.

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ !!!


Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!


Ανάβει η συζήτηση για το bail-in

Του Κωνσταντίνου Μαριόλη

Το πρόβλημα των «κόκκινων» δανείων και οι υπόλοιπες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, όπως η χαμηλή κερδοφορία, αναθερμαίνουν τη συζήτηση για την εφαρμογή και τις προεκτάσεις του bail-in. Σε ανώτερο εποπτικό επίπεδο εκτιμάται ότι μέσα στα επόμενα χρόνια ο αριθμός των πιστωτικών ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται στην Ευρωζώνη θα μειωθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα να επισημαίνεται ο κίνδυνος της υπερβολικής... εξάρτησης στον κανόνα του bail-in.

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΚΥΑ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ !!!

ΑΠΟ 300 ΕΩΣ 50.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
Υποχρεωτικά μέσω τραπεζικών λογαριασμών θα γίνεται από 1η Ιουνίου η πληρωμή των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση που συνυπογράφουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου !!!


Σύμφωνα με την απόφαση, η καταβολή των αποδοχών στους λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών γίνεται με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής ή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών. Ο νόμος 4387/2016 (νόμος Κατρούγκαλου) ορίζει μάλιστα, ότι από 1/7/2016 οι αποδοχές των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και οι ασφαλιστικές εισφορές και ο φόρος μισθωτών υπηρεσιών κατατίθενται από τους εργοδότες μέσω τραπεζικού λογαριασμού και μεταφέρονται αντιστοίχως και αποδίδονται από την οικεία τράπεζα στους λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών, των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης και του Δημοσίου. Για τον σκοπό αυτό κάθε υπόχρεος εργοδότης θα πρέπει να υπογράψει σχετική σύμβαση με τράπεζα που θα επιλέξει.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΘΥΡΙΔΩΝ & ΜΕΤΟΧΩΝ !!!

ΕΝΩ ΣΑΦΑΡΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ
Πρωτεύοντα ρόλο στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΑΑΔΕ οι ηλεκτρονικές κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί !!!


Τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν δηλώσει τα ακίνητα που κατέχουν στην εφορία αναζητούν οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμο το σχέδιο εντοπισμού υπόχρεων σε υποβολή Ε9.

ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


TA ΚΑΛΑ & ΤΑ ΚΑΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Σ/Κ !!!


ΓΙΑΝΑΚΗ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ... ΚΑΤΣΕΙ ΒΑΡΥ !!!


Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ: ΚΟΥΡΕΜΑ 3 ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ 70,5% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΑ 3 ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗ EUROBANK ΚΑΤΑ 70,5%
Μια ακόμη επιτυχία του ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ, που πέτυχε εξωδικαστικά για τον δανειολήπτη μας ότι ακριβώς διεκδικούμε ενδίκως με την Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
Μπορείτε να το πετύχετε όλοι. Αρκεί να το πιστέψετε και να το διεκδικήσετε !!!

No automatic alt text available.


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ :


ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ !!!

ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Αλλάζουν τα πάντα όλα, για όλους, εκτός από τους δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που θα συνεχίσουν να μη βλέπουν τα σπίτια τους στα πινάκια των ηλεκτρονικών πλέον πλειστηριασμών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Αλλάζουν όλα από τον Αύγουστο για τους δανειολήπτες με οφειλές


Της Νένας Μαλλιάρα

Σε πλήρη αλλαγή οδεύει το σκηνικό των "κόκκινων" δανείων, βάζοντας νέα δεδομένα για τους οφειλέτες με καθυστερούμενες οφειλές τις οποίες δεν έχουν ρυθμίσει με την τράπεζά τους.

Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί από τον Αύγουστο και κατόπιν οι πωλήσεις "κόκκινων" δανείων σε εταιρείες διαχείρισης, βάζουν τέλος στις πρακτικές μη πληρωμής χρεών του παρελθόντος και ανάγουν τον συνεργάσιμο δανειολήπτη και το ύψος των εύλογων δαπανών διαβίωσης στα κατεξοχήν κριτήρια για τη διευθέτηση χρεών. Την ίδια στιγμή, ο αιτών τη ρύθμιση των οφειλών του αποδέχεται και την άρση του απορρήτου για τις καταθέσεις και λοιπά περιουσιακά του στοιχεία. 


ΒΙΝΤΕΟ: ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Υποτιμητική για τους Εισαγγελείς η απάντηση Κοντονή στην ερώτηση Νικολόπουλου, για το ακαταδίωκτο των τραπεζικών που ψηφίστηκε με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, αφού με λίγα λόγια τους είπε ότι αυτοί δεν είναι ικανοί να κρίνουν τις κακόβουλες καταγγελίες των δανειοληπτών και, έτσι, καθίσταται αναγκαία η θέσπιση ειδικής επιτροπής, η οποία, επειδή δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους Εισαγγελείς, θα ζητά για τον σκοπό αυτό τη γνωμοδότηση της Τράπεζας της Ελλάδος, προκειμένου να ασκηθούν οι σχετικές ποινικές διώξεις!!!



Αν είναι αυθαίρετες και κακόβουλες οι ποινικές διώξεις στην Ελλάδα, τότε θα πρέπει να προστατευθούν όλοι οι Πολίτες από την αυθαιρεσία των Εισαγγελέων και όχι μόνον οι τραπεζίτες !!!

Τι μας λέτε κε Κοντονή ;;;

ΥΠΟΙΚ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΤΜ ΔΗΛΩΣΕ Η ΥΦ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ
Τι θα πράξει το ΥΠΟΙΚ αφού γνωρίζει, όπως παραδέχεται, ότι οι τράπεζες γράφουν τον νόμο στα παλιά τους τα παπούτσια ;;;





«Οι τράπεζες δεσμεύονται από τον νόμο και οφείλουν να μην παρακρατούν, από τον ακατάσχετο λογαριασμό που ορίζει ο φορέας, χρήματα από επιδόματα ή ενισχύσεις και αποζημιώσεις». Αυτό τόνισε στη Βουλή η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, διευκρινίζοντας ότι τα χρήματα των δικαιούχων δεν κατάσχονται αλλά δεσμεύονται, και αν δεν μπορούν να τα πάρουν από τα ΑΤΜ, θα τα εισπράξουν από το γκισέ της τράπεζας.

«Τα χρήματα από επιδόματα, ενισχύσεις και αποζημιώσεις δεν κατάσχονται όταν είναι δηλωμένος ακατάσχετος λογαριασμός που ορίζεται από τον φορέα, απλά είναι δεσμευμένα και ο δικαιούχος δεν μπορεί να τα πάρει από τα ΑΤΜ αλλά από το γκισέ της τράπεζας, οι οποίες είναι υποχρεωμένες και οφείλουν να τα καταβάλουν», είπε χαρακτηριστικά.

ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η DEUTSCHE BANK !!!

ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΡΤΕΛ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΙΜΩΝ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ
Η Deutsche Bank αντιμετωπίζει δίκη στην Ιταλία για διεύθυνση διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης !!!




Τμήμα της έκθεσης, που επικαλείται η κατηγορία, αναφέρει ότι «οι χρηματιστικοί χειρισμοί της ίδιας της Deutsche Bank αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα στην παρατηρηθείσα εκτίναξη των τιμών και των μεγεθών».

΄Εχοντας κατηγορηθεί και κριθεί ένοχη για νόθευση και χειραγώγηση σχεδόν κάθε κατηγορίας αξιογράφου, ήταν ίσως αναπόφευκτο ότι η Deutsche Bank θα αντιμετώπιζε και τη κατηγορία ότι διευθύνει μιαν διεθνή εγκληματικήν οργάνωση. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει σε δικαστήριο του Μιλάνου, όπου δικάζεται με την κατηγορία της «χειραγώγησης της αγοράς και δημιουργίας ψευδών λογαριασμών», βοηθώντας την τράπεζα Monte dei Paschi να αποκρύψει ζημίες.


ΑΑΔΕ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ !!!

15.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 40.000 ΑΦΜ
Δεν πληρώθηκαν τέλη κυκλοφορίας για 89.225 οχήματα από το 2013 έως και το 2017 !!!


Τα αποτελέσματα των διασταυρώσεων για τους ιδιοκτήτες οχημάτων, που δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.
Οπως γίνεται γνωστό η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ προχώρησε αρχικά σε έλεγχο των οχημάτων, που έχουν ταξινομηθεί από το 2010 έως και το 2016, και εντόπισε οφειλέτες, που δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας για τις χρονιές από το 2013 έως το 2017.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ 10.000 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Στο «σφυρί» 10.000 ακίνητα από τις τράπεζες !!!

Στην πώληση τουλάχιστον 10.000 ακινήτων προχωρούν οι τράπεζες οι οποίες αναλαμβάνουν πλέον ρόλο μεσίτη και πωλητή ταυτόχρονα. Ακίνητα που κατά κύριο λόγο βρίσκονται σε νησιά και ακριβές περιοχές και έχουν μπει σε λίστα με στόχο την πώληση ή τη διαχείρισή τους.

Ήδη, σύμφωνα με την “Καθημερινή” έχουν επιλεγεί 10.000 ακίνητα τα οποία θα περάσουν υπό τον έλεγχο των τραπεζών είτε με αναγκαστικά μέτρα είτε με τη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών τους με στόχο τη διαγραφή χρεών.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μέρος του σχεδίου αντιμετώπισης των “κόκκινων δανείων” μέσω διαχείρισης ακινήτων τα οποία μπορούν να αποφέρουν κέρδη στις τράπεζες. Μάλιστα φαίνεται ότι οι εκτιμήσεις της αγοράς είναι πως η πτώση των τιμών των ακινήτων έχει ολοκληρωθεί και έτσι από εδώ και στο εξής μόνο ανοδική μπορεί να είναι η πορεία.



ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ;;;

ΕΛΗΞΑΝ & ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ
Έτσι εξηγείται η λευκή απεργία του ΕΣΡ, που δεν τολμά να προκηρύξει το νέο διαγωνισμό, αφού γνωρίζει ότι, με τα σημερινά τραπεζικά δεδομένα, θα μείνουν εκτός όλοι οι θαλασσοδανεισμένοι νταβατζήδες της ενημέρωσης !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΠΩΣ Η DEUTSCHE BANK ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ !!!

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
Πως η Γερμανία κατέστρεψε τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας !!!



Μια ιστορική αλήθεια για τους «φίλους» κι «εταίρους» Γερμανούς που κατέστρεψαν τον Ελληνισμό στην Τουρκία εκμεταλλευόμενοι την ικανότητα για εμπόριο και πολιτισμό, των Ελλήνων. Το 1914 ξεκίνησε ο πρώτος διωγμός των Ρωμιών στα παράλια της Μικρασίας, με τη σφαγή της Φώκαιας.

Το τραπεζικό deal και η ίδρυση της Deutsche Bank

Η διείσδυση της Γερμανίας στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω της Τουρκίας ξεκίνησε ήδη από το 1867, όταν ιδρύεται στην Τουρκία σχολή διδασκαλίας της γερμανικής γλώσσας. Αργότερα κυκλοφορεί στη Γερμανία βιβλίο – οδηγός «Η Μικρά Ασία πεδίο γερμανικού εποικισμού». 

Ο τότε «Κάιζερ» όπως έμεινε στην ιστορία, επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη και έχει θερμή συνάντηση με τον Σουλτάνο τον οποίο χαρακτηρίζει ως «φίλο» ενώ μοιράζει εκατοντάδες παράσημα στους τούρκους αξιωματούχου. Η στρατηγική της Γερμανίας αρχίζει και ξεδιπλώνεται σε οικονομικό επίπεδο, αρχής γενομένης από την μεγάλη δύναμη της εποχής, τους σιδηρόδρομους.Τα μεγάλα deal αρχίζουν, με την Τουρκία να αρχίζει να μεταβάλλεται σε γερμανικό προτεκτοράτο. 

NIKHTHΣ ΤΟ SURVIVOR !!! ΔΩΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ !!!


ΟΤΑΝ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ !!!


ΧΑΜΟΣ !!! ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ MEGA ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
Στα 12.000.000 ευρώ ο λογαριασμός της ΑΜΚ στο Mega. Οι μέτοχοι παραβίασαν τη συμφωνία με τις τράπεζες !!!





Τα 40.000.000 μετρητά που είναι περίπου 9.000.000 ευρώ!!!

Καζάνι που βράζει θυμίζει το Mega, καθώς οι μέτοχοι παρά τη συμφωνία που έχουν κάνει με τις τράπεζες να χρηματοδοτούν με ίδιους πόρους τη λειτουργία του σταθμού προκειμένου να πάρουν προστασία από τους πιστωτές ζητούν να ανοίξουν οι λογαριασμοί που έχουν δεσμευτεί.
Η συμφωνία-δέσμευση μάλιστα καταγράφεται στην αίτηση που υπεβλήθη για τη λήψη προστασίας από τους πιστωτές στο δικαστήριο. 



ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ !!!


ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΑΤΡΑΣ !!!

ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΜΟΥΛΕΣ
Υπάλληλος πέταξε τα ενοχοποιητικά στοιχεία στην τουαλέτα !!!



Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με την υπόθεση υπεξαίρεσης στο πρώην κεντρικό ΙΚΑ της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη ενός υπαλλήλου ο οποίος φέρεται να πέταξε στην τουαλέτα στοιχεία από τα οποία θα προέκυπτε το μέγεθος της παρανομίας.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!! ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ 15 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ !!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ
Η νομιμότητα αποκαταστάθηκε. Κατηγορούμενο ανήλικο κοριτσάκι στην Ζάκυνθο επειδή πουλούσε λουλούδια !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154576866704354&set=gm.711405702339882&type=3&theater

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
Ενώ το ελληνικό τραπεζικό σύστημα αντιπροσωπεύει μόλις το 1,5% του συνόλου του τραπεζικού συστήματος της ευρωζώνης, τα ελληνικά κόκκινα δάνεια αντιστοιχούν στο 12%. Έτσι, σήμερα, ο μόνος τρόπος εξόδου από το αδιέξοδο, είναι το οριζόντιο κούρεμα όλων των κόκκινων δανείων, μέχρι του συνολικού ποσού των προβλέψεων του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, που σήμερα πλησιάζει τα 60 Δις ευρώ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ

Παναγιώτης Ε. Πετράκης | Panagiotis E. Petrakis
Καθηγητής Οικονομικών | Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ - Professor at the Department of Economics - National University of Athens

Τα κόκκινα δάνεια στην Ευρώπη και την Ελλάδα είναι η κρίσιμη παράμετρος για την ανάκαμψη, από εδώ και πέρα. Στην ευρωπαϊκή οικονομία, 1 τρισ. ευρώ και στην Ελλάδα 108 δισ. ευρώ, βαραίνουν το ενεργητικό των ισολογισμών του τραπεζικού συστήματος, αλλά και το παθητικό της πραγματικής παραγωγικής οικονομίας. 

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

DEUTSCHE BANK: ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ GOLDEN BOYS ΤΗΣ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ
Η Deutsche Bank αναμένει τα πρώην μέλη του συμβουλίου της να καταβάλουν σημαντικά ποσά για τον ρόλο τους σε παρατυπίες του παρελθόντος που αμαύρωσαν τη φήμη της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρός της Πολ Αχλάιτνερ !!!


Ο Αχλάιτνερ δήλωσε στην ετήσια γενική συνέλευση των μετοχών της Deutsche Bank ότι το εποπτικό της συμβούλιο και δύο επιτροπές συζητούν την ανάγκη για προσωπική και συλλογική ευθύνη και ότι η τράπεζα έχει ζητήσει τη νομική συμβουλή τρίτων.

7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ !!!


ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 110.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ WHATSAPP !!!


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΤΗΣ FIAT !!!

ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ VOLKSWAGEN...ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/04/volkswagen.html
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/04/volkswagen_25.html



Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μπαίνει η Ιταλία, με αφορμή την εμπλοκή της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat Chrysler στο πολύκροτο σκάνδαλο εκπομπής ρύπων, στον απόηχο της υπόθεσης dieselgate για το οποίο έχει κατηγορηθεί ο γερμανικός κολοσσός Volkswagen. Συγκεκριμένα, η Κομισιόν κίνησε χθες νομική δράση εναντίον της Ιταλίας, διότι απέτυχε να απαντήσει στους ισχυρισμούς για εξαπάτηση των δοκιμών εκπομπής ρύπων από την ιταλική Fiat Chrysler, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Η Κομισιόν καλεί τις ιταλικές αρχές να δώσουν απαντήσεις για τις κατηγορίες που θέλουν την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία να έχει αναπτύξει λογισμικό το οποίο ούτε πληρούσε τις προδιαγραφές ούτε κινούνταν στο πλαίσιο της νομιμότητας. Η Ρώμη έχει στη διάθεσή της δύο μήνες για να απαντήσει στις Βρυξέλλες, και σε περίπτωση που οι επεξηγήσεις δεν θεωρηθούν επαρκείς, τότε η χώρα κινδυνεύει να παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ : ΣΤΑ 690 ΕΥΡΩ Ο ΜΕΣΟΣ ΦΟΡΟΣ !!!

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
Ενώ μόλις το 15% των φορολογικών δηλώσεων έχει υποβληθεί μέχρις στιγμής  !!!



ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 27.500.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!!

ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ
Την επιστροφή στην Ελλάδα καταθέσεων ύψους 30 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (27,5 εκατ. ευρώ) ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την πρόεδρο της Ελβετίας Ντόρις Λόιτχαρντ, κατά την παραμονή τους στο Πεκίνο !!!


Το ποσό αυτό αφορά ξέπλυμα χρήματος από αμυντικούς εξοπλισμούς και είχε δεσμευτεί το 2012 από την ελβετική εισαγγελία, λόγω του σκανδάλου διαφθοράς και δωροδοκίας, στο οποίο εμπλέκονταν Έλληνες πολιτικοί, μεταξύ των οποίων και ο καταδικασθείς πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος.

ΕΦΚΑ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ 56% Η ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ !!!

ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ...ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ
Για το Μάρτιο εισπράχθηκαν 140.000.000 ευρώ από ασφαλιστικές εισφορές επαγγελματιών –αγροτών έναντι στόχου για 250.000.000 ευρώ. Η εισπραξιμότητα σε ελεύθερη πτώση αφού τον Ιανουάριο ήταν στο 69%, το Φεβρουάριο στο 60% και το Μάρτιο μόλις στο 56% !!!


Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η εισπραξιμότητα του ασφαλιστικού χαρατσιού που έχει επιβληθεί σε 1,4 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες, αυταπασχολούμενους μπλοκάκια και αγρότες από τις αρχές του 2017.

Και αυτό γιατί για τρίτο συνεχόμενο μήνα από τότε που έγινε η αρχή της εφαρμογής του, σημειώνεται ολοένα και μεγαλύτερη αστοχία στα έσοδα από τις νέες εισφορές.

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ : 10 ΕΡΩΤΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!!

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
Η εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών σε 10 ερωτήσεις και απαντήσεις !!!




Η διαδικασία εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών τόσο προς τις τράπεζες όσο και προς το Δημόσιο (ΔΟΥ ή ασφαλιστικά ταμεία ή άλλα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου συμπεριλαμβανομένων των οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης) θεσπίστηκε με τον 4469/2017.

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός αφορά φορολογικούς κατοίκους Ελλάδος, είτε φυσικά πρόσωπα με πτωχευτική ικανότητα είτε νομικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ενώ στη ρύθμιση δεν εντάσσονται ελεύθεροι επαγγελματίας, όπως δικηγόροι, γιατροί κ.λπ. (δεδομένου ότι δεν έχουν πτωχευτική ικανότητα), αυτοί είναι δυνατόν υπό προϋποθέσεις να ωφεληθούν από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που προβλέπονται για τις απαιτήσεις του Δημοσίου.



Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ : ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ;;;

ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ... ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΟΡΟ-ΑΠΑΤΗΣ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ !!!

15.000.000.0000 ΔΟΛΑΡΙΑ
Χρησιμοποιώντας τις συμφωνίες για αποφυγή διπλής φορολόγησης μεγάλο κύκλωμα ξένων εταιρειών αιτούνταν επιστροφές φόρου μερισμάτων παρουσιάζοντας ψεύτικα στοιχεία και παραποιημένα έγγραφα !!!



Η κυβέρνηση της Δανίας θα ξεκινήσει επίσημη έρευνα για ένα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης και φορολογικής απάτης που της έχει κοστίσει ανά τα χρόνια περίπου 15 δισ. δολάρια. Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με τον πρωθυπουργό της χώρας Λαρς Λόκε Ράσμουσεν να δηλώνει ότι η κυβέρνηση πρέπει να εντοπίσει το τι πήγε στραβά, αν θέλει να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο σύστημα συγκέντρωσης εσόδων της πολιτείας που αποτελεί και την «ραχοκοκαλιά», του ισχυρού κοινωνικού της κράτους.

Η «εμπιστοσύνη που έχει χτισθεί κατά την διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών μπορεί να χαθεί μέσα σε δευτερόλεπτα», δήλωσε ο Ράσμουσεν από το βήμα της Βουλής την Τρίτη. «Αν αυτό συμβεί, η βάση στην οποία στηρίζεται το κοινωνικό μας κράτος θα καταρρεύσει».

ΒΟΜΒΑ !!! ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΠολΔ ΛΟΓΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Εκτενείς τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας προκειμένου να ρυθμιστεί δικονομικά η διενέργεια πλειστηριασμών με ηλεκτρονικά μέσα !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/2f026f42-950c-4efc-b950-340c4fb76a24/S-DHMOSTRAT-ALL-SITE.pdf





Σειρά τροποποιήσεων στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας σχετικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το νέο πολυνομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί αύριο στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, στο Κεφάλαιο Ε’ (Διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Δικαιοσύνης) προβλέπονται τα εξής:

Άρθρο 59
Τροποποιήσεις Κώδικα Πολιτικής Δικονοµίας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασµούς

Με τις προτεινόµενες διατάξεις τροποποιούνται το δεύτερο εδάφιο του άρθρου 927, το δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 3 του άρθρου 943, το τελευταίο εδάφιο της παραγράφου 2 του άρθρου 954, η παράγραφος 2 του άρθρου 955, η παράγραφος 1 του άρθρου 959, το άρθρο 964, η παράγραφος 1 του άρθρου 966, η παράγραφος 4 του άρθρου 995 και το άρθρο 1021 του Κώδικα Πολιτικής Δικονοµίας, ενώ προστίθενται νέα άρθρα στον Κώδικα Πολιτικής Δικονοµίας, το άρθρο 959Α και το άρθρο 998 A, προκειµένου να ρυθµιστεί δικονοµικά η διενέργεια πλειστηριασµών με ηλεκτρονικά μέσα.

Ειδικότερα:


ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ !!!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ-ΧΡΟΝΟΥΣ
Αλλάζουν τα κριτήρια και οι χρόνοι για την πτώχευση μικρών επιχειρήσεων με βάση τις τροποποιήσεις που εισάγει το πολυνομοσχέδιο στον Πτωχευτικό Κώδικα !!!


Πλέον μία επιχείρηση για να ενταχθεί στην απλοποιημένη διαδικασία (διαδικασία κατά την οποία δεν ορίζεται επιτροπή πιστωτών) θα πρέπει να πληροί δύο από τα τρία ακόλουθα κριτήρια:

α) Το σύνολο του ενεργητικού της να είναι έως 150.000 ευρώ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ...ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ PORSCHE ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ...
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/03/blog-post_11.html



ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: 3.000.000 ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΗ ΣΤΗΝ ROTHSCHILD ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ !!!

ΜΕΤΑ ΤΑ 7.100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ(ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ Η ROTHSCHILD)
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Συνεργασία με τον διεθνή οίκο Rothschild εγκαινιάζει η κυβέρνηση, όπως ενημερώνει η ιστοσελίσα diavgeia.gov.gr. Με απόφαση που υπογράφει ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιάράκης ο οίκος θα προσφέρει σειρά εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών προς το ελληνικό δημόσιο, μεταξύ των οποίων είναι και η προετοιμασία για την επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.

Ειδικότερα, με την απόφαση εγκρίνεται η ανάθεση των ακόλουθων εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών:

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ !!!

ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ
Η έννοια της κατάρας του πετρελαίου είναι ότι μια χώρα εξαρτάται από το πετρέλαιο και αγνοεί τις υπόλοιπες βιομηχανίες της. Τα έσοδα του πετρελαίου τροφοδοτούν την κυβέρνηση και διασφαλίζουν την εξουσία της. Όταν οι τιμές του πετρελαίου αναπόφευκτα πέφτουν, η οικονομία δεν είναι σε θέση να επιβιώσει. Οι περισσότεροι μελετητές είδαν την κατάρα του πετρελαίου ως πρόβλημα της Μέσης Ανατολής, αλλά ποτέ άλλοτε δεν έχει εκδηλωθεί τόσο πρόδηλα, όσο σήμερα στη Βενεζουέλα !!!



Η Βενεζουέλα λιμοκτονεί εξαιτίας της κατάρας του πετρελαίου

Της Ellen R. Wald

Η Βενεζουέλα λιμοκτονεί. Ο λαός του πάλαι ποτέ εύπορου έθνους κυριολεκτικά υποφέρει –και σε ορισμένες περιπτώσεις πεθαίνει- από την πείνα. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση, υπό τον Πρόεδρο Nicolas Maduro, δεν θα επιτρέψει ξένη βοήθεια, πιθανώς επειδή φοβάται μήπως χάσει τον έλεγχο. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται, παρά την έλλειψη προσοχής από μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου, και η κυβέρνηση συνεχίζει να καταστέλλει τους αντιφρονούντες με αργό αλλά σταθερό ρυθμό.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΥΛΗΣ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ !!!

ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Η κυβέρνηση θα συνεχίζει να κωφεύει ;;;


Έντονο προβληματισμό για την συνταγματικότητα των διατάξεων που φέρνουν νέες περικοπές στις συντάξεις και στα ειδικά μισθολόγια εκφράζει η επιστημονική επιτροπή της Βουλής με απόφαση που αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Μετά το Ελεγκτικό Συνέδριο, μετά από πολύωρη συνεδρίαση κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι περικοπές σε ειδικά μισθολόγια, συντάξεις και φορολογικά.

Στην πολυσέλιδη έκθεσή της, που συνοδεύει το νομοσχέδιο με τα μέτρα του τέταρτου μνημονίου, εκφράζονται σοβαρές επιφυλάξεις για την ορθότητα των διατάξεων, θέτοντας με τον τρόπο αυτό υπό αμφισβήτηση την απαίτηση των δανειστών (κυρίως του ΔΝΤ) να διασφαλιστεί η συνταγματικότητα της «συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης».

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ !!! ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ !!!

ΝΕΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Βόμβα από τον 
Ευρωπαϊκό Συμβουλευτικό Φορέα για τη Στατιστική Διακυβέρνηση: 
 Ζητά από την κυβέρνηση δικαστική ασυλία για τον Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ !!!



Νομοθετική πρωτοβουλία το ταχύτερο δυνατόν, με την οποία θα προστατεύεται ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας) Ανδρέας Γεωργίου από δικαστικές διώξεις, ζητά από τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλευτικού Φορέα για τη Στατιστική Διακυβέρνηση (European Statistical Governance Advisory Board, ESGAB) Μάρτι Χετεμάκι.


«Θα ήμουν πολύ ευγνώμων, εάν θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε το ταχύτερο δυνατόν, ποια μέτρα πρόκειται να πάρετε για να αντιμετωπίσετε τις υποθέσεις», αναφέρει η επιστολή, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, που έχει γνώση του περιεχομένου της.

Δεκτή η αναίρεση της Ξένης Δημητρίου : Για κακούργημα παραπέμπεται ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ !!!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ !!!


Η κ. Μέρκελ ας αναζητήσει σε άλλες πλάτες την εκλογική της επιτυχία και όχι στις δικές μου ή στου ελληνικού λαού !!!

Την στάση που θα κρατήσει κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή ξεκαθάρισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Συγκεκριμένα ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το πολυνομοσχέδιο που ξεκίνησε να συζητείται τη Δευτέρα στη Βουλή, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος κ. Νικολόπουλος ανέφερε τα εξής: 

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΠΕΜΠΤΗ 18/05/2017: ΜΙΚΗΣ Ή ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ ;;;

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ISKRA ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ
Δεν είμαστε ένα πλήθος ασυνάρτητο κι ανώνυμο που απλώνουμε τις αρίδες μας και παρακολουθούμε τον Σπαλιάρα καθηλωμένοι να περνά τα εμπόδια. Δεν είμαστε οι φυλακισμένοι που τούς μοιράζουν ξέκωλλα εξώφυλλα για ν' αυνανίζονται. Είμαστε ΛΑΟΣ. Από τη φυλακή ως την ελευθερία είναι ένα τσιγάρο δρόμος. Όσο απέχει ένας καναπές από την πλατεία. Ήρθε λοιπόν η ώρα να επιλέξουμε αν είμαστε με τον ΜΙΚΗ ή με τον Σπαλιάρα !!!


Ίσως και να ρθε η ώρα..Να αναμετρηθεί η ελληνική κοινωνία με τον εαυτό της.Να επιχειρήσει ν απελευθερωθεί από τα δεσμά της. Να σηκώσει το ανάστημα της απέναντι σ’ όλους όσους επιχειρούν να υποβαθμίσουν την καθημερινότητά της, να αποδυναμώσουν την αισθητική της και να την λοβοτομήσουν έτσι ώστε να τη χειραγωγήσουν απόλυτα για να την καταστήσουν έρμαιο των ανομολόγητων επιδιώξεων τους.

ΕΡΤ : Ο ΑΝΤΙ-ΣΚΑΪ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ !!!


Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ 68 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ HOT SPOT !!!

ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΙΧΑΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ - ΡΕΝΤΣΙ - ΑΛΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ
Tέρμα στο Colpo Grosso της Ντραγκέτα !!! Άντε και στα δικά μας !!!



Mια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις κατά της ιταλικής μαφίας πραγματοποίησαν σήμερα οι Αρχές της γειτονικής χώρας. Τουλάχιστον 500 άνδρες των καραμπινιέρων αλλά και της οικονομικής αστυνομίας, που συμμετείχαν στην επιχείρηση «Τζόνι», έπειτα από παρακολούθηση αρκετών μηνών, προχώρησαν σε συλλήψεις 68 μελών του οργανωμένου εγκλήματος της Καλαβρίας, που δρούσαν για τη μαφιόζικη οικογένεια των «Αρένα».
Σύμφωνα με την ιταλική Δικαιοσύνη, η οργάνωση είχε καταφέρει να εξασφαλίσει τη διαχείριση κέντρων υποδοχής προσφύγωνΌλοι συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας, στην ευρύτερη περιοχή του Κρότωνα και του Καταντζάρο, στη νότια Ιταλία.

BOMBA !!! ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 15 ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ LIDL !!!

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Μαζικές συλλήψεις 15 διευθυντών των σούπερ μάρκετ Lidl !!!




Δεκαπέντε συλλήψεις μάνατζερ των σούπερ μαρκετ Lidl διατάχθηκαν σήμερα από την ιταλική δικαιοσύνη με κατηγορίες για διαφθορά και παρείσδυση της μαφίας στις προμήθειες.

Όπως αναφέρει ο Τύπος, ετέθησαν υπό προσωρινή έκτακτη δικαστική διαχείριση τέσσερις γενικές διευθύνσεις της εταιρίας -στην Σικελία, στην ευρύτερη περιοχή του Τορίνο και στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου- από τις οποίες εξαρτώνται περίπου διακόσια σούπερ μάρκετ.


ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ...ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ !!!

Η ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Το ΥΠΟΙΚ φορολογεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων με βάση εξωπραγματικές αντικειμενικές αξίες ενώ τα εκποιεί όταν δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους με βάση την πολύ χαμηλή εμπορική αξία !!!



Φανταστείτε έναν μικρομεσαίο φορολογούμενο που είχε την... ατυχία να κληρονομήσει μια μονοκατοικία στην περιοχή της Εκάλης. Κλήθηκε από την εφορία να πληρώσει φόρο κληρονομιάς με βάση την εξωπραγματική και πολλαπλάσια της εμπορικής αξίας του ακινήτου. Ας υποθέσουμε ότι τα κατάφερε και πλήρωσε το φόρο. Καλείται να πληρώνει και ΕΝΦΙΑ με βάση την πολύ υψηλότερη της εμπορικής αντικειμενική αξία. Λυγίζει, όμως, και δεν μπορεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Η εφορία προχωρά στην κατάσχεση του ακινήτου της Εκάλης και το βγάζει στο σφυρί. Με βάση διάταξη του πολυνομοσχεδίου που ψηφίζεται –εκτός απροόπτου– την Πέμπτη στη βουλή η εφορία θα εκποιήσει το ακίνητο με πλειστηριασμό στην εμπορική αξία. Με άλλα λόγια ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έχασε το ακίνητο επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει φόρους με βάση την αντικειμενική αξία αλλά η εφορία που του κατέσχεσε θα το πουλήσει στην εμπορική. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της αυθαιρεσίας και της... κατάχρησης εξουσίας από την πλευρά του δημοσίου προς τον πολίτη τότε τι άλλο θα μπορούσε να είναι.

Το παραπάνω παράδειγμα μπορεί να είναι υποθετικό αλλά σίγουρα αφορά πολλούς μεσαίους φορολογούμενους που κλήθηκαν να πληρώσουν εξωπραγματικούς φόρους για να διατηρήσουν ακίνητα των οποίων η εμπορική αξία κατέρρευσε με την κρίση αλλά πιθανότατα η συναισθηματική τους αξία να ήταν υψηλότερη για αυτούς.

ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ...ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
Οι μίζες στο CDU και το ξεπούλημα στην Ανατολική Γερμανία !!!
Ας θυμηθούμε δύο παλαιότερα αποσπάσματα από άρθρα της Ελευθεροτυπίας και του Ποντικιού !!!



Πολλοί έχουν κατά καιρούς σχολιάσει ότι την πραγματική εξουσία στο Βερολίνο δεν την έχει η καγκελάριος Μέρκελ, αλλά ο υπουργός της των Οικονομικών, ο «λευκός ιππότης του νόμου και της αρετής», Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Πράγματι, ενώ η καγκελάριος προστατεύει τη δημόσια εικόνα της, αποφεύγοντας να εκτεθεί σε καταστάσεις που θα την κάνουν λιγότερο δημοφιλή στους Γερμανούς ψηφοφόρους, ο κ. Σόιμπλε αναλαμβάνει -με ευχαρίστηση, όπως δείχνει το ύφος του- όλες τις «βρομοδουλειές».

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ !!!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΒΕΤΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Τα ψιλά γράμματα του νομοσχεδίου για τις ομαδικές απολύσεις !!!



Τέσσερα είναι τα βασικά «κλειδιά» του νέου οδικού χάρτη για τις ομαδικές απολύσεις:

α) η κατάργηση του προεγκριτικού ελέγχου των ομαδικών απολύσεων και του βέτο του υπουργού Εργασίας που ισχύει επί 34 χρόνια με τον ν.1387/1983,

β) ο ρητά περιοριστικός χρόνος των 90 ημερών εντός των οποίων θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία των ομαδικών απολύσεων από την ημέρα που ο εργοδότης θα προσκαλέσει σε δημόσια διαβούλευση τους εργαζόμενους,

ΝΕΑ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Η ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ακύρωση της διαταγής πληρωμής επειδή ο τοκισμός, ο ανατοκισμός και η κεφαλαιοποίηση της εισφοράς του Ν 128/1975 είναι παράνομα, συνιστούν την περίπτωση του αθέμιτου τραπεζικού ανταγωνισμού εντός της ΕΕ και καθιστούν την σύμβαση άκυρη, αφού, τόσο ο δανειολήπτης, όσο και το Δικαστήριο, δεν δύνανται να επανακαθορίσουν και να εκκαθαρίσουν την απαίτηση της τράπεζας !!!

Θερμά συγχαρητήρια στη δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας κα ΙΡΙΔΑ ΣΤΑΘΑΚΟΥ-ΔΑΡΣΑΚΛΗ, για την κορυφαία αυτή, ευρωπαϊκών προδιαγραφών απόφαση, με την οποία ένας ακόμη δανειολήπτης του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ έσωσε την περιουσία του από πλειστηριασμούς, κατασχέσεις και δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών !!!   



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΛΗ Η ΕΕ...ΠΛΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ !!!

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/05/blog-post_60.html



Ανοιχτή επιστολή προς τους μετόχους του Ομίλου ΟΤΕ και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο από την ΑΣΕ ΟΤΕ:



Κύριοι μέτοχοι:

Κληθήκατε σήμερα αιφνιδιαστικά και εσπευσμένα, μια κρίσιμη μέρα που όλη η προσοχή έχει στραφεί στο 4ο μνημόνιο, για να νομιμοποιήσετε προειλημμένες αποφάσεις.

Φαίνεται ότι, αποτελεί κι αυτό ένα ακόμα προαπαιτούμενο για να κλείσει η διαβόητη αξιολόγηση από τους δανειστές της χώρας.

Στη σημερινή συνέλευση, η D.T παραμερίζει όλες τις εγγυήσεις που υπάρχουν στην Σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο για να διατηρείται η ύπαρξη και η βασική δομή του ΟΤΕ.

Στην προηγούμενη Γ.Σ σας αποδείξαμε με στοιχεία ότι:

ΑΡΙΣΤΕΡΗ & ΔΕΞΙΑ ΔΡΑΧΜΗ: ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ, ΚΟΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ !!!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΔΡΑΧΜΙΣΤΩΝ !!!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων, έχει ξεκινήσει ήδη ο προσυνεδριακός διάλογος μεταξύ των ιδρυτικών στελεχών του.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τρεις εκδηλώσεις στην Αθήνα, την Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη. Στη νέα κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, «μπροστάρηδες» είναι ο γνωστός δικηγόρος και πρώην βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, ο καθηγητής Οικονομικών του ΔΠΘ, Διονύσης Χιόνης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Παναγιώτης Γεννηματάς, ο καθηγητής Οικονομικών, Βασίλης Πολυμένης, ο πρέσβης ε.τ. Περικλής Νεάρχου, ο οικονομολόγος και πρώην ανώτερο στέλεχος της Κομισιόν, Μάκης Ποταμιανός, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Βασίλης Πολερόπουλος, οι πρώην βουλευτές Θόδωρος Κατσανέβας, Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανία), Κώστας Γιοβανόπουλος.

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 18/05/2017 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ;;;

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ MONO ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ SURVIVOR ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ Σ/Κ
Κάλεσμα Μίκη Θεοδωράκη και 21 προσωπικοτήτων για συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Πέμπτη !!!



Στην προσωπική σελίδα του Μίκη Θεοδωράκη, αναρτήθηκε κείμενο μέσω του οποίου καλούνται «όλοι και όλες» να συμμετέχουν σε συγκέντρωση την Πέμπτη (18/5) στις 19.00, ώστε «να μην περάσουν τα μέτρα». Το κείμενο προσυπογράφουν 21 προσωπικότητες από τον Πανεπιστημιακό χώρο, τις τέχνες, επιστήμονες, κ.α.. Το κάλεσμα για συγκέντρωση γίνεται την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου που προβλέπει τα μέτρα και τα αντίμετρα για τη διετία 2019-2020.

Αναλυτικά το κείμενο:


SSL Certificates