.

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΔΙΚΗ SIEMENS: ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS ΤΟ 1997
Με την κατάθεση του Παναγή Βουρλούμη, στην οποία καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση Σημίτη, πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ την περίοδο 2004-2010, συνεχίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη για την υπόθεση της Siemens που αφορά το σκέλος της σύμβασης 8002/1997 για την προμήθεια ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ !!!


«Η απόφαση για τις προγραμματικές συμβάσεις ελήφθη από το ΚΥΣΟΙΠ. Σε αυτό συμμετείχε όλη η τότε κυβέρνηση. Για την εκτέλεση των προγραμματικών συμβάσεων ήταν υπεύθυνος ο ΟΤΕ και οι σύμβουλοί του», ανέφερε, ο Π. Βουρλούμης.

Την ίδια στιγμή, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ την περίοδο 2004-2010 απαντούσε στην πλειοψηφία των ερωτήσεων «δεν γνωρίζω, αυτά συνέβησαν πριν από εμένα» καθώς η προγραμματική συμφωνία μεταξύ ΟΤΕ και Siemens υπεγράφη το 1997 και εκείνος ανέλαβε το 2004. Χαρακτηριστική ήταν δε, η στιχομυθία με μια εκ των σύνεδρων.

ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!

ΟΤΑΝ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΤΟΝ 1ο ΜΧ ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ !!!

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ
Ο δανεισμός είναι πράξη υπέρτατης αφροσύνης και μαλθακότητας,  είπε ο Πλούταρχος τον 1ο μΧ αιώνα, συμβουλεύοντας τους Πολίτες να μη δανείζονται !!!



Εχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν σου λείπουν. Δεν έχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν θα ξεπληρώσεις το χρέος σου, έλεγε ο μεγάλος συγγραφέας της αρχαιότητας !!!

Ο Πλούταρχος (περ.45μ.Χ.-120) ήταν Έλληνας ιστορικός, βιογράφος και δοκιμιογράφος. Καταγόταν από εύπορη οικογένεια και έλαβε αξιόλογη φιλοσοφική, επιστημονική, ιστορική και φιλολογική μόρφωση. Αναφέρεται ότι σπούδασε στην Ακαδημία των Αθηνών, όπου είχε δάσκαλο τον Αμμώνιο.

ΒΟΜΒΑ !!! ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ALPHA BANK ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ !!!

ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ
ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ALPHA BANK ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ !!!


ΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Στην Ελλάδα των μνημονίων και των πολιτικών ηλιθίων που μια τραπεζική μαφία σπάει πλάκα με το ασκέρι της βουλής, δεξιούς και αριστερούς, κάθε μέρα θα βλέπουμε και θα αποκαλύπτουμε τις παράνομες δράσεις του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος εντός και εκτός χώρας.. Στην Ελλάδα που ένας λαός πεθαίνει με τα μνημόνια τους και οι πολιτικοί χρεώνουν την χώρα για να σώσουν τις τράπεζες, δείτε και απολαύστε παρανομίες και εγκλήματα μιας τραπεζικής μαφίας που κάνει ότι γουστάρει.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ !!!


ΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Ο ΟΛΘ !!!

ΙΤΑΛΙΑ: META THN APPLE ΚΑΙ Η GOOGLE ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ 300.000.000 ΕΥΡΩ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;
Φόρους άνω των 300 εκατ. ευρώ θα πληρώσει αναδρομικά η Google στο ιταλικό κράτος για την περίοδο 2002-2015. Με αυτόν τον τρόπο μπαίνουν οι τίτλοι τέλους στη μακροχρόνια διαμάχη ανάμεσα στον αμερικανικό κολοσσό και στις Αρχές της χώρας. Στα τέλη του 2015, η Apple είχε επίσης καταβάλει φόρους 314 εκατ. ευρώ !!!




Η Google επιβεβαίωσε ότι θα πληρώσει τους φόρους στην Ιταλία. Εξι εκατ. ευρώ θα πληρωθούν από την Google Ireland, που είναι η βάση της εταιρείας στην Ευρώπη. Τα υπόλοιπα 300 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν από τις δραστηριότητες της Google στην Ιταλία. Πέρυσι, η μηχανή αναζήτησης πλήρωσε 130 εκατ. στερλίνες σε ανάλογο συμβιβασμό με τις βρετανικές φορολογικές αρχές. Αναλυτές είχαν επισημάνει τότε πως το χρηματικό ποσό θα έπρεπε να είναι αρκετά υψηλότερο. Φορολογικές έρευνες εις βάρος της Google πραγματοποιούνται επίσης στη Γαλλία και στην Ισπανία, έπειτα από εφόδους στα γραφεία της.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ;;;

ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
Αντιμέτωποι με νέο φορολογικό χαράτσι αναμένεται να βρεθούν εκατομμύρια ελεύθεροι επαγγελματίες σε περίπτωση που αληθεύει το σενάριο - σοκ το οποίο προωθείται !!!


Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το TheToc, προωθείται ρύθμιση που θα εξαιρεί τις ασφαλιστικές εισφορές από τις επαγγελματικές δαπάνες κάτι που σημαίνει ότι οι επαγγελματίες θα πληρώνουν φόρο και επί των ασφαλιστικών εισφορών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επειδή η επιβάρυνση από τη συγκεκριμένη αλλαγή μπορεί να είναι τεράστια, έχει συζητηθεί με τους θεσμούς το ενδεχόμενο οι ασφαλιστικές εισφορές να μην υπολογίζονται επί του 100% του φορολογητέου εισοδήματος αλλά επί του 85%. 

Ο συνδυασμός των δύο αλλαγών θα επιφέρει μείωση των ασφαλιστικών εισφορών αλλά αύξηση τόσο του φόρου εισοδήματος όσο και της εισφοράς αλληλεγγύης. Μάλιστα, η αύξηση του φόρου θα είναι μεγαλύτερη από τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες να χάσουν ένα ακόμη τμήμα του εισοδήματός τους. Η ζημιά μπορεί να ξεκινάει από τα 300-400 ευρώ τον χρόνο και να φτάνει έως και τις αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΜΑΚ !!! ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ !!!


ΣΚΑΕΙ ΝΕΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΕΚΔΟΤΗ ;;;

ΔΑΝΕΙΟ 60.000.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΣΟΠΟΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΟΧΕΣ
Ο εκδότης, ο τραπεζίτης, το δάνειο και η εγγύηση που εξαφανίστηκε !!!



Το 2012 ένας γνωστός εκδότης, συνάπτει δανειακή σύμβαση εξήντα εκατομμυρίων ευρώ από συστημική τράπεζα, βάζοντας ως εγγύηση ισόποση κατάθεση που είχε στο υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας στο Λονδίνο.

Ένα χρόνο μετά ο εκδότης ζητάει την αλλαγή της εγγύησης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΧΑΣΕ...ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥΣ !!!

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007, ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Με την απουσία του ελληνικού δημοσίου, που δεν δήλωσε ποτέ παράσταση πολιτικής αγωγής, διεξάγεται μέχρι σήμερα η πολυετής δικαστική έρευνα για την υπόθεση των παράνομων επανελέγχων (διαχειριστικών και φορολογικών) σε ΟΤΑ, επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα.

Η εν λόγω υπόθεση, για την οποία οι σχετικές ποινικές διώξεις ασκήθηκαν τον Απρίλιο του 2011 από την εισαγγελέα, Πόπη Παπανδρέου, αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα Διαφθοράς που προκάλεσε ζημία πολλών εκατομμυρίων ευρώ στο ελληνικό δημόσιο, καθώς μέσω των παράνομων επανελέγχων έβγαιναν "λάδι" υπόλογοι για ελλείμματα σε δήμους και κοινότητες, ή "σβήνονταν" πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε εταιρείες και ιδιώτες για φορολογικές παραβάσεις.

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤτΕ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος
ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ Η ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ;;;
Τί συμβαίνει όταν ο "συνεργάσιμος δανειολήπτης" αντιμετωπίζει Τράπεζα που δεν σέβεται τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΤτΕ ;;;



Την απάντηση αντλήσαμε από την Νομολογία και συγκεκριμένα από την απόφαση με αριθμό 38/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαρίσης και είναι η εξής:

Ο ΔΟΛ ΠΛΗΡΩΣΕ 782.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ MERCEDES ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ !!!

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Ο ΔΟΛ ;;;
Ο ΔΟΛ, η πλειοδοσία κι η θωρακισμένη Mercedes !!!



Κάθομαι εγώ τώρα και διαβάζω τον κατάλογο της Grant Thornton για τους «δύο ανεξάρτητους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς» που αφορούν ο πρώτος στην ακίνητη περιουσία και ο δεύτερος στα υπόλοιπα στοιχεία ενεργητικού της ΔΟΛ ΑΕ. Δημοσιεύτηκαν όλα αναλυτικά σε πέντε σελίδες την περασμένη Παρασκευή στα «Νέα» , με την υποσημείωση ότι η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 12.15, στην έδρα του ΔΟΛ επί της οδού ΜΙχαλακοπούλου 80.

Να μη σας κουράζω με τα ακίνητα, τα περισσότερα είναι από την ιστορική έδρα της Χρήστου Λαδά, συν κάτι άσχετα αγροτεμάχια και διαμερίσματα Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Σφακίων. 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 1,6 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ !!!

11 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
Ακόμα απορείς γιατί έρχονται φουσκωμένοι οι λογαριασμοί ;;;



ΠΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΞΑΠΑΤΑ & ΚΛΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ;;;

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι λειτουργοί της δικαιοσύνης με αυτά που διαπιστώνουν τώρα που ελέγχουν τις δικές τους πιστωτικές συμβάσεις, τις χρεώσεις και τις κινήσεις των δανειακών τους λογαριασμών !!!  
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ: ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ;;;


ΣΟΚ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΑΔΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει ζητήσει από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών τα ημερήσια κατασχετήρια να αυξηθούν σε 1.800 ανα τράπεζα μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017 !!!



Όλο και μεγαλύτερη πίεση δέχονται τόσο οι φορολογούμενοι με τα ληξιπρόθεσμα, όσο και το τραπεζικό σύστημα, το οποίο πρέπει καθημερινά, να τρέχει τουλάχιστον 1.600 ηλεκτρικά κατασχετήρια, ενώ αυξάνονται καθημερινά κατά πολύ οι κατασχέσεις.

Το σύστημα «Τειρεσίας», ήδη δέχεται ανά τράπεζα 1.300 ηλεκτρονικά κατασχετήρια, με το συνολικό ποσό να αγγίζει τα 5.200 καθημερινά.

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ+ΛΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ: ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ !!!

Η ΑΑΔΕ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΨΟΥΣ 611.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ 31.000.000, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 555.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ 80.000.000
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που κοινοποιήθηκαν μετά από ερώτηση στη Βουλή !!!




Τα ποσά των προστίμων που έχουν επιβληθεί τα τελευταία δύο χρόνια από τις ελεγκτικές αρχές είναι άκρως εντυπωσιακά. Μόνο για πράξεις λαθρεμπορίας οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων επέβαλαν πρόστιμα 611,7 εκατ. ευρώ, ενώ στις λίστες εντοπίστηκαν αδήλωτα ποσά στα οποία επιβλήθηκαν φόροι ύψους 555,68 εκατ. ευρώ.

Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι όμως τα νούμερα για τις εισπράξεις ή διαφορετικά τα ποσά που εισήλθαν στον κρατικό κορβανά από τα πρόστιμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, τα οποία κοινοποιήθηκαν στη Βουλή κατόπιν ερώτησης του βουλευτή της Ν.Δ. Νικήτα Κακλαμάνη, στα ταμεία εισέρρευσε μόλις 5,1% των προστίμων δηλαδή 31,19 εκατ. ευρώ από το λαθρεμπόριο, ενώ από τις λίστες το 14,4%.



ΕΦΟΡΙΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1.600.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ !!!

ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 94 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
Ενώ πάνω από 4.500.000, η μισή Ελλάδα, είναι αυτοί που χρωστάνε σε εφορία+ταμεία !!!



«Φουσκώνουν» επικίνδυνα μήνα με τον μήνα τα χρέη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων προς την εφορία, ενώ την ίδια ώρα τα δικαστικά τμήματα των ΔΟΥ έχουν πάρει «φωτιά» επιβάλλοντας με ρυθμό «πολυβόλου» αναγκαστικά μέτρα εκτέλεσης για την είσπραξη των οφειλών.

Από την αρχή του έτους τα «φρέσκα» ληξιπρόθεσμα χρέη άγγιξαν τα 3,3 δισ. ευρώ, ενώ στο ίδιο διάστημα επιβλήθηκαν κατασχέσεις τραπεζικών καταθέσεων, εισοδημάτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων σε 50.399 οφειλέτες. Μέχρι το τέλος Μαρτίου, συνολικά 889.455 φορολογούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον εφιάλτη των κατασχέσεων, αφού κατά μέσο όρο κάθε εργάσιμη μέρα διατάσσονται 800 νέες κατασχέσεις.

270.000 ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΕΑΟ ΣΕ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 90 ΜΕΡΕΣ !!!


Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Τώρα πια που αποφυλακίστηκε, δεν έχει τίποτε άλλο να φοβηθεί, να χάσει ή να περιμένει !!! 



Τώρα μπορεί πλέον να μιλήσει και να δώσει όλα τα ονόματα, τους λογαριασμούς και τις διευθύνσεις !!!

Όχι μόνον εκείνα της περιόδου Σημίτη, αλλά και τα αντίστοιχα από το έπος του ΓΑΠ και του 1ου Μνημονίου, αρχής γενομένης από τις απαιτούμενες διευκρινήσεις σχετικά με τη σημείωση "CDS" που βρέθηκε πριν λίγα χρόνια στο ημερολόγιό του !!!

Τότε, Σημίτης και ΓΑΠ, ήταν ακόμη πανίσχυροι και άτρωτοι, αφού είχαν τη στήριξη της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και όλης μαζί της οικονομικής, τραπεζικής και μιντιακής διαπλοκής που τους πήγαινε τρένο.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ;;;

ΕΝΤΟΝΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
Αληθεύουν τα δημοσιεύματα ότι η «δωρεά» ήρθε από την Γερμανία ;;;

ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ
Ενώ υπόμνημα προσκόμισε στην Οικονομική Εισαγγελία ο επιθεωρητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γεώργιος Πάσχας, χωρίς να έχει παραγγελθεί από τους εισαγγελείς,  που αναφέρει ότι όλα έγιναν καλώς και δεν υπήρξε ζημιά από το σκάνδαλο με τις αγοροπωλησίες ακινήτων για το οποίο έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για κακούργημα για τον Μιχάλη Σάλλα και μεγαλοστελέχη της Τράπεζας Πειραιώς !!!



Ο Στουρνάρας καταργεί και τους εισαγγελείς


Συντονισμένη προσπάθεια για να ξεφύγουν από τους εισαγγελείς και την απόδοση ποινικών ευθυνών καταβάλλουν οι τραπεζίτες, προωθώντας καλυμμένες νομικές ρυθμίσεις που θα αντικαθιστούν πρακτικά τους εισαγγελείς με την Τράπεζα της Ελλάδος και φυσικά τον διοικητή της.

Ηδη στην ΤτΕ και στα γραφεία της Ενωσης Τραπεζών κυκλοφορεί κείμενο το οποίο γίνεται απόπειρα να προωθηθεί ως άρθρο στο νομικό πλαίσιο που θα προβλέπει τον ρόλο και την ευθύνη των τραπεζικών στελεχών στη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων.

Με το πρόσχημα πως όσοι ρυθμίσουν τα «κόκκινα» δάνεια θα πρέπει να έχουν κάποια μορφή ασυλίας ώστε να μη βρίσκονται υπό τη συνεχή απειλή δίωξης, οι τραπεζίτες μετατρέπουν τον Γιάννη Στουρνάρα και τους τεχνοκράτες του σε ένα είδος τραπεζικού Ερντογάν. Καμιά δίωξη εναντίον τραπεζιτών δεν θα μπορεί να γίνει αν δεν συναινεί η ΤτΕ, ενώ (ακόμη χειρότερο) οι μηνύσεις πολιτών και οι αναφορές θα «αρχειοθετούνται» όχι από τους εισαγγελείς αλλά από την Τράπεζα της Ελλάδος.

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΤΑΪΠΕΔ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ 10 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ  ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ +45% ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012
Την πώληση του Λιμένα Αλεξανδρούπολης και την παραχώρηση δραστηριοτήτων στα άλλα μεγάλα περιφερειακά λιμάνια προωθεί το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων !!!



Με την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης (Ο.Λ.Α.) φαίνεται πως κλείνει ο κύκλος πωλήσεων εταιρειών διαχείρισης λιμανιών και αρχίζει ένας νέος, που προβλέπει αξιοποίηση των άλλων λιμένων μέσω συμβάσεων παραχώρησης συγκεκριμένων δραστηριοτήτων ή και του συνόλου.

Mετά τη συμφωνία με τους δανειστές για την παραμονή των δέκα μεγαλύτερων περιφερειακών λιμανιών στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ), φαίνεται πως υπάρχει και συμφωνία για να τελειώσουν και οι πωλήσεις με την Αλεξανδρούπολη. Για το λιμάνι της τελευταίας φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον, ενώ προωθείται παράλληλα από την ΕΡΓΟΣΕ και σχέδιο για συνδυασμένη παραχώρηση, που εκτός από το λιμάνι θα περιλαμβάνει και τον σιδηροδρομικό άξονα μέχρι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, καθώς και τις οδικές προσβάσεις.

BOMBA !!! ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!



ΣτΕ 1260/2015 Η δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών παραβιάζει συνταγματικές διατάξεις (Η δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών παραβιάζει συνταγματικές διατάξεις)

Περίληψη

Επειδή, η κατ’ εφαρμογήν των διατάξεων του άρθρου 30 παρ.5 περ.ε του ν. 3296/2004 δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και λοιπών περιουσιακών στοιχείων που διατάσσεται με πράξη των αρμοδίων οργάνων του Σ.Δ.Ο.Ε. αποτελεί διοικητικό μέτρο, το οποίο αποσκοπεί στην διατήρηση των περιουσιακών στοιχείων του ελεγχομένου προσώπου, ώστε να είναι δυνατή η ικανοποίηση των αξιώσεων του Δημοσίου κατ’αυτού, σε περίπτωση διαπιστώσεως, βάσει του πορίσματος σχετικής έρευνας, της εκ μέρους του τελέσεως της πιθανολογηθείσης παραβάσεως, καθώς και στη διασφάλιση των αναγκαίων στοιχείων για την έρευνα (βλ. ΣτΕ 3316/2014 Ολομ., ΣτΕ 2797/2009). 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Αντισυνταγματικό κρίθηκε το ανώτατο πλαφόν των 6.000 ευρώ για το Επικουρικό Κεφάλαιο ασφαλιστικών εταιρειών από το οποίο αποζημιώνονται συγγενείς θυμάτων θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων !!!


Εύλογες αποζημιώσεις για τα θύματα τροχαίων ατυχημάτων ή δυστυχημάτων που προκαλούνται από οδηγούς ανασφάλιστων αυτοκινήτων ή οχημάτων που οι ασφαλιστικές τους έχουν κλείσει ή χρεοκοπήσει θα καταβάλει το Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφαλιστικών Εταιριών. Και αυτό γιατί κρίθηκε αντισυνταγματικό και με τη «βούλα» της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου το ανώτατο πλαφόν των 6.000 ευρώ για το Επικουρικό Κεφάλαιο από το οποίο αποζημιώνονται συγγενείς θυμάτων θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων.

ΡΕΚΟΡ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ: 23 ΜΕΙΩΣΕΙΣ & ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !!!

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΒΙΑΙΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Περισσότερο από το 50% του εισοδήματος χάνουν οι συνταξιούχοι μετά τις 23 περικοπές στις συντάξεις (που ξεκίνησαν το 2010 και συνεχίζονται με τις νέες μειώσεις έως 18% σε κύριες και επικουρικές με βάση τη συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών), τις αυξήσεις στις εισφορές, την κατάργηση του ΕΚΑΣ κ.ά. !!!



Τον «χάρτη» των περικοπών παρουσίασε το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων διαπιστώνοντας ότι οι συντάξεις, μετά τις νέες περικοπές που θα γίνουν το 2019 και την αύξηση της φορολογίας, «μετατρέπονται σε φιλοδωρήματα». «Η φτωχοποίηση των απόμαχων της δουλειάς ολοκληρώνεται», δήλωσε ο πρόεδρος του Δικτύου Ν. Χατζόπουλος υπενθυμίζοντας ότι συνολικά την τελευταία επταετία οι μνημονιακές απώλειες για τους συνταξιούχους ξεπερνούν τα 50 δισ. ευρώ.

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΔΕΗ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ !!!

ΤΑ 2,5 ΔΙΣ ΑΓΓΙΞΑΝ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΞΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ
Τιτλοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών σχεδιάζει η ΔΕΗ !!!


Σχέδιο τιτλοποίησης ληξιπρόθεσμων οφειλών εξετάζει η ΔΕΗ προκειμένου να γεμίσει τα άδεια της ταμεία. Μετά το πρόγραμμα «Προπληρωμένος λογαριασμός» με έκπτωση 6% για όσους προπληρώσουν την αξία λογαριασμών ενός έτους, που εφάρμοσε από τις αρχές του 2017, η ΔΕΗ καταφεύγει σε ένα ιδιαίτερα ακριβό εργαλείο ενίσχυσης της ρευστότητάς της που αντανακλά το οξύ οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει και τον κίνδυνο να μην μπορεί να καλύψει ανελαστικές υποχρεώσεις. Οι ανεξόφλητες οφειλές από λογαριασμούς ρεύματος εξακολουθούν να κινούνται στο αστρονομικό ποσό των 2,5 δισ. (σχεδόν το μισό του τζίρου της), ενώ οι συνολικές υποχρεώσεις της προς τρίτους ξεπερνούν το 1,8 δισ. (τέλος του 2016).

ΑΓΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ: ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΛΒΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ !!!

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ
Σύλληψη ελβετού πράκτορα στην Γερμανία !!!



Ιδιαίτερα ενεργή και πλούσια δράση των ελβετικών μυστικών υπηρεσιών στη Γερμανία αποκαλύπτουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες των Suddeutsche Zeitung, NDR και WDR, οι ελβετικές μυστικές υπηρεσίες NDB διέθεταν έναν πληροφοριοδότη ακόμη και μέσα στο υπουργείο Οικονομικών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας (NRW). Όπως προκύπτει από το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε την περασμένη Παρασκευή σε βάρος του ελβετού πράκτορα Ντάνιελ Μ., ο πληροφοριοδότης είχε την αποστολή να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ενεργούν οι γερμανικές αρχές προκειμένου να αγοράζουν CD από την Ελβετία με στοιχεία γερμανών πολιτών που εμπλέκονται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής.

ΚΥΑ: ΜΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ & ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΔΑΣΗ ΣΕ ΑΓΡΟΥΣ !!!

ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΝ-ΥΠΟΙΚ
Τι ίσχυε και τι ισχύει πλέον με τις τροποποιήσεις !!!


Με 100 δόσεις και με ελάχιστη τα 30 ευρώ, θα μπορούν να αποζημιωθούν οι γεωργικές καλλιέργειες μέσα σε δάση, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν οι Αναπληρωτές Υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης. Με την απόφαση αυτή, η κυβέρνηση επιχειρεί να τρέξει ανεμπόδιστα του δασικούς χάρτες που βραχυκύκλωσαν, από τα προβλήματα που ανέδειξαν οι αναρτήσεις με τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις μέσα σε δάση από τις αρχές του χρόνου.

ΟΙ «ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ» ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ: ΣΤΑ 430.000.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ !!!

Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΤΩΝ ΕΦΕΡΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ
Λαθραίο 1 στα 5 ποτά που καταναλώνονται στην Ελλάδα !!!


Εκτόξευση του λαθρεμπορίου και κατάρρευση των δημόσιων εσόδων έχει φέρει η υψηλή φορολογία στα αλκοολούχα ποτά. Αποτέλεσμα το 1/5 της συνολικής κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών να είναι προϊόν λαθρεμπορίου με κύρια χώρα προέλευσης τη Βουλγαρία που η φορολογία είναι πάνω από τέσσερις φορές χαμηλότερη απ' ότι στην Ελλάδα.

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΤΑ 12,50 ΕΥΡΩ ;;;


Δείτε τα τιμολόγια σε μεγένθυση :

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΝΤΟΥ: ΧΡΥΣΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ !!!

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΑΤΟΥ-ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ, ΜΗΚΟΥΣ 71 ΧΛΜ, ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ 400.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΕ...ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 5.500.000 ΕΥΡΩ/ΧΛΜ Ή 5.500€/ΜΕΤΡΟ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;




Πρόκειται για στελέχη, ορισμένα από τα οποία δεν είχαν υποβάλει δηλώσεις «πόθεν έσχες», παρά το γεγονός ότι είχαν τη σχετική υποχρέωση, ενώ ενίοτε κατέθεταν στα δικαστήρια υπέρ των αετονύχηδων ιδιοκτητών που διεκδίκησαν και έλαβαν προκλητικά υψηλές απαλλοτριώσεις με δικαστικές αποφάσεις. Εξαιτίας των παράλογων διεκδικήσεων για αποζημιώσεις και των πολυετών διενέξεων στα δικαστήρια, το Δημόσιο επιβαρύνθηκε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην περίπτωση των οδικών αξόνων.

ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ
Όσοι θα βρίσκονται ακόμη εδώ θα έχουν αχρηστευθεί επαγγελματικά λόγω της μακροχρόνιας ανεργίας τους, ενώ εκείνοι που σήμερα φεύγουν δεν θα γυρνάνε με τίποτα πίσω !!!  

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Ή ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ;;;


ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ & ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 25ΑΡΗΔΕΣ...ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ 40ΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ
Θα κάνουν κάτι επιτέλους τα πολιτικά κόμματα να κρατήσουν τους Έλληνες στον τόπο τους ή απλά δεν τους καίγεται καρφί ;;;





Αναξιοκρατία, διαφθορά και οικονομική κρίση εκδιώχνουν τους Έλληνες από τη χώρα. Νέοι με λαμπρές σπουδές, αλλά πλέον ολοένα και περισσότεροι 40άρηδες, όπως και παντρεμένοι με παιδιά βλέπουν τη μετανάστευση ως μονόδρομο επιβίωσης. Συνολικά περί τους 500.000 Έλληνες ζουν και εργάζονται σήμερα στο εξωτερικό, πολλοί από τους οποίους μάλιστα αποκλείουν το ενδεχόμενο επιστροφής τους στη χώρα. Τις τεράστιες διαστάσεις που έχει λάβει το φαινόμενο της «διαρροής εγκεφάλων» (brain drain) στην Ελλάδα καταδεικνύουν τα αποτελέσματα της πρωτογενούς έρευνας της ICAP People Solutions η οποία διεξήχθη το 2017 για τρίτη συνεχή χρονιά. Στην έρευνα συμμετείχαν φέτος 1.268 Έλληνες του εξωτερικού (έναντι 853 πέρυσι) εκ των οποίων η πλειονότητα -ποσοστό 68%- είναι έως 35 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και με υψηλή εξειδίκευση (κάτοχοι μεταπτυχιακού ή/και διδακτορικού σε ποσοστό 64%) κυρίως στις Επιστήμες της Πληροφορικής, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 400.000 ΕΥΡΩ !!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ & ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ
Έπειτα από απαίτηση των τραπεζών, γίνονται κανονικά οι πλειστηριασμοί κατοικιών με ποσά επισπευδόμενης απαίτησης άνω των 400.000 ευρώ !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Έπειτα από έξι και πλέον μήνες αποχής από τη διενέργεια πλειστηριασμών, οι συμβολαιογράφοι διαπιστώνουν ότι καμία νομοθετική ρύθμιση ή γενικότερα πρωτοβουλία για λύση δεν έχει αναληφθεί από την ΠολιτείαΘα διεξαχθούν αύριο, Τετάρτη, οι πλειστηριασμοί με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τους ΟΤΑ, κατοικιών για τις οποίες το ύψος της επισπευδόμενης απαίτησης (δηλαδή το ποσό εγγραφής κατάσχεσης) είναι ίσο με ή μεγαλύτερο από 400.000 ευρώ.



ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΠΡΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Η απλοποίηση του νομοθετικού πλαισίου αδειοδότησης εταιρειών διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων (NPLs), με στόχο την άρση των εμποδίων και την αποτελεσματική λειτουργία της δευτερογενούς αγοράς μη εξυπηρετούμενων δανείων, αποτελεί το σημαντικότερο προαπαιτούμενο για τον τραπεζικό τομέα στο πλαίσιο της συμφωνίας.

Η απαίτηση των θεσμών για την αλλαγή του σχετικού νόμου, ο οποίος είχε ψηφιστεί στο τέλος του 2015 ύστερα από παρατεταμένες διαπραγματεύσεις κυβέρνησης - δανειστών, προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης και για την επίλυση της διαφοράς πραγματοποιήθηκε συνάντηση το περασμένο Σάββατο μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης, επιτελείου της Τράπεζας της Ελλάδος με τη συμμετοχή και του διοικητή κ. Γιάννη Στουρνάρα και των εκπροσώπων των θεσμών.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ & ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ !!! ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!


Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ, Ο ΠΑΝΟΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ... ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ !!!


Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΥΠΕΞ !!!

ΠΑΡΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ή ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ
Η μαύρη λίστα με τις ΜΚΟ και τα ποσά που διατέθηκαν από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας !!!


Η μαύρη λίστα με τις ΜΚΟ

Ούτε ένα ούτε δυο αλλά 36 εκατομμύρια ευρώ είναι το ποσό που διατέθηκε από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας προς τις κάθε λογής Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις την περίοδο 2000-2010.

Λεφτά με το τσουβάλι που δόθηκαν κάτω από αδιαφανείς –τις περισσότερες φορές- διαδικασίες προκειμένου να αναδιαρθρωθεί η Βουλή στην Γεωργία, να εγκατασταθεί αγρόκτημα στο Αγροτικό Πανεπιστήμιο των Τιράνων, να επιμορφωθούν εκπρόσωποι των Βαλκανικών χωρών για την Δημοκρατία, να δημιουργηθεί κέντρο ηλεκτρονικης διακυβέρνησης σε Αλβανία, Βοσνία, Ερζεβοβίνη ακόμη και να εκπαιδευτούν εμπειρογνώμονες στο Σουδάν.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ !!!

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΩΡΕΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΗΚ
Σε απίστευτη πρόκληση προχώρησε το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, που καλεί τους μουσουλμάνους της περιοχής να δώσουν χρήματα για την Τουρκική Υπηρεσία Αεροπορίας !!!



Είναι η πρώτη φορά που οι μουσουλμάνοι της Θράκης καλούνται μέσω του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή να δώσουν από το υστέρημά τους για μια κρατική υπηρεσία της Τουρκίας. Ο έρανος μάλιστα έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Προξενείου και αναφέρει:

«Σε αυτό το Ραμαζάνι με την θρησκευτική σας ελεημοσύνη στηρίξτε την Ιπτάμενη Τουρκική Νεολαία… Οι δωρεές σας να κερδίσουν νόημα στην Τουρκική Υπηρεσία Αεροπορίας».

ΒΙΝΤΕΟ: AGB-NIELSEN, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΕΡΤ & ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ !!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ NIELSEN ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Τα ανέκδοτα των μετρήσεων δεν αντισταθμίζονται ούτε με εξώδικα, ούτε με απειλές αγωγών και μηνύσεων !!!

ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΗΝ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Σκληρή απάντηση έδωσε η Ένωση Εισαγγελέων στην τροπολογία που επιχειρούν να περάσουν οι τραπεζίτες, σύμφωνα με την οποία δεν θα τους ασκείται ποινική δίωξη χωρίς την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/05/blog-post_11.html



Κάτι τέτοιο " συνιστά λανθάνουσα υπονόμευση του εισαγγελικού έργου και υποδηλώνει σκέψεις για ευθεία κατάλυση της εισαγγελικής ανεξαρτησίας την οποία σθεναρά προασπίζουμε", τονίζει στην ανακοίνωση της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) για την απόπειρα των τραπεζιτών να νομοθετηθεί η απόλυτη ασυλία τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΕΕ που υπογράφεται από τον πρόεδρο της , εισαγγελέα Εφετών, Δημήτρη Ασπρογέρακα και τον Γενικό Γραμματέα, εισαγγελέα Πρωτοδικών, Παρασκευά Αδάμη, αναφέρει τα εξής:

ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ...ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ !!!


ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΔΕΔ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ !!!

ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ
Λαϊκό προσκύνημα στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών από φορολογούμενους που ζητούν δικαίωση!!!





Φωτιά έχει πιάσει η Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών, αφού χιλιάδες φορολογούμενοι προσφεύγουν μαζικά στην εν λόγω υπηρεσία εσωτερικής επανεξέτασης της Εφορίας και καταγγέλλουν ότι έτυχαν άδικης μεταχείρισης από τον έλεγχο που τους έγινε. Οχι σπάνια, τα στελέχη της ΔΕΔ δικαιώνουν τους ελεγχόμενους, με αποτέλεσμα να σβήνουν πρόστιμα χιλιάδων ή ακόμα και εκατομμυρίων ευρώ που σωρηδόν επέβαλαν οι συνάδελφοί τους.

Ποιο είναι το πραγματικά ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση; Οχι σε ποιους σβήνουν πρόστιμα, αλλά το πότε και γιατί. Και αυτό επειδή, σε αντίθεση με το παρελθόν, ό,τι αποφασίζει η ΔΕΔ, κατά περίπτωση, ισχύει αυτομάτως και για όλους τους άλλους φορολογούμενους! Μάλιστα οι αποφάσεις της δεν κρατιούνται μυστικές, αλλά δημοσιοποιούνται στο σύνολό τους με πλήρες νομικό σκεπτικό και αναλυτικά οικονομικά στοιχεία. Αναρτώνται στο Διαδίκτυο ούτως ώστε να έχει πρόσβαση κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης. Κοινοποιούνται στις ΔΟΥ για να εφαρμόζονται με ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλους τους φορολογούμενους. Και, εντέλει, αφού όλα γίνονται δημόσια, μπορεί οποιοσδήποτε να τις επικαλεστεί -και να κριθούν- στα δικαστήρια!

Πήρε μπροστά…

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; 44.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2016 !!!

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ;;;
Περισσότερα από 44.000.000 ευρώ για διαφημιστική προβολή σε ΜΜΕ έδωσαν οι 4 συστημικές τράπεζες για το 2016 !!!




Το 2016 οι τέσσερις τράπεζες, Alpha Bank, Πειραιώς, Eurobank και Εθνική, έδωσαν για τη διαφημιστική προβολή τους 44.537.648 ευρώ. Η Πειραιώς έδωσε 21.550.310 ευρώ, από τα οποία η Antenna TV AE πήρε 1.244.770 ευρώ, η Εκδόσεις Πρώτο Θέμα Εκδοτική ΑΕ 1.016.590 ευρώ και η Εκδόσεις Έθνος ΑΕ 966.000 ευρώ.

Η Alpha Bank διέθεσε 8.731.258 ευρώ και επιπλέον 789.165 ευρώ για πληρωμές αγγελιοσήμου, 485.457 ευρώ για φόρο τηλεόρασης, 1.382 ευρώ για ειδικό τέλος 0,02% και 1.947 ευρώ για πληρωμές δημοτικού τέλους 2%. Από την Alpha Bank η Antenna TV AE έλαβε 591.545,53 ευρώ, η Alpha Δορυφορική Τηλεόραση ΑΕ 580.771,32 ευρώ και η Εκδόσεις Πρώτο Θέμα Εκδοτική ΑΕ 538.226,44 ευρώ.

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕ ΧΡΕΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ & ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΙΑ
Τουλάχιστον 61 ιδιωτικές κλινικές μπορεί να χρωστούσαν εκατομμύρια ευρώ σε Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία, ωστόσο κατάφεραν τα έτη 2013 και 2014 να λαμβάνουν ακόμη και αυθημερόν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και έτσι από τη μια να λειτουργούν νομίμως και από την άλλη να εισπράττουν νοσήλια για ασθενείς τους από τα Ασφαλιστικά Ταμεία !!!


Τα στοιχεία αυτά έφεραν στο φως έλεγχοι που διενήργησαν επί μήνες σε δεκάδες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές κλινικές επιθεωρητές Υγείας που υπάγονται στην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.

Αυτό που αποκαλύφθηκε είναι ότι παρότι είχαν ανεξόφλητες οφειλές εκατομμυρίων ευρώ ή οφειλές που δεν είχαν υπαχθεί σε ρύθμιση σε Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία πετύχαιναν να είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερες εισπράττοντας ταυτόχρονα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα Ταμεία για νοσήλια ασθενών.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΓΕΥΔ !!!

ΤΑ ΚΕΠ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ & ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ & ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΝΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ΤΟΚΟΥΣ !!!
Στην πράξη τα ΓΕΥΔ λειτουργούν προς όφελος των τραπεζών, αφού προτείνουν στους δανειολήπτες αυτά που τους προτείνουν και οι τραπεζο-υπάλληλοι στα τραπεζικά καταστήματα και, έτσι, το όφελος από τη λειτουργία τους θα το καρπωθούν τελικά οι τράπεζες, που θα εξοικονομήσουν το κόστος της δημιουργίας αντίστοιχων υπηρεσιών, με την πρόσληψη νέου, εξειδικευμένου προσωπικού, με αποτέλεσμα, οι τράπεζες, μετά τις διασώσεις τους, να φορτώσουν στους φορολογούμενους ακόμη και το κόστος της νομοθετικής τους υποχρέωσης για την ενημέρωση των δανειοληπτών που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια και τις κάρτες τους !!! 

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, εγκαινιάζουν σήμερα δύο νέα ΚΕΠ Δανειοληπτών.


ΒΟΜΒΑ !!! ΝΕΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ !!!

ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ
Με τη νέα ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, που θα ψηφιστεί μέχρι την 15/05/2017, οι ποινικές διώξεις κατά τραπεζικών στελεχών για αναδιαρθρώσεις, κουρέματα και διαγραφές δανείων, θα προϋποθέτουν την έγκριση της ΤτΕ, στην οποία πρέπει εφεξής να παραπέμπονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλες οι σχετικές καταγγελίες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/04/bomba.html



Τζάμπα έγινε η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ !!!
Ούτε πολιτικά πρόσωπα παραπέμφθηκαν, ούτε το πόρισμα Καλούδη βγήκε από το αρχείο και, τελικά, θα απαλλαγούν ακόμη και οι τραπεζίτες κατά των οποίων έχουν συνταχθεί κατηγορητήρια και εκκρεμούν εναντίον τους ποινικές δίκες !!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! 
Οι ευεργετικές διατάξεις υπέρ των κατηγορουμένων σε ποινικές δίκες έχουν πάντα αναδρομική ισχύ και άμεση εφαρμογή σε όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις!!!

Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη διαρρεύσει από προσχέδια του νόμου, θα προβλέπεται ότι όσοι από το νόμο ή από δικαιοπραξία έχουν την επιμέλεια ή με οποιοδήποτε τρόπο διαχείριση περιουσίας πιστωτικού ή χρηματοδοτικού ιδρύματος (ολική ή μερική ή μόνο για ορισμένη πράξη), δεν υπέχουν ποινική και αστική ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τις οποίες τέλεσαν για την εξυπηρέτηση της αναδιάρθρωσης ή διαγραφής χρεών κατά τα οριζόμενα στον Πτωχευτικό Κώδικα ή στον νόμο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ή στα άρθρα 2 και 3 Ν. 4354/2015 (νόμος για εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων) ή βάσει διμερούς συμφωνίας μεταξύ πιστωτικού ιδρύματος και οφειλέτη.

Οι προϋποθέσεις :


SSL Certificates