.

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ !!!

ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ
Οι δανειολήπτες, ως αντισυμβαλλόμενοι με τις τράπεζες, έχουμε δικαιώματα και, μάλιστα, πολύ περισσότερα από τα αντίστοιχα των τραπεζών. Αρκεί να τα μάθουμε και να τα ασκήσουμε, για να προστατέψουμε την περιουσία και την αξιοπρέπειά μας από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Η συγκλονιστική ανάρτηση Λαρισαίου εμπόρου που χάνει το μαγαζί του σε πλειστηριασμό

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η είδηση ότι την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου στη Λάρισα, αναμένεται να βγει στο σφυρί κατάστημα που διατηρεί Λαρισαίος έμπορος στο κέντρο της πόλης.

«Μιλήσαμε προ ολίγου μαζί του και πρόκειται για έναν αξιοπρεπέστατο και υπερήφανο άνθρωπο» σημειώνει στο onlarissa.gr μέλος οργάνωσης κατά των πλειστηριασμών.
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστηρίζει ο ίδιος ο έμπορος, η τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό το μαγαζί του, ενώ υπάρχει σε εκκρεμότητα δικαστήριο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για χώρο 80 τ.μ. εμπορικής αξίας 69.235 ευρώ.

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ: ΕΠΕΣΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ
Στο 80% του βασικού σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας τα τρένα κινούνται χωρίς τα στοιχειώδη συστήματα !!!


Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται οι σιδηροδρομικές μεταφορές στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή που απανωτές κυβερνήσεις εξαγγέλλουν πως η χώρα μας θα αποτελέσει διαμετακομιστικό κόμβο. Πανάκριβα συστήματα και επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων για την ηλεκτροκίνηση, την τηλεδιοίκηση, τη φωτοσήμανση, την επικοινωνία (GSMR), την προστασία από ανθρώπινο λάθος (ECTS), δεν λειτουργούν στο 80% του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας.

Προς το παρόν είναι άγνωστο πότε και πώς θα προχωρήσουν τα έργα συντήρησης και αναβάθμισης του δικτύου, ενώ ακούγεται πως ετοιμάζεται εργολαβία 100 εκατ. ευρώ για το «νοικοκύρεμα» του δικτύου. Είναι άγνωστο, επίσης, αν θα καταφέρουν να λειτουργήσουν τα παλαιά τεχνολογικά συστήματα, τα οποία είναι ενίοτε ασύμβατα μεταξύ τους κ.λπ.

ΜΕ BAIL-IN ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ & ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΛΟΓΩ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΩΝ
Υπό την άμεση απειλή bail-in βρίσκονται οι Banca Popolare di Vicenza, Veneto Banca και Banco Popular !!!


Υπό την απειλή bail-in βρίσκονται οι δύο ιταλικές τράπεζες Banca Popolare di Vicenza και Veneto Banca, αν δεν συμφωνήσουν οι ιταλικές και οι ευρωπαϊκές αρχές για το ενδεχόμενο να διασωθούν μέσω της προληπτικής ανακεφαλαιοποίησης. «Μέχρι τα τέλη του Ιουνίου θα πρέπει να γνωρίζουμε αν η προληπτική ανακεφαλαιοποίηση είναι εφικτή», δήλωσε ευρωπαϊκή πηγή στο Reuters. 

ΣΚΟΠΙΑ: ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

ΜΕ ΤΕΛΟΣ 50 ΕΥΡΩ ΘΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ !!!

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Τέλος 50 ευρώ για συμμετοχή στους e-πλειστηριασμούς


Φυσικά ή νομικά πρόσωπα κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αλλά και τρίτων χωρών, μπορούν να συμμετέχουν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων, το σύστημα για τη διενέργεια των οποίων αναμένεται να είναι έτοιμο εντός του Ιουνίου. Πρόκειται για σύστημα υπεύθυνοι για τη λειτουργία του οποίου θα είναι οι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι και ο Σύνδεσμος Συμβολαιογράφων, και για τη συμμετοχή τους στους πλειστηριασμούς οι πιστοποιημένοι χρήστες που θα επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πληρώνουν τέλος 50 ευρώ.

Αυτό προβλέπει η σχετική υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε και στην οποία ορίζονται οι λεπτομέρειες για τον νέο τρόπο διενέργειας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων, αλλά και κινητών αξιών.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Η ΑΑΔΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ...ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ !!!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ
Η ΑΑΔΕ υπέγραψε συνεργασία με την ελληνική Ομοσπονδία Πάλης δημιουργώντας τμήμα φυσικής κατάστασης και αυτοάμυνας για τους υπαλλήλους της !!!



Υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσιών Εσόδων ιδρώνουν την φανέλα τους...για να αποφεύγουν χτυπήματα να δίνουν γροθιές και να «κλειδώνουν» με λάβες όσους πολίτες κινηθούν εναντίον τους.

Απίστευτο και όμως ...ελληνικό καθώς έχει καθοριστεί νέο πρόγραμμα εκγύμνασης στους υπαλλήλους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσιών Εσόδων προκειμένου να αντιμετωπίσουν επιθέσεις κατά την διάρκεια των ελέγχων.

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ, ΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ & ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ !!!


ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1946 ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤτΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ & ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Και επειδή οι βασιλόφρονες Άγγλοι δεν ήταν ποτέ κομμουνιστές, προφανώς είμαστε εμείς ηλίθιοι, αφού επιμένουμε να παριστάνουμε τους καθηγητές του αρρωστημένου νεοφιλελευθερισμού και της χρεοκοπημένης τραπεζοκρατίας, απέναντι στους άρχοντες των αγορών, που όμως φρόντισαν, όπως ρητά αναφέρουν, ότι για το καλό του λαού τους, έπρεπε να εθνικοποιήσουν την κεντρική τους τράπεζα από το 1946 και να την διατηρήσουν εθνικοποιημένη μέχρι και σήμερα !!!   



Founded in 1694, the Bank of England is the central bank of the United Kingdom. Sometimes known as the ‘Old Lady’ of Threadneedle Street, the Bank’s mission is to promote the good of the people of the United Kingdom by maintaining monetary and financial stability.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:



Ποινική δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ασκήθηκε στον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου και τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου από την Εισαγγελία Διαφθοράς. Παράλληλα τους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ & ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Θερμά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ, για τη νέα αυτή, εξαιρετική απόφαση !!!
Περισσότερες αποφάσεις ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_3.html




ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΒΡΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ !!!

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ
Η Εισαγγελία Διαφθοράς εντόπισε έναν από τους τρεις λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου στην UBS στη Λίστα Μπόργιανς !!!


Χρήµατα του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου βρέθηκαν και στη «λίστα Μπόργιανς». Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και της Γιάννας Παπαδάκου, η νέα ηγεσία της Εισαγγελίας κατά της ∆ιαφθοράς, µε επικεφαλής την κυρία Ελένη Τουλουπάκη, µε τη βοήθεια έµπειρων εισαγγελέων που την πλαισιώνουν, εντόπισε ότι ένας από τους τρεις λογαριασµούς του πρώην υπουργού στην τράπεζα UBS εµπεριέχεται στη λίστα που έδωσε στις ελληνικές Αρχές ο υπουργός Οικονοµικών της Β. Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Μπόργιανς

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΙΧΕ...OFFSHORE ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ !!!

ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ενώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ επιχείρησε να παρακωλύσει έρευνες για οικονομικά σκάνδαλα σε βάρος στελεχών του κυβερνώντος κόμματος !!!!


Ο εισαγγελέας Διαφθοράς στην Ισπανία παραιτήθηκε, έπειτα από την αποκάλυψη ότι διατηρούσε μερίδιο σε offshore εταιρεία του Παναμά. επικεφαλής της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς στην Ισπανία, Μανουέλ Μόιξ, υπέβαλε σήμερα(σ.σ χθες) την παραίτησή του, επικαλούμενος επίσημα προσωπικούς λόγους, ωστόσο η αντιπολίτευση αξίωνε την απομάκρυνσή του από καιρό.

Ο Μόιξ, που πρόσκειται στο Λαϊκό Κόμμα του Μαριάνο Ραχόι έχει παραδεχθεί ότι ήταν ιδιοκτήτης στον Παναμά μεριδίου σε offshore εταιρεία, και ήδη από τον διορισμό του τον Φεβρουάριο κατηγορήθηκε συχνά ότι τοποθετήθηκε στη θέση αυτή από την κυβέρνηση Ραχόι με στόχο να παρεμβαίνει στις «ευαίσθητες» υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονται μέλη του κόμματος.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ !!!

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2015-2016
Πρωταθλητές στη διαφθορά αναδεικνύονται, για άλλη μία φορά, οι δήμοι, όπως προκύπτει από την έκθεση πεπραγμένων του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τη διετία 2015-2016, η οποία παρουσιάστηκε σε ημερίδα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας !!!




Τη συγκεκριμένη περίοδο οι επιθεωρητές του Σώματος διενήργησαν 871 ελέγχους, από τους οποίους σε 216 περιπτώσεις διαπιστώθηκε παραβατικότητα. Από αυτές οι 119 αφορούν σε ΟΤΑ α΄ βαθμού και δημοτικές επιχειρήσεις, οι 39 σε Νομικά Πρόσωπα, οι 24 σε υπουργεία, οι 19 σε Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και οι υπόλοιπες 15 σε Περιφέρειες.

Οι έλεγχοι στους ΟΤΑ, ειδικότερα, αφορούσαν κυρίως σε υποθέσεις δόμησης και χωροταξίας, ανάθεσης έργων, προμηθειών αγαθών και παροχής υπηρεσιών και στη διαδικασία χορήγησης αδειών ιδίως σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σημαντικό ποσοστό των ελέγχων αφορούσε στην οργάνωση και λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών, σε υποθέσεις δημοσίων έργων-συμβάσεων, σε ζητήματα πολεοδομικής φύσης, στην εκπαίδευση και κατάρτιση, σε άλλα θέματα δήμων.

46 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΙΧ !!!

ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ
Αλλάζει πριν ενεργοποιηθεί ο τρόπος εντοπισμού των ιδιοκτητών ανασφάλιστων αυτοκινήτων αλλά και η επιδίωξη συμμόρφωσής τους σύμφωνα με την απόφαση (ΠΟΛ.1078/2017) η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ !!!



Σύμφωνα με την απόφαση στο «σαφάρι» για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών ανασφάλιστων αυτοκινήτων εισέρχονται και οι ασφαλιστικές ενώ τα πρόστιμα με το ηλεκτρονικό παράβολο των 250 ευρώ θα αναρτώνται στο Taxisnet. Παράλληλα προβλέπεται διασταύρωση στοιχείων δύο φορές τον χρόνο.

Η Ηλεκτρονική Διεύθυνση της ΑΑΔΕ θα αποστέλλει ειδοποιητήρια επιστολή στους ιδιοκτήτες των τυχόν ανασφάλιστων οχημάτων, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είτε στην ηλεκτρονική θυρίδα μηνυμάτων TaxisNet, είτε στην τελευταία δηλωθείσα από αυτούς, στη φορολογική διοίκηση, ταχυδρομική διεύθυνση, με την οποία τους ειδοποιεί ότι σε συγκεκριμένη ημερομηνία (ημερομηνία διασταύρωσης) εντοπίσθηκε το όχημά τους ανασφάλιστο και για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν κατά περίπτωση.» .

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
Την έρευνα ανέλαβε ο εισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Γρηγόριος Πεπόνης !!!


Έρευνα για πιθανές αξιόποινες πράξεις δικαστών του Εφετείου Πατρών, διέταξε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Ακριτίδης. Οι δικαστές ελέγχονται για την εμπλοκή τους σε περίεργες δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Documento τον περασμένο Φεβρουάριο.

Την έρευνα ανέλαβε ο γνωστός εισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Γρηγόριος Πεπόνης, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, είχε διατελέσει Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος και είχε χειριστεί κατά το παρελθόν πολύ σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς.

ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ;;;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ
Πως να δημοσιεύσουν μετά, τα μπουκωμένα από το τραπεζικό χρήμα κανάλια, ραδιόφωνα, sites & εφημερίδες, τις δικαστικές αποφάσεις δικαίωσης των δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΕΠΕΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ EUROBANK & ALPHA BANK !!!

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ
Οι πελάτες τραπεζών έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα καταγεγραμμένων συνομιλιών τους εντός συγκεκριμένης προθεσμίας και χωρίς να απαιτείται επίκληση ειδικότερων λόγων (ΑΠΔΠΧ) !!!



Με δύο νέες αποφάσεις της η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλε πρόστιμο 10.000 ευρώ στις τράπεζες Eurobank και Alpha Bank για μη προσήκουσα ικανοποίηση του δικαιώματος πρόσβασης σε δεδομένα καταγεγραμμένων συνομιλιών.

Απόφαση 32/2017


Στην πρώτη περίπτωση (απόφαση 32/2017), πελάτης της Alpha Bank προσέφυγε στην Αρχή, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν πληθώρα τηλεφωνικών οχλήσεων από εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών και δικηγορικά γραφεία σχετικά με ληξιπρόθεσμη οφειλή του από πιστωτική κάρτα στην Τράπεζα.

BOMBA !!! ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ CEPAL ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ALPHA BANK !!!

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
Οδηγίες της διοίκησης της τράπεζας προς τα καταστήματα, ενημερώνουν από σήμερα τους υπαλλήλους να σταματήσουν να ασχολούνται με τα κόκκινα δάνεια και να βγουν προς άγρα νέας δανειακής πελατείας, αφού τα κόκκινα δάνεια και οι κάρτες περνούν πλέον μαζικά στα χέρια των funds και των εταιρειών διαχείρισης !!!


ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ !!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Διαβάστε τι γράφει σήμερα η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", που ξαναχαρακτηρίζει και πάλι, όλους ανεξαιρέτως τους κόκκινους δανειολήπτες, ως δήθεν στρατηγικούς κακοπληρωτές, παρέχοντας έτσι το βολικό άλλοθι στις τράπεζες για να μεταβιβάσουν και να πουλήσουν τα πάντα όλα στα κοράκια των εταιρειών διαχείρισης και των funds !!!
 
Αντεπίθεση από τις τράπεζες κατά στρατηγικών κακοπληρωτών


Τέλος η ιδιότυπη ασυλία για τους κακοπληρωτές, και ειδικότερα τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, καθώς οι τράπεζες αλλάζουν στάση. Ηδη ορισμένες τράπεζες προχωρούν στην καταγγελία δανείων που βρίσκονται σε καθυστέρηση 180 ημερών (6 μήνες) έναντι της μέχρι τώρα πρακτικής να καταγγέλλονται δάνεια σε καθυστέρηση 360 ημερών (ενός έτους), πρακτική που το επόμενο διάστημα θα ενισχυθεί σημαντικά. 

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ;;; ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΗ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟ-ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ...ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;





Ποια είναι η μοναδική έκπτωση φόρου που παρέμεινε «ζωντανή» μετά τις νέες καταργήσεις φορολογικών απαλλαγών στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση; Η έκπτωση φόρου για δωρεές χρημάτων σε βουλευτές και πολιτικά κόμματα. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, όσοι δαπανήσουν χρήματα το 2017 για μια σοβαρή εγχείρηση ή για μια θεραπεία μπορεί να μην γλιτώσουν από την εφορία ούτε ένα ευρώ. Όσοι όμως εμβάσουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του βουλευτή της περιφέρειάς τους, θα έχουν έκπτωση φόρου ίση με το 10% του ποσού της δαπάνης. Τουλάχιστον, η κυβέρνηση είχε την… ευγένεια, από τη στιγμή που έκανε μέσω του τελευταίου μνημονιακού νόμου παρέμβαση και στον νόμο χρηματοδότησης των κομμάτων να σταματήσει να επιφυλάσσει για τους δωρητές των κομμάτων καλύτερη μεταχείριση από τους υπόλοιπους δωρητές.

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ: ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 20 ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:


Με υπογραφές Τσακαλώτου – Σπίρτζη 38 νέα διόδια στην Εγνατία

Η κυβέρνηση υπέγραψε την κοινή υπουργική απόφαση Τσακαλώτου-Σπίρτζη για την άμεση εγκατάσταση 18 μετωπικών σταθμών και 20 πλευρικών διοδίων στην Εγνατία Οδό.
Η ΚΥΑ Τσακαλώτου-Σπίρτζη που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 29 Μάιου, αποτελεί άλλο ένα προαπαιτούμενο στις δεσμεύσεις με τους δανειστές αλλά και ένα μέσο διευκόλυνσης στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Εγνατίας.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1.200.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ MOODY'S ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ...ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ !!!

ΑΦΟΡΑ 19 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ  ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013
H ευρωπαϊκή εποπτική Αρχή των χρηματοπιστωτικών αγορών (European Securities and Markets Authority, ESMA) επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 1,24 εκατ. ευρώ στον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's για την αδυναμία του να εξηγήσει μία σειρά αξιολογήσεων του αξιόχρεου ευρωπαϊκών θεσμών, αναφέρει δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης των Financial Times !!!


Πρόκειται για το τρίτο πρόστιμο που έχει επιβάλει η Αρχή αυτή από την ανάληψη της εποπτείας των εταιρειών πιστοληπτικής αξιολόγησης, μετά τη χρηματοπιστωτική κρίση.

Ο γερμανικός βραχίονας του Moody's τιμωρήθηκε με πρόστιμο 750.000 ευρώ και ο βρετανικός του βραχίονας με 490.000 ευρώ, για «παραβάσεις από αμέλεια» του κανονισμού για τις εταιρείες πιστοληπτικής αξιολόγησης, αναφορικά με 19 αξιολογήσεις που έκαναν από τον Ιούνιο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2013. Οι αξιολογήσεις αφορούσαν 9 υπερεθνικούς φορείς, μεταξύ των οποίων ήταν η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ;;;

ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΑΦΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ...
Έως και διπλασιασμός των δημοτικών τελών, για την αποκομιδή απορριμμάτων, απειλείται από το 2018 !!!


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" το νέο απειλούμενο χαράτσι προκύπτει από ένα ειδικό τέλος που αφορά την ταφή ανεπεξέργαστων απορριμμάτων και είχε θεσπιστεί με νόμο για να πρωτοϊσχύσει το 2015.

Είναι κάτι σαν "πρόστιμο" για κάθε δήμο που θάβει τα σκουπίδια του στο χώμα χωρίς προηγουμένως να τα επεξεργαστεί για να βγάλει από μέσα χρήσιμα υλικά. Βάσει των τότε προβλέψεων, όποιος δήμος προχωρούσε σε απευθείας ταφή (πρακτικά όλοι ανά την Ελλάδα) θα πλήρωνε πρόσθετο ποσό 35 ευρώ ανά τόνο και το ποσό θα ανέβαινε ετησίως για να φθάσει τα 55 ευρώ μετά 4 χρόνια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΑΡΤΙΔΑΣ LYSOPAINE ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ !!!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Την ανάκληση της παρτίδας 152040 του φαρμακευτικού προϊόντος «Lysopaine, Subl.tab» αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων !!!


ΑΠΟΦΑΣΗ

Έχοντας υπόψη:

1. Το άρθρο 6, παρ.ΙΙ, εδ.8 του Ν. 1316/83 (ΦΕΚ 3 Α΄) «Ίδρυση, οργάνωση και αρμοδιότητες του Ε.Ο.Φ.», όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 25 του Ν. 3730/2008 (ΦΕΚ 262 Β΄)

2. Το άρθρο 169 , παρ.2 της υπ’ αριθ. ΔΥΓ3α/Γ.Π.32221/29.4.2013 ΚΥΑ (ΦΕΚ 1049 Β’)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ: ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΟΙ 3.150 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΤΛ...ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ
Ενδιαφέρεται κανείς από το πολιτικό σύστημα πως επιβιώνουν αυτοί οι άνθρωποι και οι οικογένειες τους ;;; 


Eργάζονται , αλλά δεν αμείβονται 3.150 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν στις αρχές του έτους μέσω τον OAEΔ με στόχο να καλύψουν πάγιες ανάγκες στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας για 12 μήνες.

Το εν λόγω πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αναμενόταν να προσφέρει ανακούφιση τόσο στις δομές Υγείας όσο και στους μακροχρόνια ανέργους, οι οποίοι αναζητούσαν εργασία στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα. Ωστόσο, οι 3.150 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι σε κάποιες περιπτώσεις έως και τέσσερις μήνες, ενώ παράλληλα τους οφείλονται οι αμοιβές των νυχτερινών και των Κυριακών - αργιών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!

MONEYVAL
Η MONEYVAL, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Συμβουλίου της Ευρώπης, που έργο της είναι η καταπολέμηση του «ξεπλύματος» βρόμικου χρήματος και ο περιορισμός της χρηματοδότησης, μέσω αυτού, της τρομοκρατίας, ξέμεινε από… λεφτά και αντιμετωπίζει πρόβλημα βιωσιμότητας και συνέχισης της λειτουργίας της !!!



«Πρέπει να διατεθούν επαρκείς πόροι για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις διεθνείς και όχι μόνον υποχρεώσεις μας, στη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες», δήλωσε ο πρόεδρος της MONEYVAL Daniel Thelesklaf, παρουσιάζοντας την ετήσια έκθεση της Επιτροπής για το 2016 στο Στρασβούργο.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1,5 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΙΝΕΙ Η ALPHA BANK ΣΤΗ CEPAL !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Μη εξυπηρετούμενα δάνεια συνολικού ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ θα διαχειρίζεται μέχρι το τέλος του 2017 η Cepal, η πλατφόρμα διαχείρισης της Centerbridge και της Alpha Bank, καθώς στα ήδη υπάρχοντα δάνεια ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ θα προστεθούν τους επόμενους μήνες επιπλέον δάνεια ύψους 1,5 δισ. ευρώ.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα δάνεια που έχουν ήδη μεταβιβαστεί στη Cepal είναι με εξασφαλίσεις, ενώ σε αυτά περιλαμβάνονται στεγαστικά δάνεια, δάνεια μικρών επιχειρήσεων, αλλά και καταναλωτικά δάνεια. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και τα επιπλέον δάνεια ύψους 1,5 δισ. ευρώ που θα μεταβιβαστούν ως το τέλος του έτους στην εταιρεία, ενώ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 η συνολική αξία των δανείων που θα έχουν μεταβιβαστεί στη Cepal αναμένεται να έχει φτάσει τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗ DEUTSCHE BANK !!!

ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...
Η Deutsche Bank συμφώνησε να πληρώσει πρόστιμο 41.000.000 δολαρίων για να διευθετήσει τις εναντίον της κατηγορίες από την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) ότι λειτουργούσε στην Αμερική χωρίς επαρκή μέτρα για την προστασία από το ξέπλυμα χρήματος, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg !!!


Πρόκειται για το τελευταίο μίας σειράς προστίμων, που έχει κοστίσει δισεκατομμύρια δολαρίων στη γερμανική τράπεζα.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙΣ > 300.000 ΕΥΡΩ !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
H Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε, συνεχίζοντας πάντοτε την αποχή από τους πλειστηριασμούς, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα, να επιτρέψει, εκτός των άλλων και τη διεξαγωγή πλειστηριασμών με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τους ΟΤΑ, κατοικιών για τις οποίες το ύψος της επισπευδόμενης απαίτησης (δηλαδή το ποσό εγγραφής κατάσχεσης) είναι ίσο με ή μεγαλύτερο από 300.000€ !!!



Όλοι οι διενεργούμενοι πλειστηριασμοί θα διεξάγονται κατόπιν αδείας που θα χορηγείται από τους Συλλόγους ή τη Συντο­νιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβάλλεται κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ COPY PASTE ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ !!!

ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 10/5/2017
Στο στόχαστρο ποινικής έρευνας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών τέθηκαν δύο αποφάσεις του Πρωτοδικείου, που δικαιώνουν τράπεζα, κατά της οποίας είχαν προσφύγει επενδυτές ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, εμφανίζοντας ολόιδιο σκεπτικό, αν και εκδόθηκαν σε διαφορετικούς χρόνους και από διαφορετικές συνθέσεις !!!




Η υπόθεση έφθασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά από αναφορά- καταγγελία του δικηγόρου που εκπροσωπεί τους εν λόγω ομολογιούχους, κ. Γιάννη Κυριακόπουλου προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, τον αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30/9 ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!

ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ
Κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή !!!


Παράταση της προθεσμίας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για την οικειοθελή αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων, που λήγει σήμερα, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, προκειμένου να διευκολύνει τους φορολογούμενους που θέλουν να υπαχθούν στη ρύθμιση.

Τη σχετική αποκάλυψε έκανε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου απαντώντας σε σχετική έκκληση του Κωνσταντίνου Κόλλια, επικεφαλής του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος, στο πλαίσιο σημερινής ακρόασης στη Βουλή.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΣΕ 12 ΔΟΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ 5% !!!

ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ...
Στο 5% το ετήσιο επιτόκιο στις 12 δόσεις !!!





Τη δυνατότητα αποπληρωμής όλων των φόρων σε 12 ή ακόμη και σε 24 μηνιαίες δόσεις δίνει το υπουργείο Οικονομικών!Πρόκειται για μία διευκόλυνση που δίνει μεν μια ανάσα στους φορολογουμένους αλλά επί της ουσίας βοηθά το υπουργείο Οικονομικών να διασφαλίσει τα φορολογικά έσοδά του και μάλιστα με… τόκο!

Την ώρα που οι τράπεζες παρέχουν την δυνατότητα άτοκης καταβολής του φόρου εισοδήματος σε 12 δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών το ΥΠΟΙΚ «διευκολύνει» όσους δεν έχουν κάρτα ή δεν θέλουν να έχουν επαφή με τράπεζες να εξοφλήσουν τον φόρο που αναγράφουν τα εκκαθαριστικά των φετινών φορολογικών δηλώσεων σε 12 μηνιαίες δόσεις, αντί σε 3 διμηνιαίες.

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ
Και για του λόγου το αληθές εδώ ο σύνδεσμος με το ΔΣ της ΜΚΟ Mercy Corps:



Ο Γιώργος Παπανδρέου, στο Δ.Σ. ΜΚΟ που διαχειρίζεται 200.000.000 δολάρια ετησίως!


Ο Γιώργος Παπανδρέου, που κάποτε ως υπουργός Εξωτερικών μοίραζε χρήματα σε διάφορες γνωστές και άγνωστες ΜΚΟ, τώρα έγινε ο ίδιος μέλος -και μάλιστα ηγετικό- διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης!


Ο ίδιος φυσικά το αποκρύπτει επιμελώς, αλλά η πληροφορία έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα μέσω... Αμερικής. Την ημέρα που ψηφιζόταν στη Βουλή το τέταρτο Μνημόνιο, ο πρώην πρωθυπουργός (που έφερε το πρώτο) βρισκόταν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Bellagio» του Λας Βέγκας ως ομιλητής στο συνέδριο Salt για μεγαλοεπενδυτές και τραπεζίτες. Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου αναρτήθηκε το βιογραφικό του στα αγγλικά, όπου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι είναι «μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Mercy Corps, μιας διεθνούς ΜΚΟ που προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σχεδόν σε κάθε εμπόλεμη ζώνη στον κόσμο».

ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Πώς θα γίνονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί - Όλες οι οδηγίες


Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τις αρχικές οδηγίες για την διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Οπως αποκαλύπτεται από το ΦΕΚ συμβολαιογράφος θα είναι υπεύθυνος για τη διαδικασία ενώ ο ίδιος θα αναρτά στην ιστοσελίδα των ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ. την αναγγελία διενέργειας πλειστηριασμού κατά τα οριζόμενα στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Η αναγγελία περιέχει υποχρεωτικά τα ακόλουθα πεδία: ονοματεπώνυμο και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του συμβολαιογράφου, αντικείμενο, ημερομηνία διενέργειας και τιμή πρώτης προσφοράς του πλειστηριασμού, ποσό εγγύησης, καθώς και τον υπερσύνδεσμο προς την ιστοσελίδα του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ όπου έχει αναρτηθεί η περίληψη της κατασχετήριας έκθεσης, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΑΑΔΕ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ 8.000.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ !!!

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
Ηλεκτρονικό φακέλωμα οφειλών για 8.000.000 φορολογούμενους με πλήρες προφίλ χρεών, εισοδημάτων, περιουσιακών στοιχείων εντός και εκτός Ελλάδας. Καθ' οδόν νέο σύστημα αυτόματων κατασχέσεων και πλειστηριασμών. 
Tι ζητάει το Μνημόνιο. Tι προωθεί ο Γ. Πιτσιλής !!!





Σε άλλο επίπεδο επιχειρεί να ανεβάσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων το εγχείρημα σαρωτικών κατασχέσεων και πλειστηριασμών, προκειμένου να διασφαλίσει την είσπραξη των εσόδων του προϋπολογισμού.

Σύντομα, μετά την ολοκλήρωση του έργου για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών εφαρμογής αναγκαστικών μέτρων είσπραξης, κατασχέσεις και πλειστηριασμοί θα τρέχουν με πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες, η φορολογική διοίκηση θα έχει την πλήρη εικόνα οφειλών οκτώ εκατομμυρίων φορολογουμένων, συμψηφισμοί θα γίνονται άμεσα, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα εκτίμησης του κινδύνου οφειλών ανεπίδεκτων είσπραξης.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΘΑΥΜΑ !!! ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΟΤΟΚΙΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Συνεταιριστική τράπεζα επιστρέφει 111.000.000 ευρώ σε 11.323 δανειολήπτες λόγω λάθους !!!




Όλα τα υπόλοιπα των δανείων, ενήμερων, σε καθυστέρηση και κόκκινων, των ελληνικών τραπεζών, περιλαμβάνουν τις ίδιες αυτές παράνομες χρεώσεις, που πρέπει αντιστοίχως να αφαιρεθούν από τους λογαριασμούς και να αντιλογιστούν υπέρ των δανειοληπτών !!!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html

Την επιστροφή ή/και τον αντιλογισμό τόκων ύψους €111εκατ. σε 11.323 επηρεαζόμενους λογαριασμούς λόγω λάθους στην εφαρμογή του βασικού επιτοκίου σε συμβάσεις δανείων με βασικά επιτόκια ΕΚΤ & Euribor για την περίοδο 2007-2011, ανακοίνωσε την Τρίτη 30/5 ο Γενικός Διευθυντής Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης.

Σε δήλωσή του στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2016, ο κ. Χατζηγιάννης σημειώνει ότι το 2016 υπήρξε μια χρονιά σημαντικών βελτιώσεων και προόδου για το Συνεργατισμό.


120 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ: ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ !!!

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ 4469/2017
Οι 120 δόσεις για οφειλές προς το δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία !!! 



Ψηφίστηκε τελικά ο Νόμος 4469/2017 για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων. Πριν αναφερθώ σε κάποια σημεία του που αληθινά αδυνατώ να καταλάβω, ας δούμε συνοπτικά τι προβλέπει.


του φοροτεχνικού Παναγιώτη Παντελή

Κάθε φυσικό και κάθε νομικό πρόσωπο που αποκτά εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τα άρθρα 21 και 47 του Ν.4172/2013 μπορεί να υποβάλει αίτηση για υπαγωγή στη διαδικασία εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών με τις εξής τρεις προϋποθέσεις:
Να είχε οφειλές στις 31/12/2016 σε τράπεζες ή Φορολογική Διοίκηση ή Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης ή ΟΤΑ ή πιστωτές με καθυστέρηση τουλάχιστον 90 ημερών
Οι συνολικές οφειλές του να ξεπερνούν τις 20.000€
Για όποιον τηρεί απλογραφικό σύστημα να έχει θετικό αποτέλεσμα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων σε μία από τις τρεις – πριν την υποβολή της αίτησης – χρήσεις, ενώ για όποιον τηρεί διπλογραφικό σύστημα μπορεί να υπαχθεί εφόσον σε μια από τις τρεις τελευταίες – πριν την υποβολή – χρήσεις:
α) έχει θετικά αποτελέσματα προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων ή
β) έχει θετική καθαρή θέση.

Άρα, η πρώτη εξαίρεση παρέχεται μόνο για τα φυσικά πρόσωπα, χωρίς εμπορική ιδιότητα.

Ποια είναι αυτά;

ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;;; ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΩΝ 17 ΕΡΩΤΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ
Οδηγός για χρέη στο Δημόσιο πάνω από 500 ευρώ - 17 ερωτήσεις-απαντήσεις !!!





Oδηγό με 17 ερωτήσεις -απαντήσεις εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων όπου αναφέρονται αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογικές αρχές αλλά και οι φορολογούμενοι στα θέματα είσπραξης δημοσίων εσόδων και κατασχέσεις για χρέη άνω των 500 ευρώ.

1.Ποιά μέτρα εκτέλεσης λαμβάνονται για το μη ρυθμισμένο χρέος;
Για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο που δεν έχουν υπαχθεί σε νομοθετική ρύθμιση μπορεί να ληφθούν, κατά την κρίση του Προϊσταμένου της αρμόδιας για την επιδίωξη της οφειλής Υπηρεσίας, τα μέτρα που προβλέπονται στο άρθρο 9 του ΚΕΔΕ και είναι:
α) κατάσχεση κινητών, είτε στα χέρια του οφειλέτη, είτε κινητών και απαιτήσεων, γενικώς, του οφειλέτη που βρίσκονται στα χέρια τρίτου, β) κατάσχεση ακινήτων. Εκτός των ανωτέρω είναι δυνατή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η λήψη σε βάρος του οφειλέτη του Δημοσίου, διοικητικών, ασφαλιστικών και δικαστικών μέτρων.

2.Ποιά είναι η προδικασία πριν από τη λήψη μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης;


ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ !!!

ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3.700.000 ΕΥΡΩ
Για την κομπίνα στη ΣΤΑΣΥ έχουν ασκηθεί ήδη διώξεις σε 12 άτομα, ανάμεσα τους και ο νυν Γενικός Διευθυντής της ΝΔ !!!



Σκάνδαλο ΣΤΑΣΥ: Έφαγαν 3,7 εκατομμύρια ευρώ από τα εισιτήρια!

Περισσότερα στοιχεία από το πόρισμα της KPMG για το πώς στήθηκε η απάτη με τα πλαστά εισιτήρια, αλλά και καινούργιες αποκαλύψεις από την έρευνα των εισαγγελέων για το πώς επιχειρήθηκε η συγκάλυψή της παρουσιάζει η εφημερίδα ΑΥΓΗ.

Το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών για το 2011-15

Νέες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο με τα εισιτήρια στην ΣΤΑ.ΣΥ, αφού όπως αποκάλυψε ο έλεγχος της εταιρείας Ορκωτών Ελεγκτών KPMG που έγινε για λογαριασμό του ΟΑΣΑ, το πλιάτσικο στα έσοδα της ΣΤΑ.ΣΥ για την περίοδο 2011-2015, ανέρχεται στα 3,7 εκ. ευρώ, αποκάλυψη που ευθυγραμμίζεται με τα πορίσματα της έρευνας της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης. Αναπόφευκτες πολιτικές ευθύνες για τον Γενικό Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαο Παπαθανάση, ο οποίος διώκεται ήδη για παράβαση καθήκοντος από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, μετά την έρευνα για την υπεξαίρεση του 1,15 εκ ευρώ που πραγματοποίησε το κύκλωμα των εισιτηρίων το 2015, έτος που ήταν στο τιμόνι της Διοίκησης του οργανισμού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η έρευνα εστιάζει στο κύκλωμα μόνο των εισιτηρίων, χωρίς να περιλαμβάνει το αντίστοιχο των κουπονιών - καρτών, όπου εκτιμάται ότι εντοπίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΔΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ !!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΕΘΕΤΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ...
Δίκη Ανδρέα Γεωργίου: «Ήταν υπάλληλος του ΔΝΤ – Μας έβαλε στα μνημόνια» !!!


Κόλαφος για τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, οι καταθέσεις των μαρτύρων σε δίκη που ξεκίνησε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Αθήνας, όπου αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση.

«Θα ήταν μονοψήφιο το έλλειμμα αν μας είχε ακούσει και ούτε θα νομιμοποιούσε το πρώτο μνημόνιο ούτε θα ακολουθούσε το δεύτερο. Είχε εξάρτηση και όφελος από το ΔΝΤ», τον κατηγόρησαν ο τότε αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Νικ. Λογοθέτης και το μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωή Γεωργαντά.

Περιέγραψαν αναλυτικά στο δικαστήριο όλο το δραματικό παρασκήνιο που οδήγησε στην διόγκωση του ελλείμματος του 2009 και έφερε τα μνημόνια στη χώρα.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΑΜΟΙΒΗ 130.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ...ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΜΕΙΩΣΗ 53% ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΚΕΔΑΚ !!!

ΕΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΑΙ...
Απορείς ακόμα γιατί χτυπάει κόκκινο το λαθρεμπόριο και η νοθεία στα καύσιμα ;;;



Χειρόφρενο... στους ελέγχους για την πάταξη του λαθρεμπορίου υγρών καυσίμων έχουν τραβήξει τα ειδικά εξοπλισμένα οχήματα των ΚΕΔΑΚ, που εποπτεύονται από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Την ίδια στιγμή, ελάχιστα από τα πρόστιμα που έχουν επιβάλει τα Κλιμάκια έχουν εισπραχθεί, μένοντας έτσι στο απυρόβλητο... οι επιτήδειοι που νοθεύουν τη βενζίνη και το ντίζελ κίνησης.

Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν ουσιαστικά την κατάρρευση ενός σημαντικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση της νοθείας και της λαθραίας διακίνησης των καυσίμων. Προκύπτουν από έγγραφο του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, το οποίο ζήτησε με ερώτηση ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης.

ΑΔΗΛΩΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ: 49.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ 2,5 ΔΙΣ !!!

31/5 ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ...
Κομβικής σημασίας για τους αναδρομικούς ελέγχους(λίστες φοροδιαφυγής) η απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ τον Ιούλιο για τις παραγραφές !!!


Εκπνέει αύριο, 31 Μαΐου, η προθεσμία για την εθελούσια αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων που ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου και ήδη παρατηρείται κοσμοσυρροή σε πολλές ΔΟΥ για αναδρομικές δηλώσεις διακοπής εργασιών (μπλοκάκια κλπ) προκειμένου να αποφύγουν τα πρόστιμα οι υπόχρεοι.

Παρόλα αυτά, στο υπουργείο Οικονομικών δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες πως θα δοθεί παράταση στη ρύθμιση με την οποία οι φορολογούμενοι μπορούν να υποβάλουν εκπρόθεσμες συμπληρωματικές ή αρχικές δηλώσεις στις ΔΟΥ για εισοδήματα που παρέλειψαν να δηλώσουν στο παρελθόν, αλλά ακόμα και πληροφοριακού χαρακτήρα δηλώσεις ή εκπρόθεσμες διακοπές εργασιών (πχ αμειβόμενοι με μπλοκάκι που δεν έχουν εισόδημα ώστε να γλιτώσουν το Τέλος Επιτηδεύματος του 2017 ή και προηγουμένων ετών).

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΟ !!!

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΔΕΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...ΤΟ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

ΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΟΔΗΓΩΝ...ΑΛΛΑ Η ΔΕΗ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
Τελικά στη ΔΕΗ κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να εξαγριώσουν τους Έλληνες ώστε να "δικαιολογηθεί" το ξεπούλημα της !!!




Με ... σοφέρ αποφάσισε να πηγαίνει η ΔΕΗ τους εργαζομένους της στον ΑΗΣ Αλιβερίου και για αυτό το σκοπό μάλιστα σκοπεύει να πληρώσει αδρά. Αυτό προκύπτει από την πρόθεση της εταιρείας να μισθώσει ταξί για έναν ολόκληρο χρόνο, έναντι του ποσού των 17 χιλιάδων ευρώ.

Παρά τα γνωστά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία, πάντως, αποδεικνύεται εξαιρετικά γενναιόδωρη σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις των εργαζομένων της. Οι 17 χιλιάδες ευρώ που προτίθεται να δώσει για την μίσθωση του ταξί για τη μεταφορά του προσωπικού της αντιστοιχούν σε ένα ποσό της τάξης των 65 ευρώ την ημέρα, το οποίο περιλαμβάνει την παραλαβή των εργαζόμενων από τον Αλμυροπόταμο, και τους Αγίους Αποστόλους και τη μετακίνησή τους στον ΑΗΣ Αλιβερίου και την επιστροφή τους στο σπίτι τους μετά τη λήξη της βάρδιας.

ΙΤΑΛΙΑ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΕΠΤΩΝ !!!

ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
Για στρογγυλοποιήσεις τιμών προς τα πάνω προειδοποιούν ήδη οι καταναλωτικές οργανώσεις στην Ιταλία !!!



Από το χρόνου η Ιταλία θα σταματήσει να κόβει κέρματα του ενός και δύο λεπτών του ευρώ προς μεγάλη ικανοποίηση των σερβιτόρων, όχι όμως και των καταναλωτών. Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι θα παρακολουθεί τη διαδικασία.

Πολλές φορές βαραίνουν το πορτοφόλι και θέλουμε να τα ξεφορτωθούμε. Η Ιταλία επέλεξε πιο ριζοσπαστικό τρόπο. Πρόκειται να βάλει τέλος σε μερικά μικρά κέρματα ακολουθώντας το παράδειγμα δύο άλλων χωρών της ΕΕ. Η αιτία της κατάργησης είναι απλή, αλλά όχι αποδεκτή από τους καταναλωτές τουλάχιστον.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 500 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ !!!

ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟ-ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
Με πρόστιμο 100 ευρώ θα τιμωρούνται όσοι δεν πληρώνουν με ηλεκτρονικό-πλαστικό χρήμα υπηρεσίες ή προϊόντα αξίας 500 ευρώ και πάνω !!!


Με πρόστιμο ύψους 100 ευρώ αναμένεται να τιμωρεί η κυβέρνηση όσους δεν εξοφλούν με ηλεκτρονικά μέσα προϊόντα ή υπηρεσίες συνολικής αξίας 500 ευρώ και πλέον, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει διάταξη του φορολογικού νομοσχεδίου οπυ κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως προβλέπει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το οποίο προσθέτει νέες περιπτώσεις διαδικαστικών παραβάσεων σχετικά με την έκδοση ή λήψη παραστατικών για πράξεις που δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ και ορίζονται, κατά περίπτωση, οι αντίστοιχες κυρώσεις, «τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας 500 ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά».
SSL Certificates