.

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ;;;





ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ 21 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ERICSSON !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΡΑΝΤΑΡ
Σε δίκη παραπέμπονται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, 21 πρόσωπα για την υπόθεση των ιπτάμενων ραντάρ !!!


Ειδικότερα, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας παραπέμπονται οι 21 εκ των 26 αρχικά κατηγορουμένων στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος και ο πρώην γενικός διευθυντής εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Σμπώκος καθώς και το τραπεζικό δίδυμο, Ζαν Κλoντ Οσβλαντ και Φάνης Λυγινός όπως και ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών, Αντώνης Κάντας, ο Βρετανός δικηγόρος Πίτερ Κόλεριτζ καθώς και στελέχη της εταιρίας Ericsson.

Ανάμεσα στα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι και αυτό της ενεργητικής δωροδοκίας σε βάρος του Δημοσίου, ζημίας άνω των 150.000 ευρώ, υπό επιβαρυντικές περιστάσεις αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, κατ΄εξακολούθηση, από κοινού και κατά μόνας. Με το βούλευμα έπαυσε η ποινική δίωξη λόγω παραγραφής σε βάρος όλων των κατηγορουμένων για επιμέρους πράξεις της νομιμοποίησης εσόδων και άμεσης συνέργειας σε αυτήν, οι οποίες φέρονται τελεσθείσες στην Αθήνα από το 1998 έως 3-6-1999.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ GOOGLE ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ !!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ FINANCIAL TIMES
Πρόστιμο που ενδεχομένως θα υπερβαίνει το ένα δισ. ευρώ αναμένεται να επιβάλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Google εντός των ημερών για την καταχρηστική εκμετάλλευση της δεσπόζουσας θέσης της στην αγορά αναζήτησης στο Διαδίκτυο !!!



Στα σχέδια της Κομισιόν αναφέρεται ρεπορτάζ των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο το πρόστιμο είναι πιθανόν να καταγράψει νέο ιστορικό ρεκόρ, υπερβαίνοντας το 1 δισ. ευρώ που επέβαλε στην Intel το 2009.

Οπως τονίζει η βρετανική εφημερίδα, τόσο οι ανταγωνιστές της Google στην Ευρώπη όσο και πολιτικοί κύκλοι σε Παρίσι και Βερολίνο έχουν ενθαρρύνει την επίτροπο Ανταγωνισμού Μαργκρέτ Βεστάγκερ να τηρήσει σκληρή στάση στην υπόθεση. Η συγκυρία ενδέχεται να είναι, όμως, αρνητική, καθώς μια σκληρή στάση απέναντι στην Google θα μπορούσε να πυροδοτήσει νέα ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, ανάλογη με εκείνη που προκάλεσε πέρυσι το βαρύτατο πρόστιμο των 13 δισ. ευρώ στην Apple. Η Κομισιόν έχει αντικρούσει την κατηγορία ότι κήρυξε τον πόλεμο στις αμερικανικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Οπως, πάντως, επισημαίνουν οι FT, είναι γεγονός ότι από το 2000 έως σήμερα έχει θέσει στο στόχαστρό της, και μάλιστα για σειρά ζητημάτων ανταγωνισμού, όλους τους τεχνολογικούς κολοσσούς των ΗΠΑ: Microsoft, Intel, Apple, Google, Facebook και Amazon.

ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΜΟΥΛΕΣ: ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 2.500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ !!!

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Στον Εισαγγελέα το πόρισμα των επιθεωρητών του ΥΠΟΙΚ !!!


Στα χέρια του Εισαγγελέα Χαλκίδας, βρίσκεται το τελικό πόρισμα που συνέταξαν οι επιθεωρητές του υπουργείου Οικονομικών που «ξεσκόνισαν» τις οικονομικές συναλλαγές για την τριετία 2011-2014, της απερχόμενης δημοτικής αρχής, έπειτα και από καταγγελία του δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου, Θανάση Μπουραντά. Σύμφωνα με το πόρισμα, ο πρώην δήμαρχος, Δημήτρης Θωμάς (φωτ.), είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, αφού βρέθηκε έλλειμμα 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο έλεγχος είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2015 μετά από εισαγγελική παρέμβαση που προκάλεσε η καταγγελία του δημάρχου Θανάση Μπουραντά για οικονομική κακοδιαχείριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ !!!

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΑ FUNDS
Ολλανδικό μπλόκο σε hedge funds !!!


Δέκα από τους μεγαλύτερους διαχειριστές κεφαλαίων στον κόσμο αντιδρούν στους νέους κανονισμούς της Ολλανδίας, οι οποίοι θέτουν εμπόδια ή μπορεί και να μπλοκάρουν την επιθετική εξαγορά εγχώριων εταιρειών από ξένα συμφέροντα.

11 ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ FBBΑΝΚ !!!

ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, τα μέλη της Επιτροπής δανείων της τράπεζας και ο τότε Διευθύνων Σύμβουλος, Βίκτωρ Ρέστης, κατά τη διαχείριση της περιουσίας της τράπεζας συμμετείχαν στη διαδικασία έγκρισης δανείων, συνολικού ύψους 62.250.000 δολαρίων ΗΠΑ προς νομικά πρόσωπα και εκταμίευσης από την τράπεζα των αντίστοιχων ποσών, ενεργώντας κατά παράβαση των υποχρεώσεών τους και των αρχών της πιστοδοτικής πολιτικής της τράπεζας, όπως αυτές καθορίζονται στο Εγχειρίδιο Χρηματοδότησης !!!


Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσουν συνολικά 11 κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων ο επιχειρηματίας Βίκτωρ Ρέστης, για τις χορηγήσεις δανείων, ύψους 62 εκατομμυρίων δολαρίων, που ενέκρινε την περίοδο 2009 - 2012 η τράπεζα FBBank στην οποία διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος.

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, με το υπ' αριθμ. 347/2017 βούλευμά του, παραπέμπει σε δίκη όλους τους κατηγορούμενους ανεξαιρέτως, στους οποίους κατά περίσταση αποδίδει τα αδικήματα της απιστίας κατ' εξακολούθηση και της ηθικής αυτουργίας σε αυτή.

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ !!!

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ - ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει ξεκινήσει ήδη τις διασταυρώσεις των στοιχείων του αρχείου κυκλοφορούντων οχημάτων με τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιριών. Έτσι λοιπόν, τα πρώτα πρόστιμα, έφθασαν στα χέρια των ιδιοκτητών ανασφάλιστων οχημάτων !!!



Στο κυνήγι όσων ιδιοκτητών Ι.Χ. κυκλοφορούν με ανασφάλιστα οχήματα βγήκαν και επίσημα πλέον οι ελεγκτικές υπηρεσίες του κράτους, με τους παραβάτες να αντιμετωπίζουν βαριά πρόστιμα. Σύμφωνα με την απόφαση της αρμόδιας υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, το πρόστιμο θα είναι ύψους 250 ευρώ για τους οδηγούς ανασφάλιστων οχημάτων. 




ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ !!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!! ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ 83,4 % !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΟΥΡΕΨΕ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ (ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ) ΚΑΤΑ 83,4% 
Χρωστούσε 15.075,44 ευρώ και έκλεισε οριστικά τις οφειλές του με 2.502,52 ευρώ, πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!!

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;;;
Καταδικαστική για τον βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη ήταν η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στην υπόθεση της αγωγής πρώην εργαζόμενης στο πολιτικό του γραφείο για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας κατά την τετραετία 2011-2015 !!!



Την υπόθεση της υπαλλήλου, η οποία είναι μητέρα ανήλικου τέκνου που το μεγαλώνει μόνη της και την είχε αποπέμψει ο Ν. Μηταράκης από την εργασία της προφορικά, χωρίς να της καταβάλει τη νόμιμη αποζημίωση και χωρίς να την έχει καταχωρίσει στα τηρούμενα στο ΙΚΑ μισθολόγια, είχε αποκαλύψει η «Εφ.Συν.» (10/3/2017, «Ο εργοδότης Νότης Μηταράκης»).

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, πράγματι η ενάγουσα προσελήφθη ως γραμματέας με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας στο πολιτικό γραφείο του εργοδότη, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του Ν. Μηταράκη ότι ήταν εθελόντρια.

(ΒΙΝΤΕΟ) ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ SURVIVOR, ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΜΠΑΝΑΝΙΑ: ΜΕ ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΙΣΠΑΝΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ & ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ 3 ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:



Σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters, «τo Eurogroup ενδέχεται να μπλοκάρει την πιστωτική γραμμή των 8,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, αν η τελευταία δεν δώσει ασυλία σε τρεις αξιωματούχους του ταμείου ιδιωτικοποιήσεων από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Σλοβακία, όπως είπε ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών Λουίς ντε Γκίντος την Παρασκευή (σ.σ.: σήμερα)».

Η υπόθεση αφορά σε τρεις τεχνοκράτες από τις χώρες αυτές που είχαν τοποθετηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ και διώκονται για την πώληση και την επαναμίσθωση των 28 ακινήτων του Δημοσίου την περίοδο 2013-2014.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ;;;

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΙΧ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !!!

ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ TAXISNET
Τι λέει η επιστολή της ΑΑΔΕ !!!



Ξεκίνησε η αποστολή των προστίμων στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων αυτοκινήτων οι οποίοι όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Ειδήσεις» ανέρχονται σε πάνω από 1,1 εκατ. μετά την διασταύρωση που πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στις 6 Ιουνίου 2017.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.gr τα ραβασάκια με τα πρόστιμα που αποστέλλει η Ανεξάρτητη Αρχής Δημοσίων Εσόδων και αναρτώνται στο Taxisnet περιλαμβάνουν ακόμη και αυτοκίνητα που έχουν μεταβιβαστεί λίγες ώρες ή 24ωρα πριν και οι κάτοχοί τους δεν έχουν προλάβει να τα θέσουν σε φορολογική ακινησία ή δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα πως είναι ασφαλισμένα!

ΑΑΔΕ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΦΜ ΦΕΡΝΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΦΠΑ !!!

ΜΟΝΟ ΤΟ 2016 ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 100 ΑΦΜ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Στην απενεργοποίηση Αριθμών Φορολογικού Μητρώου επιχειρήσεων που εμφανίζονται να έχουν εμπλακεί σε κυκλώματα υπεξαίρεσης ΦΠΑ προχωρά η φορολογική διοίκηση !!!


Πρόκειται για ένα μέτρο που εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που από την έρευνα της φορολογικής διοίκησης για την απάτη ΦΠΑ αποδεικνύεται ότι αυτές οι επιχειρήσεις έχουν λειτουργήσει εικονικά, προκειμένου να μην αποδοθεί ο ΦΠΑ στο δημόσιο ταμείο, αλλά να μπει στις τσέπες επιτήδειων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μόνο το 2016 απενεργοποιήθηκαν συνολικά οι Αριθμοί Φορολογικού Μητρώου 100 επιχειρήσεων, οι οποίες αποδείχθηκε από τις έρευνες που διενεργεί η Υπηρεσία Ερευνών Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (η υπηρεσία που αντικατέστησε το ΣΔΟΕ στον προληπτικό φορολογικό έλεγχο) ότι είχαν εμπλακεί σε υποθέσεις υπεξαίρεσης ΦΠΑ και είχαν στη συνέχεια "εξαφανιστεί". Φέτος οι έρευνες έχουν οδηγήσει στην απενεργοποίηση του ΑΦΜ 22 επιχειρήσεων που έχουν εξαφανιστεί "κλέβοντας" τον ΦΠΑ.

ΒΟΜΒΑ !!! ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 9 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ !!!

ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ 3 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΟΙ 6 ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ
Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, η συναλλαγή των 28 ακινήτων ζημίωσε το Δημόσιο με το ποσό που ξεπερνά τα 575 εκατ. ευρώ και μπορεί να ανέρχεται σε 2,5 δισ. ευρώ !!!
Έντονες πιέσεις από την ΕΕ για να παραιτηθεί το ΥΠΟΙΚ της πολιτικής αγωγής !!!


Κεραυνό εν αιθρία αποτέλεσε το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σχετικά με την υπόθεση της πώλησης και επαναμίσθωσης των 28 ακινήτων του Δημοσίου από το ΤΑΙΠΕΔ. Το βούλευμα ενώ αρχικά αναμενόταν ότι ήταν απορριπτικό της εισήγησης του αντιεισαγγελέα Α. Καραφλού, τελικά είναι παραπεμπτικό για τα τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου (Δ.Σ.) και τα έξι μέλη του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων (Σ.Ε.) του ΤΑΙΠΕΔ. Τα τρία μέλη του Δ.Σ. –βάσει νόμου, δεν μπορούν να παραπεμφθούν με το αδίκημα της απιστίας– παραπέμπονται με το αδίκημα της υπεξαίρεσης. Δεν παρέδωσαν αμέσως τα κεφάλαια από την πώληση των ακινήτων, ζημιώνοντας έτσι, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, το ελληνικό Δημόσιο με ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Το αδίκημα της απιστίας βάρυνε τα έξι μέλη του Σ.Ε., που δεν καλύπτονταν με νομοθετική προστασία. 

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ !!! 3,75 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ !!!

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΥΘΟΣ

Τὶς τελευταῖες ἡμέρες, ἔκανα ἐκτεταμένη ἔρευνα, γιὰ νὰ διαπιστώσω ἐὰν πράγματι μὲ συμφέρῃ νὰ ἀλλάξω «πάροχο» ἠλεκτρικοῦ ῥεύματος καὶ νὰ φύγω ἀπὸ τὴν ΔΕΗ. Διάβασα πολλὰ καὶ κατέληξα σὲ ἐπισήμους πίνακες ἀνὰ προμηθευτή, ποὺ ἔχουν καταθέσει ὅλοι οἱ «πάροχοι» στὴν Ῥυθμιστικὴ Ἀρχὴ Ἐνεργείας (ΡΑΕ).

Μὲ σταθερὸ συγκρίσιμο στοιχεῖο, τὴν τετραμηνιαία κατανάλωση 1.300 kWh ἡμερησίου ῥεύματος καὶ 700 kWh νυκτερινοῦ ῥεύματος, ἀλλὰ καὶ τὶς προσφορὲς ΔΕΗ καὶ τεσσάρων πλέον «φθηνοτέρων» «παρόχων», θεωρητικῶς διαπιστώνουμε, ὅτι ἡ περιβόητος ἀνταγωνιστικὴ τιμὴ τοῦ φθηνοτέρου ἰδιώτου, μεταφράζεται σὲ 15 € τὸ πολὺ ἀνὰ τετράμηνο ἢ 3,75 € τὸν μῆνα, γιὰ μίαν ἀξιόλογη κατανάλωση !!!Ὅμως, ὑπάρχουν καὶ τὰ ψιλὰ γράμματα τῆς …Ο.Τ.Σ. (Ὀριακὴ Τιμὴ Συστήματος) ἡ ὁποία εἶναι νομοθετημένη ὑπὲρ τῶν ἰδιωτῶν ἐναλλακτικῶν παρόχων, ἀλλὰ ὄχι γιὰ τὴν ΔΕΗ.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 300.000 ΕΥΡΩ !!!
Σας το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι ήταν ζήτημα ημερών οι πλειστηριασμοί ακινήτων χωρίς όριο !!!

Στην απελευθέρωση του ορίου για την διενέργεια πλειστηριασμών ακινήτων προσανατολίζονται οι συμβολαιογράφοι της χώρας, στοχεύοντας ουσιαστικά στην ενεργοποίηση του μέτρου που παραμένει «παγωμένο» επί δέκα μήνες περίπου, λόγω της παρατεταμένης αποχής του κλάδου.

Η σχετική πρόταση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογράφων κ. Γιώργο Ρούσκα, αναμένεται να συζητηθεί στα αρμόδια όργανα την επόμενη εβδομάδα με στόχο, εφόσον συμφωνηθεί, να τεθεί σε ισχύ ακόμη και άμεσα.


Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ EUROGROUP !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
Συμφωνήθηκε ότι :
  • Το ΔΝΤ θα βάλει λεφτά με ρήτρα stand by, δηλαδή μόνον εφόσον κριθεί ότι το πρόγραμμα είναι βιώσιμο. 
  • Επιστροφή κερδών από τα ομόλογα της ΕΚΤ. 
  • Επιμήκυνση των δανείων έως 15 χρόνια. 
  • Πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και 2% μετά. 
  • Ρήτρα ανάπτυξης για το χρέος και επανεξέταση με βάση τη συμφωνία του Μαΐου 2016. 
  • Εκταμίευση δόσης 8,5 Δις.

Ας κρίνει έτσι ο καθένας από μόνος του τη συμφωνία που, κατά την κοινή λογική, παραμένει σε κάθε περίπτωση ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΗ !!!


H ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ: ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ !!!

ΗΜΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Τότε που, παρά το μνημόνιο, διαβεβαίωναν ακόμη τους Έλληνες ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, με εγγυημένα ετήσια εισοδήματα 7.700 ευρώ και δάνεια που αποπληρώνονται δήθεν από μόνα τους, από τον ήλιο, τις ταράτσες και τον κουμπαρά της πράσινης ανάπτυξης !!!



ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ Ή ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΤΖΟΓΟΣ ;;;
Εφόσον η τράπεζα σε δάνεισε ανεύθυνα - όπως ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις των δανείων για ΑΠΕ, παραβιάζοντας ευθέως τις κανονιστικές πράξεις της ΤτΕ περί αξιολόγησης και στάθμισης της πιστοληπτικής σου ικανότητας και του πιστωτικού κινδύνου, δικαιούσαι να ζητήσεις τη διαγραφή όλων των τόκων και των εξόδων του δανείου σου και να αποπληρώσεις, με τον ίδιο αριθμό δόσεων, μόνο το κεφάλαιο, ενώ οι τόκοι που έχεις καταβάλει μέχρι σήμερα καταλογίζονται ως πληρωμές έναντι εξοφλήσεως κεφαλαίου !!!
ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΚΩΝ & ΕΞΟΔΩΝ ΔΑΝΕΙΟΥ 100% !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΕΚ 917/23-06-2010 :


ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ !!!

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
Η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας αφορά στην ύπαρξη ή μη δικαιολογητικών για τα εμβάσματα ύψους 2.100.000 δολαρίων στην μισθώτρια εταιρεία του πλοίου NOOR 1 και τα οποία εξετάζεται εάν σχετίζονται με παράνομη διακίνηση καυσίμων, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος ή τη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου NOOR 1 αλλά και με την αγορά ή διακίνηση του φορτίου του !!!


Kλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, έπειτα από εισαγγελική εντολή, αποτελούμενο από τρεις άνδρες της υπηρεσίας και μία εισαγγελέα, διεξήγαγε νωρίτερα την Τετάρτη, 14/6, έρευνα στα γραφεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την εύρεση τραπεζικών εμβασμάτων ύψους 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία απεστάλησαν προς τη μισθώτρια εταιρεία του πλοίου NOOR 1.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !!!

ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΕΛΛΙΠΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Να προσκομίσουν περισσότερα στοιχεία ο μεν Κυριάκος Μητσοτάκης για τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του που δεν δηλώθηκαν στο πόθεν έσχες του γιατί κατά δήλωση του βρίσκονταν σε διάσταση για 5 χρόνια, ενώ ο δε Μανώλης Κεφαλογιάννης για τη καταγγελία της πρώην συνεργάτιδος του ότι της παρακρατούσε το 60% του μισθού της, ζήτησε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής !!!




Να κληθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δώσει περισσότερα στοιχεία για τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του, που δεν δηλώθηκαν στο πόθεν έσχες του, όταν κατά δήλωση του βρίσκονταν σε διάσταση, αποφάσισε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, η οποία συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης. Η Επιτροπή αποφάσισε, επίσης, να καλέσει για κατάθεση και τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, ύστερα από τις καταγγελίες πρώην συνεργάτιδός του ότι της κατακρατούσε μέρος του μισθού της !!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΝΟΜΙΜΕΣ ΜΕ 250 ΕΥΡΩ 21 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ !!!

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Νόμιμα όλα με 250 ευρώ !!!



Τη δυνατότητα να νομιμοποιήσουν ολόκληρα αυθαίρετα αλλά και πλήθος πολεοδομικών παραβάσεων αντί μόλις 250 ευρώ δίνει στους πολίτες το νέο σχέδιο νόμου για την αυθαίρετη δόμηση.

Η ευνοϊκή αυτή διάταξη αφορά, αφενός κατοικίες που έχουν κτιστεί πριν από το 1975 και, αφετέρου, πολλές μικροαυθαιρεσίες που έχουν τα περισσότερα σπίτια, όπως πέργκολες, αποθήκες, καμινάδες, στέγαστρα, κ.ά.

Μάλιστα με 250 ευρώ μπορεί κάποιος να νομιμοποιήσει όλες τις μικροπαραβάσεις που έχει στο κτίσμα του.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ FUNDS ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η EUROBANK !!!

ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2,8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
Σύμφωνα με το euro2day.gr η Eurobank παράλληλα με τη διαδικασία πώλησης ενημέρωσε, μέσω επιστολών, τους κατόχους των δανείων ότι μπορούν να τα διευθετήσουν οριστικά, καταβάλλοντας ένα μικρό μέρος της οφειλής, με διαγραφή του υπόλοιπου της απαίτησης !!!


Eurobank: Πουλάει δάνεια λιανικής ύψους 2,8 δισ.

Τη διαδικασία πώλησης χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων, χωρίς εξασφαλίσεις, αρχικού κεφαλαίου 1,52 δισ. ευρώ και συνολικής απαίτησης 2,8 δισ. ευρώ, ξεκίνησε η Eurobank, δίνοντας, την ίδια στιγμή, μια τελευταία ευκαιρία στους δανειολήπτες να διευθετήσουν οριστικά το χρέος τους.

Σύμφωνα με το teaser που απέστειλε σε επενδυτές ο σύμβουλος πώλησης BlackRock, το προς πώληση χαρτοφυλάκιο του project «Έκλειψη» περιλαμβάνει μη εξυπηρετούμενα καταναλωτικά δάνεια, καθώς και ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις από υπερανάληψη μετρητών και πιστωτικές κάρτες.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ;;; ΜΕ ΡΥΘΜΟ 1 ΔΙΣ/ΜΗΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ;;;

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: 350 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΗ !!!

ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ 3.000 ΕΥΡΩ
Οι υπόλοιποι θα σορτάρουν τις τιμές...ΤΖΑΜΠΑ !!!
Στα 100 ευρώ το τέλος για τον υπερθεματιστή εφόσον η αρχική προσφορά είναι ίση ή μικρότερη των 3.000 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του τιμήματος θα πηγαίνει στην εταιρεία που διαχειρίζεται την ηλεκτρονική πλατφόρμα !!!



ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Όποιος θελήσει να αποκτήσει ακίνητο ή άλλο περιουσιακό στοιχείο μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών, εκτός από το τίμημα θα πρέπει να πληρώσει και 350 ευρώ επιπλέον ως «τέλος χρήσης του συστήματος». Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης που δημοσιεύτηκε χθες στη Διαύγεια, η … τιμολογιακή πολιτική της πλατφόρμας άλλαξε δραματικά. Ενώ η αρχική απόφαση προέβλεπε ότι θα πλήρωνε 50 ευρώ κάθε υποψήφιος πλειοδότης η ανανεωμένη απόφαση που δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ προβλέπει ότι το τέλος θα πληρώνεται από τον πλειοδότη και θα φτάνει στα 350 ευρώ εφόσον η αρχική προσφορά στην διαδικασία υπερβαίνει τα 3000 ευρώ (σ.σ αλλιώς το «εισιτήριο» θα πέφτει στα 100 ευρώ.

Ποιος θα εισπράττει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του «τέλους;». Η εταιρεία που θα διαχειρίζεται την ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι η Newsphone Hellas. Ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της πλατφόρμας φέρεται να έχει εκδηλώσει και θυγατρική του ομίλου ΟΤΕ (η Cosmoone) ωστόσο το προβάδισμα φέρεται να έχει η Newsphone.

Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ !!!

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ 
Μαρτίνης: Ο Αβραμόπουλος με παρακάλεσε να διορίσω την πεθερά του και το έκανα !!!





Και την πεθερά ρε κερατάδες ;;; 
Που είναι τουλάχιστον 70ρα ;;; 
Την ώρα που οι άνεργοι νέοι επιστήμονες παίρνουν τον δρόμο της ξενιτιάς ;;;

Μπορεί να ειναι κατινιά … αλλά θα το πω! Την πεθερά του κ Αβραμόπουλου την διόρισα εγώ στο Ντυνάν μετά από δική του παράκληση!!!”, είπε ο πρωην πρόεδρος του Ιδρύματος Αντρέας Μαρτίνης στην Εξεταστική απατώντας στην κ Μεγαλοκονομου! 


ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!

ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ Η ΑΡΣΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ
Στην περίπτωση εκπρόθεσμης επιστροφής των στοιχείων ή μη επιστροφής αυτών στη Δ.Ο.Υ., επιβάλλεται αυτοτελές πρόστιμο ίσο με το διπλάσιο των αναλογούντων ετησίων τελών κυκλοφορίας !!!


Την εγκύκλιο με την οποία εφαρμόζεται και φέτος η πληρωμή τελών κυκλοφορίας με το μήνα έστειλε η Ανεξάρτητη αρχή Δημοσίων Εσόδων σε όλες τις εφορίες. Με την εγκύκλιο δίνονται αναλυτικές οδηγίες για την παροχή της συγκεκριμένης δυνατότητας στους πολίτες.

Όπως σημειώνεται σε αυτήν, οι φορολογούμενοι που έχουν καταθέσει πινακίδες και θέλουν να τις πάρουν πίσω θα πρέπει να υποβάλλουν έγγραφη αίτηση στην εφορία που έχουν κατατεθεί. ¨Έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τις πινακίδες για έναν μήνα καταβάλλοντας τα τέλη που αναλογούν σε δυο μήνες, για τρεις μήνες καταβάλλοντας τα τέλη τεσσάρων μηνών και έως το τέλος του έτους καταβάλλοντας τα τέλη για τους υπολειπόμενους μήνες προσαυξημένα κατά δυο μήνες.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: 810.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ HYPO ALPE ADRIA BANK !!!

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 270.000 ΕΥΡΩ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;


Με «τιμονιέρη» τον Αυστριακό τεχνοκράτη Μάρτιν Τσούρντα, ο οποίος είχε οδηγήσει στα «βράχια» την τράπεζα Anadi (πρώην Hypo Alpe-Adria Bank) στην πατρίδα του, όπως έχει αποκαλύψει η «δημοκρατία», λειτουργεί επισήμως πλέον το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΤΧΣ βρίσκεται σε πλήρη σύνθεση μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της απόφασης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, με την οποία ο κ. Τσούρντα τοποθετείται στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΕΔΙΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!!

ΣΤΑ 101.000 ΕΥΡΩ Η ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
Μεικτό κλιμάκιο του ΕΦΚΑ και της οικονομικής αστυνομίας διαπίστωσε κατά τη διάρκεια ελέγχου ότι πραγματοποιούνταν επιστροφές εισφορών όχι μόνο σε επίτοκες ασφαλισμένες αλλά και σε ασφαλισμένες που δεν είχαν γεννήσει, ή ακόμη και σε άνδρες !!!


Επίδομα τοκετού ακόμη και σε άνδρες παρείχε υπάλληλος του ΕΦΚΑ Πάτρας, υπεξαιρώντας 101.000 ευρώ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εσωτερικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από μεικτά κλιμάκια του Ταμείου και της οικονομικής αστυνομίας. Ηδη, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του ελέγχου, κατά την οποία διαπιστώθηκε κατάχρηση - υπεξαίρεση 101.000 ευρώ από υπάλληλο που τέθηκε σε δυνητική αργία. Σε δεύτερη φάση, αναζητούνται παραβατικές ενέργειες και άλλων υπαλλήλων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί και η απόδοση των ποινικών και πειθαρχικών κυρώσεων. Μάλιστα, βρίσκεται σε εξέλιξη γενικευμένος έλεγχος στο υποκατάστημα της Πάτρας που περιλαμβάνει όλες τις δράσεις ανά τομέα, ενώ έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι σε ολόκληρη την Ελλάδα και ήδη διενεργείται εσωτερικός έλεγχος και σε άλλο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην περιφέρεια, προκειμένου να διερευνηθούν καταγγελίες για νέα κρούσματα διαφθοράς.

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ROAMING...ΛΟΓΩ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ VODAFONE ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
Η Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων τι κάνει ;;;


Οι ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας εφαρμόζουν πλήρως το κοινοτικό πλαίσιο για την κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής (roaming) εντός της Ε.Ε. από τις 15 Ιουνίου, αλλά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «προσπαθεί ακόμα να καταλάβει τι συμβαίνει» με τους χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Η επισήμανση των στελεχών της Κομισιόν συνδέεται με πρόσφατη ανακοίνωση της Vodafone Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία οι χρήστες καρτοκινητών τηλεφώνων δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υφιστάμενα πακέτα τους ανά την Ευρώπη, αλλά καλούνται να εγγραφούν σε μια πρόσθετη υπηρεσία με πρόσθετο κόστος.

Κύκλοι της Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) δήλωναν χθες στο Euro2day.gr πως παρακολουθούν στενά την τήρηση του νέου πλαισίου για την περιαγωγή, χωρίς να κάνουν κάποιο πρόσθετο σχόλιο για τους χρήστες καρτοκινητών. Σημειώνεται πως σκέψεις για αντίστοιχη τακτική είχαν και οι διοικήσεις άλλων ελληνικών εταιρειών, αλλά τελικά ορισμένες αποφάσισαν να μην την εφαρμόσουν. Είναι αξιοσημείωτο πως από την Πέμπτη θα ισχύει το νέο καθεστώς, χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν γίνει σχετικές ανακοινώσεις από τους ανταγωνιστές της Vodafone Ελλάδος.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΕΦΟΡΙΩΝ: ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ 7 ΣΤΟΥΣ 10 !!!

440 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 604 ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ
Χιονοστιβάδα ​13.000 ​προσφυγών εναντίον της εφορίας : Επτά στους δέκα δικαιώνονται !!!





Ξεπερνάει κάθε λογική ο τρόπος αντιμετώπισης των επιχειρήσεων και των φυσικών προσώπων από τους ελεγκτές της εφορίας, οι οποίοι, επιβάλλοντας εξωπραγματικά ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΜΑΜΟΥΘ, αναγκάζουν τους ελεγχόμενους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη για να βρουν το δίκιο τους.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/06/blog-post_16.html

Του Προκόπη Χατζηνικολάου

Περισσότερες από 13.000 επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα έχουν προσφύγει τα τελευταία τρία χρόνια στη δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας την εφορία για τα υπερβολικά πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί. Το σημαντικό είναι πως επτά στους δέκα φορολογούμενους κερδίζουν τις υποθέσεις τους με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους οι φορολογικές αρχές.

Τα δικαστήρια όπως φαίνεται είναι η μοναδική διέξοδος στην βιομηχανία προστίμων από τις φορολογικές αρχές (για όσους αντέχουν) καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιμετωπίσουν τις υπερβολές των ελεγκτών, οι οποίοι σε μία προσπάθεια να «πιάσουν» τους στόχους προσπερνούν κάθε εγκύκλιο, απόφαση ή διάταξη νόμου ακόμα και τις γνωμοδοτήσεις της κεντρικής υπηρεσίας για το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται συγκεκριμένα θέματα.



ΑΑΔΕ: ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ !!!


Σε μεγένθυση :

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΑΜΟΥΘ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ !!!

ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ & ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΜΑΪΜΟΥ
Το μεγάλο κόλπο της εφορίας με τα πρόστιμα – μαμούθ και τις δεσμεύσεις λογαριασμών !!!



Του Προκόπη Χατζηνικολάου

Ξεπερνάει κάθε λογική ο τρόπος αντιμετώπισης των επιχειρήσεων και των φυσικών προσώπων από τους ελεγκτές της εφορίας οι οποίοι αναγκάζουν τους ελεγχόμενους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη για να βρουν το δίκιο τους.

Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο αναφέρουν φοροτεχνικοί οι οποίοι δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τους ελεγκτές όχι μόνο για τις αποφάσεις αλλά και για τον αλαζονικό τρόπο που συμπεριφέρονται στους ελεγχόμενους. Ίσως η χώρα μας είναι η μοναδική που με την έναρξη ενός ελέγχου ο ελεγχόμενος αντιμετωπίζεται εκ των προτέρων ως «ένοχος». Όπως ένοχοι είναι οι λογιστές, ακόμα και οι ορκωτοί που υπογράφουν φορολογικά πιστοποιητικά.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ EUROBANK ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !!!

Γράφει ο Γιάννης Κυριακόπουλος

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;;;;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ EUROBANK !!!

Οι συνάδελφοι καλούνται να υπογράψουν τις δανειστικές συμβάσεις (και από ότι φαίνεται είναι πολλοί), χωρίς να τους έχουν αποσταλεί προηγουμένως για να τις διαβάσουν, υπό την απειλή μιας δυσμενούς μετάθεσης !!! 

Καταλάβατε τώρα οι τραπεζοϋπάλληλοι τι τραβάμε οι δανειολήπτες ;;;



Ξεκίνησαν οι δανειστικές συμβάσεις με την FPS

Η Eurobank FPS έλαβε πρόσφατα άδεια διαχείρισης κόκκινων δανείων από την Τράπεζα της Ελλάδας. 
Ήδη συνάδελφοι καλούνται να υπογράψουν διετείς δανειστικές συμβάσεις με αντικείμενο εργασίας όχι απαραίτητα τραπεζικό.

ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ !!!

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Σοκ !!! Έκλεψαν αυτοκίνητο αστυνομικού έξω από τη ΓΑΔΑ !!!

Άλλο πάλι και τούτο! Επιτήδειος κατάφερε να κλέψει αυτοκίνητο αστυνομικού κοντά στη ΓΑΔΑ και αυτό πρέπει να είναι πρωτοφανές. Ο αστυνομικός γνωστοποίησε το συμβάν πριν από λίγο και οι συνάδελφοί του ψάχνουν εδώ και κάποιες ώρες την υπόθεση.

ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ !!! ΤΟ START UP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!!

ΜΕΛΙΝΑ ΜΠΑΧΛΑ: ΝΕΟ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΟΥ 81,50% !!!

Γράφει η Μελίνα Μπάχλα

ΝΕΟ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΟΥ 81,50%
Διαταγή πληρωμής ;;; Έχουμε ξαναπεί... Εμείς δε φοβόμαστε !!! Γιατί ξέρουμε να τις ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ !!! 

Πλέον το ξέρουν και οι Τράπεζες και έρχονται με προτάσεις συμβιβασμού, κουρεύοντας ακόμα και από το κεφάλαιο που χορηγήσαν προκειμένου να ματαιωθεί η συζήτηση της ανακοπής...που γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα ακυρώσει τη διαταγή πληρωμής τους !!! 
Από συνολική οφειλή 18.457,50 ευρώ, λίγο πριν τη συζήτηση της ανακοπής πρότειναν και δέχθηκαν για πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του δανείου το ποσό των 3.400 ευρώ !!!


ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !!!

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΦΟΥ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ATTICA BANK ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Bloomberg: Η Τράπεζα Αττικής ανοίγει τον δρόμο στα κόκκινα δάνεια !!!





Την ώρα που οι τέσσερις συστημικές τράπεζες στην Ελλάδα δίνουν μάχη για να κλείσουν τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματά τους, η Τράπεζα Αττικής κάνει το πρώτο βήμα και προχωρά στην τιτλοποίηση των απαιτήσεών της πετυχαίνοντας έναν διπλό στόχο: να μειώσει τα κόκκινα δάνεια και να κλείσει την «τρύπα» στην κεφαλαιακή της επάρκεια.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Bloomberg, για να προβεί στην εξυγίανση αυτή, η τράπεζα συνεργάστηκε με την EDC Speciality Finance, μια επενδυτική εταιρεία που ειδικεύεται στις μη εξυπηρετούμενες απαιτήσεις. Συγκεκριμένα, προχωρά στην τιτλοποίηση κόκκινων δανείων αξίας 1,3 δισ. ευρώ στο πλαίσιο ενός προγράμματος που στοχεύει στη μείωση των κόκκινων δανείων στο μισό. «Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία, η Τράπεζα Αττικής θα επανέλθει στο προσκήνιο», δήλωσε πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλός της, Θεόδωρος Πανταλάκης.

Ανώδυνη (;;;) εξυγίανση

Η Τράπεζα Αττικής είναι από τις πλέον βεβαρυμμένες ελληνικές τράπεζες όσον αφορά στα NPEs. Μετά την τιτλοποίηση, στόχος της είναι το ποσοστό των NPEs να μειωθεί από 61,8% στο 39,5% και των NPLs από 50% στο 33%.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ .... ΦΑΙΔΡΗ !!!


Σε μεγένθυση :

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ;;;

ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΑ ΞΕΜΕΙΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/06: ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΠΙΝΑΚΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 14/06/2017
Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα !!!




Με 135 πλειστηριασμούς ακινήτων σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. 
Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 16 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα, 12 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής, 29 πλειστηριασμοί ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ !!!



ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

ΓΑΛΛΙΑ: ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ LAFARGEHOLCIM ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ISIS !!!

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Στο στόχαστρο της γαλλικής δικαιοσύνης η LafargeHolcim για τις επαφές με ένοπλες οργανώσεις στη Συρία !!!



Έρευνα κατά της κατασκευαστικής LafargeHolcim ξεκίνησε η γαλλική δικαιοσύνη, αναφορικά με τις δραστηριότητες της μεγάλης εταιρείας στη Συρία και τις φημολογούμενες σχέσεις της με ένοπλες οργανώσεις στη σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο πόλεμο χώρα.

Η έρευνα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ξεκίνησε στις 9 Ιουνίου και αφορά τις κατηγορίας «χρηματοδότησης τρομοκρατικής οργάνωσης» και της «έκθεσης σε κίνδυνο της ζωής των άλλων».

ΤΟ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ !!!

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ...
Ενώ ζητούν από τους ασθενείς να φέρνουν από το σπίτι τους αναλώσιμα υλικά !!!


Το ένα δισ. ευρώ πλησιάζουν οι συνολικές οφειλές των δημόσιων νοσοκομείων, με το 60% περίπου να αφορά ληξιπρόθεσμα χρέη. Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας προς την ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων), οι οφειλές προς τρίτους μέχρι και τα τέλη Μαρτίου άγγιζαν τα 991 εκατ. ευρώ, ενώ τα ληξιπρόθεσμα (οφειλές άνω των τριών μηνών) τα 594 εκατ.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, η μειωμένη κρατική χρηματοδότηση προς το ΕΣΥ, αλλά και το ύψος των χρεών, έχουν οδηγήσει σε σαρωτικές περικοπές σε προϋπολογισμούς των νοσοκομείων για βασικές ανάγκες, καθώς παρατηρείται υποβάθμιση στην ποιότητα του φαγητού, ελλείψεις σε φάρμακα και σε υγειονομικό υλικό, αδυναμία πραγματοποίησης απολύμανσης και απεντόμωσης, ενώ συχνά οι ασθενείς καλούνται να φέρνουν από το σπίτι τους αναλώσιμα υλικά όπως γάζες και σύριγγες.
SSL Certificates