.

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ TO ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ !!!

ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ;;; ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ !!!

Τις τελευταίες ημέρες έχει γεμίσει ο τόπος από ιδρυτικές διακηρύξεις γραφικών, διαπλεκόμενων και τελειωμένων πολιτικών σκουπιδιών, που επιχειρούν και πάλι να μας αποπροσανατολίσουν και να μας εξαπατήσουν, προκειμένου να υφαρπάξουν ξανά την ψήφο μας. 
Δεν τσιμπάμε στα δολώματα που μας ρίχνουν με τα νέα τους ονόματα, σήματα και συνθήματα.
Ξαναδιαβάζουμε την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που εστιάζει στον σκληρό πυρήνα των προκλήσεων της ελληνικής κοινωνίας του σήμερα, της εθνικής μας οικονομίας και των πραγματικών προβλημάτων της καθημερινότητας του Πολίτη. 
Στηρίζουμε μόνον εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις και τα πρόσωπα που υιοθετούν τις θέσεις και τις προτάσεις μας, στηρίζοντας στην πράξη και όχι με κούφια λόγια, τον αγώνα και τις δράσεις μας.
Ψηφίζουμε αδέσμευτα, υπερκομματικά, πατριωτικά. 
Ψηφίζουμε υπερβατικά.
Ψηφίζουμε κόντρα στο λευκό και την αποχή, για να μη συναινέσουμε δια της σιωπής και της αδιαφορίας μας στο έγκλημα κατά της ζωής, της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς μας.  

H NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ !!! ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ !!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ !!!

<<Πόσα κιλά μαλάκας έπρεπε να είμαι για να στηρίξω τον ΓΑΠ ;;;>>
Αυτή ήταν η απάντηση που μας έδωσε πριν λίγα λεπτά τηλεφωνικά ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ, σε απάντηση ανάρτησης μας, που τον έφερε να στηρίζει τον ΓΑΠ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/01/2014.html


ΦΩΤΟ : ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΤΟ 2014 !!!

Όταν ακόμη δεν υπήρχε internet και on line πλατφόρμες συναλλαγών FOREX, με robots και bonus, που κερδοσκοπούν με τα νομίσματα με μόχλευση 1:500, οι υποτιμήσεις της δραχμής ήταν μονίμως διψήφιες !!!Σήμερα που υπάρχουν όλα αυτά, οι υποτιμήσεις της δραχμής θα θυμίζουν την πρώην Γιουγκοσλαβία την εποχή των βομβαρδισμών !!!
Τότε που παραγγέλναμε καφέ στο Βελιγράδι και βιαζόμασταν να πληρώσουμε το λογαριασμό, πριν ανακοινωθεί η επόμενη υποτίμηση και ακριβύνει για 3η φορά ο καφές εντός της ημέρας !!!

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ;;; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

Οι επιδοτούμενοι από τη διαπλοκή παπατζήδες της πολιτικής αυτή τη φορά παραπέμπουν τους Έλληνες στο Μαντείο των Δελφών, προκειμένου να ερμηνευθεί η "ξεκάθαρη" και "σαφής" αυτή φιλολαϊκή θέση τους για τους δανειολήπτες !!!

ΦΟΥΜΟ !!!

ΑΙΣΧΟΣ !!! ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ΜΙΣΘΟΙ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ !!!

Η βουλή έκανε το θαύμα της : 
Ακατάσχετο στους μισθούς και συντάξεις των βουλευτών !!!

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣΤΕΡΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!Την ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις των πολιτών κατάσχονται εις χείρας τρίτων με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς ούτε ακόμη επίδοση κατασχετηρίου εγγράφου, προκειμένου να μπορεί αυτό να προσβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, οι βουλευτές απολαμβάνουν ένα ακόμη προνόμιο !!!
ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ  ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ !!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφύεται το θέμα με τους μισθούς και τα λογής προνόμια που απολαμβάνουν οι βουλευτές (νυν και πρώην), τη στιγμή που οι μισθοί των λοιπών εργαζόμενων παίρνουν την κατιούσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, στη σειρά των ευνοϊκών διατάξεων που αφορούν τους μισθούς και τις συντάξεις των βουλευτών, προστίθεται και μια απόφαση σύμφωνα με την οποία παραμένουν στο απυρόβλητο τα έσοδά τους (τουτέστιν: ακατάσχετες και ανεκχώρητες), κάτι που ισχύει ακόμη και για καταδικασμένους ή προφυλακισμένους.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ από το καλοκαίρι του 2013, το Δ’ Τμήμα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους εξέδωσε κατά πλειοψηφία απόφαση, μετά από ερώτημα της Βουλής, σύμφωνα με την οποία:  << η βουλευτική αποζημίωση και οι λοιπές απολαβές των βουλευτών τυγχάνουν ανεκχώρητες και ακατάσχετες εις χείρας της Βουλής ως τρίτης, εκτός κι αν πρόκειται να ικανοποιηθούν απαιτήσεις διατροφής συζύγου ή απαιτήσεις του Δημοσίου, περίπτωση στην οποία επιτρέπεται η κατάσχεση έως ¼ της αποζημίωσης, και πάλι όμως υπό περιορισμούς.>>

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ !!!

Ο Απόστολος Γκλέτσος στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου !!!«Εξαιρετικά σοβαρή» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απ. Γκλέτσος, σε δήλωσή του την απόφαση Παπανδρέου για δημιουργία νέου κόμματος.
Ο κος Γκλέτσος σε δήλωσή του υπογραμμίζει ότι «Γνωρίζοντας ένα απαίσιο παρασκήνιο, προδοσία εκ των έσω από συγκεκριμένο πρόσωπο/α πιστεύουμε ότι θα πει την απόλυτη αλήθεια στο λαό».
«Θεωρούμε εξαιρετικά σοβαρή την απόφαση του ΓΑΠ να βρεθεί ενώπιον των συμπολιτών του και να ζητήσει την ετυμηγορία, Γνωρίζοντας ένα απαίσιο παρασκήνιο, προδοσία εκ των έσω από συγκεκριμένο πρόσωπο/α πιστεύουμε ότι θα πει την απόλυτη αλήθεια στο λαό».
ΠΗΓΗ
http://sknews.gr/permalink/26056.html

ΚΟΜΜΑ ΓΑΠ !!! ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ !!!

Παγκόσμιο ρεκόρ για το κομμα ΓΑΠ : 
7.000 μπινελίκια σε 7 ώρες !!! 
Δεν έχει προηγούμενο το πανηγύρι στο Facebook !!!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ GREXIT ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ MARIO DRAGHI !!!

Σας έχουμε πει και γράψει χιλιάδες πλέον φορές από το 2012, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ !!!
Τον μύθο αυτό τον συντηρούν μόνον οι παπαγάλοι της κινδυνολογίας και οι άσχετοι με την Συνθήκη της ΕΕ και την τροποποίηση του άρθρου 50 αυτής κατά τη Σύνοδο της Λισσαβώνας το 2007 !!!

Η ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΕ !!!

Το λένε τα ίδια τα κείμενα της ΕΚΤ και της Τράπεζας της Ελλάδος !!!
Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ΠΟΤΕ η ΕΚΤ και η ΤτΕ δεν μίλησαν για έξοδο από το ευρώ !!!

Μ. Ντράγκι: Δεν πρόκειται να γίνει διάσπαση της Ευρωζώνης !!!
 "Γι' αυτό και δεν έχουν plan B" τόνισε !!!

Ντράγκι: Δεν πρόκειται να γίνει διάσπαση της Ευρωζώνης


Το ρίσκο να μην καταφέρει η ΕΚΤ να διατηρήσει την νομισματική σταθερότητα είναι τώρα μεγαλύτερο απ' ότι έξι μήνες πριν, υποστήριξε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα, Handelsblatt, η οποία αναμένεται να δημοσιευτεί σήμερα.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την Παρασκευή την πτώση του ευρώ στο $1,2035, σε νέο χαμηλόαπό τον Ιούνιο του 2010.

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Ερωτηθείς για τι θα πρότεινε στα ελληνικά κόμματα ενόψει των επικείμενων εκλογών και της ενδεχόμενης διακοπής των μεταρρυθμίσεων από μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,το μόνο που απάντησε ήταν:

«Οι ψηφοφόροι στην Ελλάδα καλούνται να αποφασίσουν τώρα για τη σύνθεση του κοινοβουλίου και της κυβέρνησης».

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 !!!

Θέλει να τιμωρήσει τον ΓΑΠ επειδή, αφού πρώτα παρέδωσε την Ελλάδα στα νύχια της διεθνούς κερδοσκοπίας και την οδήγησε στο Μνημόνιο, τώρα έχει το θράσσος να ιδρύσει και κόμμα, υπερασπιζόμενος τα εγκλήματα που διέπραξε μαζί με τους Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου και Προβόπουλο !!!

ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ;;;
Την έχετε ήδη έτοιμη και μάλιστα με πόρισμα, που εκκρεμεί επί 4 ολόκληρα χρόνια στην προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :Η επίσημη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ με τη δημιουργία του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου συνεπιφέρει γενικότερες πολιτικές εξελίξεις !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Μια από αυτές είναι η αναβίωση της συζήτησης για Εξεταστική Επιτροπή με θέμα το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο. 
Υπενθυμίζεται ότι αυτή την είχε προτείνει και μάλιστα με έμφαση και δεσμευτικό τρόπο πριν τις εκλογές του 2012 ο Αντώνης Σαμαράς, για να την... ξεχάσει αμέσως μετά, όταν χρειάστηκε τις ψήφους του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργία. Έκτοτε τα Μέσα Ενημέρωσης που στήριζαν την απερχόμενη συγκυβέρνηση, φρόντισαν ώστε η δέσμευση Σαμαρά να... ξεχαστεί.

Τώρα, όμως, η ανακοίνωση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, επιτρέπει στον Ευάγγελο Βενιζέλο να εμφανισεί τον μεγάλο εσωπαραταξιακό του αντίπαλο ως "τον άνθρωπο που μας έβαλε στο Μνημόνιο", και να κρατήσει για τον εαυτό του την εικόνα εκείνου που "συντελεί ώστε να βγούμε από το Μνημόνιο".

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΟΤΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ !!!

Φωνάζουμε από το καλοκαίρι του 2014 ότι η σύνδεση της ρύθμισης των κόκκινων με αυτή των οφειλών σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, μέσω του ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, θα οδηγούσε τους δανειολήπτες σε αδιέξοδο !!!

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/11/ayto-einai-to.html
Από Δευτέρα 05/01/2015, ξαναρχίζει η μαζική έκδοση διαταγών πληρωμής και οι πλειστηριασμοί πρώτης και κύριας κατοικίας, των οποίων η προστασία λήγει την 31/12/2014 !!!
Μοναδική λύση για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς μας, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των Δανείων μας και τη διεκδίκηση Αποζημίωσης 95.000 ευρώ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

GRAZIE GIANNI PITTELLA !!! ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ !!!

Για ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της Τρόικα στην Ελλάδα μιλάει ο Πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, που εκπροσωπεί σήμερα 191 βουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο !!!
Καλά ακούσατε !!!
ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ !!!
Δεν το λέμε πλέον μόνον εμείς !!!
Το δηλώνουν επίσημα κορυφαίοι Ευρωπαίοι παράγοντες, όπως ο GIANNI PITTELLA !!!
Δηλαδή ο Πρόεδρος και πολιτικός προϊστάμενος των ΓΑΠ, Βενιζέλου, Λοβέρδου, Χρυσοχοϊδη, Σκανδαλίδη, Καϊλή, Ανδρουλάκη, κλπ στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ και στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!! 


Ο GIANNI PITTELLA του Ιταλικού Δημοκρατικού Κόμματος (PDI) και ιδρυτής του Κινήματος LABORATORIO DEMOCRATICO (LabDem), που αποτελεί την πρώτη επίσημη ευρωπαϊκή συνεργασία του Κίνηματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, προκειμένου ο αγώνας κατά της ασυδοσίας του τραπεζικού συστήματος να καταστεί επίσημη ατζέντα του Ευρωκοινοβουλίου !!! ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

11/08/2014 : Στα Κεντρικά Γραφεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, από αριστερά, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ και PASQUALE TORTELLA, επισημοποιούν τη συνεργασία των κινημάτων ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ και LABORATORIO DEMOCRATICO.
ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ,
Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!

Pittella: The democratic future of Greece is in the hands of the Greek people
Pittella: The democratic future of Greece is in the hands of the Greek people
Following the third round of voting for a new president, the Greek government announced a general election which will be held on 25 January 2015.
The president of the Socialists and Democrats Group in the European Parliament, Gianni Pittella, stated:
“The democratic future of Greece is now back in the hands of the Greek people with elections to be held on 25 January 2015.
“We call for unity and responsibility from all progressive and pro-European forces in order to ensure that Greece can proceed with a strong government capable of managing the economic crises and providing its people with greater social justice. This would be the best answer to the Troika and to all Eurosceptic forces, not just in Greece but throughout Europe.
“It is abundantly clear that the dictatorial path laid out by the Troika has not and will not lead anywhere. On the contrary, it has caused only more exasperation for people who have already been badly affected by five years of austerity measures.”

ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ !!!

Embedded image permalink

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ 'ΣΥΡΙΖΑ' !

Θέλουμε όρθια την Ελλάδα !!!  
Το 2014 της ΝΔ κατέληξε σε εθνική αποτυχία !!!
Το 2015 του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μεγάλο ρίσκο.....

Ας αφήσουμε στην άκρη τα ηλίθια διλήμματα που πυροδοτούν προεκλογικά τα κυβερνητικά κομματικά αρχηγεία της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και τις ψευδονάρκες περί Grexit, bank run κλπ.

Το 2015....η Ελλάδα θα βρεθεί σε ζώνη τεράστιου ρίσκου αλλά...δεν υπάρχει θέμα χρεοκοπίας ή εξόδου από το ευρώ..

Θέλουμε όρθια την Ελλάδα, όχι δουλοπρεπώς συρόμενη σε ένα πρόγραμμα λιτότητας αδιέξοδο.
Θέλουμε όρθια την Ελλάδα, χωρίς να διακυβευτεί η τύχη της Ελλάδος.
Θέλουμε όρθια την Ελλάδα, χωρίς πολιτικούς τσαρλατάνους που στον βωμό της μικροπολιτικής τους, καθίστανται αδίστακτοι ρισκάροντας τα πάντα.

Όσοι μιλούν για χρεοκοπία, όσοι μιλούν για bank run, όσοι ποντάρουν στον φόβο, όσοι επιχειρηματολογούν για χάος, Grexit και καταστροφή και χρεοκοπία δεν είναι πατριώτες είναι ποταμά πολιτικά υποκείμενα που πρέπει να απομονωθούν.

Θέλουμε όρθια την Ελλάδα αλλά τι είδους Ελλάδα θέλουμε;
Στις 25 Ιανουαρίου του 2015 ο ελληνικός λαός προσέρχεται στις κάλπες εν μέσω διλημμάτων, εν μέσω σεναρίων καταστροφής, εν μέσω άθλιας πολιτικής προπαγάνδας για χάος και καταστροφή.
Για να απαντήσουμε στο ερώτημα τι είδους Ελλάδα θέλουμε θα πρέπει να δούμε τι καταφέραμε το 2014 και σε τι προσβλέπουμε το 2015.
Το 2014 μπορεί να χωριστεί σε δύο περιόδους
Στο πρώτο εξάμηνο η Ελλάδα σημείωσε πρόοδο, σημειώθηκε το υψηλό έτους και ετών στο χρηματιστήριο στις 1377 μονάδες, οι αποδόσεις των ομολόγων υποχώρησαν κατακόρυφα στο 5,47% έφθασε η 10ετία τέλη Ιουλίου του 2014.
Καλλιεργήθηκε μια προσδοκία μετά τις επιτυχημένες αυξήσεις κεφαλαίου των τραπεζών ότι η Ελλάδα αλλάζει προσελκύει το διεθνές κεφάλαιο, ενώ υπήρχαν και θετικά μηνύματα από το μέτωπο της μακροοικονομίας ειδικά της πορείας του ΑΕΠ.
Στο δεύτερο εξάμηνο όμως ξεκίνησε μια περίοδος φθοράς που ήταν έντονη στο χρηματιστήριο και επεκτάθηκε σε όλη την οικονομία μετά την μονομερή απόφαση της Ελλάδος να βγει από τα μνημόνια.
Ήταν σημείο καμπής για την Ελλάδα καθώς κατέρρευσε ο μύθος ότι ο Σαμαράς ο έλληνας πρωθυπουργός απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των Ευρωπαίων, της Γερμανίας και των αγορών.
Η κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μετά την ήττα στις ευρωεκλογές του Μάιου του 2015 υπέπεσε σε απίστευτα πολιτικά λάθη, λόγω της πίεσης που ασκούσε η ρητορεία του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από τα μνημόνια.
Η κυβέρνηση και ο Σαμαράς σύρθηκαν από τον πολιτικό φόβο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί στην πολιτική και σχεδίασαν ένα φαιδρό, ένα γελοίο σχέδιο μονομερούς εξόδου από τα μνημόνια ερήμην των πάντων.
Ευρώπη και αγορές κινήθηκαν άκρως επιθετικά στην Ελλάδα και εκεί όπου όλα – πλασματικά – έβαιναν καλώς αποδείχθηκε ότι η Ελλάδα ήταν ξυπόλυτη στα αγκάθια κατά το λαϊκώς λεγόμενο.
Χωρίς οικονομικά εφόδια, χωρίς τεχνικά εφόδια η Ελλάδα ήρθε σε σύγκρουση με την ΕΕ, το ΔΝΤ και τις αγορές και το αποτέλεσμα ήταν η βίαιη απομόνωση της Ελλάδος από τις αγορές.
Βίαιη απομόνωση.
Άρα η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να επικαλείται επιχειρήματα περί σταθερότητας….γιατί στις 16 Οκτωβρίου του 2014 το 10ετές ομόλογο έφθασε στο 9,3% όσο είναι περίπου την τρέχουσα περίοδο 9,65%.
Ταυτόχρονα η Ελλάδα έχασε τα πολιτικά της ερείσματα στην Ευρώπη και ειδικά στην Γερμανία.
Η Τρόικα δεν δεχόταν να έρθει στην Αθήνα και η ελληνική αντιπροσωπεία συρόταν στο Παρίσι.
Η Γερμανία και ο Wolfgang Schäuble o υπουργός Οικονομικών δεν καταδεχόταν να απαντήσει στις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις του Σαμαρά.
Ο διασυρμός της Ελλάδος συνεχιζόταν.
Η Ελλάδα λοιπόν ενώ ξεκίνησε με προσδοκίες το 2014 κατέληξε σε φιάσκο σε εθνική αποτυχία.
Καθ΄ όλο το 2014, οι αναφορές της κυβέρνησης ότι…διεκδικεί μόνο…πιστοποιητικό βιωσιμότητας για το μείζον θέμα του χρέους, καταδείκνυε ότι οι «πατριώτες πολιτικοί μας» είχαν απεμπολήσει κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθεί μια βιώσιμη λύση.
Πολιτικοί όπως ο Βενιζέλος υποστήριζαν ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται αναδιάρθρωση χρέους…γιατί απλά έχει βιώσιμο χρέος.
Δεν έγινε ο Βενιζέλος ειδικός περί του χρέους, γνώριζε ότι η Γερμανία, είχε ξεκαθαρίσει ότι το θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους έχει κλείσει και είχε περάσει στους έλληνες το μήνυμα να εγκαταλείψουν άρον άρον τις απαιτήσεις για το χρέος.
Η κυβέρνηση της ΝΔ και του Σαμαρά ήταν κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας στο θέμα του χρέους, απεμπόλησε τα δικαιώματα της χώρας ερήμην των πολιτών.
Και ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ερήμην των ελλήνων ξεπουλήσει την λύση του χρέους, αποφάσισε να υιοθετήσει την στρατηγική «να τα έχουμε καλά με την Γερμανία να λέμε σε όλα ναι και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».
Στην αργκό…η πολιτική αυτή στρατηγική ονομάζεται εθνική δουλοπρέπεια, ονομάζεται μειοδοσία, ονομάζεται έκπτωση εθνικής κυριαρχίας.
Όμως αν αυτή η στρατηγική ήταν επιτυχής…για το καλό της Ελλάδος…γιατί στο τέλος η Γερμανία άδειασε την Ελλάδα;
Γιατί οι αγορές άδειασαν την Ελλάδα;
Γιατί οι αγορές άδειασαν τον Σαμαρά τον έλληνα πρωθυπουργό;
Να θυμίσουμε σε όσους έχουν επιλεκτική μνήμη ότι το ελληνικό χρηματιστήριο κατέρρευσε, στην κυριολεξία κατέρρευσε την ημέρα που ο Σαμαράς ανακοίνωσε ότι επισπεύδει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2014.
Τότε δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, Grexit, χρεοκοπία και άλλες ανοησίες και προπαγάνδες χειρίστου είδους.
Υπήρχε μόνο η επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Οι αγορές τιμώρησαν την κυβέρνηση Σαμαρά τον Οκτώβριο και έδειξαν ότι δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση Σαμαρά τον Δεκέμβριο.
Το 2014 ενώ ξεκίνησε με προσδοκίες κατέληξε σε φιάσκο κατέληξε σε εθνική τραγωδία, σε πολιτική αποτυχία , σε εθνική αποτυχία.
Άρα τα πεπραγμένα του Σαμαρά και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα γνωρίζουμε….κατέληξαν σε αποτυχία σε εθνική αποτυχία.
Χωρίς ωραιοποιήσεις, χωρίς διαθέσεις σκληρής κριτικής Σαμαράς και κυβέρνηση ξεκίνησαν το 2014 με μεγάλες προσδοκίες και κατέληξαν σε εθνική αποτυχία.
Το 2014 τελείωσε με την Εθνική αποτυχία να κυριαρχεί και αυτό στην διαφημιστική της εκστρατεία η ΝΔ όσο και να προσπαθεί δεν θα μπορέσει να το συγκαλύψει.
Σε αυτή την Εθνική αποτυχία συμπεριλαμβάνονται και κινήσεις πολιτικής εκδίκησης αντιπάλων όπως η Χρυσή Αυγή, κινήσεις αναξιοπρέπειας όπως η αντικατάσταση Προβόπουλου στην ΤτΕ, αποτυχημένες πολιτικές όπως ο ΕΝΦΙΑ και πολλά άλλα που έδειχναν…την παρακμή έδειχναν ότι η Ελλάδα κατρακυλούσε στον κατήφορο της παρακμής και της αποτυχίας.
Το 2014…είχε ειδικά στο τέλος πολύ αποτυχία.

Το 2015 του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έτος μεγάλου ρίσκου

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 25/01/2015, ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 !!!

Σ' αυτές τις εκλογές δεν χρειάζεται να ακούσετε ούτε τις κονσερβοποιημένες θέσεις των κομμάτων, ούτε τις ξύλινες ομιλίες των πολιτικών αρχηγών !!!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ !!!

Αυτά που θα ακούσετε, σας φτάνουν και σας περισσεύουν για να ψηφίσετε σωστά !!!
Είστε είστε δεξιοί, είτε αριστεροί !!!ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ !!!

ΤΑ 4 ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

Γράφει ο Πάνος Παναγιώτου

Τέσσερα ψέματα για το ενδεχόμενο τραπεζικής κρίσης !!!

Κινδυνεύει, όντως, το ελληνικό τραπεζικό σύστημα το 2015 με μία κρίση που μπορεί να επιφέρει την κατάρρευση του; 
Μπορεί οι ελληνικές τράπεζες να αντιμετωπίσουν τη μοίρα των κυπριακών; 
Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα για τις τράπεζες;
Ψέμα 1ο: Ελλείψει οικονομικού προγράμματος η ΕΚΤ θα σταματήσει να δέχεται τις κρατικές εγγυήσεις για την παροχή ρευστότητας στις τράπεζες. Αν υπάρξει οικονομικό πρόγραμμα θα τις δεχτεί.
Σύμφωνα με την απόφαση 2013/6 της ΕΚΤ που ελήφθη στις 22 Μαρτίου 2013, οι κρατικές εγγυήσεις που καταθέτουν οι τράπεζες για την άντληση ρευστότητας από την ΕΚΤ,  θα πάψουν να γίνονται δεκτές από 1ης Μαρτίου 2015. Αυτή είναι μία απόφαση που ελήφθη πριν από δεκαεπτά μήνες, ισχύει για όλη την ευρωζώνη και είναι άσχετη των όποιων πολιτικών εξελίξεων σε ένα κράτος μέλος της. Με άλλα λόγια είτε υπάρχει οικονομικό πρόγραμμα είτε όχι, είτε κυβερνά την Ελλάδα το ένα ή το άλλο κόμμα, όποιος βρίσκεται στην εξουσία την  1η Μαρτίου του 2015 θα κληθεί να αντιμετωπίσει το ίδιο και το αυτό πρόβλημα της υποκατάστασης των κρατικών εγγυήσεων με άλλα περιουσιακά στοιχεία τα οποία η ΕΚΤ θα μπορεί να κάνει αποδεκτά.
Ψέμα 2ο: Αν η ΕΚΤ πάψει να δέχεται τις κρατικές εγγυήσεις οι τράπεζες θα καταρρεύσουν
Οι ελληνικές τράπεζες έχουν μειώσει την εξάρτηση τους από την EKT κοντά στο 12% των περιουσιακών τους στοιχείων, πολύ περισσότερο από τον αρχικό στόχο για μείωση της στο 15% μέχρι το 2017. Η μόνη τους εξάρτηση από την ΕΚΤ, σήμερα, είναι μέσω των συνήθων πράξεων ρευστότητας, απ’ όπου και έχουν δανειστεί 44 δις ευρώ, καταθέτοντας προς αυτόν το σκοπό, μεταξύ άλλων, κρατικές εγγυήσεις ύψους 25 δις ευρώ.
Όταν η ΕΚΤ πάψει να δέχεται αυτές τις εγγυήσεις για την παροχή ρευστότητας την 1η Μαρτίου 2015, τότε υπάρχει λύση για να μην διαταραχθεί η ρευστότητα στο ελάχιστο. Αυτή είναι η αντικατάσταση των κρατικών εγγυήσεων ύψους 25 δις ευρώ που η ΕΚΤ δέχεται τώρα με κούρεμα,  με το απόθεμα των 18 δις ευρώ σε ομόλογα του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τα οποία έχουν, ακέραια, στα χαρτοφυλάκια τους οι τράπεζες και στα οποία η ΕΚΤ δε μπορεί να επιβάλλει κούρεμα. Τα ομόλογα αυτά βαθμολογούνται με ΑΑΑ και είναι  τα ασφαλέστερα που διαθέτει η Ευρωζώνη, καθώς έχουν την εγγύηση όλων των κρατών της, αθροιστικά.  Η ΕΚΤ είναι υποχρεωμένη να τα δεχτεί  και ήδη αυτό συμβαίνει, αφού οι ελληνικές τράπεζες έχουν καταθέσει στην ΕΚΤ αντίστοιχα ομόλογα του ΤΧΣ ύψους 17 δις ευρώ, από τα 37,6 δις ευρώ που κατέχουν συνολικά.
Έτσι, ο ισχυρισμός πως οι ελληνικές τράπεζες θα καταρρεύσουν αν η ΕΚΤ πάψει να δέχεται τις  κρατικές εγγυήσεις είναι παντελώς ανυπόστατος
Ψέμα 3ο : Αν υπάρξει διαφωνία με την ΕΚΤ η Ελλάδα θα πάθει ό,τι και η Κύπρος
Μετά από ένα πανηγυρικό «όχι» στο Μνημόνιο, το Μάρτιο του 2013 η κυβέρνηση Αναστασιάδη προέβη σε μία άτακτη υποχώρηση στις πιέσεις της Τρόικας, αποδεχόμενη το Μνημόνιο και το κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων,  μόλις η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έστειλε το σκληρό μήνυμα πως θα πάγωνε την πρόσβαση των κυπριακών τραπεζών στον “ELA”.
Ο ELA είναι το τελευταίο νομισματικό εργαλείο / καταφύγιο των τραπεζών που δεν έχουν επαρκή ρευστότητα και που δεν μπορούν να την εξασφαλίσουν ούτε μέσω δανεισμού απ’ τις αγορές, γιατί είναι αποκλεισμένες, ούτε μέσω της συνήθους συμμετοχής τους σε πράξεις ρευστότητας  της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που αυτή θέτει. Το Μάρτιο του 2013 δύο συστημικές τράπεζες της Κύπρου εξαρτώνταν πλήρως για τη ρευστότητα τους από τον ELA.
Ο ELA ενεργοποιείται από την εθνική κεντρική τράπεζα η οποία και αναλαμβάνει την ευθύνη της παραχώρησης ρευστότητας σε φερέγγυες τράπεζες μέσω αυτού του μηχανισμού, ζητώντας και  λαμβάνοντας  τις εξασφαλίσεις που η ίδια θεωρεί ως ικανοποιητικές. Έτσι, το ρίσκο τυχόν ζημιών από ενδεχόμενη κατάρρευση μιας τράπεζας αναλαμβάνεται από την εθνική κεντρική τράπεζα, η οποία βαρύνεται και από τις υποχρεώσεις της προς το Ευρωσύστημα.
Έτσι το πάγωμα πρόσβασης στον ELA από την  ΕΚΤ θα οδηγούσε σε πτώχευση τις δύο κυπριακές τράπεζες  και στην υποχρέωση της κεντρικής τράπεζας της χώρας να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της στο ευρωσύστημα, κάτι που δε θα μπορούσε να κάνει καθώς δε διέθετε τα κεφάλαια, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει  η ίδια με πτώχευση και το τραπεζικό σύστημα με κατάρρευση.
Η κατάσταση των ελληνικών τραπεζών σήμερα, ουδεμία σχέση έχει με την αντίστοιχη των κυπριακών το 2013. Πράγματι, στο ζενίθ της ελληνικής κρίσης η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από τον ELA είχε φτάσει στα 124 δις ευρώ. Από το Μάιο του 2014, όμως, η εξάρτηση από τον ELA μηδενίστηκε. Οι ελληνικές τράπεζες δεν λαμβάνουν ούτε ένα ευρώ έκτακτης ρευστότητας από την ΕΚΤ και επομένως καμία ελληνική τράπεζα δεν κινδυνεύει από τη διακοπή αυτής της ρευστότητας ενώ και η Τράπεζα της Ελλάδας δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντι στο ευρωσύστημα.
Έτσι, το επιχείρημα πως η Ελλάδα θα βαδίσει στα χνάρια της Κύπρου είναι παντελώς ανυπόστατο αν όχι κακόβουλο.
Ψέμα 4ο: Το τραπεζικό σύστημα διατρέχει τον ίδιο κίνδυνο με αυτόν στις εκλογές του 2012
Το καλοκαίρι του 2012 οι ελληνικές τράπεζες εξακολουθούσαν να κατέχουν ελληνικά κρατικά ομόλογα ενώ η ανακεφαλαιοποίηση τους απείχε πολύ από το να ολοκληρωθεί.
Σήμερα, αντιθέτως,  οι ελληνικές τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί πλήρως  και όπως σημειώθηκε παραπάνω, κατέχουν και 37,6 δις ομολόγων του ΤΧΣ, βαθμολογίας ΑΑΑ, ενώ δεν έχουν καμία έκθεση σε κρατικά ομόλογα ούτε σε ύψος  ενός ευρώ, αφού τα πούλησαν όλα στην επαναγορά χρέους στα τέλη του 2012.
Επιπλέον, το καλοκαίρι του 2012 η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν είχε ολοκληρωθεί
Ακόμη, οι ελληνικές τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί πλήρως και τέλος, όπως σημειώθηκε παραπάνω, κατέχουν και 37,6 δις ομολόγων του ΤΧΣ, βαθμολογίας ΑΑΑ.
* Ο Πάνος Παναγιώτου είναι τεχνικός αναλυτής χρηματιστηριακών αγορών, εκδότης τουwww.analitis.gr , διευθυντής της Ελληνικής Κοινότητας Τεχνικών Αναλυτών στην Αγγλία (www.ekta.gr)  και διευθυντής εκπαίδευσης και έρευνας της Enalos LTD στο Λονδίνο. 

ARMAGEDON !!! ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ MAGAZINO ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ : Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ !!! ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΡΕΕΕΕ !!!

Αμάρτησα για το παιδί μου έλεγαν κάποτε οι milf βίζιτες.......ψάχοντας έτσι έναν εύσχημο τρόπο για να πουν στον κόσμο ότι είναι πουτάνες !!!
Με τα χρόνια, ακόμη και οι πουτάνες απενοχοποιήθηκαν !!!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ !!!
Έτσι λοιπόν ψάχνει άλλοθι στα δήθεν εθνικά κεφάλαια, για να ανακοινώσει με τον ελεεινό αυτό τρόπο την είδηση ότι θα είναι και αυτός, μαζί με τους υπόλοιπους πρόθυμους του ΝΑΙ στον Σταύρο Δήμα,  υποψήφιος
με τη ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές !!!Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛΛ ΤΟ 2012, ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ "ΚΑΘΑΡΟΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛΛ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!
Εκβίασε τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ο οποίος βλακωδώς τον ανέχθηκε, αντί να τον πάρει με τις κλωτσιές και να τον πετάξει εκτός κόμματος και ΚΟ !!!
Και ανέλαβε την εργολαβία της διάλυσης των ΑΝΕΛΛ, που ενώ μπορούσαν για πλάκα να είναι σήμερα στο 15%, για χάρη των διάφορων Νταβρήδων χαροπαλεύουν στο περιθώριο του 3% !!!
Και αν σήμερα οι ΑΝΕΛΛ διασώζονται ακόμη δημοσκοπικά, αυτό είναι χάρη στην παρουσία του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ στην ΚΟ, 
ενώ ο μέγας πατριώτης ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ, στηρίζει ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, δηλαδή ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΝΠ !!! 

Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις !!!
ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/12/blog-post_28.html

 Το καφεδάκι ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΒΡΗ να μην ξεχάσεις και συ, μαζί με τους άλλους, στον Κυβερνήτη ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!


ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
Σιγά να μην αφήσουν οι λακέδες του Σαμαρά, που απολογούνται για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης επί 2,5 ολόκληρα χρόνια και τρώνε γιαούρτια και ξύλο στα καφενεία όλης της χώρας, να εκλεγούν βουλευτές οι τζάμπα μάγκες της βουλής, αυτοί που αγόρασαν αντιμνημονιακά ένσημα μόνο και μόνο για να παζαρέψουν την ψήφο τους για τον ΠτΔ και τη θέση τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ !!!


Όσο για τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ισχύουν τα χθεσινά !!!
Αν μας άκουγε όταν του τα λέγαμε, σήμερα, αντί για παιδονόμος του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν πραγματικός ρυθμιστής του πολιτικού σκηνικού, με διψήφιο ποσοστό !!!

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ !!!

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ;;;


Το ότι η τρόικα αποφάσιζε και η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εκτελούσε είναι γνωστό. Το ότι όμως θα διαπραγματευόταν η κυβέρνηση και συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με τους δανειστές μία παράταση 2-3 ημερών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, αυτό είναι ανήκουστο.

Είναι δείγμα πάντως της πολιτικής που υπόσχεται ο Αντώνης Σαμαράς στους Έλληνες πολίτες για να τον ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου να τους ξανακυβερνήσει και να τους οδηγήσει στην… έξοδο από το μνημόνιο και στην απομάκρυνση της τρόικας. Πρόκειται για φαιδρότητες.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν καταφέρει να κυβερνήσει όπως δείχνουν οι δημοσκοήσεις, είναι όμως δεδομένο ότι η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά είναι «καρφωμένη» στην πολιτική παράδοσης των πάντων στους δανειστές. Πολιτική που οδηγεί το κόμμα στη συντριβή στις επικείμενες εκλογές.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, η εκλεκτή της κυβέρνησης Κ. Σαββαϊδου, επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, διαπραγματεύεται με την τρόικα για παράταση 2 έως 3 ημερών στην καταβολή των τελών κυκλοφορίας που κανονικά πρέπει να καταβληθούν έως σήμερα τα μεσάνυχτα.

Η απόφαση περί παράτασης ή μη αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο έως το μεσημέρι. Υπάρχει δηλαδή ενδεχόμενο η τρόικα να απορρίψει και αυτό το αίτημα της κυβέρνησης. Πόσο πιο χαμηλά μπορούν να μας πάνε;

Εάν δεν δοθεί παράταση οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα πρέπει να πληρώσουν έως σήμερα τα μεσάνυχτα τα τέλη κυκλοφορίας, μέσω internet, αλλιώς θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο ίσο με το ύψος των ετήσιων τελών.

Όσοι δεν θέλουν να τα πληρώσουν μέσω internet αλλά μέσω ΕΛΤΑ, τα τελευταία ανακοίνωσαν πως έως τις 6 σήμερα το απόγευμα, 31 Δεκεμβρίου, μπορούν να εξοφληθούν οι βεβαιωμένες οφειλές στο αυτοματοποιημένο δίκτυο Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο.

Ήδη, από το πρωί σχηματίζονται ουρές σε τράπεζες και ΕΛΤΑ από ανθρώπους που δεν είχαν να πληρώσουν έως τώρα και μάζεψαν την τελευταία στιγμή χρήματα ή από αυτούς που εξαπατήθηκαν από την κυβέρνηση που τους υποσχέθηκε τροπολογία για πληρωμή τελών κυκλοφορίας με το μήνα, αλλά ποτέ αυτό δεν έγινε.

Προτίμησε η κυβέρνηση να περάσει δεκάδες ρουσφετολογικές τροπολογίες αλλά αυτή όχι, στέλνοντας τους πολίτες να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίες με την υπόσχεση ότι θα μπορούν να τις πάρουν και να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας για όσο διάστημα επιθυμούν, αλλά την τελευταία στιγμή τους… πούλησε.

TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ FM VOICE ΤΗΣ 31/12/2014 !!! ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ !!!

ΕΒΓΑΛΑΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ !!!

Το αφεντικό του ΣΔΟΕ καταστρέφει έγγραφα και φακέλους !!!
Εξαφανίζονται φορολογικές υποθέσεις κολητών, χορηγών και νταβατζήδων, με αποτέλεσμα η επόμενη κυβέρνηση να μην έχει άμεση δυνατότητα είσπραξης εσόδων από φοροδιαφυγή, λίστες κλπ. !!!Στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο περνά προεκλογικά η αρμοδιότητα καταστροφής των εγγράφων του ΣΔΟΕ! 
Δηλαδή ο έμπιστος του Σαμαρά πρώην έφορος Μεσσήνης θα μπορεί να καταστρέφει όσα έγγραφα δεν του αρέσουν, όποιες εντολές θεωρεί ότι μπορεί να τον εμπλέξουν, όποιες αποφάσεις θέλει!!!
Από χθες με υπουργική απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης ο διοικητής του ΣΔΟΕ αποκτά
την δυνατότητα καταστροφής εγγράφων και στοιχείων του ΣΔΟΕ. Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β’) δημοσιεύθηκε η υπουργική άποφαση όπου στο άρθρο 1 παρ. ιδ μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα για «έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και λοιπών στοιχείων των συγκεντρωτικών αρχείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Διεύθυνσης».

Αυτά ξέρει ο Αλ. Τσίπρας και τη Δευτέρα του έλεγε «μη διανοηθείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ούτε ένα δημόσιο έγγραφο. Μην διανοηθείτε να πειράξετε τίποτα από τους φακέλους στα συρτάρια των υπουργείων».

Διαβάστε ΕΔΩ την υπουργική απόφαση :

SSL Certificates