υψηλότερες επιδόσεις για την Airbnb με μία ετήσια αύξηση της τάξεως του 34%.

ΑΑΔΕ: ΣΤΙΣ 29/10 ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/09/blog-post_17.html


Την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει πρεμιέρα ο νέος θεσμός του "εφοριακού της γειτονιάς", σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής. Στις 29 Οκτωβρίου κλιμάκιο εφοριακών της Ρόδου μαζί με τον Περιφερειάρχη Πειραιά, Ρήγα Μπάρκουλα θα επισκεφθούν τα νησιά Πάτμο, Λειψούς, Αγαθονήσι και τη Σύμη.


Στόχος των εφοριακών είναι να λύσουν τα προβλήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος Taxis, αλλά και να βοηθήσουν όσους φορολογούμενους χρειάζονται βοήθεια σε φορολογικά θέματα που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΑΑΔΕ:

ΔΟΥΛΕΜΑ: ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΒΡΟΧΗ ΑΛΛΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ...



Περισσότερα εδώ :

ΜΙΖΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΥΠ.ΑΜΥΝΑΣ...ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ !!!
Και οι δυο κατηγορούνται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συγκεκριμένα 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων για τον εκσυγχρονισμό των 6 φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού που υπογράφηκε το 2003.




Το δρόμο για τη φυλακή πήραν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του Σταυρούλα Κουράκου μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων πληρωμών που φέρεται να έλαβε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η ανακρίτρια κατα της Διαφθοράς Ηλιάννα Ζαμανίκα, ο επίκουρος ανακριτής Γιώργος Ευαγγέλου και η εισαγγελέας Αικατερίνη Τσιρώνη αποφάσισαν την προφυλάκιση του πρώην υπουργού και της συζύγου του για "ξέπλυμα " 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων που φέρεται να έλαβε ως "δώρο" ως υπουργός εθνικής άμυνας, το 2003, στο πλαίσιο της σύμβασης εκσυγχρονισμού έξι γαλλικών φρεγατών τύπου «S» με την εταιρεία Thales – η εκτιμώμενη ζημία για το ελληνικό Δημόσιο είναι ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ. .

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία που τους αποδίδεται, ισχυριζόμενοι πως όλες οι κινήσεις στους λογαριασμούς που διατηρούσαν σε ελβετικές τράπεζες συνολικού ύψους 4.608.773 ελβετικών φράγγων έγιναν νόμιμα.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, που φέρεται συνδικαιούχος σε λογαριασμούς του, αρνήθηκαν την αποδοχή παράνομων πληρωμών, τις οποίες το κατηγορητήριο συνδέει με τη υπογραφή της σύμβασης για τις φρεγάτες.

ΣΚΑΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!! FOLLI FOLLIE ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΒΟΜΒΑ !!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤτΕ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:



Δείτε το βίντεο :


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΕΠΙ: ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ;;;



Τι αποκαλύπτει το bankingnews.gr :


Τον ασκό του Αιόλου ανοίγει η υπόθεση της παραίτησης της Γενικής Διευθύντριας του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας κας Ειρήνη Σταματούδη καθώς αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει και τρίτο πόρισμα από την ελεγκτική εταιρία Ernst & Young για την ΑΕΠΙ το οποίο αποκρύφθηκε από τις δικαστικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση μέχρι που το κατέθεσε όπως ισχυρίζεται η ίδια η κ. Σταματούδη.

Το πόρισμα αυτό όμως φαίνεται να αφορά πολλά μεγάλα ονόματα της χώρας που είχαν λάβει τεράστιες προκαταβολές από την ΑΕΠΙ χωρίς να τις δικαιούνται και ουσιαστικά καταδεικνύει συμμετοχή τους στο πάρτι που γινόταν στην ΑΕΠΙ. 

Την ίδια στιγμή η πλειοψηφία των δημιουργών όχι μόνο έμεινε ξεκρέμαστη αλλά και υποχρεωτικά μεταφέρθηκε στην περίφημη ΕΥΕΔ της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης που εισπράττει και διανέμει δικαιώματα (σε μεταβατικό στάδιο και έως δύο έτη) και τη λειτουργία της έχει αναλάβει ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας που είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση Επόπτης και Εποπτευόμενος. 

Το εντυπωσιακό όμως είναι αυτό που συντελέστηκε με τη μεταφορά των δημιουργών στην ΕΥΕΔ από την ΑΕΠΙ. Ειδικότερα στο Νόμο 4531/2018 αναφέρεται ότι «Σε περίπτωση ανάκλησης άδειας λειτουργίας οργανισμού συλλογικής διαχείρισης ή ανεξάρτητης οντότητας διαχείρισης του άρθρου 50, με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαχείριση των δικαιωμάτων των δικαιούχων ανατίθεται στον ΟΠΙ, εκτάκτως και προσωρινά, μέχρις ότου τη συλλογική διαχείριση αναλάβει άλλος οργανισμός»!
SSL Certificates