.

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΕΛΛΑΣ: ΚΟΜΒΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ !!!

Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ RIMLAND

Στις απαρχές του 20 ου αιώνα γεννήθηκαν και αναπτύχθηκαν αρχές και ιδέες γεωπολιτικής σημασίας που μέχρι και σήμερα φαντάζουν επίκαιρες, αναλόγως την οπτική σκοπιά που τις μελετά κανείς. Οι δύο από τις γνωστότερες θεωρίες είναι από την μία του Mackinder("Heartland" )και από την άλλη του Spykman("World Island Rimland"). Και οι δύο θεωρίες είχαν σαν κεντρική σκέψη πως η σημερινή Ευρώπη και Ασία αποτελούν ένα τεράστιο νησί όπως φαίνεται στην εικόνα !!!


Και όποιος καταφέρει να το «υποτάξει» θα είναι και ο παγκόσμιος «αστυφύλαξ», ο κυρίαρχος της υφηλίου !!!

ΜΕΡΟΣ 1ο
[30.11.15 του Κ. Καλτσά]

Ο Nicholas Spykman είχε μια διορατική κοσμοθεωρία που λίγοι άνδρες θα μπορούσαν να είχαν αναπτύξει. Η θεωρία του για το “World Island” Rimland ενισχύει τη γεωπολιτική μας κατανόηση τόσο για ιστορικά γεγονότα όσο και για μελλοντικά παγκόσμια γεγονότα. 


ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ: ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΕΔΙΝΕ 600.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ...ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ !!!

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στα Χανιώτικα Νέα: «...για να λειτουργεί δε αυτή η γραμμή(το 1142) του ΚΕΕΛΠΝΟ οι παλιές διοικήσεις πλήρωναν το 2009 σε ιδιωτικές εταιρείες 600.000 ευρώ τον χρόνο και πάνω από 150.000 το 2014...»


Ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και διαπλοκής, με «δώρα» προς φιλικά στις προηγούμενες κυβερνήσεις Μέσα, είναι πλέον γνωστό τοις πάσι και αναμένεται να επιβεβαιωθεί με πάταγο στην Εξεταστική Επιτροπή που ανοίγει τις εργασίες της για τα σκάνδαλα στην Υγεία.

Ωστόσο, ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ πλήρωνε σε ιδιωτική εταιρία 600.000 ευρώ για να συντηρεί τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών για όσους παραβίαζαν το αντικαπνιστικό νόμο ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία.

ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΜΟΥΛΕΣ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ 7 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150.000 ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ
Με παρέμβαση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ΙΚΑ εξέδωσαν εκατοντάδες παραστατικά που αφορούσαν ιατρικές δαπάνες που έφεραν ως δικαιούχους συγγενικά τους πρόσωπα και μη, ενώ στη συνέχεια αντικαθιστούσαν τα IBAN των ασφαλισμένων με δικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς και καρπώνονταν τα χρήματα !!!


Τις γνώσεις τους στους υπολογιστές και την πρόσβασή τους στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΙΚΑ φαίνεται πως "αξιοποίησαν" υπάλληλοί στο υποκατάστημα Αιγάλεω, ωστόσο αντί να... πιάσουν την καλή όπως -κατά την κατηγορία- σκόπευαν, θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, με το υπ' αριθμ. 576/2017 βούλευμά του, έκρινε ότι συνολικά επτά κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε δίκη κατά περίσταση για τα αδικήματα της απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε βάρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, της εγκληματική οργάνωσης, της ψευδούς βεβαίωσης και άλλων. Παράλληλα, αποφάσισε σε βάρος των δύο βασικών κατηγορουμένων να μην γίνει κατηγορία για την πράξη της πλαστογραφίας μετά χρήσεως από κοινού κατ' εξακολούθηση, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια.

"ΟΧΙ" ΣΤΑ POS ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ !!!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρνούνται οι δικηγόροι να εγκαταστήσουν μηχανήματα POS !!!



Την αντίθεσή της στην υποχρεωτική τοποθέτηση POS και στις πληρωμές μέσω κάρτας δηλώνει η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, σημειώνοντας μάλιστα ότι προτίθεται να προσφύγει δικαστικά ώστε να ακυρωθεί η σχετική υπουργική απόφαση.

Οι δικηγόροι θέτουν διάφορα νομικά ζητήματα για να μην τοποθετήσουν POS, αναφέροντας, μεταξύ άλλων ότι επειδή η υπουργική απόφαση δεν έχει δημοσιοποιηθεί στο ΦΕΚ θεωρείται νομικά ανυπόστατη, ενώ υποστηρίζουν επίσης ότι οι συναλλαγές μεταξύ των ίδιων και των πελατών τους δεν είναι καταναλωτική σχέση, με τις νομικές έννοιες του όρου.

Υποστηρίζουν επίσης ότι δεν τίθεται θέμα να αποκρύψουν φορολογικά εισοδήματα, αλλά ότι θα έπρεπε να έχουν προκριθεί κίνητρα για όσους δικηγόρους επιλέξουν την εγκατάσταση των POS, διότι, όπως αναφέρουν, «η επιβολή πρόσθετου κόστους στις συναλλαγές των δικηγόρων με τους εντολείς τους, το οποίο θα αναγκαστούν να μετακυλήσουν τους τελευταίους, έχει ως συνέπεια αδικαιολόγητη, πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και δυσχέρανση της πρόσβασης στην δικαιοσύνη για τους πολίτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;;



ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK !!!

ΜΑΪΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΝΕΙ 3 AUDI RS7 ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ LIKE, SHARE ΚΤΛ.
Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει απευθυνθεί ο επίσημος εισαγωγέας AUDI στην Ελλάδα !!!





Για ακόμα μία φορά κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα όνειρα και φυσικά την ανέχεια των Ελλήνων προς ιδίον όφελος.

Αυτή τη φορά έπιασαν στο στόμα τους την Audi βάζοντας μάλιστα στην ψεύτικη σελίδα που έχουν δημιουργήσει το λογότυπο της εταιρείας (σε παλιότερη εκδοχή του) και τον τίτλο «AUDI Ελλάδα».

Η σελίδα στο FB λοιπόν υπόσχεται ως δώρο τρία (!) RS7 αρκεί να κάνετε like, share κλπ. Μάλιστα χιλιάδες Ελληνες έχουν κάνει like και κοινοποίηση, ενώ κάποιοι μάλιστα απαντάνε στην επιλογή του χρώματος…

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ 11 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 9,84 !!!

ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΥΨΟΥΣ 37.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΑΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...
Την παραπομπή σε δίκη για έντεκα άτομα, που διετέλεσαν διευθυντές η μέλη της διοίκησης του ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας 9,84 από το 2003 ως και το 2010 αποφάσισε με βούλευμα το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας το οποίο αξιολόγησε το υλικό των ερευνών που είχαν γίνει με την πρωτοβουλία του εποπτεύοντος τους οικονομικούς εισαγγελείς Παναγιώτη Αθανασίου !!!


Η υπόθεση αφορά σε κακοδιαχείριση των οικονομικών του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας καθώς από τις έρευνες προέκυψε ότι σημαντικά ποσά δαπανήθηκαν σε ταξίδια, κινητά τελευταίας τεχνολογίας και άλλες δαπάνες για δώρα και δημόσιες σχέσεις που κρίθηκαν υπερβολές.

Παράλληλα το τμήμα της δικογραφίας που αφορά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση διαχωρίστηκε με βάση το νόμο και εστάλη στη Βουλή για άρση της βουλευτικής του ασυλίας ενώ η δικογραφία σε ότι αφορά καταστροφές που εντοπίστηκαν στα πάγια της δημοτικής επιχείρησης εστάλη στην Εισαγγελία για αναζήτηση των υπευθύνων.

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ 22 ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΝΓΑΙΑ !!!

ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΟΡΟΥΣ
Κατηγορούνται -κατά περίσταση- για απιστία και ηθική αυτουργία σ΄ αυτήν, σε βαθμό κακουργήματος, με βάση μάλιστα και τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, σχετικά με τις σκανδαλώδεις διαδικασίες πώλησης το 2013 σε ξένο fund της θυγατρικής εταιρείας της Εθνικής Τράπεζας «Πανγαία», η οποία είχε στο χαρτοφυλάκιό της 241 ακίνητα-φιλέτα !!!



Σύμφωνα με πληροφορίες του Documentonews, ανάμεσα στα πρόσωπα που θα βρεθούν πλέον υπόλογοι ενώπιον ανακριτή διαφθοράς είναι:

Χρήστος Σκλαβούνης, Πρόεδρος ΤΧΣ από τον Μάϊο του 2013 μέχρι το Μάρτιο του 2015

Πέτρος Χριστοδούλου,τότε αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ. Αποχώρησε το 2014

ΠΑΓΩΝΕΙ Ο ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ !!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Γλιτώνουν το «ψαλίδι» του 60% όσοι αγρότες συνταξιοτηθούν από φέτος μέχρι και το 2024 και συνεχίζουν να εργάζονται, καθώς παγώνει ο «κόφτης» που θεσμοθετεί ο νόμος Κατρούγκαλου και θα ισχύσει από το 2025 και μετά !!!



Οπως προκύπτει από διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας οι αγρότες που θα συνταξιοδοτηθούν από φέτος μέχρι και το 2024 θα μπορούν να συνεχίσουν να καλλιεργούν χωρίς να δεχτούν τον «κόφτη» του 60% που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου για τις συντάξεις όσων εργάζονται.

Ο «κόφτης» θα ισχύσει, σύμφωνα με τις νέες διευκρινίσεις, για όσους βγουν από 1/1/2025 και μετά. Μέχρι τότε θα ισχύσει το παλιό καθεστώς, δηλαδή οι συνταξιούχοι αγρότες μπορούν να καλλιεργούν χωρίς να χάνουν το μεγαλύτερο τμήμα της σύνταξής τους. Εκτιμάται ότι από τη νέα ρύθμιση θα ωφεληθούν περίπου 120.000 αγρότες, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τις διατάξεις για το «ψαλίδι» στη σύνταξη δεν αφορά τους συνταξιούχους του ΟΓΑ.

ΣΤΗΝ CEPAL 500.000.000 ΕΥΡΩ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ALPHA BANK !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Θέμα ημερών είναι η μεταβίβαση του πρώτου πακέτου “κόκκινων” δανείων από την Alpha Bank στην εταιρεία διαχείρισης Cepal Hellas (στην οποία η Alpha Bank έχει πλειοψηφικό πακέτο, ενώ συμμετέχει και ο ισπανικός όμιλος Aktua), ύψους 500 εκατομυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr, τα πρώτα δάνεια που θα αναλάβει η Cepal Hellas θα είναι κατά κύριο λόγο στεγαστικά που δεν εξυπηρετούνται για πάνω από 6 μήνες, καθώς κα ορισμένα καταναλωτικά, και η μεταβίβασή τους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα, ενώ μέχρι το τέλος του 2017 δρομολογείται η μεταβίβαση και άλλων μη εξυπηρετούμενων δανείων, ύψους επιπλέον 1 δις ευρώ.

ΗΠΑ: ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ !!!

157.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ FED
Οι Αμερικανοί έχουν γονατίσει στα πρόστιμα τους Γερμανούς !!!



Πρόστιμο, ύψους 157 εκατ. δολαρίων, καλείται να καταβάλει στη Federal Reserve η Deutsche Bank, λόγω παραβάσεων στην αγορά συναλλάγματος.

Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες, ότι η γερμανική τράπεζα απέτυχε να αντιληφθεί ότι οι διαπραγματευτές ξένου συναλλάγματος αντάλλασσαν μηνύματα με ανταγωνιστές.

ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΒΑΝΑΚΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΓΓΡΑΦΑ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ;;;

ΒΑΝΑΚΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Μ.ΠΕΜΠΤΗ
Το θρίλερ με βανάκι γεμάτο έγγραφα !!!



Τα... μυστήρια της Εισαγγελίας Διαφθοράς και δη όσα συνέβησαν στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας, με ένα βανάκι να φεύγει από το εφετείο γεμάτο κούτες με έγγραφα και υπολογιστές με τις οθόνες τους, τη στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθούσε με κατάνυξη τα Πάθη του Κυρίου και οι υπηρεσίες υπολειτουργούσαν, έφεραν «σοκ και δέος» στον χώρο της Δικαιοσύνης. 

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΑΠΘ !!!


Η ΕΦΟΡΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ !!!


21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967: ΖΗΤΩ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ !!!



Στην 7ετία της Χούντας το χρέος 3πλασιάστηκε ενώ, μόνο το εξωτερικό χρέος, έγινε κατά 1,5 φορά µεγαλύτερο απ’ όσο είχε φθάσει σε διάστηµα 145 χρόνων, δλδ από καταβολής του ελληνικού κράτους !!! 


Τέσερεις ολόκληρες δεκαετίες κρατά το παραμύθι του οικονομικού ψευτοθαύματος της Χούντας, που δήθεν παρέδωσε στη Δημοκρατία μια ακμάζουσα οικονομία και που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά των κάθε λογής φιλοχουντικών.


Κι επειδή καλό είναι τα παραμύθια κάποια στιγμή να τελειώνουν, ας ρίξουμε μια ματιά στην πραγματικότητα, αφού η Χούντα, όχι μόνο δεν παρέδωσε τη χώρα χωρίς κανένα χρέος αλλά, αντιθέτως, μέχρι το 1974,τριπλασίασε το χρέος που παρέλαβε το 1967.


Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΕΛΟΣ !!! ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΤΗΣ ΤτΕ !!!

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΦΕΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ & ΧΑΛΙΚΙΑ
Στην περίπτωση του πρώτου, τουλάχιστον για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και, στην περίπτωση του δεύτερου, για το σκάνδαλο Κοσκωτά !!!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ: ΟΥΤΕ TA CAPITAL CONTROLS ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΠΙΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ...ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/07/juncker-14.html
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/alpha-bank.html
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/03/blog-post_133.html
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/04/12-fraport.html



Δεν θα τους πιάνει τίποτα τους Γερμανούς της Fraport:

ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ;;;

ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ;;;
Εφόσον η τράπεζα σε δάνεισε ανεύθυνα - όπως ισχύει στο 99% των περιπτώσεων - παραβιάζοντας τις κανονιστικές πράξεις της ΤτΕ περί αξιολόγησης και στάθμισης της πιστοληπτικής σου ικανότητας και του πιστωτικού σου κινδύνου, δικαιούσαι να ζητήσεις τη διαγραφή όλων των τόκων και των εξόδων του δανείου σου και να αποπληρώσεις, με τον ίδιο αριθμό δόσεων, μόνο το κεφάλαιο, ενώ οι τόκοι που έχεις καταβάλει μέχρι σήμερα καταλογίζονται ως πληρωμές έναντι εξοφλήσεως κεφαλαίου !!!
ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΚΩΝ & ΕΞΟΔΩΝ ΔΑΝΕΙΟΥ 100% !!! 



ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ


ΝΕΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΣΑΛΛΑ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ !!!

ΝΕΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΔΟΛΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/04/attica-bank.html




ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

Στον "προθάλαμο" του ανακριτή -και για άλλη υπόθεση πέραν αυτής που αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή το Documento- o πρώην ισχυρός άντρας της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας.

Κατηγορείται, όπως και ο πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, για βαρύτατο κακούργημα.

Φέρονται ότι "έπαιζαν παιχνίδι " με τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων τα οποία ζημίωσαν με εκατομμύρια ευρώ προς όφελος της Τράπεζας Πειραιώς.

Tι λέει το εισαγγελικό πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΤΗ ΜΕ SMS ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 1.000 ΕΥΡΩ !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SMS ΑΠΟ 5ΨΗΦΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ
Να επικοινωνείτε άμεσα με τους παρόχους σας και να προχωρείτε σε φραγή αυτών των αριθμών !!!



Βροχή από καταγγελίες δέχονται το τελευταίο διάστημα ενώσεις, καταναλωτών, όπως το ΙΝΚΑ και η ΕΚΠΟΙΖΩ, από αγανακτισμένους πολίτες που διαμαρτύρονται για φουσκωμένους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας, εξαιτίας του βομβαρδισμού τους με sms και τηλεφωνικές κλήσεις από τετραψήφιους - πενταψήφιους αριθμούς ή εταιρείες «φαντάσματα» που φαίνονται να έχουν συσταθεί σε γειτονικές χώρες.

«Οι συγκεκριμένες εταιρείες δηλώνουν συνήθως ως έδρα τη Βουλγαρία και την Κύπρο και καλούν μαζικά ή στέλνουν γραπτά μηνύματα σε ανυποψίαστους καταναλωτές. Όποιος κάνει το… λάθος να διαβάσει το sms, να ακολουθήσει κάποιον σύνδεσμο ή να απαντήσει σε κλήσεις που οδηγούν σε ηχογραφημένα μηνύματα, “τιμωρείται” με υπέρογκες χρεώσεις. Έχουμε καταγγελίες ακόμη και για χρεώσεις ύψους 1.000 ευρώ μέσα σε λίγες ημέρες» αναφέρει ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ;;;

ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ανύπαρκτη η έννοια της ομάδας και η συλλογικότητα στους νέους πολιτικούς φορείς, που λιμνάζουν έτσι καθηλωμένοι στα δημοσκοπικά ευρήματα της ζώνης του under 3% !!!



Οι νεόκοποι πολιτικοί ηγέτες δεν καταφέρνουν να σηκώσουν ούτε τους μακροχρόνια άνεργους από τα πληκτρολόγια, την τηλεόραση, τους καναπέδες και τα καφέ, αφού ζουν προσκολημένοι ακόμη στο χθες και συνεχίζουν να μιλάνε τη γλώσσα της Δραχμής, της Μεταπολίτευσης, της ένταξης στην Ευρωζώνη, του Αθήνα 2004 και του 1ου Μνημονίου !!!

Η έλλειψη ομάδας, οράματος και στρατηγικού σχεδιασμού, η απουσία καινοτομίας πολιτικού λόγου, δημιουργικής ανάλυσης, αναπτυξιακού σχεδίου, προγράμματος και επικοινωνιακής πολιτικής, μαζί με το διαζύγιο από τις στοιχειώδεις αρχές του marketing και την απόλυτη οικονομική "ξηρασία" στα ταμεία τους, συνεχίζουν να κρατούν τους Έλληνες μακριά από τους νέους πολιτικούς φορείς, τροφοδοτώντας έτσι το "άλλο", το "λευκό" και την "αποχή", που λειτουργούν όπως πάντα υπέρ των μεγάλων κομμάτων.  


ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ !!!


ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ !!!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ REAL ESTATE MANAGER
Πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Δημ. Παπαγγελόπουλου και της Γ.Γ. κατά της Διαφθοράς, με την οποία το κράτος θα νοικιάζει τα ακίνητα και θα παίρνει τους τόκους από τους λογαριασμούς όσων είναι υπόδικοι για οικονομικά εγκλήματα !!!


Από τους Παναγιώτη Στάθη & Σοφία Σπίγγου

Ενοικιαστής ή διαχειριστής μιας τεράστιας ακίνητης περιουσίας ή τεράστιων ποσών που είναι δεσμευμένα σε τραπεζικούς λογαριασμούς υποδίκων για μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς ή άλλες ποινικού ή φορολογικού ενδιαφέροντος φιλοδοξεί να γίνει το Ελληνικό Δημόσιο. 
Η πρωτοποριακή νομοθετική πρωτοβουλία που έχει μπει στην τελική ευθεία, όπως αποκαλύπτει η «κυριακάτικη δημοκρατία», ανήκει στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλο και στη Γενική Γραμματεία κατά της Διαφθοράς, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να εκμεταλλευτούν έναν «θησαυρό» που περιέχεται στα λεγόμενα «κλεμμένα», τα οποία έχει δεσμεύσει το Ελληνικό Δημόσιο.

Απαντήσεις

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ !!!

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΙΣΤΕΙ
Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, ο υπουργός Οικονομίας ενημέρωσε τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής, ότι θα υπάρξουν βελτιωτικές τροποποιήσεις κατά τη συζήτησή του στην Ολομέλεια !!!



Ο υπουργός ενημέρωσε από σήμερα για κάποιες από τις βελτιώσεις αυτές. Ανέφερε ειδικότερα ότι το υπουργείο σκοπεύει να διευκρινίσει ότι επιχειρήσεις οι οποίες έχουν διακόψει τη δραστηριότητά τους, θα μπορούν να ενταχθούν στον μηχανισμό, εφόσον προηγουμένως έχουν υποβάλει δήλωση επανέναρξης εργασιών.

Το υπουργείο σκοπεύει να εισάγει εξάλλου απλοποιημένη διαδικασία δικαστικής επικύρωσης για ορισμένες υποθέσεις. Συγκεκριμένα, όταν κατά την εξωδικαστική διαδικασία δεν υποβληθούν ενστάσεις και δεν υπάρχει διαγραφή οφειλής μη συμβαλλόμενου πιστωτή, θα μπορούσε η επικύρωση να γίνει από έναν δικαστή χωρίς ακροαματική διαδικασία, με δυνατότητα πάντως των συμβαλλόμενων πιστωτών, να ασκήσουν ανακοπή.

Επίσης, αναφορικά με την αναστολή της διαδικασίας του κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών, ο υπουργός ενημέρωσε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι το υπουργείο σκοπεύει να τη συνδέσει χρονικά όχι με την υποβολή της αίτησης αλλά με την αποστολή των προσκλήσεων στους πιστωτές, αφού δηλαδή έχει προηγηθεί ο έλεγχος της πληρότητας της αίτησης.

ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗN EUROBANK ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
Ισχυροτατη έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στο κατάστημα της τράπεζας Eurobank, στην οδό Σανταρόζα 7, στο κέντρο της Αθήνας !!! 



Χθές το βράδυ, στις 22.05, άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στην ιστοσελίδα «Ζούγκλα» και είχε ανακοινώσει πως είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο συγκεκριμένο κατάστημα της Eurobank, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 35 λεπτά . 

Από την Αστυνομία αποκλείστηκε έγκαιρα το τετράγωνο, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου από την διασταύρωσή της με την οδό Αιόλου, και στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, που διαπίστωσε ότι στην είσοδο της τράπεζας υπήρχε μία τσάντα. 



Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Θερμά συγχαρητήρια στον δικηγόρο της επιστημονικής μας ομάδας ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ, που έσωσε άλλον ένα δανειολήπτη από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ




Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΦΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!!


Το φετινό ήταν το χειρότερο Πάσχα για την Μύκονο απ' όσο μπορώ να θυμηθώ. Μεγάλη η πτώση στην τουριστική κίνηση. Λογικό και επόμενο. Κάθε χρόνο οι τιμές ανεβαίνουν, ακόμα και για εμάς τους Μυκονιάτες. Το σουβλάκι κοντεύει να κοστίζει όσο ένα γκουρμέ πιάτο. Το νερό είναι πιο ακριβό και από το πετρέλαιο. Η ακρίβεια είναι αβάσταχτη και για το προσωπικό των επιχειρήσεων. Η έκπτωση 10% που τους προσφέρεται μάλλον απευθύνεται σε ζητιάνους. Σε λίγο η Μύκονος θα γίνει αραβικό εμιράτο, αφού μόνο Άραβες θα μπορούν να την επισκεφτούν. Το σκίτσο του φίλου μου Ανδρέα Γιοβάνου που δείχνει έναν Άραβα να παρακολουθεί την Θεία Λειτουργία της Ανάστασης τα λέει όλα. Τον ευχαριστώ θερμά που σκιτσογράφησε το παράπονό μου. 

ΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ME ΤΟ 100ΡΙΚΟ !!!


ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ PANAMA PAPERS ;;;

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ PANAMA PAPERS
«Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που µπορούν να βρεθούν στα Panama Papers για τους διεφθαρµένους πολιτικούς στην Ελλάδα...» δήλωσε ο Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος Νικ Νεχαμάς που συνεργάστηκε µε τη Διεθνή Οµοσπονδία Ερευνητών Δηµοσιογράφων (ICIJ) για την υπόθεση των Panama Papers !!!


ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΚΟ !!!

ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
Πάνω από 6.300.000 ευρώ η ζημιά του Δημοσίου !!!



Μία ακόμα δικογραφία για ΜΚΟ διαβιβάζεται στη Βουλή. Αυτή τη φορά η υπόθεση συνδέεται με χρηματοδοτήσεις πέντε Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών και Ανωνύμων Εταιριών που φέρεται να ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο με πάνω από 6,3 εκατομμύρια ευρώ.

Οι επίμαχες χρηματοδοτήσεις είχαν υπογραφεί την περίοδο 2001-2003 από τον τότε υπουργό Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου και τον τότε υφυπουργό Ανδρέα Λοβέρδο.

Για το λόγο αυτό ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής διαβίβασε την Τετάρτη στη Βουλή τη σχετική δικογραφία προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες των δύο πολιτικών προσώπων .

ΣΟΚ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ & ΑΓΡΟΤΕΣ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ 2017 !!!

ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2015 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2017, ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 
Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 ή ακόμα και τις αρχές του 2018 θα πληρώνουν φουσκωμένες τις εισφορές του ΕΦΚΑ περίπου 1,4 εκατ. ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες καθώς θα καθυστερήσει η διαδικασία επανυπολογισμού των εισφορών τους με βάση τα εισοδήματα του 2016 !!!


Σύμφωνα με τον νόμο, ο ασφαλισμένοι μόλις εκκαθαριστούν οι φετινές φορολογικές δηλώσεις τον Ιούνιο του 2017, θα πρέπει να αρχίσουν να καταβάλλουν τις εισφορές με βάση τα εισοδήματα του 2016. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν οι απαραίτητοι συμψηφισμοί και έτσι πολλοί από αυτούς που έχουν μικρότερο εισόδημα από το 2015 να καταβάλλουν χαμηλότερες εισφορές.

ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ATTICA BANK !!!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ;;;
Είναι δυνατόν να παραμένει ακόμη στο τιμόνι της ATTICA BANK ο πολυ-υπόδικος και προστατευόμενος του Γ. Στουρνάρα,  Θεόδωρος Πανταλάκης, ενώ σπαει όλα τα κοντέρ των ποινικών δικογραφιών που αφορούν τραπεζικά σκάνδαλα ;;; 


Πόρισμα-κόλαφος από τον οικονομικό εισαγγελέα για ζημία εκατομμυρίων της Τράπεζας Πειραιώς από αγοραπωλησίες για ίδιον όφελος !!!

Διώξεις για το μεγάλο κόλπο του ΣΑΛΛΑ - ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ με ακίνητα και μετοχές !!!

Στο «δόκανο» της Δικαιοσύνης ο επί εικοσιπενταετία «τιμονιέρης» του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας. Με όχημα ένα πόρισμα-καταπέλτη, ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου έχει παραγγείλει την άσκηση ποινικής δίωξης για απιστία κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος κατά του πρώην προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς Μ. Σάλλα, του πρώην αντιπροέδρου της Θεόδωρου Πανταλάκη και πολλών ακόμη μεγαλοστελεχών του πιστωτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με το πόρισμα 52 σελίδων του αναπληρωτή εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γαληνού Μπρη ο οποίος διερεύνησε την υπόθεση, ο Μ. Σάλλας χρησιμοποίησε την τράπεζα για να κάνει ένα ασύλληπτο «παιχνίδι» με αγοραπωλησίες ακινήτων και αγορές μετοχών μέσω εταιρειών συμφερόντων του ίδιου και μελών της οικογένειάς του, ζημιώνοντας έτσι την Πειραιώς με εκατομμύρια ευρώ.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΕΦΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΤΑΑ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/04/4.html



Στον εισαγγελέα στέλνει η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) υπόθεση διασπάθισης δημόσιου χρήματος, που αφορά το πρώην Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Αυτοαπασχολουμένων (ΕΤΑΑ) και συγκεκριμένα τον κλάδο του πρώην ΤΣΑΥ. Η υπόθεση είναι η πρώτη από τουλάχιστον 5 πανομοιότυπες περιπτώσεις που είναι σε γνώση της διοίκησης από τον Φεβρουάριο του 2017, μετά την κοινοποίηση της έκθεσης ελέγχου της γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου. 

Πρόκειται για «προνομιακή» υπαγωγή ιδιωτικής κλινικής σε ρύθμιση οφειλών, χωρίς να πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις και χωρίς την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, με αποτέλεσμα το Ταμείο να ζημιώνεται διττώς: εξαιτίας του «κουρέματος» του χρέους, λόγω της έκπτωσης κατά 25% επί των πρόσθετων τελών που παρανόμως χορηγήθηκε στην κλινική, καθώς και εξαιτίας της πληρωμής ποσών από το ΕΤΑΑ προς την κλινική για νοσήλια, τα οποία αν δεν υπήρχε ενεργή ρύθμιση, θα είχαν συμψηφιστεί.

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ
Η ελεγκτική αρχή καλεί τον ελεγχόμενο να αιτιολογήσει τις καταθέσεις που εμφανίζονται στους λογαριασμούς του αλλά και τις αναλήψεις που μπορεί να αφορούν σε ύποπτες πληρωμές !!!



Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι φορολογικοί έλεγχοι γίνονται πλέον με «άνοιγμα» των τραπεζικών λογαριασμών και σε πολλές περιπτώσεις όχι μόνο του ελεγχόμενου φυσικού προσώπου αλλά και των λογαριασμών των συνδικαιούχων, που πιθανόν εμφανίζονται στους λογαριασμούς του αρχικά ελεγχόμενου.
των Γιώργου Σαμοθράκη-Τζένης Πάνου

Η ελεγκτική αρχή καλεί τον ελεγχόμενο να αιτιολογήσει καταθέσεις (πιστώσεις) που εμφανίζονται στους λογαριασμούς του αλλά και αναλήψεις (χρεώσεις) που μπορεί να αφορούν σε «ύποπτες» πληρωμές.

Ο ελεγχόμενος πρέπει να αποδείξει την πραγματική πηγή ή αιτία της κατάθεσης και ότι έχει φορολογηθεί ή νομίμως απαλλαγεί της φορολογίας. Αν τα αποδεικτικά στοιχεία που θα προσκομίσει δεν κριθούν ικανοποιητικά, οι καταθέσεις αυτές χαρακτηρίζονται ως αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας (φοροδιαφυγή) και υπόκεινται σε φόρο, ο οποίος μαζί με τις προσαυξήσεις μπορεί να φτάσει στο 90% του ποσού της φερόμενης «φοροδιαφυγής». Αν το ποσόν του κύριου φόρου που θα επιβληθεί από τον έλεγχο είναι πάνω από 150.000 ανά ελεγχόμενη χρήση, κινείται αυτεπάγγελτα και η ποινική διαδικασία.

ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤτΕ !!!


ΓΓ ΕΜΠΟΡΙΟΥ: ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ» !!!


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ 50% !!!

ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑ 50%
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Εμμεσο κούρεμα έως 50% και στα στεγαστικά δάνεια !!!

Κούρεμα των κόκκινων δανείων για οφειλέτες που αποδεδειγμένα βρίσκονται σε κακή οικονομική κατάσταση, επιστρατεύουν οι τράπεζες. Θα τηλεφωνούν στους δανειολήπτες και θα τους προτείνουν λύσεις προκειμένου το δάνειο να καταστεί ξανά πληρωτέο, σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις υποχρεώσεις που έχουν.

Ο περιορισμός της οφειλής θα πρέπει να τεκμηριώνεται από την αδυναμία του οφειλέτη να ανταποκριθεί και μπορεί να φτάσει ακόμη και το 50%, μόνο όμως όταν η οικονομική του κατάσταση το επιβάλλει.

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ 4 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΤΑΑ !!!

ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Στα «μαλακά» 4 υπάλληλοι για αφαίμαξη του ΕΤΑΑ

Πιο μαλακά δεν γινόταν να πέσουν οι 4 υπάλληλοι του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ) που είχαν προβεί παράνομα στην καταβολή του χρηματικού ποσού των 239.845 ευρώ προς την εταιρεία «Ευρωθεραπεία- Αθήναιον Α.Ε.», η οποία κατείχε την κλινική «ΝΕΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟΝ-M.D. HOSPITAL A.E.» Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε αποκαλύψει η «Εφ.Συν.» στις 30/11 και στις 8/12/2015.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι είχαν εγκρίνει την καταβολή του προαναφερόμενου ποσού για οφειλόμενα νοσήλια του ΕΤΑΑ προς την εν λόγω εταιρεία, χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο επισύναψη της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

Και επιπλέον δίχως να γίνει συμψηφισμός με τις ογκώδεις οφειλές που είχε η εταιρεία προς τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίες υπερέβαιναν το 1,3 εκατ. ευρώ προς το ΕΤΑΑ και το 1,7 εκατ. ευρώ προς το ΙΚΑ.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ: ΑΘΗΝΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕΤ΄ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ 74,5 ΕΥΡΩ ΔΙΟΔΙΑ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Χρυσούς έχεις πληρώσει τους αυτοκινητόδρομους ο ελληνικός λαός !!!


Αθήνα - Γιάννενα (αλέ-ρετούρ) με 74,5 ευρώ διόδια

Aν σήμερα ταξιδέψει κάποιος από την Αθήνα στην Πάτρα με Ι.Χ., θα πληρώσει διόδια στην Ελευσίνα 2,1 ευρώ, στον Ισθμό άλλα 1,8 ευρώ και στο Ζευγολατιό 2,4 ευρώ. Με την ολοκλήρωση των έργων, που εγκαινιάστηκαν την Τρίτη από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, οι οδηγοί θα πληρώνουν διόδια σε πέντε μετωπικούς σταθμούς και συγκεκριμένα σε Ελευσίνα, Ισθμό, Ζευγολατιό, Ελαιώνα Αιγιαλείας και Ρίο, με το συνολικό κόστος να φτάνει τα 11,5 ευρώ. Το κόστος, δηλαδή, θα είναι σχεδόν διπλάσιο, αλλά μπαίνει τέλος στην πολυετή ταλαιπωρία των οδηγών στο τμήμα Κόρινθος - Πάτρα, το οποίο ήταν σχεδόν 10 χρόνια «υπό κατασκευή»!

Το τσουχτερό κόστος των διοδίων που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες (καθώς και των αποζημιώσεων που συνεχίζουν να πληρώνουν, επειδή για λόγους πολιτικής υποκρισίας δεν λειτουργούν ούτε και καταργούνται σταθμοί διοδίων) παρέλειψαν να το αναφέρουν τα κυβερνητικά στελέχη στα εγκαίνια που έκαναν αυτές τις ημέρες ανά την Ελλάδα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 2.500.000 ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: 4.800.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ !!!

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ...
Εκταμιεύθηκαν στο πλαίσιο μνημονίου που υπέγραψε το 2008 η τότε υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, με τον τότε προέδρο της Επιτροπής της Αφρικανικής Ενωσης, Ζαν Πινγκ.Το μνημόνιο προέβλεπε συνολικό ποσό ελληνικής συνεισφοράς τα 12 εκ. ευρώ και μέγιστο ποσό ετήσιας συνεισφοράς 3 εκ. για έργα και δράσεις που δεν έγιναν ποτέ !!!


Το υπουργείο Εξωτερικών έχει εντοπίσει και διεκδικεί την επιστροφή πολλών εκατομμυρίων ευρώ που προορίζονταν για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής σε χώρες της Αφρικής αλλά και της Καραϊβικής και τα οποία έχουν μείνει ανεκμετάλλευτα και «παρκαρισμένα» σε λογαριασμούς του εξωτερικού.

Τα ποσά αυτά εκταμιεύθηκαν την περίοδο 2008-2009, επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη σε διάφορους φορείς, χωρίς τις απαραίτητες διασφαλίσεις, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: ΝΕΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΟΛΑΦΟΣ !!!

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2016
Εικονικές συνταγές, καταχρηστικές χρεώσεις και «μαϊμού» διαγνώσεις αποκάλυψαν για μια ακόμη φορά οι έλεγχοι των επιθεωρητών της Υπηρεσίας Ελέγχου Δαπανών Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης σε ιατρούς, φαρμακοποιούς και κλινικάρχες !!!


Η έκθεση ελέγχου για το 2016 -η οποία βρίσκεται στα χέρια της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου- αποκαλύπτει σωρεία παρατυπιών ακόμη και στον τομέα των... δωρεών! Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε περίπτωση ασφαλισμένης που αναγκάστηκε να δωρήσει σε δημόσιο νοσοκομείο νευροδιεγέρτη ουροδόχου κύστης προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση εμφύτευσης, καθώς το νοσοκομείο δεν μπορούσε να καλύψει τη δαπάνη. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η ίδια η ασθενής διεκδίκησε τη σχετική δαπάνη από τον ασφαλιστικό της φορέα. Ειδική αναφορά γίνεται σε καταγγελίες ασφαλισμένων ότι συμβεβλημένοι ιατροί απαιτούσαν επιπλέον αμοιβή, με το αιτιολογικό ότι είχε συμπληρωθεί το όριο των 200 επισκέψεων τον μήνα. Ο έλεγχος σε τουλάχιστον 30 περιπτώσεις κατέδειξε ότι οι ιατροί δεν είχαν συμπληρώσει το ανώτατο όριο των 200 επισκέψεων και δεν δικαιούντο να αιτούνται αμοιβή από τον ασφαλισμένο.

Σε άλλη περίπτωση εντοπίστηκε ιατρός του ΕΣΥ ο οποίος λειτουργούσε παράνομα ιδιωτικό ιατρείο και εισέπραττε αμοιβή από ασφαλισμένους για την επίσκεψη και τις διαγνωστικές εξετάσεις και θεραπείες που πραγματοποιούσε.

ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ: ΠΤΩΣΗ 130.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!!

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Μετά τη σημαντική βουτιά της κατανάλωσης στις χειμερινές εκπτώσεις, η βουτιά συνεχίστηκε και στον πασχαλινό τζίρο !!!



ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ...
Ένας αμερικανός δικαστής καταδίκασε χθες Δευτέρα τη βραζιλιάνικη κατασκευαστική εταιρεία Odebrecht να καταβάλει πρόστιμο 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για μια υπόθεση διαφθοράς τεραστίων διαστάσεων, εγκρίνοντας τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι αρχές των ΗΠΑ, της Βραζιλίας και της Ελβετίας με τη διεύθυνση της εταιρείας !!!



Ο δικαστής Ρέιμοντ Ντίρι δήλωσε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του ομοσπονδιακού δικαστηρίου του Μπρούκλιν ότι από το ποσό αυτό τα 93 εκατομμύρια δολάρια θα καταβληθούν στις αρχές των ΗΠΑ, 116 εκατομμύρια δολάρια στις αρχές της Ελβετίας και 2,39 δισεκατομμύρια δολάρια στις αρχές της Βραζιλίας.

Η Οντεμπρέχτ και μια πετροχημική εταιρεία που συνδέεται με αυτήν, η Braskem, παραδέχθηκαν την ενοχή τους στις κατηγορίες περί ενεργητικής διαφθοράς που τους απαγγέλθηκαν από τις αμερικανικές αρχές τον Δεκέμβριο. Οι αρχές των ΗΠΑ κατηγορούσαν την Οντεμπρέχτ ότι δωροδόκησε με 788 εκατομμύρια δολάρια αξιωματούχους σε 12 κράτη—κυρίως της Λατινικής Αμερικής—για να εξασφαλίσει πολυκερδείς κρατικές συμβάσεις.

ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Ο ΒΑΡΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΚΩ !!!


ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ !!!


ΑΓΩΓΕΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΔΕΗ !!!

ΕΝΩ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΛΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ...ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟΣ
Αγωγές και κατασχέσεις κατά οφειλετών στα μέτρα που ενεργοποιεί η ΔΕΗ !!!



Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι για τη ΔΕΗ, που έχει αναλάβει το βάρος της κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης. Οι οφειλές των πελατών της είναι τεράστια με αποτέλεσμα και η ίδια να παλεύει για τη βιωσιμότητα της καθώς το πρόβλημα ρευστότητας εντείνεται καθιστώντας την ευάλωτη ακόμα και για το χειρότερο, μία στάση πληρωμών.

Το γεγονός ωθεί τη διοίκηση να συμπεριλάβει πλέον στους σχεδιασμούς της τις νομικές ενέργειες κατά οφειλετών που μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε κατασχέσεις. Σύμφωνα με το σχεδιασμό οι ενέργειες αυτές θα αφορούν οφειλές άνω των 3.000 ευρώ και θα ξεκινήσουν πιλοτικά από το νομό Αττικής. Για το ζήτημα αυτό μάλιστα αναμένεται να προωθηθούν συνεργασίες με δικηγορικά γραφεία, τα οποία θα αναλάβουν όλες τις «prelegal και legal ενέργειες», όπως αναφέρει η επιχείρηση στην ετήσιες οικονομικές καταστάσεις για το 2016 .

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Ξεκινά το "πωλητήριο" κόκκινων καταναλωτικών και στεγαστικών δανείων

Από πωλήσεις και όχι από οργανική διαχείριση των "κόκκινων" δανείων, θα προέλθει φέτος η μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων των τραπεζών.

Η αδυναμία επίτευξης των στόχων μείωσης των NPEs κατά το α΄ τρίμηνο του 2017, με τη δημιουργία νέων μη εξυπηρετούμενων δανείων εξαιτίας της αβεβαιότητας από τις καθυστερήσεις στην αξιολόγηση, υποχρεώνει τις τράπεζες να ρίξουν πολύ νωρίτερα, έναντι του αρχικού σχεδιασμού, το βάρος στις πωλήσεις δανείων. Έτσι, αυτές τις μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για τις πρώτες πωλήσεις καταναλωτικών και στεγαστικών δανείων.
SSL Certificates