.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!



'Αδωνις Γεωργιάδης : Λάθος η προστασία της πρώτης κατοικίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει κάποιες ελάχιστες απόψεις οι οποίες παραμένουν αναλλοίωτες στην πολιτική του διαδρομή. Ότι βασικά έχει να κάνει με την προστασία του δυνατού κατά του αδυνάμου και την ακραία νεοφιλελεύθερη του ιδεολογία, όσο και αν προσπαθεί να το αρνηθεί τελευταία. Εκτός από την αλλεργία που έχει εν γένει στο κοινωνικό κράτος και την αλληλεγγύη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πιστεύει πως οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας πρέπει να επιτρέπονται γιατί προάγουν την οικονομία και ..... την οικοδομική δραστηριότητα.

ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 3 ΕΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙAΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ !!!

ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ
Όπως αναφέρει το capital.gr τα κονδύλια για τα οικογενειακά επιδόματα θα αυξηθούν κατά 25% το 2018 !!!




Αλλάζει το τοπίο των οικογενειακών επιδομάτων τα οποία θα λαμβάνουν 730.000 νοικοκυριά από το 2018. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που διέρρευσαν μετά τη χθεσινή συνάντηση κυβέρνησης –θεσμών, θα αυξηθούν τα ποσά τα οποία εισπράττουν σήμερα οικογένειες με 1-2 ανήλικα τέκνα και ταυτόχρονα θα αναδιαταχθεί το ύψος των επιδομάτων για οικογένειες με 3-4 ανήλικα τέκνα με την εφαρμογή της ίδιας συσχέτισης εισοδήματος-επιδόματος που ισχύει για τις οικογένειες με 1 -2 παιδιά.

Ωστόσο δεν έχει ακόμα υπάρξει συμφωνία για το ποια θα είναι ακριβώς αυτή η "συσχέτιση".



ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ: ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ
Σε αναζήτηση χορηγών για λίγο πετρέλαιο έχουν επιδοθεί Σύλλογοι γονέων και Κηδεμόνων και διευθυντές σχολείων στη Βόρεια – κυρίως – Ελλάδα λόγω έλλειψης χρημάτων αφού ο κρατικός προϋπολογισμός, λόγω μνημονίων, έχει μειωθεί σε τέτοιο βαθμό για τις ανάγκες των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που μαθητές, γονείς και δάσκαλοι, βρίσκονται σε απόγνωση.


Το πρόβλημα εστιάζεται, στις βόρειες περιοχές της χώρας, εκεί όπου η θερμοκρασία πέφτει αρκετούς βαθμούς υπό το μηδέν.

Πολλοί μάλιστα είναι οι διευθυντές σχολείων που στέλνουν αιτήματα σε ιδιωτικούς οργανισμούς και φυσικά πρόσωπα ζητώντας τους οικονομική βοήθεια. Και όλα αυτά παρόλο που η κρατική επιχορήγηση έχει φτάσει στα σχολεία. Ο διευθυντής δημοτικού σχολείου Σαμοθράκης κ. Χαράλαμπος Διαμαντής μιλώντας στο
protothema.gr τονίζει: «Εμείς φέτος θα έχουμε πετρέλαιο γιατί μας πρόσφερε ένας κύριος που έχει καταγωγή από το Βέλγιο και μένει στη Σαμοθράκη , έκανε δωρεά, σε κάθε σχολείο που το είχε ανάγκη, ένα τόνο πετρέλαιο και έτσι σωθήκαμε. Μεγάλη προσφορά αυτή για εμάς και μάλιστα ο κύριος αυτός , δεν έχει παιδιά αλλά προσφέρθηκε να δώσει για να ζεστάνει τα παιδιά άλλων οικογενειών».

11 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ !!!

























Μόλις εχθές η αμερικανική Υπηρεσία Αμυντικής Συνεργασίας και Ασφάλειας δημοσιοποίησε τα οικονομικά στοιχεία των πωλήσεων όπλων του 2017 των ΗΠΑ, οι οποίες ανέρχονται στο ύψος των 41,93 δισ. δολαρίων. Το ποσό αυτό είναι αυξημένο κατά 20 % έναντι του 2016. 

Οι ΗΠΑ, από την περίοδο του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου και μετά, προβαίνουν σε πωλήσεις προς 70-80 χώρες παγκοσμίως και αποτελούν την πρώτη εξαγωγική χώρα, ακολουθεί η Ρωσία.

Η πώληση των 100.000 ή 300.000 βλημάτων στη Σαουδική Αραβία αντιμετωπίζεται στην Ελλάδα με τους όρους της καταστροφικής μικροπολιτικής μας καθημερινότητας και των αφελών μας «φιλειρηνικών» ιδεοληψιών. 

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ !!! 9.899,43 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK !!!

Καταγγέλλει ο Πάνος Λελιάτσος


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1983427105030681&set=pcb.1983436661696392&type=3&theater

ΝΣΚ: ΣΤΗΝ 20ΕΤΙΑ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ 2012-13 ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
Αν στις χρήσεις 2012 και 2013 διαπιστωθεί φοροδιαφυγή, ο χρόνος της παραγραφής τους επεκτείνεται αυτόματα στα είκοσι έτη.




Αν στις χρήσεις 2012 και 2013 διαπιστωθεί φοροδιαφυγή, ο χρόνος της παραγραφής τους επεκτείνεται αυτόματα στα είκοσι έτη. Αυτό ορίζει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που εκδόθηκε σε ερμηνεία των πρόσφατων αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας και έγινε αποδεκτή από τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. 

Σύμφωνα με όσα ορίζονται στην σχετική εγκύκλιο με την οποία κοινοποιήθηκε η γνωμοδότηση σε όλες τις ελεγκτικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ:


ΒΟΜΒΑ !!! 35.000 ΕΥΡΩ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK !!!

Καταγγέλλει ο Πάνος Λελιάτσος


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1983415231698535&set=pcb.1983416365031755&type=3&theater

ΤΕΛΟΣ Η ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 10ΗΜΕΡΟΥ !!!

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΚ
Τα πρόστιμα θα κλιμακώνονται ανάλογα με το εισόδημα, ενώ θα υπάρξει κατηγοριοποίηση των παραβάσεων ανάλογα με την επικινδυνότητα και την αντικοινωνική συμπεριφορά.




Καταργείται με τον νέο ΚΟΚ η υφιστάμενη ρύθμιση για έκπτωση 50% όταν πληρώνονται οι κλήσεις της τροχαίας εντός 10ημέρου. Παράλληλα με τον νέο ΚΟΚ τα πρόστιμα θα κλιμακώνονται ανάλογα με το εισόδημα. Επίσης θα υπάρξει κατηγοριοποίηση των παραβάσεων ανάλογα με την επικινδυνότητα και την αντικοινωνική συμπεριφορά. Ειδική παράβαση θα είναι οι χειρονομίες (π.χ. μούντζες) από επαγγελματίες οδηγούς. Για τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις που σχεδιάζει, ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης ενημέρωσε το απόγευμα τους επικεφαλής των δανειστές. Πάντως, οι ρυθμίσεις αυτές δεν είναι μνημονιακή υποχρέωση. Η συνάντηση Σπίρτζη - δανειστεών αφορούσε στο θέμα της παραχώρησης της εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Η νέα, αποκλειστική, προνομιακή προσφορά W+V & NHS, μόνο για τα μέλη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Χωρίς πάγιο, με το φθηνότερο τιμολόγιο και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς και με την Νο1 ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της NHS, αξίας 95 ευρώ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_78.html



Ρεύμα σε τιμές Σουηδίας στην Ελλάδα των μνημονίων: Πληρώσαμε το ρεύμα 12,8% πιο ακριβό το πρώτο εξάμηνο του 2017 

Εκτινάχθηκε το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας - Τα ελληνικά νοικοκυριά πληρώνουν την 9η υψηλότερη τιμή για ρεύμα μεταξύ των χωρών της Ε.Ε.Στην Ελλάδα των μνημονίων και των κοινωνικών μερισμάτων, η κιλοβατώρα ηλεκτρικού ρεύματος κοστίζει όσο και στη Σουηδία, όπου το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι 2,5 φορές υψηλότερο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» το πρώτο εξάμηνο του 2017, οι Ελληνες καταναλωτές πλήρωσαν την κιλοβατώρα ακριβότερα κατά 12,8% σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2016, έναντι μείωσης 0,5% κατά μέσον όρο στην Ε.Ε. Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση μετά της Κύπρου (22%), που αποτελεί όμως ένα απομονωμένο ηλεκτρικό σύστημα (χωρίς διασυνδέσεις).



ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ Ή ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
Μέχρι το 2019, οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να βρουν όχι μόνο τα 25 Δις που απαιτούνται για να καθαρίσουν πάνω από το 30% του προϋπάρχοντος αποθέματος NPLs από τους ισολογισμούς τους, άλλα επιπλέον 10 Δις που σχετίζονται με τη νέα οδηγία της ΕΚΤ, δλδ συνολικά πάνω από 35 Δις πρόσθετων κεφαλαίων και νέας ρευστότητας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/11/blog-post_804.html




Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ FUNDS !!!
Μοναδική βιώσιμη και ρεαλιστική λύση, το οριζόντιο κούρεμα κατά 60 Δις ευρώ, με χρήση των προβλέψεων που έχουν ήδη σχηματίσει οι τράπεζες στα παθητικά τους, με το δημόσιο χρήμα των κρατικών ενισχύσεων που έλαβαν απόπ το 2008 μέχρι και σήμερα !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Οι πραγματικές κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών είναι 20 Δις για πλήρη εξυγίανση – Στα stress tests θα χάσουν 8 Δις

Από IFRs 9, TAR και stress tests θα προκύψουν κεφαλαιακές ζημίες το μέγιστο 8 δισεκ. Ερωτηματικό πόσα κεφάλαια θα χρειαστούν καθώς καμία τράπεζα δεν χάνει το όριο του 8,75% στο core tier 1.

Ποιες είναι οι πραγματικές κεφαλαιακές ανάγκες των ελληνικών τραπεζών;;; 


ΓΕΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ & ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΤΗΝ ΤτΕ, ΜΕ ΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ... ΚΟΥΛΗ !!!


Και δεύτερο ραντεβού Στουρνάρα με Σαμαρά : Έφαγαν στην ΤτΕ, παρέα με τον  Αλαφούζο !!!

Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγους μήνες, συναντήθηκαν ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με το koutipandoras.gr.

Η πρώτη συνάντηση είχε γίνει, όπως έγραφε τότε ..το documentonews.gr, στις 16 Αυγούστου, στο σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού και μάλιστα, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του μεγαλοεπενδυτή Πρεμ Γουάτσα, ενώ στο “μενού” λέγεται ότι ήταν η εξαγορά των δανείων της ΝΔ, τα οποία ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ, με ευνοϊκούς φυσικά όρους για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΤΣΑΚΑΛΟΤΤΟ : ΠΟΙΟΙ & ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ !!!


Με την... ελπίδα περιμένουν στο Taxisnet πάνω από 4.500.000 φορολογούμενοι το πολυπόθητο μήνυμα της εφορίας, το οποίο θα λέει πως η εφορία τους χαρίζει 1.000 ευρώ !!! 

Οι συνολικά 4.556.328 φορολογούμενοι, καθένας από την πλευρά του, που τον Οκτώβριο έκαναν πληρωμές είτε με κάρτες είτε μέσω ebanking, ελπίζουν πως θα είναι τυχεροί.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως για τους 4.554.328 από αυτούς το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό, καθώς δεν κληρώθηκε κάποιος από τους εικονικούς λαχνούς τους.

Το αποτέλεσμα θα είναι πως το "χαρούμενο" ηλεκτρονικό μήνυμα από την εφορία θα το δουν 2.000 φορολογούμενοι. Και πάλι όμως οι πραγματικά τυχεροί είναι οι 1.000, αυτοί που θα διαβάσουν ότι κερδίζουν το συγκεκριμένο χρηματικό έπαθλο.

Γιατί ;;; 

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ & 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!

ΜΕ 7 ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Διαβάστε ξανά όλα όσα σας λέμε σχετικά στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ από το 2015 και κρίνετε μόνοι σας αν σήμερα μας επιβεβαιώνει ή όχι η ίδια η κυβέρνηση !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Διευκρινίσεις για το θέμα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας δίνει η αντιπροεδρία της Κυβέρνησης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με το θέμα αυτό. Σε ενημερωτικό σημείωμα και με τη μορφή ερωταπαντήσεων η αντιπροεδρία παραθέτει τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούνται προκειμένου να προστατευτεί η πρώτη κατοικία.

1. Η προστασία πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς λήγει το Δεκέμβριο 2017;

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ !!! Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ !!!


Ας πρόσεχαν οι... τράπεζες λένε οι στρατηγικοί κακοπληρωτές

Σχεδόν το 94% πιστεύει ότι όταν δανείζει χρήματα οι τράπεζες αναλαμβάνουν το ρίσκο να μην πάρουν πίσω όλα τα λεφτά τους. Μόλις το 6,3% θεωρεί ότι η μη πληρωμή οφειλών αποτελεί παράβαση συμφωνίας με την τράπεζα, ενώ το 52,6% δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τα προγράμματα ρυθμίσεων δανείων που παρέχουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Πρόκειται για μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των λεγόμενων στρατηγικών κακοπληρωτών, όπως προέκυψαν από τη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Alba Graduate Business Scool.


ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΣΠΕΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΙΑΖΕΙ & ΚΛΕΒΕΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ !!!

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ !!!

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ
Στην φόρα τα ονόματα όλων των επώνυμων !!!



Τα ονόματα των εμπλεκομένων της υπόθεσης της κοκαΐνης αποφασίζει να αποκαλύψει το eReportaz βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που επικρατεί από το πρωί και γνωρίζοντας ότι δικαστικά αυτή η υπόθεση θα συζητηθεί στο ακροατήριο στις 11 Μαΐου σε μια δημόσια διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων.

Φυσικά δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι άπαντες χαίρουν του τεκμηρίου της αθωότητας και ότι τελικός κριτής είναι ο φυσικός τους δικαστής. Ωστόσο, η υπόθεση εκτός από τις όποιες πινελιές «αστερόσκονης», έχει και ιδιαίτερο κοινωνικό ενδιαφέρον, μιας και μιλάμε για ναρκωτικές ουσίες που σύμφωνα με το κατηγορητήριο διακινούνταν σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια των Αθηνών, το “Li Li Shu”.

Όπως έχει αποκαλύψει το eReportaz, βασικός εμπλεκόμενος είναι ο Σταύρος Περουκίδης, εκ τω ιδιοκτητών του γνωστού μαγαζιού. Από την αστυνομική παρακολούθηση των τηλεφώνων, αλλά και τη φυσική παρακολούθηση του χώρου, προκύπτει ότι γινόταν πώληση κοκαΐνης στις τουαλέτες του κλαμπ, αλλά και στις ζαρτινιέρες έξω από αυτό. Συνιδιοκτήτες του συγκεκριμένου μαγαζιού ήταν η Χριστίνα Παππά και ο γιος της , ο γνωστός παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος του Φώτη. Πρόκειται για τον εξάδερφο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου του Βλάσση, ο οποίος μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση για να απεμπλέξει το όνομά του από την υπόθεση.


Τι καίει τους επωνύμους


ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ......

ΕΡΕΥΝΑ ΙΟΒΕ: ΤΟ 65% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ !!!

ΑΠΙΘΑΝΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ 77% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
Aπαισιοδοξία και ζοφερό τοπίο στις καταναλωτικές συνήθειες και στην καθημερινότητα των Ελλήνων καταναλωτών καταδεικνύει η έρευνα Οικονομικής Συγκυρίας του ΙΟΒΕ για τον Νοέμβριο με το 65% των πολιτών να αποκαλύπτει ότι «μόλις τα βγάζει πέρα».




Σε αρνητικό έδαφος κινούνται και οι υπόλοιποι δείκτες της οικιακής οικονομίας, κάτι που φανερώνει ότι η κρίση καλά... κρατεί ακόμα και οκτώ χρόνια μετά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι καταγράφεται αισθητή μείωση και του ποσοστού που αποταμιεύει, καθώς το 77% των Ελλήνων θεωρεί καθόλου πιθανό το ενδεχόμενο το να κρατήσει κάποια χρήματα από το μισθό ή τη σύνταξή του, χωρίς να τα ξοδέψει, τους επόμενους 12 μήνες.



ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΑΓΟΥΔΗΜΟ !!!

ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
Θέμα χρόνου να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης μετά την απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για φοροδιαφυγή και ανακριβή απόδοση ΦΠΑ.




Στα 80 του χρόνια θα πρέπει να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του για να περνάει απαρατηρήρητος από την Ιντερπόλ ο μυθικός εφοπλιστής Μάκης Αγούδημος.Κι αυτό γιατί το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για φοροδιαφυγή και ανακριβή απόδοση ΦΠΑ. Είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητηθεί η συνδρομή των ελβετικών αρχών για να προχωρήσει η διαδικασία σύλληψης του Γεράσιμου Αγούδημου.

O εφοπλιστής Μάκης Αγούδημος απολαμβάνει τον πρωινό espresso του με θέα στην πανέμορφη λίμνη του Lugano της Ελβετίας. Το διαμέρισμά του βρίσκεται στο συγκρότημα Lidorama Park στην via Riva Paradiso και σήμερα το πρωί ξημέρωσε μια ιδιαιτέρως ευχάριστη μέρα για τον ίδιο. Οπως μας πληροφορεί ο Δημήτρης Δελεβέγκος στο ρεπορτάζ στο Capital.gr η απεργία των συμβολαιογράφων πάγωσε προσωρινά την διαδικασία με την οποία επρόκειτο να βγουν σε πλειστηριασμό ορισμένα από τα πλέον εμβληματικά ακίνητα της, άλλοτε, κραταιάς εφοπλιστικής οικογένειας.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & 1ης ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΚΠολΔ ΗΛΙΘΙΕ !!!

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 1ης ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΦΤΩΧΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Η πραγματική προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, δηλαδή η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, καταργήθηκε την 31/12/2014, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν την ανανέωσε, ενώ την ίδια σκληρή μνημονιακή απαίτηση των δανειστών και της ΤτΕ ακολούθησε στη συνέχεια και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, που δεν τόλμησε ποτέ να την επαναφέρει.
Παράλληλα, με το νέο, τραπεζοκεντρικό ΚΠολΔ, που ψήφισε η κυβέρνηση τον Ιούνιο του 2015, καθ' υπόδειξη της ΤτΕ και των δανειστών, ενώ ο οφειλέτης χάνει το σπίτι του στον πλειστηριασμό για χρέη στο δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία, επειδή τα χρήματα του πλειστηριάσματος πηγαίνουν κατά 65% πρώτα στις τράπεζες, για να καλύψουν οφειλές από δάνεια και κάρτες, αυτός συνεχίζει να χρωστά στο δημόσιο και τα ταμεία, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να χάνει την περιουσία του, αλλά να κινδυνεύει να καταλήξει και στη φυλακή, αφού οι οφειλές σε δημόσιο και ταμεία είναι ποινικοποιημένες.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι πλειστηριασμοί που επισπεύδονται από το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι γίνονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τις αρχές του 2017, να λειτουργούν στην πράξη ως χαριστικοί πλειστηριασμοί υπέρ των τραπεζών, αφού τα πλειστηριάσματα καταλήγουν κατά 65% σε αυτές.
Έτσι, οτιδήποτε αποκαλείται σήμερα ως προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, ανήκει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας όσων την επικαλούνται !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

COCAINE PAPERS: Η ΚΟΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ !!!

ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΣΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ & ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ;;;
Θα μπορούσες να το μάθεις μόνο αν μια μέρα, μεταξύ άλλων, έσκαγαν και τα ελληνικά Cocaine Papers !!! 

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ: ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΡΟΔΟ
Τουρκικές μπίζνες με τα ακίνητα στην Ελλάδα με με έμμεσο στόχο τις άδειες παραμονής.




Το ενδιαφέρον των Τούρκων για ελληνικά ακίνητα είναι μεγάλο. Οι λόγοι ποικίλλουν και οφείλονται είτε στην πολιτική αστάθεια στην Τουρκία, είτε στις ανησυχίες για τη σταθερότητα της τουρκικής λίρας, είτε απλά στο γεγονός ότι η Ελλάδα αρέσει πολύ στους Τούρκους. 

Όλο και περισσότεροι Τούρκοι αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα. Ρεπορτάζ του γερμανικού ραδιοσταθμού DLF από τη Ρόδο δείχνει ότι για πολλούς Τούρκους η Ελλάδα αποτελεί πλέον ασφαλές επενδυτικό λιμάνι.

Η Σιμπέλ Αρσικαλίν, μεσίτρια στη Ρόδο, θεωρεί ότι Τούρκοι είναι καλοί πελάτες: «Όταν έρχονται σε μας, λένε ότι θέλουν να κάνουν μια καλή επένδυση. Δεν έχουν σχηματίσει σαφή εικόνα για το πόσο μεγάλο θέλουν να είναι το ακίνητο ή ποια περιοχή το προτιμούν. Προτεραιότητα για αυτούς είναι η ίδια η επένδυση, γιατί εδώ τα χρήματά τους είναι ασφαλή. Το ζητούμενο για αυτούς είναι τα κεφάλαιά τους να πιάσουν τόπο».


ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΑΚΥΡΟΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ !!!

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Και με τη βούλα του Αρείου Πάγου ακυρώθηκε 10 χρόνια μετά ο πολιτικός γάμος του ομόφυλου ζευγαριού που είχε τελεστεί από τον δήμαρχο Τήλου.




Σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο η βούληση του Έλληνα νομοθέτη φτάνει, τουλάχιστον με τα έως τώρα δεδομένα, μέχρι την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια. 

Έτσι σημειώνουν οι δικαστές ότι «ανεξάρτητα από τον αντίλογο που θα μπορούσε να παραθέσει κανείς, αποτελεί την έκφραση της βούλησης της εσωτερικής έννομης τάξης , η οποία θεωρείται ότι αντανακλά τις ηθικές και κοινωνικές αξίες και παραδόσεις του ελληνικού λαού, που δεν αποδέχεται τη θέσπιση γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια». Και προσθέτουν ότι «σε όσες ευρωπαϊκές χώρες (Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία,Σουηδία, Ισπανία κ.λ.π ) θεσπίστηκε κατά τα τελευταία έτη ο γάμος ομόφυλων προσώπων, τούτο υπήρξε αποτέλεσμα νομοθετικής πρωτοβουλίας του εκάστοτε εθνικού νομοθέτη και όχι υποχρέωση συμμόρφωσης προς τις ρυθμίσεις του άρθρου 12 της ΕΣΔΑ».


ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ 1.600.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΘΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΟΥΝ 4,8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΕΩΣ 7.770 ΕΥΡΩ
Προϋπόθεση για να ενταχθεί κανείς στο κυβερνητικό πρόγραμμα αρωγής είναι να έχει μηνιαίο εισόδημα έως 769 ευρώ και να δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει το δάνειό του επί τουλάχιστον μία δεκαετία.




Στη Νότια Κορέα χαρίζουν τα χρέη 1,6 εκατ. φτωχών δανειοληπτών

Ευτυχισμένους θα κάνει περί τους 1,6 εκατομμύρια φτωχούς δανειολήπτες στην Κορέα το Εθνικό Ταμείο Ευτυχίας, καθώς θα καταβάλει εκείνο την οφειλή, αρκεί αυτή να μην ξεπερνά τα 10 εκατ. γουόν (7.770 ευρώ)! Προϋπόθεση για να ενταχθεί κανείς στο κυβερνητικό πρόγραμμα αρωγής είναι να έχει μηνιαίο εισόδημα έως 990.000 γουόν (769 ευρώ) και να δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει το δάνειό του επί τουλάχιστον μία δεκαετία.

Η υποβολή των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα του Εθνικού Ταμείου Ευτυχίας θα ξεκινήσει τον προσεχή Φεβρουάριο, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Σεούλ. Υπολογίζεται ότι θα εκταμιευθούν περί τα 6,2 τρισ. γουόν (4,8 δισ. ευρώ).


Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΖΗΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ & ΔΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΕΩΣ 11.000€ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!

ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ
Έχει ήδη αναρτηθεί αγγελία σε νοσοκομείο της Αθήνας που καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα βιογραφικά τους.




Tο υπουργείο Υγείας της Σαουδικής Αραβίας ζητά Έλληνες γιατρούς και προσφέρει μάλιστα ανταγωνιστικό πακέτο παροχών, καθώς 11.000 ευρώ το μήνα, δεν είναι και λίγο. Ενδεικτικό το γεγονός ότι έχει ήδη αναρτηθεί αγγελία σε νοσοκομείο της Αθήνας που καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα βιογραφικά τους!

Οι παροχές που δίνονται, όπως αναφέρει η αγγελία, είναι οι εξής:


Ο ΖΑΡΑΜΠ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ !!!

ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...
Οι τουρκικές τράπεζες που παραβίασαν το εμπάργκο κατά του Ιράν είναι αντιμέτωπες με πρόστιμα μαμούθ !!!




Με την εξέταση από τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα για τρίτη συνεχή μέρα, του μάρτυρα κατηγορίας Ριζά Ζαράμπ, συνεχίζεται στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν η δίκη σε βάρος στελέχους της τουρκικής κρατικής τράπεζας Halkbank και ακόμη 8 κατηγορουμένων (οι οποίοι ωστόσο φυγοδικούν) με τις κατηγορίες της παραβίασης των αμερικανικών και διεθνών κυρώσεων σε βάρος του Ιράν, συνωμοσίας και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Χθες ο κ. Ζαράμπ – που ομολόγησε την ενοχή του και συνεργάζεται με τις αμερικανικές αρχές – κατέθεσε ότι το 2012 Τούρκος αξιωματούχος του είπε ότι ο τότε πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν κι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπεύθυνος οικονομικών υποθέσεων Αλί Μπαμπατζάν διέταξαν τις τράπεζες να ξεκινήσουν τις συναλλαγές για τη μεταφορά χρημάτων που προέρχονταν από πώληση πετρελαίου στο Ιράν.

ΟΕΕ: ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΕΩΣ 50.000€ ΜΕΣΩ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ !!!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Έναν οδηγό με απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη ρύθμιση χρεών από 20.000 - 50.000 ευρώ μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών, επεξεργάστηκε το τμήμα μελετών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.




Αναλυτικά οι απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για τη ρύθμιση χρεών από 20.000 - 50.000 ευρώ μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών είναι οι εξής:

1. Σε ποιους Αφορά;

• Σε όσους κρίνονται «Βιώσιμοι».

2. Ποιος είναι Βιώσιμος;

• Όσοι πληρούν αθροιστικά τα παρακάτω κριτήρια:


ΣΟΚ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ: ΗΡΘΕ Η 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ !!!



ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!

ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ
Δλδ, χωρίς καμία νομοθετική δέσμευση, ήτοι χωρίς κανένα νομικό αντίκρυσμα απέναντι στις τράπεζες, που θα συνεχίσουν έτσι να αυθαιρετούν ανενόχλητες, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την κυβέρνηση και τους δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ & ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !!!

Και δεν θα μπορούσαν ποτέ να νομοθετηθούν, επειδή η όποια σχετική νομοθετική διάταξη θα ήταν προδήλως ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, αφού είναι ολοφάνερα αντισυνταγματικό, τα δικαιώματα της προστασίας της οικογένειας και της πρώτης κατοικίας, να αναγνωρίζονται με ταξικά κριτήρια, επιλεκτικά μόνο, στις περιπτώσεις που θα κρίνονται ως "λαϊκες". 

Πως θα προστατέψει λοιπόν η κυβέρνηση κάτι που, κατά την ισχύουσα νομοθεσία, δεν υπάρχει και δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει κατά τον νομικό μας πολιτισμό ;;; Και μάλιστα την ώρα που δεν είναι νομοθετικά ξεκάθαρο ούτε ακόμη ποια είναι η 1η κατοικία της περιορισμένης πλέον προστασίας που παρέχεται σε ελάχιστους δανειολήπτες, στα πλαίσια του νέου, αναθεωρημένου νόμου Κατσέλη !!!


Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!



Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Όταν, από τις αρχές του 2012, φωνάζαμε σε κυβερνήσεις και τραπεζίτες ότι, η μόνη βιώσιμη και ρεαλιστική λύση για την αντιμετώπιση της φούσκας του ιδιωτικού χρέους ήταν το κούρεμα, μας απαντούσαν ότι, στην Ελλάδα, οι τράπεζες, δεν πρόκειται ποτέ να κουρέψουν τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα από δάνεια και κάρτες. 


Σήμερα, οι ίδοι αυτοί ηλίθιοι, παρακαλάνε για κουρέματα μεγαλύτερα ακόμη και του 50%, αλλά οι δανειολήπτες, δικαίως, τους γύρισαν την πλάτη. Έτσι, ξεπέσανε στον έρωτα των funds και των εταιρειών διαχείρισης.


Οι Έλληνες τραπεζίτες, συγκρινόμενοι με τους ξένους συναδέλφους τους, δεν κατόρθωσαν να γίνουν ούτε ακόμη καλοί απατεώνες. Παρέμειναν οι ίδιοι κλεφτοκοτάδες ή, στην καλύτερη περίπτωση, οι ίδιοι παλιοτοκογλύφοι που ήταν την ημέρα που τους βάφτισαν "τραπεζίτες" οι νονοί των πολιτικών συμμοριών που χρεοκόπησαν την Ελλάδα.

Σήμερα, τα πεπραγμένα τους μιλάνε από μόνα τους :

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΜΕ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΗΛ.ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ...
Ειδικό ακατάσχετο τραπεζικό λογαριασμό, έναντι όλων των δανειστών τους και για χρέη και οφειλές από κάθε αιτία, προβλέπει, για όλους τους συμβολαιογράφους που ενεργούν ως υπάλληλοι σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, κοινή απόφαση των υπουργών Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και Οικονομικών.


Στον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, όπως διευκρινίζεται στην απόφαση, πιστώνονται αποκλειστικά, η εγγύηση, το τέλος χρήσης των ηλεκτρονικών συστημάτων πλειστηριασμών και το πλειστηρίασμα εκάστου πλειστηριασμού.

Ειδικότερα στην απόφαση, που έχει ως στόχο τον καθορισμό των διαδικασιών των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και την απρόσκοπτη διενέργειά τους, προβλέπονται τα ακόλουθα:

ΠΟΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ;;; ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΕ ΤΟ TAXISNET !!!

1 ΧΡΟΝΟ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ...
Ούτε το ΥΠΟΙΚ, ούτε η ΑΑΔΕ έχουν προχωρήσει ακόμη στην έκδοση των απαιτούμενων αποφάσεων για την ενεργοποίηση του μέτρου.




Ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί το μέτρο της online διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών και των λοιπών ηλεκτρονικών φορολογικών μηχανισμών των επιχειρήσεων με τις πληροφοριακές υποδομές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων παρά το γεγονός πως έχει ψηφιστεί εδώ και ένδεκα μήνες από την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή.

Ωστόσο, τόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών όσο και η ηγεσία της ΑΑΔΕ δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στην έκδοση των απαιτούμενων αποφάσεων για την ενεργοποίηση αυτού του πάρα πολύ σημαντικού μέτρου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Εξαιτίας αυτής της περίεργης αδράνειας του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ, το κράτος χάνει τη δυνατότητα να πατάξει αποτελεσματικά τα φαινόμενα μη έκδοσης αποδείξεων, έκδοσης αποδείξεων από ταμειακές μηχανές-μαϊμού και χρησιμοποίησης πλαστών και εικονικών τιμολογίων, ενώ ταυτόχρονα τα μέχρι στιγμής ληφθέντα μέτρα για την επέκταση της χρήσης του «πλαστικού χρήματος» σε όσο το δυνατόν περισσότερες συναλλαγές δεν μπορούν να συμβάλουν από μόνα τους στην αντιμετώπιση των συγκεκριμένων παραβατικών συμπεριφορών.

ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ
Προθεσμία 7 μηνών για να εφαρμοστεί ο νόμος 4369/2016 δίνουν οι δανειστές.




Προθεσμία επτά μηνών έχει η κυβέρνηση προκειμένου να αποκομματικοποιήσει το Δημόσιο, δηλαδή να κόψει τον ‘’ομφάλιο λώρο’’ μεταξύ του εκάστοτε κόμματος που κυβερνά και των υπαλλήλων που στελεχώνουν τη δημόσια διοίκηση.

Αυτό κατέστη σαφές στη χθεσινή συνάντηση μεταξύ της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κας. Όλγας Γεροβασίλη και των ανωτάτων κλιμακίων των θεσμών

Εργαλείο για την αποκομματικοποίηση των όρων επιλογής στελεχών στη δημόσια διοίκηση είναι οι προκηρύξεις επιτελικών θέσεων μέσω ΑΣΕΠ και όχι η επιλογή τους από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα, μαζί και το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο νέος τρόπος επιλογής στελεχών στο Δημόσιο έχει θεσπισθεί από τη σημερινή κυβέρνηση από το Φεβρουάριο του 2016 (νόμος 4369/2016) και πρέπει πλέον χωρίς άλλη καθυστέρηση να εφαρμοστεί μέχρι τον Ιούνιο του 2018, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.


ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Έως και 3 δις ευρώ αναμένεται να δαπανήσουν οι τράπεζες για την αγορά ακινήτων που θα βγάλουν σε πλειστηριασμό τα προσεχή δύο χρόνια. Ο κωδικός «πλειστηριασμοί» προβλέπει την απόκτηση έως και του 70% των ακινήτων που θα πλειστηριαστούν το 2018 σε μια προσπάθεια να περάσουν το μήνυμα ότι η ώρα των πλειστηριασμών έχει σημάνει χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

«Ο πλειστηριασμός σημαίνει την έξωση» σημειώνει χαρακτηριστικά κορυφαίος τραπεζίτης θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσει το μήνυμα ότι οι πλειστηριασμοί που θα ακολουθήσουν δεν είναι εικονικοί, αλλά δείγμα αποφασιστικότητας που τηρηθεί χωρίς παρεκκλίσεις.

Η πολιτική που θα ακολουθήσουν οι τράπεζες έχει συμφωνηθεί με τον τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM), ο οποίος έχει ζητήσει τη διενέργεια 18.000 πλειστηριασμών εντός του 2018, με έμφαση από το δεύτερο τρίμηνο του έτους και μετά.


ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΦΩΤΙΑ ΥΨΟΥΣ 133.000.000€ ΠΛΗΡΩΣΑΝ BMW & MERCEDES ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ
Όπως προέκυψε από τους ελέγχους οι δύο μητρικές πολυεθνικές εταιρίες MERCEDES και ΒΜW ακολούθησαν από το 2011 την πρακτική να πραγματοποιούν ενδοομιλικές πωλήσεις προς τις θυγατρικές τους στην Ελλάδα με σημαντικά μειωμένες τιμές, ώστε να καταβάλλονται στη χώρα μας αντίστοιχα μειωμένα ποσά τελών ταξινόμησης και ΦΠΑ και παράλληλα να αποφεύγεται η πληρωμή στο Ελληνικό Δημόσιο μεγάλων ποσών φόρου πολυτελείας, ενώ από την άλλη πλευρά όμως οι δύο θυγατρικές εταιρίες στην Ελλάδα, η MERCEDES BENZ HELLAS και η BMW HELLAS, πωλούσαν στην ελληνική αγορά τα ίδια -εισαχθέντα με πολύ χαμηλές τιμές- αυτοκίνητα χωρίς καμία αντίστοιχη μείωση στις δικές τους λιανικές τιμές, δηλαδή με τα επίπεδα λιανικών τιμών που τα διέθεταν στο ελληνικό κοινό και πριν από το 2011 !!!


Υπερβαίνουν τα 133 εκατ. ευρώ οι φόροι και τα πρόστιμα που υποχρεώθηκαν να καταβάλουν πρόσφατα στο Ελληνικό Δημόσιο οι εταιρίες MERCEDES ΒΕΝΖ HELLAS και BMW HELLAS, οι οποίες κατηγορούνται από τις ελληνικές τελωνειακές αρχές για τα αδικήματα της λαθρεμπορίας αυτοκινήτων. Υπενθυμίζεται πως τη σκανδαλώδη υπόθεση φοροδιαφυγής εκατομμυρίων ευρώ είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά από το newpost.gr στις 8 Μαΐου 2013.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», τους φόρους και τα πρόστιμα καταλόγισαν οι αρμόδιες τελωνειακές αρχές, λαμβάνοντας υπόψη πορισματική αναφορά, την οποία συνέταξε κλιμάκιο ελεγκτών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους στις εισαγωγές χιλιάδων αυτοκινήτων που πραγματοποίησαν οι δύο εταιρίες στην Ελλάδα κατά τα έτη 2011-2013. 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
Νίκος Νικολόπουλος:« Η Δικαιοσύνη, έστω και καθυστερημένα, σε κάποιες περιπτώσεις, βρίσκει, εν τέλει, τον σωστό βηματισμό της και χαίρομαι που την διευκόλυνα στην αναζήτηση της αλήθειας και την- ενδεχόμενη- απόδοση ευθυνών».




Νίκος Νικολόπουλος: Έστω και αργά, η Επιτροπή Ανταγωνισμού στο «εδώλιο»

Κατέθεσε χθες(σ.σ. προχθες) στον 25ο πταισματοδίκη κ.Γιαταγάνα Δημήτριο ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σχετικά με την κωλυσιεργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού και την προκλητική χρονική καθυστέρηση έκδοσης αποφάσεων και επιβολής προστίμων για καταγγελόμενες παράνομες και παραβατικές συμπεριφορές, καθώς και για την ύπαρξη καρτέλ με αποτέλεσμα την ζημία του δημοσίου που, όπως ακούστηκε στην Βουλή, μπορεί και να φτάνει στα 500 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Νίκος Νικολόπουλος υποστήριξε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να ελέγξει εάν ο κ. Κυριτσάκης και οι συνεργάτες έπραξαν το καθήκον τους και εάν από αμέλεια ζημίωσαν το δημόσιο, τονίζοντας ότι η χρονική καθυστέρηση των 3 ή 5 ετών δεν δικαιολογείται επ’ ουδενί επειδή η Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει 120 εργαζόμενους - στελέχη και όλα τα μέσα που χρειάζεται , ενώ επίσης στεγάζεται σε πολυτελείς κτιριακές εγκαταστάσεις.


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΛ.ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ !!!

ΣΤΗΝ EUROBANK
Το ακίνητο πέρασε στην τράπεζα όσο ήταν και η τιμή εκκίνησης που είχε ορίσει η ίδια η τράπεζα.



Η κατοικία που βγήκε σε πλειστηριασμό μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ήταν μια μεζονέτα, η οποία πέρασε στην κυριότητα της τράπεζας που κίνησε τη διαδικασία, δηλαδή της Eurobank.


110.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΝΩ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ !!!

ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Με τη σύνταξη του Ιανουαρίου θα πιστωθούν τα αναδρομικά σε όσους δεν καταβλήθηκαν, ωστόσο για τα λάθη στους συνταξιούχους δημοσίου δεν υπάρχει καμιά δέσμευση έως τώρα ότι θα διορθωθούν !!!




Απλήρωτοι έμειναν πάνω από 110.000 συνταξιούχοι με την επιστροφή των αναδρομικών ποσών που περίμεναν να δικαιούνται εξαιτίας των φουσκωμένων κρατήσεων που είχαν από το 2012 στις εισφορές ασθένειας.

Την ίδια στιγμή όμως αποκαλύπτονται και λάθη στις επιστροφές που είχαν χιλιάδες συνταξιούχοι που πληρώθηκαν μεν χθες με τα αναδρομικά αλλά τα πήραν κουτσουρεμένα.

Τα αναδρομικά από τις φουσκωμένες κρατήσεις ασθένειας δικαιούνται όσοι έχουν μια κύρια σύνταξη ή άθροισμα συντάξεων (κύρια, επικουρική ή μέρισμα) πάνω από 1.000 ευρώ μικτά. Περίπου 1 εκατ. δικαιούχοι πήραν αναδρομικά αλλά για 110.000 και πλέον οι λογαριασμοί τους ήταν άδειοι.


ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΣΤΟ ΦΕΚ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΩΣ 50.000€ !!!

ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ
Ποιες οφειλές κουρεύονται !!!




Ο κύβος ερρίφθη. Δημοσιεύθηκε χθες Τετάρτη στο ΦΕΚ η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Οικονομικών για τη ρύθμιση των οφειλών των επιχειρήσεων με ληξιπρόθεσμα χρέη έως 50.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει τον δρόμο για την απλοποιημένη διαδικασία ρύθμισης των οφειλών, αν και προβλέπεται πως οι πιστωτές του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να προβούν σε εξατομικευμένη αξιολόγηση βιωσιμότητας. Που σημαίνει πως εάν πιστωτής, ο οποίος κατέχει την πλειοψηφία επί του συνόλου των απαιτήσεων, εκτιμήσει τον οφειλέτη ως μη βιώσιμο, δεν προτείνεται καμία ρύθμιση των οφειλών στο πλαίσιο της απλοποιημένης διαδικασίας.

Οι προϋποθέσεις ένταξης


ΒΟΜΒΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Η APPLEBY ΤΩΝ PARADISE PAPERS ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΗΓΕΤEΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ 2η ΒΟΜΒΑ: ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ OFFSHORE ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!
Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του Jan Strozyk κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τα Panama και Paradise Papers.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Λίγα ακόμη χρόνια στην αντιπολίτευση και σε λίγο θα μιλάνε μέχρι και για .... ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ !!!


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HOAX !!!

Ρύθμιση με την οποία θα υποχρεώνονται οι τράπεζες, πριν πωλήσουν «κόκκινο» στεγαστικό δάνειο σε ένα fund, να παρέχουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή, εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, να το αγοράζει στην τιμή που θα το αγοράσει το fund, προτείνει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την επανέναρξη των πλειστηριασμών την Τετάρτη.

Σε ανάρτησή του στο facebook σημειώνει ότι, με αυτόν τον τρόπο οι τράπεζες «θα πάρουν τα λεφτά που έχουν υπολογίσει αλλά και όσοι θέλουν να κρατήσουν την ιδιοκτησία τους θα έχουν την ευκαιρία να βρουν χρήματα». Προσθέτει ότι «έχει συμβεί να δημιουργείται δευτερογενής αγορά με νέα δάνεια για να αγοράζονται τα παλαιά και έτσι ο καθένας θα είχε μία ακόμη ευκαιρία».

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ !!!

ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ Ή ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ - ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ (959ΚΠολΔ)- ΑΛΛΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ
Μηνύστε συμβολαιογράφους και νομίμους εκπροσώπους τραπεζών, συμπληρώνοντας μόνοι σας το υπόδειγμα της έγκλησης που ακολουθεί !!!




  • Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ (959ΚΠολΔ). 
  • ΕΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ, ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ Ή ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ, Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
  • ΑΠΟ 20/06/2017, ΤΑ 2.468 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΛΛΑ Υ.Μ.Σ.

ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ & ΤΖΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ !!!

ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΠΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ;;;


Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Άρα πως θα προστατέψετε κάτι που κατά την ισχύουσα νομοθεσία δεν υπάρχει ;;;

Και μάλιστα την ώρα που δεν είναι νομοθετικά ξεκάθαρο ούτε ακόμη ποια είναι η 1η κατοικία της περιορισμένης πλέον προστασίας που παρέχεται σε ελάχιστους δανειολήπτες, στα πλαίσια του νέου, αναθεωρημένου νόμου Κατσέλη !!!

Το βίντεο με τη σημερινή δήλωση Τζανακόπουλου, κατά την οποία, η κυβέρνηση, δεσμεύεται να προστατέψει την .... "Λαϊκή Κατοικία":



Ποιες λοιπόν, ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές κατοικίες, νοούνται ως λαϊκές κατοικίες, τις οποίες προτίθεστε δήθεν να προστατέψετε, έστω και με ευχολόγια, ζητιανεύοντας την μεγαλοψυχία των τραπεζών, αφού πρώτα νομοθετείτε όλες τις κατάπτυστες προτάσεις τους (βλ. Κώδικας Δεοντολογίας ΤτΕ & Συνεργάσιμος Δανειολήπτης) και, στη συνέχεια, ικανοποιείστε με τις προσωρινές μόνον, κάλπικες διαβεβαιώσεις τους, σχετικά με τις αξίες <300.000 ευρώ, που τις πήρε πίσω ο Καραμούζης σε λιγότερο από 24 ώρες από τη δημοσίευση των αντιστοίχων, ψευδών διαβεβαιώσεων της ΕΕΤ ;;;

Είναι λαϊκές κατοικίες το διαμέρισμα των 90 τμ στην Πεύκη ή το Παλαιό Φάληρο, το άλλο των 150 τμ στα Πετράλωνα, η παλιά μονοκατοικία των 160 τμ το Νέο Ψυχικό, η γκαρσονιέρα των 50 τμ στην Κηφισιά, το Κολωνάκι ή τη Γλυφάδα, η μεζονέτα των 180 τμ στα Λιόσια, κλπ ;;;

Ποιος λοιπόν και με ποια κριτήρια θα κρίνει το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ, την ώρα που δεν υπάρχει καμία σχετική νομοθετική πρόβλεψη ;;;

Και κάτι ακόμη, επειδή είσαι δικηγόρος ....


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ & ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!






















Μια πολύ ενδιαφέρουσα και παράλληλα ανησυχητική για το μέλλον της χώρας μας ανάλυση κάνει στο mignatiou.com ο γνωστός ελληνιστής και συγγραφέας γεννημένος στη Θεσσαλονίκη Kρεσέντσιο Σαντζίλιο.

Διαβάστε την:

Πριν από λίγες μέρες μια «είδηση» που πέρασε στα ψιλά και η εφημερίδα που την δημοσίευσε δεν θεώρησε σκόπιμο να της δώσει την πρέπουσα σημασία – αντιθέτως, αρκέστηκε να την σχολιάσει και κάπως απαξιωτικά:

«από λεξιλόγιο, σκίζουν…» – μας πληροφορεί ότι «ετοιμάζουν τις πόλεις Θήβα και Λιβαδειά να τις κάνουν πιλότους περιοχές όπου θα δημιουργηθούν μεγάλες παροικίες αλλοδαπών, μεταναστών και προσφύγων» ώστε να «δημιουργηθεί ένα ενταξιακό πρότυπο στους δήμους» για να «μπορέσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να εργαστεί(!!) πάνω στην ένταξη(!!) των προσφύγων(!!) στις κοινωνίες» (τα θαυμαστικά και οι υπογραμμίσεις δικά μου).


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΝΕΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 40.000.000€ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ !!!

ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Ο Ε65...
Πόσα ακόμα θα πληρώσουμε για τους ήδη χρυσοπληρωμένους και παραχωρημένους σε ιδιώτες αυτοκινητοδρόμους ;;;




Σε νέο κύκλο αποζημιώσεων σύρεται το Δημόσιο για τους αυτοκινητοδρόμους, αυτή τη φορά για τον Ε65. Η κοινοπραξία που κατασκευάζει και θα διαχειριστεί το οδικό τμήμα Ξυνιάδας-Τρικάλων κατέθεσε νέα αιτήματα αποζημίωσης ύψους περί τα 40 εκατ. ευρώ, καθώς το Δημόσιο καθυστέρησε να αποδώσει την απαραίτητη γη ώστε να κατασκευαστεί η σύνδεση με το τοπικό οδικό δίκτυο. Το Δημόσιο πάντως πιέζει για την παράδοση του τμήματος έως το τέλος του έτους, με την ελπίδα ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν θα κινήσει διαδικασία επιστροφής πόρων, αφού ο δρόμος έπρεπε να είχε δοθεί στην κυκλοφορία το αργότερο... τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο παραχωρησιούχος (κοινοπραξία Κεντρική Οδός) κατέθεσε τους προηγούμενους μήνες νέα αιτήματα αποζημίωσης. Οπως υποστηρίζει, η γη που χρειάζεται για την ολοκλήρωση του συνδετηρίου κλάδου (του κόμβου Ξυνιάδας με το τοπικό οδικό δίκτυο) παραδόθηκε από το Δημόσιο μόλις στο τέλος Ιουλίου.

SSL Certificates