.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;;;

ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ
Στη Λίστα Λαγκάρντ 18 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας !!!



Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, λέει ο θυμόσοφος λαός μας και όπως πάντα έχει δίκιο… Ο θρυλικός «Μανωλιός» των αθάνατων ελληνικών ταινιών, που ενσάρκωνε με εκπληκτικό τρόπο ο Γιώργος Παπαζήσης, δηλαδή ο λεβέντης, τίμιος και ολίγον κουζουλός είναι σίγουρος πως δεν ενέπνευσε τα ανάξια τέκνα της της κληρονομικής δημοκρατίας και επί του προκειμένου τον υποκουτσαβάκη επίστρατο της Τρόικας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, που πήρε με την «αξία» του το χρυσό βατόμουρο της προεκλογικής περιόδου…

ΦΥΛΑΚΗ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΗ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤ !!!
Χρέωσαν όλους τους Έλληνες με πανάκριβα, παράνομα και καταχρηστικά στεγαστικά, επιχειρηματικά & καταναλωτικά δάνεια & πιστωτικές κάρτες, για να μπορούν από τα έσοδα τους να καλύπτουν τις μαύρες τρύπες από τα θαλασσοδάνεια της διαπλοκής !!!
Έτρεχαν για το περίφημο ¨ΚΛΑΣΜΑ" επί 10 ολόκληρα χρόνια οι επίορκοι τραπεζίτες !!!
ΚΛΑΣΜΑ = ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ / ΔΑΝΕΙΑ !!!

Έτσι, κάθε φορά που σκάγανε τα θαλασσοδάνεια της διαπλοκής, άνοιγαν τις στρόφιγγες του δανεισμού στον κοσμάκη, υπερχρεώνοντας μικρομεσαίους, υπαλλήλους, συνταξιούχους, άνεργες νοικοκυρές και φοιτητές, για να αυξάνουν με ΔΟΛΟ τον παρονομαστή του ΚΛΑΣΜΑΤΟΣ και να εμφανίζουν στα βιβλία τους ως δήθεν υγιές το δανειακό τους χαρτοφυλάκιο, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ κατ' επάγγελμα και κατ'εξακολούθηση την ΕΚΤ & το Ελληνικό Δημόσιο, με την ΑΝΟΧΗ της ΤτΕ και των Διοικητών της, που έκαναν πλάτες στους πρώην συναδέλφους τους στις διοικήσεις των 4 συστημικών τραπεζών !!!

Μετά ήρθε το 2008, το 1ο πακέτο διάσωσης του Αλογοσκούφη και το 1ο Μνημόνιο, που βάφτισε την κρίση των τραπεζών ως δήθεν δημοσιονομική, για να φορτώσει τα χρέη του τραπεζικού συστήματος στους φορολογούμενους !!!



Δεν είχαν όμως υπολογίσει ότι θα ερχόμασταν και εμείς, το ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Διαβάστετα όλα στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών, το Νο 1 BEST SELLER του διαδικτύου, με περισσότερες από 1.200.000 αναγνώσεις μέχρι σήμερα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://www.scribd.com/doc/193167384/%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%9F%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CF%8E%CE%BD



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΔΩ :

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΠΙΤΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ !!!

ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Τι σημαίνει η ετυμηγορία για τις επιχειρήσεις : Βόμβα στα εργασιακά από το Ευρωδικαστήριο !!! 
Η διαδρομή σπίτι-δουλειά-σπίτι είναι... δουλειά !!!



Σάλος ανά την Ευρώπη για την απόφαση !!!
Η οδηγία αποσκοπεί στο να διασφαλιστεί ότι κανένας υπάλληλος στην ΕΕ δεν είναι υποχρεωμένος να εργάζεται περισσότερο από, κατά μέσο όρο, 48 ώρες την εβδομάδα !!!

Μια απόφαση-«βόμβα» για το χρόνο που σπαταλούν οι εργαζόμενοι, πηγαίνοντας σε ραντεβού ή επιστρέφοντας στο σπίτι τους από ραντεβού της δουλειάς, έλαβε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, ο χρόνος που δαπανάται για τη μετακίνηση προς το πρώτο και το τελευταίο ραντεβού των εργαζομένων χωρίς σταθερό γραφείο, θα πρέπει να θεωρείται ως χρόνος εργασίας.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις που απασχολούν εργαζομένους, όπως π.χ. αντιπροσώπους πωλήσεων, θα πρέπει να οργανώσουν τα ωράρια εργασίας κατά τέτοιο τρόπο, ώστε το πρώτο και το τελευταίο ραντεβού να είναι κοντά στο σπίτι των εργαζομένων.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ
Η συνωμοσία του Κολεγίου Αθηνών !!!




Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Η συμμορία, η οποία ευθύνεται για την παράδοση της Ελλάδας στους «δανειστές» της.
Πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου» ήταν το Μνημόνιο.
Οι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε μας παρέδωσαν στους Ναζί του Χίτλερ, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας παραδίδουν στους Ναζί της Μέρκελ.

Το Κολέγιο Αθηνών δεν είναι ένα ακόμα ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα από τα πολλά, που έχει πλέον η πατρίδα μας. Απλά παριστάνει το εκπαιδευτικό ίδρυμα, γιατί θα έπρεπε να έχει και ένα επίσημο αντικείμενο ενασχόλησης, για να δικαιολογεί την ύπαρξή του. Στην πραγματικότητα αυτό το "σχολείο" ιδρύθηκε από το κύκλωμα του "εθνάρχη" Βενιζέλου ως ένα ασφαλές και κλειστό "εκκολαπτήριο" γόνων διαδοχής ...Ιδρύθηκε, προκειμένου εκείνο το κύκλωμα —το οποίο εκείνη τη εποχή λυμαινόταν την εξουσία— να παρακάμψει τη δημοκρατική λειτουργία και σταδιακά να "μεταλλαχθεί" σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ...Ένα καθεστώς ακλόνητο, το οποίο —ακόμα και ενάντια στη λαϊκή βούληση— θα διατηρούσε μόνιμη επαφή με την εξουσία. Στόχος αυτού του καθεστώτος ήταν πάντα η εξουσία της χώρας, ανεξάρτητα από το ποιος εξωτερικός ιμπεριαλιστικός παράγοντας την κηδεμόνευε.
Η εξουσία στη Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι ο μόνιμος στόχος του Κολεγίου ...Η εξουσία, που εξασφαλίζει στα μέλη του μόνιμη επαφή με βολέματα και πλούτο. Για την εξουσία αυτήν μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε υποχώρηση ή παραχώρηση απέναντι στον οποιονδήποτε ξένο ή ντόπιο παράγοντα μπορεί να τους την εξασφαλίσει. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Κολέγιο ενός "μεγαλοϊδεατικού" καθεστώτος σχετικά πρόσφατα "αφαίρεσε" από το τίτλο του τον επιθετικό προσδιορισμό "Αμερικανικό". Προφανώς μέχρι τώρα δεν ενοχλούσε κανέναν από τους "πατριώτες" του Κολεγίου αυτός ο τίτλος. Όπως δεν τους ενοχλούσε και εξακολουθεί να μην τους ενοχλεί η αστερόεσσα, που κυματίζει στην αυλή του.

ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ: ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ
Αναπροσαρμογή της εκλογικής αποζημίωσης που εισπράττουν για τη διενέργεια των εκλογών αξιώνουν οι δικηγόροι, ζητώντας επισήμως την αύξηση της αμοιβής που λαμβάνουν και η οποία στις τελευταίες εκλογές ήταν περίπου 480 ευρώ !!! 





Στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής καθορίζονται τέσσερις ημέρες απασχόλησης και στους αναπληρωτές εφόρους ορίζονται τέσσερις ημέρες απασχόλησης. Εκαστος λαμβάνει το ποσό των 80,00 ευρώ για κάθε ημέρα απασχόλησης. Τουτέστιν, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι λαμβάνουν 480 ευρώ και οι αναπληρωτές τους 320 ευρώ.

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΒΙΖΙΤΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ !!!

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,  ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ & ΒΙΖΙΤΟΠΟΥΛΟΥΕΣ
Τέσσερις γυναίκες πήγαν για βίζιτα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και......



Συνελήφθη στη Γλυφάδα ένας 58χρονος για μαστροπεία και προσήχθησαν δύο Ελληνίδες, 26 και 23 ετών, μία 25χρονη Ρουμάνα και μία 24χρονη Αλβανή, σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Έπειτα από έρευνα για τη λειτουργία δύο ιστοσελίδων, όπου προβάλλονταν γραφεία μέσω των οποίων κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί κανόνισαν ραντεβού με τις τέσσερις γυναίκες σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα. Όταν αυτές παρέλαβαν τα χρήματα προσήχθησαν.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη ο 58χρονος για μεταφορά δύο εκ των γυναικών στο σημείο συνάντησης. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ αυτοκίνητο, το ποσό των 1.990 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 7698/2015 ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ !!!

ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ
Ερμηνευτική εγκύκλιος για τις αλλαγές στο νόμο των υπερχρεωμένων !!!
Από πότε ισχύουν οι τροποποιήσεις ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%95%CE%9F%CE%99465%CE%A6%CE%98%CE%98-%CE%9C%CE%95%CE%91?inline=true




Ερμηνευτική εγκύκλιο (αρ.πρωτ.7698/20-8-2015) για τις τροποποιήσεις που έγιναν στο νόμο 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα με το νόμο 4336/2015 εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομίας. Μεταξύ άλλων στην εγκύκλιο σημειώνεται και η έναρξη ισχύος των αλλαγών στο νόμο Κατσέλη, που είναι η 19η Αυγούστου 2015. Η εγκύκλιος έχει ως εξής:
"Η παρατεινόμενη κατά χρόνο και επεκτεινόμενη σε ολοένα και μεγαλύτερες ομάδες του πληθυσμού της χώρας οικονομική κρίση, οδήγησε και οδηγεί αυξανόμενο κατ’ έτος αριθμό πολιτών στην αναζήτηση δικαστικής προστασίας κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του ν. 3869/2010 (Α΄ 130).

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ: ΤΟ ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΟΥ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΥΠΕΡ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ & ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΩΝ
Το Ευρωδικαστήριο ακυρώνει την προστασία του Υμηττού !!!
Στην ακύρωση του Προεδρικού Διατάγματος προστασίας του Υμηττού οδηγεί απόφαση-βόμβα του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ). Σύμφωνα με το σκεπτικό, ο καταργηθείς πλέον Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας (ΟΡΣΑ) θα έπρεπε πριν από τη σύνταξη του ΠΔ 187/2011 να έχει προχωρήσει σε εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων



ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ EREPORTAZ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ !!!

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΟΛΙΣ 48 ΩΡΕΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/09/blog-post_14.html
Αυτό το camp χωράει 3.000.000 πρόσφυγες και όμως οι Σαουδάραβες δεν δέχονται ούτε έναν !!! 



Βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα μακριά από τη Μέκκα, το λένε «camp» αλλά ουσιαστικά πρόκειται για μια πραγματική μεγαλούπολη αφού διαθέτει όλες εκείνες τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενήσει 3.000.000 ανθρώπους. Παρόλα αυτά οι Σαουδάραβες αρνούνται να φιλοξενήσουν σε αυτό έστω και έναν πρόσφυγα καθώς χρησιμοποιείται μόνο μια φορά τον χρόνο, κατά τη διάρκεια της μαζικής επίσκεψης των μουσουλμάνων στο προσκύνημα της Μέκκας και τις υπόλοιπες 360 μένει παντελώς άδειο.

ΣΤΟΝ ΠτΔ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!!

ΩΣ ΚΑΘΑΡΑ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ" ΖΗΤΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ
Τη θέση ότι η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσει πιο αποφασιστικά το φαινόμενο των μεταναστευτικών ροών εξέφρασε ο κ. Παυλόπουλος, υποδεχόμενος τον κ. Ζώη στο Προεδρικό Μέγαρο !!!
Ο Υπουργός να τραβήξει το αυτί του Έλληνα Επιτρόπου που σφυρίζει αδιάφορα !!!




ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 3.000.000 ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ !!!
Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ, ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΑΚΤΟΠΛΟΟΙ, ΤΡΕΝΑ, ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ CATERING, ΚΛΠ !!!



«Δεν μπορεί να μείνουμε με την εικόνα της Συνόδου Κορυφής του Ιουνίου, όταν έχουμε αυτό το φαινόμενο μεταναστευτικών ροών, και ιδίως προσφυγικών ροών που αντιμετωπίζουμε. Δεν μπορεί η Ευρώπη ένα τέτοιο φαινόμενο, που είναι θέμα όχι μόνον ασφάλειας αλλά και ανθρωπισμού, και δικαιωμάτων του ανθρώπου, να το αντιμετωπίσει τόσο επιδερμικά, όσο το αντιμετώπισε τον περασμένο Ιούνιο», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ
Ζητούμε εξωδίκως ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΦΕΙΛΗΣ !!!
Συμμετέχουμε ατομικά ως ενάγοντες στην Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ !!!

Γράφει ο Τέλης Σκλαβούνος

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ
Το άρθρο 29 του Ν. 2773/99 που το προβλέπει έχει καταργηθεί από τον Αύγουστο του 2010 !!! 
 


Πήρα τηλέφωνο στην ΔΕΗ στο ΤΗΛ 11770 και μου είπαν ότι το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο κόστος μεταφοράς από τον ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ μέχρι το σπίτι μας. 
Το βάζουν μόνο στον ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. 
Είναι δε ανάλογο με το ποσό που καταναλώνεις. 

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ: 
"ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ή ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ;;;
ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΛΩΔΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ;;;" 
Απάντηση γι' αυτό δεν πήρα. (Κανονισμός της ΔΕΗ σου λένε !!!)
Παράνομα και χωρίς οι καταναλωτές να έχουν ιδέα τι πληρώνουν, η ΔΕΗ εισπράττει δικό της ”χαράτσι” το οποίο αναφέρεται στους λογαριασμούς της σαν ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ -Ν.2773/99 άρθρο 29″ το οποίο το υπολογίζει με άγνωστο ποσοστό επί της αξίας του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος!

Υποτίθεται ότι με τα χρήματα αυτά (κανείς δεν γνωρίζει πόσα συγκεντρώνονται κάθε φορά… ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 1,9 δις. ΕΥΡΩ) καλύπτονται όσοι είναι εντεταγμένοι στο “κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ” κ.λ.π.
ΟΜΩΣ, το άρθρο 29 του Νόμου 2773/99, έχει καταργηθεί από τον Αύγουστο του 2010, με νεότερο νόμο που έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως !!!

ΕΦΟΔΟΙ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!! ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΟΚΤΩΒΡΗ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ !!! ΚΙΝΕΖΟΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΑΜΩΝ !!!

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ
Πώς έστησε ένας Κινέζος παράνομη επιχείρηση για γάμους στην Σαντορίνη !!!                 
                     

Ένας Κινέζος είναι ο εγκέφαλος μια παράνομης επιχείρησης διενέργειας γάμων που είχε στηθεί στα Φηρά της Σαντορίνης.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων διαπιστώθηκε ότι ο Κινέζος είχε εκμισθώσει δύο δωμάτια ξενοδοχείου, τα οποία είχε μετατρέψει σε ατελιέ για προετοιμασία γάμων. Κατά τη διενέργεια του ελέγχου, στο ένα δωμάτιο βρέθηκαν και δεσμεύτηκαν 38 νυφικά και 30 φορέματα δεξίωσης, τα οποία εκμισθώνονταν στις νύφες, ενώ στο άλλο δωμάτιο, όπου γινόταν η προετοιμασία της νύφης, βρέθηκαν 60 διαφορετικά είδη εξοπλισμού «μακιγιάζ».

Στην επιχείρηση εργάζονταν και παρείχαν υπηρεσίες δύο υπάλληλοι κινεζικής καταγωγής, χωρίς άδεια παραμονής στη χώρα μας, ενώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο ίδιος μετέφερε το ζευγάρι - πελάτες, με νοικιασμένο αυτοκίνητο, σε διάφορα σημεία του νησιού και τους παρείχε φωτογραφικές υπηρεσίες.

ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ 1.000 ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ !!!

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ STRESS TESTS TOY OΚΤΩΒΡΙΟΥ
Αρπάζουν τις εταιρείες από 1.000 εφοπλιστές και επιχειρηματίες με εντολή Μάριο Ντράγκι της ΕΚΤ !!!



Με εντολή της ΕΚΤ εξετάζεται η κατάσχεση, από τις τράπεζες, των μετοχών που έχουν δοθεί ως collateral για κόκκινα θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων που συστηματικά δεν εξυπηρετούνται !!!

Το «γόρδιο δεσμό» των θαλασσοδανείων ναυτιλιακών εταιρειών και μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, φέρεται αποφασισμένη να λύσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), η οποία εν όψει των stress test του Οκτωβρίου στις τράπεζες, κάνει φύλλο και φτερό «κόκκινους» φακέλους μεγάλων δανειακών συμβάσεων.

Ένα από τα ανοιχτά ζητήματα, το οποίο προβληματίζει τις συστημικές τράπεζες, είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και το ποσοστό αυτών, τα οποία αν και έχουν αναδιαρθρωθεί, όμως, και πάλι, δεν εξυπηρετούνται. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΚΤ έχει βάλει στο «μικροσκόπιό» της, τα τελευταία 24ωρα, χίλιες «κόκκινες» υποθέσεις επιχειρηματικών και ναυτιλιακών δανείων.

Πρόκειται για μεγάλες συμβάσεις επώνυμων ομίλων, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Deal News». Αρκετοί από αυτούς τους ομίλους παραμένουν κραταιοί, αλλά δεν τακτοποιούν τις υποχρεώσεις τους, οι οποίες από την αρχή του χρόνου έχουν μετατραπεί σε... χιονοστιβάδα.

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ !!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕGA
Άδωνις Γεωργιάδης για τα υποβρύχια : 
«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ένοχος συγκαλύψεως εγκλήματος» !!!




Δείτε τι έλεγε ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ για τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας και σημερινό Πρόεδρο της ΝΔ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ για τα υποβρύχια !!!
Το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega στις 29 Απριλίου του 2011, όπου ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Πρόεδρο του κόμματός του !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΩΒΟΥ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια: Πλάνα για μοντέλο Βωβού στις επιχειρήσεις !!!
Τράπεζες και επιχειρηματίες καλούνται να επιταχύνουν τις διαδικασίες αντιμετώπισης του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Στο τραπέζι και η εφαρμογή του «μοντέλου Βωβού» για υπερχρεωμένες εταιρείες με συγκριτικά πλεονεκτήματα.
Πριν από λίγους μήνες, τράπεζες και βασικοί μέτοχοι συμφώνησαν την επίλυση του ζητήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων της γνωστής εταιρείας «Μπάμπης Βωβός», μέσω της πώλησης περιουσιακών στοιχείων της εισηγμένης σε νεοσύστατη επιχείρηση, η οποία και θα αναλάβει την εκμετάλλευση-διαχείριση των ακινήτων που απέκτησε.

Πάνω σ' αυτό το μοντέλο, το οποίο μπορεί να αποκτήσει σειρά από παραλλαγές, συζητείται το κατά πόσο θα μπορούσε να βρεθεί ουσιαστική λύση για πολλές από τις εταιρείες που διαθέτουν μεν συγκριτικά πλεονεκτήματα, αλλά δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους.

Ενδεικτικά είναι τα όσα αναφέρει οικονομικός διευθυντής εισηγμένης εταιρείας: «Όσο και αν ένας επενδυτής θέλει να τοποθετηθεί σε μια συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα, πολύ δύσκολα θα το πράξει μέσα από μια υπερχρεωμένη εταιρεία, ακόμη και αν οι τράπεζες κουρέψουν μέρος των δανείων, ή έστω προχωρήσουν σε ελκυστικές διευθετήσεις του χρέους.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ !!!

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
Δημοσκόπηση μαϊμού σε δείγμα νεοδημοκρατών, με τηλεφωνικές κλήσεις από τους απλήρωτους υπαλλήλους της ΝΔ και επεξεργασία δεδομένων από τους φοιτητές της ΔΑΚΕ !!!




Δεν βγαίνουν αλλιώς αυτά τα νούμερα !!!
Ψηλά η ΛΑΕ για να είναι δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ για να είναι χαμηλά ΠΑΣΟΚ & ΠΟΤΑΜΙ, έξω οι ΑΝΕΛΛ και κουρεμένη η ΧΑ για να βγαίνει καθαρά πρώτη η ΝΔ !!!

ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ: ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΑΠΟΧΗ !!!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Τη συμμετοχή θα την είχε χρεωθεί η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και θα μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό όπλο με τους πιστωτές η επόμενη κυβέρνηση !!!
Εγκρίθηκε το ψήφισμα του ΟΗΕ για το δημόσιο χρέος, με 136 θετικές ψήφους, έξι αρνητικές και 41 αποχές !!!




Παρά την σπέκουλα, τα κράτη δεν πτωχεύουν !!! 

Τα κράτη δεν είναι εταιρείες !!! 
Τα Ηνωμένα Εθνη έφεραν ψήφισμα βοήθεια για τις χρεωμένες χώρες η Ελλάδα απείχε !!!!!!

Το ψήφισμα του ΟΗΕ, αν και μη δεσμευτικό, είναι πολιτικά φορτισμένο και αναμένεται να ασκήσει πιέσεις στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε το ψήφισμα του ΟΗΕ για τους βασικούς κανόνες της αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους.

Οι νέοι κανόνες, οι οποίοι εδράστηκαν στην εμπειρία από την κρίση της Αργεντινής στις αρχές του 2000, έλαβαν 136 θετικές ψήφους, έξι αρνητικές, ενώ 41 χώρες απείχαν της ψηφοφορίας.

Το ψήφισμα του ΟΗΕ, αν και μη δεσμευτικό, είναι πολιτικά φορτισμένο και αναμένεται να ασκήσει πιέσεις στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Βάσει του ψηφίσματος, πιστωτές και οφειλέτες οφείλουν να συμπράττουν με καλή πίστη και συνεργασία, προκειμένου να φθάσουν σε μία αμοιβαία συμφωνία για την αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΕΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΞΑΓΑΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ
Και δεύτερος υπουργός στο σκάνδαλο της Μυκόνου με τις κόκες, τα gay όργια και τις βιζιτοπούλες !!!




Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και θα προκαλέσουν... τρικυμία !!!

Σάλος θα προκληθεί στο Πανελλήνιο τα επόμενα 24ωρα, καθώς αναμένεται να διαρρεύσουν τα ονόματα όχι ενός, αλλά δύο υπουργών που σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές από τους «κοριούς» της ΕΥΠ, φέρονται να συμμετέχουν στο σκάνδαλο της Μυκόνου με τα εκδιδόμενα μοντέλα και το εμπόριο κοκαΐνης.

Από την απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών που κατέγραψαν οι κοριοί της ΕΥΠ προκύπτουν συνομιλίες των κατηγορουμένων που συνδέουν με την υπόθεση και δεύτερο υπουργό, ο οποίος μάλιστα ανήκει στον ίδιο πολιτικό χώρο με τον πρώτο, που εμφανίζεται να ζητούσε την παροχή υπηρεσιών από άνδρες για να ικανοποιήσει τις ομοφυλόφιλες ορέξεις του.


ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΛΑ.Ε. ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ !!!

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΛΑ.Ε. ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ
Ο Χάρρυ Κλυνν πάει τον Λαφαζάνη με το ταξί του στο Νομισματοκοπείο !!!




Κυκλοφόρησε και σαρώνει το διαδίκτυο η άκοπη εκδοχή του τηλεοπτικού σποτ με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να πηγαίνει… νομισματοκοπείο και είναι… ακόμη καλύτερη!

Δεν πρόκειται βέβαια για το επίσημο σποτ του κόμματος αλλά για μια εκδοχή με τον Χάρρυ Κλυνν στο τιμόνι του οδηγού.



Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ;;; ΑΡΑΒΕΣ Ή ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ;;;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ 6 ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ & ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ;;;
Ποια είναι τελικά η ατζέντα και γιατί όλοι αυτοί οι δυστυχείς καταλήγουν πάση θυσία εντός ΕΕ ;;;
Μήπως ο νέος κύκλος ανάπτυξης, που δεν θα είναι Κινέζικος, προϋποθέτει την κινεζοποίηση ολόκληρης της ΕΕ με φθηνά, προσφυγικά, μουσουλμανικά εργατικά χέρια ;;;




They are some of the world's richest countries. 
But they receive 0 refugees.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ, Ο ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑΣ, Ο ΝΟΝΟΣ & Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ !!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ, ΧΤΥΠΙΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA Ο SEXY ΒΑΓΓΕΛΑΣ
Σήμερα όμως τα αλλάζει !!! Μετά το ξύλο στο DEBATE, τελικά παραδέχεται ότι πλήρωσε !!!




Όσο για το λεξιλόγιο και τους χαρακτηρισμούς, χορτάσαμε ΤΡΟΥΜΠΑ !!!
Μπροτάντζες, νονοί, υπόκοσμο ........ απ' όλα τα καλά έχει ο μπαχτσές του MEGA !!!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, είναι όλα τα λεφτά !!!

ΡΕ SEXY ΒΑΓΓΕΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ;;;

ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ;;; 
10 μέρες πριν από τις εκλογές, στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ εκατομμυρίων του Β.Ρέστη, η κουμπάρα του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, Ρεββέκα Σκαφτούρου !!!




Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσουν… έξι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο εκατομμυρίων με κεντρικό πρόσωπο τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Ιωάννη Καρούζο και κατηγορούμενο τον εφοπλιστή Βίκτωρ Ρέστη.

Με βούλευμα του το Συμβούλιο Εφετών παραπέμπει σε δίκη τους κατηγορούμενους οι οποίοι κατά περίπτωση αντιμετωπίζουν για βαρύτατα αδικήματα όπως νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, φοροδιαφυγή και ηθική αυτουργία σε αυτή αλλά και έκδοση εικονικών τιμολογίων.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΕΚΤ & ΤτΕ !!!

Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος


ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΚΤ & ΤτΕ
H χώρα πάει σε εκλογές και είθισται οι πολίτες να αναζητούν τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων ακούνε τις υποσχέσεις των πολιτικών που μας κοιτάνε στα μάτια και υπόσχονται διαπραγματεύσεις και δεσμεύσεις. Πρόσφατα ακούσαμε από τα κόμματα πως δεν θα πειράξουν την ακίνητη περιουσία του Ελληνικού λαού και πως θα δώσουν σκληρή μάχη για τα κόκκινα δάνεια τα οποία αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο λόγω της υφεσιακής πολιτικής. Μην κοπιάζετε να τα αναζητήσετε διαβάστε τις εκθέσεις του διοικητού της ΤτΕ για να δείτε που το πάνε. Σύσταση εταιρειών κατά τα πρότυπα του ιρλανδικού και ισπανικού μοντέλου θα εφαρμόσουν με ίδρυση εταιρειών τύπου ΑΜC (Asset management company). και τις γνωστές εταιρείες διαχείρισης-εκποίησης ΝΑΜΑ και SAREB. 


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Αν φορούσε ράσα, μπορεί μέχρι και να τον είχε πολιτογραφήσει στην Πάτρα για να τον κάνει ψηφοφόρο του ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!! 




Δεν έχει το Θεό του, παρότι Χριστιανοδημοκράτης, ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!
Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, το επόμενο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛΛ θα είναι γεμάτο παππάδες και δεσποτάδες !!!
Δεξιούς & Αριστερούς !!! 



Δείτε και παρακάτω ..... έχει συνέχεια .......

ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ !!!

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ

Βγήκαν τα πρώτα στοιχήματα: Δείχνουν ότι κλειδώνει καθαρά στην πρώτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ !!! 




Βγήκαν οι πρώτες αποδόσεις στοιχημάτων για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου και φαίνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φαβορί για να είναι το πρώτο κόμμα.
Σίγουρη θεωρείται (στοιχηματικά) και η είσοδος στην Βουλή του Βασίλη Λεβέντη με την Ένωση Κεντρώων.
Μέχρι στιγμής, περίπου 10 ημέρες, πριν τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για να είναι ξανά (μετά τον Ιανουάριο) πρώτο κόμμα στην χώρα. Η εταιρία «Stoiximan» δίνει χαρακτηριστικά την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με 1.50 απόδοση, ενώ τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας με λιγότερες πιθανότητες καθώς την προσφέρει με 2.50 απόδοση.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗ 13/09, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΤΡΑ ΠΑΛΑΣ !!!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Σας περιμένω, όλες και όλους, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο «Πάτρα Παλάς», στην ομιλία του Πάνου Καμμένου !!!



Στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ στηρίζουμε το ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, που στέκεται αρωγός στον αγώνα των δανειοληπτών με την πολιτική δράση και το κοινοβουλευτικό του έργο.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ !!! ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ !!!



ΠΡΟΣΤΙΜΑ 600.00 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
Ποινές 600.000 ευρώ για εμβάσματα στο εξωτερικό !!!

             


Επιπλέον φόρους και πρόστιμα ύψους 600.000 ευρώ κατά μέσον όρο καλούνται να πληρώσουν όσοι ελέγχθησαν το 2015 για τα εμβάσματα που«φυγάδευσαν» την τριετία 2009-2011 στο εξωτερικό και για τα οποία δεν είχαν φορολογηθεί στην Ελλάδα. Οπως αναφέρει ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, οι έλεγχοι που διενεργούνται από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) μπορεί αριθμητικά να είναι λιγότεροι απ’ ό,τι το 2014, ωστόσο είναι εντυπωσιακά τα ποσά φόρου που προκύπτουν από τον έλεγχο.

Συγκεκριμένα, το 2014 ο φόρος που επιβαλλόταν ανά υπόθεση ανερχόταν κατά μέσον όρο στις 370.000 ευρώ, ενώ το 2015 εκτινάχθηκε στις 600.000 ευρώ. Σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος, η σημαντική αυτή αύξηση έγκειται κυρίως στους πολλαπλούς ελέγχους που διενεργούνται μεταξύ των λιστών. Συνολικά το ΚΕΦΟΜΕΠ έχει αναλάβει τον έλεγχο 24.710 υποθέσεων.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ
Πλήρη πρόσβαση στις καταθέσεις των φορολογούμενων αποκτά η εφορία !!!



Οι ελεγκτές της ΓΓΔΕ θα έχουν πλήρη εικόνα για κάθε ευρώ που κατατέθηκε ή αναλήφθηκε από έναν λογαριασμό τα τελευταία 10 χρόνια Πλήρη πρόσβαση στις καταθέσεις των φορολογούμενων αποκτά από την ερχόμενη εβδομάδα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές της ΓΓΔΕ, θα μπορούν να έχουν πλήρη εικόνα για κάθε ευρώ που κατατέθηκε ή αναλήφθηκε από έναν τραπεζικό λογαριασμό τα τελευταία 10 χρόνια καθώς ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης υπέγραψε τη σχετική απόφαση, η οποία αποτελούσε μνημονιακή δέσμευση.

Η απόφαση αυτή «λύνει» ουσιαστικά τα χέρια της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου να προχωρήσει σε σαρωτικούς ελέγχους, ιδίως μέσω του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Φορολογουμένων.

DEBATE: ΠΟΥΤ@Ν@ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ SEXY ΒΑΓΓΕΛΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!!

ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ !!! ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ 6 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!! ΣΕ ΛΕΓΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ !!! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ !!!
Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην κυριολεξία, ξεβράκωσε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη κατά τη διάρκεια του debate των πολιτικών αρχηγών !!!



«Δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση εναντίον μου. Κύριε Μεϊμαράκη, είστε υπόδικος. Είπατε ψέματα, δεν φέρατε το χαρτί που σας ζήτησα. Συνεχίζετε να καλύπτεται το ΠΑΣΟΚ. Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τη Ν Δ. του Παπασταύρου και της Siemens».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :




Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΑΘΕ Η ΘΕΙΑ ΟΛΓΑ (ΤΡΕΜΗ) ΜΟΛΙΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!!

ΑΝ ΤΟ MEGA ΠΛΗΡΩΣEI ΑΔΕΙΕΣ, ΔΑΝΕΙΑ & ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ, H ΘΕΙΑ ΟΛΓΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ
Υστερία της Όλγας Τρέμη μολις ο Τσίπρας ανέφερε την αδειοδότηση των καναλιών !!!



Καυστικός ο Χατζηνικολάου με Τρέμη

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ !!! ΒΓΑΖΕΙ SELFIE ΣΤΟ DEBATE !!!

DEBATE: H ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!!

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΕΛΛ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2
Και αποδέχθηκε ότι ο κίνδυνος της εισόδου Τζιχαντιστών στην Ελλάδα, με προορισμό τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, δεν ήταν ένας ελληνικός διαπραγματευτικός εκβιασμός, αλλά ένας πραγματικός, υπαρκτός ευρωπαϊκός κίνδυνος !!!


H ΦΩΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΠΕ Η ΦΩΦΗ ΣΤΟ DEBATE
Άν την πιστέψουμε, πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ !!!
Αν δεν μπορεί να βγάλει άκρη για το τι γίνεται μέσα στον μικρόκοσμο του ΠΑΣΟΚ, πως θα μπορέσει να βγάλει άκρη για το τι γίνεται με τη διαπλοκή και τους κλέφτες ολόκληρου του ελληνικού κράτους ;;;
Στο πανεπιστήμιο κυρία Φώφη, αν δεν περνούσες στο μάθημα της Μικροοικονομίας, δεν είχες δικαίωμα να δώσεις Μακροοικονομία.
 

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΜΠΑθ 3399/2015 ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΑΚΡΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Υιοθετείται ολόκληρη η νομική επιχειρηματολογία της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ περί υπέρμετρης διατάραξης της ισορροπίας μεταξύ δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των συμβαλλομένων, σε βάρος του δανειολήπτη ως καταναλωτή !!! 




ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΔΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΕΝΗ ΣΤΑΜΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρη την απόφαση :

ΚΟΥΙΖ: ΣΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ Ο SEXY ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ;;;

ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΤΕΛΑΜΑΓΚΙΕΝ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ;;;
Πως να σε στείλουμε ρε μεγάλε στο εξωτερικό ;;; 
Σε τι γλώσσα θα μιλάς μαζί τους στα κλειστά δωμάτια των Βρυξελλών ;;; 





Και αν σου κάτσει να πρέπει να πας στις ΗΠΑ και να δεις τον Ομπάμα, τι θάχει το ρεπερτόριο ρε Βαγγέλα ;;; 
ΖΑΜΠΕΤΑ ;;;

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !!!

ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ

Εγκρίθηκε η θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη !!!





ΔΣΑ: ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ !!!

ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Εκδίκαση αιτήσεων προσωρινών διαταγών ρύθμισης οφειλών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά το διάστημα αναστολής των εργασιών των δικαστηρίων λόγω των εκλογών !!!



ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

7-9-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκδίκαση αιτήσεων προσωρινών διαταγών ρύθμισης οφειλών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά το διάστημα αναστολής των εργασιών των δικαστηρίων λόγω των εκλογών.

Με έγγραφό της προς τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Β. Αλεξανδρή, η πρόεδρος του τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Ειρηνοδικείου Αθηνών, κ. Μαρία Μπαμπάνη, γνωστοποιεί την απόφαση του Ειρηνοδικείου να εκδικασθούν οι αιτήσεις προσωρινών διαταγών ρύθμισης οφειλών, όλες τις ημέρες πλην της Παρασκευής προ των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου και της Δευτέρας μετά τις εκλογές.

Συγκεκριμένα, θα εκδικασθούν κανονικά οι αιτήσεις προσωρινών διαταγών που έχουν ορισθεί για τις 16/9/2015, 17/9/2015, 22/9/2015, 23/9/2015, 24/9/2015 και 25/9/2015, διάστημα για το οποίο έχουν ανασταλεί οι εργασίες των δικαστηρίων λόγω των εθνικών εκλογών.

Ο ELA ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ"
Χειρόφρενο στο κούρεμα των δανείων τράβηξαν οι τράπεζες !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

               
Στην άρση της πρακτικής "κουρέματος" δανείων που είχαν προαναγγείλει με στόχο την ενίσχυση της εισπραξιμότητας οφειλών, προχωρούν σιωπηρά οι τράπεζες. Η απότομη αλλαγή πλεύσης υπαγορεύεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr, αφενός από την ανάγκη εντοπισμού των στρατηγικών κακοπληρωτών, αφετέρου από την ανάγκη επαρκών ενεχύρων για άντληση ρευστότητας από τον ELA.

Αν και οι τράπεζες είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους οφειλέτες προκειμένου να μειώσουν σημαντικά τις οφειλές τους, καθιστώντας έτσι δυνατή την αποπληρωμή μη εξυπηρετούμενων δανείων, πλέον τραβούν "χειρόφρενο" στο "κούρεμα" δανείων. Το "φρένο" αυτό φαίνεται πως υπαγορεύεται τόσο από το μνημόνιο, όσο και από την κυβέρνηση στο πλαίσιο της επιδίωξης να "ξεσκεπαστούν" οι στρατηγικοί κακοπληρωτές που συχνά είναι και φοροφυγάδες. Η επιδίωξη αυτή βρίσκει σύμφωνες και τις τράπεζες, καθώς έχουν διαπιστώσει ότι πολύ συχνά πίσω από τις πιέσεις για "κούρεμα" δανείων κρύβονται φοροφυγάδες στρατηγικοί κακοπληρωτές, οι οποίοι εκμεταλλεύονται ρυθμίσεις που κανονικά στοχεύουν σε πραγματικά οικονομικά αδύναμους δανειολήπτες.

Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ !!!

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ
Θεοχάρης: Χρειάζεται μια φορολογική διοίκηση που να φοβίζει τον κόσμο !!!


«Αν ο ελληνικός λαός γυρίσει προς τον φασισμό, τη γελοιότητα, την αποχή, θα είναι άξιος της μοίρας του»

«Για να μπορέσει να προχωρήσει η χώρα πρέπει να γίνει ένας συνασπισμός και με τα δύο μεγάλα κόμματα και με το Ποτάμι, για να μπορέσουμε να δώσουμε ένα θετικό σοκ στην οικονομία, γιατί τότε οι επενδυτές θα καταλάβουν, ότι μπορούν να επενδύσουν μακροπρόθεσμα, όταν θα υπάρχει συναίνεση», τόνισε ο Χάρης Θεοχάρης, πρώην γγ εσόδων και υποψήφιος με το Ποτάμι, διευκρινίζοντας ότι, για να γίνει αυτό, «δεν πρέπει να είναι η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα γιατί θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση».

«Αν ο ελληνικός λαός γυρίσει προς τον φασισμό, τη γελοιότητα, τα παλιά κόμματα, την αποχή, θα είναι άξιος της μοίρας του και θα απογοητευθεί και πάλι και κάθε απογοήτευση δεν είναι μία ψυχολογική κατάσταση, αλλά σημαίνει μέτρα, κόστος, ανεργία, προβλήματα στην ελληνική οικογένεια», είπε ο κ. Θεοχάρης, ο οποίος προσέθεσε ότι «το διακύβευμα των εκλογών είναι μια κυβέρνηση με το Ποτάμι ή μία κυβέρνηση χωρίς το Ποτάμι», το οποίο θα απαιτήσει «όλες οι επιλογές των προσώπων στον δημόσιο τομέα να είναι με αξιοκρατικά κριτήρια» έτσι ώστε «να μπουν άνθρωποι που δεν ελέγχονται από το κόμμα και άρα ο μόνος τρόπος να ελεγχθούν είναι να έχουν στόχους που θα πρέπει να επιτύχουν».

«Χρειάζεται να φτιάξουμε μια φορολογική διοίκηση που να φοβίζει τον κόσμο», είπε ο κ. Θεοχάρης επικαλούμενος το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών χωρών, που οι κάτοχοι καταθέσεων στο εξωτερικό προτίμησαν να συμβιβαστούν με «διαδικασία εξπρές και να μείνουν στο απυρόβλητο». 


ΕΟΠΠΥ : ΓΙΑ 10.800 ΕΥΡΩ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙΣΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ, Ο ΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 10.440 ΕΥΡΩ !!!

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΕΛΑΣ
Ο φορολογικός παράδεισος του ΕΟΠΥΥ !!!




ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν.4308/άρθρο 11 (ΦΕΚ 251/24.4.2014)

Λαμβάνοντας υπόψιν τις μνημονιακές δεσμεύσεις της χώρας, αν κάποιος φτάνει το πλαφόν επισκέψεων του ΕΟΠΥΥ 12 μήνες το χρόνο τότε το εισόδημα που πρέπει να δηλώσει είναι 24000 ευρώ.

Αν ο ΕΟΠΥΥ πληρώσει τους 6 μήνες κατά το τρέχον έτος, τότε θα εισπραχθούν
6 Χ 2000 Χ 90% = 10800 ευρώ.
(φυσικά τα καθαρά είναι πολύ λιγότερα, είναι περίπου 8500)

Ο φόρος που θα έχει αποδοθεί είναι 20% Χ 10800= 2160 ευρώ,
ενώ ο φόρος που θα κληθούν οι ιατροί να πληρώσουν είναι
29% και 1-2 % αλληλεγγύη, αρα 24000 Χ 30%= 7200 (στην καλύτερη εκδοχή).

Αν βάλουμε και την προκαταβολή φόρου στο 75% τότε σημαίνει ακόμα 7200 Χ 75%= 5400.
Σύνολο λοιπόν 5400 + 7200 = 12600.
Αφαιρώντας τον φόρο που έχει παρακρατηθεί τότε μας μένει 12600 - 2160 =10440 ευρώ.

Αν η έκδοση των τιμολογίων γινόταν όπως μέχρι τώρα, τότε ο φόρος που θα μας αναλογούσε είναι 

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

               

1 ΤΡΙΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ !!!

SSL Certificates