.

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ;;;

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗ MIG !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Πρόστιμα ύψους €1,14 εκατ. μοίρασε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου σε επτά διοικητικούς συμβούλους και στην οικονομική διευθύντρια της Λαϊκής Τράπεζας εξαιτίας της μη επάρκειας των προβλέψεων για τα λεγόμενα «MIGΟ-δάνεια» !!!


Πρόκειται για τα δάνεια που δόθηκαν από τη Λαϊκή Τράπεζα για τη συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της MIG. Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν αφορούν ηχηρά ονόματα, τα οποία είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώην Λαϊκή Τράπεζα.

Η απόφαση της Κεφαλαιαγοράς αποτελεί μέρος των πορισμάτων που έχουν ήδη διερευνηθεί για την τραπεζική κρίση και αφορά στην περίοδο πριν το bail in, μεταξύ 2010 και 2011. Τώρα οι οκτώ ανώτατοι της πρώην Λαϊκής καλούνται να πληρώσουν διοικητικά πρόστιμα για έρευνες που σχετίζονται με την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν τα ακόλουθα πρόστιμα στους εξής: 

COMING SOON !!! Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 17.000 ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ !!!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 17.000 ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΩΝ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ
Αναμένουμε την παραλαβή του CD - χωρίς τα προσωπικά δεδομένα των ασθενειών - από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, για να την δημοσιεύσουμε χωρίς τον κίνδυνο της παραβίασης της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/06/blog-post_174.html



ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : 
Ο Γιώργος Σούρλας ακούει ;;;

Παραξένεψε πολλούς η «στρογγυλή» στάση του πρώην Υπουργού Γιώργου Σούρλα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας και δημοσιογράφοι απευθύνθηκαν στο Νίκο Νικολόπουλο, ζητώντας το σχόλιο του. Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής τοποθετήθηκε ως εξής:



ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑ 4 !!!

ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ;;;
Να εύχεσαι να σε καλέσει στο τηλέφωνο κάποια εισπρακτική, για να κάνεις ταμείο 5.000 ευρώ !!!



Αυτοί που νίκησαν τις εισπρακτικές !!!

Δεν αποδέχθηκαν το "παιχνίδι" των εισπρακτικών εταιρειών, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη και βγήκαν νικητές. Τρεις πολίτες περιγράφουν στο News 24/7 την περιπέτειά τους, τη δικαστική διαμάχη και το θετικό αποτέλεσμα που υποχρέωσε τις τράπεζες σε χρηματική αποζημίωση !!!

Ακόμα και η ίδια δεν έχει καταλάβει τί έχει συμβεί. Οι λέξεις "νομολογία", "αποζημίωση", "εισπρακτική" δεν της λένε και πολλά πράγματα. Αυτό που ξέρει είναι πως "ακόμα δεν έχει πάρει χρήματα, γιατί πρέπει να γίνει κι άλλο δικαστήριο" αλλά "τουλάχιστον πια δεν με ενοχλούν στο τηλέφωνο". Φυσικά δεν αντιλαμβάνεται ότι ήδη έχει κερδίσει τη δίκη σε πρώτο βαθμό, αλλά τράπεζα και εισπρακτική έχουν καταθέσει έφεση, η οποία έχει προσδιοριστεί για το Σεπτέμβρη.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΚΟΥΡΕΜΑ Ή ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ;;;

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΚΥΚΛΩΜΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ
Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και τριετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας ο δήμαρχος Ελαφονήσου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για απάτη κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος του ελληνικού δημοσίου !!!


Η υπόθεση αφορούσε 14 επίδικα συμβόλαια με τα οποία πωλήθηκαν παράνομα εκτάσεις του δημοσίου στην περιοχή της Ελαφονήσου. Επίσης, εκκρεμούν κι άλλες δικογραφίες για οικοπεδοποίηση στην Ελαφόνησο, οι οποίες αφορούν περίπου 130 συμβόλαια, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 10 ετών.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ !!! ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Στο σφυρί πάνω από 5.000 ακίνητα το επόμενο διάστημα

ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΖΩΡΤΖΗ

Ζεσταίνουν τις μηχανές τους οι τράπεζες ενόψει της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών ακινήτων που αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι όλης της χώρας. Η διακοπή της αποχής των συμβολαιογράφων, που διήρκεσε οκτώ μήνες, αναμένεται να οδηγήσει σε έκρηξη των πλειστηριασμών, καθώς το στοκ των ακινήτων που θα βγουν στο σφυρί το επόμενο διάστημα ξεπερνά τις 5.000.


ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ VENETO BANCA ΚΑΙ BANCA POPOLARE DI VICENZA !!!

ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
Απόφαση της ΕΚΤ !!!


Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έκρινε χθες ότι οι τράπεζες Veneto Banca και Banca Popolare di Vicenza έχουν πτωχεύσει ή ενδέχεται να πτωχεύσουν, καθώς οι δύο τράπεζες έχουν επανειλημμένως παραβιάσει τις κεφαλαιακές απαιτήσεις που έχουν τεθεί από τις εποπτικές αρχές.

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ !!! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ !!!

ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ;;;
Είναι τουλάχιστον ανήθικο να απαλλάσσονται με βουλεύματα οι προνομιούχοι, διορισμένοι από τους δανειστές κρατικοί λειτουργοί, την ώρα που οι κοινοί θνητοί περνούν ολόκληρη τη ζωή τους στις αίθουσες των Εφετείων Κακουργημάτων όλης της χώρας, υπομένοντας και την βάσανο των περιοριστικών όρων, μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητά τους !!!



Στα «μουλωχτά» το απαλλακτικό βούλευμα της Κατερίνας Σαββαΐδου

Έχετε προσέξει πόσο θόρυβο κάνουν τα ΜΜΕ για τις κλούβιες διώξεις της Δικαιοσύνης εναντίον ανθρώπων της εξουσίας και πόσο αθόρυβα δημοσιεύουν την ακύρωση των διώξεων και την παραγραφή των κακουργημάτων; Έτσι δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι η Δικαιοσύνη δουλεύει ακόμα και για τους μαφιόζους της εξουσίας… κάτι που φυσικά δεν ισχύει !!!



ΑΓΡΙΕΨΕ Η ΔΕΗ: ΑΥΞΗΣΗ 84% ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!!

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;;; ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ;;;
Ή θέλετε να τους κάνετε να προστρέξουν προσωρινά προς ρύθμιση για να γλιτώσουν την αποκοπή, και μετά να σταματήσουν να την πληρώνουν κι αυτή όπως γίνεται όλον αυτόν τον καιρό ;;;



Χωρίς ποτέ να ληφθεί κάποια επίσημη απόφαση, με παρότρυνση της πολιτικής ηγεσίας, η ΔΕΗ είχε ατύπως εφαρμόσει τον κανόνα ότι δεν κόβει το ρεύμα για οφειλές, αν οι οφειλές αυτές είναι κάτω των 1000 ευρώ.


Το ίδιο αθόρυβα, χωρίς να ληφθεί και ανακοινωθεί κάποια απόφαση, φαίνεται ότι η ΔΕΗ αλλάζει τώρα πολιτική και γίνεται πιο αυστηρή στη διεκδίκηση των οφειλομένων, επειδή προφανώς τα ληξιπρόθεσμα «φέσια» που κινούνται στα επίπεδα των 2,4 δις. ευρώ απειλούν να τινάξουν στον αέρα την ίδια τη ΔΕΗ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα, σχεδόν το 30% των πελατών της ΔΕΗ έχει απλήρωτους λογαριασμούς.

ΤΣΟΥΝΑΜΙ !!! 2 ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

2 ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!
Θερμά συγχαρητήρια στον επικεφαλής Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας, Δικηγόρο πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τις νέες αυτές, εξαιρετικές δικαστικές αποφάσεις !!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :

Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη προστασία της περιουσίας του δανειολήπτη από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς !!!



ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΦΥΡΙ ΓΙΑ 17 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΝ !!!

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!! ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΗΣ EUROBANK ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΕΖΑ (87%-93%-94%) !!!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΟΥΡΕΨΕ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑ 93% ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΕΠΙΔΙΚΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ 87% & 94% !!!
Χρωστούσε στο δάνειο 14.241 ευρώ και σε 2 πιστωτικές κάρτες 6.708,31 & 4.017,84 ευρώ και, μετά το Εξώδικο Επανακαθορισμού Οφειλών που έστειλε στην τράπεζα, έκλεισε οριστικά τις οφειλές της με 994,68 ευρώ για το δάνειο και με 883,38 & 234,76 ευρώ για τις κάρτες, πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει και πριν την εκδίκαση των ανακοπών στις διαταγές πληρωμής !!!
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Διαβάστε την απάντηση που της είχε στείλει εν τω μεταξύ η EUROBANK στο Εξώδικο Επανακαθορισμού Οφειλών, όταν η τράπεζα, ένα χρόνο πριν, πίστευε ακόμη ότι στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ κάνουμε πλάκα !!!
Δεν υπήρχε - έλεγε τότε αφελώς η τράπεζα - λόγος επανακαθορισμού των οφειλών αλλά ..... στο τέλος .... ενώ πήγαινε ως συνήθως για μαλί, βρέθηκε κουρεμένη κατά 87%, 93% & 94% !!!
ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΕΖΑ !!!

ΧΡΗΜΑ: Η ΕΚΤ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 7ΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΦΟΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Χρήμα είναι μόνον (1) τα κέρματα, (2) τα τραπεζογραμμάτια και (3) τα υπόλοιπα των καταθετικών λογαριασμών των τραπεζών !!!
Σε όσα λοιπόν δάνεια (99,99%), οι εκταμιεύσεις των χορηγήσεων δεν πραγματοποιήθηκαν στη συγκεκριμένη αυτή νομισματική μορφή, δλδ με πίστωση των αντιστοίχων λογαριασμών του ενεργητικού των δανειστριών τραπεζών, το δάνεισμα δεν είναι χρηματικό κατά την έννοια του νόμου και, έτσι, στο σύνολο σχεδόν των πιστωτικών συμβάσεων, υπάρχει προφανής δυσαναλογία μεταξύ παροχής και αντιπαροχής, αφού το χρήμα της αντιπαροχής που απαιτούν οι τράπεζες από τους δανειολήπτες, διαφέρει κατά ποιότητα από το δάνεισμα, που, κατά τα ανωτέρω, επειδή δεν συνιστά χρήμα, δεν είναι ούτε ακόμη χρηματικό. 
Τα υπόλοιπα διαβάστε τα στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών !!! 
https://www.scribd.com/doc/193167384/%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%9F%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CF%8E%CE%BD



ΕΚΤ: Τι είναι το χρήμα;
Τα τραπεζογραμμάτια και τα κέρματα ευρώ είναι χρήμα, αλλά χρήμα είναι και το υπόλοιπο ενός τραπεζικού λογαριασμού. Τι είναι λοιπόν το χρήμα; Πώς δημιουργείται το χρήμα και ποιος είναι ο ρόλος της ΕΚΤ;

H εξέλιξη της φύσης του χρήματος
Η φύση του χρήματος έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Στην αρχή το χρήμα ήταν κατά βάση εμπορευματικό, δηλαδή ένα αντικείμενο κατασκευασμένο από κάποιο υλικό που είχε αγοραία αξία, όπως ένα χρυσό κέρμα. Αργότερα, το χρήμα ήταν αντιπροσωπευτικό, αποτελείτο δηλαδή από τραπεζογραμμάτια τα οποία μπορούσαν να ανταλλάσσονται έναντι συγκεκριμένης ποσότητας χρυσού ή αργύρου. 


ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ, ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΣΑ ΙΧ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΤΕΟ !!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ 2.000.000 ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ
Σύμφωνα με τις μέχρις σήμερα διασταυρώσεις εκτιμάται ότι πάνω από 1,2 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και πάνω από 800.000 ιδιοκτήτες δικύκλων δεν τα έχουν περάσει από τον τεχνικό έλεγχο και βρίσκονται αντιμέτωποι με πρόστιμο 150 ευρώ !!!



«Καυτό» αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για τους ιδιοκτήτες οχημάτων καθώς μετά την αποστολή των προστίμων 250 ευρώ σε πάνω από 1,1 εκατ. ανασφάλιστων οχημάτων σειρά έχουν και όσοι δεν τα έχουν περάσει από ΚΤΕΟ!

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Ειδήσεων» εντός του καλοκαιριού αναμένεται να αποσταλούν πάνω από 2 εκατ. ειδοποιητήρια σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών οι οποίοι δεν τα έχουν περάσει από ΚΤΕΟ.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ...ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ !!!

ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWS247.GR
Και αφού η πολιτεία αδιαφορεί ας κάνουμε όλοι οι δανειολήπτες την ΥΠΕΡΒΑΣΗ με αγωγές αποζημίωσης κατά των εισπρακτικών, για να τελειώνει επιτέλους το αστείο !!!



Θράσος χωρίς ΜΕΛΛΟΝ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται, παρά τα πρόστιμα και τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν κατά καιρούς δικαιώσει καταναλωτές, η ανεξέλεγκτη δράση των εισπρακτικών εταιρειών.

Οι καταγγελίες που φτάνουν τόσο στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, όσο και στις ενώσεις των καταναλωτών, είναι αμέτρητες και δείχνουν πως παρά τις προβλέψεις του νόμου 3758/2009, όπως τροποποιήθηκε με τον 4038/2012, οι Εταιρείες Ενημέρωσης Οφειλετών ή αλλιώς «Εισπρακτικές», κάθε άλλο παρά τηρούν τους θεσπισμένους κανόνες επικοινωνίας με τους οφειλέτες.

ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ !!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!


ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Μετά από 8 μήνες, οι συμβολαιογράφοι αποφάσισαν να σταματήσουν την αποχή τους από τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Κανονικά, πλέον, θα διεξάγονται οι πλειστηριασμοί, ακόμη και πρώτης κατοικίας, για ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί για μικρές οφειλές. Σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν την πλήρη αδιαφορία της πολιτείας, αλλά και τις επιθέσεις που δέχτηκαν οι συνάδελφοί τους κατά τη διάρκεια της 8μηνης αποχής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΜΑΪΜΟΥ !!!

ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΖΕΤ ΣΕΤ & ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Έλεγε πως είναι ο Πρίγκηπας του Μαυροβουνίου και απόγονος του Μέγα Κωνσταντίνου και τ
αξίδευε σε όλη την Ευρώπη με μαύρη Mercedes, στην οποία είχε τοποθετήσει σημαίες του Μαυροβουνίου και ψεύτικα βασιλικά διακριτικά !!!



Είχε καταφέρει να ξεγελάσει τους πάντες.

Ο 56χρονος Stefan Cernetic επί χρόνια τριγυρνούσε στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας υποδυόμενος έναν ανύπαρκτο πρίγκηπα.

Είχε πείσει ότι είναι απόγονος του Μέγα Κωνσταντίνου, των Παλαιολόγων κ.α. και -όπως γράφει στο σάιτ του- "Πρίγκηπας του Μαυροβουνίου και της 'Μακεδονίας', της Σερβίας, της Αλβανίας και της Βοϊβοντίνας". Στον υπότιλο μάλιστα αναφέρει περί Αυτοκρατόρων 'Κωνσταντινούπολης, Ρουμανίας και Ελλάδας" με τους οποίους διασυνδέεται ...κληρονομικώς!

Ταξίδευε σε όλη την Ευρώπη σε μια μαύρη Mercedes στην οποία είχε τοποθετήσει σημαίες του Μαυροβουνίου και ψεύτικα βασιλικά διακριτικά.



Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!

ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ & ΠΩΣ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ;;; 
Έτσι αντιλαμβάνονται την δημοκρατία, την ιδωτική οικονομία, την ελεύθερη αγορά, την αξιοκρατία και την αριστεία, οι πολιτικοί χορηγοί των #ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, που αντί να εξαφανιστούν από προσώπου γης, έχουν ακόμη το θράσος να διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων !!! 
ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ & ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ & ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ!!! 
Προς αποφυγή οποιασδήποτε παραβίασης της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, καλύψαμε στις λίστες τα ονόματα των διορισθέντων. 





ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΩΝ !!!

ΟΜΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΑΦΕΙΔΩΣ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;;;
Σαφάρι για την περιουσία μπαταχτσήδων στο εξωτερικό έχουν ξεκινήσει οι τράπεζες. Ελληνικές και ξένες ειδικευμένες εταιρίες ανέλαβαν για λογαριασμό των τραπεζών να βρουν περιουσιακά στοιχεία ιδιωτών και επιχειρηματιών που χρωστούν μεγάλα ποσά !!!


Πηγές αναφέρουν ότι δεκάδες επιτήδειοι - επιχειρηματίες βρίσκονται με «κρυφά» ακίνητα στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο μακρινό Μαϊάμι αλλά και σε πιο εξωτικούς προορισμούς. Οι τράπεζες δεν μπορούν να προχωρήσουν σε κατάσχεση των ακινήτων που θ' ανακαλύψουν η έρευνα και η συλλογή στοιχείων, όμως δρουν ως μοχλός πίεσης στον υπερδανεισμένο επιχειρηματία.

2 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

ΑΛΛΑ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΑ...
Σε δύο τρισ. ευρώ υπολογίζεται το οικονομικό κόστος της κρίσης στην αγορά ακινήτων της χώρας (2009-2017), καθώς, σύμφωνα με υπολογισμούς της εταιρείας παροχής συμβουλών στην αγορά ακινήτων CBRE - Atria, η αξία της κτηματαγοράς έχει υποχωρήσει κατά 65% μέχρι σήμερα, από περίπου 3 τρισ. ευρώ που υπολογιζόταν η αξία των ακινήτων πριν από την κρίση σε περίπου 1 τρισ. ευρώ σήμερα !!!



Οπως αναφέρει ο επικεφαλής της CBRE Atria, Γιάννης Περρωτής, το πρόβλημα είναι ότι η πλειονότητα των ακινήτων της χώρας είναι μη ποιοτικά, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται ακόμα περισσότερο λόγω της οικονομικής κρίσης, μεγεθύνοντας τις απώλειες.

«Το ζήτημα είναι ότι η πλειονότητα των ακινήτων της χώρας είναι μη ποιοτικά, είτε πρόκειται για παλιά διαμερίσματα σε δευτερεύουσες περιοχές, είτε για χωράφια σε μη τουριστικά σημεία, είτε για καταστήματα ή γραφεία χαμηλών προδιαγραφών σε μη εμπορικά σημεία», τονίζει ο κ. Περρωτής. Αυτά είναι και τα ακίνητα που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες, με την υψηλή φορολογία που έχει επιβληθεί στο μεσοδιάστημα να προκαλεί περαιτέρω υποβάθμιση της αξίας των εν λόγω περιουσιών.

ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ: ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ...6% !!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
Ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τους τρέχοντες λογαριασμούς και εσείς ζητάτε προπληρωμή ενός έτους ;;;


Ακόμα και συνδυαστικά με την έκπτωση 15% της έγκαιρης εξόφλησης λογαριασμών να υπολογιστεί η έκπτωση, ποια επιχείρηση ή νοικοκυριό είναι σε θέση να προπληρώσει τους φουσκωμένους λογαριασμούς, ειδικά από τις χρεώσεις υπέρ τρίτων, ενός έτους ;;;


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η EUROBANK ΕΚΑΝΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΑΓΩΝΑ & ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ
Eurobank : Πρόταση σε 114.000 δανειολήπτες να αγοράσουν τα δάνειά τους σε τιμές funds. 
Έστειλε ήδη επιστολές στους δανειολήπτες, ενημερώνοντάς τους ότι τα δάνεια τους θα πωληθούν και τους καλεί να τα αγοράσουν, πληρώνοντας ένα κουρεμένο τμήμα των υπολοίπων !!!



ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Αυτοί οι 114.000 δανειολήπτες είναι «φορτωμένοι» με 220.000 δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις, τα οποία έχουν να εξυπηρετηθούν για διάστημα από 8 χρόνια και πάνω. Αφορούν οφειλές από καταναλωτικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες και υπεραναλήψεις μετρητών. Η αρχική οφειλή ανέρχεται στο 1,5δις ευρώ και η συνολική απαίτηση της τράπεζας στα 2,8δις ευρώ.


#ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΠΑΜΑΚ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ & ΚΟΥΛΗΣ: TRAGIC !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΑΓΚΑΛΟ !!!

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ(ΜΕΤΑ ΤΟ 7:50') !!!
Και συνεχίζει: Οι Έλληνες είναι ίδια ράτσα με τους Τούρκους, τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς...όσοι δεν το βλέπουν έχουν κόμπλεξ και ψυχική νόσο !!!
Αυτά και άλλα πολλά κιλά βλακείες από τον άνθρωπο που επί σειρά ετών εκπροσώπησε την Ελλάδα από θέσεις κλειδιά στο ΥΠΕΞ και όχι μόνο....

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ: ΚΟΥΡΕΜΑ 60% ΣΕ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΟΥΡΕΨΕ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΚΟ-ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ 60,16% ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ 
Χρωστούσε 59.039,42 ευρώ και έκλεισε οριστικά τις οφειλές του με 22.341,05 ευρώ, πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει !!!



ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΙΝΑ ;;;

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΝΙ !!!
Δίκη Βαξεβάνη: Υπό κράτηση τέθηκε η σύζυγος Στουρνάρα. Ηχογραφούσε παράνομα τη διαδικασία της δίκης !!!




Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη δίκη Βαξεβάνη-Νικολοπούλου στο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όταν διαπιστώθηκε ότι φίλη και συνεργάτιδα της συζύγου του κεντρικού τραπεζίτη, η οποία παρακολουθούσε την ακροαματική διαδικασία, ηχογραφούσε με το κινητό της κας Νικολακοπούλου.

Το γεγονός επισημάνθηκε άμεσα από τον συνήγορο υπεράσπισης Γιάννη Απατσίδη, με τη Λίνα Νικολοπούλου να ομολογεί ότι το κινητό που ηχογραφούσε ήταν το δικό της.



ΤΖΑΜΠΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ FUNDS !!!

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΒΟΜΒΑ !!! ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΟΥΦΑΙΩΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ !!!

ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Θα πλακώσουν στα τηλέφωνα και την οικία Σημίτη, όπως κάνουν με τους δανειολήπτες ;;; 


Σε μεγένθυση :

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΜΑΚΑΚΑ ΒΙΛΝΤΕΡΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΖΑ ΟΜΩΣ ......





ΤΟ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ !!!

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΙΧ: ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ
Θα γίνει νέα διασταύρωση για τα λάθος ειδοποιητήρια, ενώ όσοι προχώρησαν στην ασφάλιση του οχήματός τους και στην πληρωμή του προστίμου των 250 ευρώ, αυτό θα τους επιστραφεί άμεσα από το ΥΠΟΙΚ με πιστωτικό !!!


Ακυρώνονται προσωρινά τα πρόστιμα - παράβολα των 250 ευρώ για το 1,1 εκατ. φορολογούμενους οι οποίοι έλαβαν ηλεκτρονικό ειδοποιητήριο ότι βρίσκεται στην κατοχή τους ανασφάλιστο Ι.Χ.

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ !!!

ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ Ή ΤΖΑΜΠΑ ΝΟΣΗΛΙΑ ;;;
Πολιτικά ρουσφέτια και χρυσοί μισθοί στο Ερρίκος Ντυνάν !!!



Η αρχή της συνεδρίασης

Ανοίγοντας τη διαδικασία, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Αντώνης Μπαλωμενάκης, ανέφερε μία σειρά από ενέργειες στις οποίες προέβη το προεδρείο, με τις αρμόδιες Αρχές να μην έχουν και τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά. Ανάμεσά στις ενέργειες αυτές ήταν και το αίτημα για να λάβει τις λίστες των εργαζομένων αλλά και των VIP ασθενών. «Έφτασε στην επιτροπή η λίστα για τους εργαζομένους του ΚΙΕΝ αλλά και των ασθενών. Έχουν σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς σημειώνεται ποιος σύστησε ποιον...» είπε με νόημα ο κ. Μπαλωμενάκης, κάνοντας εμμέσως λόγο για εξυπηρετήσεις.

Ο κ. Μπαλωμενάκης ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές και ένα πόρισμα του ΣΔΟΕ που είχε επικληθεί κατά το παρελθόν ο -τότε- ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ το προεδρείο αιτήθηκε να λάβει και την αλληλογραφία του μάνατζερ Χαραμή με το υπ. Ανάπτυξης. Ως προς το περιβόητο ημερολόγιο της γραμματέως του Μαρτίνη, κ. Δαγκωνάκη, ο πρόεδρος της Επιτροπής τόνισε πως το ζήτησε, ενημερώνοντας τα υπόλοιπα μέλη πως για κάποιο ανεξήγητο λόγο το ημερολόγιο έφτασε στο ΔΣ της ΗΜΙΘΕΑ και πως η ίδια η γραμματέας του Μαρτίνη απάντησε ότι «δεν έχει τέτοιο πράγμα». «Παραμένει το θέμα αν υπάρχει ημερολόγιο και τι έγινε» επισήμανε ο κ. Μπαλωμενάκης.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΒΡΟΧΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Κακουργηματικές διώξεις για απιστία το ύψος της οποίας ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα διαφθοράς στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγεται για ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας !!!


Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει το dailythess.gr, η ποινική δίωξη για απιστία και άμεση συνέργεια στη συγκεκριμένη πράξη, ασκήθηκε με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/1950 του νόμου περί καταχραστών δημοσίου χρήματος και στρέφεται εναντίον προέδρων και αντιπροέδρων του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Ιδρύματος καθώς και μελών της Εταιρίας Αξιοποίησης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου.

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ: Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΛΕΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ...ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ;;;
Τον Γιάννο Παπαντωνίου καλεί η Προανακριτική Επιτροπή που όμως μπορεί να δώσει εξηγήσεις και δια του συνηγόρου του ή με αποστολή υπομνήματος !!!



Να κληθεί ο Γιάννος Παπαντωνίου για εξηγήσεις την ερχόμενη Δευτέρα (στις 7.30 το απόγευμα) ενώπιον των μελών της αποφάσισε η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας στην υπόθεση των συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Η δικογραφία αφορά παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014 !!!




Το σκέλος των καταγγελιών του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, σε κατάθεση που είχε δώσει στην εισαγγελία Διαφθοράς, που σχετίζονται με παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο υπουργίας του Αδωνη Γεωργιάδη, διαβίβασε στη Βουλή ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου «ο υπουργός διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία που αφορά την εμπλοκή πολιτικών προσώπων για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014».

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΕΣ !!!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 9 ΜΕΡΕΣ...
Ένας στους τρεις πληρώνει, με τον μέσο φόρο στα χρεωστικά εκκαθαριστικά να είναι στα 935 ευρώ !!!


Καίνε τα φετινά εκκαθαριστικά της Εφορίας που είδαν στο TAXISnet εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι και οι οποίοι διαπίστωσαν ότι πρέπει να πληρώσουν κατά μέσο όρο φόρο εισοδήματος ύψους 935 ευρώ!

Εως χθες είχαν υποβληθεί 3.422.219 φορολογικές δηλώσεις, δηλαδή λίγο λιγότερες από τις μισές, ενώ απομένουν λιγότερο από 10 ημέρες προτού λήξει η προθεσμία για την υποβολή των εντύπων της Εφορίας.

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ;;;

ΒΟΜΒΕΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΙΑ
«Ήρθε πλέον η ώρα να το αποδείξω με στοιχεία πέραν πάσης αμφισβήτησης ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης, με συνεργάτες τους «σκιές», σε συνεργασία με ελληνικές και ξένες υπηρεσίες, παρέδωσαν την χώρα στους ξένους και στους δανειστές...» γράφει στην ανακοίνωση του ο Τσοχατζόπουλος !!!
Προκύπτει όμως ένα ερώτημα: Γιατί Άκη περίμενες να ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία για να κάνεις τις αποκαλύψεις ;;;




Με αποκαλύψεις απειλεί Σημίτη και Παπανδρέου ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Με αποκαλύψεις απειλεί τον Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενόψει της απολογίας του στις 21 Ιουνίου, στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας, για τις μίζες από στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει τα εξής:

ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ;;;

ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ & ΜΕ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ;;;
Eurostat: Το 80% του ελληνικού χρέους αποτελείται από δάνεια !!!


Το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού χρέους αποτελείται από δάνεια, σύμφωνα με στοιχεία για το δημόσιο χρέος των κρατών-μελών το 2016, που δημοσίευσε σήμερα η Eurostat.

Ειδικότερα, το συνολικό ποσοστό του ακαθάριστου χρέους της γενικής κυβέρνησης στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στο 179% το 2016 και συνίστατο κυρίως σε δάνεια (80%), ενώ ακολουθούν οι χρεωστικοί τίτλοι (18,2%).

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΕΡΒΟΙ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ & ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ: ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΧΙΚΑ & ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΟΡΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:



Σέρβοι, Σκοπιανοί και Βούλγαροι κλέβουν το ελληνικό Δημόσιο – Όργιο φοροδιαφυγής στη Χαλκιδική


Όργιο φοροδιαφυγής παρατηρείται τα τελευταία δύο-τρία χρόνια στον τουριστικότερο νομό της βόρειας Ελλάδας, τη Χαλκιδική, με «πρωταγωνιστές» κυρίως Σέρβους, αλλά και Σκοπιανούς και Βούλγαρους. Εκμεταλλευόμενοι την πτώση των αξιών στα ακίνητα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αγόρασαν ένα μεγάλο αριθμό μικρών διαμερισμάτων και δωματίων. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει τίποτε το περίεργο, ειδικά αφού επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Το ζήτημα, όμως, είναι ότι μένουν για 15-20 μέρες και το υπόλοιπο καλοκαίρι τα νοικιάζουν σε χαμηλές τιμές σε ομοεθνείς τους, προφασιζόμενοι ότι είναι συγγενείς τους ή φίλοι τους.

ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ !!!

Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΠΙΖΝΑ
Διατήρηση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να αποφευχθούν... απαγωγές και εκβιασμοί ζητούν οι ελβετικές τράπεζες !!!



Η Ελβετία απεμπολεί από την επόμενη χρονιά το περιβόητο απόρρητο στις τραπεζικές συναλλαγές το οποίο εδώ και δεκαετίες αξιοποιούν οι ανά τον κόσμο φοροφυγάδες προκειμένου να κρύβουν τα χρήματά τους και να μην πληρώνουν φόρους.

Στο πλαίσιο της διεθνούς συμφωνίας που προώθησε ο ΟΟΣΑ για την αντιμετώπιση του ξεπλύματος χρήματος και της φοροδιαφυγής, οι ελβετικές αρχές θα αρχίσουν συγκεκριμένα από το 2018 να ανταλλάσσουν πληροφορίες με τις φορολογικές αρχές 38 χωρών, μεταξύ άλλων και με τις χώρες της Ε.Ε. Από το 2019 οι ανταλλαγές πληροφοριών θα επεκταθούν και με ακόμη 41 χώρες του κόσμου.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ !!!

ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
Στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα, ιδιοκτήτη του "Πήγασου" προχώρησε το Κέντρο Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, Παναγιώτη Αθανασίου !!!



Στην εντολή για δέσμευση προχώρησαν οι αρχές, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που γίνεται.Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχετικό κατεπείγον έγγραφο που απεστάλη απο τον οικονομικό εισαγγελέα προς τις τράπεζες, ο Φώτης Μπομπολας, στο πλαίσιο της έρευνας, ελέγχεται μεταξύ των άλλων για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγή.

ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΑΜΟΥΘ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ BARCLAYS ΚΑΙ 4 ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ !!!

ΑΠΟ ΤΟ SERIOUS FRAUD OFFICE
Η Barclays και τέσσερα πρώην ανώτατα στελέχη της κατηγορούνται για εγκλήματα, στο πλαίσιο της έρευνας στη Βρετανία για απόρρητες πληρωμές που έγιναν σε επενδυτές από το Κατάρ κατά τη διάρκεια έκτακτης άντλησης κεφαλαίων ύψους 12 δισ. στερλινών το 2008 !!!


Όπως μεταδίδει το Reuters, η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση από το Γραφείο Σοβαρής Απάτης (Serious Fraud Office) αναφέρει μεταξύ άλλων πως το Γραφείο κατηγορεί την τράπεζα για συνωμοσία για διάπραξη απάτης μέσω ψευδούς εκπροσώπησης και παράνομης οικονομικής βοήθειας.

Κατηγορεί επίσης τα πρώην ανώτατα στελέχη της Barclays, John Varley, Roger Jenkins, Thomas Kalaris και Richard Boath.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ !!!

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο που δόθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση από το Υπουργείο Οικονομίας και αφορά στην αναμόρφωση, τροποποίηση και συμπλήρωση των διατάξεων του ν. 2251/1994, περί καταναλωτή !!!


Σύμφωνα με το άρθρο 9 του νομοσχεδίου που θα παραμείνει υπό διαβούλευση μέχρι τις 29/06/2017 επέρχονται σημαντικές αλλαγές στις διοικητικές κυρώσεις που διέπουν την προστασία των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:

«Με την επιφύλαξη των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα, των Κανόνων Ρύθμισης της Αγοράς Προϊόντων και της Παροχής Υπηρεσιών και διατάξεων άλλων ειδικών νομοθετημάτων, σε βάρος των προμηθευτών που παραβαίνουν τις διατάξεις του παρόντος νόμου επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, κατόπιν καταγγελίας ή και αυτεπαγγέλτως μια ή περισσότερες από τις παρακάτω κυρώσεις:


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ & ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!

TA ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :





Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΚΟΒΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Ξεκινούν οι e-πλειστηριασμοί από τις τράπεζες !!!

Στις 27 Ιουνίου η τράπεζα Πειραιώς ξεκινά τις δημοπρασίες ακινήτων, μέσω της πλατφόρμας properties4sale.gr. 

SSL Certificates