.

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ !!!


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΞΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! 5 ΔΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ !!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΤ & ESM ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤτΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
Δεν θα τους φτάσουν ούτε τα νέα 5 Δις ΑΜΚ, αφού τα κόκκινα δάνεια είναι στην πραγματικότητα τουλάχιστον 150 Δις, αντί των 100 περίπου Δις που δηλώνουν τράπεζες & ΤτΕ, ενώ φαίνεται να προκύπτει και ένα νέο πρόβλημα 10 ακόμη Δις με τα δάνεια ελβετικού φράγκου. Ενδεικτικά, μόνο από το χαρτοφυλάκιο της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, επί συνόλου 50.000 τουλάχιστον συμβάσεων δανείων και καρτών που δεν εξυπηρετούνται για περισσότερα από 3 χρόνια, οι τράπεζες έχουν περασμένες στα κόκκινα λιγότερες από τις μισές !!! 






Μονόδρομος οι ΑΜΚ και στις 4 τράπεζες το 2019, αυτό θα είναι το μήνυμα των stress tests – Πολλές οι παρατηρήσεις από ΕΚΤ, SSM

To μήνυμα των stress tests που θα ανακοινωθούν στα μέσα Μαΐου του 2018 θα είναι ότι…όλες οι τράπεζες όχι μόνο οι 2 από τις 4 θα υλοποιήσουν τελικώς αυξήσεις κεφαλαίου το 2019.
Με βάση εκτιμήσεις των ελλήνων τραπεζιτών το βασικό σενάριο για τα stress tests είναι ότι η Εθνική και η Alpha bank θα περάσουν τα stress tests με σχετική άνεση.
Η Πειραιώς και η Eurobank θα περάσουν τα stress tests οριακά.
Το αποτέλεσμα είναι ότι και οι 4 τράπεζες θα υλοποιήσουν ΑΜΚ το 2019.
Για την Πειραιώς περίπου στα 2 δισεκ. ή εύρος μεταξύ 1,8 με 2,5 δισεκ. και για την Eurobank περίπου 1 με 1,2 δισεκ. οι αυξήσεις κεφαλαίου το 2019 θα πρέπει να θεωρείται μονόδρομος. 


Με βάση συγκλίνουσες εκτιμήσεις :

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΙΤΑΝ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, MOTOR OIL, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ, ΚΛΠ ;;;

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ
Στα αζήτητα (;;;) οι έρευνες της Αρχής Καταπολέμησης Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, του ΣΔΟΕ και της Τράπεζας της Ελλάδος, για τα δισεκατομμύρια των θαλασσοδανείων που χορήγησαν χρυσοδάκτυλοι τραπεζικοί υπάλληλοι και πολιτικοί κομματικοί εγκάθετοι, που  ζημίωσαν το Δημόσιο και καταλήστευσαν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα !!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για υπερβαση νικολοπουλος

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Ν. Αχαΐας – Ανεξάρτητος
Αρ.Πρωτ. 4020/02-03-2018

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: Που βρίσκεται η έρευνα του ΣΔΟΕ για τα δάνεια γνωστών ομίλων που διεξάγεται στις 4 συστημικές τράπεζες κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας του 2014;

Πρόσφατα αποκάλυψε η εφημερίδα «Βήμα» ότι οι διοικήσεις των τεσσάρων συστημικών ομίλων ελέγχθηκαν από το ΣΔΟΕ κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας του 2014 για την παροχή αναλυτικών στοιχείων για επιχειρηματικά δάνεια παρελθόντων ετών.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Σφίγγει ο κλοιός για 400.000 δανειολήπτες και για μία στις τρεις επιχειρήσεις των οποίων τα δάνεια έχουν καταγγελθεί από τις Τράπεζες, μετά τις αλλαγές που θα νομοθετηθούν σε περίπου έναν μήνα στο πλαίσιο της τέταρτης αξιολόγησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, οι αλλαγές θα επιτρέψουν στα πιστωτικά ιδρύματα να αποκτήσουν πρόσβαση στις καταθέσεις, τα αμοιβαία κεφάλαια, τις μετοχές και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που διατηρούν οι εν λόγω δανειολήπτες στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, στο ίδιο πακέτο αλλαγών προστίθεται και ο ξαφνικός θάνατος της προστασίας από τον πλειστηριασμό που προσφέρει ο νόμος Κατσέλη για όσους δανειολήπτες δεν συνεχίζουν να πληρώνουν τη μηνιαία δόση τους μετά τους πρώτους τρεις μήνες ένταξης στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου.

ΜΕΡΙΚΗΣ Ή ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 6 ΣΤΙΣ 10 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ !!!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΕΠΙ: ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ 7 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ 30.000.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΠΙ
Για επτά κακουργήματα άσκησε ποινικές διώξεις ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιάννης Παναγόπουλος, μετά την ολοκλήρωση πολύμηνης έρευνας για την υπόθεση της ΑΕΠΙ.




Συγκεκριμένα οι ποινικές διώξεις αφορούν τις πράξεις: συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, υπεξαίρεση από κοινού από εντολοδόχο, απάτη από κοινού, απιστία από κοινού, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα χρήματος), ανακριβή απόδοση ΦΠΑ και φοροδιαφυγή.

Η υπόθεση της ΑΕΠΙ αφορά την «τρύπα» περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ που, σύμφωνα με τους ελέγχους, διαπιστώθηκε στα οικονομικά της εταιρείας διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων. Ως εμπλεκόμενοι φέρονται τα μέλη της οικογένειας Ξανθόπουλου, καθώς και εκπρόσωποι στο Δ.Σ., οι οποίοι είχαν εκτελεστικά καθήκοντα.

Αφορμή για την έρευνα αποτέλεσε αναφορά του υπουργείου Πολιτισμού στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σχετικά με την άρνηση της ΑΕΠΙ να δεχθεί διαχειριστικό έλεγχο και στο στόχαστρο του εισαγγελέα μπήκε η περίοδος από το 2003 ως το 2017.


ΣΧΕΔΟΝ 8.000 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !!!

ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΝΙΑΣ
Ενώ από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί ήδη 1.713 αιτήματα.




Από το 2014 μέχρι σήμερα, ο αριθμός των πολιτών που αδυνατούν οικονομικά να έχουν στο πλευρό τους τον δικηγόρο της επιλογής τους και αναγκάζονται να ζητήσουν συνήγορο από τον κατάλογο του legal aid έχει μεγαλώσει, τόσο στην Αθήνα όσο και πανελλαδικά. 

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:



ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022 !!!

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ...
3 δις επιπλέον φόροι στην παραγωγή και τις εισαγωγές δείχνει η εγκύκλιος με τις προβλέψεις για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019 - 2022.




Η κυβέρνηση προβλέπει ότι το 2022 η αξία των φόρων στην παραγωγή και στις εισαγωγές, δηλαδή των φόρων που επωμίζονται οι επιχειρήσεις, θα είναι κατά 3 δισ. ευρώ υψηλότερη από ότι ήταν το 2017. Και τούτο παρά την υπόθεση ότι θα έχει καταφέρει να εφαρμόσει όχι μόνο τα μέτρα του 2019-2020 (δηλαδή και την μείωση του αφορολόγητου), αλλά και τα αντίμετρα των φορο-μειώσεων και των αυξήσεων των επενδύσεων.

Εκτιμάται ότι η αξία των φόρων στην παραγωγή και στις εισαγωγές θα φτάσει στα 29,13 δισ. ευρώ το 2022, από 26,3 δισ. ευρώ πέρυσι και 27, 2 δισ. ευρώ φέτος. Δεν διευκρινίζεται προφανώς αν αυτή η αύξηση στα έσοδα προέρχεται από νέους φόρους ή απλά από προβλέψεις περί αυξημένης φοροδοτικής ικανότητας των επιχειρήσεων. Σε κάθε περίπτωση όμως οι αριθμοί δείχνουν ότι τα χρήματα τα οποία θα πρέπει να πληρώσει ο επιχειρηματικός κόσμος στο κράτος θα αυξηθούν.

Η εγκύκλιος


ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΩΝ
Στο στόχαστρο και η έκπτωση του 15% για τις έγκαιρες εξοφλήσεις, καθώς και του 6% για τις προπληρωμές.




Διακοπή της ηλεκτροδότησης των καταναλωτών που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ και ελαχιστοποίηση της ρευματοκλοπής είναι τα μέτρα στα οποία θα επιμείνουν οι Θεσμοί κατά τη διάρκεια της τέταρτης αξιολόγησης, προκειμένου να εξομαλυνθεί η οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ, όπως τουλάχιστον αναφέρεται στο Compliance Report που συνόδευσε την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.

Υπογραμμίζοντας ότι καταγράφεται τάση αύξησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ, οι Θεσμοί θεωρούν ότι για την αντιστροφή αυτής της τάσης, «είναι κρίσιμης σημασίας» να ληφθούν αποφασιστικά μέτρα και ζητεί αύξηση των αποκοπών ηλεκτροδότησης στους κακοπληρωτές και ελαχιστοποίηση των ρευματοκλοπών.

Κάνοντας ανασκόπηση των μέτρων που έχουν συμφωνηθεί μέχρι σήμερα για την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας οι Θεσμοί επικεντρώνουν το ενδιαφέρον της στην οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ και στις αιτίες που την προκαλούν, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:


ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΥΠΟΠΤΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΕΚΤ !!!


Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ...


ΣΤΗΝ ΝΔ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ...



Ας θυμηθούμε λοιπόν τι μας έλεγαν τα πρωτοκλασάτα στελέχη της:

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Όποιος δεν έχει για ΕΝΦΙΑ να πουλήσει το σπίτι του» !!!

ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΤΩΝ 280 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ !!!



Η πλουσιότερη γυναίκα στην Αυστραλία, η Τζίνα Ράινχαρτ, αποκτά ακόμη περισσότερα βοοειδή για να ικανοποιήσει με premium μπριζόλες τους απαιτητικούς Κινέζους.

Η εταιρεία S. Kidman & Co., που ανήκει στη Hancock Prospecting της Ράινχαρτ, θα αυξήσει τα βοοειδή της κατά 25% μέσα σε επόμενα δύο με τρία χρόνια, φτάνοντας τα 200.000 ζώα. Η εταιρεία έχει εγκαταστάσεις που απλώνονται σε τέσσερις πολιτείες της Αυστραλίας, του τρίτου μεγαλύτερου εξαγωγέα βοδινού κρέατος στον κόσμο, και καταλαμβάνουν συνολική έκταση 80.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, σχεδόν όση εκείνη της Αυστρίας!

«Η μεγάλες ευκαιρίες είναι στην Κίνα» δήλωσε ο Άντριου Ρομπ, πρώην υπουργός εμπορίου της Αυστραλίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Kidman, που έκλεισε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την ασιατική χώρα του 2015. «Η Αυστραλία είναι σε καλή θέση για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του premium άκρου της αγοράς των βοοειδών που εκτρέφονται με χορτονομή».


ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ !!!

ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΑ ΜΑΪΜΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
«Πρωταθλητές» είναι το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, αλλά και η περιοχή της Βορειοδυτικής Αττικής.




Σε έξαρση βρίσκεται το φαινόμενο των «μαϊμού» τροχαίων ατυχημάτων που δηλώνονται στις ασφαλιστικές εταιρείες.
Η κρίση, επισημαίνουν ειδικοί του κλάδου των ασφαλειών αυτοκινήτου, έχει προκαλέσει ραγδαία αύξηση της ασφαλιστικής απάτης. Όπως εξηγούν, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται έξαρση του φαινομένου, ιδιαίτερα μάλιστα των τροχαίων ατυχημάτων που δηλώνονται “χωρίς επαφή”.

Όπως επισημαίνουν στο newsauto στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, περίπου δύο στα δέκα ατυχήματα είναι “στημένα”. Κάτοχοι αυτοκινήτων των οποίων τα οχήματα έχουν γρατζουνιές και βαθουλώματα, τα οποία ωστόσο είναι ικανά να “φτιάξουν” έναν διόλου ευκαταφρόνητο λογαριασμό ακόμη και από το συνεργείο της γειτονιάς, στήνουν δήθεν ατυχήματα, ώστε να επωμιστεί το κόστος της συνολικής αποζημίωσης, η ασφαλιστική εταιρεία.


ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΥ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ !!!


ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ : Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!

ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ & ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ - ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ;;;
Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει να αρπάξουν τα κοράκια τα σπίτια των Ελλήνων!!!




Ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει να αρπάξουν τα κοράκια τα σπίτια των Ελλήνων διεμήνυσε ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς «λόγω της οικονομικής κρίσης τρισεκατομμύρια ευρώ δημοσίου χρήματος διατέθηκαν για τη διάσωση των τραπεζών, επιβαρύνοντας το Δημόσιο Χρέος των κρατών. Και όλα αυτά τη στιγμή που τα κεφάλαια που διατέθηκαν για την αντιμετώπιση της ανεργίας ήταν ελάχιστα». 



ΕΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ;;;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ
Κάμπτομαι ..... δήλωσε απογοητευμένος ο ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ μετά το πρόσφατο κοινοβουλευτικό ναυάγιο της ΝΔ, που είχε και ανταρσία 5 τουλάχιστον βουλευτών κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού καταψήφισαν την πρόταση κατά Πολάκη, Ξανθού και Κουρουμπλή !!!



ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !!!


Οργισμένος με τους βουλευτές της ΝΔ εμφανίστηκε στη σημερινή του εκπομπή ο Άρης Πορτοσάλτε και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης επί της πρότασης της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής για 3 Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές της ΝΔ απουσίαζαν από την ολομέλεια.

Είχε προηγηθεί σχετική φωτογραφία του Παύλου Πολάκη, στην οποία εμφανίζονταν μόλις… τρεις «γαλάζιοι» βουλευτές να βρίσκονται εντός του Κοινοβουλίου!



ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ !!!

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Όπως ανέφερε θα είναι έτοιμη τις επόμενες 2 εβδομάδες κυρίως τα αιτήματα επιστροφής αναδρομικής που αφορούν κύριες, επικουρικές συντάξεις και άλλες περιπτώσεις όπως τα μερίσματα.



Μια σημαντική είδηση προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση του υφυπουργού Εργασίας Αναστάσιου Πετρόπουλου με τους εκπροσώπους των συνταξιουχικών οργανώσεων. Συγκεκριμένα, ο κ.Πετρόπουλος προανήγγειλε τη δημιουργία μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στην οποία οι συνταξιούχοι θα καταθέτουν αιτήσεις για επιστροφή αναδρομικών.

ΑΑΔΕ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ Ε3 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΕΛΕΓΧΟΥΣ !!!

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Στον ανασχεδιασμό του εντύπου Ε3 προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (AAΔΕ), προκειμένου να προσαρμοστεί στις διατάξεις περί Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων του ν.4308/2014, καθώς και για να αποτυπωθούν σε αυτό με πληρέστερο τρόπο τα αποτελέσματα και το σύνολο των οικονομικών πληροφοριών των επιχειρήσεων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.




Στην κατεύθυνση αυτή, έχουν συμπεριληφθεί δυναμικοί πίνακες, όπου αναλύονται οι αναγραφόμενες οικονομικές πληροφορίες της επιχείρησης (αγορές, πωλήσεις, έξοδα κ.λπ.).

Επίσης, περιλαμβάνεται πίνακας για την αναγραφή των μετόχων των ανώνυμων εταιρειών.


ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΝ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ;;;
Νίκος Νικολόπουλος: Δεσμεύτηκαν, ή όχι, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα ;;;



Την ώρα που ο Γιάννης Στουρνάρας προχώρησε σε δημοσιεύματων που έκαναν λόγο για δέσμευση των των τραπεζικών λογαριασμών του αλλά και της συζύγου του, Λίνας Νικολοπούλου, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας και ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών, ζητάει διευκρινήσεις για το κατά πόσο ισχύει το εν λόγω περιστατικό.

Αναλυτικά η ερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου:


ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK Η PORSCHE ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΓΟΥΔΗΜΟΥ !!!

ΕΝΑΝΤΙ 10.000€
Δεν είναι μόνο η Porsche: σε πλειστηριασμό βγάζει ακόμα ένα αυτοκίνητο της οικογένειας καθώς και ένα κτήριο στη Γλυφάδα.



Ολοένα και περισσότερα "ασημικά” επιχειρηματιών, που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους, βγάζουν στο σφυρί οι τράπεζες, επιδιώκοντας να στείλουν το μήνυμα ότι γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθεί η πιστωτική κουλτούρα.

Μετά την εκποίηση της βίλας του πρώην προέδρου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι, στην λίστα των πλειστηριασμών προστίθενται τα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας του εφοπλιστή Γεράσιμου Αγούδημου.

Η Alpha τράπεζα, εκπλειστηριάζει τον Ιούνιο το αυτοκίνητο μάρκας Porsche 911 Carrera, με ημερομηνία πρώτης άδειας Ελλάδας 15/6/2007, σύμφωνα με την κατασχετήρια έκθεση. Το πολυτελές αυτοκίνητο, που ανήκει στην κόρη του Αλκμήνη Αγούδημου, έχει εκτιμηθεί προς 15.000 ευρώ και η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.


ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ !!!

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ COSCO...
Οι οφειλές της ΕΝΑΕ προς το Ελληνικό Δημόσιο ξεπερνούν τα 667 εκατ. ευρώ, ποσό που αφορά παράνομες κρατικές ενισχύσεις, σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο από το 2008 και η οποία δεν έχει μέχρι σήμερα εκτελεστεί.




Πράσινο φως για την υπαγωγή των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης άναψε χθες το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, καθώς αποφάσισε να κάνει δεκτή την αίτηση που είχαν υποβάλει το υπουργείο Οικονομίας και η Τράπεζα Πειραιώς, τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή των μεγαλύτερων ναυπηγείων της χώρας στην κανονικότητα, καθώς από το 2011 έως σήμερα το εμπορικό κομμάτι των Ναυπηγείων παραμένει αδρανές και μόνο το αμυντικό λειτουργεί με την ευθύνη του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο και καταβάλλει τη μισθοδοσία των 650 εργαζομένων.


ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΚ, ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΙΧ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ, ΚΤΕΟ & ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ !!!

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Νομοσχέδιο-μαμούθ κατέθεσε το βράδυ της Πέμπτης 8 Μαρτίου το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών το οποίο αλλάζει ριζικά τις εισαγωγές καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μειώνει όλα τα διοικητικά πρόστιμα του Κ.Ο.Κ. και άλλα τα τριπλασιάζει ανάλογα με το εισόδημα του παραβάτη, θεσμοθετεί χαράτσι 30 ευρώ για την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας, αλλάζει τη χρήση στις γνωστές «γουρούνες» ενώ αλλαγές φέρνει στα Ταξί, στα ΚΤΕΛ, στα ΚΤΕΟ, στα Φορτηγά μέχρι και στα πρατήρια υγρών καυσίμων.



Παραβάσεις και πρόστιμα Κ.Ο.Κ.

Μείωση 40% σε όλα τα πρόστιμα αλλά και τριπλάσια προσαύξηση, ανάλογα με το εισόδημα του κάθε οδηγού προβλέπει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών.

Για τις παραβάσεις όπως η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, την συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες, την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη αλλά και stop, την επίδειξη ικανότητας, εντυπωσιασμού, ανταγωνισμού, η παράνομη προσπέραση τα πρόστιμα αυξάνονται ενώ παράλληλα εάν ο οδηγός μέσα σε πέντε χρόνια διαπράξει τρεις φορές κάποιες από τις παραπάνω παραβάσεις του αφαιρείται για πάντα το δίπλωμα

Παράλληλα καταργείται η διάταξη με την οποία εάν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 10 ημερών μειώνεται κατά 50%.


ΒΟΜΒΑ !!! 5.100.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕ 382 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ !!!



ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΧΑΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 95 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ & ΑΙΓΑΙΟ !!!

ΚΑΙ 133 ΑΚΟΜΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΟΝΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑΤΑ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ;;;


ΕΛΛΑΔΑ 2018: ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ!!!

7 ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ !!!

ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ
Στο στόχαστρο της Κομισιόν Ιρλανδία, Βέλγιο, Κύπρος, Ουγγαρία Λουξεμβούργο, Μάλτα και Ολλανδία.




Τον ρόλο της Ιρλανδίας ως χώρας που διευκολύνει τον «επιθετικό φορολογικό σχεδιασμό», όπως αλλιώς λέγεται η φοροαποφυγή, καυτηρίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε έκθεσή της που αποκάλυψε η εφημερίδα Financial Times. Παράλληλα, η Κομισιόν κατηγορεί Βέλγιο, Κύπρο, Ουγγαρία, Λουξεμβούργο, Μάλτα και Ολλανδία ότι διευκολύνουν πολυεθνικές επιχειρήσεις να μειώσουν πολύ επιθετικά το ύψος του φόρου που καταβάλλουν.

Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσίευσε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι πολυεθνικές εταιρείες στρέφονται κατά κύριο λόγο στην Ιρλανδία για να καταγράφουν εκεί δικαιώματα (σχετικά με τη χρησιμοποίηση πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων κ.λπ.). Πρόκειται για συνήθη πρακτική, ώστε μια εταιρεία να μεταφέρει τα κέρδη της σε χώρα με χαμηλή φορολογία, σύμφωνα με τους Financial Times, ώστε τα έσοδα από αυτά τα δικαιώματα να αποτελούν, κατά μέσον όρο, το 23% του ΑΕΠ της χώρας μεταξύ του 2010 και του 2015.

ΣΚΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΜΕ ΛΟΓΩ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ;;;



Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ: ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!!

ΕΝΩ 1.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
Έκρηξη της φτώχειας προβλέπεται από το 2019 με τους νεόπτωχους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους και νέους να αυξάνονται αλματωδώς σύμφωνα με νέα μελέτη του Σάββα Ρομπόλη !!!




Σήμερα το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι 382 ευρώ τον μήνα. Και από αυτό το 48% υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, δηλαδή κάτω από 182 ευρώ τον μήνα.

Μάλιστα στη χώρα μας στην κατηγορία των φτωχών-ανέργων τα επίσημα στοιχεία είναι εντυπωσιακά αφού εντάσσονται ο ένας στους δύο ανέργους(48%).

Σύμφωνα με νέα μελέτη του ομ. Καθηγητή του Παντείου κ.Σάββα Ρομπόλη, με τις μειώσεις που έρχονται το 2019 -2020 η μέση σύνταξη, που σήμερα είναι 722 ευρώ, θα πέσει στα 480 ευρώ και αν εφαρμοστεί το 2020 και η μείωση του αφορολόγητου, οπότε θα μπουν οι χαμηλές συντάξεις στη φορολόγηση, τότε η μέση καθαρή σύνταξη στην Ελλάδα θα διαμορφωθεί στα 450 ευρώ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ ;;;



ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ;;; ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ !!!

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Σχέδιο για εξαγορά ακινήτων από καταπατητές του Δημοσίου.




Δικαίωμα εξαγοράς από τους καταπατητές των ακινήτων του δημοσίου τα οποία κατέχουν εδώ και δεκαετίες ιδιώτες σε όλην την Ελλάδα, σχεδιάζει να προσφέρει η κυβέρνηση. Με τον τρόπο αυτόν θέλει να αποκομίσει επιπλέον έσοδα για το κράτος, δίνοντας ταυτόχρονα τέλος στις πολύχρονες δικαστικές διαμάχες που κοστίζουν χρόνο και χρήμα στις Κτηματικές Υπηρεσίες του Δημοσίου.

Το υπουργείο Οικονομικών και η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας προχωρούν σε σύσταση ομάδας εργασίας, η οποία θα διατυπώσει προτάσεις σχετικά με τα κατεχόμενα ακίνητα του Δημοσίου.


8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ «ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΦΕΙΟ ΤΩΝ 6€ ΗΜΗΡΕΣΙΩΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Στον αέρα… η συλλογική σύμβαση εργασίας καθώς ΓΕΝΟΠ και διοίκηση της ΔΕΗ δεν τα βρίσκουν για το τροφείο !!!




Το τροφείο των 6 ευρώ ημερησίως στους εργαζομένους της ΔΕΗ προκαλεί κόντρες μεταξύ των συνδικάτων και της ΓΕΝΟΠ αλλά και με τη διοίκηση της δημόσιας εταιρίας.

Από την 1η Μαρτίου οι περίπου 18.000 εργαζόμενοι της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας βρίσκονται για πρώτη φορά χωρίς συλλογική σύμβαση εργασίας κι αυτό καθώς η Ομοσπονδία δεν έχει καταφέρει να κλείσει συμφωνία με τη διοίκηση της εταιρίας. Πηγές αναφέρουν ότι το κυριότερο σημείο τριβής είναι το περιβόητο τροφείο που εισπράττουν οι εργαζόμενοι με βάση την προηγούμενη συλλογική σύμβαση εργασίας.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Εμμανουήλ Παναγιωτάκης με δηλώσεις του είχε ταχθεί κατά της συγκεκριμένης παροχής προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τον τερματισμό της με την υπογραφή της νέας σύμβασης.


ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΞΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ !!!

"ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΕΥΓΩ"
Εσείς κύριοι βουλευτές που με περίσσια ευκολία ψηφίζετε περικοπές συντάξεων, επιδομάτων κτλ. , θα μπορούσατε να ζήσετε με 250€ το μήνα ;;;



"Με 250 ευρώ τον μήνα δεν ζεις. Μαζεύω ξύλα για το τζάκι, φτώχεια" λέει η ηλικιωμένη γυναίκα που μαζεύει ξύλα στην παραλία Ψανή της Ναυπάκτου, προκειμένου να ζεσταθεί.


(ΒΙΝΤΕΟ) ΘΕΟΥΛΗΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ !!! ΣΕΜΝΑ & ΜΕΤΡΗΤΑ !!! 5.000.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΝΔ !!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 17.000 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2018 !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Χίλια προγράμματα πλειστηριασμών θα πραγματοποιήσουν μέσα στο α΄ τρίμηνο του 2018 οι τράπεζες, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που επιτρέπει η σταδιακή αυξητική ροή των πλειστηριασμών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Αν και η διεξαγωγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών δεν γίνεται ακόμη χωρίς αντιδράσεις συλλογικοτήτων κατά της διενέργειάς τους ή με τη συμμετοχή και των εννέα συμβολαιογραφικών συλλόγων της χώρας, καταγράφεται σημαντική ομαλοποίηση της διαδικασίας και κυρίως "λειτουργικότητα" των πλειστηριασμών ως μέσο πίεσης για τη ρύθμιση μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Με βάση τα δείγματα γραφής των τριών πρώτων εβδομάδων από την έναρξη της αποκλειστικής διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, οι τράπεζες διαμορφώνουν το πλάνο για τους πλειστηριασμούς της τρέχουσας χρονιάς, το οποίο και θα επικοινωνήσουν στους αναλυτές των διεθνών οίκων μετά τις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων 2017, ως εξής: 1.000 προγράμματα πλειστηριασμών μέσα στο α΄ τρίμηνο, 2.000 στο β΄ τρίμηνο, 1.500 στο γ΄ και 4.000 στο δ΄ τρίμηνο του 2018.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!! ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!


Έστρωσαν χιλιάδες ευρώ στα πόδια της Κοκκίνου για να τραγουδήσει στα Σκόπια

Το παράδειγμά της ακολούθησαν Βίσση, Αδαμαντίδης, Ζήνα, Γλυκερία, Φουρέιρα, Τσαλίκης και πολλοί άλλοι, που κάποτε μεσουρανούσαν στις πίστες. Η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου θα εμφανιστεί στο casino Flamingo που βρίσκεται στα Σκόπια, στις 17 Μαρτίου, μπροστά σε χιλιάδες παθιασμένους με τον τζόγο, στη πλειονότητά τους βορειοελλαδίτες που περνούν καθημερινά τα σύνορα για να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Είναι γνωστή άλλωστε η τακτική των σκοπιανών καζίνο να χρησιμοποιούν ως κράχτες Έλληνες καλλιτέχνες για να προσελκύσουν πελάτες από την Ελλάδα, πράγμα που επιτυγχάνουν, καθώς υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο περνάνε τα σύνορα 550.000 Έλληνες που αφήνουν 60 εκατ. ευρώ συνάλλαγμα στα τραπέζια και τα slot machines.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΑΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
Με μηνύσεις, παραγγελίες κατάσχεσης, κατασχέσεις εις χείρας τρίτων πιστωτικών ιδρυμάτων, απειλεί τους οφειλέτες των Ταμείων το ΚΕΑΟ προκειμένου να εξοφλήσουν τα χρέη τους.




Στο στόχαστρο του Κέντρου Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ) μπαίνουν ιδιαιτέρως όσοι επαγγελματίες χρωστούν στα Ταμεία πάνω από 30.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΦΚΑ, ξεπερνούν τους 230.000 όσοι χρωστούν πάνω από το ποσό αυτό, ενώ τα συνολικά χρέη τους φτάνουν τα 22 -23 δισ. ευρώ.

Συνολικά, οι οφειλέτες των ταμείων ανέρχονται σε 1,2 εκατομμύρια, με το χρέος τους να φτάνει στα 31,2 δισ. ευρώ.

Σημειώνεται πως το 2017 εστάλησαν πάνω από 709.000 ειδοποιητήρια, ενώ προτεραιότητα για τη λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης έχουν όσοι έχουν πρόσφατες και όχι παλιές οφειλές.

Στο επιχειρησιακό σχέδιο του ΚΕΑΟ για το 2018 περιγράφεται ο μηχανισμός με τον οποίο θα αναγκαστούν οι οφειλέτες να πληρώσουν τα χρέη τους.



ΒΟΜΒΑ FM VOICE !!! ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ STRESS TESTS ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ;;;


ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΤ !!! ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ !!!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 20 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ...
Εφέτης, μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου, υπέβαλε αίτηση αυτοεξαίρεσης για λόγους ευθιξίας λόγω απρεπούς συμπεριφοράς της προέδρου του δικαστηρίου.




Ποιοι ωφελούνται από την αναβολή της δίκης;;; Γιατί δεν είχε εξ' αρχής ορισθεί αναπληρωματικό μέλος στη σύνθεση, σε μια τόσο σοβαρή δίκη;;; Έτυχε ή Πέτυχε;;;

Στον αέρα ενδέχεται να τιναχτεί η ακροαματική διαδικασία στη δίκη για τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η οποία διεξάγεται από τον Σεπτέμβριο του 2016 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, μετά τη... βόμβα που έπεσε από έδρας.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη κι ενώ είχαν διεξαχθεί περισσότερες από είκοσι συνεδριάσεις του δικαστηρίου, το μέλος της σύνθεσης, εφέτης, κ. Πρίφτη υπέβαλε αίτηση αυτοεξαίρεσης από τη δίκη των 35 κατηγορουμένων για το σκάνδαλο του ΤΤ.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η δικαστής στο αίτημά της επικαλείτια λόγους ευθιξίας, λογω απρεπούς συμπεριφοράς της πρόεδρου εφετών και προέδρου του δικαστηρίου κ. Κουτέρη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπήρχε πρόβλημα συμπεριφοράς και συννενόησης στα δύο μέλη της σύνθεσης του δικαστηρίου και σε αυτή τη περίπτωση ο νόμος επιτρέπει την αυτοεξαίρεση δικαστή.


Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΤΡΙΠΛΗ «ΜΕΓΓΕΝΗ» ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΑΑΔΕ
Τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων, ηλεκτρονικά τιμολόγια αλλά και η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το taxisnet δρομολογεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.




Τα πάνω-κάτω στην καθημερινή δραστηριότητα των επιχειρήσεων θα επιφέρει η πλήρης ηλεκτρονικοποίηση των συναλλαγών τους με την εφορία. Στο φιλόδοξο σχέδιο της ΑΑΔΕ εντάσσονται η τήρηση των ηλεκτρονικών βιβλίων (εσόδων-εξόδων κ.λπ.), τα ηλεκτρονικά τιμολόγια αλλά και η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το taxisnet.

Πρόκειται για τρεις κινήσεις, που δρομολογεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, οι οποίες θα δώσουν αποτελεσματικό χτύπημα στη φοροδιαφυγή, που διαπράττεται μέσω της απόκρυψης συναλλαγών ή μέσω της έκδοσης και χρήσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων.

Το σχέδιο για την αντικατάσταση των χάρτινων βιβλίων με ηλεκτρονικά προβλέπει ότι κάθε επιχείρηση και ελεύθερος επαγγελματίας θα χρησιμοποιεί υπολογιστή, ο οποίος θα είναι συνδεμένος με το taxisnet, τουλάχιστον στη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας.



ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ !!!

ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΗ ΒΑΣΗ
Την ουσιαστική κατάργηση των φορολογικών προστίμων ύψους 100 έως 250 ευρώ που επιβάλλονται σε φορολογούμενους οι οποίοι υποβάλλουν τροποποιητικές δηλώσεις φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων για να δηλώσουν αναδρομικά εισοδήματα εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.




Στις περισσότερες περιπτώσεις η ανάγκη για την υποβολή τροποποιητικής δήλωσης του φόρου εισοδήματος δεν δημιουργείται με υπαιτιότητα του φορολογούμενου αλλά λόγω αναγκαστικής είσπραξης αναδρομικού εισοδήματος.

Με τη ρύθμιση που εξετάζει θα δίνεται το δικαίωμα στους φορολογούμενους να δηλώνουν το αναδρομικό εισόδημα κατά το έτος είσπραξής του και όχι σε δεδουλευμένη βάση.

Η ρύθμιση αυτή πρόκειται να απαλλάξει από την επιβολή προστίμου τουλάχιστον τέσσερις κατηγορίες φορολογούμενων. Συγκεκριμένα, πρόκειται να απαλλάξει:


- τους συνταξιούχους οι οποίοι στο πλαίσιο διανομής του υπερπλεονάσματος έλαβαν αναδρομικά ποσά για τις λανθασμένα αυξημένες κρατήσεις που τους είχαν γίνει για εισφορές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Συγκεκριμένα, οι εισφορές υπολογίζονταν και παρακρατούνταν με βάση το ύψος των συντάξεων πριν γίνουν οι μνημονιακές περικοπές. Μετά από προσφυγές συνταξιούχων οι οποίοι δικαιώθηκαν τα ποσά επεστράφησαν αλλά πλέον θα πρέπει να δηλωθούν ως αναδρομικό εισόδημα με τροποποιητικές φορολογικές δηλώσεις. Το ποσό που επεστράφη στους συνταξιούχους ανέρχεται σε 315 εκατ. ευρώ.


ΞΕΝΑ FUNDS ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕΣΩ AIRBNB !!!

ΗΔΗ Η EUROBANK ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΩΛΗΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ
Ενώ, όπως μεταδίδει το dikaiologitika.gr, κυρίως διάφορα Ισραηλινά fund προχωρούν σε αγορές διαμερισμάτων στην ευρύτερη περιοχής της Αθήνας, αναπαλαιώνοντας και αναβαθμίζοντας τα με σκοπό την τουριστική τους εκμετάλλευση μέσω AirBnb.




Ξένα fund «πολιορκούν» κατοικίες κυρίως στην καρδιά της Αθήνας στοχεύοντας στην απόκτησή τους και στη συνέχεια την υπενοικίασή τους μέσω Airbnb. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα των τραπεζών ζητώντας να αγοράσουν ακίνητα με αποκλειστικό σκοπό την εκμετάλλευσή τους στον χώρο της μισθωμένης κατοικίας.


74.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ & ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΝΕΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ
Ξεπερνούν συνολικά τους 300.000 οι οφειλέτες που έχασαν τη ρύθμιση των 100 δόσεων λόγω αδυναμίας πληρωμής !!!




Περισσότεροι από 74.000 πολίτες που χρωστούν εκατομμύρια στο Δημόσιο πετάχτηκαν έξω από τη ρύθμιση των 100 δόσεων και απειλούνται με κατασχέσεις και άλλα επώδυνα μέτρα. Ο λόγος «αποβολής» τους από τη ρύθμιση ήταν ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρώσουν εμπρόθεσμα νέες οφειλές που τούς είχαν βεβαιωθεί στο μεταξύ.

Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, για να απαντηθεί ερώτηση του βουλευτή Κεγκέρογλου για το πόσοι πολίτες έχασαν τη ρύθμιση των 100 δόσεων από την αντικειμενική αδυναμία εξόφλησης τρεχουσών φορολογικών υποχρεώσεων, προκύπτει ότι o συνολικός αριθμός των οφειλετών που έχασαν την ρύθμιση των 100 δόσεων για διάφορους λόγους, και όχι μόνο λόγω αδυναμίας πληρωμής νέων οφειλών, υπερβαίνει τους 300.000.


ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ & ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ «ΚΑΠΕΛΑ» ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ !!!

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Η απόφαση αφορά σε περιπτώσεις αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών μετά την 1/1/2017 καθώς και σε αιτήσεις επιστροφής αχρεωστήτως εισφορών που έχουν υποβληθεί στα ενταχθέντα στον ΕΦΚΑ Ταμεία, εξαιρουμένου του Δημοσίου, μέχρι 31/12/2016 και βρίσκονται σε οποιοδήποτε στάδιο διαδικασίας.




Οι στρεβλώσεις στο σύστημα καταλογισμού εισφορών του ΕΦΚΑ είχαν προκαλέσει αγανάκτηση στους φορείς των επιστημόνων και των ελεύθερων επαγγελματιών. 
Το σύστημα ούτε λίγο ούτε πολύ συνυπολόγιζε στη βάση υπολογισμού των εισφορών ότι έβλεπε στη μερίδα του ασφαλισμένου είτε επρόκειτο για τυχόν καταβληθείσες εισφορές προηγουμένων ετών, οι τυχόν υψηλότερες των νομίμων ασφαλιστικές εισφορές που καταβλήθηκαν αχρεωσθήτως, ποσά από δόσεις ρύθμισης, ποσά για αναγνώριση χρόνου κ.λπ.. με αποτέλεσμα να διογκώνονται οι εισφορές.

Η απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος επιχειρεί να διορθώσει τα λάθη, προβλέποντας την επιστροφή η τον συμψηφισμό των εσφαλμένων ποσών κατόπιν αίτησης του ασφαλισμένου μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας διαδικασίας εκκαθάρισης των εισφορών. Ο χρόνος επιστροφής δεν προσδιορίζεται τουλάχιστον με την υπουργική απόφαση. 

Η διοίκηση του ΕΦΚΑ πάντως δε βλέπει επίλυση του προβλήματος πριν από την εκκαθάριση του Σεπτεμβρίου του 2018.



ΚΛΕΙΔΩΣΕ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΩΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !!!

ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΚ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
Ενώ πήρε έγκριση και η επέκταση της ρύθμισης των 120 δόσεων για χρέη κάτω από 20.000€.




Κλείδωσε η επέκταση της ρύθμισης των 120 δόσεων και για χρέη κάτω από 20.000 ευρώ των μικρών επιχειρηματιών ενώ έρχεται και νέα ρύθμιση σε επίσης 120 δόσεις και μισθωτούς και συνταξιούχους για χρέη σε εφορία και Ταμεία.

Ξεπέρασαν τις 5.000 οι αιτήσεις για υπαγωγή στην ρύθμιση. O ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης μίλησε για τη δυνατότητα που υπάρχει πλέον ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρέμποροι να μπορούν να υπαχθούν στις ρυθμίσεις αυτές και έτσι να αποκτήσουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα να γλιτώσουν από πλειστηριασμούς και κατασχέσεις και να πετύχουν «κούρεμα» των υπέρογκων προστίμων και προσαυξήσεων του παρελθόντος.

ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ !!! ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ;;;


ΑΑΔΕ: ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ !!!

ΔΕΚΤΗ ΕΚΑΝΕ Η ΑΑΔΕ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΣΚ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/02/blog-post_98.html



Αποδεκτή έγινε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η γνωμοδότηση 229/2017 του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σχετικά με τη δυνατότητα συμψηφισμού ανταπαίτησης οφειλέτη σε βάρος του Δημοσίου με οφειλές του προς αυτό που έχουν υπαχθεί σε προσωρινή διαταγή κατ' άρθρο 5 του ν. 3869/2010 με περιεχόμενο την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων κατά του οφειλέτη και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας του.

Όπως αναφέρει η ΑΑΔΕ, η γνωμοδότηση εκδόθηκε σε απάντηση ερωτήματος σχετικά με το επιτρεπτό ή μη διενέργειας αυτεπάγγελτου συμψηφισμού, κατ' άρθρο 83 του Κ.Ε.Δ.Ε., ανταπαίτησης οφειλέτιδας σε βάρος του Δημοσίου με απαιτήσεις του Δημοσίου κατ' αυτής που έχουν υπαχθεί σε προσωρινή διαταγή κατ' άρθρο 5 του ν. 3869/2010, με περιεχόμενο την «αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων κατά του οφειλέτη και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας του».


ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΚΡΑΧΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Οι τράπεζες ετοιμάζουν να βγάλουν προς πώληση χαρτοφυλάκια με κατασχεμένα ακίνητα

Στις υποκατηγορίες ακινήτων που εμφανίζουν ζήτηση, στρέφουν οι τράπεζες τις επόμενες κινήσεις τους για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων καθώς και την ελάφρυνση του ισολογισμού τους από κατασχεμένα ακίνητα.

Έχοντας ολοκληρώσει (Eurobank) ή δρομολογήσει (Alpha, Εθνική και Πειραιώς) πωλήσεις χαρτοφυλακίων δανείων χωρίς εξασφαλίσεις, οι τράπεζες προετοιμάζονται για το επόμενο κύμα. Αυτό θα περιλαμβάνει πωλήσεις «κόκκινων» εταιρικών δανείων, που έχουν ως δέλεαρ για τους επενδυτές εξασφαλίσεις επί ακινήτων.

Η Πειραιώς έχει σηκώσει την αυλαία, βγάζοντας προς πώληση χαρτοφυλάκιο μη εξυπηρετούμενων εταιρικών δανείων, ονομαστικής αξίας 1,6 δισ. ευρώ, τα οποία έχουν ως βασικές εξασφαλίσεις περίπου 1.320 ακίνητα (επαγγελματικά και βιομηχανικά), ανακτήσιμης αξίας, σύμφωνα με την τράπεζα, 476 εκατ. ευρώ.



SSL Certificates