.

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 7ΕΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!



Από σήμερα οι τράπεζες ξεπουλούν ακίνητα με ηλεκτρονική δημοπρασία τρεις φορές την εβδομάδα σε διπλή βάρδια (10:00 - 14:00 και 14:00 - 18:00) - Σε πρώτη δόση 5.000 σπίτια βγαίνουν στο σφυρί !!!

Με τριπλές βάρδιες κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή και διευρυμένο ωράριο από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση. Πρόκειται για μια εντελώς νέα και δύσκολη κοινωνικά πραγματικότητα, καθώς μέχρι τώρα ακούγαμε ότι επρόκειτο απλώς για «πιλοτικό πρόγραμμα πλειστηριασμών». Να όμως που ήρθε η ώρα της πραγματικής αποτύπωσης ενός δύσκολου μέτρου, το οποίο η κυβέρνηση επί μήνες απέφευγε, όχι όμως με την ψήφιση νομοσχεδίου που θα απέτρεπε πλήρως τις κατασχέσεις σπιτιών.

AYTA EINAI TA FUNDS ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΗΛΙΘΙΕ !!! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !!!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Κρήτη: Χαμός σε κατάστημα που εξαγόρασε αμερικανικό Fund - Ισχυρή αστυνομική δύναμη και επεισόδια !!!

Με την παρουσία ισχυρής δύναμης των ΜΑΤ, εκπρόσωποι του αμερικανικού fund που έχει εξαγοράσει το δάνειο επιχειρηματία που έχει κατάστημα στην οδό Αρκαδίου στο Ρέθυμνο, επιχείρησαν εκ νέου σήμερα τα ξημερώματα να κατασχέσει το κατάστημα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Οι δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ λάβαμε έγκαιρα τα μέτρα μας και μαγειρέψαμε πριν πεινάσουμε. Ταράξαμε στη νομιμότητα τις τράπεζες, τα κοράκια και τις εισπρακτικές και, έτσι, πετύχαμε, όχι μόνο να σώσουμε τις περιουσίες μας από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, αλλά και να δικαιωνόμαστε καθημερινά στα Δικαστήρια όλης της Ελλάδας, ακυρώνοντας τις εναντίον μας διαταγές πληρωμής και αναγκάζοντας έτσι τις τράπεζες να κουρεύουν τα κόκκινα δάνεια και τις κάρτες μας από 70% έως και 95% !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΑΑΔΕ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ !!!

ΤΟ BARBAROSSA ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΡΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ 48ΩΡΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ «ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΤΟΥ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Ανάλογες αποφάσεις και σε άλλες περιπτώσεις λουκέτων για φοροδιαφυγή !!!


Και εκεί που λες πως κάτι αρχίζει να κινείται όσον αφορά την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, έρχεται μια δικαστική απόφαση και γκρεμίζει τα πάντα…

Η δουλειά των ελεγκτών της ΑΑΔΕ, οι οποίοι έχουν εξαπλωθεί στους δημοφιλείς προορισμούς επιβάλλοντας πρόστιμα, έχει αρχίσει να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ανάμεσα στις περιπτώσεις που ξεχώρισαν τις τελευταίες ημέρες ήταν και αυτή του εστιατορίου Barbarossa στην Πάρο, το οποίο εντοπίστηκε να μην έχει κόψει αποδείξεις 6,500 ευρώ. Οι ελεγκτές επέβαλαν αρχικά «λουκέτο» για 48 ώρες, ωστόσο ο φοροφυγάς ιδιοκτήτης αποφάσισε να άνοιξε το μαγαζί παράνομα. Κάτι που έφερε ξανά πίσω τους ελεγκτές οι οποίοι επέβαλαν νέο μεγαλύτερο «λουκέτο», ύψους 10 ημερών.

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗ EUROBANK: ΚΟΥΡΕΜΑ 2 ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑ 80% ΚΑΙ 88% !!!

2 ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Μετά τα ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλαν στην τράπεζα, έκλεισαν οριστικά τις οφειλές τους, πριν τις εκδικάσεις των Ομαδικών Αγωγών στις οποίες συμμετέχουν, πετυχαίνοντας ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ 80% και  88 % !!!



ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!! 

ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΕΣ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
Άν άκουγαν οι έλληνες τραπεζίτες όσα τους προτείνουμε για τα κόκκινα δάνεια εδώ και 4 χρόνια, σήμερα δεν θα υπήρχε τραπεζικό πρόβλημα στην Ελλάδα και αυτοί - οι άπληστοι - τώρα που βρέχει τζάμπα λεφτά σε όλο τον πλανήτη, θα είχαν τις τράπεζες στα χέρια τους, αντί να αναγκαστούν να τις χαρίσουν εκβιαστικά στους ξένους αντί πινακίου φακής !!!

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ: ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ...ΜΕ ΚΡΕΠΑ !!!

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΜΕΙΓΜΑ ΚΡΕΠΑΣ...
Συνεχή πλέον τα περιστατικά !!!



Επίθεση με… κρέπα δέχθηκαν εφοριακοί που πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα εστίασης στη Λευκάδα, σύμφωνα με το lefkadapress.gr.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της πόλης. Εφοριακοί θέλησαν να κάνουν έλεγχο στο κατάστημα και ο ιδιοκτήτης τούς περιέλουσε με το μείγμα της κρέπας. Δημιουργήθηκε χάος και στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που έκλεισε το κατάστημα και οδήγησε τον ιδιοκτήτη στο τμήμα.

Στο αστυνομικό τμήμα μετέβησαν οι εφοριακοί προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το συμβάν.

ΡΕΘΥΜΝΟ: ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟ FUND ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΛΙΚ ΕΔΩ:


ΡΕΘΥΜΝΟ: Ξαναχτύπησαν τα ξένα funds. Επεισόδια και συλλήψεις σήμερα το πρωί


Δυνάμεις των ΜΑΤ βρέθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στην Αρκαδίου, περίπου στις 6 το πρωί και συγκεκριμένα έξω από το κατάστημα «Borsalino», προκειμένου εκπρόσωποι ξένου fund που έχουν εξαγοράσει το δάνειο του συγκεκριμένου επιχειρηματία, να κατασχέσουν το κατάστημα. Κάτι που επιχειρήθηκε άλλες δύο φορές τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι εκπρόσωποι του ξένου fund προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά, πράγμα που αποδείχτηκε δύσκολο και τελικά έσπασαν το τζάμι προκειμένου να μπουν στο κατάστημα.

ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Μικρή παράταση, από τις 10 – 15 Σεπτεμβρίου που σχεδιαζόταν αρχικά, για τα τέλη του μήνα, παίρνει η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στους οποίους οι τράπεζες βασίζουν τις προσδοκίες για την παύση δημιουργίας νέων NPLs. Η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών εκτιμάται ότι θα συνοδευτεί σταδιακά από μείωση του πήχυ για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, όχι όμως από άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας - "χαρτί" που δεν θέλει να απεμπολήσει η κυβέρνηση -.

Οι τραπεζίτες εκτιμούν ότι το όριο για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας μπορεί να πέσει στις 200.000 ευρώ από 300.000 σήμερα. Δεν αποκλείουν μάλιστα, το όριο να οδηγηθεί σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα, δεδομένου ότι το μέσο ύψος δανείου πριν από λίγα χρόνια ήταν οι 100.000 ευρώ, άρα δεν έχει νόημα η ύπαρξη υψηλότερου πλαφόν. Σημειώνεται ότι η πρώτη κατοικία προστατεύεται από πλειστηριασμό, μέχρι τα τέλη του 2017, για όσους δανειολήπτες είναι ενταγμένοι στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (νόμος Κατσέλη).

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ LIDL ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ !!!

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ...ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;




Η ακατανόητη αυτή ενέργεια από την πλευρά της εταιρείας μάρκετινγκ αλλά και των υπευθύνων της εταιρείας έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ανάμεσα σε εκκλησιαστικούς κύκλους.

Η καταγγελία για το συγκεκριμένο διαφημιστικό έγινε στο Βέλγιο και το δίκτυο RTL (το οποίο και ανέδειξε το θέμα) επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του LIDL. Αναλυτικά αναφέρουν πως «ρωτήσαμε εκπρόσωπο των Lidl για το λόγο για τον οποίο αφαιρέθηκε ο σταυρός». Σύμφωνα με το RTL, η απάντηση που έλαβαν ανέφερε «αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε θρησκευτικά σύμβολα γιατί δεν θέλουμε να αποκλείουμε καμία θρησκευτική πεποίθηση. Είμαστε μια εταιρία που σέβεται την πολυπολιτισμικότητα και αυτή η αρχή είναι που επεξηγεί το “σχέδιο” πάνω στη συσκευασία».

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ...ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΕΥΡΩ ;;;

ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΑΑΔΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ...
Όργιο φοροδιαφυγής έδειξαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ το πρώτο εξάμηνο του 2017 !!!


«Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων το πρώτο εξάμηνο του 2017, αποκαλύπτοντας «όργιο» φοροδιαφυγής.

Ανάμεσα στα πιο «τρανταχτά» η εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκίνητων και κινητής τηλεφωνίας που… ξέχασε να δηλώσει 2,8 εκ. ευρώ, ο διοργανωτής γάμων που δεν δήλωσε 1,3 εκατ. και ο δημοσιογράφος που απέκρυψε εισοδήματα ύψους 518.305,75 ευρώ!

Αναλυτικά οι υποθέσεις είναι οι παρακάτω:

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η ΠΩΛΗΣΗ 1,5 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ EUROBANK !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣ
Η είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Eurobank: Τον Σεπτέμβριο κλείνει η πώληση των δανείων


Και τους αυξημένους στόχους μείωσης των κόκκινων δανείων που αναμένεται να οριστούν στα τέλη Σεπτεμβρίου «πιάνει» η Eurobank, εκτιμά η διοίκησή της.

Στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές καταγράφηκε η αισιοδοξία για την επίτευξη των νέων αυξημένων στόχων για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων, τόσο φέτος όσο και το 2018 ενώ μετά και τη μείωση των NPEs κατά 800 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο, ο στόχος του 2017 είναι κοντά.

Η Eurobank έχει λάβει δεσμευτικές προσφορές για την πώληση καταναλωτικών δανείων ύψους 1,5 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 600 εκατ. ευρώ παραμένουν στον ισολογισμό και τα 900 εκατ. ευρώ έχουν ήδη διαγραφεί και οι διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο Σεπτέμβριο.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ SSM ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ !!!

ALPHA BANK: ΣΤΗ CEPAL ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ 3,5 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Ισχυρή λειτουργική κερδοφορία και βελτίωση του χρηματοοικονομικού προφίλ της Τράπεζας, δείχνουν τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου της Alpha Bank, ανέφερε στους αναλυτές ξένων και εγχώριων, ο αναπληρωτής CEO Αρτέμης Θεοδωρίδης. Στόχος, όπως είπε, είναι η απαλλαγή του ισολογισμού από "κακά" δάνεια, η απεξάρτηση από τον ELA μεσοπρόθεσμα και η διαφύλαξη της παραγωγής εσόδων παρά την απομόχλευση.

Σε επίπεδο NPEs, όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρίδης, η Alpha Bank πέτυχε τους στόχους έναντι του SSM, ενώ τόσο τα NPEs όσο και τα NPLs είχαν αρνητικό σχηματισμό στο β΄ τρίμηνο. Στόχος για το τέλος του 2017, ο οποίος θα επιτευχθεί, όπως είπε, είναι μείωση των NPEs κατά 1 δισ. ευρώ και των NPLs κατά 1,2 δισ. ευρώ. Η Τράπεζα αύξησε στο τρίμηνο κατά 400 εκατ. ευρώ τις διαγραφές δανείων, στα 700 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Alpha Bank, ο σχηματισμός "κόκκινων" δανείων στις μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα αποκλιμακωθεί προς το τέλος του έτους, ίσως όχι στο γ΄ τρίμηνο. Στα δάνεια λιανικής παρατηρείται ακόμη υψηλός ρυθμός redefault, καθώς δεν έχουν τεθεί ακόμη δυνατότητες, όπως οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, στην πράξη.

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δεν θα λάβουν καμία επιστροφή εισφορών όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες χρωστάνε στα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμα και αν δήλωσαν για το 2016 χαμηλότερο εισόδημα σε σχέση με το 2015 !!!



Και αυτό γιατί οι αναδρομικές επιστροφές τις οποίες θα ελάμβαναν, οι επαγγελματίες αυτοί, θα συμψηφιστούν με τις οφειλές τους, επιβεβαιώνοντας το "κακό" σενάριο το οποίο εξέταζαν αρμόδιοι κύκλοι του Υπ. Εργασίας.

Από την άλλη, όσοι επαγγελματίες δεν έχουν οφειλές και δήλωσαν χαμηλότερο εισόδημα το 2016 σε σχέση με το 2015, θα λάβουν κανονικά τις αναδρομικές επιστροφές που δικαιούνται, πληρώνοντας έτσι ακόμα χαμηλότερες εισφορές.

Αυτό γίνεται σαφές, στο νομοσχέδιο το οποίο κατέθεσε προχθές το Υπουργείο Εργασίας. Συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο προβλέπει πως "στις περιπτώσεις ελευθέρων επαγγελματιών και αυταπασχολουμένων, προκειμένου να προσδιοριστεί ότι πρόκειται για πράγματι αχρεωστήτως καταβληθείσες εισφορές και ότι δεν υπάρχουν χρέη προς τον φορέα, είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί διαδικασία της εκκαθάρισης. Κατόπιν αυτής, αν στο τέλος του έτους, προκύπτει ότι τα παραπάνω πρόσωπα έχουν καταβάλλει επιπλέον εισφορές και εφόσον δεν έχουν οφειλές, το υπερβάλλον ποσό επιστρέφεται".

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΜΕΓΑΡΟΣΗΜΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !!!

5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ;;;
Σύμφωνα με την καταγγελία δικαστικός υπάλληλος αφαιρούσε μεγαρόσημα από παλιές υποθέσεις, αιτήσεις, δικογραφίες και τα έδινε σε ιδιώτη ο οποίος τα μεταπωλούσε !!!




Παίζει πολλές 10ετίες αυτό το έργο στα δικαστήρια όλης της Ελλάδας !!!

Στο εισαγγελικό "στόχαστρο" βρίσκονται ένας δικαστικός υπάλληλος και ένας ιδιώτης που καταγγέλλονται για υπόθεση υπεξαίρεσης και απιστίας, πράξεις που φέροναι να τελέστηκαν στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας. Για το θέμα διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, η οποία ξεκίνησε με αφορμή μία ανώνυμη καταγγελία που αφορά "κομπίνα" με μεταπώληση μεγαρόσημων. 

Για την διεξαγώμενη έρευνα και το πως η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις δικαστικές και εισαγγελικές αρχές το tharrosnews αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του τα εξής:

Υπόθεση υπεξαίρεσης και απιστίας στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας από δικαστικό υπάλληλο και ιδιώτη, απασχολεί τις τοπικές Εισαγγελικές και Δικαστικές Αρχές το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με έγκυρες και καλά πληροφορημένες πηγές του «Θ».


ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ 68 ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΤΑ STRESS TEST ΤΗΣ BUNDESBANK ;;;

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΑΥΤΑ STRESS TEST ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ;;;
Πραγματικός στόχος της Γερμανίας ο τερματισμός της ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ για να κερδίζουν μόνο οι ίδιοι από τα χαμηλά επιτόκια !!!




Ο προαιρετικός έλεγχος που έκανε η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας (Bundesbank) και του οποίου τα αποτελέσματα δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνει ότι η μία στις είκοσι γερμανικές τράπεζες, ήτοι ποσοστό 4,5% του τραπεζικού συστήματος (πέραν των συστημικών τραπεζών) δεν θα άντεχε σε ένα επιτοκιακό σοκ ούτε σε ενα κραχ των τιμών ακινήτων.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η Bundesbank επέλεξε να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα του stress test το οποίο δεν έχει ζητηθεί από την ΕΚΤ, μία μόλις εβδομάδα πριν από την σύγκλιση του συμβουλίου της την επόμενη Πέμπτη.

Τα αποτελέσματα του stress test λένε ότι το γερμανικό τραπεζικό σύστημα δέχεται πολύ μεγάλη πίεση από τη διατήρηση των χαμηλών ή και μηδενικών επιτοκίων από την ΕΚΤ. Η πίεση αυτή "μετρήθηκε” και δείχνει ότι αν αυτά διατηρηθούν έτσι μέχρι και το 2021 θα έχουν ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση των τραπεζικών εσόδων κατά 40% με συνέπειες τέτοιες που θα υποχρεώσουν σε ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΑΝ ΓΙΔΙΑ !!!

ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Αντί για πελάτες μας βλέπουν ως γίδια !!!




Θέλησα να αλλάξω πάροχο τηλεφωνίας. Επικοινώνησα με αυτόν που ενδιαφέρομαι, συμφωνήσαμεστην τιμή και στις παροχές, έδωσα τα στοιχεία μου και θα ερχόταν σήμερα ο κούριερ για να μου φέρει τη σύμβαση, την οποία με είχαν διαβεβαιώσει ότι θα έχω τη δυνατότητα να διαβάσω.

Ήρθε ο κούριερ, έβγαλε ένα συμβόλαιο 15 σελίδων (με γράμματα Νο 6 που σου βγάζουν τα μάτια), έρχεται γύρω γύρω από το γραφείο μου (!) και μου λέει κοφτά: «Υπογράψτε εδώ». Του λέω, «να τη διαβάσω πρώτα». Του φάνηκε παράξενο και μου λέει: «Τι να διαβάσετε; Αυτό είναι 15 σελίδες κείμενο». Του λέω, «αν δε το διαβάσω δε μπορώ να το υπογράψω». «Αυτό δε γίνεται» μου απαντάει. «Αν δε το υπογράψετε τώρα, εγώ φεύγω και παίρνω μαζί μου και την αίτηση»!



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ !!!

ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ: ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ !!!


Αυτοδιασύρεται η Εύα Καϊλή με την ομολογία της για τον παππού της και τους κομμουνιστές !!!

Ο σάλος που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με το άρθρο της Εύας Καϊλή στο οποίο ισχυριζόταν ότι κομμουνιστές σκότωσαν τον παππού της υποχρέωσε την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ να απαντήσει. Μόνο που όπως αποκάλυψε τελικά η ίδια, ο παππούς της που δολοφονήθηκε δεν ήταν παππούς της. Η ίδια έγραψε στο facebook σε σχόλιο κάτω από το άρθρο της:

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟ 20ΕΤΙΑΣ ΕΠΙΠΕΔΑ !!!


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ: ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ 2 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ !!!

ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Εκκλήσεις για βοήθεια 2 μικρών παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας που χρήζουν μεταφοράς στο εξωτερικό.





Χανιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης που πρέπει να μεταφερθεί στην Αγγλία
Ο πατέρας της 8χρονης Χανιώτισσας περιγράφει τον γολγοθά που βιώνει η μικρή του κόρη που χρειάζεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αγγλίας

Η οκτάχρονη, Ευαγγελία Στυλιανή Καστρινάκη, διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φλεβάρη του 2016. Έλαβε τις πρώτες θεραπείες σε Νοσοκομείο της Κρήτης και χειρουργείο στην Αθήνα. Μετά από υποτροπή και αφού οι γιατροί έδωσαν δυσμενή διάγνωση, οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν σε Νοσοκομείο της Αγγλίας Harley Street Clinic.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΟΝΟΝ Η ΜΙΣΗ
Στο 40% του ΑΕΠ φτάνει σήμερα η παραοικονομία στην Ελλάδα, με το μέγεθος της να αυξάνεται καθημερινά, όσο αυξάνεται η φορολογία και πληθαίνουν οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών !!!


ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ NON STOP !!! 4 ΝΕΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ 86% !!!

4 ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Xρωστούσαν στην EUROBANK & την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και, μετά τα ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλαν στις τράπεζες, έκλεισαν οριστικά τις οφειλές τους, πριν τις εκδικάσεις των Ομαδικών Αγωγών στις οποίες συμμετέχουν, πετυχαίνοντας ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ μέχρι 86,30% !!!



ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΦΟΥ
ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!!

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ & Η ΔΗΜΑΡ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ «ΥΠΟΚΥΨΕΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...
Μετά τα χρέη του ΠΑΣΟΚ θα τα φορτωθούν τα συνήθη κορόιδα και θα μας πουλάνε και τρέλα καθαροί από χρέη
(με νέο φορέα,ΑΦΜ κτλ) ότι είναι οι νέοι σωτήρες !!!
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ SSM !!!

ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ-ALPHA BANK ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-EUROBANK
Από κόσκινο όλα τα δάνεια(ενήμερα και μη) με έμφαση σε όσα πρασίνισαν...μετά από ρύθμιση !!!




Τράπεζες: «Φύλλο και φτερό» τα δάνεια από SSM


Ενδελεχή εικόνα για το ύψος των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων που βαρύνουν τις εγχώριες συστημικές τράπεζες και την προεργασία για την αντιμετώπισή τους θα έχει ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός (SSM), μετά την ολοκλήρωση του εν εξελίξει ελέγχου στα χαρτοφυλάκια χορηγήσεων.

Μετά από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα καλοκαιρινών διακοπών, τα κλιμάκια του SSM ξανάπιασαν δουλειά, ζητώντας από Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank που βρίσκονται στο πρώτο κύμα ελέγχου, τη χορήγηση σειράς στοιχείων. Ο έλεγχος στις δύο τράπεζες αναμένεται να διαρκέσει έως τις 15 Οκτωβρίου και θα ακολουθήσουν έως το τέλος του έτους Πειραιώς και Eurobank.

Ο έλεγχος αφορά στο σύνολο του υπολοίπου χορηγήσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει οριστεί σωστά η περίμετρος των μη εξυπηρετούμενων δανείων (Non Performing Loans - NPLs) και των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (Non Performing Exposures - NPEs). Θα ελεγχθούν, δηλαδή, δειγματοληπτικά, τα ενήμερα δάνεια ανά υποκατηγορία, ενώ μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί σε αυτά που εξυπηρετούνται κανονικά, μετά από ρύθμιση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΕΦΚΑ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΑΝΙ !!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΗΛ.ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ !!!

ΕΡΓΟ ΥΨΟΥΣ 180.000 ΕΥΡΩ ΕΣΠΑΣΕ ΣΕ 9 ΥΠΟΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Ανακοίνωση φωτιά του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κέρκυρας !!!



Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Κερκύρας καταγγέλλει την απευθείας ανάθεση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια από τις ελπιδοφόρες δεσμεύσεις της παρούσας Κυβέρνησης ήταν η υπόσχεση νομοθέτησης πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς και περαιτέρω η υπόσχεση νομοθέτησης πλαισίου προστασίας της περιουσίας ευπαθών κοινωνικά ομάδων.
Επειδή τούτο δεν συνέβη, από τον Σεπτέμβριο του 2016 παρατηρείται μια εντατικοποίηση αντιδράσεων διαφόρων κοινωνικών ομάδων εναντίον των πλειστηριασμών, με εξιλαστήρια θύματα τους συμβολαιογράφους.

Εδώ να διευκρινιστεί ότι ο συμβολαιογράφος, ως άμισθος δημόσιος λειτουργός, ενεργεί στον πλειστηριασμό ως υπάλληλος της Πολιτείας, ενδεδυμένος με δημόσια εξουσία ώστε να επιβλέψει την απόλυτη τήρηση του Νόμου κατά τη διενέργεια του πλειστηριασμού. Η διενέργεια δεν αποτελεί επιλογή του συμβολαιογράφου, αντιθέτως, η μη διενέργεια από δική του βούληση, στοιχειοθετεί παράβαση καθήκοντος με τις ανάλογες ποινικές και πειθαρχικές συνέπειες.

ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ: ΤΟ ΚΕΑΟ ΑΠΟΚΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
Πρόσβαση σε τράπεζες, χρηματιστηριακές, συμβολαιογραφικά γραφεία και όπου αλλού μπορεί να «κρύβεται» χρήμα ή περιουσιακά στοιχεία αποκτά το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών !!!



Διάταξη-βόμβα του εργασιακού νομοσχεδίου προβλέπει ότι το ΚΕΑΟ θα έχει τις ίδιες δυνατότητες που έχουν μέχρι σήμερα οι εφορίες. Οπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση για τον έλεγχο της εισπραξιμότητας και προκειμένου να εντοπιστούν πηγές αποπληρωμής των απαιτήσεών των ασφαλιστικών οργανισμών έναντι των οφειλετών είναι αναγκαία η λήψη πληροφοριών που βρίσκονται στη διάθεση τρίτων φορέων και υπηρεσιών.

Στο ίδιο άρθρο επισημαίνεται ότι «με δεδομένο ότι η είσπραξη των οφειλομένων απαιτήσεων προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης αποτελεί μείζονος σημασίας ζήτημα για την βιωσιμότητα του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, ο λόγος που επέβαλε τη θέσπιση της διάταξης του άρθρου 15 του ν. 4174/2013 υπέρ της φορολογικής διοίκησης ισχύει και για τις ασφαλιστικές οφειλές που εισπράττονται από το ΚΕΑΟ.

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ESTIA !!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΟΙΚΙΩΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ...
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επισήμως δήμοι της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων οι δήμοι Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Λιβαδειάς, Νέας Φιλαδέλφειας, Τρικκαίων, Λάρισας, Καρδίτσας και τέσσερις δήμοι της Κρήτης. Ήδη από άτυπη πρόσκληση ενδιαφέροντος που είχε διενεργηθεί το προηγούμενο διάστημα από τον Δήμο Λαρισαίων, έχει συγκεντρωθεί ένας αριθμός περίπου 50 διαμερισμάτων !!!
Για το πρόγραμμα θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και οι τράπεζες με το χαρτοφυλάκιο ακινήτων που διαθέτουν ;;;

































ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ C4I !!!

ΜΙΖΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΟΧΟΣ...
Μόνο στην Ελλάδα αυτά !!!


13 χρόνια και το μέγα σκάνδαλο με το C4I επί Σημίτη είναι ακόμη στην ανάκριση!

Αυτά μόνο στο... Ελλάντα συμβαίνουν! Είμαστε στο 2017. Έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια από το 2004, όταν για τη... δήθεν ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ το μέγα σκάνδαλο με την αγορά του συστήματος C4I, γύρω από το οποίο στήθηκε μεγάλο πάρτι με μίζες, στο οποίο μετείχαν ντόπια κυβερνητικά στελέχη και κομματικά (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), αλλά και μεσάζοντες, έλληνες και ξένοι, με μαέστρο τον τότε ισχυρό άνδρα της Ζήμενς, τον... εντιμότατο κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο. Πάρτι το οποίο κόστισε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που τα πλήρωσε το κορόιδο, η Ελλάδα.

Σχεδόν χειροπιαστή η κομπίνα, με τα στοιχεία σε δημόσια θέα χάρη σε αρκετά πρωτοσέλιδα, όμως 13 χρόνια τώρα όχι μόνο δεν πήγε κανείς φυλακή αλλά ούτε καν η υπόθεση έχει φθάσει στο ακροατήριο. Αν, βέβαια, η υπόθεση αφορούσε κανέναν Γιάννη Αγιάννη, θα ήταν από χρόνια στη φυλακή.

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ FRAPORT !!!

ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ...
700 πυροσβέστες έχουν αφαιρεθεί συνολικά από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για να επανδρώσουν τα αεροδρόμια της Fraport, το Ελ.Βενιζέλος της PSP και τις εθνικές οδούς των εργολάβων νταβατζήδων !!!


Το προαναγγελθέν έγκλημα με τις τραγικές επιπτώσεις από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα έχει ένοχο. Και δεν είναι άλλος από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που - όπως και οι προηγούμενες - με την υποχρηματοδότηση και τις ελλείψεις, καταδικάζει εργατικές - λαϊκές οικογένειες να είναι στο έλεος των πυρκαγιών. Οπως ακριβώς δηλαδή συμβαίνει τις τελευταίες βδομάδες στη Ζάκυνθο.

Ο «Ριζοσπάστης» αποκαλύπτει σήμερα ότι μόλις πριν από μερικούς μήνες με απόφαση της κυβέρνησης αποδυναμώθηκαν δραματικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία (ΠΥ) και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο (ΠΚ) σε Ζάκυνθο και Ελάτια προκειμένου να επανδρωθεί το ιδιωτικοποιημένο αεροδρόμιο της «Fraport» στο νησί! Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το δυναμικό να μην επαρκεί για την κατάσβεση των πυρκαγιών, με τις συνέπειες να τις παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα.

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε, αφού η σύμβαση παραχώρησης των αεροδρομίων υποχρεώνει την κυβέρνηση να παρέχει στην ιδιωτική εταιρεία προσωπικό για τις ανάγκες της πυρασφάλειας. Ετσι, αντί να προσλάβουν προσωπικό ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες και της δασοπυρόσβεσης αλλά και οι ανάγκες πυρασφάλειας του αεροδρομίου, με μπαλώματα και μετακινήσεις επιχειρούν να λύσουν ζητήματα ζωτικής σημασίας που αφορούν την ασφάλεια και την προστασία του λαού.

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΙΝΕΡΒΑ !!!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Ενώ προχώρησε σε ανάκληση των συγκεκριμένων παρτίδων προϊόντων από τις περιοχές Περιφερειών Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας και Ηπείρου που εντοπίστηκε το πρόβλημα !!!




Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε η ΜΙΝΕΡΒΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ με αποτέλεσμα να ξεκινήσει πρόγραμμα προληπτικής ανάκλησης προϊόντων της από την αγορά. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της πως σε προληπτικούς τακτικούς ελέγχους που διενεργεί διαπίστωσε παραβίαση της συσκευασίας και κλοπή του περιεχομένου ορισμένων συσκευασιών ελαιολάδου της εταιρίας και αντικατάσταση του με σπορέλαιο, κατά τη μεταφορά των προϊόντων.

Η παραβίαση και κλοπή του ελαιολάδου αφορά σε ορισμένα τεμάχια από τα προϊόντα ΜΙΝΕΡΒΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΛΑΣΙΚΟ 5 ΛΙΤΡΩΝ και ΧΩΡΙΟ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ 2 & 5 ΛΙΤΡΩΝ και εντοπίστηκε σε νομούς των Περιφερειών Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας και Ηπείρου.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!! ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΑΠΕ ;;;

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ;;; ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ;;;
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ 7 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΩΝ ΣΗΡΑΓΓΩΝ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΥ !!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 20 ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ...
Ο εισαγγελέας Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Ζήσης παρήγγειλε την άσκηση βαρύτατων ποινικών διώξεων σε βάρος διοικήσεων της Εγνατίας Οδού ΑΕ αλλά και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας (Αττικατ), για το σκάνδαλο της υπερκοστολόγησης των σηράγγων της Εγνατίας Οδού στη Δυτική Μακεδονία !!!




Μετά την άσκηση των ποινικών διώξεων η υπόθεση ανατέθηκε σε ειδικό ανακριτή κατά της Διαφθοράς, ο οποίος θα διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση και θα καλέσει σε απολογίες τους πάνω από 20 κατηγορουμένους για τις υπερκοστολογήσεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζήσης, κλείνοντας την προκαταρκτική εξέταση, που είχε παραγγείλει τον περσινό Ιούνιο από την Οικονομική Αστυνομία, ζήτησε να ασκηθούν ποινικές διώξεις για σωρεία κακουργηματικών πράξεων εναντίον πρώην προέδρων, αντιπροέδρων, μελών διοικήσεων, στελεχών και μηχανικών της «Εγνατίας Οδού ΑΕ», όπως επίσης εναντίον στελεχών της εταιρείας που κατασκεύασε τις υπό διερεύνηση σήραγγες, οι οποίες βρίσκονται στη γεωγραφική περιοχή των Γρεβενών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΚΥΨΕΛΗ & ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΝΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 10% ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ FUNDS !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html






Τιμές αισθητά χαμηλότερες από το 10% της ονομαστικής αξίας των υπό πώληση χαρτοφυλακίων μη εξυπηρετούμενων προσφέρουν επενδυτές στις εγχώριες τράπεζες. Η πρώτη συναλλαγή πώλησης προβληματικών δανείων θα γίνει τις επόμενες ημέρες από τη Eurobank, ενώ θα ακολουθήσουν έως τα τέλη του έτους η Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank και η Τράπεζα Πειραιώς. Αυτήν την εβδομάδα θα συνεδριάσουν τα εταιρικά όργανα της τράπεζας, προκειμένου να εξετάσουν τις δεσμευτικές προσφορές που έχουν υποβάλει επενδυτές για την πώληση χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων ονομαστικής αξίας ύψους 1,5 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη Τρίτη η διοίκηση της τράπεζας θα αξιολογήσει τις προσφορές και θα επιλέξει τις 2-3 καλύτερες, προκειμένου να προχωρήσει σε απευθείας διαπραγματεύσεις για την τελική επιλογή. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της τράπεζας, η πώληση θα ολοκληρωθεί εντός του Σεπτεμβρίου και θα είναι η πρώτη πώληση μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Ελλάδα. Πρόκειται για πάνω από 200.000 προβληματικά δάνεια (καταναλωτικά και πιστωτικές κάρτες), τα οποία βρίσκονται σε καθεστώς οριστικής καθυστέρησης εδώ και πολλά χρόνια, ενώ οι δανειολήπτες δεν ανταποκρίθηκαν στις προσπάθειες της τράπεζας για την εξεύρεση λύσης. Η Eurobank έχει διενεργήσει προβλέψεις άνω των 900 εκατ. ευρώ για τις παραπάνω οφειλές και έτσι από την πώλησή τους θα λογιστικοποιήσει μικρό κέρδος.

ΟΥΤΕ Η ΔΕΞΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ !!!

ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ & ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΑΚΙ
Δεν σε θέλει κανείς αφεντικό, γιατί ως αφεντικό δεν μπορεί να σε χειραγωγήσει, να σε ελέγξει και να σε υποτάξει στο δόγμα της ΝΤΠ !!!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Η Καφαντάρη του Σύριζα λέει σήμερα ότι έλεγαν τα φερέφωνα του Σημίτη, του Καραμανλή, του ΓΑΠ και των Σαμαροβενιζέλων.
Θάνατος στους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρομεσαίους !!!



Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που ήρθαν στην Ελλάδα τα Μνημόνια. Το 65% της εγχώριας επιχειρηματικότητας ήταν ανέκαθεν μικρομεσαία και αυτοαπασχολούμενη. Υπήρχε οικονομική ελευθερια και επιχειρηματική δημοκρατία, με αποτέλεσμα οι μεγάλοι ελληνικοί και ξένοι όμιλοι να μην μπορούν να αλώσουν τζάμπα την ελληνική αγορά. Έτσι, η δεξιά δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και, προκειμένου να εξασφαλίσει την πολιτική του χορηγία, ήταν αναγκασμένη να το τροφοδοτεί διαρκώς με χαριστικό κρατικό και τραπεζικό χρήμα, ενώ η αριστερά, σε μια κοινωνία της οποίας η μεσαία τάξη αποτελούσε την συντριπτική πλειοψηφία του ενεργού πληθυσμού, ήταν συνολικά καθηλωμένη κάτω από το 10%. 


ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ, ΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ & ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ;;;

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1949
Ο παππούς όμως της Εύας Καϊλή ζούσε το 1954, αφού τότε γκάστρωσε τη γιαγιά της, που έφερε στον κόσμο τον πατέρα της το 1955. 
Πότε λοιπόν και γιατί δολοφονήθηκε ο παππούς της ;;; 
Έσφαζαν με κονσερβοκούτια οι Κομμουνιστές το 1954, το 1955 ή και αργότερα ή μήπως ήταν μαντρωμένοι στις εξορίες ;;;


Μήπως λοιπόν κα Καϊλή, αντί γελοίων αγωγών, να δίνατε στην δημοσιότητα τον τίτλο κτήσης του ακινήτου σας στην Β. Σοφίας ..... αυτό που κληρονομήσατε από τον παππού σας ........  για να δούμε πότε και πως το αγόρασε, πως και πόσο το πλήρωσε και, προπάντων, ποιός το έκλαψε - ίσως και για 1-2 τενεκέδες λάδι - μήπως και έτσι μάθουμε όλοι οι Έλληνες ποιοι και γιατί δολοφόνησαν τον παππού σας ;;;
Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τον σκότωσαν στον εμφύλιο οι Κομμουνιστές. 


82η ΔΕΘ : Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΕΤΣΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ EUROBANK !!!

ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ...
Εκθεση της Alvarez & Marsal αγνοήθηκε για να προχωρήσει το προαποφασισμένο σχέδιο που ουσιαστικά εξυπηρετούσε τη Eurobank !!!





Ας αρχίσουμε το σημερινό ρεπορτάζ με μία μικρή και εξόχως αποκαλυπτική ιστορία. Ας υποθέσουμε ότι δαπανήσατε 13,3 ευρώ και αγοράσατε μία εταιρία. Υστερα από λίγο καιρό καλείστε να βάλετε άλλα 2,86 ευρώ και να διατηρήσετε το 95% της εταιρίας ή να μη δώσετε τα 2,86 ευρώ και να τη χάσετε. Τι θα κάνατε;

Τώρα όπου αναφέρονται τα ποσά κάντε τα δισ. ευρώ, όπου εταιρία τοποθετήστε τη Eurobank και στη θέση σας το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δηλαδή το Ελληνικό Δημόσιο. Γιατί έτσι ακριβώς εξελίχθηκε η υπόθεση, η οποία συνιστά ένα τεράστιο σκάνδαλο. Σήμερα, η Eurobank βρίσκεται υπό τον έλεγχο ξένων funds, παρότι το Δημόσιο διέθεσε συνολικά 13,3 δισ. ευρώ για να τη σώσει, αφού στη συνέχεια η τρόικα απαγόρευσε να συμμετάσχει στην τελευταία ανακεφαλαιοποίηση διαθέτοντας 2,86 δισ. ευρώ και να διατηρήσει έτσι τον έλεγχο της τράπεζας.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ !!!

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Επιβολή προσωρινής ή και οριστικής διακοπής της λειτουργίας μίας επιχείρησης, όταν ο εργοδότης παραβαίνει τις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το νέο νομοσχέδιο !!!


Σε "αυτόματο" λουκέτο μπορεί να οδηγείται μία επιχείρηση, η οποία παραβαίνει την εργατική νομοθεσία. Αυτό προβλέπει, μεταξύ άλλων, νομοσχέδιο το οποίο θα καταθέσει εντός της εβδομάδας το υπ. Εργασίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε η κα. Έφη Αχτσιόγλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ χθες.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Υπ. Εργασίας, με το νομοσχέδιο αυτό:

1) Ορίζεται με αυτοματοποιημένο τρόπο (point-system) η επιβολή προσωρινής ή και οριστικής διακοπής της λειτουργίας μίας επιχείρησης, όταν ο εργοδότης παραβαίνει τις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας.

2) Προβλέπεται η υποχρέωση του εργοδότη να καταχωρεί ηλεκτρονικά τη νόμιμη υπερωριακή εργασία πριν την έναρξη της. Εκσυγχρονίζεται έτσι το σημερινό σύστημα χειρόγραφης καταγραφής και εκ των υστέρων δήλωσης των υπερωριών, το οποίο αφήνει ευρεία περιθώρια για παραβατικές πρακτικές.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ & ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!

ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΩΤΗΡΕΣ...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;


























ΒΟΜΒΑ !!! 210.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ !!! 7 ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ !!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΣΕΣ ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
Το πολιτικό σύστημα αντιλαμβάνεται τη κατάσταση ή θα συνεχίσει να αδιαφορεί ;;;

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΤΟ NAMMOS ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΤΡΙΕΤΕΣ ΜΙΣΘΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ !!!




























Εδώ σε μεγένθυση:

120 ΔΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!!

ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΕΦΟΡΙΑΣ & ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΚΑΥΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!

SSL Certificates