.

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Η ΕΕ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΧΕΙ 11.000.000 ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ & 4.100.000 ΑΣΤΕΓΟΥΣ !!!

GUARDIAN: Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ 11.000.000 ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ & 4.100.000 ΑΣΤΕΓΟΥΣ 
Έρευνα της εφημερίδας Guardian αποκαλύπτει ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν 11 εκατομμύρια άδεια σπίτια. Ο αριθμός αυτός είναι υπέρ-αρκετός για να στεγάσει όλους τους άστεγους της Ευρώπης !!! 




Συγκεκριμένα, στην Ισπανία υπάρχουν 3.400.000 σπίτια άδεια, η Γαλλία και η Ιταλία έχουν από 2 εκατομμύρια άδεια σπίτια, από 1,8 σπίτια κατά μέσο όρο είναι ακατοίκητα στην Γερμανία και περισσότερα από 700.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο. ... 

Είναι απίστευτο. Πρόκειται για τεράστιο αριθμό", λέει ο Ντέιβιντ Άιρλαντ, εκπρόσωπος της οργάνωσης Empty Houses στον Guardian. 

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;


ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΛΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΦΑΜΠΡ !!!

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Gayδες, αγάμητες και κακογαμημένες κυριούλες της hot culture, θα κατακλύσουν όλα τα αρχαία θέατρα !!!
Ε ρε π@υτσα που σας χρειάζεται !!!



Αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης live show & private dance και βάλετε, εξτρά από το εισιτήριο, 250 ευρώ τη φιάλη το σπέσιαλ, θα καλυφθεί και ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2016 !!!

ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΟΙΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

MILLIONAIRE MIGRATION IN 2015
Απίστευτο !!! Η Ελλάδα έχει 55.000 εκατομμυριούχους. 
Οι 3.000 μετανάστευσαν !!!



Ποιος είπε ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον χώρα... παραγωγής μεταναστών και προσφύγων; Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο στους νέους και ανέργους που αναζητούν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, αλλά και στους... εκατομμυριούχους μας!

Σύμφωνα με τη διεθνή έκθεση «Millionaire Migration in 2015», η Ελλάδα πέρυσι «έχασε» λόγω της κρίσης το 5% από τους συνολικά 55.000 εκατομμυριούχους της, αφού 3.000 από αυτούς επέλεξαν το δρόμο της... ξενιτιάς, αναζητώντας πιο «ασφαλείς» προορισμούς όπως οι ΗΠΑ και Βρετανία.

Η μαζική αυτή έξοδος «χάρισε» βέβαια στη χώρα και μια «πρωτιά», αφού η Ελλάδα κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό εκατομμυριούχων που έφυγαν από την πατρίδα τους παγκοσμίως!

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤτΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΠΟΙΟ Μ@ΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ
Τα χρήματα των μεταναστών, ακόμη και αν είχαν, που δεν έχουν δλδ δεκάρα τσακιστή, δεν γίνονται δεκτά από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα !!!


Πως θα ανοίξουν οι μετανάστες λογαριασμούς ;;;
Πως θα καταθέσουν 250.000 ευρώ μετρητά από τη σακούλα ;;;
Ποιος θα τους χορηγήσει τις βεβαιώσεις AML στις χώρες προέλευσής τους ;;;
Και αν τις χορηγήσει, έστω, μια τράπεζα στο Αφγανιστάν, η βεβαίωση αυτή θα γίνει δεκτή από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα ;;;
Ποια ελληνική τράπεζα δέχεται σήμερα τραπεζικά εμβάσματα 250.000 ευρώ από Συρία, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, κλπ .... κλπ ;;;

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤτΕ: ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΙΡΛΑΝΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ "ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Οι τραπεζίτες, ενώ φοβούνται το νομικό κίνδυνο του κουρέματος, τώρα συνειδητοποιούν ότι ο νομικός κίνδυνος της αδιαλλαξίας και του μη κουρέματος είναι πολύ μεγαλύτερος !!!



Το κόκκινο δάνειο, αν γίνει επίδικο με ενάγοντα τον δανειολήπτη, διευκολύνει την τράπεζα να το κουρέψει, αφού έτσι μειώνεται δραματικά ο νομικός κίνδυνος του τραπεζίτη να κατηγορηθεί για απιστία !!! 

Οι τραπεζίτες φαίνεται να συνειδητοποιούν - έστω και τώρα - τι πρόκειται να συμβεί, αν ξαφνικά, μια μέρα, όλοι οι δανειολήπτες, εντάξουν τα δάνεια και τις κάρτες τους, κόκκινα και πράσινα, στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με αποτέλεσμα να σταματήσει η ροή ακόμη και των τελευταίων ψιλών στα ταμεία τους !!!

Πότε θα κινδυνέψουν περισσότερο να κατηγορηθούν τα τραπεζικά στελέχη για απιστία ;;;
Όταν κουρέψουν, διασφαλίζοντας της είσπραξη ενός δίκαιου υπολοίπου, ή όταν δεν κουρέψουν και, έτσι, δεν εισπράξουν δεκάρα τσακιστή ;;;

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ !!!


https://www.facebook.com/lemetinalithia/photos/a.542309795871831.1073741828.542225145880296/699216613514481/?type=3&theater

https://www.facebook.com/NeolaiaAnexartetonEllenonBoiotiasTheba/photos/a.498658236883576.1073741828.498527356896664/1026955224053872/?type=3&theater

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΗ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΖΑ, ΟΧΙ ΠΑΛΟΜΕΝΑ !!!

ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ Η ΕΞΩΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ;;;


ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΚΟΚΚΙΝΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Και αυτό που επιχειρείται τώρα στην πράξη, ανεπιτυχώς - δυστυχώς -  από την κυβέρνηση, δεν είναι η απελευθέρωση της πώλησης τους, αφού αυτή ισχύει ήδη, αλλά ο περιορισμός, στο ισχύον καθεστώς της πώλησης και μεταβίβασης όλων των δανείων, των πωλήσεων συγκεκριμένων κατηγοριών κόκκινων δανείων (στεγαστικά 1ης κατοικίας, κλπ...), με βάση τα κοινωνικά κριτήρια που επιχειρεί το οικονομικό επιτελείο να περάσει στο κουαρτέτο !!! 


Δυστυχώς, το επικοινωνιακό έλλειμμα της κυβέρνησης και η πρωτοφανής ασχετοσύνη περί το τραπεζικό σύστημα των εμπλεκομένων στη διαπραγμάτευση κυβερνητικών μανδαρίνων, επιτρέπουν στα ΜΜΕ να κάνουν το άσπρο, μαύρο, φορτώνοντας μάλιστα τους αφελείς κυβερνητικούς εταίρους με ενοχές και ευθύνες που δεν τους αναλογούν, αφού τις συγκεκριμένες αυτές νομοθετικές διατάξεις δεν τις δημιούργησαν αυτοί, αλλά τις βρήκαν ψηφισμένες από τους προηγούμενους.

Και κοντά στην κυβέρνηση, ακολουθούν και οι κάθε λογής άσχετοι τενεκέδες του διαδικτύου...........

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ !!!

ΝΕΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ
Την εκ βάθρων αναμόρφωση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων και των λοιπών φόρων που επιβάλλονται στην ακίνητη περιουσία προωθεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Ο συμπληρωματικός ΕΝ.Φ.Ι.Α. θα επιβάλλεται από φέτος σε περισσότερους ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς θα μειωθεί το αφορολόγητο όριο των 300.000 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα θα αυξηθεί περαιτέρω για όσους ήδη επιβαρύνονται από αυτόν !!!




















Επιπλέον, εξετάζονται μέτρα που θα προκαλέσουν την αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων σε μεταβιβάσεις, κληρονομιές, δωρεές και γονικές παροχές ακινήτων. Όπως αποκαλύπτεται από το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για το έτος 2016, το οποίο ανακοινώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα, έως το τέλος Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Δ.Ε. θα έχουν υποβάλει την εισήγησή τους για τις αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο της φορολογίας ακινήτων. 

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΠΑ !!!

ΕΩΣ ΚΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΘΑΝΕΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ
Περίπου 1.000.000.000 ευρώ οφείλει στις εξαγωγικές επιχειρήσεις το ελληνικό δημόσιο μέσω της επιστροφής του ΦΠΑ !!!

















Οι επιχειρήσεις που περιμένουν πίσω τα χρήματά τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ζουν έναν... εφιάλτη, ο οποίος αν παραταθεί είναι πιθανό να οδηγήσει την εταιρεία ή τις εταιρείες σε οικονομικό αδιέξοδο.

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!

ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Όταν το υπόλοιπο του μισθοδοτικού ή συνταξιοδοτικού λογαριασμού αυξάνεται, γιατί μπαίνουν μέσα ποσά από αναδρομικές αποδοχές ή ασφαλιστικά βοηθήματα, δεν θα πρέπει να υπολογίζονται ως ένα ενιαίο σύνολο αλλά να γίνεται αναγωγή τους σε μηνιαία βάση !!!





















«Φρένο» στις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές προς το Δημόσιο βάζει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ) και όταν το υπόλοιπο του μισθοδοτικού ή συνταξιοδοτικού λογαριασμού αυξάνεται, γιατί μπαίνουν μέσα ποσά που οφείλονταν στον πολίτη από κάθε είδους αναδρομικές αποδοχές ή ασφαλιστικά βοηθήματα.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΠΡΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ 21/03/2016
Δείτε το βίντεο με την αναλυτική ενημέρωση για την Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Εξώδικο Επαναπροσδιορισμού Οφειλών, για την Ανακοπή των Διαταγών Πληρωμής και για την Προστασία των Δανειοληπτών από τους Πλειστηριασμούς !!!




ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ !!!

ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
Νίκος Νικολόπουλος: Νοικιάζουμε ακόμη και τα κατασχεμένα από τις τράπεζες σπίτια μας !!!




Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή την ενοικίαση 200 διαμερισμάτων, όπου θα δημιουργηθούν 1.200 θέσεις υποδοχής για 3.000 μετανάστες και πρόσφυγες μέχρι το τέλος του 2016, που ήδη προχωρά ο Δήμος Αθηναίων.

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, στο Kontra Channel, μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικολόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε:


«Οι "Καμίνιδες" και οι συν αυτώ ψευτοπροοδευτικοί βρήκαν τρόπο να σώσουν τις τράπεζες. Τα δικά μας σπίτια που θα κατάσχουν οι τράπεζες θα τα νοικιάσουν για να μένουν, οι μετανάστες, οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες, εις υγείαν όλων ημών των κορόιδων. 



ΑΙΣΧΟΣ !!! ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΑΠΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Μουχλιασμένα πορτοκάλια, χαλασμένα λάχανα και σάπια μήλα, με άλλα λόγια τρόφιμα όχι απλώς κατώτατης ποιότητας και τελευταίας διαλογής, αλλά ίσως κι επικίνδυνα για την υγεία, είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους αυτά που παρέλαβε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, προχτές, Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης !!!























Ο δήμος παρέλαβε συνολικά 14,6 τόνους πορτοκάλια, 4 τόνους μήλα και 800 τεμάχια λάχανα, προκειμένου να τα διανείμει σε 4.226 δικαιούχους, αριθμός που αντιστοιχεί σε 2.200 οικογένειες.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ 6.4.2016 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
Η συντονιστική επιτροπή των συμβολαιογράφων αποφάσισε συνέχιση της αποχής για τις 5.4.2016 - 6.4.2016 !!!


















Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη διαφωνίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αποφάσισε τη συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

ΓΣΕΒΕΕ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΔΕΚΟ !!!

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Η υψηλή φορολογία, οι οφειλές (σε τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και ΔΕΚΟ), η έλλειψη χρηματοδότησης, καθώς και η μεγάλη μείωση της κατανάλωσης-τζίρου οδηγούν τις ελληνικές επιχειρήσεις σε λουκέτο. Ήδη το α' τρίμηνο του 2016 διαγράφηκαν 9.812 επιχειρήσεις από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, δηλαδή έκλειναν πάνω από 100 επιχειρήσεις την ημέρα !!!
















Πάνω από 500,000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ΔΕΚΟ, καθώς αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις επισημαίνει η ΓΣΕΒΕΕ.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Εμείς μιλάμε με αποφάσεις !!!





ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΘΥΡΙΔΕΣ, ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 103.000 ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟ 2016
Ηλεκτρονικές κατασχέσεις του περιεχομένου θυρίδων και χρηματοοικονομικών προϊόντων (μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια, ρέπος κ.λπ.) για όσους χρωστούν στον Δημόσιο, εξπρές πλειστηριασμοί περιουσιακών στοιχείων οφειλετών, επέκταση του αυτόματου συστήματος ελέγχου των κινήσεων και σε δανειακές συναλλαγές και σε χρηματιστηριακά προϊόντα, και 103.770 έλεγχους σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας επιστρατεύει η Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων για την ενίσχυση των φορολογικών εσόδων και την αποκάλυψη περιπτώσεων απάτης, φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου σύμφωνα με το Επιχειρησιακό Σχέδιο για το 2016 !!!





















Το σχέδιο της ΓΓΔΕ φαντάζει φιλόδοξο δεδομένου ότι σκοπεύει στην ανάπτυξη δράσεων και στη διενέργεια ελέγχων σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, με το φοροελεγκτικό μηχανισμό να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με ελλείψεις σε προσωπικό και τεχνικά μέσα, όπως περιγράφεται στο σχέδιο. Πάντως σε ορισμένα «μέτωπα» η ΓΓΔΕ φαίνεται να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με ρεαλισμό όπως τη σταδιακή ανάπτυξη και υλοποίηση του e-περιουσιολογίου, η οποία αναβάλλεται για το επόμενο έτος και συγκεκριμένα έως τις 30 Ιουνίου 2017. Ακόμα πιο αργά, στο τέλος του 2017 μεταφέρεται και η σχεδιαζόμενη επέκταση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την ενσωμάτωση της είσπραξης εισφορών κοινωνικής ασφάλισης μέσω της φορολογικής διοίκησης.


Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ Δ. ΜΑΡΔΑ !!!





























ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 690.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.600.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ
Ενώ άλλοι 857.976 οφειλέτες κινδυνεύουν εντός των προσεχών μηνών να βρεθούν αντιμέτωποι με κατασχέσεις καταθέσεων !!!





























Περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια ήταν οι κατασχέσεις που πραγματοποίησαν οι Εφορίες και τα Ελεγκτικά Κέντρα την διετία 2014-2015 σε τραπεζικούς λογαριασμούς και σε ποσά μισθών, συντάξεων, ενοικίων και λοιπών εισοδημάτων που ανήκαν σε οφειλέτες του Δημοσίου! Οι κατασχέσεις πραγματοποιήθηκαν σε βάρος 695.074 οφειλετών του Δημοσίου, ενώ άλλοι 857.976 οφειλέτες είναι πολύ πιθανό εντός των προσεχών μηνών να βρεθούν κι αυτοί αντιμέτωποι με αυτό το μέτρο. 

BINTEO: ΠΗΡΕ 90.000.000 ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ Η ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2015 ;;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 30/03/2016
Σοβαρές καταγγελίες για Γ. Καμίνη και για τα δάνεια της ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :



105.000.000 χρωστούσε στις τράπεζες η ΝΔ το 2012 !!!
Προχθές, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, ο Κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι σήμερα η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 195.000.000 !!!

Το ερώτημα είναι απλό :
Πήρε νέα δάνεια ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ την περίοδο 2012-2015 ;;;
Και αν ΝΑΙ, γιατί οι χρεοκοπημένες ελληνικές τράπεζες, που δεν δίνουν ούτε 1 ευρώ σε υγιείς επιχειρήσεις, τα χορηγήσανε, την ώρα που τα παλιά δάνεια του κόμματος είναι ρυθμισμένα balloon, με το κανόνι να έχει μεταχρονολογηθεί για το 2035 ;;;


ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΩΣ 35% ΣΕ 65.000 ΕΦΑΠΑΞ !!!

ΜΕΤΑΞΥ 25% ΚΑΙ 35% ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ
Σε ένα φορέα εφάπαξ και επικουρικές !!!




















Θυσία γίνεται το εφάπαξ με το νέο ασφαλιστικό για να μετριαστούν οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, καθώς το υπουργείο Εργασίας αλλάζει ρότα στις ενοποιήσεις των ταμείων και βάζει σε ένα φορέα τα εφάπαξ και τις επικουρικές.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ: 14 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Εμείς μιλάμε με αποφάσεις !!!
Εκκρεμοδικία, Παράνομος Ανατοκισμός Εισφοράς Ν.128/75, Παράνομα Επιτόκια, Ομολογία λόγω Ερημοδικίας, Ανυπαρξία Επιτοκίου, Μη Βέβαιη & Εκκαθαρισμένη Οφειλη !!! 

Ειρ.Κρωπίας 1143/2015 by Λεωνίδας Στάμος


Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (21/03/2016) !!!

ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ
Επί 20 ολόκληρα χρόνια, επισημαίνει ο Ευάγγελος Κρητικός, το κράτος και η ΤτΕ κάνουν πως δεν βλέπουν την προκλητική αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
Δείτε εδώ το βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του :



Μόνο η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΙΔΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ & το ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, επεσήμανε ο Ευάγγελος Κρητικός, δεν χρηματοδοτούνται από τα κρατικά κονδύλια του Υπουργείου Ανάπτυξης !!!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ
Στο "μικροσκόπιο" των εισαγγελικών αρχών βρίσκονται οι εκροές κεφαλαίων στο εξωτερικό που έγιναν όχι μέσω τραπεζικού συστήματος, αλλά με την αξιοποίηση επενδυτικών προϊόντων από το 2010 μέχρι και την περίοδο επιβολής capital controls !!!





























Τράπεζες, εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων και χρηματιστηριακές εταιρείες έχουν γίνει αποδέκτες αλλεπάλληλων εισαγγελικών εντολών, με τις οποίες ζητούνται αναλυτικά στοιχεία για πελάτες που αγόρασαν μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια, ομόλογα και άλλα επενδυτικά προϊόντα αξίας άνω των 500.000 ευρώ κατά την περίοδο των μνημονιακών χρόνων.

Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ, Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ!!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος


ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΠΛΑΤΩΝΑ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΛΠ,  ΣΤΙΣ "ΣΟΒΑΡΕΣ" ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΔΗ ....
... Ή ΑΛΛΙΩΣ: ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ... ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ;;;

Η Αθήνα είναι η Πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος. Είναι από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να φθάνει ως το 3.200 π.Χ.





ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΣΤΟ 52% Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ !!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ;;;
Στο 27% η συνολική φορολογική επιβάρυνση στη Βουλγαρία, στο 24,4% στην Κύπρο και στο 12,9% στα Σκόπια. Απορείτε ακόμα γιατί φεύγουν οι επιχειρήσεις από την Ελλάδα ;;;
Και χωρίς να υπολογίζεται άλλο κόστος όπως για παράδειγμα το ενεργειακό !!!



Ανιση μάχη με τους φόρους δίνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς αν και η ζήτηση και επομένως και οι πωλήσεις τους μειώνονται, τα φορολογικά βάρη αυξάνονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Πέρα από το εσωτερικό «μέτωπο», αυτό της μείωσης τζίρου στην εγχώρια αγορά, οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν και το εξωτερικό «μέτωπο», ήτοι τους πολύ χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές που ισχύουν στις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων. Η συνολική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα ανέρχεται σχεδόν στο 52% των εσόδων τους, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό σε γειτονικές ανταγωνίστριες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπως είναι η Βουλγαρία και η Κύπρος, δεν υπερβαίνει το 27%.

ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ 6 ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ
Σε εισφορές και φόρους χάνεται ήδη ο μισός μισθός των εργαζομένων, ενώ έρχονται και νέες επιβαρύνσεις με το φορολογικό και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα διευρύνουν τις υπάρχουσες απώλειες !!!




















Ειδικότερα εκτιμάται, σύμφωνα με «Tα Νέα», ότι με τα νέα μέτρα που συζητά η κυβέρνηση με τους δανειστές στο πλαίσιο της αξιολόγησης, τα 6 στα 10 ευρώ του μισθού θα τα τρώνε οι φόροι και οι εισφορές. Ενδεικτικό είναι ότι με βάση τα στοιχεία του 2014 (ΟΟΣΑ), ένας εργαζόμενος με δύο παιδιά πλήρωνε για φόρους και εισφορές το 43,4% του μισθού του.

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ !!! ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ !!!

ΑΠΟ 285 ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΑ 722 ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ
Σημαντική αύξηση κατέγραψαν τα εντάλματα κατάσχεσης που εξέδωσε το ΙΚΑ καθώς τον Φεβρουάριο έφτασαν τα 722, από 285 που ήταν ένα μήνα νωρίτερα !!!




















Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του Ιδρύματος, προκύπτει ότι αυξήθηκαν εξίσου σημαντικά και οι διαδικασίες κατάσχεσης κινητής περιουσίας οφειλετών, καθώς από 272 που ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, έφτασαν τις 713 ένα μήνα μετά.

ΒΙΝΤΕΟ : ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ Η ΓΗ ΕΙΧΕ ΔΑΧΤΥΛΙΟΥΣ !!!

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ ;;;



Η απάντηση στο εντυπωσιακό βίντεο.......


ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΕΙ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ
Την ίδια στιγμή που το Δημόσιο ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ χρωστάει εκατομμύρια ευρώ σε Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις, στέλνει κατηγορούμενους τους νόμιμους εκπροσώπους τους λόγω οφειλών προς το Δημόσιο !!!



Κάθε μέρα σε ολόκληρη την Ευρώπη, δεκάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) πτώχευαν επειδή τα τιμολόγιά τους δεν εξοφλούνταν έγκαιρα. Ως αποτέλεσμα χάνονταν θέσεις εργασίας, ενώ επιχειρηματικές ευκαιρίες παρέμεναν ανεκμετάλλευτες, γεγονός που ,μεταξύ άλλων, παρεμπόδιζε την επιστροφή στην οικονομική ανάπτυξη. 

Για να τερματίσει τις καθυστερημένες πληρωμές, κατά συνέπεια, η Ευρωπαϊκή Ένωση εξέδωσε την οδηγία 2011/7/ΕΕ για την καταπολέμηση των καθυστερήσεων πληρωμών στις εμπορικές συναλλαγές. 

Ενσωμάτωση της Οδηγίας στην Ελληνική έννομη τάξη, έγινε με το Άρθρο 1 παρ. Ζ΄(σελ. 1602-1605) του Ν.4152/2013 (ΦΕΚ Α΄ 107/09-05-2013). 
Η οδηγία υποχρεώνει τις δημόσιες αρχές να πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες εντός 30 ημερολογιακών ημερών ή, σε ιδιαίτερα εξαιρετικές συνθήκες, εντός 60 ημερών. 

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΗΡΩΔΗ !!!

ΦΑΡΜΑΚΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
Ο Γιάννης Στουρνάρας επισημαίνει ότι για την 6ετή ελληνική κρίση δεν ευθύνονται δήθεν οι ελληνικές τράπεζες, αλλά το δημοσιονομικό αδιέξοδο που οδήγησε σε πτώση ολόκληρη την ελληνική οικονομία !!!



Τότε γιατί Γιάννη Στουρνάρα οι ελληνικές τράπεζες χρειάστηκαν τα 28 Δις του 1ου πακέτου ενίσχυσης του ελληνικού δημοσίου το 2008, τότε που το ελληνικό δημόσιο ήταν αξιόχρεο και δανείζονταν από τις αγορές με γερμανικά επιτόκια ;;;


Σε πρόσφατη παρέμβασή του, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος παρουσίασε τη δική του κατανόηση της ελληνικής κρίσης, δικαιώνοντας τους δανειστές και ενοχοποιώντας τη χώρα-οφειλέτρια.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ & ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ & ΗΠΑ
Να κάνουν επί τέλους την υπέρβαση και οι Έλληνες Εισαγγελείς και Δικαστές !!!

Όταν η δικαιοσύνη σε ΕΕ και ΗΠΑ τσακίζει κολοσσούς όπως οι Barclays, Bank of America, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, HSBC, JPMorgan, Morgan Stanley και UBS, είναι τουλάχιστον υποτιμητικό για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να χαρίζεται σε περίπτερα τύπου ΕΤΕ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ALPHA ΒΑΝΚ και EUROBANK !!!



Τα πρόστιμα σε ΕΕ & ΗΠΑ επιβάλλονται για τους ίδιους ακριβώς λόγους που καταγγέλλει καθημερινά το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ στην Ελλάδα !!! 

ΗΠΑ : Πρόστιμα 40 Δις στις τράπεζες για παραπλάνηση πελατών !!!

Πάνω από 40 δισ. δολάρια ή 35,7 δισ. ευρώ έχει κοστίσει στις τράπεζες η αποτυχία τους στην ενημέρωση των πελατών κατά τη διάρκεια της τελευταίας επταετίας, ξεπερνώντας τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για κάθε άλλη κατηγορία παραπτωμάτων, σύμφωνα με έκθεση της εταιρείας αναλύσεων Corlytics που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Από το 2009 μέχρι το 2015, δέκα από τις ισχυρότερες τράπεζες στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ έχουν πληρώσει συνολικά πρόστιμα 150 δισ. δολαρίων ή 133,9 δισ. ευρώ από το ξέσπασμα σκανδάλων για μεγάλα παραπτώματα, ποσό που αναλογεί στο 14% της κεφαλαιοποίησής τους. 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ISIS & ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
Μια εξαιρετική ανάλυση από έναν επιστήμονα που γνωρίζει σε βάθος το απόστημα του ισλαμοφασισμού !!!




ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Προβληματισμός στο Συμβούλιο Εποπτείας Τραπεζών για την απόσταση με τους δανειστές στο καυτό θέμα των Κόκκινων Δανείων !!!



Στη συνεδρίαση μετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, ο υπ. Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Γιώργος Χουλιαράκης, ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας και εκπρόσωποι των τραπεζών.

Η διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, τα προγράμματα εθελουσίας εξόδου αλλά και η γενικότερη εικόνα των τραπεζών μετά την ανακεφαλαιοποίηση, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εποπτείας των Τραπεζών. 

ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΣΟΥΛΙ & ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ !!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!

ΦΟΡΟ-ΠΑΡΑΝΟΙΑ
Το χαράτσι σχεδιάζουν να μπει σε όλο το φάσμα της χρήσης ίντερνετ, ακόμα και από το κινητό !!!
















Φόρους παντού βάζει το υπουργείο προκειμένου να βρεθούν έσοδα και να μην υπάρξει ανάγκη για μειώσεις δαπανών του Δημοσίου και μισθών των υπαλλήλων, αλλά και μειώσεις συντάξεων.

ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!! ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !!!

ΣΤΟΥΣ 64.846 ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 136.905 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΑΡΧΙΚΩΣ
Μέσα σε ένα μήνα μειώθηκαν κατά 4.948 οι ενεργοί ασφαλισμένοι του Ιδρύματος που συνεχίζουν να καταβάλλουν κανονικά τις μηνιαίες δόσεις τους !!!
















Στους 64.846 υποχώρησαν οι οφειλέτες του ΙΚΑ, που έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων, καθώς από το σύνολο των 136.905 που επέλεξαν αυτή τη λύση για να αποπληρώσουν το χρέος τους, οι 72.509 με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βγήκαν εκτός.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΟ ΓΑΛΑ !!! ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ !!!

ΣΤΑ 27,5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΟΙ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΑΠΟ 1,18 - 1,40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ
Μεγάλη αύξηση στις εισαγωγές φρέσκου γάλακτος που βαφτίζεται ελληνικό και με τον νόμο, την ώρα που η εγχώρια παραγωγή μένει στα αζήτητα !!!


















Οι τιμές παραγωγού γάλακτος έχουν κατακρημνιστεί σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα, ενώ στα ράφια των σούπερ μάρκετ οι τιμές παραμένουν αμετάβλητες, διευρύνοντας την ψαλίδα μεταξύ των τιμών παραγωγού και των λιανικών τιμών.
SSL Certificates