.

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ;;;

ΕΚΤ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΚΟΥΡΕΨΤΕ, ΡΥΘΜΙΣΤΕ Ή ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΤΕ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Τα κόκκινα δάνεια αναγκάζουν την ΕΚΤ να επιθεωρήσει τις ελληνικές τράπεζες

Επιτελείο στελεχών του SSM καταφθάνει την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, καθώς οι αργές εξελίξεις στη μείωση των «κόκκινων» δανείων και τα στενά περιθώρια δράσης, τόσο χρονικά όσο και λόγω του κλίματος στην αγορά, εντείνουν τους φόβους για την ανάγκη νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών μετά το stress tests της ΕΚΤ το 2018.

Ισχυρός προβληματισμός αρχίζει να εκδηλώνεται πλέον ανοιχτά στους τραπεζικούς κύκλους για το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης των προβληματικών χαρτοφυλακίων των τραπεζών, από το οποίο θα εξαρτηθεί η κεφαλαιακή τους επάρκεια στο κοντινό μέλλον. Όπως σχολιάζεται αρμοδίως, ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε σκέψεις για νέες… συγχωνεύσεις στο ήδη ολιγομελές ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ "ΦΟΙΝΙΚΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Το πρώτο και μοναδικό, πραγματικό ελληνικό εθνικό νόμισμα, ήταν οι "Φοίνικες", που κυκλοφόρησε επί Ιωάννη Καποδίστρια, την 1η Ιουλίου 1831. Ήταν τυπωμένο στην μια μόνον όψη και έφερε χειρόγραφες υπογραφές και αρίθμηση από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Eκδότης ήταν το κράτος αλλά η εκτύπωση και ο έλεγχος της κυκλοφορίας ανατέθηκε στην Eθνική Χρηματιστική Tράπεζα, χωρίς όμως να της παραχωρηθεί το εκδοτικό προνόμιο !!! 
Την 27η Σεπτεμβρίου 1831 ο Ιωάννης Καποδίστριας δολοφονήθηκε !!!




Η διαφορά :
ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ : ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ : ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ή ΕΜΠΟΡΙΚΗ

Αυτή η διαφορά δεν έφαγε μόνο τον Καποδίστρια. Με απόσταση 100 χρόνων μεταξύ τους, έφαγε και τους δύο μεγαλύτερους προέδρους των ΗΠΑ. Τον Αμπραάμ Λίνκολν και τον Τζον Κέννεντυ !!!

Ο Καποδίστριας εκπροσωπεί αυτό που, σταθερά από τότε μέχρι και σήμερα, μισεί το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών, των αγορών και των δανειστών, που με το εφεύρημα του εκδοτικού προνομίου παρασιτούν σε βάρος των κοινωνιών, τις οποίες εξαναγκάζουν, δια του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους, να αγοράζουν το χρήμα που μπορούν να παράξουν τα κυρίαρχα κράτη ή ακόμη και οι ενώσεις κρατών, όπως εν προκειμένω και η ίδια η ΕΕ, με λογιστικό αντίκρυσμα, αντί για το χρέος, το ΑΕΠ που παράγουν οι πολίτες με την εργασία τους.

ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΩΦΗ ΕΙΝΑΙ ... ΘΕΟΧΑΖΗ !!! ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ !!!



Συνέδριο Δημ. Συμπαράταξης: Αλμα στο κενό, με μονομερή αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρητορική-Φώφη σε γραμμή Βενιζέλου-Η αποθέωση του Γιώργου, ο Σημίτης και το παλιό «κατεστημένο» ΠΑΣΟΚ

Η προσπάθεια της Φ, Γεννηματά και των εμπνευστών του δήθεν νέου, ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς και του προοδευτικού κόσμου, να επανεκκινήσουν έναν χώρο που πνέει εδώ και χρόνια τα λοίσθια, καθώς έχει χάσει την ιδεολογική και πολιτική του ταυτότητα, έπεσε στο κενό, πριν καλά καλά εκδηλωθεί. Δέσμια προσώπων και πολιτικών του παρελθόντος που οδήγησαν την πάλαι ποτέ κραταιά παράταξη του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ανυποληψία και την εκλογική εξαΰλωση, η κ. Φώφη Γεννηματά, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ: ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ < 3%, ΕΝΑΝΤΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ >20% (ΠΔΤΕ 2560/2005 κλπ), ΠΩΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΜΕ ΠΟΙΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ Η ΕΣΤΩ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ;;;
Έρχεται βροχή τραπεζικών δανείων. Αποφασισμένοι οι τραπεζίτες να ανοίξουν τη στρόφιγγα σε δυναμικούς επιχειρηματικούς κλάδους. Τελειώνει η πιστωτική συστολή, τονίζει ο Γ. Στουρνάρας !!!




Ετοιμότητα και αποφασιστικότητα να ανοίξουν και πάλι τη στρόφιγγα των χορηγήσεων, αρχής γενομένης από τους πιο δυναμικούς επιχειρηματικούς κλάδους, δείχνουν οι τραπεζίτες, ενώ ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, υπογραμμίζει στη νέα του έκθεση για την οικονομία ότι περίοδος της πιστωτικής συστολής τελειώνει.

«Η πιστωτική συστολή φαίνεται να φθάνει στο τέλος της όσον αφορά στην τραπεζική χρηματοδότηση των μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων, ενώ και ο ετήσιος ρυθμός μείωσης της χρηματοδότησης προς τα νοικοκυριά κοντεύει να μηδενιστεί», τονίζει ο κ. Στουρνάρας, καθώς για πρώτη φορά ύστερα από αρκετά χρόνια το πρόσημο της πιστωτικής επέκτασης προς τις επιχειρήσεις έχει γίνει θετικό.




(ΒΙΝΤΕΟ) ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ & ΒΙΖΙΤΟΠΟΥΛΕΣ !!!

ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΒΙΖΙΤΟΠΟΥΛΕΣ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΗ
Ρεσιτάλ Νικολόπουλου & Ντάσκα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία !!!

ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Ν 128/1975 ;;;

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ Κε ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν 128/75 ΕΠΙ 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ;;;
Οι ελληνικές τράπεζες, με την "ανοχή" της ΤτΕ, εξαπατούν κατ' επάγγελμα Δανειολήπτες & Δικαστές, μετακυλύοντας, χρεώνοντας και εισπράττοντας παράνομα, ως δήθεν φορολογικό βάρος, την ανύπαρκτη για τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού ΕΙΣΦΟΡΑ του Ν. 128/75, που αποδίδεται στην ΤτΕ, όπου παρακολουθείται σε ειδικό λογαριασμό !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ;;; ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Όλες ανεξαιρέτως οι ελληνικές τράπεζες, εξαπατούν ενσυνείδητα Δανειολήπτες & Δικαστές, ενσωματώνοντας στους λογαριασμούς, μετακυλύοντας και χρεώνοντας παράνομα - ως δήθεν φορολογικό βάρος - στα υπόλοιπα και τις Διαταγές Πληρωμής, την ανύπαρκτη για τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού ΕΙΣΦΟΡΑ του Ν. 128/75 !!!
ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟΙΚ & ΓΛΚ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Μην τους χαρίζεις αυτά που δικαιούσαι !!!
ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ !!!


ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΚΑ ΣΕ 57.000 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΦΚΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ
Εν ολίγοις 57.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι θα πληρώσουν το μάρμαρο με διπλές εισφορές εξαιτίας της δυσλειτουργίας του ΕΦΚΑ !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;


Το απόλυτο χάος συνεχίζει να επικρατεί στον ΕΦΚΑ με μεγάλα θύματα τους ασφαλισμένους, οι οποίοι λίγους μήνες μετά την ίδρυσή του καλούνται να πληρώσουν «ακριβά» τους ακροβατισμούς του αρμόδιου υφυπουργού Εργασίας κ. Τάσου Πετρόπουλου.

Αυτή τη φορά το μάρμαρο θα πληρώσουν 57.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν αναδρομικά εισφορές, είτε γιατί δεν καταχωρήθηκαν οι μεταβολές των στοιχείων τους είτε γιατί δεν τους εστάλησαν εγκαίρως τα ειδοποιητήρια για την καταβολή των εισφορών τους χωρίς δική τους υπαιτιότητα, όπως παραδέχεται ο ΕΦΚΑ.

Η FRAPORT ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ !!!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε εργαζόμενος, κάλεσε ακόμα και την αστυνομία να κόψει κλήσεις σε όσους εργαζόμενους πάρκαραν τα οχήματα τους, χωρίς να πληρώσουν !!!
Έτσι γίνονται οι αποικιοκρατικές μπίζνες...



Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Fraport, σταματάει η δωρεάν στάθμευση των αυτοκινήτων των εργαζομένων στο αεροδρόμιο και παραχωρεί 50 θέσεις ανά εταιρία, ανεξαρτήτως προσωπικού.

Σύμφωνα με το flashnews, οι περίπου 1.000 εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης», καλούνται από δω και στο εξής να βρίσκουν χώρο στάθμευσης των οχημάτων τους ή θα πρέπει να πληρώνουν το εκάστοτε ποσό.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ & ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ...ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ !!!

OMERTA' !!! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΕΡΤ - ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΣΙΩΠΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΡΤ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ
Κρύβουν από τους δανειολήπτες την αλήθεια και την δυνατότητα που τους παρέχει η ισχύουσα νομοθεσία, να προστατεύσουν την περιουσία και την αξιοπρέπειά τους από τους πλειστηριασμούς και από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!!
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!


ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ !!!

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ: ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Θερμά συγχαρητήρια στον Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ, για τη νέα αυτή, εξαιρετική δικαστική απόφαση !!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

(ΒΙΝΤΕΟ) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 28/06/2017
Από τα έγγραφα που προσκομίστηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία, προκύπτει ότι, ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, είναι ο μόνος Πρωθυπουργός - ίσως και Βουλευτής - που πλήρωσε νοσήλεια στο Ερρίκος Ντυνάν και, μάλιστα, για το ποσό των 62.000 ευρώ !!!




ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;



























ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ !!!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ
Την παύση της δίωξης των τριών εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ, αναμένουν οι Βρυξέλλες, ώστε να αποδεσμευθεί η δόση των 7,7 δισ. ευρώ της δεύτερης αξιολόγησης !!!


Ερωτηθείς σχετικά, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, αφού υπενθύμισε ότι η γερμανική Βουλή έδωσε το «πράσινο φως» για τη δόση, στη συνέχεια επιβεβαίωσε την ύπαρξη του προβλήματος των εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι ελληνικές αρχές θα επιλύσουν το θέμα τις αμέσως επόμενες μέρες, ώστε η εκταμίευση της δόσης να γίνει έγκαιρα.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 45ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 456 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
Πάνω από 4.000.000 ευρώ η ζημιά του Δημοσίου !!!


Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπονται, με βούλευμα, ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο αδελφός του Διονύσης, ως πρώην αντινομάρχης, για την υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια».

Το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης παραπέμπει σε δίκη άλλα έξι άτομα ενώ με το ίδιο βούλευμα απαλλάσσονται των κατηγοριών τους είκοσι άτομα που περιλαμβάνονταν στη δικογραφία, μεταξύ αυτών ένας πρώην αντινομάρχης, μέλη του άλλοτε νομαρχιακού συμβουλίου, ένας πρώην δήμαρχος κ.α.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 800.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΥΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ !!!

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛ, ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
Βέβαια σε αυτές το πρόστιμο το έριξε άμεσα η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στα μεγάλα ονόματα δυσκολεύεται...


Πρόστιμο συνολικού ύψους 805.591,00 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε κατασκευαστικές επιχειρήσεις για παραβάσεις σε διαγωνισμό δημοπράτησης δημόσιων έργων στο Νομό Πέλλας.

Ειδικότερα, η ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, με απόφασή της, μετά από αυτεπάγγελτη έρευνα της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού σχετικά με τη νόθευση του διαγωνισμού "Περιβαλλοντική Αποκατάσταση – Ανάπλαση Χ.Α.Δ.Α. Νομού Πέλλας", διαπίστωσε ότι επιχειρήσεις συμμετείχαν σε συμφωνία ή/και εναρμονισμένη πρακτική με στόχο τη χειραγώγηση του επίμαχου διαγωνισμού, κατά παράβαση του άρθρου 1 του Ν.3959/2011.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ: Ο ΕΦΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ 19 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ...
Συνολικά 19 υπάλληλοι ασφαλιστικών ταμείων που έχουν ομολογήσει πως καταχράστηκαν ποσά από τις υπηρεσίες τους επιστρέφουν ατιμώρητοι στον ΕΦΚΑ και μάλιστα τοποθετούνται στις θέσεις που είχαν πριν τεθούν σε αργία !!!





Την αποκάλυψη αυτή κάνει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» σε δημοσίευμα της οποίας τονίζεται πως αν και για τις 19 αυτές περιπτώσεις εκκρεμούν οι πειθαρχικές κυρώσεις που φτάνουν μέχρι την απόλυση ο ΕΦΚΑ είναι υποχρεωμένος να τους δεχτεί «και μάλιστα ακόμη και αν θέλει να τους διώξει, ο διοικητής του Θ. Μπακαλέξης, δεν μπορεί γιατί η απόφασή του θα είναι παράνομη!».

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ;;;

ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ & ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 8 ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ
Λαϊκό Δικαστήριο με 10.000 θεατές καταδίκασε και εκτέλεσε 8 εμπόρους ναρκωτικών !!!



Βάρβαρη και τραγική χαρακτήρισε τη διαδικασία η Διεθνής Αμνηστία !!!

Στην ιδιότυπη αυτή δίκη καταδικάστηκαν σε θάνατο συνολικά 13 άτομαΛαϊκό δικαστήριο στήθηκε στην Κίνα για 18 άτομα που κατηγορούνταν για εμπόριο νακρωτικών στην πόλη Σανουέι της ανατολικής επαρχίας Γκουαντόνγκ.

Η δίκη διεξήχθη ενώπιον 10.000 «θεατών» που άκουσαν τους δικαστές να καταδικάζουν σε θάνατο τους 13 από τους 18 κατηγορουμένους. Το δικαστήριο αποφάσισε, παράλληλα, οι 8 από τους 13 καταδικασθέντες να εκτελεστούν άμεσα αν και όχι μπροστά στους χιλιάδες παριστάμενους.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη «λαϊκή» δίκη που διεξήχθη στην περιοχή καθώς το 2015 κάτι ανάλογο είχε συμβεί με άλλους 38 κατηγορούμενους για το ίδιο αδίκημα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ OFF SHORE ΜΙΖΑΣ ;;;

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ !!!


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΧΤΥΠΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Ακίνητα στο... σφυρί για μια χούφτα ευρώ - Αναλυτικά παραδείγματα

Ο εφιάλτης των μαζικών πλειστηριασμών ακινήτων χωρίς καμία προστασία για την πρώτη κατοικία χτυπά την πόρτα χιλιάδων ιδιοκτητών ακινήτων.

Ακόμη και για χρέη των 2.500 ευρώ οφειλέτες κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία τους σε ένα τσουνάμι πλειστηριασμών που αναμένεται να φουντώσει τις επόμενες ημέρες και να κορυφωθεί τον Σεπτέμβριο με τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, μέσω της οποίας θα βγαίνουν στο σφυρί με διαδικασίες εξπρές.




Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΝΑΙΤΙΑ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Ν.128/75 !!!


Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/06/blog-post_142.html
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ




ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ !!! ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!
Θερμά συγχαρητήρια στον επικεφαλής Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας, Δικηγόρο πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τη νέα αυτή, εξαιρετική δικαστική απόφαση !!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :

Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη προστασία της περιουσίας του δανειολήπτη από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς !!!


ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ZIRAAT BANK !!!

ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ...
Βγάζει σε πλειστηριασμό έκταση στη Ρόδο !!!


Εάν, για πρώτη φορά, οικόπεδο στη Ρόδο περάσει στα χέρια Τούρκου τραπεζίτη, θα κριθεί σήμερα στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, το οποίο παρά τα εμφανή σημάδια κατάρρευσης διατηρεί σχεδόν αναλλοίωτες τις επιβλητικές γραμμές της ιταλικής αρχιτεκτονικής του 1930.

Στο Ειρηνοδικείο Ρόδου, ο τουρκικός τραπεζικός όμιλος Ziraat, ως επισπεύδων, βγάζει στο σφυρί ακίνητο, έναν αγρό τεσσάρων στρεμμάτων, με την τιμή πρώτης εκκίνησης να έχει οριστεί σε 135.000 ευρώ. Η τουρκική τράπεζα, από το 2008 που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει χορηγήσει σημαντικού μεγέθους δάνεια σε Έλληνες πελάτες της, (το συνολικό ύψος δεν είναι γνωστό) αριθμός των οποίων δεν εξυπηρετείται.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 6.300.000 ΕΥΡΩ...ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ !!!

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
Πρόστιμο-μαμούθ 6,3 εκατ. ευρώ σε σουβλατζίδικο στην Κρήτη γιατί δεν έκοβε αποδείξεις !!!!


Χρηματικό πρόστιμο που ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ επέβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων σε επιχείρηση εστίασης στα Χανιά, καθώς από τους ελέγχους διαπιστώθηκε μη έκδοση λιανικών αποδείξεων.

Σύμφωνα με το Zarpanews, σε έλεγχο στο συγκεκριμένο μαγαζί που σερβίρει σουβλάκια διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί τουλάχιστον 15.919 αποδείξεις, με τους υπολογισμούς να καθορίζουν την «καθαρή αξία» στα 70.743,34 ευρώ και το ΦΠΑ στα 15.141,56 ευρώ, σύνολο δηλαδή, 85.884,90 ευρώ.

ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΤΙΜΗΜΑ !!!

ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ: ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ;;;

Ο ΣΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ !!!

COMING SOON !!! ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΕΦΡΟΥ !!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ
Περίμενε 1-2 χρόνια και θα μας θυμηθείς !!!

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ 20.000 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ !!!

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
Ερρίκος Ντυνάν: «Γερούν γερά» με 3μηνη αργομισθία 60.000 ευρώ ο Λιαρόπουλος !!!




Μία αρκετή καλή σύμβαση η οποία εγείρει πολλά ερωτηματικά φέρεται να είχε υπογράψει με το Ερρίκος Ντυνάν στα τέλη του 2011 ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Λυκούργος Λιαρόπουλος.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το documentonews.gr, ο «Γερούν γερά» ή κατά κόσμον Λυκούργος Λιαρόπουλος φέρεται να εισέπραξε περί τα 60.000 ευρώ για μόλις τρεις μήνες παροχής υπηρεσιών ως «ειδικός σύμβουλος» στο Ερρίκος Ντυνάν. Με τα 15.000 ευρώ να τα λαμβάνει μάλιστα και ως προκαταβολή.



ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ;;;

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ;;;
Οι ελληνικές τράπεζες, με την "ανοχή" της ΤτΕ, εξαπατούν κατ' επάγγελμα Δανειολήπτες & Δικαστές, μετακυλύοντας, χρεώνοντας και εισπράττοντας παράνομα, ως δήθεν φορολογικό βάρος, την ανύπαρκτη για τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού ΕΙΣΦΟΡΑ του Ν. 128/75 !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Σε μεγένθυση :

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΣτΕ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΕΡΑ ΤΗΣ 5ΕΤΙΑΣ !!!

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΙΚΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ
Απόφαση - σταθμός του ΣτΕ: Καταργούνται χιλιάδες φορολογικά πρόστιμα !!!




Εκατοντάδες χιλιάδες εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις, οι οποίες παρέμεναν άνοιχτες, μετά την δημοσίευση της ομόφωνης απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, έκλεισαν, καθώς κρίθηκε ότι η παραγραφή των φορολογικών αξιώσεων είναι πενταετής και οι συνεχείς παρατάσεις παραγραφής είναι αντισυνταγματικές.

Ως εκ τούτου, όλοι οι φορολογικοί έλεγχοι που έγιναν πέραν της πενταετίας τινάζονται στον αέρα, με τα έσοδα που προσδοκούσε η κυβέρνηση από τους ελέγχους αυτούς να πέφτουν στο κενό.

Ειδικότερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ, με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας, Κωνσταντίνο Νικολάου, έκρινε με την υπ΄ αριθμ. 1738/2017 απόφασή της, ότι είναι αντισυνταγματική η συνεχής παράταση παραγραφής των φορολογικών αξιώσεων.


Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/06 ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ !!!

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΛΗΞΕ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 300.000 ΕΥΡΩ & ΠΛΕΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ
Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 28/6/2017) !!!
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται το ειρηνοδικείο, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων και τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου καθώς και το ποσό οφειλής για το οποία διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός.



Με 164 πλειστηριασμούς ακινήτων (εκ των οποίων οι 121 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες) σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. 


ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑ : ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΤ' ΑΡΘΡΟ 249ΚΠολΔ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ ΤΗΣ 1ης ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΤΗΝ 31/01/2019
Θερμά συγχαρητήρια στον επικεφαλής Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας, Δικηγόρο πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τη νέα αυτή δικαστική απόφαση !!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :


ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν.128/75, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Για να γνωρίζετε και εσείς αυτά που δεν σας λένε, τα κατωτέρω τα έχω καταθέσει ΚΑΙ στα Δικαστήρια των Αθηνών !!!





ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
Μετακυλύουν στους δανειολήπτες και εισπράττουν ως δήθεν εισφορά, ένα αυθαίρετο χρηματικό ποσό που, κατά ομολογία του ΥΠΟΙΚ, δεν συνιστά δημόσιο έσοδο !!!

Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: 2.500 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ Η ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Αργόμισθος στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ και ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, με 2.500 ευρώ τον μήνα !!!



Παρόμοιες περιπτώσεις όπως αυτή που φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα η φυλλάδα του «κομιστή» υπάρχουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες. Το να διορίζουν, δηλαδή κυβερνητικά στελέχη συγγενείς τους ή «κολλητούς» σε θέσεις αργομισθίας.

Ενδιαφέρον θα είχε κάποια στιγμή να δινόταν στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα αυτών που παρουσιάζονται σε θέσεις «συμβούλων», υφυπουργών και υπουργών, διοικητών κρατικών οργανισμών κλπ., καθώς και τα ονόματα αυτών που είναι συνεργάτες βουλευτών (καθένας εθνοπατέρας έχει 4) και οι οποίοι αμείβονται από τον προϋπολογισμό της βουλής.



ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2017 !!!


ΠΡΟΣΚΛΗΣH
Της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
των Μελών  του μη κερδοσκοπικού Σωματείου
με την επωνυμία 
«ΥΠΕΡΒΑΣΗ – ΚΙΝΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»
και τον διακριτικό τίτλο «ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ»

που εδρεύει στην Αθήνα, Αγ. Κωνσταντίνου 2, ΤΚ 10431, ΑΦΜ 997277534, ΔΟΥ Α’ Αθηνών, έχει συσταθεί και λειτουργεί νόμιμα, δυνάμει της υπ’ αριθ. 431/2013 Απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών (Εκουσία Διαδικασία) και έχει καταχωρηθεί με αύξοντα αριθμό 29909 στο Βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Αθηνών την 22/01/2014.

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου, καλούνται τα μέχρι την 30/06/2017 ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη αυτού, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 14η  Ιουλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00’, στα κεντρικά γραφεία του Σωματείου,  Αγ. Κωνσταντίνου 2, 1ος Όροφος,  ΤΚ 10431,  Αθήνα, προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης :

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Απολογισμός της οικονομικής χρήσης που έληξε την 31/12/2016 και συνοπτική παρουσίαση του εν γένει έργου και των δράσεων του σωματείου μέχρι και την 30/06/2017. 
2. Έγκριση του οικονομικού απολογισμού, των πεπραγμένων της  Διοικούσας Επιτροπής και των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης που έληξε την 31/12/2016.
3. Έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού για τη χρήση 2017, που θα λήξει την 31/12/2017.
4. Απαλλαγή των Μελών της  Διοικούσας Επιτροπής από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως.
5.  Διάφορες Ανακοινώσεις



Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: MISSION IMPOSSIBLE !!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ: ΧΡΕΩΝΑΝ ΣΤΟΝ ΔΟΛ ΑΠΟ ΛΟΥΚΟΥΛΛΕΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΩΝΙΑ ΣΕ ΓΚΟΥΡΜΕ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ !!!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΤΑ BONUS ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...
Ακόμα απορείς που πήγαν τα θαλασσοδάνεια και γιατί χρεοκόπησε ο ΔΟΛ ;;;


Δύο στελέχη με μεγάλη δημοσιογραφική πορεία στον ΔΟΛ, από την εποχή ακόμη του Χρήστου Λαμπράκη… που κατάφεραν να φθάσουν πολύ ψηλά στην ιεραρχία και να αποκτήσουν τεράστια δύναμη τα χρόνια της μεγάλης δόξας του οργανισμού έως πολύ πρόσφατα… από τα προστατευόμενα του Σταύρου Ψυχάρη… στηρίχθηκαν όσοι ελάχιστοι από τον ίδιο και απόλαυσαν την εύνοιά του (και όχι μόνο)… αποκαλύπτεται σήμερα που ο οργανισμός γυρίζει σελίδα ότι καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε το «μαγαζί» για να δημιουργήσουν μικρές ή μεγάλες περιουσίες και κυρίως να τον χρεώσουν μέχρι εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

ΟΡΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ !!!

ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΣ... ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Χωρίς όρια η φαντασία στη φοροδιαφυγή !!!


Eλληνικό καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα και… φοροδιαφυγή. Η μαζική άφιξη τουριστών οδηγεί πλήθος επαγγελματιών να μηχανεύονται συνεχώς νέες μεθόδους για να αποκρύπτουν εισοδήματα. Ομως ο ελεγκτικός μηχανισμός της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έχει εμπλουτίσει περαιτέρω τα «αντισώματα» σε σχέση με πέρυσι και αποκαλύπτει «λαβράκια». Και όπως αφηγούνται στελέχη των ελεγκτών, ακόμη και αυτοί πέφτουν από τα σύννεφα με αυτά που μηχανεύονται οι φοροφυγάδες.

Σκηνή 1η: Ονομαστή παραλιακή ψαροταβέρνα στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι ελεγκτές είχαν την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά. Ειδοποίησαν τους χάκερ (τρεις ελεγκτές εξειδικευμένοι σε συστήματα Πληροφορικής), που «έσπασαν» το λογισμικό της επιχείρησης, ανακαλύπτοντας πως αυτό είχε εντολή να διαγράφει στο τέλος κάθε μέρας τη μνήμη της ταμειακής μηχανής! Από την 1η Ιουλίου 2016 έως τις 18 Ιουνίου φέτος το λογισμικό είχε ακυρώσει αποδείξεις ύψους 287.000 ευρώ, με το Δημόσιο να χάνει ΦΠΑ 56.000 ευρώ. Το κατάστημα έκλεισε για δύο μέρες, επιβλήθηκε αμέσως πρόστιμο ισόποσο με την απώλεια του ΦΠΑ και άρχισε το ψάξιμο των βιβλίων σε βάθος χρόνου.

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!! ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΟΥ 92,30% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΟΥΡΕΨΕ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΤΑ 92.30%
Από 42.400 στα 3.250 ευρώ και με εξόφληση σε 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις !!!


Χρωστούσε καταναλωτικό δάνειο 42.428.08 ευρώ, είχε εντάξει τα δάνειά του στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, διεκδικώντας το κούρεμά τους, είχε αποστείλει στυην τράπεζα και Εξώδικό Επανακαθορισμού της Οφειλής του και έκλεισε οριστικά το υπόλοιπο του με 3.256.54 ευρώ, πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει !!! 

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!

Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/06/eurobank_22.html


SSL Certificates