.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

NEO ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ !!!


ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ : ΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ "ΝΑΙ" !!!

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ "ΟΧΙ"
Αν όμως επαναληφθεί το ίδιο έργο με το ελληνικό δημοψήφισμα ή με την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ, δεν θα είναι καθόλου απίθανο να κερδίσει το "ΝΑΙ" !!!


Προβάδισμα του «ΟΧΙ» βλέπουν οι δημοσκοπήσεις στην Ιταλία

Οκτώ μέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση στην Ιταλία, ο πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι προειδοποιεί και πάλι με παραίτηση αν επικρατήσει το «όχι».

Μια περίπου εβδομάδα πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση στην Ιταλία στις 4 Δεκεμβρίου, συνεχίζονται σε υψηλούς τόνους, οι εκστρατείες του «ναι» και τους «όχι».

Ο πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι δήλωσε μάλιστα πως «αν χάσει την αναμέτρηση, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν χρειαστεί να συνεργασθεί μαζί του για νέες θεσμικές αλλαγές, αλλά θα πρέπει να πετύχει συμφωνία με τον Μπέπε Γκρίλλο».

ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤτΕ !!!

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ;;; 
Γνωρίζεις ότι η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ του κόκκινου δανείου σου περνά αναγκαστικά μέσα από την εθελοντική παράδοση της 1ης κατοικίας σου στην τράπεζα, τη δυνατότητα παραμονής σου στο ακίνητο μόνο με σύμβαση lease back ή εναλλακτικά, με την ανταλλαγή του ακινήτου σου με άλλο, κατασχεμένο από την ίδια τράπεζα, μικρότερης αξίας και, όλα αυτά, υπό την προϋπόθεση της συνολικής ρευστοποίησης, δηλαδή του ξεπουλήματος όσο-όσο, του συνόλου των εξασφαλίσεων και της υπόλοιπης περιουσίας σου, κινητής και ακίνητης, την οποία πρέπει προηγουμένως να δηλώσεις υποχρεωτικά στην τράπεζα, μέσα από τη διαδικασία του Κώδικα Δεοντολογίας της ΤτΕ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ & ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, τα σπίτια των Δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, δεν θα τα δείτε ποτέ στα εκθέματα των πλειστηριασμών, αφού ακυρώνουμε τις Διαταγές Πληρωμής, με επιτυχία μεγαλύτερη του 90%, στα Δικαστήρια όλης της Ελλάδας !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Η πραγματική προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, δηλαδή η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, καταργήθηκε την 31/12/2014, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν την ανανέωσε, ενώ την ίδια σκληρή μνημονιακή απαίτηση των δανειστών και της ΤτΕ ακολούθησε στη συνέχεια και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, που δεν τόλμησε ποτέ να την επαναφέρει.


ΝΕΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ MADE IN ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ;;;
Διάβασε λοιπόν εδώ τι επινόησε η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για να σε εκδικηθεί !!!
Σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως για τις παγίδες του Νόμου Κατσέλη !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

Ξαφνικά η Τράπεζα Πειραιώς δέσμευσε τον λογαριασμό δανειολήπτη ο οποίος έχει ενταχθεί στο Νόμο Κατσέλη από τις αρχές του 2015, για την ρύθμιση μικρού χρέους προς την εν λόγω τράπεζα, με το αιτιολογικό, ότι τούτο ορίζεται από την προσωρινή διαταγή του Δικαστή (Ειρηνοδίκη), στο πλαίσιο της συλλογικής διαδικασίας αναγκαστικής ρύθμισης των χρεών κατά τον Ν. 3869/2010.


ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ !!!

ΑΝΩ ΤΩΝ 100.000.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ+ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ+ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υπόχρεοι η κόρη και συνεργάτες του Δημήτρη Κοντομηνά, για οφειλόμενο φόρο δωρεών από τις υπεραξίες των αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου υπέρ το άρτιον !!!


Ήδη πριν από μερικές ημέρες (στις 3 Νοεμβρίου) ο Ν.Νικολόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Δ. Κοντομηνά, κατηγορώντας τον για ψευδορκία! Το κατά Νικολόπουλο ψέμα του ιδιόκτητη του Alpha ήταν ότι ο κ. Κοντομηνάς αρνήθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή πως έχει συνάψει τραπεζικά δάνεια για το κανάλι της Κάντζας, ενώ ο βουλευτής προσκόμισε αντίστοιχα ΦΕΚ από τα οποία προκύπτει ότι ο Alpha προέβη σε υπερμεγέθη τραπεζικό δανεισμό. Και η αποκάλυψη στοιχείων εκ μέρους του Ν. Νικολόπουλου δεν σταμάτησε εκεί.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Α», ο βουλευτής κατέθεσε χθες Παρασκευή επερώτηση (σ.σ. την απευθύνει στον υπουργό Οικονομίας, στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό) αναφερόμενος στα «περίεργα» της υπόθεσης Κοντομηνά και κατηγορώντας ευθέως τον επιχειρηματία για πλειάδα παρανομιών.

Στην ερώτηση προς τον πρωθυπουργό με Αρ.Πρωτ.1488/25-11-2016 τονίζει χαρακτηριστικά:

ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΕΝΩΣΗ ΑΝΩΤΑΤΩΝ & ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ !!!

ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ
Αυτά είναι τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων !!!



Με σήμα το ζυγό και το σφυρί και πρώτη μεταξύ των 40 ιδρυτικών μελών την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, η νεοσύστατη «Ένωση Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων», ξεκινά επισήμως την πορεία της για τη συνδικαλιστική εκπροσώπηση των δικαστικών, μετά την έγκριση του καταστατικού της με την υπ’ αρίθμ. απόφαση 450/2016 του Ειρηνοδικείου Αθηνών, με πρόεδρο την ειρηνοδίκη, Ειρήνη Μαραγκάκη.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι από τα 40 ιδρυτικά μέλη της Ένωσης οι 22 είναι γυναίκες, ενώ πρέπει να σημειωθεί, ότι με βάση το καταστατικό της (άρθρο 3) ως μέλη της μπορούν να εγγραφούν δικαστές και εισαγγελείς όλων των βαθμών της Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης, δηλαδή από το βαθμό του προέδρου και του εισαγγελέως του Αρείου Πάγου έως και το βαθμό του δόκιμου ειρηνοδίκη.

ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ & ΕΦΑΠΑΞ ΑΠΟ 420 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΖΗΤΑ ΤΟ ΕΤΕΑ !!!

ΜΕ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ
Η ΚΕΔΕ ζητάει να μην επιστρέψουν τις συντάξεις και τα εφάπαξ οι πρώην αυτοί δήμαρχοι, αλλά να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση με αναδρομική ισχύ...από το 2004 !!!



Την επιστροφή των συντάξεων και εφάπαξ που έχει χορηγήσει σε 420 πρώην δημάρχους ζητά το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) - τομέας ΤΑΔΚΥ. Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, με σημερινή(σ.σ. χθες) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, ζητά από τα υπουργεία Εργασίας Εσωτερικών και Οικονομικών, την άμεση αναστολή της όποιας διαδικασίας επιστροφής μέχρι την οριστική διευθέτηση του θέματος και καταγγέλλει τον ασφαλιστικό φορέα για την «ανατροπή παλαιότερων αποφάσεων του».

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ !!!

ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2018
Αυτό είναι το σχέδιο για μείωση των κόκκινων δανείων κατά 44 Δις !!!




Ανεξαρτήτως προσώπων, οικονομικών συνθηκών, πολιτικών συγκυριών και κατευθύνσεων, οι συστημικές τράπεζες της χώρας είναι υποχρεωμένες να ξεκαθαρίσουν το χαρτοφυλάκιο των ληξιπρόθεσμων δανείων κατά 44 δισ Ευρώ(!) μέσα στα επόμενα 3 χρόνια:

Η μέθοδος που θα εφαρμόσουν όλες οι τράπεζες είναι συγκεκριμένη και στηρίζεται σε 3 άξονες:



ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !!!

ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΕΡΝΑ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ
Η υπηρεσία αυτή θα αναλάβει να ολοκληρώσει τους ελέγχους και για τις περίπου 2.500 εισαγγελικές παραγγελίες που εκκρεμούν !!!




Σε μια νέα ελεγκτική υπηρεσία που θα βρίσκεται υπό την εποπτεία των οικονομικών εισαγγελέων θα ανατεθεί η αρμοδιότητα της διενέργειας των ελέγχων στις υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, πολλές από τις οποίες αναδεικνύονται μέσα από τις γνωστές πλέον λίστες μεγαλοκαταθετών του εξωτερικού.

Η υπηρεσία αυτή θα συσταθεί με επιστημονικό προσωπικό και θα ασχολείται αποκλειστικά με περιπτώσεις φοροδιαφυγής για τις οποίες έχουν εκδοθεί παραγγελίες διενέργειας ελέγχων από τους οικονομικούς εισαγγελείς και οι οποίες έχουν ποινικό χαρακτήρα. Σκοπός θα είναι να φέρνει σε πέρας τις έρευνες σε όλες αυτές τις μεγάλες υποθέσεις από τις οποίες το Δημόσιο προσδοκά την είσπραξη εσόδων ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ & Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
Έλληνες και ξένοι, κρατικοδίαιτοι τραπεζικοί και πολιτικοί μανδαρίνοι, ζουν το μύθο τους με τα μνημόνια, τσεπώνοντας κάθε χρόνο πολλά εκατομμύρια, στην υγειά των κορόϊδων που χάνουν τη δουλειά και τα σπίτια τους και πηδάνε από τα μπαλκόνια !!!



Γ. Στουρνάρας: Μειώστε κι άλλο τους... μισθούς, για να αυξήσετε το ΑΕΠ

Στα 15 δισ ευρώ, σε ορίζοντα 10ετίας, υπολογίζει η Τράπεζα της Ελλάδος τα οφέλη για την οικονομία, εάν η κυβέρνηση προωθήσει την περαιτέρω απελευθέρωση των αγορών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και ορισμένες πρόσθετες παρεμβάσεις στην αγορά εργασίας, ώστε να μειωθεί το μισθολογικό κόστος.

Μιλώντας χθες σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Χάρτης εξόδου από την κρίση: Ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για την Ελλάδα» των Π. Τσακλόγλου, Γ. Οικονομίδη, Γ. Παγουλάτου, Χ. Τριαντόπουλου και Α. Φιλιππόπουλου, ο Γιάννης Στουρνάρας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις μεταρρυθμίσεις που προωθήθηκαν την περίοδο 2010 – 2014. Υποστήριξε ότι πέρα από τη μεγάλη δημοσιονομική προσαρμογή, υπήρξαν βαθιές διαρθρωτικές αλλαγές στις δομές της οικονομίας, οι οποίες αποδίδουν ήδη κάποια οφέλη και αναμένεται να αυξήσουν το ΑΕΠ κατά 5,6% (περίπου 10 δισ. ευρώ) σε ορίζοντα δεκαετίας.



ΒΟΜΒΑ !!! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10% ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΤΕΣ ΣΤΟ 30%
Οι τραπεζίτες θα καταλήξουν όλοι κατηγορούμενοι για απιστία !!!

Όταν οι ίδιοι οι δανειολήπτες - ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ - προτείνουν ενδίκως στις τράπεζες το κούρεμα των καταναλωτικών τους δανείων κατά 70%, δλδ προτείνουν να πληρώσουν το 30% και, οι τράπεζες, αντί να δεχθούν αυτή την προσφορά, πωλούν τα κόκκινα καταναλωτικά δάνεια στα funds κάτω από το 10%, προς ζημία της περιουσίας, των οικονομικών τους καταστάσεων και της αξίας διαπραγμάτευσης των μετοχών τους στο ΧΑΑ, αρκεί ακόμη και η μήνυση ενός μικρομετόχου τους για να καταλήξουν στη φυλακή όλες οι διοικήσεις !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: 145.000 ΛΟΥΚΕΤΑ & 500.000 ΧΑΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!


ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ !!!


1974-2009: ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ !!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ & ΧΡΕΟΣ !!!

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 2 ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ;;;
Πως τα δημοσιονομικά ελλείμματα της περιόδου 1974-2009 δημιούργησαν 320 Δις δημοσίου χρέους, άλλα τόσα ιδιωτικού, 250 τουλάχιστον Δις χρέη τραπεζικού συστήματος και 1 περίπου Τρις αναλογιστικό έλλειμμα στα ασφαλιστικά ταμεία ;;;



Ποιοί και πως δημιούργησαν τη μαύρη τρύπα της ελληνικής οικονομίας ;;;

Που πήγε και τι πλήρωσε η διαφορά της μαύρης τρύπας της ελληνικής οικονομίας από το σύνολο των δημοσιονομικών ελλειμάτων της μεταπολίτευσης ;;;

Δεν φταίμε οι Έλληνες επειδή δήθεν ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας !!! 


ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ !!!


ΔΩΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ BLACK FRIDAY !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ PUBLIC
Ο νεοέλληνας ραγιάς που αδιαφορεί για την περιουσία, την αξιοπρέπεια και την οικογένειά του, αυτός που έστειλε τα παιδιά του οικονομικούς μετανάστες στο εξωτερικό, έκανε τελικά την επανάστασή του για ενα γ@μημένο smart phone με έκπτωση-μαϊμού !!!




Για πολλά μνημόνια λέμε !!!

action black friday

Δείτε τη φωτογραφία με τη μαϊμού προσφορά για την Black Friday !!!

Την Παρασκευή ουρές σχηματίστηκαν σε εμπορικά καταστήματα για την "περιβόητη" Black Friday, με το καταναλωτικό κοινό να αναζητά υψηλά ποσοστά εκπτώσεων και ελκυστικές προσφορές. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που αμφισβήτησαν ότι οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων προχωρούν σε πραγματικά μεγάλες προσφορές.

Μάλιστα, μια φωτογραφία από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, έκανε από χθες τον γύρο του διαδικτύου, από όσους υποστηρίζουν ότι η Μαύρη Παρασκευή ήταν "κοροϊδία". Φωτογραφία από υποκατάστημα του Pubic εμφανίζει λάπτοπ να διατίθεται σε προσφορά, ενώ στο site της αλυσίδας η κανονική τιμή πώλησης, ήταν η ίδια. Τα εκατοντάδες σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανάγκασαν την εταιρεία να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για ανθρώπινο λάθος.


Τι απαντούν τα Public !!!

Το μήνυμα στη σελίδα του καταστήματος, αναφέρει:


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!



Πυρετός διεργασιών για τα κόκκινα δάνεια στη σκιά του εξωδικαστικού συμβιβασμού

Οι μέχρι στιγμής προχωρημένες συζητήσεις και συνεργασίες είναι ενδεικτικές της "πολυφωνίας" που θα υπάρξει στη διαχείριση των "κόκκινων" δανείων, καθώς θα διαμορφωθούν συμμαχίες σε διάφορα επίπεδα και με εταίρους που δεν θα έχουν αποκλειστικότητα.

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες σε τράπεζες και ενδιαφερόμενες εξειδικευμένες εταιρίες και funds για τη διαχείριση των "κόκκινων" δανείων. 


Αναμένοντας το "πού θα κάτσει η μπίλια" με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, καθώς από την τελική συμφωνία κυβέρνησης - "Θεσμών" θα συναχθούν συμπεράσματα για το χρονικό διάστημα ανάκτησης μη εξυπηρετούμενων δανείων, επηρεάζοντας ακολούθως και την διαμόρφωση των τιμών, οι διεργασίες για την επόμενη μέρα "τρέχουν" στο παρασκήνιο.

Οι διεργασίες αυτές αφορούν τόσο τις επαφές με ξένα funds που ενημερώνονται για το πλήρες πλαίσιο διαχείρισης των "κόκκινων" δανείων, όσο και την προετοιμασία των τραπεζών και των εγχώριων "παικτών".

Διεργασίες, συμμαχίες και κοινοπραξίες ανάμεσα σε funds, τράπεζες και εγχώριους "παίκτες" περιμένοντας την τελική μορφή του νόμου

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ 38.000.000 ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;;;
Πολιτικός αρχηγός με 38.000.000 ευρώ στην Ελβετία !!!





Ποιανού πολιτικού αρχηγού το όνομά του οποίου βρέθηκε στη Λίστα Μπόγιαρνς και τρέχει τώρα να δικαιολογήσει τα ποσά; Μου λένε πάντως ότι μπορεί να τα δικαιολογήσει.

Aυτό είναι το Κουίζ-φωτιά του σημερινού Βηματοδότη που προκαλεί ανατροπές στο κομματικό τοπίο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό για το οποίο μιλάμε αγγίζει τα38.000.000 εκατ. ευρώ και αφορά πρόσωπο που βρίσκεται σήμερα στην ηγεσία κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου. Το κουίζ του Βηματοδότη λοιπόν αφορά ένα από τα εντός της Βουλής κόμματα.

Σας θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής θα έκανε την εξής αναφορά στην συγκεκριμένη λίστα:

ΘΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΛΟΥΔΗ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ
  • Γιατί δεν ξανακαλείτε τον διοικητή της ΤτΕ κο Γιάννη Στουρνάρα, αφού ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για την προηγούμενη κατάθεσή του, στην οποία μάλιστα κατέθεσε ήδη ως μάρτυρας ο πρόεδρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, κος Κυριάκος Τόμπρας;;; 
  • Γιατί δεν καλέσατε τον Οικονομικό Εισαγγελέα κο Γιάννη Δραγάτση, ο οποίος μου είπε μπροστά σε 5 μάρτυρες ότι κακώς μπήκε στο αρχείο η δικογραφία του πορίσματος Καλούδη για τα δάνεια των κομμάτων;;; 
  • Πως θα κλείσετε κε Πρόεδρε τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής χωρίς να έχετε ακόμη καλέσει ως μάρτυρες τους 2 υπαλλήλους της ΤτΕ, που με τις ψευδείς καταθέσεις τους έστειλαν τη δικογραφία του πορίσματος Καλούδη στο αρχείο;;;



Με 3 σκάνδαλα Κοσκωτά ισοδυναμεί το σκάνδαλο των θαλασσοδανείων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ !!!

Τα κεντρικά σημεία της ομιλίας του Ν. Νικολόπουλου στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το Πόρισμα Καλούδη :


Όπως γνωρίζετε, την 11/03/2016 κατέθεσα Μηνυτήρια Αναφορά κατά παντός υπευθύνου τραπεζικού στελέχους, που με τις πράξεις και τις παραλήψεις του έχει εγκρίνει, υπογράψει, εκταμιεύσει, ρυθμίσει, αναδιαρθρώσει και αναχρηματοδοτήσει, τα δάνεια και τις πάσης φύσης πιστώσεις που χορηγήθηκαν στα πολιτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, χωρίς να έχουν τηρηθεί οι σχετικές κανονιστικές πράξεις της Τραπέζης της Ελλάδος, κατά την έννοια της περίπτωσης (β) της Τροπολογίας με Γενικό Αριθμό 390 και Ειδικό Αριθμό 37 (ΦΕΚ Α΄ 90/18-04-2013).

BLACK FRIDAY ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ !!!

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ BLACK FRIDAY...ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/11/black-friday.html



Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΩΣ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ !!!

ΑΠΟ 1/1/2017
Τα ελληνικά ως ξένη γλώσσα επιλογής θα διδάσκονται από την 1η Ιανουαρίου 2017 στα σχολεία της Ρωσίας. Τη σχετική απόφαση και έγκριση των εκπαιδευτικών εγχειριδίων υπέγραψε η Ρωσίδα υπουργός Παιδείας, Όλγα Βασίλιεβα, στις 10 Νοεμβρίου !!!




Της υπουργικής απόφασης είχε προηγηθεί σχετική πρόταση για τη διδασκαλία της νέας ελληνικής ως γλώσσας επιλογής από την έδρα Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Κουμπάν στο Κρασνοντάρ (νότια Ρωσία), στο πλαίσιο της πολιτικής της χώρας για τη διδασκαλία των γλωσσών των μειονοτήτων της περιοχής. Τελικά αποφασίστηκε η εκπαίδευση στα ελληνικά ως δεύτερη /ξένη γλώσσα να παρέχεται σε όλη την επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα στην Ε΄και Στ΄Δημοτικού και στις τρεις τάξεις του γυμνασίου.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟ ΔΝΤ !!!

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ 5.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Εντονες είναι οι πιέσεις που ασκεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο !!!



Το ΔΝΤ θεωρεί ότι η μεταρρύθμιση στη φορολογία δεν έχει αντιμετωπίσει τις πολύ γενναιόδωρες απαλλαγές στην Ελλάδα, οι οποίες επιτρέπουν σε πάνω από τους μισούς μισθωτούς να εξαιρούνται από τη φορολογία εισοδήματος, όταν ο μέσος όρος στην Ευρωζώνη είναι της τάξεως του 8%.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», οι πιέσεις αυτές έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία φοβάται ότι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία των Ευρωπαίων με το ΔΝΤ και ενταχθεί στο ελληνικό πρόγραμμα θα υιοθετηθεί η θέση του ΔΝΤ για μείωση του αφορολόγητου ορίου. Άλλωστε, τόσο η τρόικα όσο και το οικονομικό επιτελείο αναγνωρίζουν ότι υπάρχει δημοσιονομικό κενό για το 2018, με την κυβέρνηση να προσπαθεί να το καλύψει, χωρίς ωστόσο να λάβει μέτρα όπως αυτά που ζητεί το ΔΝΤ.

ΟΟΣΑ: ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Από το 11,4% των Ελλήνων που ζούσαν κάτω από το όριο της φτώχειας πριν το 2009, το 2015 έφτασαν στο 35,2% !!!


Η κατάσταση επιδεινώθηκε ραγδαία από το 2010 και μετά, οπότε και η χώρα μας άρχισε να βιώνει τις πολύ δυσάρεστες συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.
Πάνω από το ένα τρίτο των Ελλήνων ζει κάτω από όριο της φτώχειας, σύμφωνα με την σχετική έρευνα του ΟΟΣΑ.

ΓΓΔΕ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ !!!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Με την επιβολή ενός προστίμου 100 ευρώ, χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες που εδώ και πολλά χρόνια είναι αδρανείς θα μπορούν στο εξής να προχωρούν σε εκπρόθεσμη διακοπή εργασιών της επιχειρηματικής δραστηριότητας εφόσον πληρούν μια σειρά προϋποθέσεων !!!




Τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά τα οποία απαιτούνται εφεξής από τους φορολογούμενους οι οποίοι θέλουν να κάνουν διακοπή εργασιών, με βάση τον πραγματικό χρόνο παύσης άσκησης της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, περιγράφει απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Το διάστημα εντός του οποίου μπορεί να γίνει διακοπή εργασιών, με βάση τον πραγματικό χρόνο ορίζεται στις 30 ημέρες. Μετά την πάροδο των τριάντα ημερών, μπορεί να γίνει και πάλι παύση εργασιών με βάση τον πραγματικό χρόνο διακοπής, εφόσον τηρείται μια σειρά προϋποθέσεων, με ένα πρόστιμο 100 ευρώ.

Στην απόφαση ορίζεται ότι φορολογούμενοι (φυσικά, νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες), που:

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ;;;

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!



ΜΟΝΑΔΙΚΗ & ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, τα σπίτια των Δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, δεν θα τα δείτε ποτέ στα εκθέματα των πλειστηριασμών, αφού ακυρώνουμε τις Διαταγές Πληρωμής, με επιτυχία μεγαλύτερη του 90% στον πρώτο βαθμό, στα Δικαστήρια όλης της Ελλάδας !!!


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ;;;;

ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
Πασίγνωστη δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη στη Γλυφάδα. Εκκρεμεί εναντίον της ποινή κάθειρξης 15 ετών!!!



Ποιος ο λόγος της σύλληψης της 44χρονης δημοσιογράφου στη Γλυφάδα;

Η 44χρονη δημοσιογράφος συνελήφθη την Τρίτη στη Γλυφάδα καθώς σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Ένα ένταλμα είχε εκδοθεί το 2015 για την 44χρονη δημοσιογράφο για έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων άνω των 150.000 ευρώ, δύο το 2014 για ηθική αυτουργία από κοινού και άμεση συνέργεια σε απιστία στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση με ζημιά άνω των 150.000 ευρώ και για φοροδιαφυγή.


ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ 5ΕΤΟΥΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ !!!

ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ Η ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗ (ΑΠ ΠΟΙΝ. 454/2016)
Ως βαρύνον κριτήριο για τη μετατροπή της στερητικής της ελευθερίας ποινής σε χρηματική ποινή δεν τάσσεται ο κακουργηματικός ή πλημμεληματικός χαρακτήρας της πράξης αλλά η φύση και η χρονική διάρκεια της στερητικής της ελευθερίας ποινής !!!


Με την υπ’ αριθμ. 454/2016 απόφαση το Ε’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκρινε ότι υπόκειται σε μετατροπή σε χρηματική ποινή και η ποινή κάθειρξης πέντε ετών, καθώς και η συνολική ποινή κάθειρξης, όταν η ποινή βάση αυτής είναι ποινή κάθειρξης πέντε ετών.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, στο άρθρο 82 παρ. 1 και 3 ΠΚ, όπως αντικαταστάθηκε από τις περ. 1 και 2 της υποπαραγράφου ΙΓ’ του πρώτου άρθρου ν. 4093/2012 ορίζονται τα εξής :

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !!!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ
Εγγραφή εδώ και τώρα των Γερμανικών Αποζημιώσεων στον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2017 !!! 




Την εγγραφή εδώ και τώρα των Γερμανικών Αποζημιώσεων στον Ελληνικό Κρατικό Προϋπολογισμό του 2017 ζήτησε με παρέμβασή του στις 22.11.2016 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς κατά τη συζήτηση για το Ευρωπαϊκό Εξάμηνο.

Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής «το περίφημο Ευρωπαϊκό Εξάμηνο αποτελεί μηχανισμό αναίρεσης των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Εθνικών Κοινοβουλίων να διαμορφώνουν ελεύθερα τους Κρατικούς τους Προϋπολογισμούς. Αποτελεί εργαλείο επιβολής της μερκελικής λιτότητας και της βίαιης δημοσιονομικής προσαρμογής. Και όταν οι Βρυξέλλες δείξουν ότι επιχειρούν να αυτονομηθούν από την πολιτική του Βερολίνου δίνοντας όπως τώρα λίγα ψίχουλα ανάπτυξης τότε ο Σόιμπλε τις ανακαλεί στην τάξη».



ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΚΤΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΧΛΟΣ !!!

ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη σε βάρος του Δημοσίου ασκήθηκε, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, κατά των υπεύθυνων κατασκευαστικών εταιρειών ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ του Μπόμπολα και ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. του Στέγγου !!!




Η δίωξη μάλιστα είναι σε συνδυασμό με τις διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος, κάτι που σημαίνει ότι οι εμπλεκόμενοι αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Το σκάνδαλο αφορά προσυνεννοημένες προσφορές των δύο εταιρειών, κατά τη δημοπράτηση των έργων για την επέκταση κρηπιδώματος σταθμού εμπορευματοκιβωτίων προβλήτα του ΟΛΘ και την ανακαίνιση υποδομής γραμμής και ενίσχυση της σήραγγας του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Ομόνοιας-Μοναστηράκι.

ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟ Α' 6ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2017 !!!

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑΝΤΙ
Προσωρινός τρόπος υπολογισμού «κλειδώνει» για τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοπασχολούμενων για το πρώτο 6μηνο του 2017 !!!




Οι τεχνοκράτες του υπουργείου Εργασίας επεξεργάζονται σύμφωνα με το Έθνος ένα νέο σύστημα που θα προσεγγίζει πιστά – καθώς λέγεται – το πραγματικό εισόδημα των ασφαλισμένων για το 2016, ώστε όταν θα γίνει η εκκαθάριση των φετινών εισοδημάτων τον Ιούνιο να μην προκύπτουν μεγάλα ποσά συμψηφισμού.

Στόχος είναι να οριστικοποιηθεί μια βάση υπολογισμού, η οποία θα αποτρέπει τον κίνδυνο να καλείται κάποιος να πληρώσει επί υψηλών εισοδημάτων που τυχόν είχε πραγματοποιήσει το 2015, αλλά δεν ανταποκρίνονται πλέον στις σημερινές δυνατότητές του να εισφέρει. Επί αυτής της βάσης θα επιβληθούν οι νέες εισφορές (20% για την σύνταξη, 6,95% για υγεία, 7% για επικούρηση, 4% για εφάπαξ). «Είμαστε κοντά στο να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο», σημειώνουν στελέχη του υπουργείου Εργασίας.

ΥΠΟΙΚ: ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 !!!


ΜΕΙΩΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 120 ΕΥΡΩ ΣΕ 500.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ
Μεγάλο κόλπο κρύβουν οι μειώσεις του νόμου 4093 στις κύριες συντάξεις που ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ μαζί με επικουρική και μερίσματα, καθώς εξακολουθούν να υπολογίζονται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη από κανένα Ταμείο ότι το νέο άθροισμα συντάξεων είναι μικρότερο εξαιτίας των περικοπών που επιβλήθηκαν στις επικουρικές και τα μερίσματα !!!


Οι κρατήσεις που γίνονται στις κύριες συντάξεις είναι παράνομες αφενός γιατί υπολογίζονται με ποσοστά μεγαλύτερα από αυτά που δικαιολογεί το πραγματικό άθροισμα συντάξεων και αφετέρου διότι αυτές οι μειώσεις ενώ έχουν καταργηθεί από τις επικουρικές και τα μερίσματα μετά τις περικοπές που έγιναν, εντούτοις επιβάλλονται στις κύριες συντάξεις με βάση τα παλιά ποσά επικουρικών και μερισμάτων που σήμερα δεν υφίστανται.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2017 Ο ΦΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ;;;


ΚΡΙΣΗ & ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΕ !!!


Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΑ ;;;

Η BURGER KING ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΡΕΑΣ ΑΛΟΓΟΥ
Ψάξε τώρα να βρεις τι ποιότητας κρέας αλόγου χρησιμοποιούν τα φαστφουντάδικα, όταν το κανονικό είναι ακριβότερο από το μοσχαρίσιο !!!

http://allday.com/post/10541-burger-king-admits-to-using-horse-meat-in-burgers-whoppers/?exp=1&utm_source=PM&utm_medium=FBN&utm_campaign=tommychong

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ BLACK FRIDAY ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΜΒΑ !!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ Η ΕΦΟΡΙΑ !!!

ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ
Αναλυτική εγκύκλιο με την οποία κοινοποιούνται σε όλες τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών αλλαγές στον τρόπο διενέργειας φορολογικών ελέγχων έστειλε η Γραμματεία Εσόδων !!!



Του Σπύρου Δημητρέλη

Από τις οδηγίες αυτές προκύπτουν τα εξής:

- όταν υπάρχει ανάγκη για πραγματοποίηση ελέγχου στην φορολογική έδρα του ελεγχόμενου, όταν είναι αυτή κατοικία του, τότε εκτός από εισαγγελική εντολή απαιτείται και η παρουσία δικαστικού λειτουργού.

- στις περιπτώσεις που τα βιβλία και τα στοιχεία του ελεγχόμενου τηρούνται σε ηλεκτρονική μορφή ο ελεγκτής έχει δικαίωμα πρόσβασης σε οποιαδήποτε σχετιζόμενα αρχεία. Ο φορολογούμενος είναι υποχρεωμένος να παράσχει κάθε απαραίτητη πληροφορία για την απρόσκοπτη πρόσβαση του ελεγκτή σε αυτά ανεξάρτητα από το που είναι αυτά αποθηκευμένα και τη μορφή που είναι αποθηκευμένα.

- οι ελεγκτές που διενεργούν τον έλεγχο από το γραφείο τους αξιοποιούν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους (οικονομικές καταστάσεις, δηλώσεις, κά) καθώς και όποια στοιχεία προσκομίσει ο φορολογούμενος κατόπιν πρόσκλησης από τον ελεγκτή.

- η φορολογική διοίκηση έχει δικαίωμα επανέλεγχου μιας φορολογικής περιόδου η υπόθεσης για την οποία έχει διενεργηθεί πλήρης έλεγχος. Αυτό μπορεί να γίνει στις περιπτώσεις που προκύπτουν νέα στοιχεία τα οποία δεν θα μπορούσαν να είναι γνωστά κατά τον αρχικό έλεγχο.

Αναλυτικά, στην εγκύκλιο αναφέρονται τα εξής: 



ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!! ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !!! ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΤΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ
Τσουνάμι οι δικαστικές αποφάσεις δικαίωσης δανειοληπτών της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, με τις οποίες ακυρώνονται οι διαταγές πληρωμής και, έτσι, οι τράπεζες χάνουν το δικαίωμα του πλειστηριασμού, των κατασχέσεων και των δεσμεύσεων τραπεζικών λογαριασμών !!!




ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!


ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 7 ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ PZH ΖΗΤΑΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!

ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΗ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Την παραπομπή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, επτά κατηγορουμένων για τις μίζες από την προμήθεια των αυτοκινουμένων πυροβόλων PzH της γερμανικής εταιρείας Krauss-Maffei Wegmann (KMW), ζητά ο εισαγγελέας Εφετών Παντελής Στραγάλης !!!




Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι ο πρώην αναπληρωτής Διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Κάντας, ο πρώην αντιπρόεδρος της KMW Δημήτρης Παπαχρήστος, ο δικηγόρος Σπύρος Μεταξάς και ο Γαλλοελβετός τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Οσβαλντ, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος από τον Απρίλιο του 2015 λόγω εμπλοκής του και σε άλλες υποθέσεις εξοπλιστικών.

ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ !!!

ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕΣΩ ΕΦΗΜΕΡΩΝ E-SHOPS
Ξεπερνάει τα 150.000.000 ευρώ, σύμφωνα με στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, ο ετήσιος τζίρος των ηλεκτρονικών καταστημάτων που εμπλέκονται στη λεγόμενη «κυκλική απάτη» του ΦΠΑ !!!



Πρόκειται για τη μη καταβολή ΦΠΑ που γίνεται κυρίως σε προϊόντα τεχνολογίας, μικρού όγκου και μεγέθους, αλλά μεγάλης αξίας. Τέτοια προϊόντα είναι τα «έξυπνα» τηλέφωνα, τα τάμπλετ και φορητοί Η/Υ και άλλα ηλεκτρονικά μέρη και συσκευές.

Η «κομπίνα» στήνεται μέσω εφήμερων e-shops που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και τα οποία προμηθεύονται στη χονδρική ηλεκτρονικές συσκευές από κράτη-μέλη της Ε.Ε. Στη συνέχεια, οι συσκευές διατίθενται στην ελληνική αγορά σε τιμές αισθητά χαμηλότερες από το επίσημο δίκτυο διανομής των προϊόντων.

ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΡΕΝΤΣΙ: Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !!!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ
Ρέντσι κατά Σόιμπλε: Η Κομισιόν να ελέγχει τον γερμανικό προϋπολογισμό !!!



«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αρχίσει να ελέγχει τον γερμανικό προϋπολογισμό» ανέφερε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι σχολιάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Oικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σχετικά με την ανάγκη να σεβαστούν όλες οι χώρες τους ευρωπαϊκούς κανόνες για το δημόσιο έλλειμμα.

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ !!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Δεύτερη ευκαιρία στους επιχειρηματίες που πτωχεύουν, καθώς θα απαλλάσσονται πλήρως από τα χρέη τους έπειτα από μια περίοδο τριών ετών κατ’ ανώτατο όριο, προβλέπει οδηγία που πρότεινε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Επιπλέον, η προτεινόμενη οδηγία αποσκοπεί στην επιτάχυνση των διαδικασιών πτώχευσης και αναδιάρθρωσης, οι οποίες χρονίζουν σε βάρος τόσο των επιχειρήσεων που πτωχεύουν όσο βεβαίως και των εργαζομένων και των πιστωτών !!!



Σύμφωνα με στοιχεία της Κομισιόν, η Ελλάδα κατατάσσεται 23η μεταξύ των 28 κρατών-μελών σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών πτώχευσης. Ο μέσος χρόνος για την ολοκλήρωση της πτώχευσης είναι 3,5 χρόνια στην Ελλάδα έναντι 2 ετών που είναι ο κοινοτικός μέσος όρος. Επίσης, το ποσοστό επιστροφής χρημάτων για τους ενέγγυους πιστωτές ύστερα από πτώχευση είναι 35,6% στην Ελλάδα έναντι 65% στην Ε.Ε.

Οι βασικοί άξονες της προτεινόμενης οδηγίας είναι οι ακόλουθοι:

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ !!!


ΕΦΟΡΙΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ...ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ !!!

ΑΠΟ ΤΟ 2017
Όταν η οφειλή προς το Δημόσιο θα γίνεται ληξιπρόθεσμη, σε 15 ημέρες θα στέλνεται σήμα σε τράπεζες και εφορία για κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ακινήτων κτλ !!!



Χωρίς τη φυσική παρουσία εφοριακών θα γίνονται οι κατασχέσεις από το 2017 καθώς το νέο αυτοματοποιημένο σύστημα θα εντοπίζει τους οφειλέτες του δημοσίου και θα λαμβάνει μέτρα διασφάλισης των συμφερόντων του δημοσίου.

Τι σημαίνει αυτό; ότι το νέο λογισμικό με το που περάσει η ημερομηνία πληρωμής κάποιου φόρου θα το καταχωρεί ως ληξιπρόθεσμη οφειλή και σε 15 μέρες θα στέλνεται σήμα προς τις τράπεζες για κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και στα δικαστικά τμήματα των εφοριών προκειμένου να αναζητηθεί η περιουσία του (ακίνητα, σκάφη κ.λ.π.).

ΔΩΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΙΕ ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ !!!


ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ KONTRA NEWS !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΕΦΟΡΙΑ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ & ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ & ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ: ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΖΟΜΠΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ;;; 
Γνωρίζεις ότι η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ του κόκκινου δανείου σου περνά αναγκαστικά μέσα από την εθελοντική παράδοση της 1ης κατοικίας σου στην τράπεζα, τη δυνατότητα παραμονής σου στο ακίνητο μόνο με σύμβαση lease back ή εναλλακτικά, με την ανταλλαγή του ακινήτου σου με άλλο, κατασχεμένο από την ίδια τράπεζα, μικρότερης αξίας και, όλα αυτά, υπό την προϋπόθεση της συνολικής ρευστοποίησης, δηλαδή του ξεπουλήματος όσο-όσο, του συνόλου των εξασφαλίσεων και της υπόλοιπης περιουσίας σου, κινητής και ακίνητης, την οποία πρέπει προηγουμένως να δηλώσεις υποχρεωτικά στην τράπεζα, μέσα από τη διαδικασία του Κώδικα Δεοντολογίας της ΤτΕ και του Συνεργάσιμου Δανειολήπτη ;;;



Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ & ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, τα σπίτια των Δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, δεν θα τα δείτε ποτέ στα εκθέματα των πλειστηριασμών, αφού ακυρώνουμε τις Διαταγές Πληρωμής, με επιτυχία μεγαλύτερη του 90%, στα Δικαστήρια όλης της Ελλάδας !!!

ΒΟΜΒΑ !!! Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ SIEMENS & ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ !!!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ SIEMENS ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ C4I
Με απόφασή του έστειλε πίσω στο Εφετείο Αθηνών την υπόθεση κρίνοντας ότι δεν ελέγχονται οι πράξεις δωροδοκίας για την συγκεκριμένη από τα αστικά δικαστήρια !!!




Με μια απόφαση που σόκαρε και προβλημάτισε έντονα ο Άρειος Πάγος «δικαίωσε» την Siemens – για την ακρίβεια την αμερικάνικη εταιρία SAIC που είχε αναλάβει την εγκατάσταση του περίφημου C4I με υπεργολάβο την γερμανική εταιρία-παρά τις ομολογίες για τις προμήθειες που δόθηκαν από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο για την επιτάχυνση παραλαβής του έργου.

Ομολογίες που δεν έπεισαν την σύνθεση του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας το οποίο με την απόφαση που έλαβε έστειλε πίσω στο Εφετείο την υπόθεση, δικαιώνοντας στην ουσία την εταιρία.

Σε αυτήν το σκεπτικό των δικαστών σε απλά ελληνικά είναι ότι οι μίζες δόθηκαν για να «τρέξει» πιο γρήγορα το έργο κάτι που για τους ίδιους δεν συνιστά διαφθορά!



Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ ;;; ΚΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ !!!

ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ
Κάποτε καθάριζε μεροκάματο 20.000 ευρώ, όμως φαίνεται ότι σήμερα τα φέρνει δύσκολα, αφού εθεάθη στη ΔΕΗ Γλυφάδας να περιμένει στην ουρά για διακανονισμό & ρύθμιση οφειλών !!!


ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑ ΞΑΝΑΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ !!!

ΔΩΣΑΤΕ 250 ΔΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ & ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ !!!
Τα άκουσε χοντρά για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι από τον Ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή Καθηγητή Νότη Μαριά κατά τη χθεσινή συζήτηση για την Έκθεση Δράσης της ΕΚΤ το 2015 που διεξήχθη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο !!!

 


«Ξανά στο ίδιο έργο θεατές» είπε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής «μια και ο κύριος Ντράγκι επιμένει στη βίαιη δημοσιονομική προσαρμογή, στις αντικοινωνικές δήθεν μεταρρυθμίσεις και στη μερκελική λιτότητα που γέμισαν την Ευρώπη με στρατιές ανέργων. Και παρότι κύριε Ντράγκι δαπανήσατε πάνω από 1,3 τρις ευρώ στην ποσοτική χαλάρωση, η ανεργία συνεχίζει να βρίσκεται στα ύψη. Το μόνο που καταφέρατε είναι να δημιουργήσετε με τα χρήματα των ευρωπαίων φορολογουμένων μια τεράστια φούσκα χρέους αγοράζοντας κυρίως γερμανικά ομόλογα 250 δις ευρώ».


ΒΙΝΤΕΟ-ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ: Η ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΗ 70ΧΡΟΝΗ ΘΕΙΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ !!!

ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΕΙΚΟΝΑΣ
Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για γυναίκα πρόεδρο, αλλά αυτή θα είναι η ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ, όχι η Χίλαρι Κλίντον !!!

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 1 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
Τα μαθηματικά της βιωσιμότητας του χρέους, σε μια χώρα 11.000.000 κατοίκων, με ενεργό πληθυσμό λιγότερο από το 50% του συνόλου και με ΑΕΠ κάτω από τα 200 Δις, δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί !!!

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ
Και όταν με τις αρχές του νέου έτους οι πλειστηριασμοί των τραπεζών θα γίνονται ηλεκτρονικά, οι δανειολήπτες που έμειναν μόνο στις διαμαρτυρίες των Ειρηνοδικείων θα χάσουν όλοι τα σπίτια τους !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ-ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ;;;

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ & ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


BLOOMBERG: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ !!! ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Διαταγή Πληρωμής & Επιταγή προς Πληρωμή, με αποτέλεσμα η τράπεζα να χάσει τη δυνατότητα του πλειστηριασμού !!!
Συγχαρητήρια στη Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας ΜΑΙΡΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ για την εξαιρετική αυτή απόφαση !!!
Ο Λεωνίδας Στάμος δημιουργεί σχολή ΑΝΤΙΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!  




ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!


SSL Certificates