.

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Η ΑΑΔΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ...ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ !!!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ
Η ΑΑΔΕ υπέγραψε συνεργασία με την ελληνική Ομοσπονδία Πάλης δημιουργώντας τμήμα φυσικής κατάστασης και αυτοάμυνας για τους υπαλλήλους της !!!



Υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσιών Εσόδων ιδρώνουν την φανέλα τους...για να αποφεύγουν χτυπήματα να δίνουν γροθιές και να «κλειδώνουν» με λάβες όσους πολίτες κινηθούν εναντίον τους.

Απίστευτο και όμως ...ελληνικό καθώς έχει καθοριστεί νέο πρόγραμμα εκγύμνασης στους υπαλλήλους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσιών Εσόδων προκειμένου να αντιμετωπίσουν επιθέσεις κατά την διάρκεια των ελέγχων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα μετά από τα δεκάδες περιστατικά που έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν σε επιχειρήσεις και παράλληλα η αδυναμία του κράτους να προστατεύσει τα στελέχη του ΑΑΔΕ ώθησε την διοίκηση να υπογράψει συνεργασία με την ελληνική Ομοσπονδία Πάλης δημιουργώντας τμήμα φυσικής κατάστασης και αυτοάμυνας για τους υπαλλήλους της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι υπάλληλοι ακολουθούν πρόγραμμα προπόνησης δυο φορές την βδομάδα και συγκεκριμένα Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα μετά την εργασία τους στις εγκαταστάσεις της Καλλιθέας και Άγιο Κοσμά.


πηγη: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates