.

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΟΙΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

MILLIONAIRE MIGRATION IN 2015
Απίστευτο !!! Η Ελλάδα έχει 55.000 εκατομμυριούχους. 
Οι 3.000 μετανάστευσαν !!!



Ποιος είπε ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον χώρα... παραγωγής μεταναστών και προσφύγων; Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο στους νέους και ανέργους που αναζητούν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, αλλά και στους... εκατομμυριούχους μας!

Σύμφωνα με τη διεθνή έκθεση «Millionaire Migration in 2015», η Ελλάδα πέρυσι «έχασε» λόγω της κρίσης το 5% από τους συνολικά 55.000 εκατομμυριούχους της, αφού 3.000 από αυτούς επέλεξαν το δρόμο της... ξενιτιάς, αναζητώντας πιο «ασφαλείς» προορισμούς όπως οι ΗΠΑ και Βρετανία.

Η μαζική αυτή έξοδος «χάρισε» βέβαια στη χώρα και μια «πρωτιά», αφού η Ελλάδα κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό εκατομμυριούχων που έφυγαν από την πατρίδα τους παγκοσμίως!
Σε επίπεδο αριθμών «πρωταθλήτρια» είναι ωστόσο η Γαλλία αφού πέρα από την κρίση ήρθαν και τα τρομοκρατικά χτυπήματα που οδήγησαν τους πλούσιους Γάλλους να επιλέξουν άλλους προορισμούς να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Σε γενικές γραμμές, η τάση αυτή είναι ανησυχητική για την Ευρώπη, αφού κρίση και θρησκευτικός φανατισμός σε συνδυασμό με τη τρομοκρατία αναγκάζουν πολλούς πλούσιους να... μεταναστεύσουν.

Στον αντίποδα βρέθηκε η Αυστραλία, ως η χώρα που «υποδέχθηκε» τους περισσότερους ξένους εκατομμυριούχους. Την ίδια ώρα που κάνει καμπάνια για να αποτρέψει κανονικούς πρόσφυγες να εισέλθουν στη χώρα.

Ακολουθούν οι ΗΠΑ που έγινα «γη της επαγγελίας» για 7.000 ξένους εκατομμυριούχους.

Η λίστα με τις χώρες «φυγής» των εκατομμυριούχων έχει ως εξής:


Η έρευνα πραγματοποιήθηκε για λογιαριασμό της «New World Health», υπηρεσίας που παρέχει πληροφορίες για τον παγκόσμιο πλούτο και βασίστηκε σε στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από στατιστικά στοιχεία από κάθε χώρα και ετήσιες συνεντεύξεις με συνολικά 800 εκατομμυριούχους απ΄όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113963757

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates