.

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΕΛΛΑΔΑ 2017: Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 2 ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ !!!

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΠΑΡΤΙ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΩΝ !!!

ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ & ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ, ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ & ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ
Είναι εκτός κάθε τραπεζικής πραγματικότητας, η αξία ενός ξενοδοχείου, που λειτουργεί κανονικά, σε καθεστώς συνήθους πληρότητας, να φτάνει σήμερα με το ζόρι στο 20% των δανείων του. Από ποια έσοδα είχαν υπολογίσει οι τράπεζες την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων αυτών δανείων και με ποιά τραπεζικά κριτήρια, συγκεκριμένοι μεγαλοξενοδόχοι, που τους θυμάμαι από παιδί στο κόκκινο, κατάφερναν επί ολόκληρες δεκαετίες να αναχρηματοδοτούν τα φαλιρισμένα ξενοδοχεία τους ;;;

ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!!

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ: ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!

ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Δεν είναι μόνο 230 Δις. Μακάρι να ήταν μόνον τόσο !!!


Υπάρχουν τουλάχιστον 50 ακόμη Δις κόκκινων δανείων που οι τράπεζες δεν τα έχουν σκοπίμως περάσει στις οριστικές καθυστερήσεις και, επιπλέον, στο ποσό πρέπει να προστεθεί και το ιδιωτικό χρέος των τραπεζών, ήτοι αναβαλλόμενη φορολογία 16 Δις, καταθέσεις 120 Δις, οφειλές σε ΤτΕ (ELA) 50 Δις, οφειλές σε ΕΚΤ 80 Δις και οφειλές σε TARGET2 60 Δις, όλα μαζί 326 Δις.

230 + 326 = 556 Δις !!!

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ 53 ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΕΣΒΟΥ !!!

ΜΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ
Μεταξύ των 53 κατηγορουμένων, όλοι τους για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Τράπεζας, υπηρεσιακοί παράγοντες χρηματοδοτήσεων, πολιτευτές, πρώην και εν ενεργεία στελέχη οργανισμών αυτοδιοίκησης, στελέχη οικονομικών φορέων ως και πρώην ανώτεροι αξιωματικοί διωκτικών αρχών !!!


Συγκλονισμένη η κοινωνία της Λέσβου παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες την πορεία των απολογιών 53 ατόμων που ενέχονται στο σκάνδαλο της υπό εκκαθάριση πλέον, Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου και Λήμνου. Πρόκειται για 53 κατηγορούμενους στο σύνολό τους για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, όλοι τους μέλη Διοικητικών Συμβουλίων της Τράπεζας, υπηρεσιακοί παράγοντες χρηματοδοτήσεων και δανειολήπτες.

Στο σύνολό τους κρίθηκαν από την Οικονομική Εισαγγελία που διενήργησε την προανάκριση, ως υπεύθυνοι για τις ζημιές ύψους πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που υπήρξαν ως αποτέλεσμα παράνομων ενεργειών από μέρους τους.

Η τύχη των πρώτων επτά, που απολογήθηκαν σε ειδική ανακρίτρια στη Μυτιλήνη, είναι το κύριο θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες. Αφού, αν μη τι άλλο, δείχνει τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: 2.000.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050 !!!

ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ: ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΜ !!!



ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6,5 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Τις διαδικασίες για την πώληση προβληματικών δανείων, ονομαστικής αξίας άνω των 6,5 δισ. ευρώ, δρομολογούν ή ετοιμάζονται να δρομολογήσουν οι τράπεζες, προκειμένου να μπουν στην επόμενη κρίσιμη χρονιά με «μαξιλάρι» ασφαλείας, όσον αφορά στην επίτευξη των στόχων μείωσης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων τους.

Oι τράπεζες καλούνται να εμφανίσουν, τους επόμενους πέντε με οκτώ μήνες, μείωση στα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα μεγαλύτερη από αυτή, που προβλέπουν οι στόχοι, που έχουν κατατεθεί στον SSM. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να τρέξουν ταχύτερα πωλήσεις ή τιτλοποιήσεις χαρτοφυλακίων μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Ο σχεδιασμός προβλέπει, αφενός πωλήσεις μη εξυπηρετούμενων δανείων για τα οποία οι τράπεζες έχουν σχηματίσει υψηλές προβλέψεις ή τα έχουν διαγράψει, αφετέρου την εκκίνηση της διαδικασίας από κοινού πώλησης δανείων μεγάλων υπερχρεωμένων επιχειρήσεων, ώστε να στείλουν μήνυμα στους επιχειρηματίες ότι η περίοδος ανοχής τελείωσε.
SSL Certificates