.

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & 4 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ !!!

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 1.200.000€ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπονται να δικαστούν, ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Υγείας και Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου και άλλα τέσσερα μέλη του ειδικού λογαριασμού του τότε ΠΕΣΥΠ, κατηγορούμενοι για απιστία σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, σε βαθμό κακουργήματος !!!




Η κατηγορία αφορά τη διασπάθιση μεγάλου ποσού, που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ και το οποίο φέρεται να διατέθηκε σε πρόγραμμα τηλεϊατρικής για τα νησιά, του οποίου τα μηχανήματα έμειναν αχρησιμοποίητα και το σύστημα καταστράφηκε, χωρίς ποτέ να λειτουργήσει.

Την όλη υπόθεση είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας, τον Φεβρουάριο του 2004, ο δημοσιογράφος Στρατής Μπαλάσκας, στην εφημερίδα «Εμπρός» της Μυτιλήνης. Έκτοτε, το πρόγραμμα αυτό της τηλεϊατρικής, που ουδέποτε λειτούργησε, αποτέλεσε τέσσερις φορές αντικείμενο ελέγχου. Δύο φορές ερευνήθηκε από το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) του υπουργείου Υγείας, μία φορά από το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και μία φορά από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ: 57ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ !!!

ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Πλήρης αδιαφορία του πολιτικού συστήματος στις χωρίς τέλος μνημονιακές δολοφονίες-αυτοκτονίες !!!



Τέλος στη ζωή του έθεσε ένα 57χρονος άνδρας πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας. Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Σμύρνη, όπου λίγες ώρες νωρίτερα εξελίχθηκε μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία με νεκρούς έναν πατέρα και τα δύο παιδιά του.

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος, ο οποίος ήταν άνεργος, ανέβηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, στην οδό Αιγαίου και έπεσε στο κενό.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΦΕΙΔΩΣ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ
Τραπεζικός τυχοδιωκτισμός με θύματα τους δανειολήπτες !!!



Οι τράπεζες γνωρίζουν ποιοι είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, ας ξεχωρίσουν την ήρα από το στάρι.


Οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται μπροστά σε μια νέα βίαιη κατάσταση «εξυγίανσης» των δανειακών τους χαρτοφυλακίων, υπό την απειλή νέων τεστ αντοχής (stress test). Ανέλαβαν την υποχρέωση να εφαρμόσουν από 1-1-2018 το νέο λογιστικό πρότυπο IFRS9 που εκτιμάται ότι θα οδηγήσει τις τέσσερις συστημικές τράπεζες σε πρόσθετες προβλέψεις 7,6 δισ. ευρώ, με προφανή κατάληξη μια τέταρτη στη σειρά ανακεφαλαιοποίηση. 

Η πίεση που δέχονται οι ελληνικές τράπεζες για τον δραστικό περιορισμό των «κόκκινων» δανείων, αλλά και το ασφυκτικό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει το υφεσιακό καθεστώς λιτότητας, αποδεικνύονται δραματικά μη παραγωγικά και κοινωνικοπολιτικά επικίνδυνα. Οι ρυθμίσεις που προτείνουν οι τράπεζες είναι ανεδαφικές και υποκριτικές.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΙ ΣΟΦΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

NE BIS IN IDEM: ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΙΝΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ !!!

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΔΔΑ
ΣτΕ Β΄ Τμ. 2987/2017.


Ne bis in idem (άρ. 4 παρ. 1 του 7ου Πρωτοκόλλου ΕΣΔΑ) – Πολλαπλό τέλος λαθρεμπορίας – Σχέση μεταξύ της ποινικής και της διοικητικής δίκης (άρ. 150 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και άρ. 5 παρ. 2 ΚΔΔ)

(Α) Έμμεση ερμηνευτική κρίση του Διοικ. Εφετείου ότι, σε υπόθεση επιβολής πολλαπλού τέλους λαθρεμπορίας, όπως η παρούσα, ο κανόνας ne bis in idem της ΕΣΔΑ δεν εφαρμόζεται και, συνεπώς, δεν επηρεάζει την ερμηνεία και την εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 150 (παρ. 1 και 5) του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και 5 (παρ. 2) του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας περί αυτοτέλειας της διοικητικής διαδικασίας και δίκης σε σχέση με την αντίστοιχη ποινική διαδικασία έναντι του ίδιου προσώπου, για την ίδια κατ’ ουσίαν παράβαση

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. ΗΡΘΕ Η 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!

ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
Αποκλειστική, προνομιακή προσφορά W+V & NHS, μόνο για τα μέλη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Χωρίς πάγειο, με το φθηνότερο τιμολόγιο και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς, χρωστάς δεν χρωστάς. Και με την Νο1 ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ NHS, αξίας 95 ευρώ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_4.html


ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!!

ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ
Αλλάζει η διακρατική συμφωνία για την αποφυγή διπλής φορολογίας την οποία είχε υπογράψει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη Βουλγαρία πριν από 23 χρόνια.



Αλλάζει η διακρατική συμφωνία για την αποφυγή διπλής φορολογίας που είχε υπογράψει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη Βουλγαρία το 1994, βάσει της οποίας έγινε φοροαποφυγή που κόστισε δισεκατομμύρια στην ελληνική οικονομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Documento, το υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει το πράσινο φως στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και στον διοικητή της Γιώργο Πιτσιλή να πραγματοποιήσει επαφές με τη βουλγαρική πλευρά θέτοντας το ζήτημα της διπλής φορολογίας των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία. Το αντάλλαγμα που θα δώσει η ελληνική πλευρά; Οπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento, η «καλή μας η κουβέντα» για να εισέλθει η γειτονική χώρα στον ΟΟΣΑ.

Έχει παρατηρηθεί ότι πολλές επιχειρήσεις, ειδικά από τη βόρεια Ελλάδα, έχουν μεταφέρει την έδρα τους στη γειτονική χώρα, αλλά διατηρούν τη δραστηριότητά τους σε ελληνικό έδαφος. Δηλαδή και η όποια παραγωγική μονάδα διαθέτουν παραμένει στην Ελλάδα και το διοικητικό συμβούλιο συγκροτείται εδώ και οι γενικές συνελεύσεις το ίδιο, χωρίς να απαιτείται η μετάβαση μετόχων και μελών του διοικητικού συμβουλίου σε κάποια πόλη της γειτονικής χώρας όπου έχει «μετεγκατασταθεί» η έδρα της επιχείρησης. Σημειωτέον ότι η φορολογία επί των κερδών στη Βουλγαρία διαμορφώνεται μόλις σε 10%, όταν στην Ελλάδα και στα χρόνια των μνημονίων άγγιξε το 29%, χωρίς να υπολογίζεται η προκαταβολή του φόρου για την επόμενη χρονιά.

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ !!!

ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Στο μικροσκόπιο της τρόικας μπαίνει ο εξωδικαστικός συμβιβασμός.




Έλεγχο στις "ώριμες" υποθέσεις του εξωδικαστικού μηχανισμού θα πραγματοποιήσουν οι "θεσμοί" την ερχόμενη Τρίτη.

Η πορεία του εξωδικαστικού μηχανισμού μπαίνει στην ατζέντα των "θεσμών" αμέσως μετά το θέμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που είναι το αντικείμενο των επαφών της Δευτέρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr, οι "θεσμοί" έχουν ζητήσει στοιχεία για την πορεία της πρώτης "φουρνιάς" των υποθέσεων που εντάχθηκαν στον εξωδικαστικό μηχανισμό τον Αύγουστο και οι οποίες έχουν ρυθμιστεί. Πρόκειται για 24 υποθέσεις επιχειρηματικών χρεών, σε όλο το εύρος ύψους οφειλής, οι οποίες αναμένεται να δώσουν στους "θεσμούς" την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα για τη λειτουργικότητα και τα κενά του εξωδικαστικού μηχανισμού στην πράξη.

Από την έναρξη της λειτουργίας του μηχανισμού, στις 3 Αυγούστου, έως τις αρχές Νοεμβρίου, περισσότερες από 10.300 επιχειρήσεις έχουν προσέλθει στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού συμβιβασμού. Από αυτές, 7.791 έχουν προχωρήσει στην καταχώρηση των βασικών στοιχείων της αίτησης, οι 1.579 έχουν επιτυχή συμμόρφωση, ενώ για 1.956 ενδιαφερόμενους η συμμόρφωση με τα κριτήρια επιλεξιμότητας δεν ήταν επιτυχής, κυρίως επειδή πρόκειται για φυσικά πρόσωπα.

ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!! ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΑΣΟΚ+ΝΔ !!!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Μετά τις ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου, τις μηνυτήριες αναφορές και τις αναφορές στην Εισαγγελία ΑΠ, το διαχρονικό και διακομματικό οικονομικό έγκλημα με τα θαλασσοδάνεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν μπορούσε να συνεχίσει να συγκαλύπτεται και, έτσι, νομοτελειακά, η δικογραφία του πορίσματος Καλούδη βγήκε από το αρχείο και οι τραπεζίτες, μαζί με τους πολιτικούς μπατζιμαναίους της δικογραφίας, θα οδηγηθούν τελικά στο εδώλιο !!!



Προς 2 νέες ποινικές διώξεις σε νυν και πρώην στελέχη για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ


Στοχοποιημένοι δηλώνουν τώρα οι τραπεζίτες από την δικαιοσύνη !!! 


Το περιβάλλον στις τράπεζες και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αρχίζει να καθίσταται επικίνδυνα τοξική.  Οι ποινικές διώξεις οι οποίες θα ενταθούν προσεχώς γιατί έρχονται άλλες δύο σε συνδυασμό με τα stress tests έχουν θολώσει την ορατότητα και δημιουργήσει ένα κλίμα υψηλής αβεβαιότητας. 



ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΟΥ ΣΕ FUND ;;; ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Μία νέα πραγματικότητα για τους κόκκινους δανειολήπτες θα δημιουργήσουν οι πωλήσεις μη εξυπηρετούμενων δανείων στις εταιρείες διαχείρισης !!!

Το νέο αυτό δεδομένο για την ελληνική αγορά, καθώς και τα χαμηλά τιμήματα στα οποία θα γίνουν οι πωλήσεις μη εξυπηρετούμενων δανείων, δημιουργούν ανησυχία, αλλά και προσδοκίες στους οφειλέτες που και στις δύο περιπτώσεις κινούνται αυτήν τη στιγμή στα άκρα. Ήδη χιλιάδες είναι οι οφειλέτες με "κόκκινα" δάνεια που έλαβαν επιστολή ότι το δάνειό τους πρόκειται να πωληθεί και χιλιάδες άλλοι θα ακολουθήσουν, καθώς οι πωλήσεις μη εξυπηρετούμενων δανειακών χαρτοφυλακίων θα γενικευθούν από όλες τις τράπεζες. 

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συναλλαγή πώλησης NPLs ολοκληρώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου από τη Eurobank και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του "Κ", 150.000 δανειολήπτες είχαν ενημερωθεί με επιστολή από την τράπεζα τον Ιούνιο ότι το δάνειό τους επρόκειτο να πωληθεί.

Τι θα φέρουν τα νέα δεδομένα και η είσοδος των funds στις δανειακές συμβάσεις; Το "Κ" σκιαγραφεί το νέο τοπίο, απαντώντας στα ερωτήματα που προβληματίζουν τους οφειλέτες δανειολήπτες.

1. Τι αλλάζει όταν ένα fund ή η τράπεζα με ενημερώνουν ότι το δάνειό μου πουλήθηκε;

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΟΥΛΑΕΙ 2 ΠΑΚΕΤΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΗΛ.ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Εθνική: Πουλάει κόκκινα δάνεια, θα παρεμβαίνει σε πλειστηριασμούς

Η πώληση δύο πακέτων κόκκινων δανείων και η εκποίηση υποθηκευμένων ακινήτων μεγάλης αξίας μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα είναι οι επόμενες κινήσεις της Εθνικής, στην προσπάθεια μείωσης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων της. Ο σχεδιασμός γνωστοποιήθηκε κατά τη χθεσινή παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων 9μήνου της τράπεζαςσε αναλυτές.

Η πώληση των δανείων θα γίνει μέχρι τον Απρίλιο, πριν ολοκληρωθούν τα stress tests της ΕΚΤ.



ΤΕΛΟΣ Η EUROBANK ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ !!!

ΕΞΩΘΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ...
Σε συμφωνία με την Banca Transilvania για την πώληση των μετοχών που κατέχει στις εταιρείες Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. και ERB Leasing IFN S.A. κατέληξε ο Όμιλος Eurobank.




Ο κ. Σταύρος Ιωάννου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, σχολίασε σχετικά: «Με την αποεπένδυση από τις θυγατρικές της στη Ρουμανία, η Eurobank εκπληρώνει πλήρως τη σχετική δέσμευσή της για τη μείωση του ενεργητικού της στο εξωτερικό, στο πλαίσιο του σχεδίου αναδιάρθρωσης, όπως αυτό έχει συμφωνηθεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσα από μια συναλλαγή κεφαλαιακά θετική για την Τράπεζα. Θεωρώ πως αυτή η συναλλαγή με έναν τόσο αξιόπιστο εταίρο όπως η Banca Transilvania, είναι προς το συμφέρον των πελατών, καταθετών και υπαλλήλων των ρουμάνικων θυγατρικών μας. Εφεξής η Eurobank θα επικεντρωθεί και θα αναπτυχθεί περαιτέρω στις βασικές αγορές της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μας στις Ρουμανικές θυγατρικές μας για τη στενή και γόνιμη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τα στελέχη της BT για αυτό το επιτυχές αποτέλεσμα».

«ΜΑΪΜΟΥ» ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ !!!

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...
Σκανδαλώδεις πρακτικές συνδικαλιστών !!!




Απίστευτα φαινόμενα διαδραματίζονται στη ΓΣΕΕ πλήττοντας το όποιο κύρος έχει απομείνει στο συνδικαλιστικό φορέα εκπροσώπησης των εργαζομένων στην χώρα. 

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες στη διοίκηση της Ομοσπονδίας μετ
έχουν συνταξιούχοι που έχουν εκλεγεί ως εργαζόμενοι μετερχόμενοι απίστευτα τρικ και έχουν εξασφαλίσει παχυλότατες απολαβές από συμμετοχές σε συμβούλια, επιτροπές και ινστιτούτα της Ομοσπονδίας. 


BLACK FRIDAY: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%...ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ !!!

ΕΠΙΚΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΩ...ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Ευτυχώς που ως λαός δεν έχουμε χάσει ακόμα το χιούμορ μας.




Παρά την κρίση η Black Friday έχει προκαλέσει παροξυσμό, με εκατοντάδες καταναλωτές να σχηματίζουν ουρές έξω από καταστήματα προκειμένου να προλάβουν τις προσφορές. 


Στην Κρήτη ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών, όπως αναφέρει το cretalive.gr αποφάσισε να τρολάρει την ημέρα κάνοντας εκπτώσεις στις... κηδείες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ !!!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Μια νέα απάτη επιτήδειων που προσπαθούν να αλιεύσουν προσωπικά δεδομένα ανυποψίαστων πολιτών μέσω διαδικτύου, αποκαλύπτει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.



Οπως ενημερώνει τους πολίτες-χρήστες του διαδικτύου, η προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησης και αλίευσης προσωπικών τους δεδομένων, γίνεται μέσω απατηλών-παραπλανητικών διαφημιστικών μηνυμάτων.

Συγκεκριμένα, υπογραμμίζεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα διακινούνται απατηλά - παραπλανητικά διαφημιστικά μηνύματα σε διαδικτυακή εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων. Στα μηνύματα αυτά προτρέπονται οι χρήστες να ακολουθήσουν διαδικτυακούς συνδέσμους, προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις για να κερδίσουν δήθεν δωροεπιταγή, προερχόμενη από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων – σουπερμάρκετ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/11/2017: ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΝΕΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ: ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ & ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Κορυφαία απόφαση που κρίνει ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Ν 128/1975 στον Δανειολήπτη και δέχεται την έλλειψη αποδεικτικότητας με έγγραφα της απαίτησης της τράπεζας !!!

Θερμά συγχαρητήρια στους Δικηγόρους της Επιστημονικής μας Ομάδας ΤΖΕΝΗ ΣΤΑΜΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, για τη νέα αυτή, εξαιρετική δικαστική απόφαση !!!
Περισσότερες αποφάσεις ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_3.html


Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη λύση για την προστασία της περιουσίας του δανειολήπτη από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!



11,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




«Φορτώνονται» άμεσα 15.000 ακίνητα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Το ποσό των 11,5 δισ. ευρώ πρέπει να ανακτήσουν οι τράπεζες μέχρι το τέλος του 2019 από τους πλειστηριασμούς ακινήτων. Αυτή είναι η δέσμευση τους απέναντι στον SSM.
Μέσα στο 2018, μάλιστα, θα «φορτώσουν» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 15.000 ακίνητα, εμπορικά και οικιστικά.
Στόχος τους είναι να βγαίνουν τελικά στο ηλεκτρονικό σφυρί πάνω κάτω 800 ακίνητα το μήνα, καθώς για κάποια θα γίνουν ανακοπές και τα προγράμματα πλειστηριασμού θα ανακοπούν.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΩΝ 3.200.000 ΜΑΡΚΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ !!!

ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Σύμφωνα με το 2190/2017 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών στο σκαμνί θα κάτσουν ο Ανδρέας Μαρτίνης, η σύζυγος τους Γεωργία και ο Δημήτρης Κάμπης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα !!!






Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος θα δικαστεί ο Ανδρέας Μαρτίνης. Με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών παραπέμπει σε δίκη τον πρώην πρόεδρο του Ερρίκος Ντυνάν, τη σύζυγό του και έναν επιχειρηματία για μίζα 3,2 εκ. μάρκων από τη γερμανική εταιρία Hospitalia International, προκειμένου το νοσοκομείο να προμηθευτεί υπερκοστολογημένο εξοπλισμό.

Είναι η υπόθεση που είχε οδηγήσει στη σύλληψη του 75χρονου Ανδρέα Μαρτίνη και της 67χρονης συζύγου του, Γεωργίας, το Μάιο του 2016.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; 14 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΤΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ NOOR1 !!!

ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΦΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 
Περίεργα «κωλύματα» για το «Noor 1» !!!




Ηταν Αύγουστος του 2016, όταν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά σφράγιζε με την απόφασή του την πολύκροτη υπόθεση του ναρκοπλοίου «Noor 1» με τη μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που βρέθηκε ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Δεκατέσσερις μήνες μετά την ολοκλήρωση της δίκης σε πρώτο βαθμό και ακόμα εκκρεμεί η καθαρογραφή της απόφασης, γεγονός που «δένει» τα χέρια της Δικαιοσύνης προκειμένου να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της.

Η καθυστέρηση αυτή προκαλεί τουλάχιστον αίσθηση, αλλά και πολλά ερωτήματα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, αλλά κυρίως γιατί πρόκειται για μια απόφαση που είχε αμφισβητηθεί έντονα από τον νομικό κόσμο, καθώς χαρακτηριζόταν, ούτε λίγο ούτε πολύ, «νομικά έωλη». Αν και η έφεση υπέρ του νόμου, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και παραμένει το πιο πιθανό ενδεχόμενο, «μπλοκάρεται» πλέον ξεκάθαρα από το γεγονός ότι η πρωτόδικη απόφαση δεν έχει πάρει την επίσημη μορφή της.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΩΝ 36 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ...
Σχεδόν 20 χρόνια μετά και ακόμα δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη για το πάρτι του Χρηματιστηρίου !!!



Το δρόμο της ενοχής και της καταδίκης δείχνει, 18 χρόνια μετά, το σκάνδαλο με τις μετοχές φούσκες του Χρηματιστηρίου και αφού προηγήθηκε μια πλήρης αθώωση, η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνά Θεοδωροπούλου, στους 36 που έχουν απομείνει στο εδώλιο καθώς έξι από τους αρχικά 42 κατηγορούμενους έχουν ήδη αποβιώσει.

Η υπόθεση που προκάλεσε αναταράξεις στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου επί σειρά ετών, αποτελεί πιθανόν το χειρότερο παράδειγμα δικαστικής διερεύνησης των τελευταίων δεκαετιών αφού πέρασε από 40 κύματα με καταγγελίες και καταδίκες ακόμα και για μη σύννομους χειρισμούς από δικαστικούς λειτουργούς αφού την πρώτη έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε το 2000 η τότε ανακρίτρια Κων/να Μπουρμπούλια.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ: ΓΙΑ 1.400 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 12,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Με πωλήσεις δανείων απαντούν οι τράπεζες στα επερχόμενα stress test

Δάνεια ύψους 12,5 δισ. ευρώ δρομολογούν προς πώληση την προσεχή διετία οι τέσσερις συστημικές τράπεζες, παίρνοντας η μία μετά την άλλη τη σκυτάλη των πωλήσεων. Οι κινήσεις αναμένεται να κορυφωθούν το πρώτο τρίμηνο του 2018 και να τρέξουν παράλληλα με τα stress test της ΕΚΤ, με στόχο την αποφυγή πρόσθετων προβλέψεων και κεφαλαιακών αναγκών.


«Έκλειψη» το πακέτο ύψους 1,5 δις ευρώ που μεταβίβασε πρόσφατα η Eurobank, «Venus» το πακέτο ύψους 2,5 δις ευρώ που βγάζει προς πώληση η Alpha Bank, «Arktos» και «Amoeba» τα δύο πακέτα συνολικού ύψους που 3 δις ευρώ της τράπεζας Πειραιώς, ενώ την πώληση δύο επίσης πακέτων συνολικού εκτιμώμενου ύψους 3 δισ. ευρώ δρομολογεί η Εθνική τράπεζα.


ΤΡΙΠΛΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ !!!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 1.000.000€
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:





Ιδιαιτέρως χρήσιμα τόσο για τη Βουλή όσο και για την κοινή γνώμη είναι τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τις λίστες για λαθρεμπόριο και φοροδιαφυγή που βγήκαν στην δημοσιότητα.

Μέσα στα ονόματα των εταιριών που δημοσιεύονται, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) έχουν κάνει τελωνειακή παράβαση και μάλιστα 3 φορές μέσα σε 2,5 μήνες.

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ !!!

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΕΝΓΚΕΝ ΧΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ...
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:






Κλιμάκιο Ελλήνων αστυνομικών θα μεταβεί στη Γερμανία την επόμενη εβδομάδα για τη διενέργεια ελέγχων στα αεροδρόμια της Γερμανίας.

Οι Έλληνες αστυνομικοί, με εκπαίδευση στους επιβατικούς ελέγχους, θα έχουν το ρόλο του επόπτη στα αεροδρόμια, προκειμένου να εξασφαλίζεται ο προβλεπόμενος έλεγχος των επιβατών που φτάνουν στα γερμανικά αεροδρόμια από την Ελλάδα.

Το θέμα ανέκυψε ύστερα από τη θέση των γερμανικών Αρχών ότι στα ελληνικά αεροδρόμια οι έλεγχοι είναι ανεπαρκείς με αποτέλεσμα οι επιβάτες που φτάνουν στη Γερμανία από τη χώρα μας να υποβάλλονται σε πρόσθετους εξονυχιστικούς ελέγχους στα γερμανικά αεροδρόμια. Άτυπα δηλαδή οι Έλληνες επιβάτες υποβιβάστηκαν στη τρίτη κατηγορία του χώρου Σένγκεν

Η ΕΚΤ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
«Εμπιστευτικότητα» επικαλείται η ΕΚΤ και αρνείται να δώσει πρόσβαση στα αρχεία...


Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο (European Court of Auditors) επιμένει ότι διατηρεί το δικαίωμα να εξετάσει τον ρόλο που διαδραμάτισε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στα ελληνικά προγράμματα διάσωσης, βάσει της Συνθήκης της Λισαβόνας και ενός ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ συνεχίζει να αναζητά τρόπους πρόσβασης στα έγγραφα που η ΕΚΤ αρνήθηκε να παραδώσει.

Ειδικότερα, το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο (ΕΕΣ) ανέφερε στη EURACTIV, σύμφωνα με ρεπορτάζ που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι οι ελεγκτές της ΕΕ έχουν εξουσιοδοτηθεί να ελέγχουν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα της ΕΚΤ, σύμφωνα με τη Συνθήκη για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το καταστατικό του Ευρωπαϊκού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών και της ΕΚΤ.

«Προς το παρόν εξετάζουμε τις επόμενες επιλογές που υπάρχουν προκειμένου να αποκτήσουμε πρόσβαση στα αρχεία που είναι απαραίτητα για την έρευνά μας», ανέφεραν οι ελεγκτές.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ 6 ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΒΖ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ 6 ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΒΖ
Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπονται πρώην στελέχη της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), κατηγορούμενα για σωρεία διαχειριστικών και οικονομικών ατασθαλιών κατά την περίοδο 2007-2015 !!!



Πρόκειται για έξι πρόσωπα, μεταξύ αυτών τρεις πρόεδροι, ένας αντιπρόεδρος και δύο διευθυντές το επίμαχο διάστημα, που, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας. Όπως περιγράφεται στο βούλευμα, η οικονομική ζημιά που προκλήθηκε στην περιουσία της βορειοελλαδίτικης επιχείρησης ανέρχεται σε 50 εκατ. ευρώ.

Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου παραπέμπονται ακόμη έξι άτομα, που -κατά περίπτωση- υπήρξαν πρόεδροι, αντιπρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι τριών συνεργαζομένων εταιρειών (πελατών της ΕΒΖ). Για ένα ακόμη πρόσωπο που περιλαμβανόταν στη δικογραφία δεν προέκυψαν τελικά ποινικές ευθύνες και απηλλάγη με το ίδιο βούλευμα.

ΒΟΜΒΑ: ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ !!!

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπ.Λάππας στο ηχητικό με τις συνομιλίες του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ(για τον οποίον αποφασίστηκε η βίαιη προσαγωγή του στην Εξεταστική) με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Άδωνι Γεωργιάδη,  εκτός των «διαπραγματεύσεων» για ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, γίνεται αναφορά για βαλίτσες με μαύρο χρήμα...


Ο διευθυντής του γραφείου του Άδωνι Γεωργιάδη διαπραγματευόταν ποιος υπουργός θα προσλάβει, πόσους και ποιους, με τον διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Παπαδημητρίου, στις ηχογραφημένες συνομιλίες που κατέθεσε στην Εξεταστική για την Υγεία ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, όπως είπε το μέλος της Σπύρος Λάππας στο «Κόκκινο» στον Στάθη Σχινά.

Διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή Παπαδημητρίου ο οποίος φέρεται να ομολογεί ότι πρέπει να γίνουν οι προσλήψεις γιατί έρχονται εκλογές «και άλλα φοβερά, για βαλίτσες με μαύρο χρήμα κτλ», τόνισε ο κ. Λάππας.

Μετά από δικαιολογίες, κόλπα και υπεκφυγές, μία γραμμή Μαζινό απέναντι στην Επιτροπή, τελικά διατάξαμε την βίαιη προσαγωγή του για την επόμενη Τρίτη το μεσημέρι, είπε ο κ. Λάππας.

ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ: ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Βρυξέλλες: Υπάρχουν νομικά και λειτουργικά κενά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στην Ελλάδα

Υπάρχουν νομικά και λειτουργικά κενά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στην Ελλάδα αναφέρει πηγή στις Βρυξέλλες που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στο πλαίσιο των θεσμών. 

Να σημειωθεί ότι με βάση ελληνικές τραπεζικές πηγές με την έλευση των θεσμών την ερχόμενη εβδομάδα θα εξεταστεί σε προτεραιότητα το θέμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 

ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ
Στα 10.000.000€ υπολογίζεται η φοροδιαφυγή !!!




Έρευνα πραγματοποιούν οι ιταλικές αρχές ενάντια στον κορυφαίο πετρελαϊκό όμιλο για πιθανή φοροδιαφυγή, το ύψος της οποίας τοποθετείται στα 10 εκατ. ευρώ. 

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ & ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΙΣ 2.158 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ;;;
Αντιθέτως στην λίστα λαθρεμπορίου με τις 44 υποθέσεις δίνονται κανονικά στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι ΑΦΜ των επιχειρήσεων και φορολογούμενων που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο !!!



Αναρτήθηκαν στη δημόσια στην ιστοσελίδα της Βουλής οι πέντε λίστες φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου που συνοδεύουν τον προϋπολογισμό του 2018, με κραυγαλέες υποθέσεις φοροδιαφυγής, πληθώρα εικονικών τιμολογίων και λουκέτων καθώς και για υποθέσεις λαθρεμπορίου εκατομμυρίων ευρώ, κυρίως στον τομέα των καπνικών και των καυσίμων.

Οι τέσσερις από αυτές αφορούν 2.158 υποθέσεις φοροδιαφυγής χωρίς όμως να αποκαλύπτονται ονόματα, ΑΦΜ, διευθύνσεις και άλλα στοιχεία όσων κατηγορούνται ότι διέπραξαν φορολογικές παραβάσεις. Η πέμπτη λίστα αφορά 44 υποθέσεις λαθρεμπορίου για τις οποίες δίνονται στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι ΑΦΜ των επιχειρήσεων και φορολογούμενων που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο. Όλες οι υποθέσεις είναι παλιές αλλά οι φόροι και τα πρόστιμα βεβαιώθηκαν το 2016. Στις υποθέσεις φοροδιαφυγής οι ελεγκτές επέβαλαν συνολικά 2,5 δις. ευρώ και για αυτές του λαθρεμπορίου πάνω από 350 εκατ. ευρώ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ PARADISE PAPERS Η OFFSHORE ΤΗΣ EUROBANK ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ ;;;


                                                                               Καταγγέλλει ο Πάνος Λελιάτσος

ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ PARADISE PAPERS ΤΗΝ OFFSHORE THΣ EUROBANK ΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΙΑ ;;;
Τις τελευταίες μέρες όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με τα περιβόητα paradise papers και δίνουν στην δημοσιότητα ονόματα Ελλήνων επιχειρηματιών που είχανε επιχειρήσεις σε φορολογικούς παραδείσους..Ενα από τα ονόματα που παίζουν ήταν και αυτό του διεθύνοντα συμβούλου της EUROBANK κυρίου Φωκίωνα καραβία ο οποίος εμπλέκεται σε εταιρεία ιπποδρομιακών στοιχημάτων..Στην εν λόγω όμως λίστα δεν αναφέρει κανείς τις offshore εταιρείες που έχουν οι ίδιοι οι τραπεζίτες και τα μαγαζιά τους και δεν έχει ανακαλύψει ποτέ κανείς πως ο εν λόγω κύριος ήταν και πρόεδρος της EFG CAYMAN με έδρα τα περιβόητα αυτά εξωτικά νησιά;;; κανείς από αυτούς τους ερευνητές δεν ανακάλυψε τις εκατοντάδες εταιρείες που έχει στίσει η τραπεζική μαφία για να ξεπλένει το μαύρο χρήμα;;; Δείτε λοιπόν ακόμη μια εταιρεία που συμμετείχε ο εν λόγω κύριος ο οποίος με τις ευλογίες της πρώτης φοράς αριστεράς ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου στη EUROBANK.





ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ SWAP !!!

Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
Ενημέρωση προς ομολογιούχους Ελληνικού Δημοσίου σχετικά με την επικείμενη ανταλλαγή (SWAP) της υφιστάμενης σειράς ΟΕΔ (2023-2042) με τα νέα ΟΕΔ λήξεως 2023, 2028, 2033, 2037, 2042.



Απευθυνόμαστε κατ'αρχήν στους εντολείς μας και κατ'επέκταση σε όλους του Έλληνες - Φυσικά Πρόσωπα Ομολογιούχους ελληνικού Δημοσίου (Ο.Ε.Δ.), αλλά και σε όλες τις λοιπές "υποκατηγορίες" ζημιωθέντων νομικών προσώπων, εταιρειών - παρόχων υγείας, απολυμένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας αλλά και όσων άλλων υπέστησαν ζημία κατά την ανταλλαγή των ΟΕΔ μέσω της "οικειοθελούς" συμμετοχής τους στο PSI τον Μάρτιο του 2012: 

Α. Αναφορικά με το νομικό σκέλος της προτεινόμενης ανταλλαγής:

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΥΠΟΘΕΤΑ NOVARTIS !!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ !!!

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ BLACK FRIDAY !!! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ Η 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ;;;

Καταγγέλλει ο Πάνος Λελιάτσος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ !!!
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΑΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ..ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ...ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ;;;


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

Η ALPHA BANK ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ !!!

Καταγγέλλει ο Γιάννης Κυριακόπουλος


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΨΥΧΑΡΗΣ & 10 ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ALPHA BANK ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 57.000.000€ !!!

ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ALPHA BANK ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/08/alpha-bank.html




Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων πρόκειται να καθίσει ο πρώην εκδότης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Σταύρος Ψυχάρης και δέκα στελέχη της Alpha Bank για την υπόθεση δανείου ύψους, περίπου, 57 εκατ. ευρώ το οποίο είχε λάβει από την Alpha Bank, προκειμένου να αγοράσει μετοχές του ΔΟΛ.


ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΑΠΘ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ !!!

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 200 Τ.Μ. ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΜΟΛΙΣ 200€ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ
Ο εισαγγελέας Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Ζήσης, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαχείριση πολυτελών διαμερισμάτων που περιήλθαν στην κατοχή του ΑΠΘ μέσω κληροδοτήματος, με αφορμή την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς.



Πρόκειται για τέσσερα οροφοδιαμερίσματα, 200 τμ το καθένα, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης, τα οποία κληροδότησε στο πανεπιστήμιο ο Δημήτρης Τσιακμακόπουλος.

Όπως επισημαίνεται στη μηνυτήρια αναφορά αναφορά, την οποία υπέβαλλε ιδιοκτήτης άλλου διαμερίσματος που βρίσκεται στην ίδια οικοδομή με τα κληροδοτήματα, κατόπιν πρόσκλησης ενδιαφέροντος η Σύγκλητος του ΑΠΘ αποδέχθηκε πρόταση της Επιτροπής Διαχείρισης Κληροδοτημάτων του ιδρύματος, να αξιοποιηθούν τα συγκεκριμένα διαμερίσματα μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης διάρκειας 35 ετών, ενώ στη συνέχεια το έργο κατακυρώθηκε σε ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την οποία και υπογράφηκε σύμβαση.

ΟΡΓΙΟ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !!!

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Απευθείας αναθέσεις,ατασθαλίες και κακοδιαχείριση εντόπισαν οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης στο Ινστιτούτο Διά Βίου Μάθησης !!!


Την ώρα που τα προβλήματα στη στέγαση και τη σίτιση των φοιτητών αυξάνονται μέρα με τη μέρα, μια έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, που στάλθηκε την περασμένη εβδομάδα στο υπουργείο Παιδείας, φαίνεται ότι εντοπίζει σοβαρές ενδείξεις διοικητικής και οικονομικής κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης στο Ινστιτούτο Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

Ειδικότερα, η πολυσέλιδη έκθεση των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης που έφτασε στο γραφείο του υπουργού Παιδείας φέρεται ότι εντοπίζει μη σύννομες διαδικασίες προμήθειας υψηλών κονδυλίων ειδών τροφοδοσίας -με απευθείας αναθέσεις, καθυστέρηση εκκίνησης των προβλεπόμενων από την κείμενη διαδικασία διαγωνιστικών διαδικασιών για την ανάθεση υπηρεσιών σε εστίες, την πλημμεληματική άσκηση εποπτικού ελέγχου επί των εστιών και κατά συνέπεια την παρακολούθηση των δαπανών σίτισης και για αυτόν τον λόγο ζητά από το υπουργείο Παιδείας να προβεί στις νόμιμες ενέργειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκθεση διαβιβάστηκε στον εποπτεύοντα του ΣΕΕΔΔ εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών.

ΒΑΡΥΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ 2018 ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΧ !!!

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
Νέα αυξημένα έσοδα από τα Τέλη Κυκλοφορίας αλλά και από το Τέλος Ταξινόμησης προβλέπει ο Προϋπολογισμός 2018 που κατατέθηκε στη Βουλή.




Μάλιστα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οικονομικού επιτελείου τα Τέλη Κυκλοφορίας το 2017 ανέρχονται σε 1,168 δισ. ευρώ ενώ για το 2018 εκτιμάται ότι θα αυξηθούν κατά 19 εκατ. ευρώ και θα ανέλθουν σε 1,187 δισ. ευρώ.

Πάντως το ενδιαφέρον στα Τέλη Κυκλοφορίας έχει να κάνει με τα έσοδα που καταγράφονται στο 2016 τα οποία ανέρχονται σε 1,114 δισ. ευρώ, τα αντίστοιχα έσοδα το 2017 υπολογίζονται σε 1,168 δισ. ευρώ και το 2018 σε 1,187 δισ. ευρώ. Δηλαδή κάθε χρόνο τα έσοδα από τα Τέλη Κυκλοφορίας μέσα σε δύο χρόνια αυξήθηκαν κατά 73 εκατ. ευρώ!

Ωστόσο στον Προϋπολογισμό του 2017 τα έσοδα από τα Τέλη Κυκλοφορίας ανέρχονταν σε 1,105 δισ. ευρώ έναντι 1,091 δισ. ευρώ το 2016, δηλαδή η αύξηση που καταγράφεται υπολογίζονταν σε 14 εκατ. ευρώ.


Φέτος μάλλον άλλαξαν και τα έσοδα από τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2016 καθώς από 1,091 δισ. ευρώ εμφανίζονται να έχουν αυξηθεί σε 1,114 δισ. ευρώ. Δηλαδή εμφανίζονται αυξημένα κατά 23 εκατ. ευρώ!

ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
Εάν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη το πρωί δεν προσέλθει οικειοθελώς στη Βουλή, θα τον περιμένει περιπολικό προκειμένου να τον προσαγάγει βιαίως.



Συγκεκριμένα, η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα θέματα της Υγείας αποφάσισε σήμερα τη βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρου Παπαδημητρίου. Η απόφαση ελήφθη μετά την άρνηση επί τρεις φορές του κ. Παπαδημητρίου να προσέλθει στην επιτροπή επικαλούμενος θέματα υγείας του.

ΚΙΝΑ: ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 11ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ IPHONE X !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ FT
Η Foxconn, που -μεταξύ άλλων συσκευών- συναρμολογεί το iPhone X της Apple στην Κίνα, χρησιμοποιεί στα εργοστάσιά της και μαθητές που δουλεύουν παράνομες υπερωρίες, έως 11 ώρες, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη παγκόσμια ζήτηση για το νέο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο της αμερικανικής εταιρείας.



Το θέμα ήλθε στο φως, ύστερα από καταγγελίες που έκαναν έξι μαθητές ηλικίας 17 έως 19 ετών στη βρετανική εφημερίδα «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς». Όπως είπαν, στο πλαίσιο απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, υποχρεώθηκαν παρά τη θέλησή τους να εργάζονται κάθε μέρα 11ωρα στο εργοστάσιο συναρμολόγησης, κάτι που απαγορεύεται από την κινεζική νομοθεσία.

Η Apple και η Foxconn δήλωσαν ότι οι μαθητές εργάσθηκαν εθελοντικά και αμείφθηκαν, ενώ για τις υπερωρίες παραδέχθηκαν ότι δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει. Οι μαθητές ανέφεραν ότι υποχρεώθηκαν να εργασθούν επί τρίμηνο και μάλιστα υπερωριακά, επειδή, όπως τους ειπώθηκε, αυτό ήταν αναγκαίο για να αποφοιτήσουν από το σχολείο της επαγγελματικής εκπαίδευσής τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ: ΠΩΣ ΔΗΜΟΙ & ΦΟΡΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ
Στους επτά μήνες εφαρμογής της διάταξης που επιβάλλει ηλεκτρονικές κληρώσεις για την απευθείας ανάθεση έργων ύψους μέχρι 20.000 ευρώ έχουν γίνει λιγότερες από 50 κληρώσεις !!!



Παρά τις σαφείς προβλέψεις της νομοθεσίας, σύμφωνα με τις οποίες για όλα τα έργα με αξία (χωρίς ΦΠΑ) ίση ή μικρότερη των 20.000 ευρώ πρέπει να γίνεται κλήρωση από τις κρατικές υπηρεσίες, επτά μήνες μετά την εφαρμογή του σχετικού άρθρου του νόμου 4412/2016, έχουν γίνει λιγότερες από 50 σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Αν και πλήθος εργοληπτών έσπευσαν να εγγραφούν στις σχετικές λίστες, όπως προβλέπει η νομοθεσία, ώστε να συμμετέχουν στις ηλεκτρονικές κληρώσεις, δήμοι και άλλοι κρατικοί φορείς συνεχίζουν τη γνωστή φάμπρικα των απευθείας αναθέσεων σε γνωστούς και φίλους.

Τις συνεχείς παρακάμψεις της νομοθεσίας, με διάφορα προσχήματα και νομικά τεχνάσματα, επισημαίνει, σε επιστολή του, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του εργοληπτικού συνδέσμου ΣΑΤΕ Δημ. Μανδρούκας. Ο κ. Μανδρούκας, ο οποίος εκπροσωπεί στο Δ.Σ. του ΣΑΤΕ τις μικρότερες επιχειρήσεις του κατασκευαστικού κλάδου, υποστηρίζει πως οι αρμόδιοι αποφεύγουν τις κληρώσεις, «αναφερόμενοι διαρκώς σε "ανεξήγητα" εμπόδια και δυσκολίες που θα προκύπτουν από αναθέσεις σε εργοληπτικές επιχειρήσεις εκτός νομού -ποτέ εξάλλου δεν ίσχυσε η εντοπιότητα για την κατασκευή δημόσιου έργου».

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ: 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ !!!

ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ...
Θα μπορούσε κάποιος από τους βουλευτές που ψηφίσαν τις περικοπές αυτές, να ζήσει όπως 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχοι με εισόδημα 4.500 ευρώ τον χρόνο ;;;




Τραγική χαρακτηρίζει την κατάσταση των συνταξιούχων ο πρόεδρος του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων(ΕΝΔΙΣΥ) Νίκος Χατζόπουλος, ο οποίος αποκαλύπτει ότι οι οκτώ στους δέκα συνταξιούχους έχουν φθάσει στο στάδιο της εξαθλίωσης. Δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τα φάρμακά τους, ενώ δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν ούτε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού και το τηλέφωνο.

Ο κ. Χατζόπουλος εκτιμά ότι υπάρχει κίνδυνος να περικοπεί ολόκληρη η προσωπική διαφορά από τις καταβαλλόμενες συντάξεις το 2019 .Παράλληλα επισημαίνει ότι τα ποσά που θα επιστραφούν αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό των άγριων περικοπών στους συνταξιούχους οι οποίοι έχασαν λόγω των συνολικών μνημονιακών περικοπών έως και το 70% των εισοδημάτων τους.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ 945.000 ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ !!!

ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ+ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
Τουλάχιστον 1.900 κατασχέσεις λογαριασμών κάθε ημέρα !!!


Σφίγγει ημέρα με την ημέρα η θηλιά για όσους χρωστούν στην Εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς οι κατασχέσεις λογαριασμών κλιμακώνονται. Καθημερινά κατάσχονται 2,2 εκατ. ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς φορολογουμένων, εργοδοτών και επαγγελματιών που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στα υπέρογκα βάρη που έχουν επωμιστεί με τα διαδοχικά "χαράτσια" που τροφοδότησαν και φέτος τα υπερπλεονάσματα για τα οποία πανηγυρίζει η κυβέρνηση.

Υπολογίζεται ότι κάθε ημέρα ο εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα για τουλάχιστον 1.900 οφειλέτες, που αντιλαμβάνονται ότι άδειασε ο λογαριασμός τους λόγω κατασχέσεων. Και η συνέχεια είναι ακόμα χειρότερη: έχουν δρομολογηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, 945.000 ειδοποιητήρια.

ΚΟΥΡΕΜΑ 40% ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ «ΒΟΗΘΗΘΕΙ» Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ !!!

ΚΟΥΡΕΜΑ 40% ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...
Φαίνεται ότι τα έσοδα των 850.000.000€ και τα μερίσματα άνω των 500.000.000€ που εισέπραξε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια δεν ήταν αρκετά για να πληρωθούν οι οφειλές 44.000.000€ προς το Δημόσιο+Ασφαλιστικά Ταμεία και των 10.000.000€ προς την Τράπεζα Πειραιώς...
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:





Κούρεμα 40% των χρεών της Club Hotel Casino Loutraki προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία ενέκρινε σύμφωνα με πληροφορίες του Mononews, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λουτρακίου, κάνοντας δεκτή την αίτηση ρύθμισης των χρεών της εταιρείας, που είχε καταθέσει η κοινοπραξία σε συνεργασία με το δήμο και την τράπεζα Πειραιώς.

ΤΡΙΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

13-14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
48 ακίνητα από όλη την Ελλάδα(διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα μέχρι και οικόπεδα) βγαίνουν στο σφυρί μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας από την Τράπεζα Πειραιώς !!!




Στην τρίτη ηλεκτρονική δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων της, προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2017 μέσω του properties4sale.gr, του ειδικού διαδικτυακού της ιστότοπου.

Μέσω της νέας δημοπρασίας θα διατεθούν 48 ακίνητα από όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν διαμερίσματα, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδα και κτίρια σε Αττική, Θεσσαλονίκη, παραθεριστικές περιοχές, νησιά κ.α. Τα ακίνητα με το πλήρες ενημερωτικό υλικό που τα συνοδεύει, είναι ήδη αναρτημένα στο properties4sale.gr.

Οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνονται από €13.000 έως €500.000 ενώ υπάρχει και δυνατότητα άμεσης αγοράς (buy now). Ταυτόχρονα υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του/των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους.

ALPHA BANK: ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Πωλητήριο σε κόκκινα δάνεια 3 δισ. από την Alpha Bank


Στην πώληση μη εξυπηρετούμενων δανείων ύψους 3 δισ. ευρώ προχωρά η Alpha Bank  και έως το τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να κατατεθούν από τους υποψήφιους αγοραστές οι προσφορές, ούτως ώστε το εγχείρημα να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου διμήνου του 2018.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Euro2day.gr, στο προς πώληση πακέτο περιλαμβάνονται δάνεια χωρίς καμία εξασφάλιση, που προέρχονται από το χαρτοφυλάκιο της καταναλωτικής πίστης (καταναλωτικά έως 10.000 ευρώ, χρέη από πιστωτικές κάρτες και υπεραναλήψεις μετρητών) και από το χαρτοφυλάκιο των πολύ μικρών επιχειρήσεων (small business).

Η δεύτερη κατηγορία αφορά μικρά δάνεια, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τις επιχειρήσεις ως κεφάλαιο κίνησης. Από το σύνολο των 3 δισ. ευρώ, το 1 δισ. βρίσκεται εντός του ισολογισμού της τράπεζας ενώ τα υπόλοιπα 2 δισ. ευρώ αναλογούν σε διαγραμμένες χορηγήσεις.
SSL Certificates