.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΟ CIA & ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!!

ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Καταγγέλλει ως κατώτερη κάθε περίστασης τη σημερινή ηγεσία του κόμματος και όλους μαζί τους δελφίνους, που ενώ έχτισαν τις καρριέρες τους στην πλάτη και στο όνομα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, σήμερα σφυρίζουν κλέφτικα και κάνουν πως δεν ακούν το ντόρο από τα δημοσιεύματα που κατακλύζουν το διαδίκτυο !!!  




Διαβάστε στη συνέχεια το δελτίο τύπου και ολόκληρη την ερώτηση του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Σε εποχές δύσκολες και σε καιρούς πονηρούς, όπου τα εθνικά μας θέματα «καίνε», υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν την άμβλυνση συνειδήσεων και την ισοπέδωση των πάντων.
Η ελληνική κυβέρνηση, ως κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, δεν μπορεί να αφήνει τίποτα αναπάντητο και καμία σκιά να πλανιέται πάνω από την χώρα, την πολιτική ζωή και την ιστορία του τόπου.
Πολύ δε περισσότερο, η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και οι επίδοξοι διεκδικητές της προεδρίας του ιστορικού αυτού κόμματος που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, με την ιστορία και το όνομα του οποίου έχτισε πολιτικές καριέρες τουλάχιστον η μισή παράταξη.

Το έγγραφο που φέρεται να ανήκει στην CIA και μέσω αυτού επιχειρείται η εμπλοκή του αείμνηστου εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή με τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής, κατά την προσωπική μου άποψη, αποτελεί ένα ακόμα «χτύπημα» όσων θα ήθελαν να ισοπεδώσουν τα πάντα σε αυτή τη χώρα και κυρίως, να πλήξουν τα σύμβολα της δημοκρατίας.
Η Ελλάδα οφείλει να απαντήσει. Η κυβέρνηση να αναζητήσει την πιστότητα του εγγράφου και των όσων αναφέρονται σε αυτό.
Η Ελλάδα είναι φτωχή, αλλά κυρίαρχη χώρα. Ας το καταλάβουν, εχθροί και φίλοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates