.

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΠΩΣ Η ΕΚΤ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ
Το κόστος δανεισμού της Γερμανίας παραμένει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, αλλά προβλέπεται να υποχωρήσει περαιτέρω, όπως αναφέρουν παράγοντες της αγοράς, χάρη στις αγορές της ΕΚΤ !!!


Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα βρίσκεται αντιμέτωπη με ελλείψεις τίτλων. Για να μπορέσει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, εκμεταλλεύεται τις πρόσφατες αλλαγές στους κανόνες της και αποδύεται σε αγορές βραχείας διάρκειας ομολόγων. Η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας, λειτουργώντας εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αγόρασε ομόλογα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με επιτόκιο κάτω από το επιτόκιο καταθέσεων (-0,40%). Οι φήμες ότι θα αυξηθούν αυτές οι αγορές στο εγγύς μέλλον επιτείνουν και τη ζήτηση για τα γερμανικά ομόλογα, με την κορυφαία αξιολόγηση από τους διεθνείς οίκους. Κατά τον Φρέντερικ Ντουκρότσετ, ανώτατο οικονομολόγο της Pictet, «αυτό το οποίο έχει αλλάξει από τον Δεκέμβριο του 2016 έχει να κάνει με το ότι ακόμα κι αν μέσα στους επόμενους μήνες δυσκολευθεί η ΕΚΤ να εντοπίσει τίτλους, ήδη αυτό από σήμερα επηρεάζει την πολιτική της. Αυτή είναι η πιο σημαντική εξέλιξη και εγκυμονεί τους περισσότερους κινδύνους για την αγορά».

(ΒΙΝΤΕΟ) ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ !!!

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;;
Γιατί θα πρέπει να νομιμοποιήσουν όλα τα εναντίον τους - και εναντίον του δημοσίου συμφέροντος - εγκλήματα, που ομολογούν πλέον στα δικαστήρια  οι ίδιοι οι τραπεζικοί υπάλληλοι που τους εξαπάτησαν, εκτελώντας τις οδηγίες των διοικήσεων ;;;





ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ ΒΙΖΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Κομπίνα εκατομμυρίων στο προξενείο μας στην Κωνσταντινούπολη, με σοβαρότατες προεκτάσεις οι οποίες φτάνουν μέχρι και σε θέματα εθνικής ασφάλειας της χώρας το κρίσιμο χρονικό διάστημα από το 2011 μέχρι το 2014 (δηλαδή επί υπουργίας Σταύρου Δήμα, Πέτρου Μολυβιάτη, Δημήτρη Αβραμόπουλου και Ευάγγελου Βενιζέλου) αποκαλύπτει το Documento !!!



Το θέμα προκάλεσε και προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στους διαδρόμους του υπουργείου Εξωτερικών, αφού ο βασικός εμπλεκόμενος δεν είναι ένα απλός υπάλληλος αλλά ένας υψηλόβαθμος διπλωμάτης, ο οποίος υπηρέτησε σε ένα από τα πιο κρίσιμα για τα εθνικά μας θέματα πόστο, στο Γενικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης, επί σειρά ετών.

Η δικογραφία-καταπέλτης έφτασε και στον εισαγγελέα Διαφθοράς, διαβιβάστηκαν από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΞ τουλάχιστον δύο πορίσματα (το πρώτο το 2015), στάλθηκαν αιτήματα δικαστικής συνδρομής, ενώ άνοιξαν ακόμη και λογαριασμοί στην Τουρκία.

(ΒΙΝΤΕΟ) ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΕΠ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΤΑ ΚΕΠ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ & ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ & ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΝΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ΤΟΚΟΥΣ !!!
Στην πράξη τα ΓΕΥΔ θα λειτουργούν προς όφελος των τραπεζών, αφού θα προτείνουν στους δανειολήπτες αυτά που τους προτείνουν και οι τραπεζουπάλληλοι στα καταστήματα και, έτσι, το όφελος από τη λειτουργία τους θα το καρπωθούν τελικά οι τράπεζες, που θα εξοικονομήσουν το κόστος της δημιουργίας αντίστοιχων υπηρεσιών, με την πρόσληψη νέου, εξειδικευμένου προσωπικού, με αποτέλεσμα, οι τράπεζες, μετά τις διασώσεις τους, να φορτώσουν στους φορολογούμενους ακόμη και το κόστος της νομοθετικής τους υποχρέωσης για την ενημέρωση των δανειοληπτών που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια και τις κάρτες τους !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/03/blog-post_1.html



ΤΑ ΓΕΥΔ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ :

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.
  • ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΑΝΕΙΩΝ & ΚΑΡΤΩΝ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ,  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ "ΚΟΥΛΗΣ" ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!


ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΣΤΟΙΒΑΖΟΥΝ ΧΥΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ
Θλιβερές εικόνες για τη Δικαιοσύνη...στην Ελλάδα του 2017 !!!




Η εικόνα που βλέπετε δεν ανήκει σε κάποια τριτοκοσμική χώρα, του προηγούμενου αιώνα. Είναι ελληνική, σημερινή (4/3/2017) και αποτυπώνει μια θλιβερή πραγματικότητα.

Στο Εφετείο Αθηνών, βρήκαν τρόπο να «φυλάσσουν» τις αμέτρητες δικογραφίες: Τις στοιβάζουν, χύμα, στο υπόγειο!

50,6% ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ !!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΑΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
Κατά την κρίσιμη περίοδο 1980-1996, που τα κρατικά ελλείμματα ακολουθούσαν αχαλίνωτη ανοδική πορεία, το ελληνικό δημόσιο χρηματοδοτούσε τα υπέρογκα ελλείμματά του με διαδοχικές εκδόσεις εντόκων γραμματίων, προκαλώντας τη διαρκή αυξητική τάση του δημοσίου χρέους. Η διατήρηση των επιτοκίων των εντόκων γραμματίων επί σειρά ετών γύρω στο 20%, είχε ως αποτέλεσμα τη συνεχή αύξηση των τοκοχρεολυτικών δαπανών εξυπηρέτησης του χρέους της κεντρικής κυβέρνησης, με συνέπεια την άνοδο των κρατικών δαπανών και τη μεγέθυνση των ελλειμμάτων, με τελική κατάληξη την ανεξέλεγκτη αύξηση του δημοσίου χρέους. 
Πέραν πάσης αμφιβολίας επιτόκια της τάξης του 14,25% έως 24,0% βάσει των οποίων το ελληνικό δημόσιο δανειζόταν κατά την διάρκεια της περιόδου 1980-1994, θεωρούνται τοκογλυφικά και ζημιογόνα για την εθνική οικονομία. 
Ο τοκογλυφικός χαρακτήρας των επιτοκίων των εντόκων γραμματίων, πιστοποιείται από την τρομακτική άνοδο των τοκοχρεολυσίων και κατά προέκταση την υπέρμετρη αύξηση των συνολικών κρατικών δαπανών. Αξιομνημόνευτο είναι ότι την περίοδο 1980-1994, τα τοκοχρεολύσια εξυπηρέτησης του χρέους της κεντρικής κυβέρνησης από 54 εξακοντίστηκαν σε 5.867 δις δραχμές, με θλιβερή συνέπεια οι δαπάνες τοκοχρεολυσίων από 11,7% να φτάσουν να αντιπροσωπεύουν το 50,6% των συνολικών δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού.
bamb

Η Δυναμική του Δημοσίου Χρέους

Από τεχνοκρατικής άποψης, η διαχρονική εξέλιξη του δημοσίου χρέους μιας χώρας προσδιορίζεται από ποιοτικούς και ποσοτικούς παράγοντες. Για παράδειγμα, ο ποιοτικός παράγοντας που λέγεται «διαφθορά» του κομματικού-πολιτικού συστήματος κυβερνητικής-κρατικής εξουσίας, έχει αποδειχτεί στην πράξη ότι στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, συνιστά βασικότατο προσδιοριστικό παράγοντα της διαχρονικής αύξησης του δημοσίου χρέους. Η διαφθορά του κομματικού-πολιτικού κατεστημένου κυβερνητικής εξουσίας, με τις μίζες και τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος δημιουργεί τις υπερβάσεις των κρατικών δαπανών, προκαλώντας στη συνέχεια τεράστια δημοσιονομικά ελλείμματα, με οικτρό επακόλουθο την ανοδική τάση του δημοσίου χρέους. Δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι το έλλειμμα συνιστά μέρος της δαπάνης και η κάλυψή του γίνεται με την προσφυγή της χώρας σε εσωτερικό και εξωτερικό δανεισμό, επιφέροντας έτσι την διαρκή ανοδική πορεία του δημοσίου χρέους.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ !!!

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Τέλος στις υπογραφές δανείων και άλλων συμβάσεων με το πιστόλι στον κρόταφο !!!


Με τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας προβλέπεται πλέον ότι τράπεζες, ασφαλιστικές και σειρά άλλων παρόχων υπηρεσιών και προϊόντων πρέπει να δίνουν στον καταναλωτή το σχέδιο της σύμβασης και εύλογο χρόνο για να τη μελετήσει, να κάνει προτάσεις για αλλαγές πριν την υπογράψει, τόνισε ο Συνήγορος του Καταναλωτή Λευτέρης Ζαγορίτης.




Οι τράπεζες υποχρεούνται πλέον να δίνουν στους δανειολήπτες τις νέες συμβάσεις των ρυθμίσεων, για να τις μελετήσουν με τους δικηγόρους τους και να μην αναγκάζονται  να τις υπογράφουν στα τυφλά !!!


Μετά την κύρωση του Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας, η εφαρμογή του θα αρχίσει ένα μήνα τη δημοσίευσή του, που έγινε την περασμένη Τετάρτη 1η Μαρτίου, όπως είπε ο κ.Ζαγορίτης.

Προηγήθηκε «πολύ μεγάλη και ουσιαστική διαβούλευση, στην οποία πήραν μέρος πάρα πολλοί φορείς και των καταναλωτών και των επαγγελματικών ενώσεων ... διήρκεσε περίπου ένα χρόνο και συνυπολογίστηκαν όλες οι παράμετροι που διαμορφώνουν και επηρεάζουν το σύγχρονο συναλλακτικό περιβάλλον της αγοράς σε μία πολύ δύσκολη περίοδο», όπως είπε, ενώ ο Κώδικας «εφαρμόζεται σε όλο το φάσμα των συναλλαγών».



ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΕΡΙΞΕ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ !!!

ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ
Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Λευκή πετσέτα έριξε ο Γιούνκερ εγκαταλείποντας το σκάφος μετά την αποτυχημένη πολιτική του !!!



Ο κύριος Γιούνκερ ως κλασσικός εκπρόσωπος του αποτυχημένου παλιού πολιτικού κόσμου της Ευρώπης που με την πολιτική της λιτότητας και της βίαιης δημοσιονομικής προσαρμογής φτωχοποίησε τους λαούς των κρατών μελών και γέμισε την Ε.Ε. με στρατιές ανέργων, τελικά αφού «τα έκανε θάλασσα» έριξε λευκή πετσέτα εγκαταλείποντας το σκάφος και ανακοινώνοντας ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος μετά το πέρας της θητείας του ανέφερε σε δηλώσεις του στις Βρυξέλλες ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΠΟΥΤ@Ν@ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

ΑΦΩΝΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Όλα τα μωρά της διαπλοκής στην πίστα, με ονόματα και επίθετα !!!
Πρωθυπουργοί, δικαστές, νταβατζήδες, καναλάρχες και τραπεζίτες !!!

Κρίμα που παλεύει μόνος του ο Νίκος Νικολόπουλος, αφού η Κυβέρνηση δεν τολμά να κάνει την υπέρβαση !!!

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΕΛΣΤΑΤ: ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 130.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΟΜΗΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΟΣΟΙ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
Στον αέρα φαίνεται να βρίσκεται η έκδοση νέων συντάξεων για 130.000 δικαιούχους, μετά την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία ξεκαθαρίζει ότι αδυνατεί να υπολογίσει τον ετήσιο συντελεστή μεταβολής μισθών, βάσει του οποίου θα υπολογίζονταν στο εξής και οι νέες συντάξεις !!!



Αυτό έχει ως συνέπεια να εκκρεμεί η χορήγηση όσων αιτήσεων συντάξεων έχουν υποβληθεί από τις 12 Μαΐου και μετά, καθώς και όσες θα υποβληθούν στο εξής.

Η Αρχή αφήνει δε αιχμές και κατά του υπουργείου Εργασίας, επισημαίνοντας πως έχει ήδη ενημερώσει για το γεγονός ότι «οι διαθέσιμες στατιστικές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατάρτιση του εν λόγω συντελεστή, επειδή αυτός αποκλίνει από το Δείκτη Κόστους Εργασίας που καταρτίζει και δημοσιεύει η ΕΛΣΤΑΤ».

Η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ !!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ & ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ !!!

ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ
Όλη η ανακοίνωση !!!



Καθημερινούς προπηλακισμούς και εκβιασμούς σε βάρος εφοριακών από μεγαλοφοροφυγάδες, καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Νομών Αττικής και Κυκλάδων. Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος ζητά την παρέμβαση της Πολιτείας τόσο για την φυσική προστασία των εργαζομένων, που όπως λέει δέχονται ακόμα και δολοφονικές επιθέσεις, όσο και για την νομική τους κάλυψη απέναντι σε συμφέροντα που επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν κλίμα φόβου και ανασφάλειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΙΤΑΛΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ
Ο Ντένις Βερντίνι, γερουσιαστής του κεντρώου πολιτικού σχήματος Ala και πρώην σύμμαχος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης εννέα ετών για την χρεοκοπία της ιταλικής τράπεζας Credito Cooperativo Fiorentino !!!


O αρμόδιος εισαγγελέας της Φλωρεντίας είχε ζητήσει να καταδικασθεί ο Βερντίνι σε έντεκα χρόνια φυλάκισης. Μαζί με τον Βερντίνι, για την όλη υπόθεση ήταν υπόδικα άλλα 33 άτομα. Ο Ιταλός γερουσιαστής, με την πρωτοβάθμια αυτή απόφαση, καταδικάσθηκε, παράλληλα, στον εφ' όρου ζωής αποκλεισμό από τα δημόσια αξιώματα.

ΥΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΒΟΡΙΔΗΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ & ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΡΤΙΝΗ !!!

ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Ερρίκος Ντυνάν: Υπό έρευνα τα πολιτικά πρόσωπα που καταγγέλλει ο Μαρτίνης !!!


Προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες που αναφέρονται στην ένορκη κατάθεση του πρώην προέδρου του «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέα Μαρτίνη, προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε πως ο πρώην πρόεδρος του νοσηλευτικού ιδρύματος όπως είχε αποκαλύψει το Documento σε ένορκη κατάθεση του προ ολίγων μηνών αναφερόταν στην μεθόδευση της εκχώρησης του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν. Συγκεκριμένα σε δημοσίευμα του Documento τον Ιανουάριο αναφερόταν ότι “ Σε ένορκη κατάθεση του στην εποπτεύουσα των φυλακών Κορυδαλλού, εισαγγελέα, Βικτωρία Μαρσιώνη, η οποία έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ο πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου, Ανδρέας Μαρτίνης, ο οποίος κρατείται προσωρινά για αδικήματα που του καταλογίζουν οι δικαστικές αρχές ότι διέπραξε κατά τη διάρκεια της θητείας του, εμπλέκει σε «σχέδιο εκχώρησης- παράδοσης» του «Ερρίκος Ντυνάν»:

Τους πρώην Υπουργούς Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, αλλά και πρόσωπα εμπιστοσύνης των πολιτικών ηγεσιών τα οποία είχαν διοριστεί μέλη του Δ.Σ. του ΚΙΕΝ

Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΓΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ !!!

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
Ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι !!!

BLOOMBERG: 4η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ...
Την τέταρτη θέση διατηρεί η χώρα μας και φέτος στον πίνακα κατάταξης του Δείκτη Εξαθλίωσης που διαμορφώνει το πρακτορείο Bloomberg, βάσει του πληθωρισμού και των προοπτικών της ανεργίας !!!



Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η Βενεζουέλα, όπου τόσο τα οικονομικά όσο και τα πολιτικά προβλήματα «σπρώχνουν» την χώρα σε όλο και χειρότερες καταστάσεις.

Στον αντίποδα, η χώρα με τον μικρότερο δείκτη είναι η Ταϊλάνδη, όμως αυτό κυρίως οφείλεται στον τρόπο που οι αρχές εκεί υπολογίζουν τα ποσοστά ανεργίας, σημειώνει το ρεπορτάζ.

(ΒΙΝΤΕΟ) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ !!!

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ
Εμείς - έλεγε τότε η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - θα σου κάνουμε το  όνειρο εύκολο,  αφού θα σου εγκρίνουμε το δάνειο με ένα τηλεφώνημα !!!



Πως είπαμε λοιπόν κε Δικαστά ;;;

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ;;;
ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ;;;
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ;;;
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ (100%) ΤΟΚΩΝ & ΕΞΟΔΩΝ ;;;


ΟΤΑΝ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ & ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ !!!

Ο ΠΡΩΗΝ ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟ 2003 Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
Επιείκεια σε Γαλλία και Γερμανία, αυστηρότητα σε Ελλάδα και λοιπό Ευρωπαϊκό Νότο...τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Κατηγορώ στον Ευρωπαϊκό Βορρά, απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι μιλώντας στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Ο Ιταλός πολιτικός απευθυνόμενος σε ελληνικό ακροατήριο, γύρισε το χρόνος πίσω και συγκεκριμένα στο 2003, όταν όπως επεσήμανε η Γερμανία και η Γαλλία, παραβίασαν τους κανόνες περί ελλείμματος και γλίτωσαν τις κυρώσεις. Τότε όπως είπε ο πρώην πρωθυπουργός, οι Ευρωπαίοι και συγκεκριμένα η Κομισιόν, έκλεισαν τα μάτια και δεν ήταν αυστηροί, όπως ήραν τα τελευταία χρόνια αλλά και σήμερα με τον ευρωπαϊκό Νότο. Μάλιστα όπως πρόσθεσε το επακόλουθο ήταν να θεσπιστούν από τότε οι αυστηροί κανόνες δημοσιονομικής πειθαρχίας και κυρώσεις που πλήρωσαν η Ελλάδα, η Κύπρος, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ !!!


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ - ΗΛΙΘΙΟΙ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Ο νεόπτωχος Έλληνας των Μνημονίων είναι μέσης, ανώτερης & ανώτατης εκπαίδευσης και μιλά μια τουλάχιστον ξένη γλώσσα, αλλά είναι μακροχρόνια άνεργος ή λουκετόπληκτος και ζει από την παραοικονομία, τα επιδόματα και τις συντάξεις γονιών & παππούδων, έχει σπίτι, αλλά χρωστάει δάνειο, ΕΝΦΙΑ, ρεύμα, νερό και κοινόχρηστα, έχει αυτοκίνητο, αλλά χρωστάει τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα, έχει καταθέσεις 2.000 ευρώ, αλλά είναι δεσμευμένες από τράπεζες, εφορίες και ταμεία, έχει δάνεια και κάρτες 15.000 ευρώ, αλλά είναι κόκκινα και, το σύνολο των οφειλών του σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία - δλδ το ιδιωτικό του χρέος που σήμερα ανέρχεται συνολικά σε 350 Δις - είναι μεγαλύτερο από τη σημερινή αξία της κινητής και της ακίνητης περιουσίας του !!!



Μέχρι το 2009, το 36,6% των νοικοκυριών είχε συσσωρεύσει ιδιωτικά χρέη, με το 17,5% να έχει λάβει στεγαστικό δάνειο και το 26,1% να έχει δανεισθεί μέσω καταναλωτικών δανείων και πιστωτικών καρτών. Τα στοιχεία δείχνουν ότι όσοι είχαν λάβει στεγαστικό δάνειο, είχαν χρεωθεί με 43,7 χιλιάδες ευρώ και όσοι είχαν καταναλωτικά δάνεια με 4,6 χιλιάδες ευρώ.
Η κρίση είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί δραστικά το ποσοστό των νοικοκυριών με τραπεζικό χρέος σε 27,1%, (42,4% στην Ευρωζώνη), με ανάλογη μείωση και του υπολοίπου του δανείου. Αυτό συνέβη διότι οι νέες εκταμιεύσεις δανείων, είτε στεγαστικών είτε καταναλωτικών, περιορίσθηκαν σημαντικά ή και εκμηδενίστηκαν. Το μέσο χρέος του ελληνικού νοικοκυριού το 2014 ανερχόταν σε 12,1 χιλιάδες ευρώ, ενώ στην Ευρωζώνη το αντίστοιχο νοικοκυριό επιβαρύνεται με χρέος 28,2 χιλιάδες ευρώ.



TRAGIC NEWS: Ο ΓΑΠ ΞΑΝΑ ... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!


Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν.128/75 ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ !!! 
ΤΟΚΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ !!! 
(Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας άρ.53 παρ.3)


ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 01/03/2017
Μαζί με το θέμα της ZIRAAT BANK στη Θράκη, νέες αποκαλύψεις και καταγγελίες για το Πόρισμα Καλούδη για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και για το σκάνδαλο της αρχειοθέτησης της δικογραφίας για το καρτέλ της μπύρας !!!

ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΟΥΝ ΙΣΛΑΝΔΗ ΓΙΑ 1.800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ;;;

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟ ΓΑΜΟ
Πρέπει, υποχρεωτικά, να την .... τεκνοποιήσεις!!!




ΕΠΙΔΟΜΑ 1.800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΙΣΛΑΝΔΗ !!!

Η κυβέρνηση της Ισλανδίας εμφανίζεται σε δημοσιεύματα να είναι έτοιμη να προσφέρει επίδομα 1.800 ευρώ το μήνα σε όποιον άνδρα αποφασίσει να παντρευτεί Ισλανδή και να συνδράμει στην αύξηση του πληθυσμού της χώρας, η οποία εμφανίζει απελπιστική έλλειψη νεαρών ανδρών.

Η σκέψη αυτή δεν έχει ακόμα λάβει επίσημη μορφή, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση της Ισλανδίας και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε επικοινωνηθεί ξανά μέσω διαδικτύου, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ποσά 5000 δολαρίων. Και τότε κάτι τέτοιο είχε διαψευστεί…

ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ !!! ΕΞΩΔΙΚΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ;;;
Eξώδικο επιδόθηκε την Πέμπτη (02/03), στον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκ μέρους του Ιβάν Σαββίδη, για τα όσα είχε πει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες !!!



Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο εξώδικο:

«Την 10.10.2016, στο πλαίσιο της ομιλίας σας ενώπιον της Ολομελείας του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τη διαφθορά και τη διαπλοκή μεταξύ Πολιτείας και Μ.Μ.Ε. –η οποία σημειωτέον μεταδόθηκε ζωντανά από το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής- αναφερθήκατε μεταξύ άλλων και στο πρόσωπό μου κατά τρόπο ιδιαίτερα μειωτικό για το κύρος και την υπόστασή μου ως επιχειρηματία.

ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΣΑΣ !!!

ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
Επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου στο Κολωνάκι !!!



Θα μπορούσατε να ζήσετε και χωρίς πλειστηριασμούς !!!

Η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» επιτέθηκε την Τετάρτη σε συμβολαιογραφείο που "πρωταγωνιστεί" σε πλειστηριασμούς κατοικιών. Συγκεκριμένα, περίπου, 15 μέλη της εισέβαλαν το μεσημέρι στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου, που βρίσκεται στην οδό Σόλωνος 47 στο Κολωνάκι...

ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ;;; ΑΠΛΑ...ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ !!!

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΜΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 22.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ
Ενώ δεν μπορεί να γίνει κατάσχεση του μισθού του...αφού η βουλευτική αποζημίωση είναι ακατάσχετη !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Έψαχναν 7 χρόνια τον βουλευτή με την Porsche!

Τον έψαχναν από το 2010 για να του επιδώσουν αμετάκλητη δικαστική απόφαση να καταβάλει χρηματική αποζημίωση και τελικά τον εντόπισαν πριν από λίγους μήνες στη Βουλή μετά την εκλογή του ως βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων. Πρόκειται για τον Δημήτρη Καβαδέλλα, γνωστό και ως «ο βουλευτής με την Porsche», καθώς συνήθιζε να πηγαίνει στο Κοινοβούλιο με το διθέσιο κάμπριο και να το παρκάρει δίπλα στα υπηρεσιακά οχήματα.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι αν και η απόφαση είναι αμετάκλητη και θα έπρεπε να εκτελεστεί άμεσα, παραμένει ανεκτέλεστη αφού ο Δ. Καβαδέλλας δεν πληρώνει, ενώ δεν μπορεί να γίνει ούτε κατάσχεση του μισθού του, καθώς, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους απλούς πολίτες, η βουλευτική αποζημίωση δεν κατάσχεται. Ετσι, αν και έχει λάβει μόνο ως βουλευτική αποζημίωση περισσότερα από 300.000 ευρώ, δεν καταβάλλει ούτε σεντ από το πρόστιμο των 22.000 ευρώ που του επέβαλλε το δικαστήριο.

ΑΡΤΕΜΗ.... ΦΕΤΟΣ ΧΑΛΑΣ 500ΡΙΚΟ ;;;


ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ 1 ΣΤΙΣ 5 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ !!!

ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 100 ΗΜΕΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ
Από τις 14.110 οριστικές αποφάσεις συνταξιοδότησης που εκδόθηκαν μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2017, οι 2.523 απορρίφθηκαν !!!


Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για την πορεία των αιτήσεων συνταξιοδότησης, καθώς απομακρύνεται ο χρόνος έκδοσης των οριστικών αποφάσεων (ιδίως για όσους υπέβαλαν αιτήσεις μέχρι 12/5/2016), έχουν παγώσει οι αναγνωρίσεις πλασματικών ετών ακόμη και για όσους επιθυμούν να καταβάλουν χωρίς χρονοτριβή το κόστος εξαγοράς για να αποχωρήσουν άμεσα και να μην επιβαρυνθούν από τις αυξήσεις ορίων ηλικίας, ενώ το πιο ανησυχητικό είναι ότι σε ποσοστό 18% έως 20% των αιτήσεων οι οριστικές αποφάσεις που βγαίνουν από το γκισέ των Ταμείων είναι απορριπτικές.

ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ !!!

ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ekriti.gr ένας μετά τον άλλον οι δήμοι της χώρας δίνουν τις οφειλές πολιτών σε εισπρακτικές !!!


Δήμος της Κρήτης προσέλαβε εισπρακτική για οφειλές εκατομμυρίων ευρώ

Αποφασισμένος να εισπράξει στις οφειλές εκατομμυρίων ευρώ από την ύδρευση, εμφανίζεται ο Δήμος Μαλεβιζίου και η ΔΕΥΑΜ αφού πλέον ο λογαριασμός των οφειλών των πολιτών έχει... ξεφύγει.

Συγκεκριμένα 4.046.000 ευρώ είναι το ακριβές ποσό των οφειλών προς τον δήμο, χρέη που έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται από το 2009 και μετά.

Μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αποφασίστηκε η προκήρυξη διαγωνισμού εύρεσης εταιρίας ενημέρωσης οφειλών , διακοπής παροχών και επανασύνδεσης ύδρευσης σε οφειλέτες.

321 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 !!!


IW: ΚΑΤΑ 40% ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ...
Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Γερμανικής Οικονομίας της Κολωνίας(IW) η φτώχεια στην Ελλάδα μέσα σε 7 χρόνια, το διάστημα 2008-2015, αυξήθηκε κατά 40% !!!



Στο συμπέρασμα ότι η φτώχεια στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 40% από το 2008 μέχρι το 2015 κατέληξαν οι επιστήμονες του "Ινστιτούτου Γερμανικής Οικονομίας της Κολωνίας" (IW).

Σύμφωνα με την έρευνα την οποία διεξήγαγαν, δεν αρκεί όμως να μετρά κανείς αποκλειστικά το χαμηλό εισόδημα για να καταλήξει σε συμπεράσματα, αλλά -όπως προτείνουν- πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και άλλες παράμετροι, όπως είναι λ.χ. οι στερήσεις υλικών αγαθών καθώς επίσης και το χαμηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης, η υποαπασχόληση και οι περιορισμοί στην υγειονομική περίθαλψη.

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ !!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ
Μόνο οι οδηγοί των δικύκλων που κινούνται μεταξύ των διακεκομμένων διαχωριστικών λωρίδων κυκλοφορίας, ευθύνονται για πιθανό τροχαίο ατύχημα και όχι τα αυτοκίνητα που κινούνται στον χώρο των λωρίδων κυκλοφορίας !!!



Αυτό έκρινε ο Άρειος Πάγος και απέρριψε αγωγή γυναίκας οδηγού μηχανής, που σφηνώθηκε μεταξύ ΙΧ αυτοκινήτου και νταλίκας 18,5 μέτρων.

Η γυναίκα οδηγός μηχανής είχε πέσει σε μεγάλη κίνηση πάνω σε αερογέφυρα (μονής κυκλοφορίας) και ήταν στο σημείο της κατωφέρειας, δηλαδή προς το τέλος της αερογέφυρας. Όλα τα αυτοκίνητα, λόγω της πυκνής κυκλοφορίας, κινούντο με πολύ μικρή ταχύτητα.

ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΚ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ !!!

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
Είναι παράνοια και μόνο το να ζητάς από ανθρώπους των 500-600 ευρώ το μήνα, που δυσκολεύονται να επιβιώσουν, να πληρώνουν φόρους της τάξης των 200-400 ευρώ !!!


ΟΙ 356 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ !!!

ΑΠΟ ΤΙΣ 620 ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1999-2007 ΤΟ 60% ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα έχουν αποσιωπήσει τα τελευταία επτά χρόνια την περίπτωσή της. Η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου αγνοεί το όνομά της και όσα σημαντικά έχει ήδη καταθέσει δημοσίως για την υπόθεση Siemens. Η είδηση του ξυλοδαρμού της τον Μάρτιο του 2015 πέρασε «στα ψιλά» στον Τύπο.

Σε λίγες εβδομάδες η οικονομολόγος και εξ απορρήτων γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Κατερίνα Τσακάλου, θα κληθεί να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει στο πλαίσιο της πολυαναμενόμενης δίκης.

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΤΕΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΓΕΝ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ !!!

ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Σε μια πρωτοφανή απόφαση στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου, το μόνιμο τριμελές Κακουργιοδικείο επέβαλε ποινή 3,5 χρόνια φυλάκιση στον τέως βοηθό γενικό εισαγγελέα, δικηγόρο και πρώην βουλευτή Ρίκκο Ερωτοκρίτου !!!


Σε ότι αφορά τους άλλους κατηγορούμενους, στον επίσης δικηγόρο Παναγιώτη Νεοκλέους, επέβαλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών, ενώ στον δικηγόρο Ανδρέα Κυπρίζογλου επιβλήθηκε ποινή με αναστολή.

Η ποινή φυλάκισης για τους δύο πρώτους είναι άμεση και αναμένεται να μεταφερθούν στις κεντρικές φυλακές. Υπενθυμίζεται πως στις 8 Φεβρουαρίου το τριμελές Κακουργιοδικείο Λευκωσίας έκρινε ένοχους τους Ρίκκο Ερωτοκρίτου, Ανδρέα Κυπρίζογλου, Παναγιώτη Νεοκλέους και το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Νεοκλέους ΔΕΠΕ σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν.

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ 11 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΑΤΣΙ !!!

9.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ...ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ
Ο πρώην γενικός γραμματέας Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων Σπύρος Τραυλός (επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου), ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΕΘΑ είναι τα πρόσωπα για τα οποία ο εισαγγελέας Εφετών Σ. Λογοθέτης ζητεί να παραπεμφθούν σε δίκη για τα αντισταθμιστικά ωφελήματα της προμήθειας 12 ελικοπτέρων Απάτσι το 2003 !!!


Πρόκειται για τη σύμβαση αντισταθμιστικών ωφελημάτων 22/2003, τα οποία απορρέουν από την κύρια σύμβαση προμήθειας 12 επιθετικών ελικοπτέρων τύπου AH-64D Apache από την εταιρία Boeing. Το τίμημα ανερχόταν σε 594.000.000 δολάρια και η ζημιά από τη μειωμένη εκτέλεση των αντισταθμιστικών που εικάζεται ότι κατέληξαν σε... τσέπες αγγίζει τα 9.000.000, σύμφωνα με εισαγγελικές εκτιμήσεις.

ΕΦΚΑ: Η ΧΑΜΗΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ !!!

ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 80.000.000 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΕΙΣΦΟΡΕΣ(ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ) ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250.000.000 ΕΥΡΩ
Κραχ στις εισπράξεις εισφορών αφού η εισπραξιμότητα κινείται στα επίπεδα του 30% !!!
Έως 17/3 δόθηκε παράταση για την εμπρόθεσμη εξόφληση των εισφορών Ιανουαρίου !!!



«Τρύπα» με το καλημέρα παρουσιάζουν τα έσοδα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, σε συνεργασία με τη διοίκηση του υπερταμείου, να δίνει πλέον μάχη με τον χρόνο ώστε μέχρι τις 17 Μαρτίου, τη νέα καταληκτική ημερομηνία για την εμπρόθεσμη πληρωμή των εισφορών Ιανουαρίου, η εισπραξιμότητα αναφορικά με τα έσοδα από τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολουμένους και αγρότες να ξεπεράσει το 50%. Και αυτό γιατί τα έσοδα από μισθωτούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα θεωρείται ότι πήγαν πολύ καλύτερα από τα αναμενόμενα.

ΝΤΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΠΙ !!!

ΤΡΥΠΑ 50.000.000 ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ
Για το σκάνδαλο της ΑΕΠΙ εδώ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/52000.html
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/blog-post_80.html



Έφοδο στα γραφεία της ΑΕΠΙ για να πραγματοποιήσει έλεγχο έκανε σήμερα ο οικονομικός εισαγγελέας παρουσία αντρών της οικονομικής αστυνομίας.

Η υπόθεση της ΑΕΠΙ έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από το αποκαλυπτικό πόρισμα φωτιά που είδε το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το οποίο είχε στηθεί ένα πάρτι εκατομμυρίων σε βάρος των δημιουργών αλλά και των χρηστών, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΔΑΝΕΙΑ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ;;;
Γιατί θα πρέπει να νομιμοποιήσει όλα τα εναντίον του - και εναντίον του δημοσίου συμφέροντος - εγκλήματα που ομολόγησε ο ίδιος ο τραπεζικός στο δικαστήριο ;;;



ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΣΚΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΩΝ !!!

ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΩΝ
Κόκκινα δάνεια: Τώρα σκάνε και τα ρυθμισμένα !!!



Κάθε μέρα που περνάει αδυνατίζει όλο και περισσότερο η διαπραγματευτική δύναμη των τραπεζών, αφού με την κατακόρυφη αύξηση των κόκκινων δανείων και τη συνεχιζόμενη φυγή των καταθέσεων, βρίσκονται πλέον εγκλωβισμένες στον φαύλο κύκλο της κεφαλαιακής ανεπάρκειας και της σχεδόν ολοσχερούς έλλειψης ρευστότητας, τον οποίο δημιούργησαν οι ίδιες, με την αδιαλαξία και την αλαζονεία τους. 'Ετσι σήμερα κατόρθωσαν να βάλουν απέναντί τους ακόμη και τους δανειστές, για τους οποίους, τα αιτήματα του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για κούρεμα 50%, 70% και 90%, είναι πλέον το πιο αισιόδοξο σενάριο για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Σε λίγο θα μας παρακαλάνε, αλλά θα είμαστε πλέον εμείς που θα λέμε "ΟΧΙ" και θα ζητάμε ακόμη μεγαλύτερο κούρεμα !!!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Εξοντωμένοι και εξαντλημένοι οι δανειολήπτες δεν μπορούν πια να εξυπηρετούν ούτε καν να ρυθμίζουν τα δάνειά τους, φέρνοντας σε κατάσταση συναγερμού το τραπεζικό σύστημα, που παρά τις δεσμεύσεις για μειώσεις του όγκου τους δεν πιάνει τους στόχους. Τα 110 δισ. προβληματικών δανείων το 2017 πρέπει να έχουν γίνει 70 δισ. στο τέλος του 2019. Και επειδή ο χρόνος εκπνέει οι τράπεζες με καρότο τις γενναίες ρυθμίσεις και μαστίγιο τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έχουν εντολή να κάνουν τα πάντα για να φέρουν αποτέλεσμα.

Τα κόκκινα δάνεια κυριάρχησαν και στη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους τραπεζίτες και το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, όπου ο Πρωθυπουργός τους ζήτησε να μειωθούν σημαντικά προκειμένου να απελευθερωθούν πόροι για την ενίσχυση της ανάπτυξης και τη μείωση της ανεργίας και να στηριχθούν επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ;;;

ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
Αιχμές Κουντουρά κατά Στουρνάρα για αλλοιωμένα στοιχεία από την ΤτΕ στα έσοδα από τον Τουρισμό !!!



Ανεξήγητες διαφορές στοιχείων μεταξύ ΤτΕ και υπουργείου για τον Τουρισμό και σοβαρές αποκλίσεις μεταξύ των δεδομένων που υπάρχουν και των στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδας για τα έσοδα από τον τουρισμό και την κίνηση, εντοπίζει η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Η Έλενα Κουντουρά μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου συζητήθηκε η κύρωση διακρατικής σύμβασης με το Κουβέιτ, σημείωσε ότι θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του υπουργείου και της ΤτΕ προκειμένου να εξεταστεί το φαινόμενο αυτό. Είπε ότι «πρέπει να δούμε τι έχει συμβεί, γιατί είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τόσο μεγάλη απόκλιση. Είναι λοιπόν εύλογο, να ζητάμε περισσότερες διευκρινήσεις από τη στιγμή που ξεφεύγει σε πολύ μεγάλα νούμερα, τα όρια στατιστικού λάθους. Δηλαδή, ενώ όλοι οι προορισμοί στη ταξιδιωτική δαπάνη δείχνουν ότι μειώσανε περίπου 4-5%, τα δικά μας στοιχεία δείχνουν ότι μειώθηκε 13,8% στην Ελλάδα που αμφισβητείται από όλους».

Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΛΟΥΚΕΤΑ & ΠΤΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ !!!


ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ 384 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!


ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΡΕ !!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΡΙΑ !!! ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ & ΦΡΙΞΤΕ
Δεν υπάρχει γιατριά στον φθόνο και το μίσος του κάθε αποτυχημένου, που ζει μόνο για να χαίρεται με τον πόνο και τη δυστυχία των άλλων !!!
Ελλείψει Καιάδα, μοναδική λύση η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=992526687545748&set=a.469466049851817.1073741827.100003652775724&type=3&theater

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 04/03 ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ 840 ΕΥΡΩ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ & ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ
Ανανεώνεται το ερχόμενο Σάββατο 04/03/2017 το όριο αναλήψεων των 840 ευρώ !!!


Το ερχόμενο Σάββατο ανανεώνεται το όριο αναλήψεων των 840 ευρώ, το οποίο θα ισχύει για δύο εβδομάδες για όλους τους καταθέτες.

Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο θα μπορεί να «σηκώσει» έως και 840 ευρώ με μία ή περισσότερες κινήσεις ανά τράπεζα, από τις 00:01 του Σαββάτου 4/3 έως και τις 00:00 της Παρασκευής 27/3.

Εάν δεν αναληφθεί μέρος του ορίου, αυτό χάνεται και δεν μεταφέρεται στο επόμενα 14ήμερο.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΠ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΤΑ ΚΕΠ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ & ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ & ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΝΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ΤΟΚΟΥΣ !!!
Στην πράξη τα ΓΕΥΔ θα λειτουργούν προς όφελος των τραπεζών, αφού θα προτείνουν στους δανειολήπτες αυτά που τους προτείνουν και οι τραπεζουπάλληλοι στα καταστήματα και, έτσι, το όφελος από τη λειτουργία τους θα το καρπωθούν τελικά οι τράπεζες, που θα εξοικονομήσουν το κόστος της δημιουργίας αντίστοιχων υπηρεσιών, με την πρόσληψη νέου, εξειδικευμένου προσωπικού, με αποτέλεσμα, οι τράπεζες, μετά τις διασώσεις τους, να φορτώσουν στους φορολογούμενους ακόμη και το κόστος της νομοθετικής τους υποχρέωσης για την ενημέρωση των δανειοληπτών που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια και τις κάρτες τους !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/11/blog-post_7.html



Ξεκινά τη λειτουργία του το πρώτο «ΚΕΠ» για δανειολήπτες 

Ξεκινά την 1η Μαρτίου η λειτουργία του πρώτου Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ), προσφέροντας υπηρεσίες σε όσους έχουν λάβει οποιασδήποτε μορφής χρηματοδότηση.

Το πρώτο ΓΕΥΔ λειτουργεί στο κεντρικό κτίριο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (Λ. Θηβών 196-198, Αγ. Ιωάννης Ρέντης) και σε αυτό θα μπορούν να απευθύνονται οι δανειολήπτες που δεν μπορούν, λόγω της κρίσης, να ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν προσωπικό ραντεβού, καλώντας στο τηλέφωνο 213 212 5730, 9 π.μ. - 5 μ.μ., Δευτέρα – Παρασκευή.

Σε ποιους απευθύνονται

Τα ΓΕΥΔ απευθύνονται σε:


ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΟΠΛΩΝ & ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!


ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ !!!

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
Κάτω από τα 100 Δις οι καταθέσεις των νοικοκυριών, για 1η φορά από το 2003 !!!



Συρρίκνωση της καταθετικής βάσης κατά 1,6 δισ. ευρώ καταγράφηκε τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τρίτη η Τράπεζα της Ελλάδος.
Τα στοιχεία έρχονται να επιβεβαιώσουν ρεπορτάζ του Moneyonline περί μείωσης των υπολοίπων στις τράπεζες στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.
Νοικοκυριά και επιχειρήσεις διατηρούσαν στο τέλος Ιανουαρίου καταθέσεις 119,75 δισ. ευρώ, χαμηλότερες κατά 1,64 δισ. ευρώ σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2016.

Χαμηλό 13 ετών

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία για την πορεία των καταθέσεων των ιδιωτών πελατών των τραπεζών, οι οποίες υποχώρησαν κάτω από τα 100 δισ. ευρώ για πρώτη φορά από το Νοέμβριο του 2003!

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ: 3 ΛΟΓΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ !!!

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
Οι 3 λόγοι που αφήνουν εκτός 8 στις 10 επιχειρήσεις !!!




της Ιωάννας Φεντούρη

«Στενό κοστούμι» για τις χιλιάδες επιχειρήσεις με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και προμηθευτές «έραψε» η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που έθεσε σε δημόσια διαβούλευση. Ετσι εκτός μένει η πλειονότητα των επιχειρήσεων που… πόνταραν σε αυτόν για ευνοϊκότερη ρύθμιση των χρεών τους συνολικά.

3 κριτήρια καθιστούν την ένταξη στο «μηχανισμό» σχεδόν αδύνατη.

Σε αυτά συγκαταλέγεται η απαίτηση για μία κερδοφόρα χρήση την τελευταία τριετία, εξαιρετικά αυστηρή προϋπόθεση δεδομένης της βαθιάς επταετούς οικονομικής κρίσης.

Πρόσθετα, η σύναψη ρύθμισης μόνο μετά την 1η.7.2016 καθιστά απαγορευτική την ένταξη επιχειρήσεων, διότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών έχουν δύο, τρεις ή και περισσότερες ρυθμίσεις την παραπάνω ημερομηνία.


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΣΕ !!!


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 20 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ !!!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 18 ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΑΡΧΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΘΕΤΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ 20 ΑΚΟΜΑ ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ
Εφόσον σήμερα τα ετήσια έσοδα των 8 σταθμών διοδίων ξεπερνούν τα 50.000.000 ευρώ, και αναμένεται όταν λειτουργήσουν όλοι οι σταθμοί να ξεπεράσουν τα 150.000.000, είναι σκάνδαλο μεγατόνων και μόνο η συζήτηση περί τιμήματος της τάξεως των 100.000.000 ευρώ για 40 χρόνια όπως αποκάλυπταν πρόσφατα δημοσιεύματα !!! 




Είκοσι επιπλέον σταθμούς διοδίων και πλήρη έλεγχο του οδοστρώματος σε περίπου 900 χιλιόμετρα, προκειμένου να ελεγχθεί η ποιότητα του αυτοκινητόδρομου και να γίνουν παρεμβάσεις ανάταξης όπου χρειάζεται, βάζουν ως προαπαιτούμενο στο ΤΑΙΠΕΔ, για την ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού.

Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν από την πίεση που ασκείται για την ολοκλήρωση της κατασκευής, αλλά και τη λειτουργία των δέκα προγραμματισμένων σταθμών, μετωπικών διοδίων, οι οποίοι σύμφωνα με το Ταμείο πρέπει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα μέχρι τα τέλη του χρόνου.

Με βάση την υπουργική απόφαση του 2014, στην Εγνατία Οδό θα τοποθετούνταν 18 συνολικά σταθμοί. Μολονότι, ο βηματισμός ήταν πολύ αργός, το σχέδιο μετ΄ εμποδίων υλοποιείται σήμερα, καθώς υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στα θέματα χωροθέτησης. Το ΤΑΙΠΕΔ, κατά βούληση των υποψήφιων επενδυτών, επανήλθε πρόσφατα με νέο αίτημα για την τοποθέτηση επιπλέον 20 πλευρικών σταθμών διοδίων, προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο παραχωρησιούχος θα έχει τον απόλυτο έλεγχο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στον οδικό άξονα, χωρίς να υπάρχει δίοδος διαφυγής. Το Ταμείο, πέρα από την πρόβλεψη νέων διοδίων ζητά να υπάρξει και πλήρης περιβαλλοντική αδειοδότηση, προκειμένου να απαλλάξει τους επενδυτές από τον γόρδιο δεσμό των υπουργικών εγκρίσεων. Ο λόγος είναι προφανής, αφού οι υποψήφιοι φροντίζουν να απαγκιστρωθούν με κάθε τρόπο από τον βραχνά της εγκατάστασης διοδίων, διαμηνύοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; 27 ΠΡΩΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΣΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ !!!

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
Τις στενές σχέσεις Ευρωπαίων Επιτρόπων αλλά και μελών του Ευρωκοινοβούλιου με εταιρείες και ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας έρευνα της Διεθνούς Διαφάνειας (Transparency International TI). Σύμφωνα με τα στοιχεία, 27 πρώην Ευρωπαίοι Επίτροποι έχουν προσληφθεί από πανίσχυρα λόµπι, αλλά και εταιρείες του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού τομέα !!!



Η έρευνα αφορά σχεδόν στους μισούς Ευρωπαίους επιτρόπους και σχεδόν στο ένα τρίτο των μελών του ευρωκοινοβουλίου. Πολλοί εξ αυτών στο τέλος της θητείας τους καταλήγουν στα γραφεία μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών και λόμπι. Τα λόμπι και οι εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών συζητούν με την Κομισιόν θέματα ζωτικής σημασίας για την κοινωνία, ενώ είναι αυτοί που προωθούν σημαντικά πακέτα συμφωνιών όπως οι ΤΤΙΡ, CETA και TISA από τις οποίες επωφελούνται κατά κύριο λόγο.


Φαινόμενο «περιστρεφόμενες πόρτες»

Πρόκειται για το φαινόμενο «περιστρεφόμενες πόρτες», όπως αποκαλείται. Το φαινόμενο αυτό υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στις ΗΠΑ. Οι εταιρείες δημιουργούν στενές επαφές με αξιωματούχους στο δημόσιο τομέα για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους και στη συνέχεια για να ανταμείψουν τους εν λόγω αξιωματούχους για τη «συνεργασία», με τη λήξη της θητείας τους, τους προσλαμβάνουν σε υψηλόβαθμες θέσεις. Αυτός ο κύκλος συνεχίζεται

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ !!!

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Έναν ακόμη κρίκο στη μακρά αλυσίδα αποβιομηχάνισης της χώρας, αποτέλεσμα της, για δεκαετίες, αδυναμίας της χώρας να προφυλάξει το παραγωγικό δυναμικό της, προσθέτει το λουκέτο της ακριτικής "Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου" (MBH) !!!



Η ηπειρώτικη βιομηχανία που ιδρύθηκε το 1979, κρατικοποιήθηκε επί ΠΑΣΟΚ, πέρασε στον έλεγχο της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (πρώην ΕΒΟ που συγχωνεύτηκε με την ΠΥΡΚΑΛ) αναλαμβάνοντας συμβόλαια παραγωγής για τον Ελληνικό Στρατό, κυρίως κάλυκες, εκσυγχρονίστηκε το 1998 με επενδύσεις 5 εκατ.ευρώ και ανέλαβε ένα "χρυσό" συμβόλαιο προμήθειας των δισκίων χαλκονικέλιου, από τα οποία το Νομισματοκοπείο παρήγαγε τα εγχώρια κέρματα του ευρώ μετά την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ, δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΥΠΕΡΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΦΟΡΩΝ !!!

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ
Οι Σουηδοί, εξαιτίας των αρνητικών τραπεζικών επιτοκίων, πληρώνουν επιπλέον φόρους από αυτούς που τους αναλογούν στο κράτος για να πάρουν επιτόκιο 0,56% !!!




Μπροστά σε ένα ιδιαίτερο πρόβλημα βρίσκεται η κυβέρνηση στη Σουηδία, καθώς, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη, συλλέγει πάρα πολλούς φόρους από τους πολίτες.

SSL Certificates