.

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΚΑΙ Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

Υποκρισίας το ανάγνωσμα η απόφαση για αναγκαστική σίτιση στο Ν. Ρωμανό !!!


Ο εισαγγελέας υποχρεώνει τους γιατρούς για αναγκαστική σίτιση στον Ρωμανό !!!

Η αποκάλυψη εκ μέρους του Φραγκίσκου Ραγκούση , δικηγόρου του Νίκου Ρωμανού, πως στο νοσοκομείο Γεννηματάς εστάλη εισαγγελικό έγγραφο που περιγράφει τις υποχρεώσεις των γιατρών στην περίπτωση του κρατούμενου απεργού πείνας, αλλάζει τα δεδομένα.

Κι αυτό γιατί , σύμφωνα με το εισαγγελικό έγγραφο, τόσο ο ιατρικός κώδικας δεοντολογίας, όσο και ο νόμος αναφέρουν με σαφήνεια πως οι γιατροί είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε ιατρικές πράξεις για να διασφαλίσουν τη ζωή ενός ασθενή ακόμη στην περίπτωση απεργίας πείνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διατάξεις αυτές, όταν ο απεργός πείνας φτάνει σε οριακό σημείο για την ίδια του τη ζωή, τότε ουσιαστικά ισοδυναμεί με απόπειρα αυτοκτονίας , όπως ορίζει το άρθρο 12 του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας το οποίο αναφέρει ότι πρόκειται για τη μοναδική εξαίρεση όπου δεν απαιτείται η συναίνεση του προς τους γιατρούς για να προχωρήσουν σε ιατρικές πράξεις.

Επίσης, σύμφωνα με το νόμο 3418/2005 αλλά και το άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα, οι γιατροί οφείλουν να σώσουν τη ζωή ενός ασθενή, διαφορετικά θα διωχθούν για έκθεση σε κίνδυνο ασθενούς. Επιπλέον, το άρθρο 31 του σωφρονιστικού κώδικα προβλέπει ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση και στις περιπτώσεις απεργίας πείνας κρατουμένων.

Βέβαια εξ αρχής ο ίδιος δικηγόρος είχε εκφράσει την πεποίθηση ότι είναι πιθανό να υπάρξει προσπάθεια αναφορικά με το θέμα της σίτισης του απεργού πείνας υπογραμμίζοντας ότι ο νεαρός δεν έχει λάβει καμία υγρή τροφή.

GAME OVER ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ & ΒΕΝΙΖΕΛΟ TO Ε ΜAIL ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ !!! ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Σας είχαμε ενημερώσει ότι έφαγαν πολύ ξύλο στο Παρίσι οι ψευτόμαγκες διαπραγματευτές της ελληνικής αποστολής !!!
ΨΕΥΤΟΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΕΛΟΣ !!!
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!!
  • Επιβάλλονται νέοι φόροι σε κινητή και ακίνητη περιουσία
  • Αυξάνονται όλοι οι χαμηλοί συντελεστές ΦΠΑ
  • Δεν ισχύει η ρύθμιση των 100 δόσεων
  • Κατασχέσεις μισθών και συντάξεων > 1.500 ευρώ για οφειλές στο δημόσιο
  • Σταδιακή μείωση & πρόβλεψη κατάργησης συντάξεων 


ΡΙΖΕΣ : ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ DEAL ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ !!!

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΣΑΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ EUROBANK !!!

Η EUROBANK παρανομεί προκλητικά, αρνούμενη να συμμορφωθεί σε προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Καρλοβασίου Σάμου !!!
ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ !!!
ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!
Συνεχίζουν να παρακρατούν παράνομα σύνταξη πολυτέκνου !!!
Καλούμε τον κ.ο ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΣΙΩΛΗ να επικοινωνήσει μαζί μας στο 210 5200452, προκειμένου να αναλάβουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την άμεση κατάθεση μήνυσης κατά των υπευθύνων της EUROBANK, προκειμένου να οδηγηθούν στα ποινικά δικαστήρια !!!




EUROBANK 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ, ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!

Του Αποστόλου Τσιώλη του Γεωργίου και της Χρυσαυγής κατοίκου Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου Σάμου (Εργατικές Κατοικίες Τ.Θ. 5)Τ.Κ. 83200

Καρλόβασι 04 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣ: Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνιο Σαμαρά.

Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη.

Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αθανασίου Χαράλαμπο.

Κοινοβουλευτικά Κόμματα – Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.)

ΘΕΜΑ: Μη Συμμόρφωση της Τράπεζας EurobankErgasiasA.E. σε Προσωρινή Διαταγή του Ειρηνοδικείου Καρλοβάσου Σάμου.

ΣΧΕΤ.: α. Εκθέσεις Επίδοσης με Αριθμούς 1114 και 1115.

β. Επιστολή ΑποστόλουΤσιώλη προς την EurobankErgasias της 03 Νοε 2014.

γ. Μισθοδοσία Αποστόλου Τσιώλη μηνών ( Αυγ.,Σεπ.,Οκτ.,Νοε.και Δεκ. 2014).

κ. Πρωθυπουργέ

Σας αποστέλλω συνημμένα τα (α,β) και (γ) σχετικά που αφορούν σε διαταγές της Ειρηνοδίκου Καρλοβάσου,επιστολή μουπρος την τράπεζα EUROBANK καθώς και τη μισθοδοσία μου τα οποία δεικνύουν τη μη συμμόρφωση του εν λόγω Τραπεζικού ιδρύματος με την Ελληνική Νομοθεσία, συνεχίζοντας αυθαιρέτως να παρακρατά από τη σύνταξή μου, παρά την παρέλευση πέντε μηνών τη μηνιαία δόση δανείου που υφίστατο πριν τη ρύθμιση δηλαδή μηνιαίως το ποσό των 226,13 € και συνολικά μέχρι σήμερα το ποσό των 1130,65 €.

Οι επιπλέον ενέργειές μου μέχρι σήμερα για την αποκατάσταση του ανωτέρω ποινικού τους αδικήματος όπως ενημερώθηκα ήταν οι εξής:

α. Προφορική και έγγραφη ενημέρωσή μου προς την Τράπεζα χωρίς να λάβω απάντηση.

β. Αίτηση για την προστασία μου προς το Ειρηνοδικείο Καρλοβάσιου το οποίο με παρέπεμψε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου λόγω αρμοδιότητας.

γ. Αίτηση αποσταλείσα με FAX αλλά και ταχυδρομικώς με όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους χωρίς να λάβω απάντηση.

δ. Επίσκεψη στο Γραφείο της κ. Εισαγγελέως Σάμου η οποία με ενημέρωσε ότι πρέπει να υποβάλλω μήνυση κάτι το οποίο δεν μπορώνα πράξω λόγωυψηλού κόστους και οικονομικής μου αδυναμίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : ΑΦΙΞΕΙΣ 21,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΣΟΔΑ 17 Δις, 9,3% ΤΟΥ ΑΕΠ !!!

Τα έσοδα είναι ακόμη πολύ χαμηλά, αφού αντιστοιχούν κατά μέσο όρο σε λιγότερο από 1.000 ευρώ ανά άφιξη !!!
Άμεσος στόχος πρέπει να είναι ο διπλασιασμός του 9,3% του ΑΕΠ, με την αύξηση τόσο των αφίξεων, όσο και της ποιότητας του τουρισμού, προκειμένου να αυξηθεί η κατά κεφαλήν τουριστική δαπάνη ανά άφιξη !!!
Πού καταλήγουν τα €17 Δις από τον τουρισμό ;;;



του Αλέξανδρου Κλώσσα

Στον σημαντικότερο παίκτη της ελληνικής οικονομίας εξελίσσεται ο τουρισμός, καθώς οι εκτιμήσεις για το 2014 είναι ότι θα προσφέρει άμεσα και έμμεσα συνολικά 20% στο ελληνικό ΑΕΠ.

Αν και τα έσοδα που αναμένεται να φέρει στα ταμεία είναι εντυπωσιακά, καθώς φτάνουν τα 17 δισ. ευρώ, η ώθηση που θα δώσει ο κλάδος σε πολλές επιχειρήσεις που σχετίζονται άμεσα αλλά και έμμεσα με τον τουρισμό αναμένεται να δώσει μια καθοριστική ανάσα.


Οι υπολογισμοί, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα από τους 9 πρώτους μήνες του έτους, είναι ότι η συνολική προσφορά της αύξησης του τουριστικού κύματος στη χώρα θα ξεπεράσει τα 37 δισ. ευρώ.

Υπό αυτές τις συνθήκες, στελέχη επιχειρήσεων που έχουν ακόμα και «περιφερειακή» σχέση με τον τουρισμό εκτιμούν ότι η φετινή χρονιά μπορεί να αποτελέσει τεράστια ευκαιρία να ανατραπεί η αρνητική πορεία της αγοράς.

Κρίσιμοι κλάδοι για την ελληνική οικονομία ελπίζουν ότι το αυξημένο τουριστικό κύμα μπορεί να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην οικονομία ως αποτέλεσμα της κρίσης.

Πέρα, βέβαια, από την ενίσχυση που προσφέρει ο τουρισμός στα έσοδα του κράτους, παρέχει νέες θέσεις εργασίας, καλύπτοντας αυτήν τη στιγμή περίπου 400.000 θέσεις και δημιουργώντας περίπου 700.000 θέσεις στο σύνολο της ελληνικής οικονομίας.




Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ : ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ 03/12/2014 !!!



ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!

Την Τετάρτη 03/12/20154, στη ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ, αποκαλύψαμε το έγκλημα που σχεδιάζεται κατά των δανειοληπτών, με τις επερχόμενες αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και την απελευθέρωση όλων των Πλειστηριασμών !!!


Το προνόμιο κατάταξης των τραπεζών στους πλειστηριασμούς, θα αφήνει ανεξόφλητα τα χρέη των δανειοληπτών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία,  
με αποτέλεσμα οι δανειολήπτες όχι μόνο να χάνουν τα σπίτια τους, αλλά και να καταλήγουν για τα χρέη αυτά στη φυλακή!!!

ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ 

ΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ 
ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ, 
ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ 
ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, 
ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣτΕ !!!


Μοναδική λύση για την προστασία της αξιοπρέπειας, της προσωπικής ελευθερίας και της περιουσίας των δανειοληπτών, είναι η συμμετοχή στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

ΑΙΣΧΟΣ !!! ΑΔΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ !!!

Εικόνα ντροπής από τη βουλή, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού !!!
Αυτοί που ψηφίζουν αδιαφορούν πλήρως, αφού έτσι και αλλιώς δεν διαβάζουν τι ψηφίζουν, ενώ και αυτοί που καταψηφίζουν δεν γνωρίζουν τι καταψηφίζουν, με αποτέλεσμα όταν τους ρωτάνε στα πάνελ να πουν τη δική τους πρόταση, να τους πιάνει μουγκαμάρα και να γίνονται ρεζίλι !!!
Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί, όλοι μαζί ένα μάτσο λεχρίτες, καιροσκόποι, επαγγελματίες δημόσιοι υπάλληλοι, αγωνιστές των μισθών και των προνομίων του βουλευτικού αξιώματος !!!
Τελικά, μάλλον αυτούς αξίζουμε οι νεοέλληνες ραγιάδες του καναπέ, του φραπέ και των τούρκικων σήριαλ !!!   


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : 10 ΔΙΣ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ 18 ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ : 140 ΔΙΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟ 2014 !!!

Ακόμη πιστεύετε ότι είναι μόνο 320 Δις το δημόσιο χρέος ;;;
Τότε γιατί πληρώνουμε, ξαναδανειζόμενοι, 140 Δις το χρόνο ;;;



Βαρεθήκαμε να το λέμε και να το γράφουμε :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/12/2015-21.html

Λήγουν, πέφτουν και ξανανανεώνονται ομόλογα του δημοσίου από τα 175 Δις που έχουν δοθεί ως εγγυήσεις στις τράπεζες, για άντληση ρευστότητας από ELA και ΕΚΤ !!!
Τα οποία, μπορεί να παρακολουθούνται εκτός προϋπολογισμού, σε ειδικό λογαριασμό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αλλά στη λήξη τους πληρώνονται πάντα από τα έσοδα του προϋπολογισμού !!!
Που είναι κάθε χρόνο, όπως και το 2015, πλασματικός, αφού δεν περιέχει καμία πρόβλεψη για την εξυπηρέτηση και την ανανέωση των συγκεκριμένων ομολόγων, που κανείς δεν γνωρίζει πόσα τελικά είναι, αφού ο σχετικός σύνδεσμος στην ιστοσελίδα του ΟΔΔΗΧ είναι εκτός λειτουργίας από τον Ιανουάριο 2013 !!! 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Εν τω μεταξύ, κάθε ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο αυτό ζήτημα, που κατατέθηκε στη βουλή, από διαφορετικά κόμματα και βουλευτές, παραμένει προκλητικά αναπάντητη από τους εκάστοτε Υπουργούς Οικονομικών !!!
Έχει πέσει σιωπητήριο !!!
Για να μας παραμυθιάζουν ότι το χρέος είναι βιώσιμο, ότι το πρωτογενές πλεόνασμα είναι αληθινό και ότι το μνημόνιο οδήγησε την Ελλάδα σε success story !!!

ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΑΣ ΚΑΛΑ ;;; ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ;;;

Ρε Αλέξη, κάνεις δοκιμαστικά για ακροδεξιός στη Σερβία ;;;
Μήπως ετοιμάζεσαι για γάμο με τις ΡΙΖΕΣ του Μπαλτάκου ;;;
Βλέπεις ποιους συναντάς και ποιοι σε συνοδεύουν στη Σερβία, ή έχεις στραβωθεί εντελώς ;;;



Ο Τόμισλαβ Νίκολιτς είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ, σα να λέμε οι ΡΙΖΕΣ της Σερβίας !!!
Και ο Αλεξάντερ Βούλιν που πουλιέται για δήθεν σοσιαλιστής, συγκυβερνά με τους ακροδεξιούς του Νίκολιτς ως Υπουργός Εργασίας, ενώ έκανε καριέρα μέχρι και στο κόμμα της γυναίκας του Μιλόσεβιτς, της Μιριάνα Μάρκοβιτς (ΓΙΟΥΛ) !!!
Γι' αυτό και το παρατσούκλι του στη Σερβία είναι ΜΠΑΜΠΑΓΙΟΥΛΑ !!!
Είναι δυνατόν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που διεκδικείτε την αυτοδυναμία, να μη μπορείτε να αξιολογήσετε τις διεθνείς σας επαφές και συναντήσεις ;;;
Ή μήπως πραγματικά ετοιμάζεστε για γάμο με τις ΡΙΖΕΣ του Μπαλτάκου ;;;

Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ !! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

Η ‪ΥΠΕΡΒΑΣΗ‬ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ !!!
THN ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 
ΩΡΑ 18:00 !!!
ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ) !!!!



ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 
ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ !!!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!







Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

BITCOIN : ON LINE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!


ΣΟΚ !!! ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ 25% ΣΕ 50% ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ !!!

ΠΡΟΤΑΣΗ - ΣΟΚ !!! : Δέσμευση για αύξηση του ποσού που μπορεί να κατάσχει η εφορία από μισθούς και συντάξεις !!!

Μια ακόμη πρόταση της κυβέρνησης προς την τρόικα προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, στις επιπλέον δεσμεύσεις που περιλάμβανε το e-mail προς τους δανειστές αναφερόταν ότι μπορεί
να εξεταστεί το ποσοστό κατάσχεσης μισθών και συντάξεων από οφειλέτες στο Δημόσιο. Σήμερα ισχύει το ακατάσχετο όριο 1.500 ευρώ για όλους τους φορολογούμενους ενώ υψηλότερο μισθό ή σύνταξη μπορεί να κατασχεθεί έως το 25% αρκεί το ποσό που θα απομείνει μετά την κατάσχεση να μην υπολείπεται των 1.500 ευρώ.
Με την πρόταση αφήνεται παράθυρο για να αυξηθεί το ποσό που θα μπορεί να κατάσχει η εφορία σε περίπτωση που ο οφειλέτης χρωστά και δεν πληρώνει.
Η πρόταση προβλέπει την αύξηση του ποσοστού κατάσχεσης πάνω από το ακατάσχετο όριο στο 50%. 

Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ, Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ BLOODY ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Στη χθεσινή μας ανάρτηση 
ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ,αναλύσαμε τις 6 σχεδιαζόμενες αλλαγές στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, που στην πράξη θα καταστήσουν το νόμο ανενεργό, καταργώντας την έστω και περιορισμένη αριθμητικά προστασία των δανειοληπτών που μπορούσαν μέχρι σήμερα να υπαχθούν στις ευεργετικές διατάξεις του !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Σήμερα διαβάζουμε στον ηλεκτρονικό τύπο ότι οι φωστήρες των προτεινόμενων αυτών αλλαγών, προβλέπουν ότι αυτές θα δημιουργήσουν λογιστικό όφελος 4-5 Δις στους ισολογισμούς των τραπεζών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Ευελπιστούν λένε - οι φωστήρες - ότι με τον επερχόμενο αποκλεισμό χιλιάδων δανειοληπτών από τη δυνατότητα υπαγωγής στο Νόμο Κατσέλη, οι τράπεζες θα ανακτήσουν 4-5 Δις κόκκινων δανείων !!!
Ρωτάμε :
Είναι δυνατόν οι τραπεζικοί αυτοί φωστήρες να είναι τόσο ηλίθιοι και να πιστεύουν ότι όσοι δεν θα μπορούν πλέον να υπαχθούν στο νόμο για τα υπερχρεωμένα, θα σπεύσουν να εξυπηρετήσουν ή να ρυθμίσουν τα κόκκινα δάνεια τους ;;;
Είναι δυνατόν να βρίσκονται τόσο πολύ εκτός πραγματικότητας και να μη  μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά συμβαίνει στην κοινωνία, έξω από τα υποθηκευμένα στα μνημόνια και την ΕΚΤ κτίρια των πτωχευμένων ελληνικών τραπεζών ;;;
Είναι δυνατόν η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ να υπερισχύει της κοινής λογικής ;;;
Μάλλον όχι, αφού ακόμη και ο πιο ηλίθιος Έλληνας τραπεζίτης δεν είναι δυνατόν να πιστεύει στο μύθο των δήθεν μπαταχτσήδων και να υπολογίζει ότι θα μπορέσει να εισπραχθεί έστω και ένα ευρώ από τα προσδοκόμενα αυτά 4-5 Δις.
Γιατί απλά λεφτά δεν υπάρχουν, ούτε στα χέρια των δανειοληπτών, ούτε σε αυτά των εγγυητών.
Τι μπορεί λοιπόν να συμβαίνει ;;;
Η απάντηση είναι απλή.
Συμβαίνει ότι συνέβαινε πάντα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Στήνεται μια νέα, λογιστική τραπεζική φούσκα.
Αυτή του καλλωπισμού των επισφαλειών και της κεφαλαιακής επάρκειας του τραπεζικού μας συστήματος, δια της μείωσης των προβλέψεων και της αύξησης των ανακτήσιμων κόκκινων δανείων, στους ισολογισμούς των πτωχευμένων και κρατικοδίαιτων ελληνικών τραπεζών.
Οι σχεδιαζόμενες νομοθετικές αλλαγές του Νόμου Κατσέλη, θα δώσουν τη δυνατότητα στις τράπεζες να προχωρήσουν σε λογιστικές εγγραφές μείωσης προβλέψεων πιστωτικού κινδύνου στα παθητικά τους, με αποτέλεσμα να εμφανίσουν κερδοφορία, η οποία μεταφερόμενη στους ισολογισμούς τους εις νέον, θα ενισχύσει τα ίδια κεφάλαια και την κεφαλαιακή τους επάρκεια.
Έτσι, του χρόνου τέτοιον καιρό, οι τραπεζίτες θα πανηγυρίζουν για το μεγάλο τους επίτευγμα, ότι δήθεν ξανάκαναν τις τράπεζες τους κερδοφόρες, επιτυγχάνοντας μάλιστα και την αύξηση των τιμών των μετοχών τους στο ΧΑΑ.
Με αποτέλεσμα, όσοι πήραν τις τραπεζικές μετοχές που κατέχει το ΤΧΣ, να γράψουν διψήφια ποσοστά κερδών και υπεραξιών.
Καλό το παραμύθι της νέας αυτής τραπεζικής φούσκας, αλλά συνιστούμε την προσοχή στους πρωταγωνιστές της, επειδή υπάρχει δράκος.
Και μάλιστα μεγάλος.
Μέχρι σήμερα οι φουσκάδες και οι κάθε λογής κερδοσκόποι και απατεώνες του ελληνικού χρηματιστηρίου, τη γλύτωσαν φτηνά επειδή οι φούσκες που δημιούργησαν γέμιζαν με το περίσευμα, το υστέρημα, τις αποταμιεύσεις, τις καταθέσεις και τις πάσης φύσης ρευστοποιήσεις της περιουσίας των αφελών.
Δηλαδή τρέφονταν με το λεγόμενο λίπος.
Αυτή όμως η φούσκα είναι διαφορετική.
Όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει άλλο λίπος για κάψιμο στην ελληνική κοινωνία αλλά, επειδή, είναι εξ΄αρχής σχεδιασμένη για να τραφεί, αντί του λίπους, με αίμα.
Η νέα αυτή τραπεζική φούσκα θα γεμίσει με το αίμα των δανειοληπτών που θα χάσουν τα σπίτια τους και θα βρεθούν με τις οικογένειές τους στο δρόμο, ενόψει και της παράλληλης με τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο Νόμο Κατσέλη, απελευθέρωσης όλων των πλειστηριασμών, ακόμη και αυτών της πρώτης και κύριας κατοικίας.
Όπως δηλαδή γίνεται στην Ισπανία.
Προσοχή όμως ηλίθιοι λογιστές και χαρτογιακάδες.
Οι Έλληνες μπορεί να σας χάρισαν τα κλεμμένα από το λίπος, επειδή κατορθώσατε να τους ξεγελάσετε και να τους πείσετε να αισθανθούν ένοχοι, ακόμη και για το γεγονός ότι κατόρθωσαν να αποκτήσουν ένα κωλόσπιτο.
Μην τρέφεστε όμως με την αυταπάτη ότι θα σας χαρίσουν και το αίμα που ετοιμάζεστε να τους ρουφήξετε με το νέο αυτό κόλπο, γιατί το συναίσθημα της ενοχής που έχει εφαρμογή με το λίπος, δεν πουλάει όταν το λίπος αντικαθίσταται με αίμα.
Και επειδή αίμα σχεδιάζετε να πάρετε, να είστε προετοιμασμένοι και συμβιβασμένοι με την ιδέα ότι ενδέχεται να το ξεπληρώσετε κατά τις διατάξεις του άρθρου 806 ΑΚ, ήτοι στην ίδια ποσότητα και ποιότητα, δηλαδή με το δικό σας αίμα.

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FM VOICE !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !!!

Ταφόπλακα στα κουτσομπολιά για πιθανή συνεργασία του με το βασιλοχουντικό μόρφωμα του Τ. Μπαλτάκου έβαλε χθες ο Χρήστος Ζώης, με την παρουσία του στο SBC, στην εκπομπή του Β. Ταλαμάνγκα !!!




ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, στο πλαίσιο της πρότασης που πρώτος ο ίδιος διατύπωσε για συγκρότηση ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ !!!

Τι συμβαίνει λοιπόν ;;;
Έγινε ξαφνικά και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ αριστερός ;;;
Προφανώς όχι, αφού άλλο αριστερός και άλλο αριστεροφοβικός και κομμουνιστοφάγος !!! 
Με τη δήλωσή του αυτή ο Χρήστος Ζώης  έστειλε δύο σαφή μηνύματα.
Πρώτον, ότι δεν έχουν καμία βάση τα σενάρια συνεργασίας του με τη νέα, "σοβαρή" κατά τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και καταστατικά αριστεροφοβική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Τάκη Μπαλτάκου.
Και, δεύτερον, ότι όχι μόνο δεν φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά ότι έχει υποχρέωση να τον στηρίξει στο πλαίσιο της συνδιαμόρφωσης μιας σοβαρής, μετεκλογικής Κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού.
Σε πρόσφατο τραπέζι με στενούς συνεργάτες του,  ο Χρήστος Ζώης, αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με τις ΡΙΖΕΣ του Τ. Μπαλτάκου, είπε επί λέξει στους συνομιλητές του ότι    <<..... μετά τον Γ. Παπανδρέου, τον Παπαδήμο, τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά, είναι δυνατόν ο μέσος Έλληνας πολίτης να φοβάται τον Αλέξη Τσίπρα ;;;....>>
Και έχει απόλυτο δίκιο.
Τι το χειρότερο θα μπορούσε να κάνει στους Έλληνες ο Τσίπρας, ακόμη και αν κυβερνήσει αυτοδύναμα, μετά τα εγκλήματα των μνημονίων που διέπραξαν οι Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς και Βενιζέλος ;;;
ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ;;;
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, ο Λαρισαίος πολιτικός έχει πλέον διευρύνει τον κύκλο των συνομιλητών του, αφού συνειδητοποίησε ότι το κλειδί της παραγωγικής ανασυγκρότησης της μεταμνημονιακής Ελλάδας δεν βρίσκεται στην Αθήνα, ούτε στο Βερολίνο, αλλά στις Βρυξέλλες.
Έτσι λοιπόν, το τελευταίο τρίμηνο έχει αναπτύξει διεθνείς επαφές, με αφετηρία την Ιταλία, για την οποία μάλιστα αναφέρει ότι   <<.... πρέπει να μας εμπνεύσει το παράδειγμα των Ιταλών, που πέτυχαν να μείνουν εκτός Τρόικα και Μνημονίων, επειδή συνειδητοποίησαν πολύ πριν από εμάς ότι η συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού, με τη σύγκλιση δεξιάς και αριστεράς στην κοινή λογική του κέντρου, είναι μονόδρομος επιβίωσης απέναντι στον γερμανικό ολοκληρωτισμό της Ευρώπης που φαντασιώνεται η κ.α Μέρκελ,....>>.   
Πράγματι, το παράδειγμα του κεντροαριστερού Ιταλού πρωθυπουργού ΜΑΤΤΕΟ RENTZI και του Ιταλικού Δημοκρατικού Κόμματος (PDI - PARTITO DEMOCRATICO ITALIANO), πρέπει να εμπνεύσει το σύνολο του ελληνικού πολιτικού συστήματος, αφού o Ιταλός πρωθυπουργός, κόντρα στις αγορές, τη διαπλοκή, τα media και το τραπεζικό σύστημα της χώρας του, κατόρθωσε να αποτρέψει την έλευση της Τρόικα στην Ιταλία, επειδή είχε την ικανότητα να διαβλέψει εγκαίρως την ανάγκη συγκρότησης Κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού ευρύτατης συναίνεσης και αποδοχής, με σαφή ιδεολογική και προγραμματική σύγκλιση, φροντίζοντας να εξασφαλίσει τη στήριξη της αριστερής πλατφόρμας του LABORATORIO DEMOCRATICO του GIANNI PITELLA, που είναι σήμερα ο Πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, με δύναμη 191 ευρωβουλευτών και ισχυρότατη διαπραγματευτική δύναμη στις Βρυξέλλες, του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (DC - DEMOCRAZIA CRISTIANA) και προσωπικά του ίδιου του πρώην Ιταλού Πρωθυπουργού SILVIO BERLUSCONI και του κόμματός του, με αποτέλεσμα να μπορεί σήμερα να κουνάει το δάχτυλο στην κ.α Μέρκελ, επισημαίνοντας της ότι στην Ιταλία κυβερνάει αυτός και όχι το Βερολίνο, έχοντας στο πλευρό του ολόκληρη την Ιταλία που πιστεύει στην Ευρώπη των Εθνών Κρατών και στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και ενοποίηση, όπως την οραματίστηκε η Συνθήκη της Ρώμης και όχι όπως θέλει να την επιβάλει δια της οικονομικής και τραπεζικής βίας το δόγμα του Βερολίνου, οι αγορές και η κ.α Μέρκελ.
<<... Αφού τα κατάφεραν οι Ιταλοί, γιατί να μη μπορούμε να τα καταφέρουμε και εμείς οι Έλληνες ;;;;...>>   επισημαίνει στους συνεργάτες του ο Χρήστος Ζώης, πηγαίνοντας μάλιστα τη συζήτηση ένα βήμα παραπέρα, όταν εξομολογούμενος σε πολύ στενό του κύκλο την πολιτική του ατζέντα των επομένων ημερών, βάζει ως πρώτο θέμα τη σύσφιξη των ήδη καλών σχέσεων και την περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας του με τους συντελεστές του ιταλικού success story, με  την από κοινού εκπόνηση ενός ενιαίου σχεδίου κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης ολόκληρης της Ευρώπης του Νότου, που πρέπει να περιλαμβάνει πρωτίστως τη συγκρότηση μιας ενιαίας πολιτικής πλατφόρμας των κρατών-μελών του ευρωπαϊκού νότου, προκειμένου να προκύψουν οι συνέργειες και η διαπραγματευτική ισχύς που είναι απαραίτητες για να μπορέσουμε, όλοι μαζί, να διαπραγματευτούμε από μηδενική βάση όχι μόνο το ευρωπαϊκό σύμφωνο σταθερότητας και την εθνική δημοσιονομική και νομισματική μας πολιτική, αλλά την ίδια μας την ύπαρξη με όρους εθνικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας.




ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ !!! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Ο Νόμος Κατσέλη ήταν από τη θέσπισή του ένα ατελές εργαλείο προστασίας του δανειολήπτη, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των τραπεζών !!!


ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ !!!
Με αποτέλεσμα, το φάντασμα του Νόμου Κατσέλη που θα σέρνεται στο εξής στα Δικαστήρια όλης της χώρας, να μην καλύπτει τελικά ούτε εκείνους τους ελάχιστους δανειολήπτες που μέχρι σήμερα είχαν την τύχη να επωφεληθούν, επειδή έπεσαν στα χέρια γενναίων δικαστών περιφερειακών δικαστηρίων, που τόλμησαν να εφαρμόσουν το νόμο κόντρα στα συμφέροντα και την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ, ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!
Αν ξαναδείτε απόφαση που να σώζει δανειολήπτη, να μας τη στείλετε να τη δημοσιεύσουμε !!!

Μοναδική πλέον λύση για την προστασία των συμφερόντων, της αξιοπρέπειας και της περιουσίας των δανειοληπτών, είναι η συμμετοχή στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Ειδικά τώρα, που με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών κύριας και 1ης κατοικίας και τις προτεινόμενες τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με την αλλαγή της σειράς κατάταξης υπέρ των τραπεζών και εις βάρος του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων, οι δανειολήπτες όχι μόνο θα χάνουν τα σπίτια τους, αλλά θα οδηγούνται και στη φυλακή, αφού θα εξοφλούνται οι οφειλές τους στις τράπεζες, αλλά θα παραμένουν ανεξόφλητες οι οφειλές τους στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Διαβάζουμε σήμερα στο capital.gr :
Έξι σημαντικές αλλαγές στο νόμο Κατσέλη που εδώ και μια πενταετία αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο δεκάδων χιλιάδων δανειοληπτών προκειμένου να προστατεύονται από πλειστηριασμούς αλλά και να «παγώνουν» την εξόφληση των στεγαστικών δανείων τους, προωθεί η κυβέρνηση με την προσδοκία ότι θα κάνει τον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά να λειτουργήσει καλύτερα και πιο δίκαια για τους έχοντες πραγματική ανάγκη δικαστικής ρύθμισης των οφειλών τους.

Οι σημαντικότερες από αυτές είναι η μεταφορά των εκκρεμών αιτήσεων από την Περιφέρεια στα κεντρικά Ειρηνοδικεία της χώρας και κυρίως στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι πιο αυστηρές διαδικασίες για τη αναστολή των πλειστηριασμών και η αξιοποίηση των «ελάχιστων δαπανών διαβίωσης» για τον υπολογισμό της ελάχιστης δόσης που θα καταβάλουν οι δανειολήπτες προς τις τράπεζες μέχρι την εκδίκαση των αιτήσεών τους. Στο πλαίσιο δε του πτωχευτικού πλαισίου, προβλέπεται και η δημιουργία ειδικού επαγγελματικού κλάδου «διαχειριστών πτώχευσης» που θα αποτελείται από λογιστές και δικηγόρους οι οποίοι θα πιστοποιούνται και θα έχουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουν υποθέσεις πτώχευσης.

Η κοσμοσυρροή των 100.000 και πλέον δανειοληπτών που έχουν υποβάλει αιτήσεις υπαγωγής στις ευεργετικές προβλέψεις του νόμου -τον οποίο όπως παραδέχεται η κυβέρνηση στο e-mail προς την τρόικα επιμένουν να ναρκοθετούν οι ελληνικές τράπεζες- έχει από τη μια αποσβέσει τους κοινωνικούς κραδασμούς από τον κίνδυνο να βγουν στο σφυρί τα σπίτια ανθρώπων που βρίσκονται σε αντικειμενική αδυναμία πληρωμής, αλλά από την άλλη έχει δώσει λαβή στις τράπεζες να υποστηρίζουν ότι ο νόμος λειτουργεί σαν κολυμβήθρα του Σιλωάμ για στρατηγικούς κακοπληρωτές και «μπαταχτσήδες».

Οι αλλαγές δεν έχουν, όμως, μόνο ως στόχο τους τελευταίους, αλλά παράλληλα αποσκοπούν στο να επιταχύνουν τις παράλογα βραδείες διαδικασίες εκδίκασης των υποθέσεων για τις οποίες λόγω συμφόρησης των ειρηνοδικείων η εκδίκαση προσδιορίζεται πλέον μέχρι το 2028 (!) και επιπλέον να αυξήσουν τη ροή των καταβολών μιας έστω ελάχιστης δόσης από τους δανειολήπτες, προς τις τράπεζες μέχρι την οριστική εκδίκαση των αιτήσεων, επιτυγχάνοντας παράλληλα την αναβίωση του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο e mail που εστάλη από την κυβέρνηση στην τρόικα:

1. Η πρώτη παρέμβαση ουσίας θα είναι η μεταφορά της εκδίκασης όλων των εκκρεμών αιτήσεων σε κεντρικά Ειρηνοδικεία της χώρας και κυρίως στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη. Αυτό παράλληλα θα σημάνει τον προσδιορισμό νέας ημερομηνίας δικάσιμου για όλες τις υποθέσεις οι οποίες σήμερα ορίζονται να εκδικαστούν μέχρι το 2028. Ειδικά για τις υποθέσεις που έχουν προσδιοριστεί για μετά την 1.1.2017, οι νέες ημερομηνίες ακρόασης θα προσδιορίζονται είτε μετά από αίτηση του οφειλέτη, είτε μετά από αίτηση των πιστωτών.

2. Η δεύτερη ουσιαστική παρέμβαση συνδέεται με την προσωρινή αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων κατά του οφειλέτη (πλειστηριασμοί κ.α) που χορηγείται μέχρι την οριστική εκδίκαση της αίτησης για ρύθμιση χρεών και η οποία διευκρινίζεται πως θα περιορίζεται αποκλειστικά μόνο στην κύρια κατοικία.

3. Επιπλέον η μηνιαία καταβολή που υποχρεούται να πληρώνει ο οφειλέτης μέχρι την εκδίκαση της αίτησης και η οποία σήμερα προσδιορίζεται στο 10% της δόσης με ελάχιστο ποσό τα 40 ευρώ, θα υπολογίζεται πλέον με βάση τις «εύλογες δαπάνες διαβίωσης» και την οικονομική και περιουσιακή κατάσταση του κάθε οφειλέτη, ανάλογα με το προφίλ του. Οι εύλογες δαπάνες διαβίωσης που ουσιαστικά αντιστοιχούν στα εισοδήματα τα οποία έχει κριθεί ότι χρειάζεται για να ζει κανείς αξιοπρεπώς και να καλύπτει τις απολύτως βασικές ανάγκες του πριν ξεκινούν, σύμφωνα με την απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, από τα 537 ευρώ «καθαρά» τον μήνα για έναν ενήλικα και φτάνουν ως τα 1.788 ευρώ για μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά.

4. Η προσωρινή διαταγή αναστολής των καταδιωκτικών μέτρων (πλειστηριασμοί κ,α), θα επανεξετάζεται έπειτα από προκαθορισμένο χρονικό διάστημα ώστε αν απαιτείται, να αναπροσαρμόζεται η δόση ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του οφειλέτη. Σήμερα προβλέπεται ότι ο ίδιος ο οφειλέτης πρέπει να ενημερώνει το δικαστήριο για οποιαδήποτε μεταβολή της εισοδηματικής του κατάστασης.

5. Το νέο θεσμικό πλαίσιο θα προβλέπει κατηγοριοποίηση των εκκρεμών αιτήσεων και ιεράρχηση της ημερομηνίας εκδίκασης τους ανάλογα με τα αν οι δανειολήπτες δεν έχουν κανένα άλλο περιουσιακό στοιχείο, αν οι αιτήσεις ρύθμισης αφορούν μόνο την κύρια κατοικία, και αν διαθέτουν και άλλη περιουσία εκτός της κατοικίας τους.

6. Επιχειρείται με αντικίνητρα να αναβιώσει η πρακτική του εξωδικαστικού συμβιβασμού, προβλέποντας πως όποια από τις δύο πλευρές (τράπεζα ή οφειλέτης) αποδειχθεί ότι απέρριψε αναίτια την πρόταση προδικαστικής διευθέτησης, θα υφίσταται κυρώσεις και θα επιβαρύνεται με τα δικαστικά έξοδα εφόσον η απόφαση του δικαστηρίου είναι ανάλογη της αρχικής πρότασης που έγινε εξωδικαστικά είτε από τον δανειολήπτη, είτε από την τράπεζα.

Δεν υπάρχουν δικαστές !!!

ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ Η ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι όσο δεν κλείνει το ζήτημα με την Τρόικα, παραμένουν ανοικτά τόσο το μέτωπο της ρύθμισης των 100 δόσεων, όσο και αυτό των κόκκινων δανείων !!!



ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ !!!
Κατάσχεση έως 50% στους μισθούς !!!

Στο τραπέζι και το 2015 οι αυξήσεις ΦΠΑ στα νησιά  !!!

Τι κρύβει η επιστολή Χαρδούβελη στους δανειστές ;;;

Τα σκληρά μέτρα στα οποία επιμένει η Τρόικα αποκαλύπτουν οι 48 σελίδες με τις απαντήσεις-δεσμεύσεις που απέστειλε στους δανειστές ο Γκίκας Χαρδούβελης την περασμένη Κυριακή.

Στην επιστολή Χαρδούβελη προς τους δανειστές αφιερώνεται ολόκληρο κεφάλαιο στις αλλαγές στο σύστημα ρυθμίσεων χρεών και στις 100 δόσεις. Παρότι ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε χθες πως η ρύθμιση θα διατηρηθεί, η επιστολή Χαρδούβελη ανοίγει παράθυρο για αλλαγές που θα εμποδίζουν όσους έχουν ήδη ρύθμιση να μεταπηδούν στην νέα με τις 100 !!!

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση δεσμεύεται να τροποποιήσει το ύψος και τη μορφή του επιτοκίου και στην ρύθμιση της «νέας Αρχής» αλλά και την «πάγια ρύθμιση» των 12 δόσεων.

«Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιστρέψει στο Κοινοβούλιο και να τροποποιήσει τον υφιστάμενο νόμο (νέο σχήμα). Είναι όμως εξίσου σαφές ότι μπορούμε να νομοθετήσουμε νέα μέτρα, που θα αποθαρρύνουν αλλαγή από την πάγια ρύθμιση στην καινούργια των 100 δόσεων, βελτιώνοντας τη φορολογική συμμόρφωση και ενισχύοντας τη φορολογική συμμόρφωση ειδικά για τους οφειλέτες μεγάλου πλούτου», τονίζεται στο τέλος της επιστολής.

Η Τρόικα επιμένει να τεθούν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, αλλά η κυβέρνηση απαντά πως δεν έχει τρόπο να τα εφαρμόσει επειδή δεν διαθέτει ικανά στοιχεία και έτσι η ρύθμιση θα καθυστερούσε και άλλο να ξεκινήσει Θεωρεί αρκετό όμως που έχει εξαιρέσει τους μεγαλοφειλέτες για να μπορεί να τους επιβάλει κατασχέσεις.

Με τα δεδομένα αυτά, είναι σαφές ότι εφόσον πέσουν έξω τα έσοδα και «δικαιωθεί» η τρόικα για το δημοσιονομικό κενό, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αλλαγές των όρων στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις.

Είτε προκύψει όμως δημοσιονομικό κενό είτε όχι, η κυβέρνηση δεσμεύεται να εξετάσει από τα μέσα του 2015 και άλλα εισπρακτικά μέτρα που ζητούν οι δανειστές, όπως η αύξηση του ορίου κατασχέσεων σε μισθούς και συντάξεις για οφειλές στην εφορία, η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου αλλά και η αύξηση των ειδικών φόρων σε καπνό και τσιγάρα.

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΔΩΝ !!!

Θα αναζητήσει το ενδεχόμενο τέλεσης του αδικήματος της αισχροκέρδειας ή άλλων πλημμελημάτων αναφορικά με τις τιμές των πετρελαιοειδών !!!
Το ενδεχόμενο τέλεσης του αδικήματος της αισχροκέρδειας ή άλλων πλημμελημάτων αναφορικά με τις τιμές των πετρελαιοειδών θα αναζητήσει εισαγγελέας !!!

Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε προκαταρτική έρευνα, την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας κ. Δημήτριος Γκύζης.

Η εισαγγελική παρέμβαση έγινε με αφορμή τις υψηλές τιμές των πετρελαιοειδών στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι αυτές έχουν μειώσεις διεθνώς.

Εχουν ωφεληθεί οι Έλληνες από την πτώση των τιμών;

Οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου πλέον βρίσκονται κοντά στα 70 δολάρια το βαρέλι. Για τους Έλληνες καταναλωτές τα οφέλη είναι περισσότερο εμφανή στο πετρέλαιο θέρμανσης. Για παράδειγμα, πέρσι, η αγορά 1.000 λίτρων πετρελαίου για κάποιον που διέμενε στην Αττική στοίχιζε περίπου 1.300 ευρώ, ενώ πλέον περίπου 1.012 ευρώ, ενώ αν είναι δικαιούχος επιδόματος πληρώνει 679 ευρώ περίπου.

Όπως έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή οι τιμές λιανικής πετρελαίου θέρμανσης στην Ελλάδα έχουν δώσει ανάσα, καθώς αν λάβουμε υπόψιν το επίδομα θέρμανσης το κόστος είναι ιστορικά χαμηλά ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης που έχουμε στη διάθεσή μας για την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου η μέση τιμή πετρελαίου θέρμανσης πανελλαδικά διαμορφώνεται στο 1,029 ευρώ το λίτρο, ενώ με το επίδομα μειώνεται περίπου στα 0,679 ευρώ το λίτρο σε επίπεδα 2009. Στην Αττική ο μέσος όρος είναι 1,012 ευρώ το λίτρο, ενώ το εύρος είναι από 0,95-1,12 ευρώ το λίτρο.

Σχετικά με τη βενζίνη, η μέση τιμή πανελλαδικά είναι 1,549 ευρώ το λίτρο, στην Αττική 1,52 ευρώ το λίτρο, ενώ το εύρος στο νόμο είναι από 1,439 – 1,690 ευρώ το λίτρο. Οι τιμές είναι σε χαμηλά σχεδόν τετραετίας.

Τι γίνεται με το φυσικό αέριο; Αν κάνουμε μία σύγκριση με το φυσικό αέριο ΕΠΑ Αττικής, η τιμή του διαμορφώνεται από το κόστος προμήθειας από τη ΔΕΠΑ. Σε αυτό προστίθενται οι φόροι της πολιτείας (ΦΠΑ 13%, ΕΦΚ, ΔΕΤΕ και ΤΑΕ) και το περιθώριο κέρδους που ρυθμίζεται από τη ΡΑΕ. Άρα, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΠΑ Αττικής, αν μετατρέψουμε την τιμή πετρελαίου του Νοεμβρίου του 2014 σε μονάδα φυσικού αερίου είναι περίπου 0,09929 €/Kwh (ενεργειακό ισοδύναμο με φυσικό αέριο για να είναι δυνατή η σύγκριση). Η τιμή φυσικού αερίου του Νοεμβρίου του 2014 είναι 0,06933 €/Kwh και η εξοικονόμηση είναι κατά 30,2%.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ !!!

Έκθεση- κόλαφος του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΡΛΑ, για τα χαμένα έσοδα του κράτους από τη λαθρεμπορία καυσίμων, τις off shore και τα πλαστά-εικονικά τιμολόγια !!!



ekthesh-kolafos-toy-soyrla-gia-ta-xamena-esoda-toy-kratoys

Η απολογιστική έκθεση της γενικής γραμματείας διαφάνειας για τη διετία 2012- 2014 αποτελεί πραγματικά κόλαφο για τη λειτουργία του κράτους καθώς με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς περισσότερα από 6 δισ. ευρώ έσοδα χάνονται κάθε χρόνο από το λαθρεμπόριο καυσίμων τις off shore και τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια. 
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργος Σούρλας από αυτούς τους τρεις τομείς και μόνο χάνονται δισεκατομμύρια ευρώ για τα κρατικά ταμεία. 
 
Σχετικά με το λαθρεμπόριο καυσίμων στον απολογισμό της Γενικής Γραμματείας αναφέρεται ότι «πέρασαν 15 χρόνια από τότε που εκφράστηκε η πολιτική βούληση για την πάταξη του λαθρεμπορίου και της νοθείας των καυσίμων καθώς και για την εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων ελέγχου εισροών- εκροών, σε όλα τα στάδια διακίνησης και διάθεσης πετρελαιοειδών προϊόντων. Όλα αυτά όμως παρέμειναν σε θεωρητικό επίπεδο». 
 
Η Γενική Γραμματεία υπολογίζει ότι οι απώλειες για την εθνική οικονομία ανέρχονται σε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ και επισημαίνει ότι «το 2009, το υπουργείο Οικονομικών καλλιέργησε πολλές προσδοκίες με την προμήθεια δύο σκαφών για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου, τα οποία κόστισαν 2.030.000 ευρώ. Όμως, όλως παραδόξως, μετά την παραλαβή και παρέμειναν ακινητοποιημένα περίπου τέσσερα χρόνια, σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία ήταν διαπιστωμένο ότι το λαθρεμπόριο καυσίμων έπληττε την εθνική οικονομία και οι απώλειες ανέρχονταν σε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ, ετέθησαν σε λειτουργία».
 
Σήμερα παραμένει σε εκκρεμότητα, χωρίς χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης, η έκδοση υπουργικών αποφάσεων όπως συνομολογείται και από το υπουργείο Οικονομικών, για το ζήτημα της εγκατάστασης συστήματος ελέγχου εισροών- εκροών, σε:
         - Πλωτά μέσα μεταφοράς.
         - Πρατήρια ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
         - Ελεύθερες εγκαταστάσεις των εταιρειών εμπορίας πετρελαιοειδών και διυλιστηρίων.
         - (ΚΑΕ) Πρατήρια διάθεσης αφορολογήτων καυσίμων.
         Επίσης, παραμένει σε εκκρεμότητα η εξαγγελία για GPS στα βυτιοφόρα, ενώ εκκρεμούν η μοριακή ιχνηθέτηση των ναυτιλιακών καυσίμων, ο ευρύτερος έλεγχος διακίνησης των αφορολογήτων ναυτιλιακών καυσίμων και οι εξαγωγές αφορολόγητων καυσίμων προς τρίτες χώρες.
         
Στην απολογιστική έκθεση τονίζεται ότι ενώ υπάρχουν εκκρεμότητες και καθυστερούν αδικαιολόγητα αποφάσεις, ανοίγουν νέα παράθυρα που διευκολύνουν το λαθρεμπόριο. «Αυτό γίνεται με τη διάταξη ν. 4254/2014 που αναφέρει ότι επιτρέπεται η αποθήκευση καυσίμων στους ιδιωτικούς χώρους επιχειρήσεων για τον ανεφοδιασμό αυτοκινήτων ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης, χωρίς να προβλέπεται η εγκατάσταση συστημάτων εισροών- εκροών».
        
Όσον αφορά στις Offshore εταιρείες επισημαίνεται στην έκθεση ότι ελληνικές τράπεζες, έχοντας ιδρύσει υποκαταστήματα σε περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί από τον ΟΟΣΑ και το ΔΝΤ ως φορολογικοί παράδεισοι, προσφέρουν σε μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας σειρά offshore τραπεζικών υπηρεσιών. Τουλάχιστον έξι τραπεζικοί όμιλοι έχουν εκδώσει τέτοιους τίτλους και το αποδίδουν στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τον διεθνή ανταγωνισμό.
 
Ως προς τη φορολογική τους αντιμετώπιση, επισημαίνεται ότι οι μέτοχοι των offshore απαλλάσσονται από φόρο κληρονομιάς, δωρεών και μεταβίβασης ακίνητης περιουσίας ενώ κατοχυρώνεται η ανωνυμία των μετόχων. 
 
Η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας προτείνει να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές για τις εταιρείες στην Ελλάδα ώστε να αποτρέπεται η δραστηριότητα μέσω των offshore, να φορολογούνται οι Έλληνες μόνιμοι κάτοικοι της χώρας και στην Ελλάδα για το παγκόσμιο εισόδημά τους που προκύπτει από δραστηριότητα offshore εταιρειών. Προτείνεται επίσης, όσον αφορά στις εισαγωγές προϊόντων, να θεωρείται νόμιμο το τιμολόγιο που εκδίδεται από την προμηθεύτρια εταιρεία απευθείας στον συναλλασσόμενο και όχι μέσω offshore, να είναι υποχρεωμένοι οι των off shore να δηλώσουν προέλευση των χρημάτων τους και να φορολογούνται όπως όλοι οι άλλοι πολίτες και οι επιχειρηματίες.
Όπως υπολογίζεται οι φόροι από τις offshore θα είναι πάνω από 2 δισ. ευρώ.

ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ !!!

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ !!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΦΗΝΕΙΣ !!!

ΕΚΤΑΚΤΟ !!!
Κρεμάστηκε άλλος ένας επιχειρηματίας, απελπισμένος από τα χρέη !!! 

ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ !!!
ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΖΩΗΣ, ΟΧΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ, ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Τον βρήκε η γυναίκα του !!!
Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες με υπόβαθρο τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω κρίσης. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν και αυτό το περιστατικό να σχετίζεται με οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετώπιζε ο αυτόχειρας συγκλονίζει την Αμφίκλεια.
Το τραγικό συμβάν έγινε το πρωί στην περιοχή της Αμφίκλειας και συγκεκριμένα κοντά στο Παλαιοχώρι, πάνω από την Αγία Παρασκευή, όπου ο 68χρονος διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα.
Η γυναίκα του 68χρονου στις 09:30 το πρωί πήγε στη μονάδα, αφού ο σύζυγός της είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι και ανησύχησε. Όταν άνοιξε την πόρτα της αποθήκης ”πάγωσε”, αφού είδε τον άντρα της να είναι κρεμασμένος από το μεγάλο ξύλινο δοκάρι.
Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν άφησε κάποιο σημείωμα, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο άτυχος 68χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΔΕΗ ;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!












Την Τετάρτη στη ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ αποκαλύπτουμε το έγκλημα που σχεδιάζεται κατά των δανειοληπτών, 
με τις επερχόμενες αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και την απελευθέρωση όλων των Πλειστηριασμών !!!
Το προνόμιο κατάταξης των τραπεζών στους πλειστηριασμούς, θα αφήνει ανεξόφλητα τα χρέη των δανειοληπτών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, 
με αποτέλεσμα οι δανειολήπτες όχι μόνο να χάνουν τα σπίτια τους, αλλά και να καταλήγουν για τα χρέη αυτά στη φυλακή!!!

ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣτΕ !!!


ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, 
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ !!!

SSL Certificates