.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ & ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΔΝΤ, ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
Κατάλαβες τώρα γιατί κρατάγανε κρυφή την έκθεση της 5ης αξιολόγησης του ΔΝΤ και φτάσανε μέχρι και να κλείσουν τις τράπεζες ;;;
Ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση και να φορτώσουν την αποτυχία και την προδοσία τους στον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!






ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΕΣΚΙΖΕ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 5ης ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 
Οι προβλέψεις ΔΝΤ για το χρέος το 2014 επί κυβέρνησης Σαμαρά έπεσαν έξω κατά 3% !!!

Αυτό προκύπτει από την σελίδα 20 της έκθεσης που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.. IMF Country Report No. 15/165 GREECE PRELIMINARY DRAFT DEBT SUSTAINABILITY ANALYSIS, June 26, 2015.

Αυτή την έκθεση που έκρυβαν..οι λόγοι προφανείς το γιατί θα το καταλάβετε στην συνέχεια..
Ας δούμε τώρα τι προέβλεπε στην σελίδα 65 η έκθεση της 5ης αξιολόγησης του ΔΝΤ IMF Country Report No. 14/151 GREECE, June 2014, για τη για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους..



Πέταξαν την καυτή πατάτα στον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και περίμεναν την κατάρρευσή του για να γλυτώσουν τα τομάρια τους !!!
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !!!

Το ΔΝΤ για να δικαιολογήσει την πλήρη αποτυχία του προγράμματος, που εκτόξευσε το χρέος για το 2014 από 174,2 % στο 177,1 % και για να καλύψει την κυβέρνση Σαμαρά, προσπαθεί να ρίξει ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την αποτυχία τους..

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΝΕΝΕΚΟΣ ή ΝΑΙΝΑΙΚΟΣ ;;;

ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΗΠΑ : ΑΠΕΙΛΗ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ
ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ
Παρέμβαση ΗΠΑ στο ΔΝΤ : 
Aποτύχατε και είστε υπεύθυνοι !!! 
Βοηθήστε την Ελλάδα αλλιώς...Βέτο !!!























Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο ΗΠΑ-Γερμανίας αφού το Κογκρέσο των ΗΠΑ με επιστολή που έρχεται τώρα στη δημοσιότητα έστειλε την πρώτη προειδοποίηση προς την Κριστίν Λαγκάρντ και κατ' επέκταση στην Καγκελάριο Α.Μέρκελ. Την επιστολή όπως θα δείτε παρακάτω υπογράφουν 9 μέλη του Κογκρέσου και ένας Γερουσιαστής ενώ είναι απίστευτες οι απειλές που εκστομίζουν προς την Κ.Λαγκάρντ αλλά και τους υπεύθυνους του Ταμείου αφού τους "σφάζουν" με το γάντι ενώ τους τονίζουν ότι θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για τυχόν "ανεπιθύμητα" αποτελέσματα.

Η επιστολή, που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο, αναφέρει τα εξής:
https://www.scribd.com/doc/270323472/Congressional-Letter-to-Lagarde-070215-1

"Σου στέλνουμε την επιστολή γιατί ανησυχούμε για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, των οποίων το ΔΝΤ είναι μέλος. Σε περίπτωση μη συμφωνίας δεν θα υπάρξει μόνο πλήγμα στην ελληνική και ευρωπαική οικονομία αλλά και στην παγκόσμια.

Οι παρατεταμένες διαπραγματεύσεις και η πιστωτική ασφυξία που έχουν επιβληθεί στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα ώστε να αναγκάσει τους Έλληνες για παραχωρήσεις, έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στην ύφεση και καθιστούν δύσκολη την ανάκαμψη.

Ανησυχούμε από τις πρόσφατες δηλώσεις αξιωματούχων του Ταμείου για την "σκληρή γραμμή" με την οποία απαιτούν από την Ελλάδα οικονομικές μεταρρυθμίσεις. Οι Έλληνες έχουν υποφέρει επί έξι χρόνια, μειώθηκε δραματικά το ΑΕΠ τους, αυξήθηκε η ανεργία, μειώθηκαν οι μισθοί

Πέσατε έξω στις προβλέψεις σας ενώ δεν υπήρξε ανάκαμψη. Η πιστωτική ασφυξία της ΕΚΤ οδήγησε στην φυγή κεφαλαίων από τις τράπεζες

Τα ελληνικά νοσοκομεία δεν χρηματοδούνται πλέον! ΟΙ Έλληνες μεταρρύθμισαν και μείωσαν τον δημόσιο τομέα όπως τους ζητήθηκε. Πέτυχαν την μεγαλύτερη οικονομική προσαρμογή εντός της ζώνης του ευρώ ενώ το ΔΝΤ αναγνώρισε ότι τα μέτρα λιτότητα κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία.

Το ΔΝΤ αναγνώρισε επίσης τα λάθη τους στις προβλέψεις για το πρωτογενές πλεόνασμα. Ε Ελλάδα χρειάζεται μία λύση ενώ έχουν δείξει την προθυμία τους για συμφωνία. Η Ελληνική κυβέρνηση εκλέχθηκε με ισχυρή εντολή να αλλάξει το πρόγραμμα....

Ως μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ προσέξαμε την πρωτοφανή δυσκολία του ΔΝΤ να βρει λύση και αυτό έχει παγκόσμιες επιπτώσεις όχι μόνο επειδή κάποιες χώρες χάνουν την μπιστοσύνη τους στο Ταμείο....

Είναι γνωστό ότι θέλετε θεσμικές αλλαγές... Αν το ΔΝΤ θεωρηθεί υπεύθυνο για επιπλέον ζημιά στην ελληνική οικονομία όπως οι τωρινές απαράδεκτες επιπτώσεις ή οικονομική κατάρρευση δεν θα υπάρξει πλειοψηφία στο Κογκρέσο των ΗΠΑ γι αυτές που ζητάτε...

Ενώ κλείνει με τη σύσταση "Να δείξετε ευελιξία..."


ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ LEROY MERLIN !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ
Ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας της Leroy Merlin στο δημοψήφισμα, καταγγέλλει η ΟΙΥΕ !!!





Του ΝΑΣΟΥ ΧΑΤΖΗΤΣΑΚΟΥ

«Ωμή, εκβιαστική, τρομοκρατική παρέμβαση της πολυεθνικής Leroy Merlin στους εργαζομένους της, καταγγέλλει με ανακοίνωση της η ηγεσία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ).

Στην ανακοίνωση της ΟΙΥΕ αναφέρεται ότι χθες, Τετάρτη, «στο χορό των εκβιασμών μπήκε ανοιχτά και χωρίς περιστολές, η γνωστή γαλλική πολυεθνική αλυσίδα LEROY MERLIN, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ συγκέντρωσε τους εργαζόμενους και των 2 βαρδιών, για να τους κάνει μια «εμπεριστατωμένη» και πλήρως προετοιμασμένη εταιρική παρουσίαση με στοιχεία και διαγράμματα για τη δήθεν κακή πορεία της εταιρείας κατά τους τελευταίους 5 μήνες, να κινδυνολογήσει για το ενδεχόμενο Grexit και τις επιπτώσεις που θα είχε στους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζομένων η έξοδος από το Ευρώ και η “επιστροφή στη δραχμή”». Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, σύμφωνα με την ΟΙΥΕ, η εργοδοσία έθεσε και το «πραγματικό» δίλημμα του Δημοψηφίσματος, που δεν είναι άλλο από το «Ευρώ ή Δραχμή», καθοδηγώντας τους ωμά για το τι θα ψηφίσουν.

ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ !!!

ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ "ΝΑΙ" !!! ΕΣΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ;;;

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΥΠΟΙΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ !!! ELA = ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΥΠΟΙΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ
Σέλινγκ: Τα χρήματα που δίνει ο ELA είναι κεφάλαια της Τράπεζας της Ελλάδος !!!
Το φωνάζαμε προεκλογικά, τον Ιανουάριο του 2015 !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
Έτσι, αξιότιμε κε Διοικητά της ΤτΕ, είναι κεφάλαια της Τραπέζης της Ελλάδος και εκείνα που ΔΕΝ δίνει ο ELA στις ελληνικές τράπεζες παραμονές του Δημοψηφίσματος !!!

Το ότι τα χρήματα της έκτακτης παροχής ρευστότητας του ELA για τις ελληνικές τράπεζες είναι κεφάλαια της Τράπεζας της Ελλάδος αποσαφήνισε ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Χανς Γεργκ Σέλινγκ, μιλώντας στην Επιτροπή Προϋπολογισμού της αυστριακής Βουλής.

ΑΡΘΡΟ 14.4 ΣΛΕΕ
Οι εθνικές περιφερειακές κεντρικές τράπεζες μπορούν να εκτελέσουν και λειτουργίες άλλες από εκείνες που καθορίζονται στο καταστατικό αυτό, εκτός αν, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφανθεί, με πλειοψηφία των δύο τρίτων, ότι αυτές (οι λειτουργίες) προσκρούουν στους στόχους και τα καθήκοντα του ESCB. 
Τέτοιες λειτουργίες εκτελούνται με την ευθύνη των εθνικών κεντρικών τραπεζών και δεν θεωρούνται ότι αποτελούν μέρος των λειτουργιών του ESCB.



Έκανες λοιπόν το καθήκον σου ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ την Πέμπτη 25/06/2015 ;;;
  • Μπορείς να επιδείξεις έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι κατά την ανωτέρω ημερομηνία απέστειλες στην ΕΚΤ απόφαση της ΤτΕ για χορηγήση συμπληρωματικής ρευστότητας ELA, κατά το άρθρο 14.4 ΣΛΕΕ ;;;
  • Μπορείς να επιδείξεις έγγραφα που να αποδεικνύουν την κατά ΣΛΕΕ φραγή της πλατφόρμας  TARGET2 από την ΕΚΤ, με την απαραίτητη κύρωση της απόφασης από τη Σύνοδο Κορυφής, ή την έκλεισες αυθαίρετα και μονομερώς εσύ ο ίδιος ;;;
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ !!!

ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Πριν ψηφίσετε, ότι και αν ψηφίσετε, ΝΑΙ ή ΟΧΙ, διαβάστε καλά τι ζητούν οι Βρυξέλλες, για να μην πάτε για άλλη μια φορά .... ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ !!!




ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑΙ, αποδέχεστε τις προτάσεις των θεσμών, δηλαδή ψηφίζετε :

1.Να επιβληθεί 23% ΦΠΑ στην εστίαση (αντί 13% που είναι σήµερα).

2.Να καταργηθεί η έκπτωση ΦΠΑ στα νησιά. (από 6% που είναι σήµερα).

3.Να επιβληθεί προκαταβολή φόρου 100% στις εταιρίες και τους ελεύθερους επαγγελµατίες. (θα επιβαρύνει επιπλέον τη ρευστότητα των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελµατιών). Επιπλέον ύφεση.

4. Να καταργηθούν οι εκπτώσεις φόρου για τους αγρότες (πετρέλαιο, φόρος εισοδήµατος). Σήµερα οι αγρότες φορολογούνται µε 13% και έχουν επιδοτούµενο πετρέλαιο. Θα επιβαρυνθεί στο διπλάσιο η φορολογία τους.

5.Να περικοπούν κατά €900 εκατ. (0,5% του ΑΕΠ) οι δαπάνες για την κοινωνική πρόνοια (επιδόµατα κλπ)

6.Να περιοριστούν άµεσα οι πρόωρες συντάξεις. Χάνονται τα συνταξιοδοτικά δικαιώµατα.

7.Να καταργηθεί το ΕΚΑΣ. (πρόβληµα στις συντάξεις, Το ΕΚΑΣ το λαµβάνουν µόνο οι χαµηλοσυνταξιούχοι).

8.Να εφαρµοστεί πλήρως ο µνηµονιακός νόµος 3863/2010 για το ασφαλιστικό.

9.Να εφαρµοστεί η ρήτρα µηδενικού ελλείµµατος και η χρηµατοδότηση των επικουρικών ταµείων να γίνεται µόνο από ίδιους πόρους.

10.Να καταργηθούν όλες οι εισφορές υπέρ τρίτων που χρηµατοδοτούν τα ασφαλιστικά ταµεία, που συνεπάγεται µείωση των εσόδων τους κατά πάνω από €700 εκατ. (πρόβληµα στις συντάξεις).

11.Να αυξηθούν οι κρατήσεις για υγειονοµική περίθαλψη στις συντάξεις από το 4% στο 6%. (µείωση 2% στις καθαρές αποδοχές των συνταξιούχων).

12.Να παγώσουν οι συντάξεις ως το 2021. (όχι αυξήσεις).

13.Να νοµοθετηθούν οι οµαδικές απολύσεις και να µην υπάρξει η επαναθέσπιση των συλλογικών διαπραγµατεύσεων, αν δεν το επιτρέψουν οι θεσµοί.

14.Να µειωθεί το ακατάσχετο των €1500 στις καταθέσεις. (όσοι έχουν χρέη δεν θα µπορούν να ζήσουν).

15.Να αυξηθεί το επιτόκιο που ισχύει για τη ρύθµιση οφειλών. (επιπλέον επιβάρυνση όσων είναι σε οικονοµική δυσχέρεια).

16. Να µειωθούν οι µισθοί στο δηµόσιο. (ήδη ο µέσος µισθός έχει µειωθεί 40%).

17. Να εφαρµοστούν πλήρως οι εργαλειοθήκες του ΟΟΣΑ (γάλα, ψωµί, αρτοποιεία, Κυριακές κλπ).

18. Να υπάρξουν συντριπτικά πλήγµατα στο ελληνικό φάρµακο.

19. Να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση του Α∆ΜΗΕ

20. Να πωληθούν οι µετοχές του ΟΤΕ που κατέχει το ∆ηµόσιο.

21. Να µην επιβληθεί η έκτακτη εισφορά 12% στα κέρδη άνω των 500.000 για τη χρήση του 2014. (στήριξη των πολυεθνικών επιχειρήσεων).

22. Να µην επανέρθουν οι εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές στα επίπεδα του 2014.


ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΧΙ, απορρίπτετε τις προτάσεις των Θεσμών, δηλαδή καταψηφίζετε :

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ !!! ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΡΙΝΕ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ !!!

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΣτΕ)
Νόμιμο το δημοψήφισμα αποφάσισε πριν λίγο η Ολομέλεια του ΣτΕ !!!


         



Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα δύο πολιτών να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό το δημοψήφισμα. 

Ο προεδρεύων του δικαστηρίου Νικ. Σακελλαρίου ανακοίνωσε από έδρας της Ολομέλειας πως το δικαστήριο "απορρίπτει τις αιτήσεις και δέχεται τις παρεμβάσεις των προσώπων που είχαν υποβάλλει παρεμβάσεις υπέρ της απόφασης του υπουργικού Συμβουλίου. 
Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί κανονικά", είπε ο κ.Σακκελαρίου.

ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/society/327349,Nomimo-to-dhmoyhfisma-apofasise-to-StE-TWRA.html

ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ !!! TWEET BOMBA TOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΜ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!

ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΦΗΜΕΣ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΜ
Λούκα Κατσέλη: Τα ΑΤΜ των τραπεζών θα λειτουργούν κανονικά !!!
                  


Η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη, σε δήλωσή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο τονίζει:
«Επειδή διακινούνται διάφορες κακόβουλες φήμες στο διαδίκτυο, θα ήθελα να ενημερώσω το συναλλακτικό κοινό ότι κατά την υπολειπόμενη διάρκεια της τραπεζικής αργίας ως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, τα ATM των τραπεζών θα λειτουργούν κανονικά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ !!!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ελληνικός λαός δεν σκύβει το κεφάλι. 
Το ΟΧΙ υπερτερεί !!! 


Δείτε ΕΔΩ το Βίντεο :



ΠΗΓΗ
http://indobserver.blogspot.gr/2015/07/blog-post_83.html

ΣΚΕΦΤΕΣAI ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ;;; ΑΚΟΥ ΤΗ ΜΑΝΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ !!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΛΟΥΣΙΟΙ & ΦΤΩΧΟΙ, 50 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ !!!
Τα είπε όλα η Ελληνίδα μάννα που ξεφτίλισε στον αέρα όλο το διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα που στηρίζει το ΝΑΙ, το Μνημόνιο και την Τρόικα Εξωτερικού & Εσωτερικού !!! 
                 


Δείτε εδώ το ΒΙΝΤΕΟ :

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ & ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ "ΝΑΙ ΣΤΑ 4" !!!




Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ "ΝΑΙ" !!!

efimerida-2-7-2015

ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ !!!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ !!!
Τις τράπεζες τις έκλεισε η Τρόικα Εσωτερικού, της οποίας ηγείται ο Γιάννης Στουρνάρας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
                                 


Κυνική ομολογία Άδωνι: 
Εγώ πρότεινα στους Γερμανούς να κλείσουν τις τράπεζες για να χρεοκοπήσει η χώρα !!!

«Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές». Αυτή ήταν η εναλλακτική πρόταση που κατέθεσε στους εκπροσώπους των δανειστών μέσω του γερμανικού περιοδικού Focus Online, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στις 23 Ιουνίου έριξε στο τραπέζι, μια «δραστική και συνεπή» όπως χαρακτήρισε το περιοδικό την ιδέα, και δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μια εβδομάδα ώστε να αποδειχθεί πως απευθυνόταν σε ένα πολιτικό και οικονομικό ακροατήριο που είχε δρομολογήσει ήδη τα capital controls και την ασφυξία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα ο βουλευτής της Ν.Δ. απευθύνει έκκληση μέσω του γερμανικού περιοδικού προς τους δανειστές - και ενώ η διαπραγμάτευση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού - να «μην αποδεχθούν τη λίστα του Τσίπρα σε καμία περίπτωση».

GIANNI PΙTTELLA: ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ !!!

ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ GIANNI PITTELLA ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
Κόντρα στους Έλληνες συντρόφους του σε ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ & ΚΙΝΗΜΑ ΓΑΠ, o Πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών & Δημοκρατών  Gianni Pittella προειδοποιεί ότι ο μεγάλος χαμένος των εθνικών εγωισμών δεν θα είναι ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ αλλά η ίδια η Ευρώπη !!!

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΙ & ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
Εκμεταλλεύθηκαν την αναμπουμπούλα του δημοψηφίσματος και του αδιεξόδου των διαπραγματεύσεων, τις οποίες οι ίδιοι υπονόμευσαν, για να κλείσουν τις τράπεζες και να καλύψουν έτσι το 7σφργάγιστο μυστικό του τι έκαναν με τα 89 Δις του ELA και τα 215 Δις της ανακεφαλαιοποίησης και των εγγυήσεων, με τα οποία χρέωσαν τον Ελληνικό Λαό και στον οποίο σήμερα έχουν το θράσος να λένε ότι κλείσανε τις τράπεζες για 2 μόνο Δις αναλήψεων μέσα στον πανικό του διήμερου bank run, που οργανώθηκε κατ' εντολή των ίδιων των τραπεζών από τα διαπλεκόμενα συστημικά ΜΜΕ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για την απόδειξη :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_3.html
                          





Και μαζί με τους Έλληνες εξαπάτησαν και τον Πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, 
που τον κατάντησαν μοιραίο βάζοντάς τον να υπογράψει την ΠΝΠ της κατάπτυστης τραπεζικής αργίας !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :



Εκκρεμεί λοιπόν η απάντηση 2 ερωτήσεων :
  • Γιατί δεν έφτασαν τα 89 Δις του ELA για να καλύψουν μια φυγή καταθέσεων της τάξης των 40 Δις ;;;
  • Και γιατί τα Capital Controls δεν επιβλήθηκαν με τις τράπεζες ανοικτές ;;;

Το χειρότερο όμως είναι αυτό που θάρθει από τη Δευτέρα, στην περίπτωση που επικρατήσει στις κάλπες του Δημοψηφίσματος το ΝΑΙ και παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Μέχρι χθές το έγραφε μόνον η ΗΜΕΡΗΣΙΑ.
Από σήμερα όμως γεμίσανε τα πάνελ με τους γνωστούς απατεώνες ψευτοκαθηγητάδες, τους λεγόμενους θεωρητικούς των μνημονίων, που ξεκίνησαν το τροπάριο της δήθεν ανάγκης για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μόλις ξανανοίξουν, επειδή δήθεν καταστράφηκαν από την αργία των 7 ημερών κατά την οποία δεν δίνουν στον κοσμάκη τα λεφτά των καταθέσεών του (άρα πως καταστράφηκαν ;;;) και, επειδή λένε ότι το κράτος δεν μπορεί πλέον να τις ανακεφαλαιοποιήσει με δημόσιους χρηματοδοτικούς πόρους, θα ενεργοποιηθεί ο νόμος για το bail in, που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και, έτσι, θα τις ανακεφαλαιοποιήσουμε ξανά εμείς οι φορολογούμενοι, αυτή όμως τη φορά όχι με τους φόρους μας αλλά με τις καταθέσεις μας.

ΘΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ 10%-20% !!!
Αυτό θα ζήσουμε μετά την Κυριακή, αν στο δημοψήφισμα επικρατήσει το ΝΑΙ, αφού το άνοιγμα των τραπεζών θα συνοδευθεί με φορολόγηση καταθέσεων, ομολόγων, μετοχών και ακινήτων !!!

Θα μας ληστέψουν ξανά ότι απόμεινε από την ιδιωτική μας περιουσία για να συντηρήσουν στη ζωή τα τραπεζικά ζόμπι της διαπλοκής που χρηματοδοτούν κόμματα, ΜΜΕ και επιχειρηματική διαπλοκή.

Σας εύχομαι λοιπόν καλό βόλι !!!
Και όσοι ψηφίσετε ΝΑΙ, αν τολμήσετε από Δευτέρα να έρθετε στο γραφείο κλαίγοντας που σας εξαπάτησαν για άλλη μια φορά και σας φάγανε ξανά τα λεφτά και την περιουσία, να ξέρετε ότι αυτή τη φορά ο χειρότερος εχθρός σας, μεγαλύτερος ακόμη και από τις τράπεζες, θα είμαι εγώ ο ίδιος.
Η εποχή της αθωότητας τελείωσε.
Αυτή τη φορά θα κοιμηθείτε όπως στρώσατε !!!  


ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ 10%-20% !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ 10%-20%
Γράψτε το και θα με θυμηθείτε !!!

Αν οι τράπεζες ανοίξουν με αποτέλεσμα δημοψηφίσματος το ΝΑΙ, τότε με οικουμενική κυβέρνηση, με δοτό πρωθυπουργό και με διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες στημένοι στα 4, ταπεινωμένοι και εξευτελισμένοι εντός και εκτός των τειχών, θα συναινέσουμε στο κούρεμα των καταθέσεων, για να ανοίξουν οι τράπεζες επανακεφαλαιοποιούμενες ξανά με τα δικά μας χρήματα, αυτή όμως τη φορά ως καταθέτες.



Θάθελα λοιπόν τότε να δω τα μούτρα όλων αυτών που σήμερα υποστηρίζουν το ΝΑΙ, τι θάχουν να πουν όταν καταλάβουν ποιοι και γιατί τους έστειλαν στα ΑΤΜ, τα σούπερ μάρκετ και τα βενζινάδικα, πείθοντάς τους ότι το δημοψήφισμα ισοδυναμεί με πραξικόπημα.

ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ !!!

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
Κανένα επίσημο μέτρο καταγραφής απώλειας των κρατήσεων !!!




«Δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, κανένα αξιόπιστο και επίσημο μέτρο καταγραφής απώλειας των κρατήσεων, αλλά και οι όποιες μειώσεις υπάρχουν, λόγω των ημερών, μόλις επιστρέψουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, μπορούν να αποκατασταθούν» τονίζει σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε, όπως ανέφερε, από τους διεθνείς Τour Operators, τον ΣΕΤΕ και την ΗΑΤΤΑ.

«Εργαζόμαστε στο υπουργείο εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, για να δώσουμε λύσεις σε όποια έκτακτη ανάγκη προκύψει αυτές τις ημέρες», δήλωσε η κ. Κουντουρά και αναφέρθηκε στις δράσεις του υπουργείου το προηγούμενο διάστημα.

ΡΟΜΑΝΟ ΠΡΟΝΤΙ : ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ !!!

ΡΟΜΑΝΟ ΠΡΟΝΤΙ
Είναι αδύνατον να διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ !!!
 


«Αν κερδίσει το “ναι”, αλλά και αν κερδίσει το “όχι” στο ελληνικό δημοψήφισμα, η Ευρώπη θα είναι αναγκασμένη να διαπραγματευθεί με την Ελλάδα», 
δήλωσε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι.

Μιλώντας στο κανάλι Rai Tre, ο Ρ. Πρόντι υποστήριξε πως «οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να συνεχισθούν για εξεύρεση συμφωνίας, είναι αδύνατον να διώξουν την Ελλάδα από το Ευρώ μετά από τις αστοχίες της Τρόικας και την έλλειψη μιας ενιαίας στάσης της Ευρώπης».

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ & ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ !!!

ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ
Δωρεάν ψωμί σε συνταξιούχους, ανέργους, πολύτεκνους και απόρους από τον Βενέτη !!!



Από την Παρασκευή (3/7), ο Φούρνος Βενέτη θα διανέμει δωρεάν ψωμί όλη μέρα σε συνταξιούχος, ανέργους, πολύτεκνους και άπορους.Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ θέλοντας να στηρίξει την ελληνική οικογένεια, από αύριο 3 Ιουλίου, προχωρά σε προσφορά δωρεάν ψωμιού στους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους πολύτεκνουςκαι τους άπορους.

Ειδικότερα, σε όλα τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ συνταξιούχοι, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι ( οι δύο τελευταίες κατηγορίες με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) θα μπορούν να προμηθευτούν ψωμί δωρεάν, από αύριο το πρωί και καθ' όλο το διάστημα μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην αγορά και στις ελληνικές οικογένειες.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣΗ TZIΠΙΟ: ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΕΞΩ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ "ΝΑΙ" !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ
Όλες οι ξέκωλες ξώβυζες και οι βίζιτες του lifestyle, της τηλεόρασης και της στημένης πρωί-βράδυ στα 4 δημοσιοπορνογραφίας, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑΙ !!! 




Εσύ μωρή χαζή που παλεύεις τίμια για το μεροκάματο, θα ψηφίσεις το ίδιο με δαύτες ;;;

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ : ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΝΑΙ" !!!

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
Τα κανάλια είναι υπέρ της δραχμής, γιατί έχουν τα λεφτά τους έξω. 
Είναι πράκτορες. 
Λέω όποτε μπορώ στον κόσμο να σταματήσει να βλέπει τηλεόραση !!!



Ο Τζίμης Πανούσης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη για το θέμα του δημοψηφίσματος. 

Ανάμεσα σε άλλα είπε:
Έβαλε γκολ ο Τσίπρας με το δημοψήφισμα. Περιμένω άλλα δύο γκολ. Ένα με την απλή αναλογική και άλλο ένα με την κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων.

Το ΝΑΙ οδηγεί στην εξαθλίωση. 
Ας πούμε ένα ΟΧΙ στο τελεσίγραφο.
Δεν θα βάλει την υπογραφή του ο λαός στο γίνει δούλος με βούλα. 

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ;;;


Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΚΟΨΙΜΟ ΚΩΛΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ !!!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ELA & ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Αποφασίστηκε η κατάθεση μήνυσης κατά των διοικήσεων των 4 συστημικών τραπεζών και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, επειδή διέθεσαν την ρευστότητα των 89 Δις του ELA σε άγνωστους και σε κάθε περίπτωση διαφορετικούς σκοπούς από αυτούς για τους οποίους χορηγήθηκε, με αποτέλεσμα να μην μπορούν σήμερα να εξυπηρετήσουν τις καταθέσεις και να οδηγήσουν τις τράπεζες σε capital controls και σε τραπεζική αργία αορίστου χρόνου.




Έναντι των 89 Δις του ELA που χορηγήθηκε στις ελληνικές τράπεζες, η φυγή καταθέσεων από τον Δεκέμβριο 2014 μέχρι και σήμερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΤτΕ, δεν ξεπέρασε τα 40 Δις, με αποτέλεσμα .............


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΑΙ ;;; ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΗΣ !!!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 
Την έχω ψιλοέτοιμη την κυβέρνηση εθνικής ενότητας !!!
 

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς εκλογές απο την παρούσα Βουλή με τη συμμετοχή των ευρωπαϊστών του ΣΥΡΙΖΑ, που θα φέρει συμφωνία και το άνοιγμα των τραπεζών, προτείνει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι την έχει ψιλοέτοιμη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real 97,8, ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε τη γνωστή θέση του πως πρέπει να εκλεγεί άλλη κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή. Στο ερώτημα του Νίκου Χατζηνικολάου αν η επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος μπορεί να οδηγήσει σε ευρωπαϊκό μέτωπο των πολιτικών κομμάτων που υποστηρίζουν το «Ναι» και στις εθνικές εκλογές, ο αρχηγός του Ποταμιού απάντησε αρνητικά.

Όπως διευκρίνισε, «αυτό που έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι ένα μέτωπο ενότητας με τη συμμετοχή και των ευρωπαϊστών του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλει η χώρα εκλογές. Δεν θα κάνουμε εκλογές τον Αύγουστο. Και νομίζω ότι αυτός που θα πάρει την ευθύνη να πάει σε εκλογές θα τιμωρηθεί στις εκλογές».

Επιχειρώντας να περιγράψει την επόμενη μέρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήγησε το πλάνο του.

ΡΩΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ & ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ;;;

ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΑΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ο λόγος είναι απλός !!!
Αν επικρατήσει το ΟΧΙ και μείνει όρθια η κυβέρνηση, αυτή τη φορά δεν θα γλυτώσουν !!!
Ή θα πάνε ταμείο ή θα κλείσουν !!!
                   
xreh

ΒΟΜΒΑ ΔΝΤ !!! ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ 30% & ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ;;;
ΔΝΤ: Το χρέος δεν είναι βιώσιμο !!!Κούρεμα 30% και επιμήκυνση για 40 χρόνια !!!      




Βόμβα βάζει το ΔΝΤ στην αυλή της Ευρώπης, προτείνοντας κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 30%, προκειμένου να καταστεί βιώσιμο !!!

Σύμφωνα με την Έκθεση Βιωσιμότητας, το ΔΝΤ προβλέπει ότι το χρέος της χώρας θα βρίσκεται στο 150% του ΑΕΠ το 2020 και κοντά στο 140% του ΑΕΠ το 2022.
Το ΔΝΤ εκτιμά ότι οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδος για την τριετία 2015-2018 θα φθάσουν τα 50 δισεκ. ευρώ και θεωρει ότι είναι αναγκαίο ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας ύψους τουλάχιστον 36 δισεκ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 1.000.000 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΕΓΙΝΕ BEST SELLER
Ξεπέρασε το 1.000.000 αναγνώσεις χωρίς καμία αντίκρουση !!!
Δικηγόροι, Δικαστές, Οικονομολόγοι, Τραπεζικοί, Πραγματογνώμονες, Βουλευτές, Φοιτητές και απλοί Πολίτες και Δανειολήπτες, διαβάζουν την Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
Διαβάστε την και εσύ ΕΔΩ :


ΕΙΔΗΣΗ ΜΑΪΜΟΥ Η ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Επινοούν κάθε είδους απάτη, προκειμένου να αποτρέψουν τη διενέργεια του δημοψηφίσματος, το οποίο όπως φαίνεται πονάει πολύ !!!
Και μόνο γι' αυτό, πρέπει να πάμε όλοι να ψηφίσουμε !!!


Το γραφείο Τύπου του Συμβουλίου ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση, ούτε προβλέπεται να υπάρξει επί του ελληνικού Δημοψηφίσματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ Η ΕΙΔΗΣΗ
Δεν ανταποκρίνεται στα «κριτήρια» το δημοψήφισμα, λέει το Συμβούλιο της Ευρώπης.......
Τι καταλαβαίνετε όταν διαβάζετε αυτόν τον τίτλο, που φυσικά έπαιξε επίσης σε όλα τα δελτία ειδήσεων με τον ίδιο τρόπο ;;;
Μήπως ότι συνεδρίασε το Συμβούλιο της Ευρώπης και αποφάνθηκε επί του ελληνικού δημοψηφίσματος ;;;
Ε λοιπόν όχι !!!
Στην πραγματικότητα ο Ντάνιελ Χέλτκεν, εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης εξέφρασε προσωπική άποψη στο πλαίσιο τηλεφωνικής του συνέντευξης στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) απαντώντας ότι «η προθεσμία είναι υπερβολικά μικρή για τα κριτήριά μας». 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΠΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΝΩΝ
Ποιές δικαστικές προθεσμίες αναστέλλονται λόγω της τραπεζικής αργίας !!!
                      


Με το υπ αρ. 8466/2-7-2015 έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης παρέχονται διευκρινίσεις σχετικά με την αναστολή των δικαστικών προθεσμιών που αποφασίστηκε με την ΠΝΠ ΦΕΚ Α 65/28-6-2015. 

  

Στο έγγραφο αναφέρονται τα εξής :

1) Στις δικαστικές προθεσμίες που αναστέλλονται με την ανωτέρω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περιλαμβάνονται, εκτός των άλλων, και αυτές που αφορούν ιδίως: α) την καταβολή εγγυοδοσιών που έχουν επιβληθεί είτε σε κατηγορουμένους μετά την απολογία τους ενώπιον ανακριτή, είτε καταδικασθέντες μετά την χορήγησηανασταλτικού αποτελέσματος λόγω ασκηθείσας έφεσης κατά καταδικαστικής απόφασης (άρθρο 497 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας), β) την καταβολή εφ' άπαξ ή σε δόσεις χρηματικού ποσού από μετατροπή στερητικής της ελευθερίας ποινής (άρθρο 82 Ποινικού Κώδικα).
Σημειώνεται ότι οι περιπτώσεις ποινών που έχουν μετατραπεί σε χρηματικές και δεν καθίσταται δυνατή από τον συλληφθέντα η εξαγορά τους λόγω της τραπεζικής αργίας μπορούν να αντιμετωπίζονται στα πλαίσια αναλογικής εφαρμογής του στοιχείου στ' του άρθρου 556 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΟΤ ΤΟΥ "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΟΧΙ" !!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ & ΨΗΦΙΣΤΕ !!!

Η ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ
Είτε είμαστε με το ΝΑΙ, είτε με το ΟΧΙ, αυτή τη φορά έχουμε υποχρέωση να πάμε να ψηφίσουμε.
Δεν είναι εκλογές, είναι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!!
Είναι η πρώτη φορά μετά από 41 ολόκληρα χρόνια (1974), που ο Ελληνικός Λαός καλείται ο ίδιος να αποφασίσει για την τύχη του και το μέλλον των παιδιών του. 
Αυτή τη φορά η αποχή, η παραλία και οι φραπέδες με τους φρέντο θα μας κάνουν συνένοχους και μάλιστα με πρωτογενή ευθύνη, σε ότι γίνει για μας ελέω της ανευθυνότητας και της αδιαφορίας μας !!!                       




Δείτε στη συνέχεια τα ΣΠΟΤ :


PLAN B' : ΑΛΕΞΗ, ΘΥΜΗΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΟΤΙ ΤΟ "ΟΧΙ" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΝΤΟΛΗ ΔΡΑΧΜΗΣ" !!!

ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
Να σταματήσουν κάποιοι δίπλα στον Πρωθυπουργό να υπονομεύουν τη διαπραγμάτευση, αλλάζοντας την ατζέντα, τις προγραμματικές δηλώσεις και τις θεμελιώδεις αρχές του Προγράμματος Θεσσαλονίκης !!!



Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίκτυο, αποκάλυψε εμμέσως την ύπαρξη σχεδίου δραχμής από την κυβέρνηση:
"Αν οι κυρίαρχοι κύκλοι της Ευρώπης δεν επαναφέρουν και μετά το δημοψήφισμα και το ηχηρό "ΟΧΙ" του ελληνικού λαού τον ELA, τότε η Κυβέρνηση έχει σχέδιο να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση" παραδέχτηκε.

Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες για το εν λόγω σχέδιο, ο κ. Λαφαζάνης επέλεξε να μην προβεί σε παραπάνω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή: "Αυτό το σχέδιο που έχουμε, δεν είναι η ώρα να το αναδείξουμε και να το προβάλουμε", λέει επακριβώς στην απάντησή του και στρέφει την συζήτηση στον «εκβιασμό» των δανειστών που έκλεισαν τις τράπεζες ώστε να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, όπως πιστεύει.

"Νομίζουμε ότι αυτή είναι μια η στιγμή όπου πρέπει να δώσουμε έμφαση στην ανάγκη, μ' ένα δυνατό "ΟΧΙ", να διαμορφωθούν οι καταστάσεις στην ΕΕ και να μπορέσουμε να έχουμε μια νέα συμφωνία απολύτως συμβατή με το πρόγραμμά μας. Αν δεν επιτευχθεί αυτό, ασφαλώς θα μπούμε σε μια άλλη φάση και τότε, βεβαίως, η ελληνική Κυβέρνηση θα αναδείξει μια εναλλακτική προοπτική για τον τόπο" αποκαλύπτει, έστω με έμμεσο τρόπο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
"Η ζωή στην Αθήνα και στην Ελλάδα εξελίσσεται με αρκετά ομαλό τρόπο. Οι κλειστές τράπεζες δημιουργούν προβλήματα στον λαό, δεν έχουμε όμως προβλήματα τροφοδοσίας με τρόφιμα, ούτε με καύσιμα. Έχουμε επάρκεια και τροφίμων και καυσίμων" σχολίασε ο κ. Λαφαζάνης αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο Rossiya 24, όπως αναδημοσιεύεται στο iskra.gr:

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΑΙ !!!

ΟΙ ΤΗΛΕΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
Γράφουμε μέρες τώρα για την προπαγάνδα των ΜΜΕ υπέρ του ΝΑΙ, όχι επειδή πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ, αλλά επειδή δεν δίστασαν να πουν ψέματα και να εξαπατήσουν τους Έλληνες, διαστρεβλώνοντας ή ακόμη δημιουργώντας ειδήσεις μαϊμού, προκειμένου η πραγματικότητα να ταιριάζει στα γούστα τους !!!
                



Ιδού 4 κλασσικά παραδείγματα :

Το νέο άθλημα: Ρίψη τηλεόρασης
του Κώστα Εφήμερου

1. Δεν πληρώνουν οι tour operators τους ξενοδόχους
Το έγκριτο ΒΗΜΑ δημοσίευσε σήμερα ρεπορτάζ (το οποίο φυσικά μεταφέρθηκε τηλεοπτικά σε όλα τα κεντρικά δελτία) σύμφωνα με το οποίο οι tour operators δεν κατέβαλαν τις πληρωμές τους εξαιτίας του ληξιπρόθεσμου χρέους της χώρας προς το ΔΝΤ. Υποστήριξε δηλαδή (και επέμεινε όλη τη μέρα) ότι ιδιωτικές επιχειρήσεις αρνήθηκαν να πληρώσουν ιδιωτικές συμφωνίες εξαιτίας μιας διακρατικής οικονομικής υποθέσεως. Η επιμονή της αναμετάδοσης της είδησης ανάγκασε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να εκδώσει ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τα στοιχεία του ρεπορτάζ (φήμες το χαρακτήρισε) «παντελώς ψευδή».

2. Δεν ανταποκρίνεται στα «κριτήρια» το δημοψήφισμα, λέει το Συμβούλιο της Ευρώπης

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!! ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΑΙ Ι!!

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
Τρομοκρατούν τον κοσμάκη παραμονές του δημοψηφίσματος, με φωτογραφίες από το σεισμό της Τουρκίας !!!
Μετά τις ουρές στα ΑΤΜ από πέρσι το χειμώνα, μετά τις φωτό από τα αεροδρόμια της Τυνησίας και μετά τις φωτό από τα ΑΤΜ της Νοτίου Αφρικής, βάλανε σήμερα στο παιχνίδι και τον σεισμό της Τουρκίας.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΟΧΙ !!!

ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΑΙ ;;; 
ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!
Αν κερδίσει το ΝΑΙ, επειδή θα παραιτηθεί ο ΤΣΙΠΡΑΣ και θα βρεθούμε με ΔΟΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, μόλις ανοίξουν οι τράπεζες θα σας ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ τις ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ !!!

Θα το κάνουν όμως πολύ sic !!!
Το βαφτίσανε ήδη ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!
Το γράφει σήμερα η ΗΜΕΡΗΣΙΑ, που ψηφίζει ΝΑΙ !!!

ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΜΕ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

MEGA CHANNEL: ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΝ 17.000.000 ΤΗΝ 30/06/2015 !!!

MEGA ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΘΕΜΑ
Πλήρωσε το MEGA τις δόσεις των 17.000.000 ευρώ για το δάνειο ;;;
           


To MEGA ανακοίνωσε μέσω του Νίκου Ευαγγελάτου πως δεν πλήρωσε τους εργαζόμενούς του, σε πολιτική συζήτηση. Κήρυξε στάση πληρωμών ο Τηλέτυπος σε talk show. 

Το ερώτημα είναι αν κατέβαλε και τις δύο δόσεις προς τις τράπεζες για το ομολογιακό δάνειο των 98 εκατ. ευρώ , οι οποίες ανέρχονταν σε 17.760.000 ευρώ. 

Η πρώτη, ύψους 8.880.000 ευρώ, είχε ημερομηνία πληρωμής την 28η Ιουνίου και η δεύτερη, επίσης 8.880.000 ευρώ, την 30η Ιουνίου. 

ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PLAN B' ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΓΕΙΣ 1.500.000 ΑΥΓΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Και για να δημιουργηθεί χρειάζονται νέες, παραγωγικές επενδύσεις, δηλαδή εισαγωγές τεχνολογικού εξοπλισμού, που απαιτούν ισχυρό νόμισμα και αξιόχρεο τραπεζικό σύστημα !!!
Η Ελλάδα εισάγει 1.500.000 αυγά ημερησίως !!!

Η Ελλάδα εισάγει 1,5 εκατ. αυγά ημερησίως

Η ιστορία μας πάει δύο χρόνια πίσω στο 2013 όπου, με περίπου ένα εκατ. ευρώ επιδότησε η ΕΕ την εξαγωγή αυγών Βουλγαρίας σε Ελλάδα και Ρουμανία για την τριετία 2014-2017.

Συνολικά 22 προγράμματα ενέκρινε τον Απρίλιο του 2013 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με στόχο την προώθηση αγροτικών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τρίτες χώρες.

Μεταξύ αυτών ήταν και το πρόγραμμα προώθησης αυγών από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα και τη Ρουμανία, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας «Novinite».

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία της ίδια εποχής το 1/3 των αυγών που κυκλοφορούσαν από τότε στην εσωτερική αγορά, αν και χαρακτηρίζονται ως παραγωγή της χώρας μας, ήταν προελεύσεως Τουρκίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας.

ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ (ΣΗΜΕΡΙΝΗ) ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !!!

ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ
ΔΙΩΞΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ
Θα σε κάνουν να τρέχεις στο δημοψήφισμα, που δεν θα σε αφήσει η Ζωή να ακυρώσεις, και να καλείς εσύ τους Έλληνες να ψηφίσουν ΝΑΙ, αλλά θα φας πόρτα εισπράττοντας το ΟΧΙ !!!




BINTEO: ΛΑΒΡΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΣ ΣΤΑΗ ΚΑΙ MEGA CHANNEL !!!

ΕΝΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
Το δελτίο ειδήσεων της 29/06 το έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η κα Στάη έβριζε τον πρωθυπουργό !!!





Νίκος Νικολόπουλος: «Τα μηχανάκια αναπαραγωγής ψευδών ειδήσεων δεν δικαιούνται να εξαπολύουν ύβρεις και απειλές».




«Η ελευθεροτυπία ως βασικός πυλώνας της δημοκρατίας συνιστά αδιαπραγμάτευτο αξίωμα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος .

Ως δημοκράτης υπηρέτησα πάντα με βαθιά προσήλωση το εν λόγω αξίωμα, δεικνύοντας δε, σε αρκετές περιπτώσεις επιθέσεων που υπέστην από κίτρινους κονδυλοφόρους, υπερβατική ανοχή.

Δυστυχώς , τούτες τις κρίσιμες ώρες για την Πατρίδα , κάποιοι και κάποιες «λειτουργοί» του τύπου , επιλέγουν να φορέσουν τη «φανέλα» των δανειστών , είτε από πολιτικό «βίτσιο», είτε υπακούοντας στα κελεύσματα των εργοδοτών τους , αναπαράγοντας τα ψεύδη τους .

Δημοκρατία έχουμε , δικαίωμα τους θα μπορούσε να πει κάποιος .. Καμία αντίρρηση .



ΜΗΝΥΜΑ ΟΗΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ !!! ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ !!!

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ
Ηχηρό μήνυμα ΟΗΕ υπέρ του δημοψηφίσματος και κατά ΔΝΤ και ΕΕ !!!

                          





Κόλαφο για όσους επιχειρούν να αποτρέψουν τη διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα αποτελεί μήνυμα εμπειρογνωμόνων του OHE, που χαιρετίζουν την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης ενώ ασκούν ιδιαίτερα σκληρή κριτική στο ΔΝΤ και την ΕΕ.

Εμμέσως πλην σαφώς γίνεται λόγος για παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας από τα τελεσίγραφα της τρόικας και τους πιστωτές αλλά και αναφορές στο δικαίωμα που προσφέρει το διεθνές δίκαιο σε μια χώρα να μην πληρώσει τα χρέη της, εάν αυτό οδηγεί σε καταπάτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου.

“Είναι απογοητευτικό ότι το ΔΝΤ και η ΕΕ απέτυχαν να βρουν μια λύση η οποία να μην απαιτεί επιπλέον μέτρα επιστροφής στη λιτότητα” σημειώνουν και συμπληρώνουν:¨Κάποιοι ηγέτες εξέφρασαν δυσαρέσκεια για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Γιατί; Τα δημοψηφίσματα εντάσσονται στις καλύτερες παραδόσεις της δημοκρατικής διακυβέρνησης”.

Στο μήνυμα, που υπογράφουν ο ειδικός εμπειρογνώμονας για την Προώθηση μιας δημοκρατικής και δίκαιης διεθνούς τάξης πραγμάτων, Alfred de Zayas, και η ειδική εμπειρογνώμονας στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διεθνή αλληλεγγύη, Virginia Dandan, τονίζεται ότι αυτό που διακυβεύεται είναι πολύ σημαντικότερο από την αποπληρωμή του χρέους.



ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑΙ !!! ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ;;; ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΑΝ ΓΙΝΕΙ - ΔΑΓΚΩΤΟ ΟΧΙ !!!

SSL Certificates