.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Ενώ ανέφερε πως οι τράπεζες δεν συνεργάζονται και δεν τηρούν την προθεσμία του 10ημέρου για την έκδοση των σχετικών δικαιολογητικών προς τους δανειολήπτες με αποτέλεσμα να εκκρεμούν 300 υποθέσεις για επιβολή προστίμων στις τράπεζες !!!
Πάνω από 25.000 αιτήσεις το διάστημα Νοεμβρίου - Δεκεμβίου για ένταξη στο νόμο Κατσέλη !!!
Μέχρι τον Απρίλιο θα μπορούν οι δανειολήπτες που έχουν καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο νόμο Κατσέλη το 2015 να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χορηγούν οι τράπεζες για την τεκμηρίωση της κάθε αίτηση, όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Αντώνης Παπαδεράκης, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1.

ΦΟΡΟΣΟΚ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ
Αν συνυπολογιστεί και ο ΕΝΦΙΑ τα έσοδα από τα ενοίκια θα πηγαίνουν μισά - μισά με την εφορία !!!

Μεγάλες επιβαρύνσεις φέρνει η νέα κλίμακα για φορολογούμενους που εισπράττουν εισοδήματα από ακίνητα.

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ : ΠΑΥΣΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ !!!

ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 
Όσοι κατηγορούνται για φοροδιαφυγή που διαπράχθηκε πριν από το 2014 δεν θα διώκονται εφόσον πληρώσουν ότι οφείλουν στο Δημόσιο !!!«Φρένο» στις ποινικές «περιπέτειες» όσων κατηγορούνται για φοροδιαφυγή που διαπράχθηκε πριν από το 2014 βάζει εισαγγελική γνωμοδότηση, υπό την προϋπόθεση πως θα πληρωθούν όλες οι σχετικές οφειλές προς το Δημόσιο, γεγονός που ανάβει το «πράσινο φως» για την εισροή ζεστού χρήματος στα ταμεία.

ΗΠΑ: 470.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ HSBC ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΔΟΥΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΑΝΤΙ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ, ΘΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ
Πρόστιμο - μαμούθ στην HSBC για παράνομες εξώσεις δανειοληπτών !!!

Αυτά συμβαίνουν στην καρδιά του σκληρού πηρύνα του καπιταλισμού !!!

Το μισό δισ. δολάρια (470 εκατ. δολάρια) αγγίζει το πρόστιμο που καλείται να καταβάλει στις ΗΠΑ η HSBC.

Ειδικότερα, η βρετανική τράπεζα ήρθε σε συμβιβασμό με την αμερικανική κυβέρνηση, καθώς κατηγορείται για παράνομες εξώσεις δανειοληπτών από τα σπίτια τους, όταν έσκασε η «φούσκα» ακινήτων το 2008.

Τα 370 εκατ. δολάρια, θα διατεθούν για την υποστήριξη δανειοληπτών, με μείωση του κεφαλαίου κάποιων δανείων, μείωση επιτοκίων και άλλες διευκολύνσεις αποπληρωμής.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ !!!

ΑΠΟ ΤΟ 2010, Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ .... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ : Ισχυρή ανάπτυξη στην Ελλάδα από το 2017 !!!

Ισχυρή ανάπτυξη στην Ελλάδα από το επόμενο έτος αλλά και συστάσεις για τη λήψη πρόσθετων μέτρων τη διετία 2016-2017 περιλαμβάνει η χειμερινή έκθεση της Κομισιόν.
Πεπεισμένος εμφανίστηκε ο Π. Μοσκοβισί για τις δυνατότητες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Πάντως, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ερωτηθείς χθες για το ενδεχόμενο πρόσθετων μέτρων, απάντησε: «Προς το παρόν δεν μου έχει μιλήσει κανείς για νέα μέτρα στο πλαίσιο των συναντήσεων που συνεχίζονται με τους επικεφαλής των θεσμών».

Στην έκθεση της Κομισιόν υπογραμμίζεται επίσης αφενός η αξιοσημείωτη αντοχή της ελληνικής οικονομίας μετά την επιβολή των capital controls και την αυξημένη αβεβαιότητα που προκάλεσαν οι παρατεταμένες διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα, αφετέρου το γεγονός ότι η ύφεση ήταν τελικά πέρυσι λιγότερο σοβαρή απ' ό,τι αναμενόταν.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ !!!


ΑΛΛΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, ΑΛΛΟ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ !!!

ΟΜΗΡΟΣ ΜΗΛΛΑΣ: ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΕ Η ΕΤΕ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟ 2016 !!!

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ NBG PRIVATE EQUITY
Απολυθείς Έλληνας τραπεζικός μηνύει την ΕΤΕ για σωρεία παραβάσεων !!!
Τις τράπεζες θα τις γκρεμίσουν τα ίδια τα στελέχη τους που, ένας-ένας, αρχίζουν σιγά-σιγά να καταγγέλλουν τα σημεία και τα τέρατα από τα μαύρα κουτιά της παρανομίας και της αυθαιρεσίας, όπου εκ της θέσης τους συμμετείχαν !!! 

Πρώην στέλεχος θυγατρικής της ΕΤΕ υποστηρίζει ότι απομακρύνθηκε από τη θέση του γιατί προειδοποίησε την εταιρεία του ότι παραβιάζει τους κανόνες που αφορούν τις αποτιμήσεις, την εχεμύθεια που οφείλει να διατηρεί ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα αλλά και αυτούς ξεπλύματος χρήματος. Οι προειδοποιήσεις για τα συγκεκριμένα θέματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κρίσης στην Ελλάδα.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Έτσι σχεδιάζουν να διαχειριστούν τα Κόκκινα Δάνεια οι τράπεζες !!!


Φιλόδοξους στόχους για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων καθώς και όσων έχουν ρυθμιστεί αλλά εμφανίζουν προβλήματα, είναι έτοιμες να θέσουν για την τριετία 2016-18 οι διοικήσεις των τραπεζών, εφόσον ολοκληρωθεί έγκαιρα και ομαλά η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Στάμος

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 34 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
Και χωρίς να συνυπολογίζονται τα χρέη τους στις τράπεζες από τα θαλασσοδάνεια που έλαβαν !!!Ξεπερνούν τα 34 εκατ. ευρώ οι συνολικές οφειλές των τηλεοπτικών σταθμών από φόρους τηλεοπτικών διαφημίσεων και απλήρωτων προστίμων, που έχουν καταλογιστεί από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή , ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης , απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ), Δημήτρη Καμμένου.

ΕΛΛΑΔΑ 2016 : ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ & ΤΟ ΟΧΙ, ΣΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!!

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ INTERNET !!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ 24 ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΣΥΦΑΣ
Κοιτάξτε τα χάλια του ΟΤΕ που πληρώνεις 24αρα ταχύτητα και η πραγματικότητα στην ουσία είναι αυτή της εικόνας που παραθέτω !!!
Πλήρωνε μαμάκα ΕΛΛΗΝΑ...!!!
Ξυπνάτε...βρεεεεεε...


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=763136047155616&set=a.259003484235544.1073741825.100003776823199&type=3&theater

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 150.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Εκτός διαδικασίας και εκτός προστασίας του Νόμου Κατσέλη κινδυνεύουν να βρεθούν 150.000 δανειολήπτες σε ένα σύνολο 170.000 για λόγους τυπικούς… επειδή δεν θα έχουν προλάβει να ολοκληρώσουν την επικαιροποίηση που προβλέπει ο Νόμος μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου !!!Δηλαδή δεκάδες χιλιάδες απλοί πολίτες θα βρεθούν στο έλεος των επίσημων τοκογλύφων, μεγαλοτραπεζιτών, διεθνών κερδοσκόπων κεφαλαίων γύπες, funds κτλ. δηλαδή ο στόχος είναι η έμμεση κατάρρευση του Ν. Κατσέλη καθότι μία ευθεία κατάργηση του θα οδηγούσε σε λαϊκή κατακραυγή και σε λαϊκό ξεσηκωμό.

Όπως αναφέρει ο κ. Β. Κρητικός της Ένωσης Δανειοληπτών «εκ πρώτης όψης η ανωτέρω ενέργεια μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα ακόμα δείγμα κακοδιοίκησης από πλευράς κυβέρνησης, όμως η στόχευση και ο σχεδιασμός είναι πολύ βαθύτερος και πηγάζει από τους δανειστές και την Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα με την ανοχή της κυβέρνησης».

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (ΙΟΣ) ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ !!!

ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, PRINTSCREENS, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ SERVER & ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες - χρήστες του Διαδικτύου για την εμφάνιση κακόβουλου λογισμικού, τύπου « Δούρειος Ίππος» (Trojan) και στη χώρα μας, το οποίο εξαπλώνεται μέσω μολυσμένων και ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «Spam e-mails» !!!

Αναφορικά με τις δυνατότητες του κακόβουλού αυτού λογισμικού, μπορεί :

  • να υποκλέπτει πληροφορίες χρηστών (usernames, mails, passwords),
  • να λαμβάνει στιγμιαίες εκτυπώσεις της οθόνης (printscreens),
  • να αποκτά πρόσβαση στην κάμερα, να κατεβάζει και να εκτελεί αρχεία,
  • να ενημερώνει την παραμετροποίηση του και
  • να προωθεί σιωπηλά τις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί σε απομακρυσμένο διακομιστή – εξυπηρετητή (server),
  • να εισέρχεται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές «καμουφλαρισμένο», σαν κανονικό πρόγραμμα.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ ELA ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ELA ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ
Tον προηγούμενο Νοέμβριο τύπωσε ευρώ, κάνοντας χρήση του ELA και η Πορτογαλία, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που παρέχονται στις εθνικές κεντρικές τράπεζες από την ΕΚΤ !!!
Φάτε ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ τώρα εσείς, κορόιδα στο Μαξίμου !!!


ΒΟΜΒΑ !!! ΤΑ JUMBO ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" !!!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
Αρκετά τους κάναμε μάγκες τόσα χρόνια με τα λεφτά μας, αγοράζοντας την κινέζικη σαβούρα που μας πουλάνε φουσκωμένη κατά 1.000% !!!Σαφώς λόγο της κρίσης είναι μια εταιρεία που έχει συγκριτικά χαμηλές τιμές, όμως είναι μια επιχείρηση που έχει επίσημα αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία.

Δεν επιδεικνύουν καμία διακριτικότητα προς τους Έλληνες που τόσο τους έχουν στηρίξει, εφόσον όπως φαίνεται τελικά δεν χρησιμοποιούν ούτε καν την πολιτική όλων των υπόλοιπων πολυεθνικών εταιρειών που λειτουργούν στη χώρα μας, που δεν κάνουν καν αναφορά σε εθνικά θέματα τόσο μεγάλης σημασίας. 

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!! ΕΞΑΡΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ !!!

ΤΟ 33% ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΑΡΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Αυξάνονται οι ηλεκτρονικές οικονομικές απάτες με στόχο τις online συναλλαγές !!!
Το κόστος της στρατηγικής πρόληψης φαίνεται ότι αποθαρρύνει πολλές επιχειρήσεις και οργανισμούς από το να επενδύσουν περαιτέρω στην θωράκιση έναντι των online επιθέσεων.

Σημαντική αύξηση καταγράφουν οι ηλεκτρονικές απάτες με στόχο τις online οικονομικές συναλλαγές, οι οποίες παρουσιάζουν αντίστοιχα αυξητική τάση: Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΕ, έρευνα των Kaspersky Lab και B2B International αποκαλύπτει ότι το 33% των οργανισμών παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών δεν προσφέρει στους καταναλωτές ένα ασφαλές κανάλι για όλες τις online πληρωμές.

Η αδυναμία αυτή διαπιστώνεται παρά το γεγονός ότι, όπως αναφέρει η έρευνα, το 62% έχει παρατηρήσει σημαντική αύξηση στην πραγματοποίηση συναλλαγών από τους πελάτες, με το 50% να πιστεύει ότι οι ηλεκτρονικές οικονομικές απάτες αυξάνονται.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!

ΑΜΕΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΛΑ ΤΗΣ BLACKROCK
Για τη διαχείριση των «κόκκινων δανείων» συζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας με τους εκπροσώπους των δανειστών !!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

«Έχω καλή αίσθηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων» τόνισε κορυφαίος τραπεζικός παράγοντας, μετά τη συνάντηση, στην οποία σύμφωνα με πηγές του Αθηναϊκού Πρακτορείου , συζητήθηκε η θέσπιση στόχων σε κάθε τράπεζα για την διαχείριση των «κόκκινων δανείων», καθώς και οι διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα αδειοδότησης για τη σύσταση εταιρειών διαχείρισης.

Το χρονοδιάγραμμα, προβλέπει ότι από τις 29 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η αδειοδότηση των εταιρειών διαχείρισης των κόκκινων δανείων κι όπως έλεγε αρμόδια πηγή, ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τη σύσταση τέτοιων εταιρειών, το οποίο απομένει να αποτυπωθεί στην πράξη.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!

ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ;;; ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ & ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
9 ιστοσελίδες για δουλειά στο εξωτερικό με προσόν την ελληνική γλώσσα !!!
Μιλάτε ελληνικά ;;; Προσλαμβάνεστε !!!

Αυτό θα μπορούσε να είναι το κείμενο της αγγελίας πολλών διεθνών εταιρειών, οι οποίες αναζητούν υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων και εκπαιδευτικών βαθμίδων, με γνώμονα τη γνώση της ελληνικής γλώσσας.

Εταιρείες, αλλά και ιδιώτες του εξωτερικού, αναζητούν να προσλάβουν Έλληνες γιατρούς, μηχανικούς, προγραμματιστές, αναλυτές, στελέχη εξυπηρέτησης πελατών και άτομα για τη φροντίδα παιδιών και ηλικιωμένων. 

ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ: ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 1.157 ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ 23 ΜΟΝΟΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ !!!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ;;;

ΣΚΑΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΣΚΑΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ WALL STREET, ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ 21 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ
Η παγκόσμια οικονομία βυθίζεται σε μία πρωτοφανή περίοδο συρρίκνωσης, ύφεσης και αποπληθωρισμού, που θα γκρεμίσει όλες τις αγορές του κόσμου που έχουν υπάρξει εξαιρετικά υπερτιμημένες ως αποτέλεσμα της μαζικής εκτύπωσης χρήματος και της ρευστότητας προς τη Wall Street και τις άλλες χρηματοοικονομικές αγορές. Ο χρυσός αποτελεί περισσότερο μία ασφάλεια και μία επιλογή απέναντι στην πλήρη αποτυχία της σημερινής μορφής λειτουργίας του συστήματος των κεντρικών τραπεζών. Όταν, τελικά, οι Κεϊνσιανοί, οι οποίοι διοικούν τις κεντρικές τράπεζες, έχουν πλέον πλήρως αποκηρυχθεί, ο χρυσός θα εκτιναχθεί !!!
Stockman (πρώην Blackstone): Το τέλος του παραμυθιού !!! Οι μικροί επενδυτές θα σφαγιαστούν !!!

H παγκόσμια οικονομία βυθίζεται σε μία πρωτοφανή περίοδο συρρίκνωσης, ύφεσης και αποπληθωρισμού που θα γκρεμίσει όλες τις αγορές του κόσμου, οι οποίες είναι εξαιρετικά υπερτιμημένες.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ & ΝΟΜΙΚΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ: ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" !!!

Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΕ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ
Γι' αυτό τα κινήματα πρέπει να είναι αυτόνομα, ανεξάρτητα και να διαθέτουν οικονομική αυτοτέλεια. Τα κόμματα, μόλις κάνουν τη δουλειά τους, αδειάζουν τις κάθε μορφής συλλογικότητες, επειδή απλά τις φοβούνται !!!
Γράφει ο δικηγόρος Δημήτρης Αλβανός
Να γίνει μάθημα σε όσους εμπιστεύονται τη νομική τους άμυνα σε νομικά ματζούνια από γιατρούς, απόστρατους, ζαχαροπλάστες κλπ. Αλλο τι είναι δίκαιο και αντισυνταγματικό στο καφενείο ή στο πληκτρολόγιο και άλλο σε μία δικαστική αίθουσα !!!

ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ALEXA !!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!!

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ALEXA ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
Σύσταση εγκληματικής συμμορίας που αλλοιώνει τις επισκεψιμότητες !!!
Πως ένας διαφημιζόμενος μπορεί να καταστραφεί εάν πιστέψει τις μαϊμού πρωτιές και τα xlάκια !!!
Με τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής συμμορίας στο διαδίκτυο, η οποία ανάμεσα στα άλλα συμπεριλαμβάνει εκείνο του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της φοροδιαφυγής, φλερτάρουν τα μέλη της σκοτεινής μπίζνας (που έστησαν κάποιοι παρακμιακοί τύποι οι οποίοι δηλώνουν πρώην εργαζόμενοι της Yahoo) με αιχμή του δόρατος σελίδα στο facebook με πάνω από 550.000 “φίλους”.

Η συγκεκριμένη ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, έναντι συνδρομής που κυμαίνεται από 1.000 έως 2.000 ευρώ το μήνα (πρόκειται για μάυρο χρήμα στο μεγαλύτερο μέρος του) αναλαμβάνει την “προώθηση” των αναρτήσεων από διάφορα sites στην ιστοσελίδα της στο facebook.

Ποιοι είναι αυτοί που πληρώνουν τέτοιου είδους συνδρομές; Με κάποιες εξαιρέσεις οι ιδιοκτήτες των sites που εμφανίζονται στις 50 πρώτες θέσεις της Alexa.

ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ : ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ;;;


Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ GREXIT & ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ !!!

Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ & ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ
Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και αφελείς εντός των ελληνικών τειχών, που πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι η λύση στο ελληνικό πρόβλημα !!!

Σόιμπλε: Με Grexit θα ήταν καλύτερα

Επανήλθε στο ζήτημα του Grexit ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος δήλωσε την Τετάρτη σε ομιλία του στο Αμβούργο ότι «η έξοδος από το ευρώ θα είχε πλήξει άπαξ τη χώρα και θα είχε αποφευχθεί η ατελείωτη επίπονη διαδικασία για τον πληθυσμό» !!!


ΒΟΜΒΑ !!! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ !!!

ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
Θα τιναχθούν στον αέρα έσοδα και προϋπολογισμός !!!
Αθήνα, 03-02-2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε κοινή σύσκεψη των φορέων των λογιστών - φοροτεχνικών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου του 2016, στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος υπό την προεδρία του κ. Κωνσταντίνου Κόλλια, προέδρου του ΟΕΕ, αποφασίστηκαν τα εξής:

Απορρίπτουμε το προσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας για το ασφαλιστικό, το οποίο έχει φορολογικό και δημοσιονομικό χαρακτήρα, και σε καμία περίπτωση ασφαλιστικό.

Ζητούμε την απόσυρση όλων των διατάξεων και την έναρξη διαλόγου με το Υπουργείο από μηδενική βάση.

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ !!!

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 384 ΕΥΡΩ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 384 ΕΥΡΩ
Ζητούν να χορηγείται μετά από 20 χρόνια ασφάλισης και με εισοδηματικά κριτήρια !!! Εθνική σύνταξη κάτω από 384 ευρώ η οποία θα καταβάλλεται με εισοδηματικά κριτήρια απαιτούν οι δανειστές ξεδιπλώνοντας όλο το φάσμα των γνωστών αιτημάτων τους με στόχο την φτωχοποίηση παλαιών και νέων συνταξιούχων.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!! ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ !!!

MASTER CHEF: ΡΙΖΟΤΟ ΑΛΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ !!! ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ !!!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

2 ΜΟΛΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΚΗΦΗΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ
Από το δημόσιο, από τις τσέπες των φορολογουμένων και πάντα σε βάρος των ελλειμμάτων και του χρέους !!!
Πρώην βουλευτής της ΝΔ έπαιρνε 10.000 ευρώ το μήνα από το νοσοκομείο «Ελπίς» !!!Δέκα χιλιάδες ευρώ το μήνα από το δημόσιο νοσοκομείο«Ελπίς» λάμβανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κρανιάς, προκειμένου να καλύπτει τα έξοδά του κατά τη μετάθεσή του στην μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην Ελβετία, θέση που πήρε με την υπογραφή του τότε υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Την αποκάλυψη κάνει στο healthreportaz.gr, ο ΠEΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ, που παρουσιάζει και τα σχετικά έγγραφα

Διαβάστε το ρεπορτάζ: 

Έξοδα πρόκληση για την κάλυψη των εξόδων πρώην βουλευτή - γιατρού από την διοίκηση του ΕΛΠΙΣ! Τη στιγμή που το δημόσιο Νοσοκομείο δεν είχε λεφτά για αναλώσιμα ή γάζες και τσιρότα φρόντιζε να εκταμιεύει ποσό που άγγιζε τις 10.000 ευρώ τον μήνα για να καλύπτει τα έξοδα στην Γενεύη του Διευθυντή του Οδοντιατρικού Τμήματος, κ. Δημήτρη Κρανιά. Ποιος είναι ο κ. Κρανιάς και γιατί μεταφέρθηκε στην Γενεύη όπου αμειβόταν με 10.000 ευρώ τον μήνα με λεφτά του «ΕΛΠΙΣ» είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και αποτελεί μέρος του ρεπορτάζ που ξετυλίγει το healthreportaz.gr.

ΠΛΑΦΟΝ 5.000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ FAZ
Η Γερμανία ετοιμάζει νομοσχέδιο που θέτει ανώτατο όριο 5.000 ευρώ στις δοσοληψίες σε μετρητά !!!Σύμφωνα με την FAZ το Βερολίνο επεξεργάζεται νομοσχέδιο που θέτει ανώτατο όριο 5000 ευρώ στις δοσοληψίες σε μετρητά. Στόχος να μπει φρένο στις παράνομες μεταφορές χρημάτων και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.900 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2012 !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ
1.940 επιχειρήσεις στο άρθρο 99 το διάστημα 2012 - 2015 !!!Από δύο διαφορετικές πηγές διαβιβάστηκαν στη Βουλή στοιχεία για τις αιτήσεις υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα (προπτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης). Πρόκειται για στοιχεία που προέρχονται από 63 πρωτοδικεία της χώρας και από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ). 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΕΛΟΣ
Το χαράτσι εκτιμάτε ότι θα είναι στα 50 με 70 ευρώ για τα IX αυτοκίνητα μέχρι τα 2.000cc ενώ πάνω από αυτά τα κυβικά θα αυξάνεται περίπου κατά 30% !!!
Όπως δείχνουν τα πράγματα, η Κυβέρνηση δε θα αφήσει σε ησυχία το αυτοκίνητο, αφού διαπιστώνει οτι η ανάγκη ,αλλά και η επιθυμία των Ελλήνων να έχουν στην κατοχή τους ένα όχημα, γεμίζει τα κρατικά ταμεία.

JAMIE OLIVER : ΦΤΗΝΗ ΣΚΥΛΟΦΤΡΟΦΗ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΑ McDonalds's !!!

ΤΡΩΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ McDοnald's ;;;
Δε διαφέρει από φτηνή σκυλοτροφή : Ο γνωστός σεφ Jamie Oliver απέδειξε στο δικαστήριο ότι τα McDonald’s δηλητηριάζουν τους πελάτες τους !!!Διατροφικό σκάνδαλο τεραστίου μεγέθους έφερε στο φως στην Αμερική ο γνωστός σεφ Jamie Oliver όταν διαπίστωσε πως στα χάμπουργκερ της αλυσίδας McDonald’s υπήρχε μια «ροζ βλέννα» («pink slime») ύποπτης προέλευσης.

Μετά από εργαστηριακές έρευνες δεν άργησε να αποδειχτεί πως αυτή η «ρόζ βλέννα» δεν ήταν τίποτε άλλο παρά διοξείδιο του αμμωνίου στο οποίο ξεπλένουν το μοσχαρίσιο λίπος. Η αποκάλυψη αυτή, εκτός του ότι έπεσε σαν κεραυνός στην διατροφικά κακομαθημένη αμερικανική κοινωνία, σήκωσε και θύελλα διαμαρτυριών τόσο από την επιστημονική κοινότητα όσο και από τους περισσότερο ευαισθητοποιημένους γύρω από τη διατροφή.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ & ΔΑΝΕΙΑ ΜμΕπ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 15/03 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΑ FUNDS !!!

ΣΥΜΦΩΘΗΘΗΚΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
Την παράταση κατά ένα μήνα για την πώληση των στεγαστικών δανείων κύριας κατοικίας και δανείων ΜμΕ στα distress funds συμφώνησε η κυβέρνηση. Κατέθεσε και αίτημα για εξαίρεση από την πώληση δανείων με υποθήκη κύριας κατοικίας !!!Να παραταθεί κατά ένα μήνα, από τις 15 Φεβρουαρίου στις 15 Μαρτίου, το ισχύον καθεστώς στα δάνεια με υποθήκη την πρώτη κατοικία, τα καταναλωτικά και τα δάνεια μικρομεσαίων, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος να συμφωνηθούν και να ψηφιστούν οι νέες ρυθμίσεις συμφώνησαν κυβέρνηση-θεσμοί. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό η κυβέρνηση υπέβαλε αίτημα ώστε να εξαιρεθούν από την πώληση σε funds δάνεια που έχουν υποθήκη κύρια κατοικία.

Ο ΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ
Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναγνωρίζει οφειλές των Ελλήνων στους Γερμανούς φορολογούμενους, την ίδια ώρα που ο Κλάους Ρεγκλινκγ, Πρόεδρος του ESM, δηλώνει ακριβώς το αντίθετο !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :ΚΛΑΟΥΣ ΡΕΓΚΛΙΝΚΓ - Πρόεδρος ESM
Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι δεν πλήρωσαν ούτε σεντ για την Ελλάδα !!!

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 2.250 ΕΥΡΩ !!!

Γράφει ο Σίμος Σταυρακίδης

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ 2.250 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟ
Οι Ελβετοί προσπαθούν με δημοψήφισμα να κατοχυρώσουν μισθό σχεδόν 2.250 ευρώ για όλους τους πολίτες της χώρας !!!

187 Δισεκατομμύρια το δημοσιονομικό κόστος. Σκέτη τρέλα, αφού τα 137 από αυτά πρέπει να προκύψουν με νέους φόρους !!!
Μετά είδα πόσο νοικιάζεται ένα τριάρι στην Ελβετία και προσγειώθηκα.
Άραγε θα δίνουν αυτό το εξασφαλισμένο ελάχιστο εθνικό εισόδημα και στους Ελβετούς που θα θελήσουν να μετακομίσουν στην Ελλάδα ή τη Βουλγαρία ;;;


Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ !!!

ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΣΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΚΤ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
Μουγκός, όπως πάντα, απέναντι στο σφυροκόπημα του Νότη Μαριά ο Μ. Ντράγκι, δεν μπόρεσε να απαντήσει για τη σύγκρουση συμφερόντων της συμμετοχής της ΕΚΤ στην Τρόικα, ούτε για τα 17 Δις που η χρεοκοπημένη Ελλάδα του Γιάννη Στουρνάρα δάνεισε στους δανειστές της, ούτε για την αδιαφάνεια της λειτουργίας του ELA, για τον οποίο αγνοείται ακόμη και σήμερα ο προορισμός των 90 περίπου Δις με τα οποία χρεώθηκε η Ελλάδα το 1ο εξάμηνο του 2015 !!!
Ποιό Ντραγκιστές από τον ίδιο τον Ντράγκι οι κολαούζοι της ΕΚΤ, επεσήμανε στη δευτερολογία του ο Νότης Μαριάς !!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ !!!

Σφοδρή επίθεση Νότη Μαριά στον Μάριο Ντράγκι για τρόικα, Στουρνάρα και capital controls. «Ανεξάρτητη ΕΚΤ δεν σημαίνει Ανεξέλεγκτη ΕΚΤ» επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής,  ως Συντάκτης και Εισηγητής της Ετήσιας Έκθεσης της Ευρωβουλής για τη Δράση της ΕΚΤ το 2014 !!!

ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ 3.300.000 ΕΥΡΩ & ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ !!!

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ;;;
Κατέβαλε το πρόστιμο ο Παπασταύρου !!!

Κατέβαλε το πρόστιμο ύψους 3,3 εκατομμύρια ευρώ που του επιβλήθηκε στο πλαίσιο των ερευνών για τη λίστα Λαγκάρντ, ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και δικηγόρος, Σταύρος Παπασταύρου.

Όπως είναι γνωστό, με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ ο κ. Παπασταύρου ελέγχθηκε για ποσό 5,4 εκατομμυρίων δολαρίων που φέρεται να διατηρούσε στην ελβετική τράπεζα ΗSBC. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι ο επίμαχος λογαριασμός δεν ήταν δικός του, αλλά είχε ρόλο πληρεξούσιου για λογαριασμό του παιδικού του φίλου - επιχειρηματία Σάμπι Μυωνή.

Το γεγονός ότι τα χρήματα ήταν δικά του και όχι του Παπασταύρου επιβεβαίωσε και ο κ. Μυωνή εξεταζόμενος ενώπιον όλων των αρμοδίων Αρχών προσκομίζοντας μάλιστα τόσο ο ίδιος, όσο και ο ελεγχόμενος δικηγόρος, όλα τα έγγραφα και τις κινήσεις του λογαριασμού για να αποδείξουν ότι ο πραγματικός δικαιούχος των χρημάτων ήταν ο Σάμπι Μυωνή.

BINTEO: ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ
Οι δικαστικές αποφάσεις δικαίωσης των δανειοληπτών, αφορούν μόνο τους δανειολήπτες που δεν είναι συνεργάσιμοι με τις τράπεζες.
Οι συνεργάσιμοι .... ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η 15η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ & Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ !!!

ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο SSM
Αν δεν υπάρξει συμφωνία έως τις 15 Φεβρουαρίου θα παρατείνουμε την απαγόρευση πώλησης κόκκινων δανείων, ισχυρίζεται !!!

Σε παράταση του καθεστώτος απαγόρευσης της πώλησης "κόκκινων" δανείων που ισχύει τώρα θα προχωρήσει η κυβέρνηση αν δεν έχει υπάρξει σχετική συμφωνία με τους θεσμούς ως τις 15 Φεβρουαρίου.

Αυτό ανέφερε σήμερα, πρώτη ημέρα των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος. Υπενθυμίζεται ότι με βάση την προηγούμενη συμφωνία έχει επιτραπεί η μεταβίβαση των κόκκινων δανείων μεγάλων επιχειρήσεων ενώ έχει ανασταλεί ως τις 15 Φεβρουαρίου η δυνατότητα μεταβίβασης των μη εξυπηρετούμενων δανείων με υποθήκη πρώτης κατοικίας, των καταναλωτικών καθώς και των δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΥΘΟΣ ΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 3% ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΩΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥΣ
Στόχος να καλυφθούν και να νομιμοποιηθούν όλες οι παρανομίες και οι αυθαιρεσίες κατά τη χορήγηση και την εξυπηρέτηση των δανείων, ενήμερων και κόκκινων. Το καταγγέλλουν πλέον στην τηλεόραση και οι τραπεζικοί !!!
Δείτε εδώ το βίντεο : 
ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΕΙΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !!!

ΣΤΗΝ 138η ΘΕΣΗ
Υπό διαρκή επιδείνωση η θέση της Ελλάδας από την εφαρμογή των μνημονίων και μετά !!!
Στην 138η θέση υποχώρησε το 2015 η Ελλάδα στον Παγκόσμιο Δείκτη Οικονομικής Ελευθερίας που καταρτίζει το Heritage Foundation, καθώς, όπως υποστηρίζει ο Οργανισμός, «έχασε τον έλεγχο» στην οικονομική και νομισματική πολιτική.

ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ MIG !!!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ CYPRUS POPULAR BANK(ΛΑΪΚΗ) ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΙΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 80.000 ΕΥΡΩ
H αντίστοιχη Επιτροπή της Κύπρου για την Λαϊκή, τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τους συνεργάτες αυτού επέβαλε πρόστιμα που ξεπερνούσαν τα 4.000.000 ευρώ !!!
Εντύπωση προκαλεί και άλλη απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που επέβαλε πρόστιμο μόλις 50.000 ευρώ στην  Goldman Sachs για παρόμοια περίπτωση !!!
Για χειραγώγηση μετοχών καταδικάστηκαν οι Cyprus Popular Bank (Λαϊκή) και η Επενδυτική Τράπεζα με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η υπόθεση αφορούσε τη συμμετοχή τους στη χειραγώγηση της μετοχής της Marfin Investment Group ΑΕ (MIG) από το Μάρτιο έως τον Απρίλιο του 2008, επί ημερών Ανδρέα Βγενόπουλου.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ 37 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΨΟΥΣ 238.000 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί στις υπηρεσίες 333 καταγγελίες δανειοληπτών !!!
Οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να παραδίδουν ατελώς και εντός 10 εργάσιμων ημερών τις βεβαιώσεις οφειλών !!!
Στην επιβολή προστίμων στις τράπεζες για τη μη έγκαιρη έκδοση των βεβαιώσεων οφειλών στους δανειολήπτες, προκειμένου να ενταχθούν στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Κατσέλη, προχώρησε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

ΕΣΕΕ: ΣΤΑ 150 ΔΙΣ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λαμβάνοντας υπόψη και τις οφειλές των νοικοκυριών προς Δημόσιο και τράπεζες, συνολικά το ληξιπρόθεσμο ιδιωτικό χρέος αγγίζει τα 210 δισ. ευρώ !!!


Στο δυσθεώρητο ποσό των 150 δισ ευρώ ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των επιχειρήσεων προς το Δημόσιο και τις τράπεζες, απειλώντας αφενός την ύπαρξη των ίδιων των εταιρειών, του χρηματοπιστωτικού συστήματος και αφετέρου το σύνολο της εθνικής οικονομίας.

ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ;;; ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ !!!

ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 9.000 ΕΩΣ 10.000 ΕΥΡΩ
Η επιβολή προστίμου από το ΙΚΑ για ανασφάλιστο εργαζόμενο 
που  δεν έχει αποτυπωθεί στους οικείους Πίνακες Προσωπικού !!!Με σκοπό την πάταξη της ανασφάλιστης εργασίας, η οποία, δυστυχώς, απαντάται ολοένα και συχνότερα στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια, η Πολιτεία έχει θεσπίσει αυστηρό θεσμικό πλαίσιο και ιδιαίτερα υψηλά πρόστιμα σε περίπτωση που βρεθεί ανασφάλιστος εργαζόμενος σε μία επιχείρηση, ήτοι εργαζόμενος που ενώ εργάζεται δεν έχει αποτυπωθεί στους οικείους Πίνακες Προσωπικού.

Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθ. Φ11321/11115/802/02-06-2014 Υπουργική Απόφαση, εκδοθείσα κατ’ εξουσιοδότηση διάταξης του άρθρου 20 Νόμου 4255/2014 αναφορικά με την τροποποίηση των αρμοδιοτήτων της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης ( Ε.ΥΠ.Ε.Α. ) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από την 1η Ιουνίου 2014, για την ανωτέρω παράβαση, ήτοι την Απασχόληση Εργαζομένου χωρίς αυτός να είναι δηλωμένος νόμιμα και ασφαλισμένος στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ορίζεται ως πρόστιμο, με την οικεία εκδιδόμενη Πράξη Επιβολής Προστίμου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, το οποίο προκύπτει ως εξής:
SSL Certificates