.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΦΚΑ !!!

ΣΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31/12/2016
Δισέλιδα με πλήρη στοιχεία για το καθαρό (εκκαθαρισμένο το 2015) φορολογητέο εισόδημα, τον ΑΜΚΑ, τις κρατήσεις ανά κλάδο, τη συνολική μηνιαία εισφορά που αναλογεί και με κωδικό εντολής πληρωμής είναι τα ειδοποιητήρια καταβολής εισφορών που θα αρχίσει να στέλνει και θα αναρτήσει ηλεκτρονικά στα τέλη Ιανουαρίου ο ΕΦΚΑ για κάθε ελεύθερο επαγγελματία !!!




Τα νέα ειδοποιητήρια θα περιλαμβάνουν, όπως φαίνεται στο σχετικό πρότυπο, τις τυχόν επιβαρύνσεις και προσαυξήσεις για όσους δεν θα καταβάλουν τα αναγραφόμενα ποσά όπως και τα πιστωτικά υπόλοιπα για εκείνους που θα πληρώνουν παραπάνω.

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30/1 ΤΟ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ !!!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2017 μπορούν να υποβάλουν εμπρόθεσμα δηλώσεις διακοπής εργασιών και να κλείσουν έτσι τα μπλοκάκια τους οι ελεύθεροι επαγγελματίες που διέκοψαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα ως τις 31 Δεκεμβρίου 2016. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας θα θεωρούνται εκπρόθεσμες οι δηλώσεις και οι φορολογούμενοι θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο 100 ευρώ !!!



Φοροτεχνικοί υποστηρίζουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να σχηματίσουν «ουρές» στα τμήματα Μητρώου των εφοριών όλης της χώρας χιλιάδες φορολογούμενοι που θέλουν να κλείσουν τα μπλοκάκια τους.

Μετά τη δημοσίευση της εγκυκλίου πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται στην… πρίζα.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ !!!

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Πράσινο φως για τη δέσμευση αλλά και τη δήμευση περιουσιακών καθώς και αποδεικτικών στοιχείων που σχετίζονται με σοβαρά αδικήματα ανάβει το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση !!!



Το νομοσχέδιο που έρχεται να κυρώσει τη σχετική Σύμβαση της Βαρσοβίας του 2005, δίνει παράλληλα τη δυνατότητα ανταλλαγής στοιχείων μεταξύ χωρών του Συμβουλίου της Ευρώπης, τα οποία έχουν κατασχεθεί στο πλαίσιο ανίχνευσης διαφόρων εγκληματικών δραστηριοτήτων, καθώς επιτρέπεται να εκτελεστούν σε άλλη χώρα και οι σχετικές δικαστικές αποφάσεις ξένων Αρχών.

ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ: ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!


ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ: ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2040...ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ» ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΕ 45.000.000 ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΙΚΑ 275.000.000 ΜΕΤΡΗΤΑ !!!


ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ;;;


ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!! ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ !!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ  ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
Ανανέωση κάθε χρόνο στις φορολογικές ακινησίες των αυτοκινήτων με πιθανή την επιβολή παραβόλου εξετάζει το οικονομικό επιτελείο ώστε να μπορέσει να περιορίσει τις καταθέσεις των πινακίδων κυκλοφορίας που πραγματοποιούν κατά χιλιάδες κάθε χρόνο ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και εμπορίες !!!



Σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.gr το οικονομικό επιτελείο εξετάζει η προσωρινή ακινησία ή φορολογική ακινησία να έχει διάρκεια μέχρι το τέλος κάθε χρόνου, δηλαδή να έχει ισχύ μόνο για 12 μήνες και οι ιδιοκτήτες οχημάτων να πρέπει να ανανεώνουν τις ακινησίες των οχημάτων τους πριν την λήξη της κάθε χρονιάς καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα χρεώνονται τα Τέλη Κυκλοφορίας!

Μάλιστα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει πέσει και πρόταση για την επιβολή ενός μικρού παραβόλου περίπου 10-20 ευρώ για την ανανέωση της προσωρινής ακινησίας ενώ επίσης υπάρχει και ακόμη μία πρόταση σύμφωνα με την οποία η προσωρινή ακινησία δεν θα μπορεί να έχει διάρκεια μεγαλύτερη των 2-3 ετών και όταν αυτό το διάστημα ξεπεραστεί οι πινακίδες θα καταστρέφονται και το ετήσιο κόστος θα είναι ανάλογο με το κόστος έκδοσης των πινακίδων κυκλοφορίας που ανέρχεται σε 30 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 60 ευρώ για κάθε χρόνο επιπλέον.

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ !!! ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ
Υπέγραψε την εφαρμοστική εγκύκλιο για τα μπλοκάκια ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αν. Πετρόπουλος και αφορά ασφαλισμένους σε ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ. Θα επιβληθούν εισφορές 20% για τον κλάδο κύριας σύνταξης επί του εισοδήματός τους. Εισφορά 6,67% θα καταβάλλει ο ασφαλισμένος και 13,33% ο εργοδότης !!!



Αναλυτικά προβλέπει:

"1. Πρόσωπα που εντάσσονται στη ρύθμιση

Σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 39 του ν.4387/2016, για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, που υπάγονται ή θα υπάγονταν κατά την έναρξη ισχύος του νόμου, στην ασφάλιση του ΟΑΕΕ και του ΕΤΑΑ, σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις αυτών, όπως ίσχυαν πριν την ένταξή τους στον ΕΦΚΑ, το συνολικό ποσό εισφοράς κύριας σύνταξης, ο τρόπος υπολογισμού, καθώς και ο υπόχρεος καταβολής της εισφοράς προσδιορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 38 του συγκεκριμένου νόμου, εφόσον το εισόδημά τους προέρχεται από την απασχόλησή τους σε ένα ή και δύο πρόσωπα (φυσικά και νομικά).

2. Ποσοστά εισφορών

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ SANTE' !!!


ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 700 ΕΥΡΩ ΜΕΙΚΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 4 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !!!

ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ(400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΥΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Και που θα μεγαλώνει συνεχώς αφού πολλοί εργοδότες φροντίζουν να διώχνουν όσους εργαζόμενους αμείβονται με μισθούς άνω των 700 ευρώ ή με καθεστώς πλήρους απασχόλησης και να τους αντικαθιστούν με εργαζομένους μερικής !!!



ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΙΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΕΠ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΑΝΕ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ 20.000 ΕΥΡΩ, Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;


ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗ & ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΑΜΕΛΛΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΜΜΕ
  • Γιατί δεν ξανακαλέσατε τον διοικητή της ΤτΕ κο Γιάννη Στουρνάρα, αφού ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για την προηγούμενη κατάθεσή του, στην οποία μάλιστα κατέθεσε ήδη ως μάρτυρας ο πρόεδρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, κος Κυριάκος Τόμπρας;;; 
  • Γιατί δεν καλέσατε τον Οικονομικό Εισαγγελέα κο Γιάννη Δραγάτση, ο οποίος μου είπε μπροστά σε 5 μάρτυρες ότι κακώς μπήκε στο αρχείο η δικογραφία του πορίσματος Καλούδη για τα δάνεια των κομμάτων;;; 
  • Πως κλείσατε κε Πρόεδρε τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής χωρίς να έχετε ποτέ καλέσει ως μάρτυρες τους 2 υπαλλήλους της ΤτΕ, που με τις ψευδείς καταθέσεις τους έστειλαν τη δικογραφία του πορίσματος Καλούδη στο αρχείο ;;;



Με 3 σκάνδαλα Κοσκωτά ισοδυναμεί το σκάνδαλο των θαλασσοδανείων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ !!!

Διαβάστε τα κεντρικά σημεία της ομιλίας του Ν. Νικολόπουλου στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το Πόρισμα Καλούδη :

Όπως γνωρίζετε, την 11/03/2016 κατέθεσα Μηνυτήρια Αναφορά κατά παντός υπευθύνου τραπεζικού στελέχους, που με τις πράξεις και τις παραλήψεις του έχει εγκρίνει, υπογράψει, εκταμιεύσει, ρυθμίσει, αναδιαρθρώσει και αναχρηματοδοτήσει, τα δάνεια και τις πάσης φύσης πιστώσεις που χορηγήθηκαν στα πολιτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, χωρίς να έχουν τηρηθεί οι σχετικές κανονιστικές πράξεις της Τραπέζης της Ελλάδος, κατά την έννοια της περίπτωσης (β) της Τροπολογίας με Γενικό Αριθμό 390 και Ειδικό Αριθμό 37 (ΦΕΚ Α΄ 90/18-04-2013).

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ GIANNI PITTELLA ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Καθηγητή Νότη Μαριά στις 18/1/2017 στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA CHANNEL και στην εκπομπή «Υπέρβαση», για τα κόκκινα δάνεια, τις διεθνείς εξελίξεις και την εκλογή του νέου Προέδρου της Ευρωβουλής !!!

SILVER ALERT !!! ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ !!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΨΕΥΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ & ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ-ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ;;;
Διαδηλωτές κατά της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ δεν μαζεύτηκαν στα Δικαστήρια. Είχαν όμως μαζευτεί κάτι Εισαγγελείς για να σε μπαγλαρώσουν, για τις δεκάδες μηνύσεις που εκκρεμούν εναντίον σου. Μπορεί να γλίτωσες και σήμερα το αυτόφωρο, άθλιε συκοφάντη και απατεώνα, αλλά δεν θα γλιτώσεις ούτε τις δίκες, ούτε τις καταδίκες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :





ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΥΡΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ 17 ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!

Η ΛΙΣΤΑ
Οι τίτλοι 17 ιδιωτικών σχολείων κηρύσσονται άκυροι και οι απόφοιτοί τους αποκλείονται από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για διορισμό στο δημόσιο !!!



Αυτό ουσιαστικά ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας επισημαίνοντας ότι οι κάτοχοι των παράνομων τίτλων σπουδών από τους συγκεκριμένους φορείς ιδιωτικής εκπαίδευσης υποχρεώνονται να δώσουν εξετάσεις για να τους χορηγηθούν νόμιμοι τίτλοι.

Τούτο δεν ισχύει μόνο για όσους αναμένουν διορισμό, ή επρόκειτο να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, αλλά και για τους ήδη διορισμένους στο δημόσιο.

ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ
Διαχωρίζει τη θέση του από το Πόρισμα-Πλυντήριο των Βουλευτών της Κυβέρνησης !!!


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και ΜΜΕ

Κύριε Πρόεδρε,

Το μέγα κέρδος για τον ελληνικό λαό από την σύσταση και τη λειτουργία της Εξεταστικής Επιτροπής που ερεύνησε τον παράνομο δανεισμό των δυο Κομμάτων που άσκησαν εξουσία επί 40 χρόνια είναι ότι πράγματι αναδείχθηκε η λεηλασία άνω του ενός δις ευρώ από τα κρατικά ταμεία απευθείας ή από τα τραπεζικά ταμεία, δηλαδή και πάλι από τα κρατικά εν τέλει ταμεία.

Η λεηλασία αυτή όμως αναδείχθηκε πριν από την Επιτροπή αυτή από τρία πορίσματα:

ΑΠΩΛΕΙΕΣ 18 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΦΕΡΕ Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!




ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΜΣΕΝ: ΣΕ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Ποιος νέος θα μείνει στην Ελλάδα της ανεργίας και των μισθών των 200-300 ευρώ(και αν θα πληρώνεται) ;;;


ΕΚΤΑΚΤΟ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ
Δεν μάσησαν οι Δικαστές και έκαναν την Υπέρβαση !!! Αλλαγή τοπίου στη Δικαιοσύνη !!! Ομόφωνο "ΟΧΙ" στο αίτημα των τραπεζών για αναβολή της δίκης !!!



ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΣΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ !!!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ Β' ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/01/2017 

Παρά το αίτημα των Τραπεζών και της ΤτΕ για αναβολή και συνεκδίκαση με την ήδη αναβληθείσα 1η Ομαδική Αγωγή, κατά την δικάσιμο της 31/01/2019, το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα τους και ρώτησε εάν θα ματαιωθεί από κοινού ή αν θα συζητηθεί η υπόθεση. 


Ο δικηγόρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κος Λεωνίδας Στάμος δήλωσε στο Δικαστήριο ότι δεν συναινεί στη ματαίωση,  αφού το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ έχει έτοιμες τις προτάσεις για τη συζήτηση της Ομαδικής Αγωγής και θέλει να δικάσει, καθότι το αίτημα αναβολής προβλήθηκε από τους δικηγόρους των αντιδίκων τραπεζών και, έτσι, δεν αντέλεξε στην απόρριψη του αιτήματος της αναβολής και συμφώνησε με την απόφαση της έδρας για την συζήτηση της υπόθεσης. 


Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ JP MORGAN ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2006 ΕΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 2009
Η αμερικανική τράπεζα επέβαλλε υψηλότερα επιτόκια και μεγαλύτερες χρεώσεις σε στεγαστικά δάνεια Αφροαμερικανών και Ισπανόφωνων, σε σχέση με λευκούς δανειολήπτες, παρεμφερούς πιστωτικού προφίλ !!!



Κατηγορίες για αθέμιτες διακρίσεις εις βάρος συγκεκριμένων πελατών αντιμετωπίζει η JP Morgan, κατόπιν προσφυγής του αμερικανικού δημοσίου στη δικαιοσύνη.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ !!!

ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
Χρηστικό οδηγό για τους φορολογούμενους, με όλες τις κατηγορίες δικαιολογητικών που εκδίδονται από τις εφορίες, εξέδωσε η ΑΑΔΕ !!!



Έναν χρηστικό οδηγό για τους φορολογούμενους, με όλες τις κατηγορίες δικαιολογητικών που εκδίδονται από τις εφορίες, εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.


Πρόκειται για τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις που εκδίδουν οι ΔΟΥ τα οποία επικαιροποιούνται με βάση τα νέα δεδομένα της νομοθεσίας και περιλαμβάνονται σε απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ.

Αναλυτικά αυτά είναι τα ακόλουθα:

ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !!!

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝΑΒΟΛΗ
Για ένα μήνα πήρε αναβολή η καθολική εφαρμογή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, σύμφωνα με τροπολογία την οποία κατέθεσε χθες στη Βουλή το Υπ. Εργασίας !!!


Η τροπολογία προβλέπει ότι παρατείνεται για ένα μήνα, τον Ιανουάριο το πρόγραμμα επιδότησης σίτισης, που υλοποιείται μέσω προπληρωμένης κάρτας, με κόστος 13,5 εκατ. ευρώ.

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ & ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Θερμά συχαρητήρια στη Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας ΙΡΙΔΑ ΣΤΑΘΑΚΟΥ ΔΑΡΣΑΚΛΗ για την εξαιρετική αυτή απόφαση και, όπως πάντα, στον Λεωνίδα Στάμο, που δείχνει το δρόμο της επιτυχίας σε όλους τους νέους δικηγόρους που στηρίζουν τον αγώνα των δανειοληπτών μας !!!  




Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/10/blog-post_49.html


ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ;;;


ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. 

Η Κομισιόν υποχρεούται να διασφαλίζει ότι το μνημόνιο είναι σύμφωνο με τα θεμελιώδη δικαιώματα που κατοχυρώνονται από τον Χάρτη !!!



Για πρώτη φορά αναφέρεται ρητά σε ευρωπαϊκή δικαστική απόφαση (C-8/15 P έως C-10/15 P)ότι τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και ειδικότερα η Κομισιόν δεσμεύονται από τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (ΧΑΡΤΗΣ) ακόμη κι όταν ενεργούν στο πλαίσιο των μνημονιακών προγραμμάτων του ΕΜΣ – που είναι εξωθεσμικό όργανο -. 


ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΜΟΥΛΕΣ !!! ΠΑΡΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ !!!



ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ POS !!! ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ !!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2018 ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Σε τρείς φάσεις θα εφαρμοσθεί η υποχρεωτική εγκατάσταση POS στους επαγγελματικούς κλάδους και τις υπηρεσίες στην αγορά, για την καθολική χρήση του πλαστικού χρήματος σε όλες τις συναλλαγές των φορολογούμενων !!!



Το σχέδιο της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου προβλέπει την υποχρεωτική εγκατάσταση των μηχανημάτων πληρωμών μέσω πλαστικού χρήματος (POS) σε τρεις φάσεις.

Η πρώτη μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2017, η δεύτερη έως το τέλος του 2017 και η τρίτη έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2018.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΗ ΘΗΛΙΑ !!!

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας και το Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μοναδικά όπλα αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!



Οι τράπεζες μειώνουν βραχυπρόθεσμα τη δόση σε 50 ευρώ και σε δύο χρόνια την πολλαπλασιάζουν, αυθαίρετα, στα 500 !!!


Συναγερμός έχει χτυπήσει στα γραφεία του Συνηγόρου του Καταναλωτή μετά τις γιορτές. Δεκάδες δανειολήπτες με «κόκκινα» δάνεια κραδαίνοντας τις συστημένες επιστολές των τραπεζών στα χέρια αναζητούν απεγνωσμένα διέξοδο, ενώ τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, με τις κλήσεις να ξεπερνούν τις 600 την ημέρα.

Ολοι καταγγέλλουν τις τράπεζες όσον αφορά τις εξωδικαστικές ρυθμίσεις των δανείων που προτείνουν με τον αναθεωρημένο Κώδικα Δεοντολογίας, τον οποίο καθώς φαίνεται εφαρμόζουν κατά το δοκούν.

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ !!!

ΕΩΣ 7/2/2017
Αφορά περιπτώσεις που κατά την κατάθεση του νόμου στη Βουλή έχει ήδη κοινοποιηθεί προσωρινός διορθωτικός προσδιορισμός φόρου ή προστίμων !!!



Παρατείνεται ως την 7/2/2017 η προθεσμία για την υπαγωγή στη ρύθμιση της οικειοθελούς αποκάλυψης εισοδημάτων διαφόρων κατηγοριών φορολογούμενων που έληγε στις 23/1/2017, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΨΟΥΣ 2,25 ΔΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΤΟ ΙΚΑ & Ο ΟΑΕΕ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ;;;
Επιστολή του ΕΟΠΥΥ προς τα Ταμεία και τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας !!!




Βόμβα μεγατόνων που μπορεί να θέσει εν αμφιβόλω ακόμη και τη νομιμότητα επιβολής της εισφοράς ασθένειας 6% στις συντάξεις και 6,95% σε ασφαλισμένους και εργοδότες, αποκαλύπτεται σε επιστολή-σοκ του ΕΟΠΥΥ προς τα Ταμεία και τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας, στην οποία αναφέρεται ότι οι φορείς ασφάλισης χρωστούν 2,25 δισ. ευρώ από εισφορές ασθένειας στο τέλος του 2016, καθώς αντί να κατευθύνονται για τη βελτίωση των παροχών υγείας, όπως ορίζει ο νόμος, έχουν μετατραπεί σε κρυφό δάνειο για να πληρώνονται οι συντάξεις.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ 1.200.000 ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ
Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θράκης οι συνολικά 15 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της «Πυλών ΑΤΕ» και του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ξάνθης που είχαν κατηγορηθεί επειδή εξοικονόμησαν 1,2 εκατ. ευρώ δημόσιου χρήματος  !!!



Πρόκειται για την υπόθεση που είχε συζητηθεί αρκετά μετά τη δίωξη που είχε ασκήσει σε βάρος τους ο Αντιεισαγγελέας Εφετών Θράκης Γ. Καντζίδης το 2014 ύστερα από μηνυτήρια αναφορά της τεχνικής εταιρίας «Πυλών ΑΕ» με έδρα την Αθήνα. Η αιτία ήταν το γεγονός οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ξάνθης και η αρμόδια Επιτροπή είχαν αρνηθεί να εξοφλήσουν ολοσχερώς την εν λόγω εταιρία, διαπιστώνοντας ότι σε έργο που είχε αναλάβει το 2009 για την αποκατάσταση ΧΑΔΑ του Δήμου Μύκης, δεν είχε εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις στο ακέραιο.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ !!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2015 Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Νο 751 ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΕ 2015/751
(βλέπε άρθρα 3 & 4)




Ξεπερνά πλέον το 50% του τζίρου των μικρών επιχειρήσεων η χρήση πιστωτικών καρτών, τη στιγμή που πριν από την επιβολή των capital controls διαμορφωνόταν σε περίπου 20%, όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργος Καββαθάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ- ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM".


«Είμαστε υπέρ της χρήσης πιστωτικών καρτών γιατί σταματάει η φοροδιαφυγή σε μεγάλο βαθμό, σταματάει άρα ο αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ των ομοειδών επιχειρήσεων» σημείωσε και πρόσθεσε ότι σημαντικό πρόβλημα για το μέτρο της υποχρεωτικής αποδοχής της πληρωμής με κάρτα από τις επιχειρήσεις από την 1η Φλεβάρη του 2017 «παραμένει η υψηλή προμήθεια των τραπεζών». Κατά τον κ.Καββαθά, ενώ «ισχύει στη χώρα όπως και στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο κοινοτικός κανονισμός 2015/751 του Απριλίου του 2015, που λέει ότι στο πλαστικό χρήμα, στις πιστωτικές κάρτες, η προμήθεια πρέπει να είναι μέχρι 0,3% και στις χρεωστικές μέχρι 0,2%, στην Ελλάδα εξακολουθούμε να έχουμε από 0,8 έως και 2,5%». 

ΒΑΡΥ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΣΕ ΛΕΣΒΟ,ΧΙΟ,ΣΑΜΟ & ΚΩ !!!


ΟΧΙ ΤΟΥ ΣτΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ 8 ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
Στην απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ καταγράφονται τα συνταγματικά δικαιώματα των εργαζομένων και των πολιτών σε σχέση με την αργία της Κυριακής, ενώ κρίνεται αντισυνταγματική η ρύθμιση του θέματος με υπουργική απόφαση αντί προεδρικού διατάγματος !!!


Αντισυνταγματική έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας την υπουργική απόφαση Γιακουμάτου με την οποία επιτρεπόταν πιλοτικά η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων σε δέκα περιοχές της χώρας όλες τις Κυριακές του χρόνου. Το μέτρο επρόκειτο να εφαρμοσθεί πιλοτικά για ένα έτος και με βάση τα συμπεράσματα που θα προέκυπταν θα επεκτεινόταν ή όχι και στην υπόλοιπη χώρα.

Η απόφαση του ΣτΕ δεν επηρεάζει όσα προβλέπει ο νόμος 4177/2013, ήτοι τη λειτουργία όλων των καταστημάτων σε όλη τη χώρα οκτώ Κυριακές τον χρόνο και τη δυνατότητα λειτουργίας μικρότερων καταστημάτων, που δεν ανήκουν σε αλυσίδες, περισσότερες Κυριακές, με απόφαση του οικείου αντιπεριφερειάρχη.

ΑΑΔΕ: ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΣΕ 250.000 ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ !!!

250.000 ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ
Με βάση όμως τις πρόσφατες ακυρωτικές αποφάσεις προστίμων της εφορίας, πόσοι θα θελήσουν οικειοθελώς να δηλώσουν αδήλωτα κεφάλαια ;;;



Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αποστολή ειδοποιητηρίων σε περίπου 250.000 καταθέτες οι οποίοι, σύμφωνα με τη διασταύρωση που έτρεξε το υπουργείο Οικονομικών με ειδικό λογισμικό και για την οποία είχε γράψει το capital.gr στις 3 Οκτωβρίου, εμφανίζονται να έχουν καταθέσεις οι οποίες δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που δήλωσαν από το 2002 και μετά.

Στην απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ορίζεται ότι όλες οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών πρόκειται να εκδώσουν εντολές ελέγχου έως και τις 31 Μαΐου 2017 σε φορολογούμενους που εμφανίζουν υψηλή επικινδυνότητα για φοροδιαφυγή με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Οικονομικών.

ΑΝΟΙΞΕ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ !!!

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΕΤΑΑ ΚΑΙ Γ.Λ.Κ.
Άνοιξε η ηλεκτρονική υπηρεσία υποβολής συνταξιοδοτικής αίτησης στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) !!!



Μέσω αυτής της υπηρεσίας παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης για συνταξιοδότηση εξ ίδιου δικαιώματος (γήρατος), αναπηρίας ή λόγω θανάτου, για τον ΕΦΚΑ. Δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης έχουν οι ασφαλισμένοι που προέρχονται από τους εξής φορείς που εντάχθηκαν στον ΕΦΚΑ: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΕΤΑΑ και Γ.Λ.Κ. (Δημόσιο).

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ !!!



Άνθρακας αποδείχτηκε ο θησαυρός της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων & ΜΜΕ, καθώς ο κος Σπύρος Λάππας ξεκαθάρισε ότι δεν προκύπτει θέμα σύστασης προανακριτικής επιτροπής.
«Δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα αυτή τη στιγμή γι’ αυτό δεν υπάρχει πρόταση για προανακριτική», τόνισε χαρακτηριστικά.


ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
Δημήτρη Αντωνίου, φρόντισε να βάλεις στην άκρη μπόλικα λεφτά από τα μεροκάματα της λάσπης που τσεπώνεις, γιατί θα σου χρειαστούν πολύ σύντομα για δικηγόρους, γραμμάτια και εξαγορές ποινών !!! 


ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Ο ΟΑΣΘ ;;;

ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ
Και φυσικά δεν ήταν μόνο το μισθολογικό κόστος που έφτασε στο ναδίρ τον Οργανισμό, αλλά και το διαχρονικό φαγοπότι σε καύσιμα και απευθείας αναθέσεις όπως έδειξε το πόρισμα των επιθεωρητών !!!



Όταν ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης τον Μάρτιο του 2012 ζητούσε από τους συναδέλφους του «να πάψουν να κοινοποιούν τα πάσης φύσης «οικονομικά μας» (μισθοδοσίες κ.τ.λ.) σε δημόσιους χώρους Μ.Μ.Ε. SITE κ.τ.λ.» κάτι γνώριζε παραπάνω_σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βασίλη Κυριακούλη στο dailythess.gr

ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ & ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟ 2016 !!! ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 700.000.000 ΕΥΡΩ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
12.918 ακάλυπτες επιταγές συνολικής αξίας 649,27 εκατ. ευρώ και 35.000 απλήρωτες συναλλαγματικές συνολικής αξίας 57,99 εκατ. ευρώ το 2016 !!!



Ξεπέρασαν τα 700 εκατ. ευρώ τα «φέσια» στην αγορά το 2016 όπως προκύπτει από τα στοιχεία του συστήματος Τειρεσίας.

Ειδικότερα, ακάλυπτες επιταγές ύψους 649 εκατ. ευρώ και απλήρωτες συναλλαγματικές ύψους 58 εκατ. ευρώ κατέγραψε το σύστημα Τειρεσίας εντός του προηγούμενου έτους.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΑΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ
Έρχεται άγριο κυνηγητό για τους μικροοφειλέτες των Ασφαλιστικών Ταμείων !!!



Σε ασφυκτικό κλοιό θα μπουν άμεσα και οι οφειλέτες των Ταμείων με χρέη κάτω των 5.000 ευρώ, κινδυνεύοντας να βρεθούν αντιμέτωποι με τα αναγκαστικά μέτρα που εφαρμόζει το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), όπως η ηλεκτρονική κατάσχεση τραπεζικών καταθέσεων και οι πλειστηριασμοί.

500 ΕΥΡΩ Η ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ !!!


ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ !!! Η "ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ" ΑΛΑΤΙΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2017
Δείτε το βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο !!!





Νομός Καρδίτσας 2017. Στην πρώτη ισχυρή κακοκαιρία με το χιόνι να έχει κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης, η κατάσταση ήταν κωμικοτραγική. Θαυμάστε και μόνοι σας, τι σημαίνει να διαθέτεις όλα τα υπερσύγχρονα μέσα αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ν.ΚΟΡΕΑ: ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ SAMSUNG ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!!

ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:



Η ειδική εισαγγελία της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ζητήσει την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του επικεφαλής του ομίλου Samsung, του μεγαλύτερου της χώρας, με την κατηγορία ότι δωροδοκούσε την έμπιστη φίλη της προέδρου της χώρας Παρκ Γκιουν-Χιέ.

Ο επικεφαλής του ομίλου Samsung Τζέι Υ. Λι ανακρίθηκε επί 22 ώρες την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς οι εισαγγελείς ερευνούν ένα σκάνδαλο διαφθοράς εξαιτίας του οποίου η πρόεδρος της Νότιας Κορέας καθαιρέθηκε.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑ '97 ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!

38 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ 12.448.198 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Το ποσό αυτό σύμφωνα με το πόρισμα κατασπαταλήθηκε κατά τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλασσικού Αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 1997 !!!
Χάρις στον Νίκο Νικολόπουλο δεν παραγράφτηκαν οι αξιώσεις του Δημοσίου !!!




Στην πόρτα των πρώην υφυπουργών Αθλητισμού, Ανδρέα Φούρα και Γιώργου Λιάνη, του πρώην Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιάννη Σγουρού, καθώς και των υπολοίπων 35 υπολόγων , πολιτικών και μη παραγόντων, αριβάρει το ...ραβασάκι του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα εκατομμύρια του δημοσίου χρήματος που καλούνται να καταβάλουν για το "πανηγύρι κακοδιαχείρισης" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλασσικού Αθλητισμού "Αθήνα 97".

Πρόκειται για τον καταλογισμό , που έχει ήδη κοινοποιηθεί στους περισσότερους από τους 38 συνολικά διαχειριστές δημοσίου χρήματος ,και βεβαιώνει το χρέος το οποίο αναλογεί στον καθένα για τα 12.448.198 εκατομμύρια ευρώ που κατασπαταλήθηκαν στην επίμαχη διοργάνωση.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Ο 'ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ' ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΩΝ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας και το Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μοναδικά όπλα αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!


Έρχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων !!!


Τον θεσμό των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, φέρνει με σχετικό νομοθέτημα η Κυβέρνηση, με σκοπό να αντιμετωπίσει τις πρακτικές με τα αποκλεισμένα ειρηνοδικεία, όπου συμβολαιογράφοι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και οι πλειστηριασμοί ματαιώνονται.
SSL Certificates