.

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑ & ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΨΟΥΣ 7.200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΕΡΑΝΗΣ...
Σχεδόν άδειο παραμένει το κτίριο "Κεράνη" στη Λεωφόρο Θηβών παρά τις κατά καιρούς εξαγγελίες για μεταφορά δημόσιων υπηρεσιών του ΥΠΟΙΚ !!!


Με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης του τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου κ.λπ., το υπουργείο Οικονομικών κλείνει τις οικονομικές εκκρεμότητες με την επενδυτική εταιρεία ακινήτων Εθνική Πανγαία καθώς και με τη ΔΕΗ , την ΕΥΔΑΠ και την εταιρεία διανομής φυσικού αερίου στην Αττική για το σχεδόν άδειο κτίριο Κεράνη στη Λεωφόρο Θηβών. Πρόκειται για το γνωστό κτίριο που αγοράστηκε σχεδόν προ δύο δεκαετιών από το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ για να στεγάσει υπηρεσίες του, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Πέρυσι είχε ανακοινωθεί πως θα φιλοξενήσει υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, κάτι που επίσης δεν έγινε!

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ !!!

ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΦΥΡΙ...
Στα «χέρια» εταιρείας από τη Βουλγαρία τέσσερα γεωτεμάχια στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής !!!




Στη βουλγαρική εταιρεία «ULTRASTROY EOOD» περνούν τα τέσσερα γεωτεμάχια, συνολικού εμβαδού 11.250 τετραγωνικών, στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, καθώς όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ η διαδικασία μεταβίβασής τους ολοκληρώθηκε.

Η εταιρεία είχε πλειοδοτήσει για τα ανωτέρω τέσσερα ακίνητα τον περασμένο Ιανουάριο, στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (e-Auction), μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr,προσφέροντας το ποσό των 3,1 εκατ. ευρώ, που υπερέβαινε κατά 49,79% την αποτίμηση των ακινήτων (2,07 εκατ. ευρώ) και την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού.

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ !!!

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ
Η τροπολογία παρατείνει τη διατήρηση αρχείου με τα προσωπικά δεδομένα του συνδρομητή για τις εταιρείες, από το ένα στα τρία έτη από τη διακοπή της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας, είτε αυτά είναι σε ψηφιακή, είτε σε έντυπη μορφή !!!






«Τηλεφωνική» διάταξη για τη μαύρη λίστα των εταιρειών κινητής


Σε μία ρύθμιση που στοχεύει στη διευκόλυνση των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και της μαύρης λίστας συνδρομητών που έχουν εγκαινιάσει εδώ και δύο εβδομάδες, γνωστή ως «Τηλεγνούς», προχωράει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, μέσω τροπολογίας που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο που έχει προωθήσει στη Βουλή προς ψήφιση την Παρασκευή. Για τρία χρόνια μετά τη διακοπή του συμβολαίου ή υπηρεσίας θα διατηρούν αρχείο προσωπικών δεδομένων για τους συνδρομητές οι εταιρείες.
Η τροπολογία παρατείνει τη διατήρηση αρχείου με τα προσωπικά δεδομένα του συνδρομητή για τις εταιρείες, από το ένα στα τρία έτη από τη διακοπή της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας, είτε αυτά είναι σε ψηφιακή, είτε σε έντυπη μορφή.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ & ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 3.114.000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ...
Ενώ πριν λίγες μέρες με εκπρόθεσμη ντροπολογία είχαν ανεβάσει στο 40%(από 10%) το ακατάσχετο της κρατικής επιδότησης για τα κόμματα !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Την γ΄ δόση της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης του έτους 2017 στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων κατανέμει με την υπ΄ αριθμ. 26242/2017 απόφασή του.

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΦΟΡΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ !!!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ .... ΑΘΕΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ
Απαλλάσσονται από τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων, εφόσον δεν υπήρχε πράξη καταλογισμού φόρου, όλα τα ακίνητα ανά την επικράτεια, που ανήκουν σε Μονές του Αγίου Όρους !!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΜΕ ΠΛΩΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΞΙΟΥ-ΜΟΡΑΒΑ-ΔΟΥΝΑΒΗ !!!

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ ΜΕΣΩ ΔΟΥΝΑΒΗ
Έργο-μαμούθ 17 Δις δολαρίων για να φθάσει ο Δούναβης στη Θεσσαλονίκη !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Eνα έργο-μαμούθ κόστους 17 δισ. δολαρίων μπαίνει στα σκαριά με τη συνεργασία Ελλάδας, Σερβίας και Σκοπίων και αναβαθμίζει τη Θεσσαλονίκη σε κεντρικό κόμβο μεταφορών προς την Κεντρική Ευρώπη, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της Κίνας.

Να συνδέσει το όνομά του με ένα φαραωνικό έργο που αλλάζει τη γεωστρατηγική σημασία της Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Πρόκειται για την πλωτή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Βελιγράδι και την Κεντρική Ευρώπη μέσω των ποταμών Αξιού και Μοράβα.

ΖΗΣΕ ΕΣΥ ΜΕ 59 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ !!!

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
Η Βασιλική είναι άνεργη εδώ και δυο χρόνια, από όταν έκλεισε η μικρή τεχνική εταιρεία που δούλευε 18 χρόνια ως γραμματεάς - βοηθός - τμήμα διαγωνισμών - και ό,τι άλλο χρειαζόταν για να βγει η δουλειά, διότι μπλοκάρανε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας για οφειλές ΦΠΑ που η ίδια η εταιρεία δεν είχε εισπράξει. Το αφεντικό της έφυγε εργοδηγός στο Ντουμπάι στα 62 του !!!



Του Άγη Βερούτη

Βλέπετε στην Ελλάδα το κράτος θέλει να εισπράξει το μερίδιό του πριν να το εισπράξει η επιχείρηση που παράγει τον πλούτο.
Σε νορμάλ χώρες όπως η Βρετανία, ο ΦΠΑ είναι πληρωτέος όταν τον εισπράξει η επιχείρηση.
Λογικά πράματα.
Και ο πελάτης επίσης μπορεί να περάσει στα βιβλία του το τιμολόγιο μόνο αφού το πληρώσει. 



ΚΑΡΤΕΛ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ: ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ & ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ !!!

ΣΧΕΔΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ 80.000.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ;;;
Ερώτημα: Οι ξένες κατασκευαστικές μένουν στην απέξω από τα πρόστιμα κατόπιν συμφωνίας για να μην επιστραφούν τα 250.000.000 ευρώ στην ΕΕ από τα προγράμματα ΕΣΠΑ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:




Πρόστιμο 80 εκατ. ευρώ για 30 χρόνια καρτέλ στους εργολάβους


Με 80 εκατ. ευρώ αποτιμά η Επιτροπή Ανταγωνισμού το μέγεθος της απάτης που επί τριάντα, σχεδόν, χρόνια, διέπρατταν σε βάρος του Δημοσίου όλες οι κατασκευαστικές εταιρείες, αναφορικά με τους διαγωνισμούς δημοσίων έργων. Σύμφωνα με το Euro2day, το τελικό πόρισμα της Επιτροπής αναμένεται εντός ημερών, όμως έχει γίνει γνωστό το εύρος του προστίμου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, tο μεγαλύτερο πρόστιμο, ύψους 38,5 εκατ. ευρώ, επιβάλλεται στην ΑΚΤΩΡ του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ενώ σημαντικά υψηλότερο θα ήταν και το πρόστιμο στην J&P ΑΒΑΞ εάν, όπως αναφέρεται, η διοίκησή της δε δήλωνε αδυναμία καταβολής. Τελικά της επιβλήθηκε πρόστιμο 18,3 εκατ. ευρώ, ενώ στα 18,6 εκατ. ευρώ ανέρχεται το αντίστοιχο πρόστιμο στην ΤΕΡΝΑ. Πρόστιμο 4,3 εκατ. ευρώ επιβάλλεται στην Intrakat και 500.000 στην ΑΕΓΕΚ (πάλι επειδή υπάρχει αδυναμία καταβολής υψηλότερου προστίμου). Ακόμη, 100.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν μικρότερες τεχνικές εταιρείες όπως η Θεμέλη, η ΕΡΕΤΒΟ, η ΕΚΤΕΡ και (πρώην) Χρ. Κωνσταντινίδης, ενώ μικρό πρόστιμο 9.000 ευρώ επιβλήθηκε στη Δομική Κρήτης.

ΣΤΙΣ 20/09 Ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ !!!



Οριστική λύση για τη διαχείριση κόκκινων δανείων συνολικού ύψους 1,75 δισ. ευρώ που είχαν λάβει 82.000 αγρότες και κτηνοτρόφοι από την πρώην Αγροτική Τράπεζα δίνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", πρόκειται για τον παράλληλο εξωδικαστικό μηχανισμό που αναμένεται να κάνει "πρεμιέρα" στις 20 Σεπτεμβρίου και παρέχει τη δυνατότητα διαγραφής σημαντικού μέρους του χρέους, λαμβάνοντας υπόψη τα περιουσιακά στοιχεία των αγροτών.

Το σχέδιο που εκπονείται με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βασίλη Κόκκαλη, σε συνεννόηση την εταιρία-εκκαθαριστή της πρώην ΑΤΕ, PQH, προβλέπει τη δυνατότητα διαγραφής κεφαλαίου μέχρι το ύψος της αξίας της περιουσίας του αγρότη-οφειλέτη μειωμένη κατά 10%.

Για παράδειγμα, εάν ένας αγρότης έχει χρέος προς την τράπεζα ύψους 200.000 ευρώ και η πραγματική εμπορική αξία της ρευστοποιήσιμης περιουσίας του αποτιμάται στα 100.000 ευρώ, τότε θα πληρώσει το 90% της αξίας της περιουσίας του, δηλαδή θα διαγραφεί χρέος ύψους 110.000 ευρώ.

Επαναπροσδιορισμός

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ LIDL !!!

ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ !!!

ΣΤΟ 69,5% Η ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ
Από τα 2.431.000 άτομα που έλαβαν χρεωστικό εκκαθαριστικό, οι 671.000 δεν κατέβαλαν την πρώτη δόση έως την 31η Ιουλίου !!!


Δεν πλήρωσαν την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος εντός της προθεσμίας τρεις στους δέκα φορολογούμενους και είναι πλέον εκτεθειμένοι σε μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, αν δεν προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες σε ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Μετά την πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων έως τις 31 Ιουλίου, τα στοιχεία τα οποία έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Οικονομικών δείχνουν ότι σε σύνολο 2.431.000 φορολογουμένων με χρεωστικό ραβασάκι, το χέρι στην τσέπη έβαλαν 1.760.000.

Ένα ποσοστό της τάξεως του 28% (671.000 άτομα) δεν πλήρωσε τη δόση έως τις 31 Ιουλίου και είναι αμφίβολο εάν θα το πράξει τις επόμενες ημέρες.

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ: ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ΤΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ
Μπορεί να ενταχθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών μόνο το μη αμφισβητούμενο από τον δανειολήπτη μέρος των οφειλών του και, το αμφισβητούμενο μέρος, να κριθεί από την Δικαιοσύνη, κατά την εκδίκαση των Ομαδικών Αγωγών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Έτσι, οι δανειολήπτες της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, έχουν όλα τα οφέλη του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, χωρίς να εξαναγκαστούν να αναγνωρίσουν τα αυθαίρετα υπόλοιπα των απαιτήσεων των τραπεζών !!! 

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ALPHA BANK & EUROBANK ΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ !!!

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ
Οι πελάτες τραπεζών έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα καταγεγραμμένων συνομιλιών τους εντός συγκεκριμένης προθεσμίας και χωρίς να απαιτείται επίκληση ειδικότερων λόγων (ΑΠΔΠΧ) !!!



Με δύο νέες αποφάσεις της η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλε πρόστιμο 10.000 ευρώ στις τράπεζες Eurobank και Alpha Bank για μη προσήκουσα ικανοποίηση του δικαιώματος πρόσβασης σε δεδομένα καταγεγραμμένων συνομιλιών.

Απόφαση 32/2017 (ALPHA BANK)

Στην πρώτη περίπτωση (απόφαση 32/2017), πελάτης της Alpha Bank προσέφυγε στην Αρχή, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν πληθώρα τηλεφωνικών οχλήσεων από εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών και δικηγορικά γραφεία σχετικά με ληξιπρόθεσμη οφειλή του από πιστωτική κάρτα στην Τράπεζα.

NEA ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΟΥ 71,30% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Χρωστούσε σε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 9,187,07 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ, έκλεισε οριστικά την οφειλή του με 2.636.48 ευρώ (ΚΟΥΡΕΜΑ 71,30 %), πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει !!!



ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Χαμός στη ΔΟΥ Χανίων από φορολογούμενη εξαιτίας κατάσχεσης τραπεζικού λογαριασμού της για οφειλές !!!






Με τραύμα στο μάτι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων ένας υπάλληλος της τοπικής ΔΟΥ μετά από επεισόδιο που δημιούργησε φορολογούμενη εντός των γραφείων στην οδό Τζανακάκη.

Το μεσημέρι εισήλθε στα γραφεία μία γυναίκα η οποία έχει φορολογικές εκκρεμότητες οι οποίες οδήγησαν σε κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού της.

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ !!!

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ & ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ;;;

ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΟΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟ-ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της υπερφορολόγησης δίνει το fpress.gr !!!




Άλλο να στο λένε (κατά κύριο λόγο οι λογιστές που σε έχουν αναλάβει) και άλλο να το βλέπεις αποτυπωμένο στο εκκαθαριστικό της εφορίας. Και οι τελευταίοι άπιστοι κατανόησαν πλέον τι σημαίνει για έναν επαγγελματία που ....τολμά να δηλώσει κέρδη, ο συνδυασμός της νέας φορολογικής κλίμακας αλλά και της αύξησης του συντελεστή υπολογισμού της προκαταβολής φόρου από το 75% που ήταν μέχρι και πέρυσι, στο 100%. Για τα ίδια ακριβώς εισοδήματα με πέρυσι, το φετινό εκκαθαριστικό μπορεί να βγάζει ακόμη και διπλάσιο ποσό σε σχέση με πέρυσι. Και εντάξει για φέτος, η κυβέρνηση στηρίχτηκε στην τακτική του αιφνιδιασμού και έστειλε εκκαθαριστικά "φωτιά". Του χρόνου τι θα γίνει; Πως θα πειστούν οι νομοταγείς και κερδοφόροι επαγγελματίες της χώρας που στηρίζουν με τους φόρους τους τα δημόσια έσοδα να μην καταφύγουν σε παράνομες πρακτικές; Τα δύσκολα είναι μπροστά. 

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιτηδευματίες με υψηλά κέρδη –είναι μειοψηφία στην Ελλάδα αλλά συμμετέχουν ενεργά στη συγκέντρωση των φορολογικών εσόδων- κατάλαβαν για τα καλά τι σημαίνει αύξηση του συντελεστή υπολογισμού της προκαταβολής φόρου από το 75% στο 100% αλλά και υπολογισμός του φόρου εισοδήματος με βάση την κλίμακα που προβλέπει συντελεστές έως και 45% και όχι με τους αυτοτελείς συντελεστές της περυσινής κλίμακας (26% και 33%). Ένα και μόνο παράδειγμα, είναι αποκαλυπτικό:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ & ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙ 36.000 ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ !!!

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ;;;
«Λιμνάζουν» ανέλεγκτες στο ΣΔΟΕ 36.000 εκκρεμείς υποθέσεις !!!


Με απίστευτη καθυστέρηση μεταφέρονται δεκάδες χιλιάδες εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις από το απενεργοποιημένο ΣΔΟΕ σε υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Η καθυστέρηση υπερβαίνει πλέον τον 1,5 χρόνο από τη στιγμή που νομοθετήθηκαν αφενός η κατάργηση των αρμοδιοτήτων του ΣΔΟΕ να διενεργεί φορολογικούς και τελωνειακούς ελέγχους, αφετέρου η μεταφορά στις ΔΟΥ, στα Ελεγκτικά Κέντρα και τις λοιπές ελεγκτικές υπηρεσίες της πρώην Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και νυν Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων όλων αυτών των αρμοδιοτήτων μαζί με το μεγαλύτερο αριθμό των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ και με έναν αριθμό 36.000 περίπου εκκρεμών υποθέσεων. Δημιουργείται δε ο κίνδυνος παραγραφής μεγάλου αριθμού από τις συγκεκριμένες υποθέσεις, δεδομένου ότι οι τριετείς παρατάσεις των προθεσμιών παραγραφής των υποθέσεων αυτών που νομοθετήθηκαν πέρυσι κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΕΝΟΧΟΙ...ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!

ΤΑ ΣΠΑΕΙ Ο ΑΡΚΑΣ !!!

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΜΕ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΥΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Η ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΣΑΝ
Εξαιρετικά σκληρούς όρους διαπιστώνει ο Συνήγορος του Πολίτη για την επανένταξη στη διαδικασία ου ακολουθούν ο ΕΦΚΑ και το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ) όταν κάποιος οφειλέτης βγαίνει εκτός ρύθμισης !!!



Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Καθημερινή", η συντριπτική πλειονότητα των οφειλετών που προσέφυγε στον Συνήγορο, απώλεσε τη ρύθμιση είτε λόγω ανωτέρας βίας είτε εξαιτίας σφάλματος του ταμείου, ή της τράπεζας ή ακόμη και τρίτου φυσικού ή νομικού προσώπου.

Σε περιπτώσεις δε που οι ίδιοι κατέθεσαν αίτηση προς το ΚΕΑΟ για αναβίωση των ρυθμίσεών τους, η ανεξάρτητη αρχή διαπιστώνει πως είτε δεν έγιναν δεκτές είτε έγιναν δεκτές αλλά υπό εξαιρετικά επαχθείς προϋποθέσεις, αναφέρει η "Καθημερινή".

Ο Συνήγορος του Πολίτη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας, τονίζοντας ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα προκειμένου οι ρυθμίσεις να είναι λειτουργικές και η προσπάθεια επανένταξης των επιχειρήσεων σε υγιή τροχιά, αποτελεσματική.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΧΑΝΟΥΜΕ 8 ΔΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ !!!

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ !!!

30 ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Αναλυτικός οδηγός: Τι λέει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών !!!



Ένα πλήρη οδηγό σε μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων ανήρτησε στην ιστοσελίδα της η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ).

Ο οδηγός αφορά κάθε πτυχή του εξωδικαστικού μηχανισμού: από τα βασικά στοιχεία τις διαδικασίας και τις προϋποθέσεις υπαγωγής , την υποβολή αίτησης εκ μέρους του οφειλέτη και την εξέλιξη της διαδικασίας καθώς και την κατάρτιση της σύμβασης αναδιάρθρωσης οφειλών και τους κανόνες που τη διέπουν.



ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΜΟΥΛΕΣ: ΖΗΜΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 370.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΒΟΛΟΥ !!!

ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
Σοβαρές διαστάσεις διαφθοράς στην οποία εμπλέκονται υπάλληλοι του πρώην ΙΚΑ που σήμερα εργάζονται στο υποκατάστημα του Βόλου, αποκαλύπτουν οι έλεγχοι της διοίκησης του ΕΦΚΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, καθώς η οικονομική ζημία των 80.000 ευρώ που είχε διαπιστωθεί αρχικά πριν από ένα περίπου μήνα, διαμορφώθηκε σήμερα, καθώς επεκτείνονται οι έλεγχοι, στο ποσό των 372.473 ευρώ !!!




Πηγές του ΕΦΚΑ με άμεση γνώση των ελέγχων σχολίαζαν μάλιστα στο Νews24/7 ότι «στο συγκεκριμένο υποκατάστημα υπάρχει σκληρός πυρήνας διαφοράς και κανείς δεν γνωρίζει σήμερα που θα ανέβει το κοντέρ της οικονομικής ζημίας όταν ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία, ενώ διαπιστώθηκε και προσπάθεια καταστροφής εγγράφων από υπάλληλο - στέλεχος του υποκαταστήματος που εργαζόταν στο ταμείο».

Το κλιμάκιο των επιθεωρητών του ΕΦΚΑ που συνεχίζει την πραγματοποίηση ελέγχου στο υποκατάστημα Βόλου, διαπίστωσε τις τελευταίες ημέρες πρόσθετη οικονομική ζημιά ύψους 292.473,78 ευρώ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΚΑ ο έλεγχος αφορά σε πληρωμές της χρονικής περιόδου από το 2008 μέχρι σήμερα.

ΔΟΥΛΕΜΑ: ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2.500 ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ !!!

Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ;;;

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ : ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ 60% !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2017 ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ & ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
Με κούρεμα 60% στα τραπεζικά χρέη η διάσωση της Καλογήρου !!!




Γενναίο «κούρεμα» χρεών προς τις τράπεζες, που φτάνει ακόμη και το 60%, και προς μερίδα προμηθευτών, που φτάνει έως και 85%, προβλέπει η συμφωνία εξυγίανσης της ιστορικής αλυσίδας πολυτελών δερμάτινων ειδών Καλογήρου, η οποία κατατέθηκε...
χθες στο δικαστήριο. Η σχετική αίτηση, γράφει η εφημερίδα Καθημερινή, ορίστηκε να συζητηθεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 6 Οκτωβρίου 2017, όμως ήδη ο επικείμενος νέος βασικός μέτοχος, ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις, σε συνεργασία και με τις πιστώτριες τράπεζες έχει προχωρήσει σε χρηματοδότηση της εταιρείας, με στόχο την επιστροφή της στην ομαλή λειτουργία. Στο διάδοχο σχήμα, την εταιρεία Vetria, θα συμμετέχει και η οικογένεια Λεμονή, μέχρι σήμερα ιδιοκτήτρια της αλυσίδας Καλογήρου, με ποσοστό 15%, όμως δεν είναι ακόμη σαφές το ποσοστό με το οποίο θα συμμετέχουν τα Αττικά Πολυκαταστήματα. 


Το σύνολο των οφειλών της εταιρείας, οι οποίες συνολικά στις 31 Μαΐου 2017 ανέρχονταν σε 93.670.000 ευρώ, θα ρυθμισθούν ως εξής : 

ΙΣΠΑΝΙΑ: 30 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΗΡΕ Η BLACKSTONE !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ BANCO POPULAR ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ
Τον Ιούνιο παρενέβησαν οι ευρωπαϊκές αρχές για να αποτρέψουν την κατάρρευση της Banco Popular και σε λιγότερο από 24 ώρες οργάνωσαν την εξαγορά της !!!



Η αμερικανική εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίου Blackstone συμφώνησε να εξαγοράσει το 51% του χαρτοφυλακίου ακινήτων και μη εξυπηρετούμενων δανείων της ισπανικής τράπεζας Banco Popular, αξίας 30 δισ. ευρώ. Την είδηση αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο πηγές της Popular αλλά και σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής ηλεκτρονικής εφημερίδας El Confidential. Παράλληλα, σχετικό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας Vozpopuli αναφέρει ότι υποβλήθηκαν ανάλογες προσφορές εξαγοράς από τα funds Lone Star και Apollo, οι οποίες όμως δεν οδήγησαν σε σύναψη συμφωνίας.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΟΥ...ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
Θα ελέγχει ηλεκτρονικά έσοδα, έξοδα και πληρωμές που γίνονται από τη Βουλή και, αν διαπιστωθούν οφειλές από προμηθευτές, βουλευτές και εργαζομένους προς το Δημόσιο, αυτές θα παρακρατούνται άμεσα !!!


Γνωρίζατε τη ΔΟΥ... Βουλής; Μια αυτόνομη ηλεκτρονική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ) προβλέπει, μεταξύ άλλων, ο νέος Κανονισμός της Βουλής, που υπερψηφίστηκε την Τρίτη από την Ολομέλεια. Με τον νέο Κανονισμό η Βουλή αποκτά τη δική της φοροελεγκτική πλατφόρμα, η οποία θα λειτουργεί ως αυτόνομη ΔΟΥ και θα έχει στόχο να ελέγχει κάθε έσοδο, έξοδο και κυρίως πληρωμές που πραγματοποιούνται από το Κοινοβούλιο.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα κυριολεκτικά θα «γραπώνει» όλους όσοι έχουν οφειλές προς το Δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία και θα προχωρά αυτόματα σε παρακράτηση ποσών ή και συμψηφισμούς. 

Οπως αποκάλυψε υψηλόβαθμη κοινοβουλευτική πηγή στην «κυριακάτικη δημοκρατία», εάν, για παράδειγμα, κάποιος προμηθευτής της Βουλής ή πάροχος υπηρεσιών, φυσικό πρόσωπο ή εταιρία βρεθεί από την ηλεκτρονική ΔΟΥ της Βουλής να έχει ανεξόφλητες οφειλές σε Δημόσιο ή ασφαλιστικά ταμεία, τότε αυτομάτως η Βουλή δεν θα καταβάλλει το ποσό της οφειλής αλλά θα γίνεται παρακράτηση υπέρ Δημοσίου ή συμψηφισμός.

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ 85,60% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Χρωστούσε σε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 13,904,47 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην ΕΤΕ, έκλεισε οριστικά την οφειλή του με 2.001,00 ευρώ (ΚΟΥΡΕΜΑ 85,60%), πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει !!!


ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΒΓΗΚΕ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΥΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΩΣ 50.000 ΕΥΡΩ
Θα διαγράφονται το σύνολο των τόκων υπερημερίας για τα τραπεζικά δάνεια, το 95% των απαιτήσεων του Δημοσίου από πρόστιμα εφόσον η βασική οφειλή του πιστωτή ξεπερνά το ελάχιστο ποσό των 20.000 ευρώ και το 85% των απαιτήσεων του Δημοσίου και των φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης από προσαυξήσεις ή τόκους εκπρόθεσμης καταβολής εφόσον η βασική οφειλή ανά πιστωτή της κατηγορίας αυτής να ξεπερνά το ελάχιστο ποσό των 3.000 ευρώ !!!


Αυτόματη διαγραφή τόκων υπερημερίας και κάθε είδους προστίμων της εφορίας με εξόφληση σε 120 δόσεις προβλέπει η αυτοματοποιημένη διαδικασία ρύθμισης οφειλών για ποσά έως 50.000 ευρώ που προβλέπεται με κοινή υπουργική απόφαση.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, για τις συγκεκριμένες οφειλές επιχειρήσεων που θα υποβάλουν αίτηση ρύθμιση μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού θα διαγράφονται:

ΝΕΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 43.000.000 ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Ο εισαγγελέας Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Ζήσης, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα της απιστίας εις βάρος του Δημοσίου, της απάτης, της ψεύδους βεβαίωσης και της ηθικής αυτουργίας κατά περίπτωση !!!



Στο «μικροσκόπιο» των δικαστικών αρχών βρέθηκε για μια ακόμη φορά η υπόθεση των υπερκοστολογήσεων στις σήραγγες της «Εγνατίας Οδού».

ΕΦΟΡΙΕΣ: ΘΗΛΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ 930.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!

ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ !!!

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΕΣ, Ο ΛΑΟΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΟΧΛΟΣ !!!

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ
Όταν οι ψευτοτιμητές της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης επιχειρούν παρεμβάσεις στο έργο των λειτουργών της, το κάνουν πάντα με τρόπο. Την πέφτουν στον Λαό, βαφτίζοντάς τον ως "όχλο", προκειμένου έτσι να απαξιώσουν τις δικαστικές αποφάσεις που δεν είναι βολικές στα συμφέροντα που εξυπηρετούν !!! 

ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑ...ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ !!!

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ 23 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΑΞΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ
Και ο εκτιμητής της τράπεζας στο κόλπο που όμως απεβίωσε και έπαυσε η εις βάρος του δίωξη !!!


Να καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης 23 ιδιώτες για λήψη εικονικών τραπεζικών δανείων, με επίκεντρο το μοναστήρι «Αναστάσεως του Κυρίου - Εμμαούς» στον 'Αγιο Βασίλειο Θεσσαλονίκης, εισηγείται προς το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης η αντεισαγγελέας Εφετών Ειρήνη Χρυσογιάννη.

Η συγκεκριμένη πρόταση συνδέεται με το οικονομικό σκάνδαλο που στήθηκε με «βιτρίνα» το ησυχαστήριο της «Εμμαούς», και περιλαμβάνει αγοραπωλησίες ακινήτων χαμηλής αντικειμενικής αξίας μεταξύ του μοναστηριού και ιδιωτών με «φουσκωμένα» τραπεζικά δάνεια, συναλλαγές μέσω εξωχώριας (off shore) εταιρείας στη Λιβερία και επενδύσεις σε εταιρεία που βάρεσε «κανόνι». Το βασικό σκέλος της πολύκροτης υπόθεσης, που άρχισε να ερευνάται από το 2008, έχει πάρει ήδη το δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες με την παραπομπή σε δίκη έξι προσώπων, ανάμεσά στους οποίους τρεις μοναχοί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), μία εργολάβος, ένας πολιτικός μηχανικός κι ένας δικηγόρος, που κατηγορούνται για κακουργηματική απάτη, ύψους 28 εκατ. ευρώ, εις βάρος του μοναστηριού.

ΣΦΙΓΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η KONTRA NEWS ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !!!

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΠ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΕ ΑΘΩΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Αναίρεση κατά της ομόφωνης πρόσφατης απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία αθωώθηκε για την μη υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, άσκησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου !!!




Όπως είναι γνωστό, ο Γκίκας Χαρδούβελης ήταν κατηγορούμενος για παράλειψη υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης και το δικαστήριο ομόφωνα αποφάσισε ότι πρέπει να παραμείνει ατιμώρητος.

Η υπόθεση αφορά τη μη υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες την περίοδο 2011-2012, όταν δηλαδή ήταν σύμβουλος επί οικονομικών θεμάτων του πρώην Πρωθυπουργού.

ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ !!!

ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ
Με το υπ' αριθμ. 1190/2017 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών τον Ιούνιο, απαλλασσόταν η Αικατερινή Σαββαΐδου από το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της απόπειρας απιστίας, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου (Ν. 1608/50) !!!



Ανοίγει ξανά η ποινική δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος της πρώην Γενικής Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Αικατερίνης Σαββαΐδου. Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, προχώρησε στην αναίρεση του βουλεύματος με το οποίο η κατηγορούμενη είχε απαλλαγεί από το αδίκημα της απόπειρας απιστίας.

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ !!!

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Σύμφωνα με έκθεση της Eurostat ο μισός και πλέον πληθυσμός (53,6%) στην Ελλάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα ούτε για μια εβδομάδα διακοπών !!!




Για πολλούς στην Ε.Ε., το καλοκαίρι σημαίνει διακοπές και ταξίδια. Ωστόσο, περίπου το ένα τρίτο (32,9%) των Ευρωπαίων δεν έχει την οικονομική δυνατότητα ούτε για μία εβδομάδα διακοπών τον χρόνο. Μεταξύ των χωρών που βρίσκονται στην πιο δεινή κατάσταση συμπεριλαμβάνεται, σύμφωνα με έκθεση της Eurostat, και η Ελλάδα, όπου ο μισός και πλέον πληθυσμός (53,6%) θεωρεί μάλλον πολυτέλεια τη μία εβδομάδα διακοπών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat, τα νοικοκυριά με παιδιά στην Ευρώπη βρίσκονται σε ελαφρώς χειρότερη κατάσταση (34,6%), από ό,τι εκείνα χωρίς (31,3%) που δεν μπορούν να φύγουν για μία εβδομάδα διακοπές.

ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙ: ΠΤΩΧΕΥΣΕ Η HONDOS CENTER ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ !!!

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ...
Σε καθεστώς πτώχευσης τέθηκε η Hondos Center Πολυκαταστήματα !!!


Σε καθεστώς πτώχευσης τέθηκε η Hondos Center Πολυκαταστήματα, σύμφωνα με την απόφαση 520/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σύμφωνα με το Capital.gr.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν προκαλεί έκπληξη στην αγορά, καθώς, εδώ και πολλά χρόνια, η εταιρεία- που δεν σχετίζεται, επιχειρηματικά, με την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center- βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ ακίνητά της έχουν οδηγηθεί, στο παρελθόν, σε πλειστηριασμό.

Όπως προβλέπει η πτωχευτική διαδικασία, στις 5 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στο Πρωτοδικείο Αθηνών η συνέλευση εικαζόμενων πιστωτών (οι απαιτήσεις τους κατά της Hondos Center Πολυκαταστήματα (Hondos Παλάς) πιθανολογούνται κατά την κρίση του εισηγητή).

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ !!!

ΦΥΛΑΚΙΣΗ 2 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ !!!

ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ
Ενώ αναμένεται και η απόφαση από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για εάν αναιρεθεί ή όχι το απαλλακτικό βούλευμα και οδηγηθεί σε νέα δίκη ο Ανδρέας Γεωργίου για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης μετά την άσκηση αναίρεσης του απαλλακτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου !!!



Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών επέβαλε στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου ποινή φυλάκισης δυο ετών με τριετή αναστολή για μια από τις τρεις πράξεις παράβασης καθήκοντος για τις οποίες κατηγορείτο.

Το Εφετείο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλε την ανώτατη ποινή με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα της έδρας Λάμπρου Πατσαβέλλα.

Ειδικότερα, το Εφετείο τον καταδίκασε γιατί δεν ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ για την διαβίβαση των στοιχείων για το έλλειμμα του 2009 τον Νοέμβριο 2010.
Αντίθετα τον απάλλαξε από την κατηγορία που αντιμετώπιζε διότι δεν συγκαλούσε το ΔΣ και από εκείνη που αφορούσε το ότι διατηρούσε παράλληλα θέση και στο Δ.Ν.Τ. για λίγους μήνες μαζί με τα καθήκοντα του στην ΕΛΣΤΑΤ.

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΑΙΓΙΟ: ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ !!! ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αίγιο: Απόφαση δικαστηρίου «σταθμός»!!! Ποινή σε Τραπεζικούς για χρήση προσωπικών δεδομένων από πιστωτική κάρτα !!!




Μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ποινική απόφαση, που χαρακτηρίζεται νομικά ως η πρώτη πανελλαδικά η οποία συνοδεύεται και με φυλάκιση, εξέδωσε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, μετά από προσφυγή πολίτη για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Η εκδίκαση άρχισε στις 6 Απριλίου και ολοκληρώθηκε στις 13 Ιουλίου, παράγοντας ένα σοβαρό δεδικασμένο, σε ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα της περιόδου, με διάσταση πολιτική και κοινωνική, αφού ενδεχομένως θα έχει εφαρμογή σε πολλά ανοιχτά μέτωπα, όπως και αυτό της εγκατάστασης ή μη POS από δικηγόρους.


Η ΥΠΟΘΕΣΗ


ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ Ή ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΕΚΤΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ, ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΣ ΟΦΕΙΛΗΣ
Αναμένεται απόφαση για το αν θα μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση και ελεύθεροι επαγγελματίες - αυτοαπασχολούμενοι που δεν είναι ενεργοί !!!


Στην τελική ευθεία για την υπογραφή της υπουργικής απόφασης για τη ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία, που δεν έχουν όμως αντίστοιχα ληξιπρόθεσμα χρέη σε τράπεζες ή ιδιώτες, με αποτελέσματα να μην εντάσσονται στον εξωδικαστικό μηχανισμό, βρίσκεται το υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, προβλέπει μεταξύ άλλων ακόμα και κούρεμα της κύριας οφειλής και θα μπορούν να ενταχθούν σε αυτή ακόμη και χρέη που έχουν ήδη ρυθμιστεί με 12 ή ακόμη και με τις 100 δόσεις του ΕΦΚΑ. Όπως άλλωστε έδειξαν τα πρόσφατα στοιχεία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), μόλις μία στις τρεις ρυθμίσεις των 100 δόσεων είναι ακόμη ενεργή. Οι υπόλοιπες έχουν διακοπεί, με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τα παλαιά χρέη που εντάσσονται το τελευταίο διάστημα στο ΚΕΑΟ ώστε να καταστεί ο μοναδικός φορέας διαχείρισης των χρεών, οι συνολικές οφειλές να έχουν εκτιναχθεί σε 23,3 δισ. ευρώ.

ΕΤΣΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ
Σωσίβιο για την τράπεζα Πειραιώς η Αγροτική !!!




Η ύποπτη σιωπή της τρόικας στο ξεπούλημα της Αγροτικής


Πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος μετρ των ντιλ και οι απέναντι αδαείς ή να θέλουν να σου κάνουν ένα πολύ καλό δώρο, για να αποκτήσεις με 95.000.000 ευρώ μία τράπεζα για την οποία δύο χρόνια νωρίτερα είχες προτείνει 372.000.000 ευρώ για να την αγοράσεις. Και, μάλιστα, το απόκτημά σου να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από εκείνη που ήταν όταν πρότεινες να την αγοράσεις.
Ε, λοιπόν, έτσι έχει η ιστορία της πώλησης της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς, η οποία κατά βάση ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2010.

Τότε η Πειραιώς έκανε μια πρόταση εξαγοράς της ΑΤΕ και του Τ.Τ. Για την πρώτη πρόσφερε 372.000.000 ευρώ (την απέκτησε δύο χρόνια αργότερα για 95.000.000 ευρώ) και για το δεύτερο 329.000.000 ευρώ. Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημανθεί ότι τα κεφάλαια για την εξαγορά θα τα έβρισκε με δάνειο από το Τ.Τ.Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η παρατήρηση που κάνει η τότε τρόικα για την προσφορά της Πειραιώς.




ΔΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Πανηγύρισε το ακροατήριο στο άκουσμα της εισαγγελικής πρότασης !!!



Την ενοχή του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση πρότεινε ο Εισαγγελέας της Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών.

Ξεκινώντας την αγόρευση του, επικαλούμενος μια φράση του Δημοσθένη σχετικά με την ανάγκη σεβασμού στο νόμο, ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων της Αθήνας, επισήμανε πως βάσει του ιδρυτικού της νόμου, ήταν υποχρεωτική η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ μια φορά το μήνα και ο πρόεδρος ήταν υποχρεωμένος να εκτελεί τις αποφάσεις του.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΦΤΩΧΕΙΑ,ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ !!!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ...

























ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 50% ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΝΤΙ ΚΑΡΤΑΣ !!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ...
Ξυπνήστε εκεί στο ΥΠΟΙΚ !!! Ποιος επιχειρηματίας που είναι με δεσμευμένο λογαριασμό ή απειλείται με κατάσχεση θα προτιμήσει πληρωμή μέσω POS ;;; Αντί να μαζέψετε τη φοροδιαφυγή θα την εκτινάξετε !!!


Μέχρι τώρα το βασικό “κόλπο” για να φοροδιαφεύγουν διάφοροι επιτήδειοι ήταν το γνωστό σε όλους μας “τόσα με απόδειξη, λιγότερα χωρίς απόδειξη”. Πλέον, στην εξίσωση μπαίνουν και τα POS.

Ως γνωστόν, εδώ και λίγες μέρες η χρήση POS είναι υποχρεωτική για πολλές επαγγελματικές κατηγορίες, κάτι που φυσικά σε πολλούς δεν αρέσει, αφού όχι μόνο η χρήση πλαστικού χρήματος εκμηδενίζει το περιθώριο ενός επαγγελματία να φοροδιαφύγει, αλλά και επιπλέον ο λογαριασμός με τον οποίο είναι συνδεδεμένο το POS δεν προστατεύεται από κατασχέσεις, και άρα μπορεί να πέσει στα “νύχια” της εφορίας ή του ΕΦΚΑ αν διαπιστωθούν οφειλές (κι ας είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση ότι ο λογαριασμός αυτός θα ήταν ακατάσχετος).
SSL Certificates