.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ : Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ !!! ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΡΕΕΕΕ !!!

Αμάρτησα για το παιδί μου έλεγαν κάποτε οι milf βίζιτες.......ψάχοντας έτσι έναν εύσχημο τρόπο για να πουν στον κόσμο ότι είναι πουτάνες !!!
Με τα χρόνια, ακόμη και οι πουτάνες απενοχοποιήθηκαν !!!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ !!!




Έτσι λοιπόν ψάχνει άλλοθι στα δήθεν εθνικά κεφάλαια, για να ανακοινώσει με τον ελεεινό αυτό τρόπο την είδηση ότι θα είναι και αυτός, μαζί με τους υπόλοιπους πρόθυμους του ΝΑΙ στον Σταύρο Δήμα,  υποψήφιος
με τη ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές !!!



Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛΛ ΤΟ 2012, ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ "ΚΑΘΑΡΟΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛΛ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!
Εκβίασε τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ο οποίος βλακωδώς τον ανέχθηκε, αντί να τον πάρει με τις κλωτσιές και να τον πετάξει εκτός κόμματος και ΚΟ !!!
Και ανέλαβε την εργολαβία της διάλυσης των ΑΝΕΛΛ, που ενώ μπορούσαν για πλάκα να είναι σήμερα στο 15%, για χάρη των διάφορων Νταβρήδων χαροπαλεύουν στο περιθώριο του 3% !!!
Και αν σήμερα οι ΑΝΕΛΛ διασώζονται ακόμη δημοσκοπικά, αυτό είναι χάρη στην παρουσία του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ στην ΚΟ, 
ενώ ο μέγας πατριώτης ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ, στηρίζει ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, δηλαδή ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΝΠ !!! 

Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις !!!
ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/12/blog-post_28.html

 



Το καφεδάκι ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΒΡΗ να μην ξεχάσεις και συ, μαζί με τους άλλους, στον Κυβερνήτη ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!


ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
Σιγά να μην αφήσουν οι λακέδες του Σαμαρά, που απολογούνται για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης επί 2,5 ολόκληρα χρόνια και τρώνε γιαούρτια και ξύλο στα καφενεία όλης της χώρας, να εκλεγούν βουλευτές οι τζάμπα μάγκες της βουλής, αυτοί που αγόρασαν αντιμνημονιακά ένσημα μόνο και μόνο για να παζαρέψουν την ψήφο τους για τον ΠτΔ και τη θέση τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ !!!


Όσο για τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ισχύουν τα χθεσινά !!!
Αν μας άκουγε όταν του τα λέγαμε, σήμερα, αντί για παιδονόμος του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν πραγματικός ρυθμιστής του πολιτικού σκηνικού, με διψήφιο ποσοστό !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates