.

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Δεν κλείδωσε τίποτα κύριοι της REAL NEWS, χωρίς την συναίνεση και την αποδοχή των Δανειοληπτών !!!
Με δεκάδες αναρτήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, ενημερώσαμε αναλυτικά τους Δανειολήπτες για τη ρύθμιση μαϊμού που προωθούν Κυβέρνηση, Τρόικα και Τράπεζες !!!
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ : 
Θα χαριστούν επιλεκτικά τα θαλασσοδάνεια ΜΜΕ και Νταβατζήδων, ενώ οι υπόλοιπες επιχειρήσεις θα κριθούν μη βιώσιμες και θα βρεθούν αντιμέτωπες με πλειστηριασμούς. Το ίδιο και οι ατομικές περιουσίες των νομίμων εκπροσώπων που υπογράφουν ως εγγυητές στις αντίστοιχες δανειακές συμβάσεις.

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ : 
Το κούρεμα που προτείνεται είναι πολύ μικρότερο του 50% που ζητάμε με την Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ και θα παρέχεται μόνο με την προϋπόθεση της αποδοχής όλων των επαχθών όρων και των προϋποθέσεων της ρύθμισης περί "Συνεργάσιμου Δανειολήπτη".
Έτσι ο Δανειολήπτης, προκειμένου να πετύχει ένα άνευ ουσίας κούρεμα της τάξης του 10%-15%, θα υποχρεώνεται να εκποιήσει ολόκληρη την περιουσία του σε εξευτελιστικές τιμές ενώ, ταυτόχρονα, η προστασία της 1ης Κατοικίας παύει στην πράξη να ισχύει από 01/01/2015, αφού μεθοδεύεται η μείωση της αξίας των ακινήτων για την προστασία της 1ης Κατοικίας στα 120.000 ευρώ και η αντισυνταγματική τροποποίηση του ΚΠολΔ ως προς τη διαδικασία των ανακοπών στις διαταγές πληρωμής, προκειμένου αυτές να δικάζονται με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων και να οδηγούν σε fast track πλειστηριασμούς.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ :
Δεν προτείνεται απολύτως τίποτα !!!

Μοναδικός τους στόχος είναι να εξυπηρετήσουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που τους στηρίζουν και να βάλουν στο χέρι τις περιουσίες και τις επιχειρήσεις των Ελλήνων σε εξευτελιστικές τιμές εκποίησης, προκειμένου να εξυγιανθούν οι ισολογισμοί των πτωχευμένων και κρατικοδίαιτων ελληνικών τραπεζών, που καταρρέουν υπο το βάρος των σωρευμένων χρεών και των επισφαλειών τους, ακόμη και αν εξασφαλίσουν και 3η και 4η και 5η ανακεφαλαιοποίηση !!!

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!
ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!! 

ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ
50% στα Στεγαστικά, 70% σε Επιχειρηματικά & Καταναλωτικά και 90% στις Πιστωτικές Κάρτες, 
με Αναχρηματοδότηση για 15 χρόνια, για να μπορέσουμε να πληρώσουμε μόνον αυτά που πρέπει και όχι αυτά που σας λείπουν για να κλείσει ο λογαριασμός του Success Story !!!

Μοναδική Λύση για την Προστασία της Περιουσίας και της Αξιοπρέπειάς μας, η συμμετοχή όλων μας στην ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/07/2-1012-4870.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates