.

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ !!!

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
Η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας αφορά στην ύπαρξη ή μη δικαιολογητικών για τα εμβάσματα ύψους 2.100.000 δολαρίων στην μισθώτρια εταιρεία του πλοίου NOOR 1 και τα οποία εξετάζεται εάν σχετίζονται με παράνομη διακίνηση καυσίμων, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος ή τη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου NOOR 1 αλλά και με την αγορά ή διακίνηση του φορτίου του !!!


Kλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, έπειτα από εισαγγελική εντολή, αποτελούμενο από τρεις άνδρες της υπηρεσίας και μία εισαγγελέα, διεξήγαγε νωρίτερα την Τετάρτη, 14/6, έρευνα στα γραφεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την εύρεση τραπεζικών εμβασμάτων ύψους 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία απεστάλησαν προς τη μισθώτρια εταιρεία του πλοίου NOOR 1.

Πρόκειται για έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας που αφορά στην ύπαρξη ή μη δικαιολογητικών για τα εμβάσματα, τα οποία εξετάζεται εάν σχετίζονται με παράνομη διακίνηση καυσίμων και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Παράλληλα, ερευνάται εάν τα εν λόγω χρηματικά ποσά σχετίζονται με τη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου NOOR 1 αλλά και με την αγορά ή διακίνηση του φορτίου του. Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρμοδίων Αρχών, τα επίμαχα εμβάσματα είχαν αποσταλεί την περίοδο που το NOOR 1 πραγματοποιούσε το δρομολόγιο με 2,1 τόνους ηρωίνη ή με 3 τόνους, σύμφωνα με τη μαρτυρία του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.


πηγη: ereportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates