.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ;;; ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ;;; Ή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ & ΡΑΓΙΑΣ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

TRAGIC Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ
Τον γελοίο αυτό τύπο, που τολμά να λέει ότι έχει επιστημονική άποψη, χωρίς όμως να είναι επιστήμονας !!!Ποιοί και γιατί ανακάλυψαν τον όρο ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ;;;
Σε ποιό άλλο μέρος του πλανήτη γη χρησιμοποιείται ;;;
Γιατί όλες οι αντίστοιχες ιστορικές τραγωδίες, όπως αυτή των Ποντίων, χαρακτηρίζονται ως ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ενώ ο όρος ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ακούγεται μόνο από τα στόματα των ανθελλήνων ψευτοαριστερών του διεθνιστικού δόγματος ;;;
Γιατί για τους Παλαιστίνιους και τους Αρμένιους χρησιμοποιείται παγκοσμίως ο όρος ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ;;;
Τι ιστορικά και επιστημονικά διαφορετικό έχει συμβεί στις περιπτώσεις αυτές σε σχέση με εκείνη των Ποντίων ;;;
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ = GENOCIDE !!!
Ένας αμιγώς ελληνικός όρος που χρησιμοποιείται σε όλο τον πλανήτη.
Και που κάποια κεμαλοφασισταριά που το παίζουν αριστεροί, θέλουν να μη χρησιμοποιείται στην Ελλάδα !!!
Πως λέγεται ρε εξυπνάκηδες η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ στα Αγγλικά ;;;
Ποιός είναι ο αντίστοιχος διεθνής όρος ;;;
Ποιός τον έχει δει ποτέ να γράφεται ή ακούσει να εκστομίζεται στον ΟΗΕ ή σε οποιοδήποτε άλλο φόρο ;;;
Πως θα μπορούσε να επικοινωνηθεί στη διεθνή κοινότητα και την παγκόσμια κοινή γνώμη το έγκλημα κατά των Ποντίων, αν όχι με την εμφατική χρήση του ελληνικού όρου GENOCIDE που έχει υιοθετηθεί αντιστοίχως στις πιο ομιλούμενες γλωσσες του κόσμου ;;;

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ : ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!


ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ !!!


ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ & ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Γράφει ο Δημήτρης Uriel Παντελίδης

Είμαι από τους λίγους που λέει χρόνια τώρα ότι η δυσλειτουργία και η αναποτελεσματικότητα στο Ελληνικό δημόσιο δεν είναι επειδή οι Έλληνες είναι ανίκανοι, δεν είναι επειδή το "κράτος δεν είναι οργανωμένο", και δεν είναι επειδή "δεν είμαστε σαν τους Γερμανούς." Είναι επειδή κάποιοι εκτός Ελλάδας, μαζί με τους υπαλλήλους τους που κυβερνούν την χώρα τόσες δεκαετίες, έχουν αποφασίσει ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην μετριότητα και να μην σηκώσει κεφάλι. Να μην μπορέσει ποτέ να φτάσει εκεί που έχει τις δυνατότητες να φτάσει οικονομικά, και να λειτουργεί ένα σύστημα όχι αναποτελεσματικό, αλλά αντιθέτως εξαιρετικά αποτελεσματικό στο σκοπό του: να αποθαρρύνει τις πρωτοβουλίες και τις καινοτομίες των πολιτών και να οδηγεί τα "καλά μυαλά" εκτός συνόρων, για να επωφεληθούν οι άλλες, "δυνατές" οικονομίες από την εργασία και τις ικανότητες τους.
Έτσι παραμένουν αυτές οι χώρες δυνατές και ισχυρές, και οι χώρες στην Ελλάδα στην δεύτερη μοίρα.
Αν λοιπόν μπορούσαν να το κάνουν αυτό κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, γιατί όχι και μεταπολεμικά; 

Διαβάστε το άρθρο για να καταλάβετε:
The Simple Sabotage Field Manual, declassified in the 1970s. (Photo: Joe Loong/Flickr)

When you think of Allied espionage, you might imagine disguised explosives, wiretaps, bat bombs, or other dramatic inventions. But declassified documents reveal that World War II was won in part by more everyday saboteurs–purposefully clumsy factory workers, annoying train conductors, and bad middle managers, all trained by the U.S.'s Simple Sabotage Field Manual.

Έτσι καλλιεργούνται στρατηγικά ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ & ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!! 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ !!!

ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΑ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛ !!!

ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΠΙΣΤΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ
Στον εισαγγελέα 60 τραπεζικά στελέχη για τα θαλασσοδάνεια των 198.000.000 του ΔΟΛ !!!

Εξήντα ανώτερα και ανώτατα τραπεζικά στελέχη από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες έλαβαν ήδη την κλήση του οικονομικού εισαγγελέα Γαληνού Μπρή να εμφανιστούν ενώπιον του και να δώσουν εξηγήσεις για τα δάνεια των 198 εκατομμυρίων που έχει πάρει από αυτές ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη αλλά και προσωπικά ο κ. Στ. Ψυχάρης.

Οι κλήσεις έχουν ήδη φτάσει στα τραπεζικά γραφεία προκαλώντας πανικό στο τραπεζικό σύστημα της χώρας αφού καλούνται με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του κακουργήματος της απιστίας για όσους ενέκριναν, υπέγραψαν και χορήγησαν τα συγκεκριμένα δάνεια τα οποία -κατά τις αρχές- σε πολλές περιπτώσεις είναι «επισφαλή».

Η έρευνα που ξεκίνησε με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Παν. Αθανασίου αφορά το σύνολο των δανειοδοτήσεων των ΜΜΕ που αγγίζουν τα 800 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τις αρχές πολλά από αυτά βρίσκονται σε καθυστέρηση.

ΤΟ ΚΚΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ 53 ΥΠΕΡ ΤΩΝ 245.000.000 ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ !!!

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ & ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕΓΑΡΟ
Το ΚΚ€ ψήφισε υπέρ της ασυλίας των Ψυχάρη & ΔΟΛ από τους πιστωτές, το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία !!!
Πριν λίγες ημέρες πέρασε το νέο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου. Το φαινομενικά περίεργο, ήταν ότι τα συντρόφια του Περισσού ψήφισαν τα… μισά άρθρα, μεταξύ των οποίων και το άρθρο 53.

Το 53 λοιπόν, ήταν το μόνο άρθρο που υπερψήφισαν όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ (με τιμητική εξαίρεση την Άννα Βαγενά), του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και του δήθεν αντιδιαπλεκόμενου μορφώματος Λεβέντη. Τέτοια σύμπνοια πέρα ως πέρα; Πολύ περίεργη, ε; Γιατί άραγε;

Τι ήταν αυτό που ένωσε όλες τις πλευρές του συνταγματικού τόξου, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά;

Το Μέγαρο Μουσικής του ολιγάρχη Ψυχάρη φυσικά !!! 

Καθώς το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει παράταση της προστασίας από τους πιστωτές και την παροχή φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για όλες τις πράξεις και άλλα πολλά και ευεργετικά, στο χρεωμένο μέχρι το λαιμό (με 245 εκατομμύρια ευρώ) Μέγαρο Μουσικής, του κομμουνιστή ολιγάρχη Ψυχάρη – γιού στελέχους του ΚΚΕ, παρολίγον βαφτισιμιού του Ζαχαριάδη, παλιού δημοσιογράφου της «Αυγής» (όταν το ΚΚΕ ήταν παράνομο και κρυβόταν μέσα στην ΕΔΑ) και τέλος παλιού μέλος του Ελληνο-σοβιετικού Συνδέσμου Φιλίας.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!! ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ !!!

Καταγγέλλει ο Γιώργος Φλωράς

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=893437647413602&set=a.377034835720555.89213.100002421263918&type=3&theater

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΙΠΑΜΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΣ
Το ίδιο θα γίνει σε λίγες ημέρες και με τα κόκκινα δάνεια και την προστασία από τους πλειστηριασμούς, αφού σχεδόν κανείς στην πράξη δεν θα πληροί όλες μαζί τις αντικειμενικές και υποκειμενικές προϋποθέσεις προστασίας !!!


Αποψιλώνουν τελείως τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις και από τις νέες, δυσμενείς αλλαγές, θα τεθούν εκτός ρύθμισης ακόμα και οι φορολογούμενοι που μέχρι σήμερα ήταν συνεπείς.

Το ζήτημα ήταν το αντικείμενο των επαφών του Μοσκοβισί με τον Τσίπρα και τον Τσακαλώτο, με τον επίτροπο να μεταφέρει στην κυβέρνηση την απαίτηση των δανειστών για τις νέες επί χείρω αλλαγές, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Αγορά».

Τι ζητούν για τις 100 δόσεις

ΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ !!!

ΠΟΙΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 100.000.000 & ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ;;;

ΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Αποκάλυψη του Lykavitos.gr : Kατασχέθηκαν 100.000.000 ευρώ και όλα τα ακίνητα του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ !!!Την κατάσχεση λογαριασμών 100.000.000 ευρώ καθώς και των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων που βρίσκονται σε ιδιοκτησία γνωστού καναλάρχη αποφάσισε ο εισαγγελέας Διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικονομικοί εισαγγελείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ποσόν των 100.000.000 ευρώ που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του καναλάρχη, καθώς και τα περιουσιακά του στοιχεία, είναι προϊόντα εγκληματικής δραστηριότητας.ΧΑΜΟΥΡΕΥΕΣΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ;;; 200 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ !!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Με τα 200 ευρώ που θα σας κοστίσει το πρόστιμο, καλύτερα να πάτε σε ξενοδοχείο !!!
Εκτός και αν έχετε βίτσιο ή κόλημα με το .... αυτοκίνητο !!!
Οδηγείτε και θέλετε να αγκαλιάσετε η να… φιλήσετε τον σύντροφό σας ;;; 
Ξεχάστε το!

Σύμφωνα με το άρθρο 12, παράγραφος 1 του κώδικα οδικής κυκλοφορίας λοιπόν, απαγορεύεται να… φιλιέστε η να αγκαλιάζεστε μέσα στο αμάξι και όποιος παραβεί αυτό το νόμο περί αυτοκινητιστικών… χαϊδολογημάτων θα κυρώνετε και με το ανάλογο πρόστιμο!

Το Διοικητικό πρόστιμο είναι 200 ευρώ ενώ ο οδηγός επιβαρύνεται με 3 βαθμούς στο περιβόητο pointsystem. Γνωρίζαμε για παραβάσεις όπως την χρήση του κινητού, για την χρήση ακόμη και handsfree, για την δυνατή μουσική που ενδεχομένως αποσπά την προσοχή του οδηγού, αλλά όχι και για …τα χάδια ή τα παρατεταμένα φιλιά.

ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ !!!


ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ !!! ΑΚΥΡΗ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Κρίθηκε ανεκκαθάριστη η απαίτηση της EUROBANK, ακυρώθηκε η διαταγή πληρωμής και καταδικάστηκε η τράπεζα να καταβάλλει 270 ευρώ δικαστικής δαπάνης στο μέλος μας που, έτσι, στην πράξη, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΔΩΡΕΑΝ !!! 

ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
Με πράξεις και αποτελέσματα, αντί για επαναστατικό παπατζηλίκι, κούφια λόγια, παρακάλια σε κυβέρνηση, τράπεζες & δανειστές και τζάμπα μαγκιές στα δικαστήρια & το διαδίκτυο !!!

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρη την απόφαση :
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ;;;

Γράφει ο Γιάννης Κυριακόπουλος

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ 

Τι θα γίνεται στις περιπτώσεις που ο δανειολήπτης έχει ανταπαιτήσεις, όταν η αδυναμία αποπληρωμής του είναι εντελώς ανυπαίτια ή όταν αυτή έχει προκύψει από την ενδεχόμενη συνευθύνη και της Τράπεζας, ή του Δημοσίου ;;;

Δεδομένου ότι έχει ήδη υπάρξει πυκνή αρθρογραφία για το θέμα, εμείς θα επιχειρήσουμε να διατυπώσουμε κάποιες σκέψεις μας, οι οποίες προκύπτουν από σειρά υποθέσεων που χειριζόμεθα ως δικηγόροι συμπολιτών μας.

Είναι ορθό να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος των «κόκκινων» ή μη εξυπηρετούμενων δανείων, με λήψη μέτρων, τέτοιων που θα δίνουν μια ανάσα όχι μόνον στους συμπολίτες μας που κουβαλούν το «άχθος» του μη εξυπηρετούμενου δανεισμού, αλλά και σε εκείνους που –ακόμα- εν μέσω αυτής της τεράστιας οικονομικής λαίλαπας μπορούν και τα εξυπηρετούν, αλλά και στις Τράπεζες που θα πρέπει μετά από τόσες ανακεφαλαιοποιήσεις, να μπορέσουν να διαδραματίσουν τον ρόλο τους στην ανάταξη της οικονομίας.

Μπορεί να λειτουργήσει Οικονομία χωρίς υγιές Τραπεζικό Σύστημα; Η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι αρνητική. Η μόχλευση του χρήματος δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την «αιμοδοσία» της επιχείρησης, που με την σειρά της «αιμοδοτεί» την ανάπτυξη του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, τροφοδοτεί τα Ασφαλιστικά Ταμεία και δημιουργεί θέσεις εργασίας.

Καμμία αντίρρηση έως εδώ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ !!!

ΕΙΠΑΝ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!
ΠΑΣΟΚ : Κρ. Αρσένης, Σπ. Δανέλλης, Μαρ. Κοππά, Α. Ποδηματά, Συλβ. Ράπτη, Γ. Σταυρακάκης, 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Γ.Κουμουτσάκος, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, Κων. Πουπάκης, Θεόδ. Σκυλακάκης, 
ΣΥΡΙΖΑ : Νικ. Χουντής, ΛΑΟΣ : Νίκη Τζαβέλλα !!!

Η λέξη ντροπή είναι ελάχιστη ένδειξη της οργής και της αγανάκτησης μπροστά στο έγκλημα που έκαναν !!! 

Γιατί περί της νομιμοποίησης ενός εγκλήματος αφορά το περιεχόμενο της περιβόητης έκθεσης της Αυστριακής ευρωβουλευτίνας Ούρλικ Λούνατσεκ, η οποία είναι αντιπρόεδρος της διακοινουβουλευτικής ομάδας των ανωμάλων στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και εισηγήτρια στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων !!! 

Η έκθεση τελικά υπερψηφίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την ψήφο μάλιστα και 13 Ελλήνων ευρωβουλευτών από τους 22 συνολικά. Άλλοι τέσσερις έριξαν λευκό και πέντε φρόντιζαν να απουσιάσουν. Ούτε ένας, μάλιστα ούτε ένας Έλληνας δεν βρέθηκε να καταψηφίσει αυτό το κατάπτυστο κείμενο !!! 

Για να δούμε λοιπόν αναλυτικά τι αναφέρει αυτή η έκθεση : 

ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 150.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ
Σήμερα αναμένεται, σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης, να «κλειδώσει» η συμφωνία κυβέρνησης-θεσμών για την προστασία της κύριας κατοικίας των δανειοληπτών με κόκκινα δάνεια, που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους !!!
Οι διαβουλεύσεις για τα κριτήρια υπαγωγής των «κόκκινων» δανειοληπτών στον νόμο Κατσέλη βρίσκονται σε εξέλιξη με το οικονομικό δίδυμο της κυβέρνησης (Γ. Σταθάκης-Γ. Χουλιαράκης) να παζαρεύει προστασία για 2 στα 3 υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Για το 35% περίπου των νοικοκυριών που επί της ουσίας μένει στον... αέρα έχουν πέσει στο τραπέζι προτάσεις περί «αναδόμησης» του Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών, η συζήτηση όμως γι’ αυτό το ζήτημα είναι σε εξαιρετικά πρωτόλειο στάδιο.

Οι δανειστές έχουν βάλει νερό στο κρασί τους, αλλά η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, έχει κάνει μεταστροφή.

Η νέα πρόταση που φέρεται να έχει υποβάλει το οικονομικό επιτελείο στους εκπροσώπους των δανειστών μειώνει το χάσμα απόψεων των τελευταίων μηνών. Κύκλοι του υπουργείου Ανάπτυξης ανέφεραν στον «Ε.Τ.» πως θα καλύπτει περίπου το 65% των δανειοληπτών με κόκκινα στεγαστικά, από 72,4% που ήταν το δίχτυ προστασίας της προηγούμενης ελληνικής πρότασης. Αλλες πηγές δίνουν την εντύπωση ότι οι δανειστές έχουν αναθεωρήσει για το ποσοστό των «κόκκινων» δανειοληπτών που δικαιούνται προστασία από τους πλειστηριασμούς, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως θα ανέλθει τελικά του 40% που υποστήριζαν προσφάτως.

Τα κριτήρια

ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ !!! ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ !!!

ΤΣΙΡΑΚΙΑ & ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Συγκλονιστικές καταγγελίες του παραγωγού της μπύρας Βεργίνα: 
Οι πολυεθνικές θέλουν να με εξοντώσουν !!!

Σε πολύ σημαντικές καταγγελίες προέβη ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Ζυθοποιΐας Μακεδονίας-Θράκης (παράγει τη γνωστή μπύρα «Βεργίνα») στη Βουλή των Ελλήνων αναφορικά με τις πρακτικές δύο πολυεθνικών και τα μέσα που μεταχειρίστηκαν ώστε να εκφοβίσουν τους Έλληνες παραγωγούς.

Οι καταγγελίες αυτές ακόμη περιμένουν τη διερεύνισή τους από το μακρινό 2001 !!!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :
Αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Πολιτόπουλος:

«Αν δεν είχα την υποστήριξη των άλλων εταιρειών που έχει η οικογένειά μου στη Νέα Υόρκη θα είχα κλείσει. Αν δεν ήμουν νέος δεν θα είχα αντέξει. Το να μπεις στον πόλεμο, ο οποίος περιλαμβάνει σκάσιμο ελαστικών, κόψιμο φρένων, κάψιμο φορτηγών, απειλών κατά της ζωή μου, κατά των συναδέλφων εμπόρων, αυτά όλα βρίσκονται στην επιτροπή ανταγωνισμού, στην οποία εκκρεμούν από το 2001!»


Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ, ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, SERVICERS & FUNDS !!!


ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

Προκειμένου, Τράπεζες, Servicers και Funds, να εκδώσουν ΝΟΜΙΜΑ Διαταγές Πληρωμής, να επισπεύσουν Πλειστηριασμούς, να κάνουν Κατασχέσεις και να καταθέσουν Αιτήσεις Πτώχευσης κατά των Δανειοληπτών, πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι οι απαιτήσεις τους είναι ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ (συγκεκριμένες/εκκαθαρισμένες) και ΒΕΒΑΙΕΣ (χωρίς προοϋποθέσεις/όρους).
Η δε απόδειξη όλων των ανωτέρω, πρέπει να προκύπτει από τα έγγραφα που προσκομίζουν.  

Δηλαδή, το βάρος της απόδειξης ανήκει σε Τράπεζες, Servicers και Funds και όχι στον Δανειολήπτη !!!

Αντίθετα, όμως, στην ανωτέρω υποχρέωσή τους, που προκύπτει τόσο από την ελληνική, όσο και από την ευρωπαϊκή νομοθεσία, αλλά, αντίστοιχα, και από τη νομολογία ΑΠ, ΣτΕ και ΔΕΕ, Τράπεζες, Servicers και Funds, συνεχίζουν να μη συμμορφώνονται και να χρεώνουν οριζόντια, όλους ανεξαιρέτως τους ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, με τον παράνομο τοκισμό, ανατοκισμό και την κεφαλαιοποίηση της εισφοράς του Ν. 128/1975, με τον παράνομο υπολογισμό των τόκων στη βάση έτους 360 ημερών, επιβαρύονοντας έτσι τις δανειακές συμβάσεις με πρόσθετους τόκους 1,3889% και με τον αυθαίρετο υπολογισμό του συνολικού, ετήσιου επιτοκίου επιβάρυνσης των δανειακών συμβάσεων, αντίθετα με τον μαθηματικό τύπο της Κ.Υ.Α. Ζ1-111 (ΦΕΚ 627 Β’/7-3-12) περί Σ.Ε.Π.Ε., καθιστώντας έτσι, αυθαίρετα και παράνομα, τις συνολικές απαιτήσεις τους και τα υπόλοιπα των δανειακών συμβάσεων, μεγαλύτερα των πραγματικών !!!

Έτσι, σήμερα, όλες ανεξαιρέτως οι απαιτήσεις Τραπεζών, Servicers και Funds, από τα υπόλοιπα των οφειλών των πιστωτικών μας συμβάσεων από δάνεια, αλληλόχρεους λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες, δεν είναι  εκκαθαρισμένες, κατ' άρθρο 916 ΚΠολΔ, και πρέπει να επανακαθοριστούν, με την απομείωσή τους κατά κεφάλαιο και τόκους, μετά από τον κατά νόμο επανυπολογισμό και την εκκαθάρισή τους.

Με την Εξώδικη Δήλωση-Πρόσκληση μας προς Τράπεζες, Servicers και Funds :  

(α) ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ρητά τις απαιτήσεις τους εκ των πιστωτικών μας συμβάσεων κατά κεφάλαιο και τόκους και ζητούμε ρητά τον κατά ΣΕΠΕ (ΚΥΑ Ζ1-699, ΦΕΚ 917 Β’/23-6-10) επανυπολογισμό, την εκκαθάριση και, έτσι, το επανακαθορισμό των φερόμενων ως δήθεν οφειλών μας, καθόσον διαπιστώσαμε ότι αυτές υπολογίστηκαν και λογιστικοποιήθηκαν αντίθετα προς τις νομοκανονιστικές και συμβατικές υποχρεώσεις τους, επειδή δεν υπολόγισαν και δεν χρέωσαν, ως όφειλαν, κατά το υπόδειγμα Η09 της Τράπεζας της Ελλάδος, με διακριτό τρόπο, ήτοι με την καταχώρηση ξεχωριστών άρθρων, διακριτών λογιστικών εγγραφών, στους λογαριασμούς με κωδικό αριθμό 65.00 και 64.20 του ΚΛΣΤ, τα δύο, διαφορετικά κατά νομική φύση και τύπο μεγέθη, που επιβαρύνουν το κεφάλαιο της χορηγηθείσας πίστωσης, ήτοι των τόκων των πιστωτικών συμβάσεων και του φόρου της εισφοράς του Ν. 128/1975, με αποτέλεσμα, αυτά, να συγχέονται, κάθε φορά, υπολογιστικά, σε μία, ενιαία λογιστική εγγραφή, που καταχωρήθηκε αυτοματοποιημένα, κάθε μήνα, στο μηχανογραφικό σύστημα της Τράπεζας και στα κατά ΚΒΣ και ΚΛΣΤ βιβλία της. Έτσι, με την μεθόδευση αυτή, η Τράπεζα επαύξησε προδήλως παράνομα το συμβατικό επιτόκιο και το επιτόκιο υπερημερίας, με το αντίστοιχο, κάθε φορά, ποσό του φόρου που προέκυπτε από την εκάστοτε ποσοστιαία επιβάρυνσή τους, με την εισφορά του Ν. 128/1975 και, στην συνέχεια, αποτυπώνοντας τον αυθαίρετο και προδήλως παράνομο, αυτοματοποιημένο, μηχανογραφικό υπολογισμό και χρέωση αυτού του φόρου, ως δήθεν μέρος των τόκων, τον υπολόγιζε και τον χρέωνε, κατά τον ίδιο ως άνω τρόπο, επί όλων των υπερημεριών των καταβολών, ως δήθεν μέρος του συμβατικού επιτοκίου υπερημερίας και, ακόμη, τον ανατόκιζε, ως δήθεν οφειλόμενο τόκο, ενώ, στην συνέχεια, κάθε έξι μήνες που κεφαλαιοποιούσε τους τόκους, κατά τον ίδιο ανωτέρω τρόπο και με την ίδια μεθόδευση, τον κεφαλαιοποιούσε και τον χρέωνε εκ νέου, επί του νέου κεφαλαίου που εκάστοτε προέκυτπε κατά τα ανωτέρω, μετά από έκαστη εξάμηνη κεφαλαιοποίηση. Με την ανωτέρω μεθόδευση, Τράπεζες, Servicers και Funds, αύξησαν, αυθαίρετα και παράνομα, το ΣΕΠΕ των πιστωτικών μας συμβάσεων, λογαριθμίζοντας και ενσωματώνοντας στον κώδικα του αυτοματοποιημένου μηχανογραφικού τους συστήματος, έναν αλλοιωμένο, νέο, πολυμεταβλητό, σύνθετο μαθηματικό τύπο-φόρμουλα, διαφορετικό από τον ανωτέρω της ΚΥΑ Ζ1-699 (ΦΕΚ 917 Β’/23-6-10), τον οποίο γνωρίζουν μόνον οι αρμόδιοι υπάλληλοί τους, ήτοι τα πρόσωπα εκείνα που τον λογαρίθμησαν, παραμετροποιώντας, μια προς μια, όλες τις επί μέρους μεταβλητές του και, στη συνέχεια, τον ενσωμάτωσαν, με την ως άνω, άγνωστη σε εμάς, αλλά και σε οποιονδήποτε τρίτο παραμετροποίηση, στον κώδικα του λογισμικού του αυτοματοποιημένου μηχανογραφικού σας συστήματος. 

(β) Δηλώνουμε ρητά, ότι, αν και οι συνθήκες της Χρηματαγοράς και, έτσι, το κόστος του χρήματος, μειώθηκαν κάθετα από την ημερομηνία σύναψης των πιστωτικών μας συμβάσεων, μέχρι και σήμερα, και ενώ το κόστος του χρήματος υπήρξε για μακρά περίοδο ακόμη και μηδενικό, Tράπεζες, Servicers και Funds, κάνοντας χρήση του καταχρηστικού όρου για τα κριτήρια μεταβολής του επιτοκίου, ουδέποτε το μείωσαν αναλογικά, γεγονός που αποδεικνύεται από τις μηνιαίες χρεοπιστώσεις των κινήσεων λογαριασμού των πιστωτικών μας συμβάσεων.

(γ) Δηλώνουμε ρητά, ότι, επειδή, επιπροσθέτως, έχοντας υπόψη την Οδηγία 2008/48/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 22ης Μαΐου 2008 για τις συμβάσεις καταναλωτικής πίστης και την κατάργηση της Οδηγίας 87/102/ΕΟΚ του Συμβουλίου που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα των ΕΚ, αριθμ. E 133 της 22-5-08, εξεδόθη η Κ.Υ.Α. Ζ1-699 (ΦΕΚ 917 Β’/23-6-10), κατά την οποία :
1. Το «Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης» (ΣΕΠΠΕ) μιας πιστωτικής σύμβασης, διαφέρει του «επιτοκίου χορηγήσεως» που αναγράφεται στην εν λόγω πιστωτική σύμβαση.
2. Το ΣΕΠΠΕ, ΔΕΝ μπορεί να υπολογιστεί με ΑΠΛΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, αλλά ΜΟΝΟΝ είτε αλγεβρικά, είτε μέσω διαδοχικών προσεγγίσεων, είτε μέσω προγράμματος υπολογιστή.
3. Το ΣΕΠΠΕ, ΔΕΝ μπορεί να υπολογιστεί για πίστωση που καταγγέλθηκε
4. Το ΣΕΠΠΕ, ΔΕΝ μπορεί να υπολογιστεί για πίστωση στην οποία ο καταναλωτής είναι υπερήμερος έστω και μία ημέρα.
5. Το ΣΕΠΠΕ, ΔΕΝ μπορεί να υπολογιστεί για πίστωση στην οποία ο καταναλωτής εκπληρώνει τις υποχρεώσεις έστω και μία ημέρα ενωρίτερα.
6. Το ΣΕΠΠΕ, ΔΕΝ μπορεί να υπολογιστεί άπαξ για πίστωση με κυμαινόμενο επιτόκιο.
7. Το ΣΕΠΠΕ, ΔΕΝ μπορεί να υπολογιστεί άπαξ για πίστωση με ρήτρες που επιτρέπουν μεταβολές στο ποσό ή το ύψος άλλων επιβαρύνσεων που συμπεριλαμβάνονται στο ΣΕΠΠΕ, που όμως ΔΕΝ είναι δυνατόν να προσδιοριστούν ποσοτικά ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ τη στιγμή του υπολογισμού του.
(γ.1) Καθίσταται σαφές, ότι, η ως άνω περί Σ.Ε.Π.Ε. ανάλυση, όπως αυτή μεταφέρεται και αποτυπώνεται στις λογιστικές εγγραφές της κίνησης του λογαριασμού των πιστωτικών μας συμβάσεων, επιβάλλει για την επιβεβαίωση και απόδειξη της νομιμότητας των εγγραφών Τραπεζών, Servicers και Funds, εξειδικευμένες τεχνικές, μαθηματικές και αναλογιστικές γνώσεις, που, σε κάθε περίπτωση, υπερβαίνουν τα διδάγματα της κοινής πείρας περί απλών αριθμητικών πράξεων, όπως, άλλωστε, πιστοποιεί και ο Καθηγητής Οικονομετρίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κύριος Γεώργιος Βάμβουκας, με την από 05/09/2015 γνωμοδότησή του. 
(γ.2) Προκύπτει αδιαμφισβήτητα, ότι,  καθ’ όλη τη διάρκεια των πιστωτικών μας συμβάσεων, Τράπεζες, Servicers και Funds, προέβαιναν με γνώση και πρόθεση: (α) στην παράνομη επιβάρυνση, με την ενσωμάτωση, τον παράνομο τοκισμό, κεφαλαιοποίηση και ανατοκισμό των απαιτήσεών τους με την εισφορά του Ν.128/1975, (β) στον παράνομο υπολογισμό του επιτοκίου των πιστωτικών μας συμβάσεων, με βάση υπολογισμού το ημερολογιακό έτος των 360 ημερών, αντί της εκ του νόμου ρητά προβλεπόμενης των 365 ημερών και, κατά τα δίσεκτα έτη, των 366 ημερών και (γ) στην αναφορά και τον παράνομο υπολογισμό του συνολικού ετήσιου πραγματικού επιτοκίου και του ποσοστού επιβάρυνσης των πιστωτικών μας συμβάσεων, αντίθετα με την Κ.Υ.Α. Ζ1-699 (ΦΕΚ 917 Β’/23-6-10) περί Σ.Ε.Π.Ε και ότι, έτσι, ενσωμάτωσαν σε όλες τις φερόμενες ως δήθεν απαιτήσεις τους, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και με περισσότερες πράξεις, διάφορα, αυθαίρετα χρηματικά ποσά, ειδικότερα δε τόκους, χρεολύσια, τόκους υπερημερίας και έξοδα και, ως εκ τούτου, εισέπραξαν και επιδιώκουν να εισπράξουν παράνομα, μη οφειλόμενα, αυθαίρετα χρηματικά ποσά, αυξάνοντας έτσι παράνομα τις φερόμενες ως δήθεν απαιτήσεις τους, τα έσοδα και τα κέρδη τους. Με τις ανωτέρω πράξεις και παραλήψεις τους, ενσωμάτωσαν, παράνομα και αυθαίρετα, σε όλες τις φερόμενες ως δήθεν οφειλές μας, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και με περισσότερες πράξεις, διάφορα χρηματικά ποσά, ειδικότερα δε τόκους, χρεολύσια, εισφορές, τόκους υπερημερίας, εξωλογιστικούς τόκους και έξοδα και, ως εκ τούτου, εισέπραξαν και επιδιώκουν να εισπράξουν διάφορα χρηματικά ποσά που αφορούν παράνομους τόκους, τα οποία δεν οφείλουμε σε καμία περίπτωση, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα το απαιτητό ποσό των πιστωτικών μας συμβάσεων να έχει φτάσει, με δική τους μόνον υπαιτιότητα, σε δυσθεώρητα ύψη.

(δ) Δηλώνουμε ρητά, ότι, όλα τα ανωτέρω έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η κατά επιστημονικά αποδεκτό τρόπο εκκαθάριση των απαιτήσεων από τις πιστωτικές μας συμβάσεις από εμάς τους ίδιους ή από οποιονδήποτε τρίτο, διαχωρίζοντας επακριβώς, κατά κεφάλαιο, τόκους, ανατοκισμούς και κεφαλαιοποιήσεις, την ενιαία χρέωση του σημερινού καταλοίπου των πιστωτικών συμβάσεων, όπως περιγράφεται, απεικονίζεται και αναφέρεται στα έγγραφα τους, στα επιμέρους ποσά των δυο διαφορετικά υπολογιζόμενων μεγεθών, ήτοι (α) των τόκων των πιστωτικών συμβάσεων και (β) του φόρου της εισφοράς του Ν. 128/1975 και ότι, εν κατακλείδι, οι απαιτήσεις εκ των πιστωτικών μας συμβάσεων δύναται να εκκαθαριστούν μόνον από τους ίδιους (Τράπεζες, Servicers, Funds), καθόσον μόνον αυτοί διαθέτουν τον υπολογιστικό αλγόριθμο που διαμόρφωσαν, παραμετροποίησαν και λογαρίθμησαν κατά τα ανωτέρω, οι αρμόδιοι υπάλληλοί τους, με την χρήση μιας νέας, διαφορετικά παραμετροποιημένης ως προς τις επί μέρους μεταβλητές της και, έτσι, άγνωστης σε εμάς και οποιονδήποτε τρίτο, διαφορετικής από αυτή της ΚΥΑ Ζ1-699 (ΦΕΚ 917 Β’/23-6-10), περί ΣΕΠΕ, μαθηματικής σχέσης-φόρμουλας, που είναι εμπιστευτική, εξαιρετικά πολύπλοκη και δυσνόητη, ακόμη και για επαγγελματίες μαθηματικούς και αποτέλεσε την βάση για την κατασκευή του πολυσύνθετου μαθηματικού αλγορίθμου, ο οποίος, αφού πρώτα λογαριθμίστηκε, στην συνέχεια, ενσωματώθηκε στο αυτοματοποιημένο μηχανογραφικό σύστημα της τράπεζας, στις εφαρμογές και τα λογισμικά που διαθέτειτε, προκειμένου, έτσι, οι αρμόδιοι υπάλληλοί της να μπορούν να πραγματοποιούν, σε πραγματικό χρόνο, αυτοματοποιημένες, πολυσύνθετες και δυσνόητες, ακόμη και για επαγγελματίες μαθηματικούς, πολυμεταβλητές μαθηματικές πράξεις, με τις οποίες, εν τέλει,  αύξησαν κατά τα ανωτέρω, αυθαίρετα και παράνομα, το ΣΕΠΕ των πιστωτικών μας συμβάσεων. 

(ε) Δηλώνουμε ρητά, ότι, ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ τον τρόπο υπολογισμού και, ως λογικά αναγκαία συνέπεια, το ύψος της φερόμενης σήμερα ως δήθεν οφειλής μας προς  Τράπεζες, Servicers και Funds, καθόσον όλες οι απαιτήσεις τους εκ των ανωτέρω πιστωτικών μας συμβάσεων δεν είναι ορισμένες και εκκαθαρισμένες, κατ' άρθρο 916 ΚΠολΔ και, έτσι, πρέπει να επανακαθοριστούν, μετά τον επανυπολογισμό, την εκκαθάριση και την απομείωσή τους κατά κεφάλαιο και τόκους. Και, ότι, επειδή, βάλλουμε κατά του συνόλου της απαιτήσεως και όχι κατά συγκεκριμένων μόνο κονδυλίων χρεοπιστώσεων, αφού κάθε κονδύλιο, με τις εκάστοτε χρεώσεις και πιστώσεις του, εξαρτάται απόλυτα από το προηγούμενο, κατά τρόπον ώστε να προσβάλλεται το σύνολο των απαιτήσεων Τραπεζών, Servicers και Funds, οι οποίες, έτσι, καθίστανται ΑΝΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ, κατ' άρθρο 916 ΚΠολΔ.

(στ')  Δηλώνουμε ρητά, ότι, η κατά καιρούς ενημέρωσή μας από Τράπεζες, Servicers και Funds, δια των εγγράφων που από καιρού εις καιρόν μας αποστέλουν, ΜΟΝΟΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΠΟΔΟΧΗ, τόσο των λογιστικών εγγραφών τους, όσο και του φερόμενου ως δήθεν συνολικού χρεωστικού μας υπολοίπου.

(ζ) Δηλώνουμε ρητά, ότι, ΔΕΝ βρισκόμαστε σε γενική και μόνιμη αδυναμία εκπλήρωσης των οφειλών μας, καθώς ο λόγος για το οποίο δεν τις εκπληρώνουμε οφείλεται σε αποκλειστική υπαιτιότητα Τραπεζών, Servicers και Funds, για όλους τους ανωτέρω λόγους που αναλυτικά διαλαμβάνονται στην Εξώδικη Δήλωση-Πρόσκληση μας, επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι, Τράπεζες, Servicers και Funds γνώριζαν καλώς, ήδη από την 25-02-2022, ότι με την Παρ.1, του Άρθρου 35, Ν 4818/2021, με ισχύ την από την 18/07/2021, το τεκμήριο της παύσης πληρωμών κατέστη πλέον μαχητό και, έτσι, το νέο κείμενο της Παρ. 1, του Άρθρου 77, Ν 4738/2020, διαμορφώθηκε και, πλέον, μετά την 18/07/2021, η μη εκπλήρωση, για διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών, συνολικών απαιτήσεων από Δάνεια, Αλληλόχρεους Λογαριασμούς και Πιστωτικές Κάρτες, που υπερβαίνουν το ποσό των 30.000 ευρώ και το 40% των συνολικών ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων μου, δεν συνιστά από μόνη της, την οριζόντια, αυτόματη, μηχανιστική απόδειξη της δήθεν αδυναμίας μας να τις εκπληρώνουμε κατά τρόπο γενικό και μόνιμο, στην οποία δεν χωρεί ανταπόδειξη, ήτοι δεν συνιστά κατά τρόπο αυτόματο, οριζόντιο και αμάχητο το τεκμήριο της παύσης πληρωμών που απαιτείται, προκειμένου η όποια τυχόν εναντίον μας Αίτηση Πτώχευσης να γίνει δεκτή στα Δικαστήρια.

) Προτείνουμε να βρεθεί μια κοινά αποδεικτή και βιώσιμη συμφωνία διευθέτησης των οφειλών μας, μετά τον ανωτέρω επανυπολογισμό, εκκαθάριση και, έτσι, την απομείωση και τον επανακαθορισμό τους. 

(θ) Καλούμε Τράπεζες, Servicers και Funds να απέχουν από κάθε πράξη που συνιστά καταχρηστική άσκηση δικαιώματος, όπως, ενδεικτικά, άιτηση έκδοσης Διαταγής Πληρωμής, επίσπευση Πλειστηριασμών, διενέργεια Κατασχέσεων και αιτήσεις υπαγωγής στον Πτωχευτικό Νόμο 4738/2020.


ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ


ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Προς απόδειξη όλων των ανωτέρω ζητημάτων, σύμφωνα με την λογιστική, την μαθηματική και την αναλογιστική επιστήμη, προσκομίζουμε Τεχνική Έκθεση Ανεξάρτητης Λογιστικής Πραγματογνωμοσύνης, που συντάσσεται, χωρίς προκατάληψη, επί των πιστωτικών μας συμβάσεων και τις κινήσεις λογαριασμού αυτών, από ειδικό επιστήμονα, Οικονομολόγο MBA, Λογιστή - Φοροτεχνικό Α’ Τάξεως, Διαχειριστή Αφερεγγυότητας του Υπουργείου Οικονομικών, Διαπιστευμένο Διαμεσολαβητή του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δικαστικό Πραγματογνώμονα, με βάση τους κανόνες της τέχνης και της λογιστικής, της μαθηματικής και της αναλογιστικής επιστήμης και παρέχει αιτιολογημένες απαντήσεις (άρθρο 198 ΚΠολΔ), που προκύπτουν, σε κάθε περίπτωση, από τον συσχετισμό των εγγράφων της κίνησης λογαριασμού επί των πιστωτικών συμβάσεων που προσκομίζουν και επικαλούνται Τράπεζες, Servicers και Funds, καθώς και με την ρητή επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων των εμπλεκομένων μερών. 
Η Τεχνική Έκθεση Ανεξάρτητης Λογιστικής Πραγματογνωμοσύνης εξετάζει επισταμένως την πιστωτική σύμβαση στην οποίααναφέρεται, για την ύπαρξη καταχρηστικών όρων, καθώς και για το κατά πόσον αυτή είναι σύμφωνη με τους γενικούς όρους των συναλλαγών των τραπεζών, της τραπεζικής δεοντολογίας και το κανονιστικό πλαίσιο της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρει αναλυτικά όλα τα ευρήματά σύμφωνα με τους προαναφερθέντες ελέγχους και αποφαίνεται επί του εκκαθαρισμένου της εκάστοτε φερόμενης ως δήθεν οφειλής του δανειολήπτη, διαχωρίζοντας την ενιαία χρέωση, παρακολούθηση και κίνηση του λογαριασμού εξυπηρέτησης της πιστωτικής σύμβασης, όπως περιγράφεται, απεικονίζεται και αναφέρεται στο ίδιο το έγγραφο της κίνησης λογαριασμού που προσκομίζουν Τράπεζες, Servicers και Funds, παραθέτοντας, στο τέλος, αναλυτικά, ένα προς ένα, όλα τα σχετικά ευρήματα και τα επ' αυτών συμπεράσματα.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ, ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ:
 • ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 • ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ
 • ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ
 • ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΙΚΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗ ΒΕΒΑΙΟΥ & ΑΝΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ
 • ΣΤΟΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΥΣ & ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 128/1975, ΕΚΤΟΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΤΟΥΣ 360 ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΤΙ ΤΩΝ 365 & 366 ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΤΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ Ζ1-699 (ΦΕΚ 917 Β’/23-6-10) ΓΙΑ ΤΟ Σ.Ε.Π.Ε. (ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ)
 • ΣΤΟΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ECLI:EU:C:2016:842 ΔΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠΕ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ !!!

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΕ: ΟΤΑΝ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ Σ.Ε.Π.Ε. ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝΗ παράλειψη της τράπεζας να μνημονεύσει στη σύμβαση πιστώσεως όλα τα στοιχεία τα οποία, βάσει της οδηγίας, πρέπει να περιλαμβάνονται υποχρεωτικά στη σύμβαση, όπως είναι το ΣΕΠΕ, ο αριθμός και η περιοδικότητα των καταβολών στις οποίες πρέπει να προβεί ο καταναλωτής, τα συμβολαιογραφικά έξοδα και οι απαιτούμενες από τον δανειστή εγγυήσεις και ασφάλειες, δύναται να επισύρει την εκ μέρους των κρατών μελών επιβολή της κυρώσεως της εκπτώσεως του δανειστή από το δικαίωμα εισπράξεως τόκων και εξόδων, οσάκις η παράλειψη μνείας των στοιχείων αυτών δύναται να θέσει εν αμφιβόλω τη δυνατότητα του καταναλωτή να εκτιμήσει το περιεχόμενο της δεσμεύσεώς του !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

Τα υπό συζήτηση ερωτήματα, λοιπόν, είναι τα εξής :
 1. Πόσο ορισμένη είναι η απαίτηση της Τράπεζας, όταν για την έκδοση διαταγής πληρωμής προσκομίζει ,ΤΟ ΠΟΛΥ, μία κίνηση λογαριασμού ;;;
 2. Μπορεί ο αντισυμβαλλόμενος του πιστωτικού ιδρύματος (δλδ ο δανειολήπτης) να επιβεβαιώσει την μετατροπή των συμβατικών όρων σε αριθμητικές πράξεις ;;;
 3. Μήπως μπορεί ο Δικαστής ;;;
 4. Στις λογιστικές εγγραφές της απαίτησης της Τράπεζας, είχε ή/και έχει πρόσβαση ο δανειολήπτης ;;;
 5. Μήπως ο Δικαστής ;;;
 6. Στον τρόπο υπολογισμού της απαίτησης της Τράπεζας, είχε ή/και έχει πρόσβαση ο     δανειολήπτης ;;;
 7. Μήπως ο Δικαστής ;;;
 8. Πώς προκύπτει, στην κίνηση του λογαριασμού μου, ότι π.χ. το ποσό των 90,38€ είναι σωστό και, έτσι, εκκαθαρισμένο ;;; 
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ !!!
ΠΩΣ;;;
Αρκεί να ζητήσουμε από την ΤΡΑΠΕΖΑ, με το ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ, ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ, να μας δώσει τα αντίγραφα των υπολογιστικών πράξεων κάθε χρέωσης, όπως αυτές είναι καταχωρημένες στην κίνηση του λογαριασμού μας, από τις οποίες πρέπει να αποδεικνύεται ότι αυτές έγιναν κατ' εφαρμογή του μαθηματικού τύπου - φόρμουλας της ΚΥΑ Ζ1-699 (ΦΕΚ 917 Β’/23-6-10) περί ΣΕΠΕ, όπως αυτή αναλύεται στην από 05/09/2015 Γνωμοδότηση του Καθηγητή Οικονομετρίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κου ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΜΒΟΥΚΑ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/10/blog-post_72.htmlΚι αν δεν μας τα δώσει ;;;
Ζητάμε από ττην ΤΡΑΠΕΖΑ να επανακαθορίσει την απαίτησή της !!!

Κι αν αυτή δεν το κάνει ;;;
Τότε προφανώς, η απαίτησή της ΠΑΣΧΕΙ βεβαιότητας !!!

Και τι συνέπειες επιφέρει αυτό ;;;
ΑΚΥΡΩΣΙΑ της Διαταγής Πληρωμής !!!


ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ κου ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΜΒΟΥΚΑ :


ΕΞ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ:  

1ο) Το 99,999% των Διαταγών Πληρωμής πάσχουν ελλείψεως αποδεικτικότητας με έγγραφα, καθώς αυτές έχουν εκδοθεί ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ εκάστης Τραπέζης καθώς ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΑΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΒΑΣΗ Σ.Ε.Π.Ε., ΑΛΛΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ-ΧΡΕΩΣΗΣ.Με πιο απλά λόγια, στην κίνηση λογαριασμού όπου αναφέρονται οι ΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι η τάδε ΧΡΕΩΣΗ ή η δείνα ΠΙΣΤΩΣΗ ανταποκρίνεται στο Σ.Ε.Π.Ε. της δανειακής Σύμβαης.

2ο) Το 100% των Ανακοπών που κρίνουν ΑΟΡΙΣΤΟ τον ισχυρισμό περί μή βέβαιης και μή εκκαθαρισμένης απαίτησης ,ούσα μή υπολογισμένη βάση Σ.Ε.Π.Ε., θα πρέπει να Κριθούν (ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ & ΔΙΚΑΣΤΕΣ) περί του πραγματικού, τελικώς, ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ αυτής ταύτης της εκδοθείσας Διαταγής Πληρωμής.

3ο) Το 100% των Δικαστών που εκτιμούν ότι, επίδικη απαίτηση με Σ.Ε.Π.Ε. μπορεί να ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ επί της Έδρας με απλές μαθηματικές πράξεις κι ούτως να ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ η οφειλή, ΜΑΛΛΟΝ είναι οι ίδιοι Απόφοιτοι Οικονομικού Πανεπιστημίου, Τομέα Οικονομετρίας και σε δεύτερο πτυχίο αυτό της Νομικής.

ΥΓ: Σ.Ε.Π.Ε. υπάρχει ΚΑΙ στα Στεγαστικά/Επισκευαστικά Δάνεια

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ
Ο Γεώργιος Α. Βάμβουκας είναι Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στα πανεπιστήμια Bristol (Prel. M.Sc. in Quantitative Economics) και Bath (M.Sc. in Economics) της Μ. Βρετανίας. Έχει αναγορευθεί Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Οι μεταπτυχιακές του σπουδές στη Μ. Βρετανία χρηματοδοτήθηκαν με υποτροφία του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Οι ερευνητικές-συγγραφικές δραστηριότητές του εστιάζονται στους χώρους των Οικονομικών Διακυμάνσεων, της Βιομηχανικής Θεωρίας και Πολιτικής, της Ανταγωνιστικότητας, της Εφαρμοσμένης Οικονομετρίας, της Οικονομικής Ανάπτυξης, των Δημοσίων Οικονομικών, των Διεθνών Οικονομικών και της Μακροοικονομικής Θεωρίας και Πολιτικής.

Έχει διατελέσει Ειδικός Γραμματέας στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Πολιτισμού. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο ΚΕΠΕ (Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών), επιστημονικός ερευνητής στο ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών) και οικονομικός σύμβουλος στη Βουλή των Ελλήνων. Την περίοδο 1988-2001 υπήρξε μόνιμος Αρθρογράφος-Συνεργάτης του εβδομαδιαίου περιοδικού Οικονομικός Ταχυδρόμος. To δημοσιευμένο επιστημονικό-συγγραφικό του έργο υπερβαίνει τις 200 δημοσιεύσεις, όπως άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, βιβλία, μονογραφίες, ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια και διάφορες ερευνητικές μελέτες.

Το ερευνητικό του έργο σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με τη διαδικασία κριτών, υπερβαίνει τα 40 δημοσιευμένα άρθρα, όπως Southern Economic Journal, Public Finance, Atlantic Economic Journal, Applied Economics, International Economic Journal, International Advances in Economic Research, Applied Economics Letters, Rivista di Politica Economica, Applied Economics Quarterly, Economia Inrernazionale, Archives of Economic History, Journal of Applied Economics, Indian Economic Journal, South-Eastern Europe Journal of Economics κ.λπ. Έχει διατελέσει κριτής σε καταξιωμένα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Αναφορές (citations) στο επιστημονικό του έργο μνημονεύονται σε έγκυρες διεθνείς βάσεις δεδομένων, όπως Social Sciences Citation Index, Research in Economic Papers, International Bibliography of the Social Sciences, κ.ά.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ #runmarathon ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΩΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ;;;
Η Standard and Poor’s υποβάθμισε σε «default» την Εθνική Τράπεζα !!!

Αφού χρεοκόπησαν πρώτες οι τράπεζες, γιατί θα πρέπει να χρεοκοπήσουν και οι δανειολήπτες ;;;

Ας αφήσουμε λοιπόν τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν για +107 Δις, όσο ακριβώς υπολογίζονται επίσημα τα κόκκινα δάνεια !!!

Σε D υποβάθμισε ο οίκος Standard & Poor’s την Εθνική Tράπεζα, λόγω της δημόσιας προσφοράς για επαναγορά των ομολόγων της, σύμφωνα με το Reuters.

Επίσης, ο οίκος υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση των τίτλων κύριας εξασφάλισης της τράπεζας σε D (Default) από CCC- και των τίτλων μειωμένης εξασφάλισης σε D από C.

ΣΤΕ : ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΕ 1260/2015 
Αντισυνταγματική η δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών που διατάσσεται με πράξη του ΣΔΟΕ !!!
Η κατ’ εφαρμογή του άρθρου 30 παρ. 5 περίπτωση ε του ν. 3296/2004 δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και λοιπών περιουσιακών στοιχείων που διατάσσεται με πράξη του ΣΔΟΕ αποτελεί διοικητικό μέτρο και διακρίνεται από την απαγόρευση κίνησης λογαριασμών και εκποίησης περιουσιακών στοιχείων που διατάσσεται κατά το άρθρο 48 του ν. 3691/2008. Η διάταξη αυτή αντίκειται στα άρθρα 5 παρ. 1, 17 παρ. 1 και 25 παρ. 1 του Συντάγματος και 1 ΠΠΠ της ΕΣΔΑ

Το πλήρες κείμενο της απόφασης

Αριθμός 1260/2015
ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ Δ΄

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΣΑΜΑΡΑΣ & ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
Η αρχειοθέτηση της υπόθεσης οφείλεται στη διάταξη του άρθρου 78 του ν. 4146/2013, που ψήφισαν οι ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ, η οποία παρέχει ασυλία στους προέδρους, στα μέλη διοικητικών συμβουλίων και στα τραπεζικά στελέχη για τα δάνεια που χορήγησαν στα πολιτικά κόμματα !!!

Η δικογραφία για τα δάνεια των κομμάτων έχει τεθεί στο αρχείο σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη για τα δάνεια της ΑΤΕ, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ανέφερε πως «στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρχε και άλλη δικογραφία, η οποία αφορούσε τα δάνεια της ΑΤΕ προς τα πολιτικά κόμματα, η οποία όμως και αυτή τέθηκε στο αρχείο, σύμφωνα με την προαναφερθείσα διάταξη. Και κατά την άποψη μου, η προαναφερθείσα διάταξη για αυτό ψηφίστηκε».

Όπως εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης «η αρχειοθέτηση της υπόθεσης οφείλεται στη διάταξη του άρθρου 78 του ν. 4146/2013, η οποία στην ουσία παρέχει ασυλία στους προέδρους, στα μέλη διοικητικών συμβουλίων και στα τραπεζικά στελέχη για μια κατηγορία δανείων».

ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ !!!

ΟΙ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ
Τράπεζες & Δανειστές μας ζητούν να χρηματοδοτήσουμε με την ανακεφαλαιοποίηση τους πλειστηριασμούς των σπιτιών μας, προτείνοντάς μας ως αντάλλαγμα να μετακομίσουμε σε μικρότερα σπίτια ή να μας κάνουν νοικάρηδες στα σπίτια μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_754.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_590.htm


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ & ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ
Δεν θα τακτοποιήσουμε εμείς, δια της συνεργασίας μας, τα νομικά ελαττώματα των πιστωτικών μας συμβάσεών, που πέφτουν όλες στα δικαστήρια για δεκάδες πλέον λόγους !!!  

ΔΕΕ : ΑΠΟΦΑΣΗ-ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΔΕΕ C-449/2013, Consumer Finance SA κατά Ingrid Bakkaus
Στην τράπεζα το βάρος απόδειξης για την υποχρέωση ενημέρωσης των δανειοληπτών και ελέγχου της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη (Υπεύθυνος Δανεισμός & Συνυπαιτιότητα Δανειστή στην υπερχρέωση του δανειολήπτη) !!!


Η τυποποιημένη ρήτρα στις δανειακές συμβάσεις περί εκπλήρωσης της υποχρέωσης ενημέρωσης του καταναλωτή δεν αρκεί !!!

Το Δικαστήριο της ΕΕ απεφάνθη στην υπόθεση C-449/13 ότι ο πιστωτικός φορέας υποχρεούται να αποδεικνύει την ορθή εκπλήρωση των προσυμβατικών του υποχρεώσεων, σχετικά με την παροχή πληροφοριών και διευκρινίσεων στον δανειολήπτη, ούτως ώστε ο τελευταίος να μπορεί να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τη σύναψη συμβάσεως πιστώσεως. Έκρινε, λοιπόν, το Δικαστήριο ότι η τυποποιημένη ρήτρα, που περιλαμβάνεται στις δανειακές συμβάσεις και που ορίζει ότι ο δανειολήπτης αναγνωρίζει ότι παρέλαβε το έντυπο και έλαβε γνώση αυτού,δεν μπορεί να παρέχει στον πιστωτικό φορέα τη δυνατότητα παρακάμψεως των σχετικών υποχρεώσεών του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΟ CIA & ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!!

ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Καταγγέλλει ως κατώτερη κάθε περίστασης τη σημερινή ηγεσία του κόμματος και όλους μαζί τους δελφίνους, που ενώ έχτισαν τις καρριέρες τους στην πλάτη και στο όνομα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, σήμερα σφυρίζουν κλέφτικα και κάνουν πως δεν ακούν το ντόρο από τα δημοσιεύματα που κατακλύζουν το διαδίκτυο !!!  
Διαβάστε στη συνέχεια το δελτίο τύπου και ολόκληρη την ερώτηση του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Σε εποχές δύσκολες και σε καιρούς πονηρούς, όπου τα εθνικά μας θέματα «καίνε», υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν την άμβλυνση συνειδήσεων και την ισοπέδωση των πάντων.
Η ελληνική κυβέρνηση, ως κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, δεν μπορεί να αφήνει τίποτα αναπάντητο και καμία σκιά να πλανιέται πάνω από την χώρα, την πολιτική ζωή και την ιστορία του τόπου.
Πολύ δε περισσότερο, η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και οι επίδοξοι διεκδικητές της προεδρίας του ιστορικού αυτού κόμματος που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, με την ιστορία και το όνομα του οποίου έχτισε πολιτικές καριέρες τουλάχιστον η μισή παράταξη.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΣΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !!! ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ MIKEL !!!

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Μπήκε το πρώτο λουκέτο σε Mikel στην Πάτρα !!!«Η ποιότητά μας. Οι επιθυμίες σας». Αυτό πρεσβεύει η γνωστή επιχείρηση εστίασης Mikel που ξεκίνησε δειλά από την Λάρισα από τον Λευτέρη Κυριακάκη για να φτάσει αυτή
τη στιγμή να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 118 καταστήματα, όπως αναφέρεται στο σάιτ της εταιρείας mikelcc.gr, στο διαδίκτυο.


Μοναδικά χαρμάνια καφέ σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της ομάδας των Mikel και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, έκαναν τα καταστήματα Mikel αγαπημένα στέκια του κόσμου.

Στην Πάτρα ο ερχομός των Mikel αποτέλεσε μία ευχάριστη είδηση. Ωστόσο οπως διαβάζουμε στο dete.gr , μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα όσους περνούσαν από το γνώριμο σημείο της Αγ. Ανδρέου 89 πριν την γωνία της Ερμού καθώς είδαν το μαγαζί κλειστό, τα τραπεζοκαθίσματα μαζεμένα και τον εξοπλισμό σε κούτες.

3 ΤΡΙΣ ΜΑΥΡΟΥ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ & ΜΟΥΝΤΙΑΛ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Γερμανική ΜΚΟ: Αποθήκη βρώμικου χρήματος η Γερμανία, με παρκαρισμένα 
3 τρισεκατομμύρια ευρώ που δεν φορολογούνται !!!
Σύμφωνα με έρευνα της μη κυβερνητικής οργάνωσης Tax Justice Network που δημοσίευσε η Deutshe Welle, η Γερμανία βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα με τις πιο επιβλαβείς σκιώδεις οικονομίες στον κόσμο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική ραδιοφωνία μέλος της οργάνωσης αναφέρθηκε στο μέγεθος της φοροδιαφυγής που παρατήρησε η οργάνωση στη Γερμανία τονίζοντας χαρακτηριστικά

«Συνεχίζουν να υπάρχουν στη Γερμανία 3 τρισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 3.000 δισεκατομμύρια ευρώ, από ξένους, τα οποία παίρνουν επιτόκια αλλά δεν φορολογούνται. Ένας γερμανός τραπεζίτης έχει το δικαίωμα να δεχθεί χρήματα ακόμη και αν γνωρίζει ότι προέρχονται από φοροδιαφυγή που έχει γίνει σε άλλα κράτη, από απάτη, παθητική δωροδοκία ή εκβιασμό. Είναι σαν να λέμε: Όσο οι παρανομίες γίνονται στο εξωτερικό, εμείς ευχαρίστως να επωφεληθούμε από αυτό το βρώμικο χρήμα».

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΞΕΝΑ FUNDS !!!

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ Η EUROBANK ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ανοίγει και με τη βούλα η αγορά των κόκκινων δανείων για τα ξένα (;;;) funds !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_754.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_590.htm


Σε ξένα εξειδικευμένα funds ανοίγει και με την "βούλα" η διαχείριση των "κόκκινων" δανείων των τραπεζών. Όπως εκτιμάται, χωρίς τη συνδρομή των ξένων οίκων δεν μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση ενός όγκου μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων που, όπως κατέγραψε το AQR των ελληνικών τραπεζών από τον SSM, ανέρχονται σε 107 δισ. ευρώ.

Χθες, στη διάρκεια της ενημέρωσης προς τους αναλυτές ξένων οίκων, η Eurobank ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένους εξειδικευμένους οίκους για τη δημιουργία δύο joint ventures, το ένα για τη διαχείριση δανείων λιανικής και το άλλο για τη διαχείριση επιχειρηματικών δανείων. 


ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ Η ΔΕΗ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!

THN 31/10/2015 ΕΛΗΞΕ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ ΛΟΓΩ CAPITAL CONTROLS
H ΔΕΗ ξεκίνησε να ξανακατεβάζει τους διακόπτες !!!
Στα 2,2 Δις τα χρέη των καταναλωτών !!!

Πρόγραμμα διακοπών ρεύματος σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά ενεργοποιεί σε όλη την Ελλάδα η ΔΕΗ, στην προσπάθειά της να ανακόψει το κύμα ανεξόφλητων λογαριασμών που έχει φουσκώσει ξανά μετά την επιβολή capital controls.


Τα συνολικά χρέη των καταναλωτών προς τη ΔΕΗ διαμορφώνονται πλέον σε επίπεδα που φτάνουν τα 2,2 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιώτακη, αυτή τη στιγμή το 30% των πελατών της ΔΕΗ έχει ανεξόφλητες οφειλές στην Επιχείρηση.

Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος χθες, τουλάχιστον 2,1 εκατομμύρια καταναλωτές έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο αριθμός έχει μειωθεί σε σχέση με τα περίπου 2,5 εκατομμύρια πριν από λίγο καιρό, ανεξάρτητα αν το ύψος των οφειλών έχει ανέβει.

SSL Certificates