.

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΣΚΑΕΙ ΝΕΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΕΚΔΟΤΗ ;;;

ΔΑΝΕΙΟ 60.000.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΣΟΠΟΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΟΧΕΣ
Ο εκδότης, ο τραπεζίτης, το δάνειο και η εγγύηση που εξαφανίστηκε !!!



Το 2012 ένας γνωστός εκδότης, συνάπτει δανειακή σύμβαση εξήντα εκατομμυρίων ευρώ από συστημική τράπεζα, βάζοντας ως εγγύηση ισόποση κατάθεση που είχε στο υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας στο Λονδίνο.

Ένα χρόνο μετά ο εκδότης ζητάει την αλλαγή της εγγύησης.

Αντί για τα μετρητά που βρίσκονταν στο λογαριασμό του, δίνει εγγύηση μετοχές δημοσιογραφικού συγκροτήματος, ανύπαρκτης αξίας.

Ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων και σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, αναμένεται η άσκηση δίωξης σε βάρος κορυφαίου τραπεζίτη (δεν είναι ο Μιχάλης Σάλας) ο οποίος με την αλλαγή της εγγύησης ζημίωσε την τράπεζα με εξήντα εκατομμύρια ευρώ, αφού το δάνειο δεν πρόκειται να πληρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω τραπεζίτης, το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται ιδεολογικά μεταλλαγμένος και κάνει όλα τα ρουσφέτια που του ζητάνε από την κυβέρνηση, γιατί νομίζει ότι με το κόλπο αυτό θα εξασφαλίσει ιδιότυπη ασυλία.

Βέβαια υπολογίζει χωρίς τους εισαγγελείς, αφού η δίωξη έχει ήδη ασκηθεί και σύντομα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στους ανακριτές.


πηγη: lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates