.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΕΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ;;;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ
Κάμπτομαι ..... δήλωσε απογοητευμένος ο ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ μετά το πρόσφατο κοινοβουλευτικό ναυάγιο της ΝΔ, που είχε και ανταρσία 5 τουλάχιστον βουλευτών κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού καταψήφισαν την πρόταση κατά Πολάκη, Ξανθού και Κουρουμπλή !!!



ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !!!


Οργισμένος με τους βουλευτές της ΝΔ εμφανίστηκε στη σημερινή του εκπομπή ο Άρης Πορτοσάλτε και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης επί της πρότασης της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής για 3 Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές της ΝΔ απουσίαζαν από την ολομέλεια.

Είχε προηγηθεί σχετική φωτογραφία του Παύλου Πολάκη, στην οποία εμφανίζονταν μόλις… τρεις «γαλάζιοι» βουλευτές να βρίσκονται εντός του Κοινοβουλίου!



Ο Άρης Πορτοσάλτε λοιπόν, όχι μόνο σχολίασε την εμφάνιση της Αξιωματική Αντιπολίτευση ειρωνικά με τη φράση «καλά κρασιά», αλλά φρόντισε να πετάξει και τη σπόντα του εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για επικείμενη εκλογική νίκη της Ν.Δ. στο μέλλον: «Δεν έχω και πολύ μεγάλη βεβαιότητα, αρχίζω και κάμπτομαι, είναι η αλήθεια» είπε με πόνο ψυχής ο δημοσιογράφος…


ΠΗΓΗ
http://read-it.gr/?p=3941

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates