.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ !!!

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ;;;


Το ότι η τρόικα αποφάσιζε και η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εκτελούσε είναι γνωστό. Το ότι όμως θα διαπραγματευόταν η κυβέρνηση και συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με τους δανειστές μία παράταση 2-3 ημερών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, αυτό είναι ανήκουστο.

Είναι δείγμα πάντως της πολιτικής που υπόσχεται ο Αντώνης Σαμαράς στους Έλληνες πολίτες για να τον ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου να τους ξανακυβερνήσει και να τους οδηγήσει στην… έξοδο από το μνημόνιο και στην απομάκρυνση της τρόικας. Πρόκειται για φαιδρότητες.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν καταφέρει να κυβερνήσει όπως δείχνουν οι δημοσκοήσεις, είναι όμως δεδομένο ότι η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά είναι «καρφωμένη» στην πολιτική παράδοσης των πάντων στους δανειστές. Πολιτική που οδηγεί το κόμμα στη συντριβή στις επικείμενες εκλογές.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, η εκλεκτή της κυβέρνησης Κ. Σαββαϊδου, επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, διαπραγματεύεται με την τρόικα για παράταση 2 έως 3 ημερών στην καταβολή των τελών κυκλοφορίας που κανονικά πρέπει να καταβληθούν έως σήμερα τα μεσάνυχτα.

Η απόφαση περί παράτασης ή μη αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο έως το μεσημέρι. Υπάρχει δηλαδή ενδεχόμενο η τρόικα να απορρίψει και αυτό το αίτημα της κυβέρνησης. Πόσο πιο χαμηλά μπορούν να μας πάνε;

Εάν δεν δοθεί παράταση οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα πρέπει να πληρώσουν έως σήμερα τα μεσάνυχτα τα τέλη κυκλοφορίας, μέσω internet, αλλιώς θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο ίσο με το ύψος των ετήσιων τελών.

Όσοι δεν θέλουν να τα πληρώσουν μέσω internet αλλά μέσω ΕΛΤΑ, τα τελευταία ανακοίνωσαν πως έως τις 6 σήμερα το απόγευμα, 31 Δεκεμβρίου, μπορούν να εξοφληθούν οι βεβαιωμένες οφειλές στο αυτοματοποιημένο δίκτυο Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο.

Ήδη, από το πρωί σχηματίζονται ουρές σε τράπεζες και ΕΛΤΑ από ανθρώπους που δεν είχαν να πληρώσουν έως τώρα και μάζεψαν την τελευταία στιγμή χρήματα ή από αυτούς που εξαπατήθηκαν από την κυβέρνηση που τους υποσχέθηκε τροπολογία για πληρωμή τελών κυκλοφορίας με το μήνα, αλλά ποτέ αυτό δεν έγινε.

Προτίμησε η κυβέρνηση να περάσει δεκάδες ρουσφετολογικές τροπολογίες αλλά αυτή όχι, στέλνοντας τους πολίτες να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίες με την υπόσχεση ότι θα μπορούν να τις πάρουν και να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας για όσο διάστημα επιθυμούν, αλλά την τελευταία στιγμή τους… πούλησε.
Τώρα διαπραγματεύεται με την τρόικα για 2-3 ημέρες παράταση στα τέλη κυκλοφορίας. Η απόλυτη ξεφτίλα γι’ αυτούς που θέλουν να διεκδικήσουν και πάλι την ψήφο του λαού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates