.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ VOLKSWAGEN !!!

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΟΠΩΣ Η OPEL, AUDI ΚΑΙ FIAT
Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο παραποίησης των στοιχείων εκπομπής ρύπων σε αυτοκίνητα VW και όχι μόνο έρχονται στο φως της δημοσιότητας !!!



Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, επικαλούμενη πληροφορίες γερμανικών μέσων ενημέρωσης που δημοσιεύονται σήμερα(σ.σ χθες), το γερμανικό υπουργείο Μεταφορών επιδίωξε μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου για το παράνομο λογισμικό σε αυτοκίνητα της VW, με το οποίο αποκρύπτονταν οι πραγματικές εκπομπές ρύπων, να συγκαλύψει ενοχοποιητικά στοιχεία άλλων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Πληροφορίες γερμανικών μέσων ενημέρωσης οδηγούν στο συμπέρασμα πως το γερμανικό υπουργείο Μεταφορών επιδίωξε μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου για παράνομο λογισμικό σε αυτοκίνητα της VW, με το οποίο αποκρύπτονταν στις δοκιμές οι πραγματικές εκπομπές οξειδίων του αζώτου, να συγκαλύψει ενοχοποιητικά στοιχεία άλλων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ: 4η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Με το σκεπτικό αυτό δεν θα υπήρχε χρέος - δημόσιο και ιδιωτικό - σε καμία χώρα του πλανήτη. Είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν οι φοιτητές των οικονομικών πανεπιστημίων στο μάθημα των οικονομικών μαθηματικών !!!

ΤΣΑΚΑΛΩΤΕ, ΔΕΣ ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ !!!


ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ & ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1976 ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΜΑΪΜΟΥ
Τα 30 Δις των προστίμων που προσμετρήθηκαν στα έσοδα από το 2010 μέχρι και σήμερα, αποδεικνύουν γιατί είναι πλασματικά τα πλεονάσματα και γιατί, μετά από 6 χρόνια success story, τα ανείσπρακτα του δημοσίου συνεχίζουν να αυξάνονται, η κρίση συνεχίζει να βαθαίνει και τα μνημόνια να διαδέχονται το ένα το άλλο !!!


ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!! ΤΟ 65% ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Από το συνολικό ποσό του δημοσίου χρέους (30/6/2016) των 328,3 δις Ευρώ, ποσοστό 65% περίπου προέρχεται από το έλλειμμα του εμπορικού μας ισοζυγίου μόνο της τελευταίας οκταετίας !!! 

Αυτό συμβαίνει διότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων καταναλωτών δεν διαθέτει καταναλωτική συνείδηση και συνωστίζεται στην ουρά για να αγοράσει από τα ράφια των αλυσίδων λιανικής και τα περίπτερα, τα πολυδιαφημισμένα και πανάκριβα προϊόντα δέκα μόλις πολυεθνικών που ελέγχουν όμως το μεγαλύτερο τμήμα όλων των σημείων πώλησης, με συνολικό κύκλο εργασιών της τάξεως των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ο κατάλογος των εισαγόμενων προϊόντων που μπορεί ένας συνειδητοποιημένος Έλληνας καταναλωτής να αντικαταστήσει με αντίστοιχα προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα και φέρουν την μαγική ένδειξη «Ελληνικό προϊόν», είναι πραγματικά ατελείωτος !!!


*Αξίες σε δισεκατομμύρια Ευρώ – Προσωρινά Στοιχεία : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ – Πίνακας: Λ. Κουμάκης

Όταν κάποιος χτυπάει συνεχώς το κεφάλι του στον τοίχο πιστεύοντας πως θα σπάσει ο τοίχος και όχι το κεφάλι του, είναι άξιος της τύχης του.

Στις δημοσκοπήσεις που έρχονται καθημερινά στο φώς της δημοσιότητας εννέα στους δέκα Έλληνες δηλώνουν πως «τα πράγματα κινούνται προς την λάθος κατεύθυνση», αλλά δεν είναι καθόλου, μα καθόλου διατεθειμένοι να αλλάξουν, έστω και στοιχειωδώς, τις καθημερινές καταναλωτικές τους συνήθειες.


ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ !!!

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ
Πάγωμα τμήματος στεγαστικού δανείου και χρέωσή του με αρνητικό επιτόκιο euribor σχεδιάζουν οι τράπεζες, προκειμένου έτσι να αυξήσουν τις ανακτήσεις από κόκκινα στεγαστικά δάνεια !!!



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/10/blog-post_49.html

Με τη νέα αυτή πρόταση των τραπεζών, θα επέλθει έμμεση διαγραφή οφειλών, αφού για πρώτη φορά η χαμηλότερη δόση για τον δανειολήπτη θα μειώνει το κεφάλαιο του δανείου και όχι τους τόκους όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Ο σχεδιασμός της νέας αυτής εναλλακτικής για τις ρυθμίσεις στεγαστικών δανείων είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας εφαρμογής του μέτρου των διαγραφών για τη μείωση των "κόκκινων" στεγαστικών δανείων.

Συγκεκριμένα, οι τράπεζες δεν μπορούν να προχωρήσουν σε διαγραφές στεγαστικών οφειλών λόγω του ότι το ποσοστό κάλυψης των στεγαστικών δανείων κινείται, όπως αναφέρει το capital.gr, στα επίπεδα μόλις του 30% - 35%.

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ !!!

ΜΕ ΔΕΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟN ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007 ΕΙΧΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ
ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!! 

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ στον έγκριτο δημοσιογράφο ΠΕΤΡΟ ΚΟΥΣΟΥΛΟ, όπου αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της εναντίον του δολοφονικής επίθεσης :



ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ !!!

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε μετά από τυχαίο έλεγχο στην περιοχή της Δραπετσώνας, ο ένας από τους δύο φυσικούς αυτουργούς -Αλβανός στην καταγωγή- για την δολοφονική επίθεση με καυστικό υγρό τον Δεκέμβριο του 2007 στον γνωστό Ποινικολόγο Παύλο Σαράκη.

ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ» ΤΟΥ SUCCESS STORY ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αύξηση των ασθενών με κατάθλιψη (το 2015 ξεπέρασαν τους 500.000) και ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών κατά 35% παρατηρείται στα χρόνια της κρίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο 2ο Mental Health Conference !!!



Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε η Μαρίνα Οικονόμου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ, μετά την εισαγωγή των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα σημειώθηκε ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών κατά 35%, ειδικότερα σε άνδρες παραγωγικής ηλικίας.

Ενώ η κλασική επιδημιολογία αναγνώριζε τις γυναίκες ως μεγάλη πλειοψηφία των καταθλιπτικών ασθενών, στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια λόγω κρίσης επήλθε η μεγάλη ανατροπή. Παράλληλα, ο Πέτρος Σκαπινάκης, αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ανέφερε ότι το 2015 οι ασθενείς με κατάθλιψη στην Ελλάδα ξεπέρασαν τους 500.000, φτάνοντας τα μεγέθη μιας πολύ μεγάλης πόλης».

ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΚΤ ΣΤΗΝ MONTE DEI PASCHI ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ !!!

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ BAIL IN Η 3η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ  ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ 5 ΔΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:





Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) απέρριψε το αίτημα της ιταλικής τράπεζας Monte dei Paschi να της δοθεί παράταση ως τα μέσα Ιανουαρίου, προκειμένου να ολοκληρώσει το σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης ύψους 5 δισ. ευρώ.

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ & 3 ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ !!!


ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ 2.099 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ !!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΨΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50.000 ΕΥΡΩ
Tο κίνδυνο να βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις και ποινές φυλάκισης για μη εμπρόθεσμη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, αλλά και με κατηγορίες για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος αντιμετωπίζουν 2.099 φορολογούμενοι, που οφείλουν συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη 3,1 δισ. ευρώ στο Δημόσιο !!!



Πρόκειται για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που έχουν καθυστερήσει να πληρώσουν ποσά φόρων άνω των 50.000 ευρώ για περισσότερους από τέσσερις μήνες μετά την ημερομηνία λήξης των προβλεπόμενων προθεσμιών, με αποτέλεσμα να έχουν υποβληθεί εναντίον τους μηνυτήριες αναφορές από τις εφορίες για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο.

ΕΦΟΡΙΑ: ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 11 ΔΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΟ 2016 !!!

ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ 95 ΔΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
Με την εισπραξιμότητα των φόρων να έχει πέσει κάτω από το 50%, και με 7 δις φόρους να πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου, σε τι ύψος θα τερματίσουν τα ληξιπρόθεσμα για το 2016 ;;;
Ετοιμάζεται τσουνάμι κατασχέσεων και πλειστηριασμών από το Δημόσιο το 2017 !!!


ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ !!!


ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΧΑΚΕΡΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΚΑΡΤΕΣ !!!

ΑΓΡΟΤΕΣ: ΠΑΓΩΝΕΙ Ο ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΑ !!!


ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!


ΣΕΒ: Επιτακτική ανάγκη η μείωση των κόκκινων δανείων!!!




Στην ανάγκη μείωσης των κόκκινων δανείων, εξέλιξη η οποία θα δράσει ως καταλύτης για την ανάπτυξη, χάρη στο φθηνότερο κόστος χρήματος, εστιάζει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων.

Στην ανάλυση του Συνδέσμου εκτιμάται ότι η αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων εισέρχεται σε μία νέα φάση με την υιοθέτηση συγκεκριμένων στόχων από τις τράπεζες. Η επιτυχία του εγχειρήματος, τονίζεται, θα κριθεί από:

  • την επαναφορά της οικονομίας σε πορεία ανάκαμψης,
  • τη δημιουργία ενός κατάλληλου πλαισίου εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών και αποτελεσματικών ρυθμίσεων στο προπτωχευτικό και πτωχευτικό στάδιο, περιλαμβανομένης της λειτουργίας μιας δευτερογενούς αγοράς προβληματικών δανείων

ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ !!!

ΚΑΤΩ ΑΠΟ 700.000 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ
ΟΑΕΕ: 9.000 μπλοκάκια έκλεισαν τον Οκτώβριο, 40.000 στο εξάμηνο!!!




Κλείνουν με ρυθμό 9.000 το μήνα τα μπλοκάκια και τα βιβλία τους οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ για να γλιτώσουν το τσουνάμι εισφορών 27% από των πάσης φύσεως εισοδημάτων από εργασία που προέρχεται από 1η Ιανουαρίου με τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Η φυγή των ασφαλισμένων από τον ΟΑΕΕ εκτιμάται ότι ξεπερνά τους 40.000 στο τελευταίο εξάμηνο. Ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί όταν αποκαλυφθούν οι επιβαρύνσεις που σε συνδυασμό με τα φορολογικά χαράτσια καθιστούν ασύμφορη τη δήλωση των πραγματικών εισοδημάτων στην εφορία και τα Ταμεία.



ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΣΙΠΡΑ: ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΠΟΤΕ & ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ !!!

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ & ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
Αναλυτικά: Πόσοι και πόσα θα πάρουν !!! Στις 22 του μήνα μαζί με τη σύνταξη Δεκεμβρίου η κοινωνική αναδιανομή!!!
 

     


Ο αριθμός των δικαιούχων συνταξιούχων ανέρχεται σε 1,6 εκατ. σε σύνολο 2,7 εκατ. συνταξιούχων. Το ποσοστό των δικαιούχων είναι 60,32% στο σύνολο των συνταξιούχων.

Αναλυτικά:


ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΖΑΜΙ, ΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΚΟΡΑΝΙΑ ΣΤΗΝ TV !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πούλα τώρα κοράνι στην εκπομπή σου, είπε ο Κασιδιάρης στον Άδωνι, αφού ψήφισε και αυτός υπέρ του τζαμιού στην Αθήνα !!!

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ & ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ !!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ & ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_13.html
http://goo.gl/mdvk8W




ΑΠΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖΟΥ ΣΤΑ ΚΩΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ !!!

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΜΙΜΙ ΚΟΝΤΕΛΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Πριν από 25 χρόνια η ΜΙΜΙ ΚΟΝΤΕΛΙ υπήρξε χορεύτρια σε γνωστό στριπτιζάδικο της Λεωφόρου Συγγρού στην Αθήνα !!!


Η υπουργός που έκανε κάποτε ΣΤΡΙΠΤΙΖ σε μαγαζί της Συγγρού !!!

Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση γυναίκας που πέρασε δύσκολα αλλά κατόρθωσε να φθάσει ψηλά…

Η κυρία Μίμι Κοντέλι, υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση γυναίκας που πέρασε δύσκολα αλλά κατόρθωσε να φθάσει ψηλά. Σ΄ αυτό που όλοι συμφωνούν είναι ότι πρόκειται για μια πολύ γοητευτική κυρία. Η οποία πριν από 25 χρόνια -ίσως και παραπάνω- υπήρξε καλλονή χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού, όπως μας θύμισε ο συνάδελφος Χρήστος Καπούτσης. Η χώρα της βυθισμένη στο χάος . Ήρθε στην Ελλάδα, από την οποία είμαστε βέβαιοι ότι σ΄ ότι αφορά στην επαγγελματική της δραστηριότητα τουλάχιστον δεν θα πρέπει να τις έχει αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΜΕΓΑΛΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ !!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ & ΤΙΣ PREPAID CARDS 
Λάρισα: Μεγάλη απάτη με πιστωτικές κάρτες στο διαδίκτυο !!!




Μια μεγάλη απάτη μέσω διαδικτύου διαλεύκανε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Λάρισας μέσα από τη σύλληψη 20χρονου, ο οποίος είχε αποκτήσει στο «dark web» πρόσβαση σε στοιχεία και κωδικούς πιστωτικών καρτών και πραγματοποιούσε συναλλαγές εν αγνοία των νόμιμων κατόχων.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν μία 30χρονη ενημερώθηκε από την τράπεζά της για τις τριμηνιαίες συναλλαγές της. Στην ενημέρωση αυτή παρατήρησε μια σειρά συναλλαγών που δεν είχε πραγματοποιήσει η ίδια. Έτσι, απευθύνθηκε στην Αστυνομία, η οποία εκίνησε τις έρευνες που οδήγησαν στη σύλληψη του 20χρονου.



ΕΛΛΑΔΑ: ΣΤΑΘΕΡΑ...Η ΟΥΡΑΓΟΣ ΤΗΣ ΕΕ !!!


ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤ !!!

Η ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΤΗΝ 31/12/2017 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΚΤ: Παράταση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 !!!




Την παράταση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης ως το Δεκέμβριο του 2017 αποφάσισε πριν από λίγο το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ΕΚΤ θα επεκτείνει μετά τη λήξη του προγράμματος τον Μάρτιο του 2017, τις αγορές ομολόγων ως το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, μειώνοντας όμως το μηνιαίο όριο των αγορών στα 60 δισ. ευρώ από 80 δισ. ευρώ που είναι σήμερα.

ΤΟ 2016 ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΛΑΪΚΙΣΜΟ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ !!!

50,7 ΔΙΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ELA ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!

90+ ΔΙΣ ELA ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ 2015 Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ 
Mείωση του ELA κατά 200 εκατομμύρια ευρώ !!!




Στην περαιτέρω μείωση του ανώτατου ορίου του μηχανισμού Έκτακτης Ενίσχυσης σε Ρευστότητα (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αιτήματος της Τράπεζας της Ελλάδος, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μείωσε το ανώτατο όριο του ELA κατά 0,2 δισ. ευρώ, στα 50,7 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ VOLKSWAGEN !!!

ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 7 ΧΩΡΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ
Η Κομισιόν στρέφεται εναντίον της Ελλάδας λόγω της ανυπαρξίας κατάλληλου νομοθετικού πλαισίου, το οποίο θα επέτρεπε την επιβολή προστίμου στη VW !!!























Τις νομικές διαδικασίες εναντίον επτά χωρών της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων της Ελλάδας, της Γερμανίας και της Βρετανίας, ξεκίνησε η Κομισιόν, στο πλαίσιο του σκανδάλου παραποίησης των ελέγχων εκπομπής ρύπων στα πετρελαιοκίνητα οχήματα της Volkswagen.

ΙΤΑΛΙΑ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η MONTE DEI PASCHI !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
Παράταση για την ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας Monte dei Paschi (MPS) ζητά η Ιταλία από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times !!!



To Διοικητικό Συμβούλιο της τρίτης μεγαλύτερης ιταλικής τράπεζας, βασικός μέτοχος της οποίας είναι το ιταλικό δημόσιο, ζητά από την τραπεζική εποπτική Αρχή της ΕΚΤ να της δώσει περιθώριο έως τα μέσα Ιανουαρίου για να συγκεντρώσει τα 5 δις. ευρώ που χρειάζεται ώστε να καλύψει (από ιδιωτικές πηγές) τις ανάγκες της σε κεφάλαια.

Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγει την επιβολή ζημιών σε ορισμένους ομολογιούχους της, όπως απαιτούν οι κανόνες της ΕΕ για την εξυγίανση των πιστωτικών ιδρυμάτων με κρατικά κεφάλαια, δήλωσαν τέσσερις πηγές με γνώση των συζητήσεων.

ΓΑΛΛΙΑ: ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ & ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!

3 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ
Είχε αδήλωτο τραπεζικό λογαριασμό σε offshore !!!



Ο πρώην υπουργός αρμόδιος για τον Προϋπολογισμό Ζερόμ Καϊζάκ, ο οποίος είχε ηγηθεί της καταστολής της φοροδιαφυγής που επιχειρήθηκε από τη γαλλική κυβέρνηση, καταδικάσθηκε σήμερα σε φυλάκιση τριών ετών χωρίς αναστολή για φορολογική απάτη, καθώς είχε αποκρύψει έναν δικό του τραπεζικό λογαριασμό σε εταιρεία offshore, καθώς και για ξέπλυμα χρημάτων, στο πλαίσιο του πιο ηχηρού σκανδάλου που ξέσπασε στη διάρκεια της προεδρικής θητείας του Φρανσουά Ολάντ.

ΦΠΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΕΕ !!!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ
Τέλος στην εξαίρεση από τον ΦΠΑ προϊόντων που αγοράζονται μέσω Διαδικτύου και προέρχονται από τρίτες χώρες επιχειρεί να βάλει η Κομισιόν !!!



Πρόταση κοινοτικής οδηγίας προβλέπει ότι πλέον θα επιβάλλεται ΦΠΑ και στα δέματα αξίας μικρότερης των 22 ευρώ που έως τώρα εξαιρούνταν, προκειμένου να ισχύουν οι ίδιoι κανόνες για τα ηλεκτρονικά καταστήματα εντός κι εκτός Ε.Ε., αλλά κυρίως για να μη γίνεται κατάχρηση αυτής της εξαίρεσης. Η οδηγία θα περιλαμβάνει σειρά άλλων μέτρων με στόχο τη μείωση του διοικητικού κόστους για τις επιχειρήσεις σε ό,τι αφορά θέματα ΦΠΑ, αλλά και την αύξηση των κρατικών εσόδων. Υπολογίζεται ότι σήμερα τα κράτη-μέλη λόγω στρεβλώσεων που αφορούν τον ΦΠΑ στις ηλεκτρονικές πωλήσεις χάνουν περί τα 5 δισ. ευρώ ετησίως.

ΟΓΑ: ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΩΣ 360 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ !!!

ΒΓΗΚΕ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη χορήγηση του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης, ύψους έως 360 ευρώ, σε ανασφάλιστους υπερήλικες γνωστοποιεί ο ΟΓΑ, με εγκύκλιο που υπογράφει ο διοικητής του Ταμείου, Αθανάσιος Μπακαλέξης !!!


Αναλυτικότερα, στην εγκύκλιο ορίζονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Στους ανασφάλιστους υπερήλικες και σε αυτούς που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, καταβάλλεται από τον ΟΓΑ επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων, εφόσον πληρούν αθροιστικά τις εξής προϋποθέσεις:

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΑΟ ΑΛΛΟΙ 345.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 5.000 ΕΥΡΩ
Διπλάσιο αριθμό οφειλετών σε σχέση με εκείνο που ήδη κυνηγάει, θα κυνηγήσει το Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ) από το επόμενο έτος !!!



Toυ Δημήτρη Κατσαγάνη

Και αυτό γιατί στο ΚΕΑΟ είναι ήδη ενταγμένοι 303.821 οφειλέτες προς τα ασφαλιστικά ταμεία με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την πρόθεση του Υπ. Εργασίας πρέπει να ενταχθούν επιπλέον 344.248 οφειλέτες με ληξιπρόθεσμα χρέη έως 5.000 ευρώ.

Μάλιστα το "κυνήγι" αυτό θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και του σημείου της κατάσχεσης των τραπεζικών λογαριασμών των οφειλετών των ασφαλιστικών ταμείων,

Η αρχή ένταξης στο ΚΕΑΟ και των οφειλετών με χρέη έως 5.000 ευρώ έγινε ήδη στον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό να γίνει και στον ΟΑΕΕ, μιας και προχθές το ΔΣ του απέρριψε την σχετική πρόταση, η οποία έγινε από τη διοίκηση καθ΄υπόδειξη του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Αναστασίου Πετρόπουλου.



ΥΠΑΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ;;; ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ;;;
Μιλούν για τις επιχειρήσεις οι βολεμένοι, κρατικοδίαιτοι καθηγητάδες της πλάκας, που βρέξει-χιονίσει πληρώνονται κάθε μήνα, είτε πετύχουν είτε αποτύχουν, και που δεν έχουν ποτέ στη ζωή τους αναλάβει ούτε το ελάχιστο επιχειρηματικό ρίσκο και, έτσι, δεν γνωρίζουν πως μεταφράζεται στην πράξη της αγοράς η θεωρία του κύκλου εργασιών, των εισπράξεων, των πληρωμών, του ΦΠΑ, του φόρου εισοδήματος, του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, των επιταγών και της καθημερινής πάλης με τα θηρία του κρατικού μηχανισμού και του τραπεζικού συστήματος !!!



Δήλωση ΥΠΑΝ Δ. Παπαδημητρίου σε εκδήλωση της ελληνικής εταιρίας διοίκησης επιχειρήσεων : Η υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων !!!

Με τη δήλωση αυτή, ο υπουργός άφησε άφωνους στελέχη και διευθυντές μεγάλων επιχειρήσεων κατά την διάρκεια εκδήλωσηςΗ υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει αρνητικά την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων, δήλωσε σε ομιλία του ο υπουργός οικονομίας και ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου αφήνοντας άφωνους στελέχη και διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων επιχειρήσεων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης 10 CEO Summit που διοργάνωσε στην Αθήνα η ελληνική εταιρία διοίκησης επιχειρήσεων.


ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ KONTRA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ KONTRA CHANNEL
Κυριάκος Τόμπρας : Οι τράπεζες δεν θα είναι έτοιμες να δικάσουν, όχι το 2019, αλλά ούτε το 2099 !!!



ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ 31/01/2019 ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΨΙΝΑΚΗΣ: ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΛΕΦΤΕΣ & ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ !!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ
Η απόφαση που ανακοινώθηκε χθες ήταν καταπέλτης για τους κατηγορούμενος (πρώην δήμαρχο και πρώην αντιδήμαρχο). Το ποινικό δικαστήριο καταδίκασε τους κατηγορούμενους σε ποινές φυλάκισης με αναστολή !!! 


Έτσι, ο Δήμαρχος Μαραθώνα ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ γιόρτασε αυτή την απόφαση, με μια σημαδιακή φωτογραφία στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΔΙΝΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ !!!


ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ !!!

ΟΥΤΕ ΩΣ ΒΛΑΞ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ
Μεγαλοδικηγόρος με πλαστές πινακίδες ξεπέρασε τον Λιάπη !!!



Ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία από το Μιχάλη Λιάπη στο θέμα των πλαστών πινακίδων, έχει μεγαλοδικηγόρος στο Ηράκλειο.

Κι αυτό γιατί, ο εν λόγω δικηγόρος όχι μόνο είχε καταφέρει να φτιάξει πλαστές πινακίδες για το όχημα του, αλλά είχε τοποθετήσει και το σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης πάνω σε αυτές, κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει ούτε ο πρώην υπουργός.

Το όχημα του δικηγόρου βρέθηκε σταθμευμένο στη λεωφόρο Ικάρου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και οι πινακίδες κίνησαν την περιέργεια άνδρα της Τροχαίας, ο οποίος ζήτησε την ταυτοποίηση τους. Κατά τη διάρκεια ταυτοποίησης, ο Αστυνομικός ενημερώθηκε πως οι πινακίδες που φορούσε το όχημα του δικηγόρου δεν είναι γνήσιες, αφού ο συγκεκριμένος αριθμός πινακίδων έχει κατατεθεί από καιρό.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑΠΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!!

ΕΙΧΕ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ
Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ θα ζητήσει αναβολή της δίκης στην οποία εξετάζεται ο ρόλος της στην καταβολή από το γαλλικό κράτος μιας αποζημίωσης ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ στον επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί, την ώρα που μια άλλη, παράλληλη έρευνα για την υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters !!!



Η έφεση την οποία είχε υποβάλει η Λαγκάρντ εναντίον της δικαστικής εντολής να παραπεμφθεί η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ σε δίκη στο Δικαστήριο της Δημοκρατίας—Cour de justice de la République (CJR), ένα ειδικό δικαστήριο το οποίο είναι αρμόδιο για να δικάζει υπουργούς εν ενεργεία ή μη για αδικήματα που διαπράχθηκαν ενόσω βρίσκονταν στην εξουσία—απορρίφθηκε.

Η Λαγκάρντ ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας (2007-2011), πριν αναλάβει επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον.

ΔΙΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ !!!

Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΕ ΤΙΜΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ
Η Εισαγγελική Αρχή, στην οποία θα μπορεί να προσφεύγει κάθε "θιγόμενος" τρίτος, όπως οι δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αποδεικνύοντας τον δόλο των τραπεζικών στελεχών, θα μπορεί να κινεί αυτεπάγγελτα την ποινική δίωξη για απιστία !!!



ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ FUNDS ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Ακαταδίωκτο για τα στελέχη των τραπεζών και τους δημόσιους λειτουργούς που θα υπογράψουν τις αναδιαρθρώσεις δανείων, θα προβλέπει η νομική κάλυψη ευθύνης που αναμένεται στο πλαίσιο του πτωχευτικού νόμου !!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η προστασία που θα παρασχεθεί στους υπογράφοντες αναδιαρθρώσεις και "κουρέματα" δανείων, θα αποκλείει σε ενδιαφερόμενους τρίτους τη δυνατότητα να υποβάλουν μήνυση κατά στελεχών τραπεζών και Δημοσίου εξαιτίας αποφάσεων που έλαβαν για διευθετήσεις δανείων. 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΠΡΟΣΤΙΜΑ 485.000.000 ΕΥΡΩ ΣΕ HSBC, JP MORGAN ΚΑΙ CREDIT AGRICOLE !!!

ΔΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΚΑΡΤΕΛ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Πρόστιμο εκατοντάδων εκατομμυρίων στις Crédit Agricole, HSBC και JPMorgan Chase για παραβίαση της αντιμονοπωλιακής πολιτικής της ΕΕ !!!



Την επιβολή προστίμων ύψους 485 εκατομμυρίων ευρώ στις Crédit Agricole, HSBC και JPMorgan Chase για τη συμμετοχή τους σε καρτέλ σε παράγωγα επιτοκίων, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ !!

ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Σε ομηρία χιλιάδες επιχειρήσεις λόγω κόκκινων δανείων !!!


ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Σε ομηρία βρίσκονται χιλιάδες υπερχρεωμένες επιχειρήσεις λόγω «κόκκινων» δανείων και ληξιπρόθεσμων οφειλών και μόνο το «κούρεμα» μπορεί να εξυγιάνει τράπεζες και επιχειρήσεις και να αποτελέσει βήμα εξόδου από την κρίση.

Τη σχετική επισήμανση κάνει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σημειώνοτας ότι υπάρχουν λύσεις τις οποίες κανείς σήμερα δεν εφαρμόζει. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΕΕΑ τονίζει ότι:

AN EXΕΙΣ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ !!!


ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ !!!

ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Ο φόρος στα ενοίκια του 2016 !!!




Στο πλαίσιο των αλλαγών των φορολογικών διατάξεων στο τρέχων φορολογικό έτος 2016, εντάσσεται και η αλλαγή της κλίμακας για τα εισοδήματα που αποκτώνται από την ακίνητη περιουσία.

Έτσι ο Νόμος 4387/2016 και το Άρθρο 112 παρ. 7, τροποποίησε από τον Μάιο φέτος, τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (Άρθρο 40) και καθιέρωσε αναδρομικά από 01-01-2016, νέα κλίμακα φορολογίας των εισοδημάτων από ακίνητη περιουσία, από το 1ο ευρώ του εν λόγω εισοδήματος.



ΜΠΛΟΚΟ ΟΑΕΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΕΑΟ ΟΣΩΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5.000 ΕΥΡΩ !!!

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ
Μπλόκο από το ΔΣ του ΟΑΕΕ στην εισήγηση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης !!!




Δεν πέρασε η εισήγηση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου (την οποία κατέθεσε ο διοικητής του ταμείου) στο χθεσινό ΔΣ του ΟΑΕΕ, η οποία προέβλεπε την ένταξη όσων οφειλετών χρωστούν κάτω από 5.000 ευρώ στο Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ).

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟ ΛΙΑΤΣΟ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΜΕ ΤΑ 100.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ 108.000.000.000 (ΔΙΣ) ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ
Συνεχίζουν στην κυβέρνηση να μην αντιλαμβάνονται ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα των κόκκινων δανείων και πως θα λειτουργήσει στην κοινωνία, την οικονομία αλλά και στις ίδιες τις τράπεζες, η ανύπαρκτη προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς !!!



Με τέτοιους τενεκέδες ξεγάνωτους, που παριστάνουν τους καθηγητάδες και φορούν υπουργικά κουστούμια, είναι φυσιολογικό τα πανεπιστήμιά μας παράγουν αγράμματους και οι ξένοι να μας παίζουν μονότερμα και, μάλιστα, για την πλάκα τους !!!
Τα 100.000.000 ευρώ - και μάλιστα υπό προϋποθέσεις - θα καλύψουν λιγότερο από το 0,1% (ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΧΙΛΙΟΙΣ) του συνόλου των κόκκινων δανείων κύριε καθηγητά. Με το υπόλοιπο 99,90% τι θα κάνετε ;;;  

Το πρόβλημα της 1ης κατοικίας δεν αφορά μόνο τα στεγαστικά δάνεια, αφού σε όλα τα επιχειρηματικά, τα καταναλωτικά και τις πιστωτικές κάρτες, οι τράπεζες, κατά τους πλειστηριασμούς, δεν εξαιρούν τις πρώτες κατοικίες, ακόμη και όταν δεν είναι προσημειωμένες. Και, ακόμη, οι πλειστηριασμοί που γίνονται σήμερα στα Ειρηνοδικεία κύριε καθηγητά, αν δεν το έχετε ακόμη καταλάβει, είναι ΜΟΝΟΝ αυτοί που επισπεύδονται από ιδιώτες και τράπεζες, αφού οι πλειστηριασμοί του δημοσίου και των ταμείων γίνονται πλέον ηλεκτρονικά.

Φτάνει πια με την ασχετοσύνη !!!
Αυτή είναι η αλήθεια για τους πλειστηριασμούς και για την ανύπαρκτη στην ουσία προστασία της 1ης κατοικίας:

Η πραγματική προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, δηλαδή η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, καταργήθηκε την 31/12/2014, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν την ανανέωσε, ενώ την ίδια σκληρή μνημονιακή απαίτηση των δανειστών και της ΤτΕ ακολούθησε στη συνέχεια και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, που δεν τόλμησε ποτέ να την επαναφέρει.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΝΤ !!!

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το πρόβλημα δεν είναι ποιες μέρες ή ώρες είναι ανοιχτά τα μαγαζιά...αλλά ότι ο Έλληνας δεν έχει λεφτά για να καταναλώσει αφού τον φτωχοποίησαν με τα μνημόνια !!!
Το μόνο αποτέλεσμα που θα είχε ένα τέτοιο μέτρο στην ελληνική αγορά θα ήταν η αύξηση των οφειλών-εξόδων των περισσοτέρων επιχειρήσεων, αφού οι ίδιοι οι έμποροι παραδέχονται ότι το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές είναι αχρείαστο και αναποτελεσματικό !!!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΟΦΕΙΛΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010
Συμψηφισμός οφειλομένων εισφορών με επιστροφές φόρων και ΦΠΑ !!!




Παράθυρο για συμψηφισμό και των τρεχουσών εισφορών στα Ταμεία με επιστροφές φόρων και ΦΠΑ άνοιξαν τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, τροποποιώντας την αρχική απόφαση που προέβλεπε ότι οι συμψηφισμοί δεν περιλαμβάνουν τις τρέχουσες εισφορές αλλά μόνο τις ληξιπρόθεσμες προς τα Ταμεία.

Η απόφαση, την οποία υπογράφουν οι υφυπουργοί Κοινωνικής Ασφάλισης, Τ. Πετρόπουλος και Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου (πήρε ΦΕΚ στις 30/11), πάρθηκε ουσιαστικά για μία σειρά από πολιτιστικούς οργανισμούς που λειτουργούν ως Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου.

ΣΟΚ !!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ GAY !!!

ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Ή ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΜΜΑΔΕΣ
Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το πρώτο παιδικό βιβλίο που προωθεί τις ομοφυλόφιλες οικογένειες !!!



Ένα βιβλίο, το οποίο συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και τις αποκαλούμενες από την Νέα τάξη "Οικογένειες Ουράνιο Τόξο" !!! 

Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά, δέχτηκε να κάνει την μετάφραση σε αυτό το εξάμβλωμα που θέλουν να μας παρουσιάσουν ως παιδικό βιβλίο.
Οι υπεύθυνοι της έκδοσης αυτού του βιβλίου, έκριναν σωστό, να πρωτοπορήσουν και να προωθήσουν την ανωμαλία παραφράζοντας την λέξη <<οικογένεια>> και παρουσιάζοντας μας ως λογικό με την φύση (φυσιολογικό) ένα ζευγάρι λεσβιών η ομοφυλόφιλων με παιδιά, με απώτερο σκοπό να μολύνουν τις εύπλαστες ψυχές των μικρών παιδιών.



Ο ESM ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ 16 ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!!

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
ESM: Πώς θα εφαρμοσθούν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους !!!




Μια ανάλυση του σχεδίου για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους παρουσίασε σήμερα Τρίτη ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ΕSM), μια ημέρα μετά την απόφαση του Eurogroup που υιοθέτησε και επίσημα τις προτάσεις του.

Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο ESM απαντά σε 16 ερωτήματα για το εύρος και τον αντίκτυπο των βραχυπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους, καθώς και το κόστος που ενδέχεται να έχουν για την Ελλάδα και άλλα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης.

Ο ευρωπαϊκός οργανισμός περιγράφει αναλυτικά τα στάδια και τις φάσεις που θα εφαρμοστούν τα μέτρα, αλλά και τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να έχουν εκπληρωθεί. Υπογραμμίζει επιπλέον τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει το κάθε μέτρο, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στις αγορές.

Ακολουθούν οι ερωτοαπαντήσεις που δημοσίευσε ο ESM:

1. Πότε αποφασίστηκε να κερδίσει η Ελλάδα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους;

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ !!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ
Αύξηση κατά 59,2%, σε σχέση με το προηγούμενο 11μηνο, εμφανίζουν οι καταγγελίες δανειοληπτών εναντίον τραπεζών στο Συνήγορο του Καταναλωτή !!! 




Τα στοιχεία ανακοινώθηκαν από τον Συνήγορο του Καταναλωτή Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος παρουσίασε τις ετήσιες εκθέσεις πεπραγμένων της ανεξάρτητης Αρχής για τα έτη 2014 και 2015 στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Όπως ανέφερε, ο μεγαλύτερος όγκος καταγγελιών αφορά τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες (τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες), την ηλεκτρική ενέργειας, την ύδρευση και τις τηλεπικοινωνίες.


SSL Certificates