.

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΩΝ 3.200.000 ΜΑΡΚΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ !!!

ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Σύμφωνα με το 2190/2017 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών στο σκαμνί θα κάτσουν ο Ανδρέας Μαρτίνης, η σύζυγος τους Γεωργία και ο Δημήτρης Κάμπης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα !!!






Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος θα δικαστεί ο Ανδρέας Μαρτίνης. Με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών παραπέμπει σε δίκη τον πρώην πρόεδρο του Ερρίκος Ντυνάν, τη σύζυγό του και έναν επιχειρηματία για μίζα 3,2 εκ. μάρκων από τη γερμανική εταιρία Hospitalia International, προκειμένου το νοσοκομείο να προμηθευτεί υπερκοστολογημένο εξοπλισμό.

Είναι η υπόθεση που είχε οδηγήσει στη σύλληψη του 75χρονου Ανδρέα Μαρτίνη και της 67χρονης συζύγου του, Γεωργίας, το Μάιο του 2016.


Το Συμβούλιο Εφετών υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και με το υπ’ αριθμόν 2190/2017 βούλευμα, στέλνει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων το ζευγάρι και τον επιχειρηματία Δημήτρη Κάμπη για να δικαστούν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Ο 75χρονος οφθαλμίατρος, επί προεδρίας του στο Ερρίκος Ντυνάν, φέρεται να εισέπραξε μίζα 3,2 εκατομμυρίων μάρκων από την Hospitalia International, ώστε η γερμανική εταιρία να προτιμηθεί στη σύμβαση προμήθειας εξοπλισμού για το νοσοκομείο. Μέρος του ποσού, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να δαπανήθηκε για να αγοραστεί το κτίριο, το οποίο σήμερα ενοικιάζεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Στην απολογία του ο κ. Μαρτίνης είχε αρνηθεί ότι δωροδοκήθηκε και υποστήριξε ότι τα χρήματα ήταν νόμιμα και φορολογημένα και προέρχονταν από την οικογενειακή περιουσία της συζύγου του. Τότε, ο άλλοτε ισχυρός άντρας του Ερρίκος Ντυνάν είχε κριθεί προφυλακιστέος, ενώ η σύζυγός του είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση και περιοριστικούς όρους.

Τον περασμένο Αύγουστο ο κ. Μαρτίνης αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας.


πηγη: mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates