.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΣΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !!! ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ MIKEL !!!

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Μπήκε το πρώτο λουκέτο σε Mikel στην Πάτρα !!!



«Η ποιότητά μας. Οι επιθυμίες σας». Αυτό πρεσβεύει η γνωστή επιχείρηση εστίασης Mikel που ξεκίνησε δειλά από την Λάρισα από τον Λευτέρη Κυριακάκη για να φτάσει αυτή
τη στιγμή να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 118 καταστήματα, όπως αναφέρεται στο σάιτ της εταιρείας mikelcc.gr, στο διαδίκτυο.


Μοναδικά χαρμάνια καφέ σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της ομάδας των Mikel και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, έκαναν τα καταστήματα Mikel αγαπημένα στέκια του κόσμου.

Στην Πάτρα ο ερχομός των Mikel αποτέλεσε μία ευχάριστη είδηση. Ωστόσο οπως διαβάζουμε στο dete.gr , μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα όσους περνούσαν από το γνώριμο σημείο της Αγ. Ανδρέου 89 πριν την γωνία της Ερμού καθώς είδαν το μαγαζί κλειστό, τα τραπεζοκαθίσματα μαζεμένα και τον εξοπλισμό σε κούτες.

Παράλληλα μία μεγάλη ανακοίνωση έχει μπει στην βιτρίνα του μαγαζιού όπου υπογραμμίζεται ότι οι Πατρινοί πελάτες του Mikel θα μπορούν να εξυπηρετούνται στη συνέχεια από το άλλο κατάστημα της αλυσίδας στην Πάτρα, στην οδό Μαιζώνος 61-63, στην πλ. Όλγας (πλ. Εθνικής Αντιστάσεως).

Δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη και τελικά το συγκεκριμένο μαγαζί κατέβασε ρολά. Είχε ανοίξει στο σημείο γύρω στα δύο και πλέον χρόνια και είχε μία καλή πορεία με τους Πατρινούς και όχι μόνο, να γεμίζουν τόσο το εσωτερικό του όσο και τα τραπέζια που ήταν έξω. Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις που συχνά επιφύλασσε η επιχείρηση Mikel ήταν και τα κεράσματα της. Για παράδειγμα κάθε φορά που η αλυσίδα είχε γενέθλια ή έφτανε σε έναν συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων φρόντιζε να κερνάει τον κόσμο ό,τι καφέ διάλεγε, ευχαριστώντας τον έτσι και για την σταθερή προτίμηση του στα Μikel.

Ασφαλώς το κλείσιμο του Mikel της οδού Αγ. Ανδρέου έπεσε λίγο σαν κεραυνός εν αιθρία στην αγορά της Αχαικής πρωτεύουσας μιας και η εικόνα του μαγαζιού ήταν σε γενικές γραμμές καλή.Από την άλλη είναι αλήθεια πως η οικονομική κρίση σε συνδυασμό και με την πληθώρα πλέον καφετεριών στο ευρύτερο ιστορικό κέντρο της πόλης της Πάτρας να έπαιξαν το δικό τους αρνητικό ρόλο στην τελική απόφαση του επιχειρηματία που είχε αναλάβει την λειτουργία του μαγαζιού της Αγ. Ανδρέου.

Πάντως όπως προείπαμε τα Mikel παραμένουν στην Πάτρα και το άλλο κατάστημα της αλυσίδας στην Πλατεία Όλγας συνεχίζει κανονικά την επιτυχημένη πορεία του, χωρίς προβλήματα και με άλλη ιδιοκτησία, φροντίζοντας πάντα για την υψηλή ποιότητα του καφέ και των ροφημάτων αλλά και των συνοδευτικών βουτημάτων και αρτοσκευασμάτων που προσφέρονται στο κοινό.
DETE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates