.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;;

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
Δείτε το νέο βίντεο και τη λίστα !!!



ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ- ΜΑΪΜΟΥ !!!

Ποια Νταβαρίνου; Αυτός ο παίκτης έχει κερδίσει σε 3 μήνες 25.000 Ευρώ μετρητά και όλα τα δώρα!
Μεγάλος ντόρος έχει γίνει την τελευταία εβδομάδα με την Αθανασία ή Νάσια Νταβαρίνου που φαίνεται να έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας αφού εμφανίζεται πολύ συχνά στις λίστες των νικητών των τηλεοπτικών εκπομπών κερδίζοντας ότι μπορεί κανείς να φανταστεί…


 

Ο λόγος για τον Μηνά Λομβάρδο! Ε, δεν είναι και συνηθισμένο όνομα, το προσέχεις. 
Ο οποίος μόνο τον Οκτώβριο κέρδισε συμμετέχοντας σε διάφορους διαγωνισμούς εκπομπών του Antenna, 14.000 Ευρώ μετρητά, μια 49’ τηλεόραση, δύο I phone 6s και 6s plus, ένα I pad air, 1 smartphone Diamond MLS και μια δωροεπιταγή των 500 Ευρώ! Αλήθεια σας λέμε…

Δείτε ανακλυτικά τη λίστα που ακολουθεί. 

ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ !!!

ΟΣΕΣ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ
Την κατάρτιση κοινού καταλόγου μη συμμορφούμενων σε φορολογικά θέματα χωρών, ετοιμάζει η Κομισιόν, σύμφωνα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί !!!


Απαντώντας σε ερώτηση του Έλληνα ευρωβουλευτή, Στέλιου Κούλογλου, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος υποστήριξε ότι η καταπολέμηση της διεθνούς φοροαποφυγής και της φοροδιαφυγής αποτελεί βασική προτεραιότητα της Επιτροπής, με στόχο τη δικαιότερη και αποτελεσματικότερη φορολόγηση.

Μεταξύ των άμεσων μέτρων, συνέχισε ο κ. Μοσκοβισί, περιλαμβάνεται η κοινή ευρωπαϊκή διαδικασία εξέτασης των τρίτων χωρών και η αντιμετώπιση όσων αρνούνται να συμμορφωθούν με τα διεθνή πρότυπα χρηστής διακυβέρνησης επί φορολογικών θεμάτων.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ Η ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!


ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ: ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2017 !!!

ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΙΜΑΛΦΗ, ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ
Το περιουσιολόγιο θα συμπληρώνεται σε ετήσια βάση και θα ανανεώνεται ανάλογα με τις αλλαγές στην περιουσιακή κατάσταση του φορολογουμένου !!!


Συμμετοχές σε εταιρείες του εξωτερικού, ακίνητα, αλλά και κεφάλαια στο εξωτερικό, καθώς και όλα τα δεδομένα που έχει η εφορία θα δηλωθούν στο ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο που τίθεται σε εφαρμογή το 2017 από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, όπως αναφέρει η "Καθημερινή της Κυριακής".

Σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου, από τα στοιχεία που θα δηλωθούν στην ηλεκτρονική φόρμα της ΓΓΔΕ αποκλείονται τιμαλφή, χρηματικά ποσά στα στρώματα και έργα τέχνης, καθώς είναι δύσκολη η εκτίμηση της αξίας τους. Επίσης, η ηλεκτρονική φόρμα του περιουσιολογίου θα συμπληρώνεται σε ετήσια βάση και θα ανανεώνεται ανάλογα με τις αλλαγές στην περιουσιακή κατάσταση του φορολογουμένου.

120.000 ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ !!! ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ !!!


ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΧΣ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΧΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΠΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΤΟΥ 2015
Μισθοί πρόκληση και από ένα χιλιάρικο bonus για κάθε συνεδρίαση, με ανώτατο όριο τα 5.000 ευρώ !!!


Χτες δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η σχετική απόφαση του ΥΠΟΙΚ, σύμφωνα με την οποία νέος σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ορίστηκε ο Βασίλης Κατσικιώτης και αναπληρωτής ο Eric Henri Paul Tourret. Επιπλέον, ο Δημήτρης Φραγγέτης αποτελεί, ως εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδας, το τρίτο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Η θητεία τους αρχίζει με το διορισμό τους ή την ανάληψη των καθηκόντων τους, εφόσον αυτή έπεται χρονικά του διορισμού τους για σπουδαίο λόγο και γίνεται εντός ευλόγου χρόνου και λήγει στις 30 Ιουνίου 2017. Είναι πιθανόν η ανάληψη των καθηκόντων τους να καθυστερήσει καθώς τουλάχιστον ο κ. Κατσικιώτης θα πρέπει να αποχωρήσει από την υφιστάμενη θέση του.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ 
Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

 


Η Ελληνική Δικαιοσύνη μπορούσε από τότε, ΑΝ ΗΘΕΛΕ, να παρέμβει αυτεπάγγελτα, αφού στην Ελλάδα, εκτός από την απάτη, διώκεται αυτεπάγγελτα ακόμη και η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ !!!


Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

7ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ !!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ περισσότερα από 230.000 παιδιά στην Ελλάδα βρίσκονται σε ανάλογη θέση αφού ζουν σε νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο και ουσιαστικά χωρίς κανένα εισόδημα !!!



Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε Δημοτικό Σχολείο του Αγρινίου, όπου ένας 7χρονος μαθητής λιποθύμησε από την πείνα.

Ο μαθητής είχε πάει στο σχολείο του χωρίς να έχει φάει και όταν λιποθύμησε οι υπόλοιποι συμμαθητές του έβαλαν τις φωνές, καθώς ανησύχησαν, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι εκπαιδευτικοί για να δουν τι είχε συμβεί.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1,2 ΔΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !!! ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 93 ΔΙΣ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ !!!

ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ
Η βεβαίωση ΕΝΦΙΑ και φόρων εισοδήματος αύξησε μέσα σε ένα μήνα τους οφειλέτες με ληξιπρόθεσμα χρέη κατά 340.000 !!!
Ένας στους πέντε φορολογούμενους εκτεθειμένος σε κατασχέσεις ενώ ένας στους δέκα τις έχει ήδη υποστεί !!!




Τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού εμφανίζουν θεαματική υπέρβαση έναντι των στόχων, άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ με βάση τα τελευταία στοιχεία για το εννιάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου.

Το ίδιο θεαματική όμως -αν όχι περισσότερο- είναι και η παράλληλη αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ιδιωτών προς το δημόσιο η οποία υπερβαίνει το 1,2 δισ. ευρώ από τον Αύγουστο στον Σεπτέμβριο. Ο όγκος των φορολογικών επιβαρύνσεων είναι τέτοιου μεγέθους που επιτρέπει την παράλληλη εντυπωσιακή αύξηση των εισπράξεων αλλά και των φόρων που μένουν απλήρωτοι.

Το κλειδί, ίσως κρύβεται στη διαπίστωση του ΔΝΤ σύμφωνα με την οποία η εισπραξιμότητα των φόρων έχει υποχωρήσει στο 50% (από 75% που ήταν το 2010). Για τον όγκο των φόρων που έχουν επιβληθεί, στατιστικά δεν χρειάζονται. Όλοι γνωρίζουν από τον οικογενειακό ή τον επιχειρηματικό τους προϋπολογισμό.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940 !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Τι είπαν φίλοι και εχθροί για τον αγώνα της Ελλάδας !!!



Ο Στρατάρχης Γιαν Σματς, Πρωθυπουργός της Ν. Αφρικής, χαρακτήρισε την 28η Οκτωβρίου 1940 ως "ημέρα που άλλαξε τον ρου της Ιστορίας". Και προσέθεσε: "Πραγματικώς εγεννήθη μία νέα Ελλάς, όπως την ωνειρεύθησαν οι ποιηταί."
Πράγματι, σύμμαχοι και εχθροί αναγνώρισαν την αποφασιστική συμβολή της Ελλάδος στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Άμα τη εκδηλώσει της Ιταλικής επιθέσεως ο Winston Churchill απέστειλε το ακόλουθο τηλεγράφημα στην Ελληνική κυβέρνηση:
"Η Ιταλία εύρε τας απειλάς του εκφοβισμού ανωφελείς έναντι του ηρέμου θάρρους σας. Κατέφυγεν επομένως εις απρόκλητον επίθεσιν εναντίον της πατρίδος σας, αναζητούσα εις αστηρίκτους κατηγορίας δικαιολογίαν της αισχράς της επιθέσεως. Ο τρόπος με τον οποίον ο Ελληνικός λαός, υπό την αξίαν εμπιστοσύνης ηγεσίαν σας, αντιμετώπισε τους κινδύνους και τις προκλήσεις των τελευταίων μηνών, κατέκτησε τον θαυμασμόν του Βρετανικού λαού διά την Ελλάδα. Αι αρεταί αυταί θα ενισχύσουν τον Ελληνικόν λαόν και κατά την παρούσαν στιγμήν της δοκιμασίας. Θα σας παράσχωμεν την δυνατήν βοήθειαν μαχόμενοι εναντίον κοινού εχθρού και θα μοιρασθώμεν την κοινήν νίκην."
Και όταν πια ο Ελληνικός Στρατός έγραφε το Έπος της Πίνδου, είπε το περίφημο (εφημ. "Manchester Guardian", 19 Απρ. 1941):
"Του λοιπού δεν θα λέγεται ότι οι Έλληνες πολεμούν ως ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες."

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940: 76 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΙ !!!

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940
Όλα όσα έγιναν από τον Οκτώβριο του '40 έως τον Απρίλιο του '41 !!!


Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 1940 η κυβέρνηση του Μπενίτο Μουσολίνι, απαίτησε από την Αθήνα να επιτραπεί ελεύθερη διέλευση του Ιταλικού στρατού από την ελληνοαλβανική μεθόριο προκειμένου στη συνέχεια να καταλάβει στρατηγικά σημεία της χώρας στο πλαίσιο των επιχειρήσεών του στην Μεσόγειο και στην Αφρική.

Το τελεσίγραφο επέδωσε στον Έλληνα πρωθυπουργό Ιωάννη Μεταξά, που τον επισκέφτηκε στις 02:45 το πρωί στο σπίτι του στην Κηφισιά, ο Ιταλός Πρέσβης στην Αθήνα Εμανουέλε Γκράτσι. «Ο Μεταξάς άρχισε να το διαβάζει. Μέσα από τα γυαλιά του, έβλεπα τα μάτια του να βουρκώνουν. Όταν τελείωσε την ανάγνωση με κοίταξε κατά πρόσωπο, και με φωνή λυπημένη αλλά σταθερή μου είπε : "Alors, c'est la guerre" (Λοιπόν έχουμε πόλεμο)» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γκράτσι στο βιβλίο «Il Principio della fine - L' impresa di Grecia ;» που εκδόθηκε το 1945 στην Ρώμη.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΣτΕ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΣΥΝΧΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΚΑΠΝΙΚΩΝ !!!


ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΚΗ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκρινε ότι ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ πρέπει να δικαστεί από το ίδιο δικαστήριο -υπό άλλη σύνθεση- για το αδίκημα της παράβαση, από πρόθεση του νόμου για τις δηλώσεις του πόθεν έσχες !!!



Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ' αριθμ. 1553/2016 απόφασή του παρέπεμψε σε νέα δίκη ενώπιον του Ι΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείου Αθηνών τον Σταύρο Ψυχάρη για παράβαση, από πρόθεση, του νόμου για τις δηλώσεις του πόθεν έσχες (περιουσιακής κατάστασης) κάτ' εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος.

Τον περασμένο Αύγουστο, αναβλήθηκε επ' αόριστον από το Ι΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, η δίκη του Σταύρου Ψυχάρη, για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί πόθεν έσχες κάτ' εξακολούθηση, καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτή την ένσταση ακυρότητας του κλητήριου θεσπίσματος που υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του επικεφαλή του ΔΟΛ με το οποίο παραπέμφθηκε ο κ. Ψυχάρης σε δίκη.

ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ !!! ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΒ !!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος ζητά από τους προμηθευτές της, έξτρα παροχές αλλά και ρευστό ανάλογο του κουρέματος που αποδέχθηκαν για τη συμφωνία εξυγίανσης του Μαρινόπουλου !!!


Ο κύβος ερρίφθη. Η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος, θυγατρική του Ολλανδοβελγικού ομίλου Ahold-Delhaize, ζητά από τους προμηθευτές της να προσφέρουν τον "οβολό” τους, μέσω έξτρα παροχών αλλά και ρευστού, αν θέλουν να μην διαταραχθεί η σχέση τους. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλουν στο Capital.gr προμηθευτές της αλυσίδας.

Στέλεχος μεγάλης προμηθευτικής εταιρείας καταναλωτικών προϊόντων, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, ανέφερε στο Capital.gr πως στελέχη της ΑΒ επικοινώνησαν με την εταιρεία που εκπροσωπεί ζητώντας τους "να δώσουν 2 εκατ. ευρώ σε έξτρα παροχές και "ζεστό" χρήμα". Σύμφωνα με τον ίδιο, το συγκεκριμένο ποσό είναι αντίστοιχο του "κουρέματος" που θα υποστεί η προμηθευτική εταιρεία από τη διάσωση της αλυσίδας Μαρινόπουλος.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ & Ο ΦΑΜΕΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 26/10/2016
Ράβει υπουργικό κουστούμι ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων & των ΜΜΕ, κος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΟΣ !!!



Καταιγιστικός όπως πάντα ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, δεν αφήνει τίποτα όρθιο :
Από τις λεσβίες που τον κυνηγάνε με μηνύσεις, μέχρι τον Γιάννη Στουρνάρα, την ΕΚΤ και τον Μάριο Ντράγκι !!!

Μήνυση στον Γ. Στουρνάρα της ΤτΕ και αναφορά στον ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ της ΕΚΤ, με αίτημα να τον παύσει από διοικητή της ΤτΕ !!!


ΑΦΗ(ΣτΕ) ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΑΜΠΑΣΗ
Το ΣτΕ έλαβε μια απόφαση που προσωρινά παρεμποδίζει τη ρύθμιση του εδώ και 27 χρόνια ασύδοτου τηλεοπτικού τοπίου !!!



Ανεξάρτητα με τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παπά και ανεξάρτητα με το σκεπτικό της απόφασης, το οποίο δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί, η ταύτιση της διαπλεκόμενης αντιπολίτευσης με την απόφαση του δικαστηρίου, με σουρεάλ δηλώσεις για «απόφαση που επανέφερε την Συνταγματική νομιμότητα» και για «ιστορική απόφαση που ενισχύει τους δημοκρατικούς θεσμούς», από εκείνους που επί έξι χρόνια κατέλυσαν τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα, ακόμη και το ίδιο το ΣτΕ, είναι απόδειξη ηθικής σήψης και πολιτικού αμοραλισμού προσώπων που στερήθηκαν τα οφέλη από τη νομή της εξουσίας, την κατάληψη της οποίας λυσσαλέα επιδιώκουν.

Ας θυμηθούν οι σημερινοί τιμητές της Συνταγματικής νομιμότητας ότι, το δικαστήριο το οποίο οι ίδιοι απαξίωσαν γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αποφάσεις του που δεν εξυπηρετούσαν την πολιτική τους, είναι το ίδιο δικαστήριο που επί των ημερών τους και με τις επευφημίες τους έκρινε:



ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 60 ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ !!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΓΓΔΕ
Προθεσμία 60 ημερών από τη στιγμή που θα τους κοινοποιηθεί οποιαδήποτε πράξη της Φορολογικής Διοίκησης (επιβολή φόρου ή προστίμου από ΔΟΥ ή Τελωνείο κ.λπ.) έχουν οι φορολογούμενοι που είναι κάτοικοι εξωτερικού προκειμένου να ασκήσουν ενδικοφανή προσφυγή ενώπιον της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων !!!



Η προθεσμία αυτή καθορίστηκε με διάταξη η οποία περιελήφθη στο ν. 4410/2016, που ψηφίστηκε στο τέλος Ιουλίου και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 3 Αυγούστου του τρέχοντος έτους. 

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Τη λύση της ηλεκτρονικής διενέργειας πλειστηριασμών σχεδιάζουν οι τράπεζες προκειμένου να παρακάμψουν το κίνημα κατά των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Η πρόταση αυτή που προβλέπει τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας ώστε να μην απαιτείται η φυσική παρουσία των συμβολαιογράφων συζητήθηκε, κατά πληροφορίες της εφημερίδας Καθημερινή, σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη εκπρόσωποι των δανειστών με τραπεζικά στελέχη.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ 1ος Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ !!!


ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΕΦΑΠΑΞ !!!

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΨΑΛΙΔΙ
Τριπλή ανατροπή βάζει στον πάγο την καταβολή του εφάπαξ για όσους αποχώρησαν από την 1/1/2014 και μετά, ενώ έρχεται και νέο ψαλίδι 1,25% με 2% ετησίως για τα έτη ασφάλισης που διανύουν οι ασφαλισμένοι από το 2014 και μετά !!!




Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", η τρόικα ακύρωσε το αρχικό πρόγραμμα πληρωμών για τα καθυστερούμενα εφάπαξ που περιμένουν πάνω από 55.000 δικαιούχοι από ταμεία πρόνοιας του Δημοσίου, των ΔΕΚΟ και του ιδιωτικού τομέα και ειδικά για το Δημόσιο όπου η λίστα αναμονής φτάνει στους 30.000 δικαιούχους, αντί να εγκρίνει 400 εκατ. ευρώ από το λογαριασμό των ληξιπρόθεσμων οφειλών, προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, στην έγκριση μόλις 150 εκατ. ευρώ.

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ !!! ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ !!!

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Μείωση 0,7%, από 29,9 δισ. ευρώ σε 29,7 δισ. ευρώ, σημείωσε το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά το β' τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2015 !!!



Παράλληλα, η τελική καταναλωτική δαπάνη μειώθηκε κατά 1,1%, από 32,2 δισ. ευρώ σε 31,8 δισ. ευρώ. Ενώ, το ποσοστό αποταμίευσης (που ορίζεται ως η ακαθάριστη αποταμίευση προς το ακαθάριστο διαθέσιμο εισόδημα) ήταν -7,2% το β' τρίμηνο εφέτος από -7,6% το β' τρίμηνο πέρυσι.

ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ !!!

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ;;;
Μηδενικούς τζίρους με πληρότητα όμως 95% και αποκλίσεις εσόδων ύψους έως και 4,5 εκατ. ευρώ είναι μερικά από τα ευρήματα του ελεγκτικού μηχανισμού στα ξενοδοχεία κατά τον μήνα Ιούλιο !!!



Οι νέου τύπου έλεγχοι που εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων κατέδειξαν τεράστιες αποκλίσεις στα δηλωθέντα έσοδα από τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με αυτά που υπολόγισαν οι ελεγκτές με έμμεσο τρόπο. Μάλιστα, και όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων Γιώργος Πιτσιλής, άμεσα θα υπάρχουν και τα στοιχεία των ελέγχων στα 2.123 καταλύματα για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο μήνυμα σε όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού να υποβάλουν σωστά τις δηλώσεις ΦΠΑ ή ακόμα και να προχωρήσουν σε τροποποιητικές δηλώσεις. Η νέα διαδικασία ελέγχων θα επεκταθεί και στα ξενοδοχεία που δραστηριοποιούνται κυρίως τους χειμερινούς μήνες καθώς και στην εστίαση.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ: ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΚΤ !!! ΖΗΤΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ !!!

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ο Νίκος Νικολόπουλος στέλνει τον Γιάννη Στουρνάρα στον Εισαγγελέα και στον Μάριο Ντράγκι της ΕΚΤ !!!



Διπλό «κτύπημα» του Ανεξάρτητου Βουλευτή ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ με μηνυτήρια αναφορά και επιστολή


Νέο αυτή τη φορά, «μέτωπο» με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ανοίγει ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.
Την Πέμπτη στις 10 το πρωί καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών (Ευελπίδων κτίριο 16), ενώ, ταυτόχρονα αποστέλλει αναφορά στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι!
Στην πρώτη περίπτωση, ο Νίκος Νικολόπουλος επιζητά να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιάννη Στουρνάρα για μη άσκηση προληπτικής εποπτείας σε χορηγήσεις θαλασσοδανείων προς ΜΜΕ και κόμματα, που ξεπερνούν το 1,7 δις. ευρώ!
Η αναφορά, εξάλλου, προς τον Μάριο Ντράγκι έχει την δική της ξεχωριστή σημασία, γιατί ο ανεξάρτητος βουλευτής τεκμηριώνει ότι ο Γιάννης Στουρνάρας υπερβαίνει τον ρόλο και τα καθήκοντα του, είτε πολιτικολογώντας και υπονομεύοντας την εκλεγμένη Κυβέρνηση της χώρας,  είτε χρησιμοποιώντας την ΤτΕ ως «άντρο» διεκπεραίωσης ή άμυνας των προσωπικών πολιτικών και οικογενειακών του υποθέσεων!
Στην μηνυτήρια αναφορά ο ανεξάρτητος βουλευτής επισημαίνει τον εποπτικό-ελεγκτικό ρόλο της ΤτΕ, που έχει ασκηθεί κατά πλημμελή ή και ανύπαρκτο τρόπο επί των ημερών του Γιάννη Στουρνάρα, παρά τα ισχύοντα με βάση την κοινοτική έννομη τάξη.

Ο Γ. Στουρνάρας παραβιάζει το Σύνταγμα!

3 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ !!! 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ !!!

ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ. ΠΕΤΥΧΕ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΗΠΑ: ΣΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ 14,7 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ Η VOLKSWAGEN !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ DIESELGATE
Αμερικανικό δικαστήριο ενέκρινε τον συμβιβασμό της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας με τις αρμόδιες αρχές και τους ιδιοκτήτες 475.000 οχημάτων ντίζελ που μόλυναν εν αγνοία τους το περιβάλλον λόγω της χειραγώγησης του συστήματος εκπομπής ρύπων !!!



Η Volkswagen ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να «αγοράζει» τα πειραγμένα αυτοκίνητα της από τα μέσα Νοεμβρίου.

Η απόφαση αυτή του δικαστή από το Σαν Φρανσίσκο ήταν η τελευταία εξέλιξη σε ένα σκάνδαλο που ξέσπασε τον Σεπτέμβριο του 2015 όταν η VW παραδέχθηκε ότι με κρυφό λογισμικό στα αυτοκίνητα ντίζελ ξεγελά τους ελέγχους στις εκπομπές ρύπων και κάνει τα οχήματα της να δείχνουν πιο «καθαρά» από ότι είναι στην πραγματικότητα.

ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!!

Η ΦΥΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΥΓΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
Στο διάστημα 2008 - Ιούλιος 2016, οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες έχουν μειωθεί σχεδόν στο μισό (-46,1%), ενώ στο ίδιο διάστημα στη Βουλγαρία έχουν ενισχυθεί κατά 74,2% και στη Ρουμανία κατά 50,5% !!!



ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΣ ΕΩΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ !!!

ΑΠΟ ΤΟ 2017
Στο επόμενο διάστημα η νομοθετική ρύθμιση ώστε να ενσωματωθεί η σχετική Ευρωπαϊκή οδηγία !!!




Περιορισμό της χρήσης πλαστικής σακούλας επιδιώκει η κυβέρνηση κι αυτό θα γίνει δια του... χαρατσιού. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται από το δεύτερο εξάμηνο του 2017 η επιβολή αντιτίμου για τις πλαστικές σακούλες μιας χρήσης, στα σούπερ μάρκετ.

Η επιβάρυνση για τους καταναλωτές αναμένεται να είναι της τάξης των 5-10 λεπτών ανά σακούλα καθώς τόσο εκτιμάται ότι θα πωλείται στα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος.

ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ !!!

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Καταργείται η υποχρέωση υποβολής πιστοποιη­τικού οικογενειακής κατάστασης, ως δικαιολογητικού για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας χορήγησης και καταβολής του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, αρμοδιότητας του ΟΓΑ !!!



Οι υπηρεσίες του ΟΓΑ υποχρεούνται να αναζητούν οι ίδιες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τη διεκπεραίωση των διαδικασιών αρμοδιότητας τους, μέσω της πλήρους πρόσβασης στην κεντρική βάση δεδομένων του ΟΠΣ Εθνικού Δημοτολογίου. 

ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ !!! ΖΗΤΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ 90% !!!

ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 90% ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ;;;
Με τις απαιτήσεις αυτές το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλουν να επιστρέψει ούτε ένα ευρώ στη χώρα !!!



Μετ' εμποδίων προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές και ενώ αύριο «κλείνει» η πρώτη φάση της αξιολόγησης, όλα τα μεγάλα μέτωπα παραμένουν ανοικτά και οι αποφάσεις παίρνουν παράταση για τα μέσα Νοεμβρίου, με την επιστροφή των επικεφαλής των Θεσμών στην Αθήνα.

Αύριο αναμένεται κρίσιμο διπλό ραντεβού του Γ. Κατρούγκαλου με τους Θεσμούς, ένα το πρωί και ένα το απόγευμα για τον καυτό φάκελο των εργασιακών σχέσεων, ενώ συνάντηση όπου θα αποτιμηθεί η πρόοδος που έγινε τις τελευταίες μέρες θα έχει με τους Θεσμούς και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡEIΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΜΕ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Επιδείνωση της θέσης της Ελλάδας κατά τρεις θέσεις ως προς τη διευκόλυνση του επιχειρείν, από την 58η θέση πέρυσι στην 61η θέση φέτος μεταξύ 190 χωρών, καταγράφει η έκθεση «Doing Business 2017» που δημοσιοποίησε χθες το απόγευμα η Παγκόσμια Τράπεζα !!!



Πρόκειται, μάλιστα, για τη δεύτερη συνεχή χρονιά από το 2010 που χειροτερεύει η θέση της Ελλάδας στη σχετική κατάταξη, στοιχείο εξαιρετικά ανησυχητικό, καθώς τα συνεχιζόμενα εμπόδια στο επιχειρείν αποτρέπουν τις επενδύσεις, δηλαδή ένα από τα βασικά ζητούμενα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Θα πρέπει εδώ να επισημανθεί ότι στην έκθεση «Doing Business 2016» που είχε δημοσιοποιήσει η Παγκόσμια Τράπεζα τον Οκτώβριο του 2015, η Ελλάδα εμφανιζόταν να κατέχει στη γενική κατάταξη την 60ή θέση. Στη συνέχεια, ωστόσο, κατά την πάγια τακτική της, η Παγκόσμια Τράπεζα προχώρησε σε αναθεώρηση των δεδομένων, από τα οποία προκύπτει ότι η Ελλάδα καταλάμβανε τελικά πέρυσι την 58η θέση μεταξύ 189 χωρών (φέτος έχει προστεθεί η Σομαλία). Η συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνει η Ελλάδα είναι η ίδια με πέρυσι, κάτι, βεβαίως που δεν είναι ενθαρρυντικό: πρώτον, διότι δείχνει στασιμότητα σε μια εποχή που απαιτείται ίσως περισσότερο από ποτέ να επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις, δεύτερον, διότι άλλες χώρες έχουν κάνει μεγαλύτερα βήματα, αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι της Ελλάδας σε ό,τι αφορά τη διευκόλυνση του επιχειρείν και την προσέλκυση επενδύσεων. Πλην της Τουρκίας που καταλαμβάνει την 69η θέση, όλες οι γειτονικές χώρες (Αλβανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Κύπρος και ΠΓΔΜ) βρίσκονται πολύ υψηλότερα στη σχετική κατάταξη. Η ΠΓΔΜ, μάλιστα, φέτος ανέβηκε στη 10η θέση, από τη 16η πέρυσι.

ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΣτΕ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Πρωτοφανής υποκρισία, διαπλοκή, συγκάλυψη και συνενοχή μεταξύ πολιτικού & τραπεζικού συστήματος και συστημικών ΜΜΕ !!!




Τα συστημικά ΜΜΕ έθαψαν την επιστολή του Νίκου Νικολόπουλου προς τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής Σωκράτη Φάμελο, με την οποία καταγγέλονται πρωτοφανή οικονομικά εγκλήματα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, τα οποία, εφόσον η Δικαιοσύνη λειτουργούσε πραγματικά ανεξάρτητα και αδέσμευτα, θα είχαν ήδη οδηγήσει στις συλλήψεις όλων των διοικήσεων των 4 συστημικών τραπεζών και τουλάχιστον της μισής Τράπεζας της Ελλάδος !!!


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ :  


Αθήνα, 19/10/2016
 Κύριο Σωκράτη Φάμελλο
Πρόεδρο εξεταστικής επιτροπής
Για την διερεύνησης δανειοδότησης κομμάτων και ΜΜΕ

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της από 26/09/2016 επιστολής μου και των όσων ζητούσα με αυτή, δια της παρούσης βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρω ότι, δυστυχώς, παρά κάθε φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλετε, η Εξεταστική Επιτροπή την οποία προεδρεύετε δεν έχει ακόμη εκπληρώσει την αποστολή της ως προς την πλήρη,  αντικειμενική, εμπεριστατωμένη και σε βάθος έρευνα, ώστε να μην αφήσει σκιές ως προς τη λειτουργία της, επειδή, μέχρι και σήμερα, τρεις ολόκληρες εβδομάδες μετά την από 26/09/2016 επιστολή μου, η Τράπεζα της Ελλάδος και οι τέσσερεις συστημικές τράπεζες, εντελώς προκλητικά, δεν έχουν ακόμη αποστείλει, ως όφειλαν, στην Εξεταστική Επιτροπή, τα εξής : 

26η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912: Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!!

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΟΛΙΣ 104 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ !!!
Η 26η Οκτωβρίου αποτελεί σημαντική ημέρα για τη Θεσσαλονίκη, καθώς η γιορτή του πολιούχου της Αγίου Δημητρίου συνδυάζεται με την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους, το 1912 !!!



Οι δύο βαλκανικοί πόλεμοι στις αρχές του 20ου αιώνα έδωσαν τη δυνατότητα στην Ελλάδα να διεκδικήσει και να κατακτήσει ορισμένα πάλαι ποτέ δικά της εδάφη, επεκτείνοντας σημαντικά τη μεθοριακή της γραμμή. Μεταξύ των πιο σπουδαίων κατακτήσεων συγκαταλέγεται η Θεσσαλονίκη, η «φυσική πρωτεύουσα» της Μακεδονίας: μία πόλη με αξιοσημείωτη στρατηγική θέση, η οποία ανέκαθεν έπαιζε σημαντικό ρόλο στην ιστορική πορεία των Ελλήνων. Ωστόσο, η απελευθέρωση της πόλης κάθε άλλο παρά μία εύκολη υπόθεση ήταν.

Επιμέλεια: Ανδρέας Μέγκος

Ήδη από τις αρχές του αιώνα το κλίμα στα Βαλκάνια ήταν φορτισμένο αρνητικά. Ο εθνικισμός του κινήματος των «Νεότουρκων», οι οποίοι ουσιαστικά είχαν υπό τον έλεγχό τους την εξουσία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, είχε ως αποτέλεσμα τη συσπείρωση των υπόλοιπων κρατών της Αυτοκρατορίας εναντίον αυτής.



ΒΙΝΤΕΟ-ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ : ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ !!!

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΛΟΥΔΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
Οι Οικονομικοί Εισαγγελείς Αθανασίου & Δραγάτσης πρέπει τώρα να κινηθούν άμεσα, να βγάλουν την υπόθεση από το αρχείο και να τη στείλουν στην ανάκριση. Όπως πράττουν με όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, για οικονομικά εγκλήματα πολύ μικρότερου μεγέθους και κοινωνικής απαξίας !!!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΜΒΑ !!! ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ 84% ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜμΕ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Η μεγαλύτερη αποτυχία της οικονομίας οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις :
Έως το 84% των δανείων δεν εξυπηρετείται !!!

Όταν τα ποσοστά καθυστερήσεων φθάνουν στο 84% σε μια κατηγορία δανείων όπως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι προφανές ότι η οικονομία έχει αποτύχει
Η μεγαλύτερη αποτυχία του συστήματος και της οικονομίας αντικατοπτρίζεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

ΕΦΟΡΙΑ: ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΦΜ-ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΦΠΑ !!!

ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ 10% ΜΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ !!!
Έχουν ήδη απενεργοποιηθεί 69 ΑΦΜ από εξαφανισμένες επιχειρήσεις - ΡΙΧΤΑΔΙΚΑ - και φυσικά πρόσωπα ενώ το συνολικό ποσό ΦΠΑ που εντοπίσθηκε να έχει υποκλαπεί ξεπερνάει τα 21.500.000 ευρώ !!!



Στο κυνήγι φορολογούμενων, φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, "φαντάσματα" έχει επιδοθεί το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καταπολέμηση της απάτης με την κλοπή ΦΠΑ. Οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων έχουν μάλιστα φθάσει στο σημείο να απενεργοποιούν Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου από εξαφανισμένους φορολογούμενους, οι οποίοι εμφανίστηκαν φορολογικά μόνο και μόνο για να εκδώσουν τιμολόγια με τα οποία ουσιαστικά πήραν μέρος σε κύκλωμα απάτης και υπεξαίρεσης ΦΠΑ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΓΔΕ, μέσα στο οκτάμηνο Ιανουαρίου- Αυγούστου, ξεκίνησαν έλεγχοι για την καταπολέμηση της απάτης στο ΦΠΑ σε 132 υποθέσεις. Το ίδιο διάστημα ολοκληρώθηκε ο έλεγχος σε 115 υποθέσεις. Το συνολικό ποσό ΦΠΑ που εντοπίσθηκε να έχει υποκλαπεί ανέρχεται σε 21,65 εκατ. ενώ στο πλαίσιο των ερευνών απενεργοποιήθηκαν οι Αριθμοί Φορολογικού Μητρώου σε 69 φορολογούμενους οι οποίοι δεν κατέστη δυνατό να εντοπισθούν από τους ελεγκτές.

Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ Η ΜΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ
Τα βραχιολάκια(all inclusive πακέτα) και η φοροδιαφυγή ρίχνουν τα έσοδα στον Τουρισμό !!!



Κατά 9% υποχώρησαν οι δαπάνες των τουριστών ανά ταξίδι το οκτάμηνο


Τη χειρότερη επίδοση της τελευταίας 20ετίας καταγράφουν φέτος οι δαπάνες ανά ταξίδι των ξένων τουριστών στη χώρα μας, όπως δείχνουν σχετικά στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος.

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!! ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 30 ΔΙΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ !!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΛΑ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Δραματικές διαστάσεις λαμβάνουν πλέον οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Συνολικά εκτιμάται πως ξεπερνούν τα 30 δισ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου τα 17 δισ. ευρώ διαχειρίζεται το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) !!!



Μάλιστα, στο τέλος Σεπτεμβρίου οι οφειλές που έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο αυξήθηκαν κατά τουλάχιστον 300 εκατ. ευρώ, σε σχέση με τον Ιούνιο, φθάνοντας τα 16,923 δισ. ευρώ.

Το ΙΚΑ, που έχει μεταβιβάσει στο ΚΕΑΟ μόλις το 26% των οφειλετών του με συνολικά χρέη της τάξεως των 8,9 δισ. ευρώ, εκτιμά το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε τουλάχιστον 19 δισ. ευρώ. Αντίστοιχα, ο ΟΑΕΕ έχει μεταβιβάσει μέρος από τα περίπου 11 δισ. ευρώ που αντιστοιχούν στις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Ταμείο και συγκεκριμένα 4,19 δισ. ευρώ που προέρχονται κυρίως από ελεύθερους επαγγελματίες με οφειλές από 5.000 έως 15.000 ευρώ, καθώς και οφειλές από 40.000 ευρώ και άνω.

ΓΓΔΕ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙΚΟΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ !!!

ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ 201.740 ΥΠΕΡΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ 141.161 ΑΦΜ
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, σε όλες τις ΔΟΥ μαζική διενέργεια συμψηφισμού με ανοιχτές αρρύθμιστες οφειλές !!!




Σε πολλές περιπτώσεις προέκυπταν ποσά «υπερείσπραξης», δηλαδή ποσά που έχουν πληρωθεί παραπάνω από τα οφειλόμενα σε συγκεκριμένη οφειλή και ο φορολογούμενος ήταν υποχρεωμένος να στηθεί στην «ουρά» στην αρμόδια ΔΟΥ και να τα συμψηφίσει με άλλες οφειλές, ληξιπρόθεσμες ή μη.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ !!!

OI ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10/2016
Την επανάληψη της αποχής των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών και αυτήν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος !!!




Oι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ υιοθετούν τις προτάσεις του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ και ζητούν από την πολιτεία :

α) τη διασφάλιση της εύρυθμης και ασφαλούς διεξαγωγής των πλειστηριασμών, οι οποίοι αποτελούν μέρος της απονομής της Δικαιοσύνης και 
β) την άμεση νομοθέτηση διατάξεων προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς και για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία, και τους ΟΤΑ, καθώς και τη βελτίωση των υφιστάμενων διατάξεων προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς για χρέη προς τις τράπεζες, όπως έχει ανακοινώσει.

Κατ’ εξαίρεσιν θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησο­μένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της Συντο­νιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, όταν κριθεί αναγκαίο.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ "ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ" !!!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ" & ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ
"Δεύτερη ευκαιρία" στα νοικοκυριά, στις βιώσιμες επιχειρήσεις και την οικονομία, έρχεται να δώσει η Νέα Δημοκρατία με την πρότασή της για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους απέναντι σε τράπεζες, εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία, που παρουσίασαν σήμερα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης και η υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κυρία Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Γραμματέας Προγράμματος κ. Γιώργος Στεργίου.




Όπως τονίσθηκε, χιλιάδες συμπολίτες μας παραμένουν σήμερα σε καθεστώς παρατεταμένης ανασφάλειας χωρίς να γνωρίζουν πότε και με ποιον τελικά τρόπο θα ρυθμιστεί η αποπληρωμή των οφειλών τους, αλλά και πώς τελικά θα διασώσουν την κύρια κατοικία τους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας :



PRORATA : ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΑΠΑΤΗ, ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΟΛΟ 111% !!!

ΟΥΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΞΩ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Τι ισχυρίζεται η εταιρεία PRORATA :
Η μέτρηση δεν είναι πρόθεση ψήφου αλλά επιρροή !!!

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν πρέπει να αθροίζονται τα ποσοστά, επειδή η δημοσκόπηση δεν είναι πρόθεσης ψήφου, αλλά επιρροής, επειδή αυτή τη μεθοδολογία ακολουθεί η Ρrorata εδώ και χρόνια.


ΣΚΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ 100 & 12 ΔΟΣΕΩΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΧΡΕΩΝ
Ασφαλιστικά Ταμεία: Το 50% των οφειλετών εγκατέλειψε τις 100 δόσεις και το 64% τις 12 δόσεις !!!




«Στάση πληρωμών» από τους οφειλέτες που είχαν ενταχθεί στις ρυθμίσεις των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία αποκαλύπτουν τα στοιχεία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) του μηνός Σεπτεμβρίου, καθώς το 50% εγκατέλειψε τις 100 δόσεις και το 64% τις 12 δόσεις, ενώ το ποσοστό απώλειας παλαιότερων ρυθμίσεων φτάνει το 80%!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα χρέη 303.821 οφειλετών που είχαν μεταφερθεί για αναγκαστική είσπραξη στο ΚΕΑΟ έως τις 30 Σεπτεμβρίου ήταν 16,923 δισ. ευρώ (έναντι 16,613 δισ. ευρώ στις 30 Ιουνίου), αλλά, σε «ενεργή» ρύθμιση παρέμεναν μόνο 48.595 οφειλέτες για 1,816 δισ. ευρώ.

Στις 100 δόσεις έχουν μείνει 34.738 για χρέη 1,381 δισ. ευρώ, ενώ έχουν εγκαταλείψει 37.851 με χρέη 1,747 δισ. ευρώ (έχουν εξοφλήσει 72 εκατ. ευρώ μόνο 2.962 οφειλέτες).
Στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων, στην οποία εντάχθηκαν αρκετοί λόγω απώλειας των 100 δόσεων, έχουν παραμείνει 7.922 για 247,8 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν σταματήσει να πληρώνουν 18.886 με χρέη 1,240 δισ. ευρώ (2.552 έχουν εξοφλήσει μέσω των 12 δόσεων 57,4 εκατ. ευρώ). Σε άλλες (παλαιότερες και λιγότερο δημοφιλείς) ρυθμίσεις παρέμεναν συνολικά 5.935 για οφειλές 186,8 εκατ. ευρώ με 38.514 από τους συνολικά 48.755 που είχαν ενταχθεί (ποσοστό 79%) να τις έχουν αφήσει οριστικά 1,3 δισ. ευρώ.

Αναμονή

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ !!!

ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Το νέο οργανόγραμμα της Εθνικής τράπεζας δεν περιλαμβάνει την περιφερειακή διεύθυνση της Λάρισας η οποία σήμερα έχει τον συντονισμό και την εποπτεία σε 15 νομούς σε Θεσσαλία, Ήπειρο, Δ. Μακεδονία, Φθιώτιδα, Ευρυτανία αλλά και την Κέρκυρα, απασχολώντας 30 εργαζόμενους !!!



Το θέμα έφερε στη Βουλή ο βουλευτής Λάρισας του Ποταμιού Κώστας Μπαργιώτας, με ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Σε αυτή αναφέρει:

«Στο νέο οργανόγραμμα της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, αναμένεται να παραμείνουν ως Περιφερειακές Διευθύνσεις, αυτές που έχουν έδρα την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ προβλέπεται η παντελής κατάργηση της Διοίκησης στη Λάρισα. Με την παύση λειτουργίας, όμως, της Περιφερειακής Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα, συρρικνώνεται και η τοπική παρουσία της Εθνικής Τράπεζας στην κοινωνική και κυρίως οικονομική ζωή των πολιτών, γεγονός που οδηγεί αναμφίβολα, στην ποιοτική υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και μέρους της Στερεάς Ελλάδος. Στην πολύχρονη παρουσία της στη Λάρισα, η Διεύθυνση Δικτύου ΣΤ συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες των τοπικών κοινωνιών».

ΕΣΚΑΣΕ Ο ΟΑΕΕ, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΙΚΑ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Πέρα ως πέρα ανεδαφική αποδείχθηκε- ως ήταν αναμενόμενο- η αρχική πρόβλεψη για συγκράτηση των κρατικών δαπανών στα μεγάλα ασφαλιστικά ταμεία και ήδη ο ΟΑΕΕ εξερράγη υπό το βάρος των υποχρεώσεων του !!!



Τα νεώτερα στοιχεία του ΓΛΚ δείχνουν ότι με τη συμπλήρωση του 9μήνου ο ΟΑΕΕ «απορρόφησε» 835 εκατ. ευρώ, δηλαδή εξάντλησε την αρχική πίστωση των 834 εκατ. ευρώ ένα τρίμηνο πριν το κλείσιμο της χρονιάς. Το Σεπτέμβριο «απορροφήθηκαν», μάλιστα, 120 εκατ. ευρώ, ενώ ο μέσος ρυθμός του πρώτου οκταμήνου ήταν περίπου 90 εκατ. ευρώ κι αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι για να βγάλει ομαλά τη χρονιά, ο ΟΑΕΕ θα χρειαστεί επιπλέον χρηματοδότηση 270- 300 εκατ. ευρώ.

Η «έκρηξη» των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών εισφορών σε συνδυασμό με τις ασφυκτικές συνθήκες ρευστότητας, είναι οι βασικές αιτίες της κατάστασης στον ΟΑΕΕ και όπως αποκάλυψε χθες το iefimerida, αν δεν ανέβει η εισπραξιμότητα των εισφορών στο 85% από 52% που είναι σήμερα, το Ταμείο θα υποστεί πανωλεθρία μέσα στο 2017 λόγω της μείωσης των εισφορών στο 80% των ασφαλισμένων του.

Στα «κόκκινα» έχει μπει προ πολλού και το ΙΚΑ. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!

ΕΧΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ ;;;
Μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις σε 8 μόλις λεπτά από τον δικηγόρο ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ !!!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ Θ. ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ & ATTICA BANK !!!


ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΩ TWITTER !!!

Αν χτυπήσει το τηλέφωνο & ακούσεις μία φωνή να λέει "Μαμά σκότωσα άνθρωπο. Χρειάζομαι λεφτά αμέσως" κάλεσε το 100 άμεσα. Είναι ΑΠΑΤΗ !!!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΠΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ !!!


ΕΤΣΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ !!!

ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΨΟΥΣ 900.000 ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
Ενωθείτε μαζί μας και καταθέστε αγωγή αποζημίωσης κατά των εισπρακτικών εταιρειών !!!
Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες σας !!!


Εισπρακτικές: Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις ;;;

«Εδώ και ένα χρόνο, καθημερινά, με καλεί με το εξής σύστημα. Με καλεί 2-3 φορές στο κινητό. Απαντώ. Δεν απαντά κανείς. Κατόπιν έρχεται μήνυμα. Συγχρόνως με καλούν στο σταθερό στην εργασία όπου και εκεί δεν μιλούν. Το απόγευμα με καλούν, οπότε και μιλούν, κι εγώ λέω τα ίδια και τα ίδια στις ίδιες ερωτήσεις» (Α.Α. 31/10/2012)
«Μου είπαν εάν μπορώ να δανειστώ αυτά τα χρήματα ώστε να κλείσει η υπόθεση» (Σ.Π. 29/10/2012)
«Ενοχλεί συναδέλφους και μου δημιουργεί πρόβλημα στον εργασιακό μου χώρο. Επίσης κάλεσε στο σπίτι μου ζητώντας να μιλήσει με κάποιον νοήμων άνθρωπο εκτός από εμένα» (Γ.Α. 01/02/2013)
«Από ό,τι ξέρω απαγορεύεται να δίνει η τράπεζα τα στοιχεία μου. Τι μπορώ να κάνω; Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Σας ευχαριστώ πολύ!» (Α.Μ. 16/08/2013)
«Συνεχής παρενόχληση, ψυχολογική πίεση, απειλές, αγένεια, φωνές, κλείσιμο τηλεφώνου…» (Ε.Β. 24/09/2013)
«Χαρακτηριστικά μου είπε πώς θα έπρεπε να έχω βρει δουλειά και όταν έπαιρνα τα χρήματα ήταν καλά να βρω χρήματα να τα εξοφλήσω» (Κ.Ε. 02/04/2015)
«…Λέγοντάς μου, εσείς πήρατε τα χρήματα, τώρα δεν τα δίνετε, θα δείτε τι θα πάθετε, έχουμε άλλους τρόπους να χρησιμοποιήσουμε» (Β.Κ. 20/02/2013)
«…Υπενθυμίζοντας συνεχώς τις συνέπειες αν δεν πληρώσω στην ώρα μου και ότι εάν δεν πληρώσω δεν θα σταματήσουν να με παίρνουν τηλέφωνο» (Θ.Γ. 13/04/2016)
«Σημείωση: Παρότι μπορεί να εμφανίζονται καθυστερήσεις στην αποπληρωμή των δόσεών μου πάντα είμαι συνεπής και συνεργάσιμος με τις υποχρεώσεις μου απέναντι στην τράπεζα. Παρακαλούμε σαν οικογένεια να μην μας επιφορτίζετε ψυχολογικά και να μη μας δυσφημίζετε είτε στα παιδιά μας είτε στον εργασιακό μας χώρο» (Π.Κ. 04/02/2015)

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 1.500.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Έρχεται διπλή καμπάνα για περισσότερους από ενάμιση εκατομμύριο ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Η αναβάθμιση που έγινε τους τελευταίους μήνες στο TAXIS του δίνει πλέον τη δυνατότητα να κάνει διασταυρώσεις στοιχείων, που ως τώρα αδυνατούσε !!!



Η πρώτη καμπάνα αφορά στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που τα προηγούμενα χρόνια είχαν "ξεχάσει" να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.Η πρώτη φουρνιά των ελέγχων, ύστερα από εντολή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, αποκάλυψε πως τα έτη 2013 και 2014 περισσότεροι από 200.000 ιδιοκτήτες κυκλοφορούσαν χωρίς να έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας και τώρα θα κληθούν να καταβάλουν διπλάσιο ποσό (το πρόστιμο είναι ίδιο με τα αρχικό πόσο) και συνολικά πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.
Το κάθε ποσό θα χρεωθεί στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη στο TAXIS και στη συνέχεια θα ειδοποιηθεί να πληρώσει.


SSL Certificates