.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ: ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


ΒΙΝΤΕΟ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ & ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ !!!

ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο Δ. ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΣΤΟ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ
Λέτε ψέματα !!! 
Δεκάδες ερωτήσεις έχω καταθέσει εναντίον σας, πριν ποτέ συναντηθούμε, απάντησε ο Νίκος Νικολόπουλος στον Δημήτρη Κοντομηνά !!! 



Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος με αφορμή τις συκοφαντίες του εξεταζόμενου μάρτυρα Δ. Κοντομηνά εις βάρος του Νίκου Νικολόπουλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο επιχειρηματίας Δημ.Κοντομηνάς περιέγραψε χθες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια στα Κόμματα και στα ΜΜΕ την πραγματικότητα.

Αυτή την πραγματικότητα που βιώνει χρόνια ο ελληνικός λαός και την χρηματοδοτεί παρά τη θέλησή του μέσα από αυτά τα θαλασσοδάνεια. Και αυτή η πραγματικότητα είναι εκείνη στην οποία ο ένας καναλάρχης κρατάει το πηλοφόρι ,ο άλλος τη λάσπη, ο τρίτος το μυστρί, ο τέταρτος τον ανεμιστήρα και πάει λέγοντας και λασπώνοντας.

ΒΙΝΤΕΟ : ΒΟΜΒΕΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΛΣΤΑΤ, ΓΑΠ, ΣΑΜΑΡΑ & ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ;;;
Ο Χρήστος Ζώης ανάβει φωτιές μέσα από το www.RPNtv.gr σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ για το πρώτο Μνημόνιο. Υπερασπίζεται τις κυβερνήσεις Καραμανλή και τα ρίχνει άγρια σε ΓΑΠ, Σημίτη, Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου (ΕΛΣΤΑΤ), Σαμαρά και Κυριάκο. Ακόμη πιο χοντρά όμως τα χώνει στη διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού, Λίνας Παπαδάκη, στον Γ. Μουρούτη και στο Liberal.gr !!!



ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! 
Τι είπε σε συνεργάτες του ο Κώστας Καραμανλής για την παραπομπή Γεωργίου !!!

Δικαιωμένος εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής με την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου για το φουσκωμένο έλλειμμα του 2009.

«Στο τέλος όλα βγαίνουν στο φως», φέρεται να είπε σε συνεργάτες του ο πρώην πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην παραπομπή για κακούργημα του Ανδρέα Γεωργίου, όπως σημειώνει σε σχετικό ρεπορτάζ η Realnews που ανοίγει αύριο 6/8/2016, τον φάκελο της ΕΛΣΤΑΤ.


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ 1 ΛΙΡΑΣ !!!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
Εταιρείες 1 λίρας θα εξαγοράσουν κόκκινα δάνεια 100 Δις ευρώ !!!
Ποιο απατεώνας .... πεθαίνεις !!!





ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΛΙΡΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ALPHA BANK KAI EUROBANK

H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ FUNDS

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ALPHA BANK KAI EUROBANK ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ FUND ΚΚR CREDIT ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΙΑΣ ΛΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ PILLARSTONE.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΚΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ :

Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ !!!


ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΣΕ CLUB ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ !!!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ
Tιμή και Δόξα στους πορτιέρηδες του club που πέταξαν έξω τους ελεγκτές : Η αντίσταση κατά του σαρδανάπαλου κράτους και των μηχανισμών του παίρνει διαστάσεις !!!



Η αντίσταση κατά του σαρδανάπαλου κράτους και των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι αποτελούν το στρατό κατοχής της καθεστωτικής εξουσίας, συνεχίζεται και ανεβάζει στροφές.

Η είδηση που ακολουθεί μάς κάνει περήφανους σαν Ελληνες πολίτες. Επιτέλους ο ελληνικός λαός ξυπνάει από την χειμέρια νάρκη.

Οπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” οι εργαζόμενοι στην «πόρτα» μεγάλου club της Ρόδου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους 4 ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Εσόδων να μπουν στο κατάστημα για να κάνουν φορολογικό έλεγχο.

-Φύγετε μην έχουμε άλλα…

ΒΙΝΤΕΟ: ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ !!!

ΔΕΙΤΕ Ο ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ
Αυτή είναι η αλήθεια του νέου Κώδικα Δεοντολογίας, που είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των τραπεζών, προκειμένου να υφαρπάξουν αναίμακτα τις περιουσίες των δανειοληπτών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://media.enikonomia.gr/data/files/111838_281e554792-b39b167cabfac994.pdf




ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΤΑ FUNDS !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !!!

ΕΥΝΟΪΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Νομικό πλαίσιο, κατά τα βρετανικά πρότυπα, που θα παρέχει νομική κάλυψη σε όσους αποκαλύψουν υποθέσεις φοροδιαφυγής ετοιμάζει η κυβέρνηση !!!













Τα κενά στο υφιστάμενο καθεστώς και η απουσία «κινήτρου». Εντός του έτους το σχετικό νομοθέτημα, σύμφωνα με τα Νέα.Για τα Luxleaks, το σκάνδαλο που συγκλόνισε το Λουξεμβούργο με τις συμφωνίες αποφυγής φόρων δισεκατομμυρίων ανάμεσα στις φορολογικές Αρχές της χώρας και σε πολυεθνικές, το πρόσωπο - κλειδί ήταν ο Αντουάν Ντελτούρ.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΓΓΔΕ: ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 48ΩΡΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Το ΥΠΟΙΚ καλεί τους καταναλωτές να μην πληρώνουν όσες επιχειρήσεις δεν τους δίνουν απόδειξη !!!














Με αφορμή συγκεκριμένα κρούσματα, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια των ελέγχων των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, αλλά και από καταγγελίες φορολογουμένων, η ΓΓΔΕ ξεκαθαρίζει:

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!! ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ !!!

ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ
Έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα οι ιδιοκτήτες ακινήτων που προσπαθούν να ξεφορτωθούν μέρος ή όλη την περιουσία τους, είτε από μεγάλη ανάγκη για ρευστό είτε γιατί δεν αντέχουν να πληρώνουν τους φόρους και τα έξοδα συντήρησης !!!
Μηδαμινό το ποσοστό των Ελλήνων που δηλώνουν ότι προτίθενται να αγοράσουν ή να προχωρήσουν στην κατασκευή σπιτιού μέσα στον επόμενο χρόνο !!!


























Παρ’ ότι οι τιμές των οικιστικών ακινήτων μειώνονται συνεχώς από το πρώτο τρίμηνο του 2009, σημειώνοντας σωρευτική αρνητική μεταβολή κατά 41,4% έως και το πρώτο τρίμηνο του 2016 (Αθήνα: -43,5% και Θεσσαλονίκη: -45,2%), σύμφωνα με την τελευταία τριμηνιαία έρευνα του ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών) ο δείκτης που απεικονίζει την πρόθεση αγοράς/κατασκευής κατοικίας τους επόμενους 12 μήνες διαμορφώνεται στις -96,6 μονάδες από -97 το προηγούμενο τρίμηνο. 

ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !!!

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Με βασική προϋπόθεση την υποβολή της φορολογικής δήλωσης, και εφόσον έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος ηλικίας, θα μπορούν οι ανασφάλιστοι υπερήλικες να λάβουν το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης των 360 ευρώ !!!



















Η υπουργική απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Εργασίας Τ. Πετρόπουλος καθορίζει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι. Υπενθυμίζεται πως για να πάρει κανείς το επίδομα πρέπει σωρευτικά: να έχει συμπληρώσει τα 67, να μην λαμβάνει ή να μη δικαιούται σύνταξη από το εξωτερικό ή οποιαδήποτε ασφαλιστική ή προνοιακή παροχή από την Ελλάδα μεγαλύτερη από 360 ευρώ (σε όσους παίρνουν σύνταξη μικρότερη από 360 ευρώ δίνεται μόνο η διαφορά), να διαμένει μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα 15 έτη, να έχει ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα μέχρι 4.320 ευρώ ή οικογενειακό μέχρι 8.640 ευρώ, φορολογητέα αξία ακίνητης περιουσίας κάτω από 90.000 ευρώ και τεκμήριο αντικειμενικής δαπάνης κινητής περιουσίας κάτω από 6.000 ευρώ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ & ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ 1.500.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ !!!

Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
1,2 δις νέα ληξιπρόθεσμα χρέη μόνο τον Ιούνιο !!!














Τα χρέη προς την εφορία «πνίγουν» έναν στους δύο φορολογούμενους. Πάνω από 4 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις αδυνατούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις και αφήνουν απλήρωτους τους φόρους.

Συνολικά χρωστούν στην εφορία σχεδόν το μισό ΑΕΠ ή 89,8 δισ. ευρώ και ήδη εκφράζονται φόβοι για νέα έκρηξη των χρεών, τα οποία δεν αποκλείεται να εκτοξευτούν σε επίπεδα των 95 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος τους έτους. Την ίδια ώρα, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει επιστρατεύσει το «όπλο» των κατασχέσεων για να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερα από την τεράστια δεξαμενή των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΕΒΑΛΑΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ !!!

ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΤΕΛΟΥΣ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟΥ 3,6%
Βάσει των νόμων 4093/2012 και 4252/2014 τα επιδόματα αυτά θα έπρεπε να απαλλάσσονται από κάθε φόρο, τέλος ή εισφορά υπέρ του Δημοσίου !!!















Ακόμη ένας αιφνιδιασμός για χιλιάδες τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.Τη δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε πρόσφατα ο ΟΓΑ! Βασιζόμενος σε κάποια νομοθετική ρύθμιση που φαίνεται ότι «πέρασε» στα «μουλωχτά» από τη Βουλή, ο Οργανισμός επέβαλε «χαράτσι» 3,6% υπό τη μορφή τέλους χαρτοσήμου στα ποσά των ειδικών επιδομάτων που κατέβαλε τον Ιούλιο στις τρίτεκνες και τις πολύτεκνες οικογένειες!

ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ !!!

ΟΣΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ Ή ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ 13/5/2016 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
"Εγχειρίδιο" για το πώς θα εκδοθούν οι συντάξεις στον ΟΑΕΕ με βάση το νόμο Κατρούγκαλου εξέδωσε η διοίκηση του ασφαλιστικού ταμείου των ελευθέρων επαγγελματιών !!!













Σύμφωνα μ΄αυτό, εξαιρετική σημασία για τον τρόπο με τον οποίο θα υπολογιστεί η σύνταξη ενός ασφαλισμένου του ΟΑΕΕ δεν έχει μόνο η ημερομηνία που κατέθεσε τα δικαιολογητικά του για τη σύνταξη αλλά και η ημερομηνία διακοπής των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την εγκύκλιο του ΟΑΕΕ , ακόμη κι αν η αίτηση για συνταξιοδότηση έχει κατατεθεί πριν από την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου, η σύνταξη θα υπολογιστεί με βάση το νέο τρόπο υπολογισμού, σε περίπτωση που η διακοπή επαγγελματικής δραστηριότητας του ίδιου ασφαλισμένου έγινε μετά την αίτηση συνταξιοδότησης και προπαντός μετά την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ !!!

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ & ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
Tην ώρα που δρομολογείται από την τρόικα και την κυβέρνηση η πώληση των κόκκινων δανείων στα κοράκια που ετοιμάζονται να αρπάξουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις των Ελλήνων με σειρά παρεμβάσεων μας στα ΜΜΕ, επαναφέραμε την πρότασή μας για τη δημιουργία ενός Δημόσιου Ταμείου για τη διάσωση των δανειοληπτών με κόκκινα δάνεια, επισημαίνει ο Νότης Μαριάς !!! 



Ότι δεν πουληθεί να ενσωματωθεί σε πακέτο ABS και να πάει στην ΕΚΤ, ως ενέχυρο των ελληνικών τραπεζών για την άντληση ρευστότητας. 
Και ότι πουληθεί, να προσφερθεί υποχρεωτικά κατά προτίμηση, στον ίδιο τον δανειολήπτη που το οφείλει, με τις ίδιες προϋποθέσεις που θα αγοραστεί από τα funds !!!

Ιδιαίτερα επίκαιρη και εφικτή καθίσταται πλέον η πρότασή μας για τα κόκκινα δάνεια μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάριο Ντράγκι για τη δημιουργία Δημοσίου Ταμείου για τα κόκκινα δάνεια. Και όλα αυτά καθώς τα τελευταία στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος δείχνουν και νέα εκτόξευση των κόκκινων δανείων.

Άλλωστε δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι η χώρα μας λόγω μνημονίου έχασε το 25% του ΑΕΠ της και σε απόλυτους αριθμούς πάνω κατά 47 δις ευρώ (Έθνος της Κυριακής 24/4/2016 σελ. 24). Και παρότι ο συνολικός λογαριασμός σε σχέση με περικοπές μισθών, συντάξεων και επιβολή φόρων ξεπερνά τα 63 δις ευρώ, εντούτοις το δημόσιο χρέος από 123% του ΑΕΠ που ήταν πριν το μνημόνιο θα σκαρφαλώσει το 2016 στο 201% του ΑΕΠ!!! 


ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ;;;


ΑΠΟΒΟΛΗ DEUTSCHE BANK & CREDIT SUISSE ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΩΝ 50 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!

ΕΚΤΟΣ STOXX 50
Η Deutsche Bank έχει χάσει το 90% της αξίας της μετοχής της ενώ η Credit Suisse έχει υποστεί απώλειες της τάξης του 50% !!!












Σοβαρό χτύπημα στο κύρος -αλλά και στην ούτως ή άλλως «τραυματισμένη» εικόνα τους- δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών τραπεζικών ιδρυμάτων αποτελεί η απόφαση της διοίκησης του STOXX, του δείκτη των 50 μεγαλυτέρων «blue chips» της ηπείρου να αποβάλλει από τις 8 Αυγούστου την Deutsche Bank και την Credit Suisse.

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ !!! ΤΙ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!!


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!























ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ !!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ !!!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ
Το τετράμηνο Απριλίου - Ιουλίου στο νησί έφτασαν 16.745 τουρίστες έναντι 47.479 το 2015 !!!























Ως καταστροφική χαρακτηρίζουν την τουριστική κίνηση οι αρμόδιοι φορείς της Λέσβου.Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η διεύθυνση του αεροδρομίου της Μυτιλήνης μιλούν επίσημα για μείωση αφίξεων στη Λέσβο επιβατών εξωτερικού το μήνα Ιούλιο, κατά 62,8%.

Συγκεκριμένα στη Λέσβο τον Ιούλιο ήρθαν 6.841 Ευρωπαίοι τουρίστες με 47 πτήσεις του εξωτερικού όταν τον αντίστοιχο μήνα του 2015 είχαν έλθει 18373 άτομα με 130 πτήσεις! Ανάλογη ήταν η μείωση και τον Ιούνιο που στη Λέσβο έφθασαν 4.825 τουρίστες, όταν τον περσινό Ιούνιο οι αφίξεις ήταν 15.026. Σε ποσοστό, η μείωση των αφίξεων του Ιουνίου ανέρχονταν σε 67,89%.

ΚΑΝΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ !!! ΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ !!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΣΤΟΥ
Την πτώχευση του Δήμου Αχαρνών κήρυξε ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός, καθώς ο Δήμος έχει χρέη ύψους 10,27 εκατ. ευρώ τα οποία δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, μετά και την οριστική άρνηση του Ταμείου Δανείων και Παρακαταθηκών να παράσχει νέο δάνειο !!!















Πρόκειται για τον τρίτο Δήμο που πτωχεύει, μετά τους δήμους Σαλαμίνας και Φαιστού, ο οποίος παίρνει πλέον το δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης.

Σε πρώτη φάση τα οικονομικά Δήμου θα εξυπηρετεί το ειδικό αποθεματικό του υπουργείου Εσωτερικών, ώστε ο ισοσκελισμένος πλέον προϋπολογισμός να περνά από έλεγχο από τις αρμόδιες Αρχές.

ΛΟΥΚΕΤΑ, ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ !!!

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
Σε αυτή περιλαμβάνεται η αύξηση των προστίμων, λουκέτα σε επιχειρήσεις και απαγόρευση επαναδραστηριοποίησης στην αγορά του υπεύθυνου της επιχείρησης και των συγγενών του μέχρι δεύτερου βαθμού επί μία δεκαετία !!!














«Βασικός στόχος της προτεινόμενης τροπολογίας είναι να αρθούν τα κενά και να τιμωρηθεί ο πραγματικός υπαίτιος των αδικημάτων καταδολίευσης και αλλοίωσης των αντλιών, ώστε να μην μπορεί να επαναδραστηριοποιηθεί στην αγορά εμπορίας και λιανικής πώλησης πετρελαιοειδών προϊόντων. Αυτό θα αφορά πλέον τόσο τον ίδιο ως φυσικό πρόσωπο όσο και τη συμμετοχή του σε νομικά πρόσωπα με οποιονδήποτε τρόπο, ενώ η απαγόρευση αυτή επεκτείνεται πλέον και στους συγγενείς του. Παράλληλα, προβλέπεται και η επιβολή μεγαλύτερων διοικητικών προστίμων για τις παραβάσεις αυτές», σημειώνουν αρμόδιες πηγές του υπουργείου Οικονομίας. Επίσης, στόχος είναι να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα που προκαλούν παραπλάνηση και επιβάρυνση των καταναλωτών, αλλά και αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος των επιχειρήσεων που λειτουργούν νόμιμα.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 8 FUNDS ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Εντός Σεπτεμβρίου οι τράπεζες θα πρέπει να υποβάλουν στον SSM τα σχέδια και τις προτάσεις τους για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων !!!

Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει θέσει ήδη τους στόχους σχετικά με τα κόκκινα δάνεια, οι οποίοι και θα ελέγχονται αυστηρά κάθε τρίμηνο !!!

του Δημήτρη Παφίλα

Με προσωπικούς στόχους-κλειδιά ανά τρίμηνο θα δεσμεύονται οι διευθύνοντες σύμβουλοι των τραπεζών στην αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων (Non Performing Loans - NPLs), καθώς ο SSM έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα το θέμα εποπτείας των εν λόγω δανείων.

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί ο κύκλος των αλλαγών στα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών και η τοποθέτηση της νέας διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ώστε να επιταχυνθεί η δυναμική αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων. 
Εντός του Σεπτεμβρίου, εξάλλου, οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να υποβάλουν στον SSM τα σχέδια και τις προτάσεις τους για τη διαχείριση των NPLs, ώστε στη συνέχεια να οριοθετηθούν οι στόχοι για την τριετία 2017-2019.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ !!!

ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΟ-ΟΣΟ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ, ΡΟΛΟΓΙΑ, ΛΙΡΕΣ, ΒΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ, ΚΙΝΗΤΑ & ΤΑΜΠΛΕΤ ΣΤΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΕΗ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
H προσέλευση του κόσμου έχει αυξηθεί αισθητά τον τελευταίο χρόνο. Μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξης του 10% περίπου. 

Ο υπαίτιος είναι γνωστός: Η κρίση !!! 



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ

Έρχονται στο κατάστημα χρυσού για να πάρουν μετρητά. Οι τράπεζες έχουν κλείσει τις στρόφιγγες, δεν μπορούν να πάρουν δάνεια, επομένως έρχονται σε εμάς για να πουλήσουν τα χρυσαφικά τους με αντάλλαγμα ρευστό. Οι ηλικίες που βλέπω είναι από τα 40 έως βαθιά ηλικιωμένους. Μας επισκέπτονται επίσης πολλοί πρώην ελεύθεροι επαγγελματίες που αναγκάστηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και πουλάνε τα δώρα που έκαναν στην γυναίκα και στα παιδιά τους. Τα λεφτά που παίρνουν τα χρησιμοποιούν είτε για να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, είτε για να εξοφλήσουν χρέη. 

Σε περίπτωση που δεν έχουν βάλει λουκέτο στην δουλειά τους, τα επενδύουν στην «επιβίωση» της επιχείρησης τους ή για να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα. 
Έχει αλλάξει όμως και το είδος των πελατών. Το κατώφλι μας το περνούν άνθρωποι που παλιότερα είχαν πολλά λεφτά και σήμερα «ζορίζονται». Ορισμένοι είναι «τρανταχτά» επίθετα της Θεσσαλονίκης, άλλους τους γνωρίζω προσωπικά.


Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ !!!

ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ & ΕΜΠΡΟΣΘΟΒΑΡΩΣ ΤΑ 509.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
Την υποκρισία της Ε.Ε στο προσφυγικό στηλίτευσε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 !!!




Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής η Ελλάδα μέχρι στιγμής έχει δαπανήσει για το προσφυγικό πάνω από 2,5 δισ. ευρώ σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίων υπουργών. Και όλα αυτά τη στιγμή που η Πατρίδα μας χειμάζεται λόγω του μνημονίου και έχει γεμίσει με στρατιές φτωχών και ανέργων. Από την πλευρά της η Ε.Ε. έχει διαθέσει για την προσφυγική κρίση στην Ελλάδα μόνο 345 εκατ. ευρώ. Τα ποσά αυτά μάλιστα δεν διατέθηκαν αποκλειστικά στο Ελληνικό Δημόσιο ή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που έχουν κάνει τις σχετικές δαπάνες αλλά δόθηκαν επίσης και σε διεθνείς οργανισμούς και σε ΜΚΟ. Πρέπει η Ε.Ε. να φροντίσει να αποδεσμεύσει εμπροσθοβαρώς τα 509 εκατ. ευρώ που δικαιούται η Ελλάδα για το διάστημα 2014-2020 από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας.


ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΓΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Γιάννη Αλαφούζου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου και εξύβριση !!!



Ζητεί από τον κ. Αλαφούζο να διαψεύσει και να αποκαταστήσει «όλες τις συκοφαντίες και τα ασύστολα ψεύδη που εκτόξευσε εναντίον του, βλάπτοντας την προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψή του», όπως υποστηρίζει Ο βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου και εξύβριση.


Ο δικηγόρος κος Λεωνίδας Στάμος, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Το θέμα έχει να κάνει με την προσπάθεια απαξίωσης του κοινοβουλευτικού ελέγχου από έναν επιχειρηματία. Διαπιστώνουμε για ακόμα μία φορά ότι κάποιος με ιδιαίτερα αξιόλογο πατρώνυμο του επιχειρηματικού κόσμου προσπαθεί να φιμώσει τη νομοθετική εξουσία και γι αυτό το λόγο ο βουλευτής-πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος ως εκπρόσωπος της νομοθετικής εξουσίας και στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ήρθε να απευθυνθεί στην έτερη εξουσία, τη δικαστική, για να προστατευθεί από τα κακώς κείμενα τα οποία βλέπουμε να διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτά της εξυβρίσεως και της συκοφαντικής δυσφημίσεως δια του τύπου, από λειτουργούς μάλιστα του ίδιου του τύπου».


ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!

ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Τραπεζικός τυφώνας χτυπά τις αγορές, μίνι-κραχ σε όλη την Ευρώπη !!!




Τραπεζικό κραχ που ξεπερνά το 7% χτυπά την Ευρώπη τονίζοντας ότι οι φόβοι για νέα τραπεζική κρίση στην περιοχή είναι πιο έντονοι από ποτέ και μάλιστα μετά την Ιταλία, η απειλή αγγίζει τη Γαλλία, τη Βρετανία, ακόμη και τη Γερμανία, όπου ο κολοσσός της Commerzbank βυθίζεται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Μπορεί η ΕΒΑ (την Παρασκευή με την ανακοίνωση των stress tests) να προσπάθησε να κατευνάσει τους φόβους και τις ανησυχίες γύρω από το τραπεζικό σύστημα της Ευρώπης, τονίζοντας ότι είναι ανθεκτικό και ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μία νέα κρίση, ωστόσο οι αγορές αποδεικνύουν πως κάθε άλλο παρά καθησυχαστικά είναι τα αποτελέσματα.

H JP Morgan επισημαίνει ότι τα stress tests αντί να ηρεμήσουν τις αγορές, έβγαλαν στο φως τις κεφαλαιακές ανάγκες πολλών ευρωπαϊκών τραπεζών, ενώ η Goldman Sachs τονίζει πως μπορεί η Monte dei Paschi να αναδείχθηκε ως η ευρωπαϊκή τράπεζα με τη χειρότερη επίδοση, ωστόσο τονίστηκε η ανάγκη για περαιτέρω κεφαλαιακή ενίσχυση τραπεζών όπως η Barclays, η Deutsche Bank και η Societe Generale.



ΒΟΜΒΑ !!! ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ALPHA BANK-ΨΥΧΑΡΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 
Το εισαγγελικό πόρισμα για τα στελέχη της Alpha Bank και τον Σταύρο Ψυχάρη !!! 



Αποκλειστική δημοσίευση EREPORTAZ 

Οι λόγοι για τους οποίους ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ και μέτοχος του Mega, κ. Σταύρος Ψυχάρης κατηγορείται για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία αποκαλύπτονται στο πολυσέλιδο εισαγγελικό πόρισμα που δημοσιεύει το ereportaz.

Εκτός από τον εκδότη κατηγορούνται και 10 ανώτερα στελέχη της τράπεζας Alpha Bankφέρονται να ενέκριναν την χορήγηση δανείων συνολικού ύψους 57 εκατομμυρίων ευρώ. Είχε προηγηθεί πολύμηνη προκαταρκτική έρευνα των Οικονομικών εισαγγελέων κ.κ. Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνού Μπρη.

Όπως προκύπτει από την έκθεση που συνέταξαν οι ελεγκτές της Τράπεζας της Ελλάδος, στο μικροσκόπιο των Αρχών δεν μπήκε μόνο το επίμαχο δάνειο αλλά όλες οι δανειοδοτήσεις του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), από το 2000 και μετά. Ήταν η εποχή των «παχιών αγελάδων» στην Ελλάδα, όπου τα πιστωτικά Ιδρύματα της χώρας, ασκούσαν μία γενναία πιστοδοτική πολιτική.

Η κατάσταση άλλαξε από το 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ !!!

ΣΥΝΕΧΗ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ
Η εταιρεία αποφάσισε την πλήρη διακοπή λειτουργίας του τμήματος παραγωγής συρμάτων και συρματόσχοινων στη μονάδα του Βόλου !!!



Οι φόβοι για την αναγκαστική και πλήρη διακοπή λειτουργίας του τμήματος παραγωγής συρμάτων και συρματόσχοινων στη μονάδα του Βόλου της ιστορικής εταιρείας Ν. Λεβεντέρης Α.Ε.,, τελικώς επιβεβαιώθηκαν.

ΟΡΓΙΟ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ, ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ
Θύματα τουλάχιστον 200.000 ιδιοκτήτες ΙΧ !!!










Θύματα των επιτήδειων οι καταναλωτές και στη συγκεκριμένη περίπτωση περίπου 200.000 ιδιοκτήτες ΙΧ, οι οποίοι μετέτρεψαν τους κινητήρες των οχημάτων τους, προκειμένου να γλιτώσουν από την ακριβή βενζίνη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνους», οι επιτήδειοι κλέβουν με πειραγμένες αντλίες και πωλούν επικίνδυνο νοθευμένο καύσιμο. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει πως υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους οι επιτήδειοι κλέβουν τους πελάτες: 

ΝΕΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ: ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΒΟΛΗ
Το σύστημα Πόθεν έσχες μπαίνει σε εφαρμογή από 1η Οκτωβρίου και θα αφορά εκατοντάδες χιλιάδες υπόχρεους σε δήλωση πόθεν έσχες (βουλευτές, γιατροί, δημόσιοι υπάλληλοι, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφοι κ.α) !!!


















Η υποβολή, που θα γίνεται πλήρως ηλεκτρονικά, με στόχο «λιγότερη γραφειοκρατία- αποτελεσματικότερος έλεγχος» στην ιστοσελίδα www.pothen.gr, και η μεγαλύτερη έκπληξη που περιμένει τους εν λόγο φορολογούμενους είναι η υποχρεωτική δήλωση των χρημάτων εκτός τραπεζικού συστήματος, εντός θυρίδων, χρημάτων στο στρώμα ή θαμμένα στον κήπο, εφόσον αυτά υπερβαίνουν τα 15.000 ευρώ.

Η ΝΕΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ POS !!!

ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ POS
Σε όσους πληρώνουν με κάρτα δίνουν την απόδειξη από το μηχάνημα POS αλλά «ξεχνούν» να δώσουν την απόδειξη από την ταμειακή μηχανή !!!
















Η φαντασία και ευρηματικότητα στο πάρτι της φοροδιαφυγής δεν γνωρίζουν όρια. Τη δράση των επιτήδειων στο σπορ της φοροδιαφυγής δεν έχει ανακόψει ούτε η έκρηξη των ηλεκτρονικών πληρωμών που εκδηλώθηκε κυρίως μετά την επιβολή των capital controls. Συνεχίζουν να βρίσκουν τρόπους για να «κρύβουν» από την εφορία τα έσοδά τους και να μην κόβουν αποδείξεις.

Το νέο κόλπο που χρησιμοποιούν τώρα γίνεται μέσω των συστημάτων POS. Οι ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και της Οικονομικής Αστυνομίας που έχουν κάνει απόβαση τις ημέρες αυτές στα νησιά και τις τουριστικές περιοχές εντόπισαν επιχειρήσεις που ενώ δέχονται πληρωμές με πλαστικό χρήμα μέσω των POS που διαθέτουν, «ξεχνούν» να εκδώσουν αποδείξεις κι από τις ταμειακές μηχανές τους. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι κάθε συναλλαγή που γίνεται μέσω κάρτας καταγράφεται στο τραπεζικό σύστημα.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΕΛΗ: ΑΠ' ΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ & ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ !!!

Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ
Ελένη Κατσέλη: Από πριγκίπισσα της «Αρτοποιίας Κατσέλη», σε εργαζόμενο κορίτσι για τον άρτον τον επιούσιον !!!


Πως από την χλιδάτη ζωή, πέρασε στην σκληρά εργαζόμενη !!!

Η Ελένη Κατσέλη, η κόρη του Νίκου Κατσέλη, του κάποτε πανίσχυρου αρτοβιομηχάνου με την αυτοκρατορία Κατσέλη, εργάζεται πια σε ινστιτούτο ομορφιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Πετρίδη στο Πρώτο Θέμα, η Ελένη Κατσέλη, από την πλουσιοπάροχη ζωή που είχε με τις πισίνες, τις τσάντες Fendi και τα πολυτελή σκάφη, τώρα εργάζεται με τον βασικό μισθό σε κυριλέ «νυχάδικο» στην Κηφισιά, εξυπηρετώντας τις Αθηναίες celebrities.

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ & ΜΙΚΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΛΑΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Το καλό κομμάτι τους ενίσχυσε την κεφαλαιακή επάρκεια των 4 συστημικών τραπεζών, γλυτώνοντας τους μετόχους από μεγαλύτερες αυξήσεις κεφαλαίων!!!




ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΣ & ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΟΤΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 0,05% ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ 10,15%, ΔΕΝ ΣΕ ΡΥΘΜΙΖΕΙ !!!
Σε σοδομίζει !!!



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
Το παραμύθι ότι η Βουλγαρία έχει φθηνό προσωπικό δεν ισχύει, γιατί και εκεί για να βρεις ικανούς εργαζόμενους πρέπει να πληρώσεις 500, 600 και 1000 ευρώ τον μήνα. Αν θέλεις ότι νάναι θα βρεις με 300 ευρώ, αλλά αυτοί δεν μπορούν να σου βγάλουν παραγωγή και να λειτουργήσουν το εργοστάσιο !!!



Έλληνας επιχειρηματίας με εργοστάσιο 710 ατόμων παραγωγής επίπλων στην Βουλγαρία, σε μια προσωπική συζήτηση δηλώνει γιατί έφυγε από την Ελλάδα και λέει:

Αν αλλάξουν αυτά, εγώ αύριο κλείνω το εργοστάσιο μου στην Βουλγαρία και τα φέρνω όλα στην Ελλάδα !!!

ΒΟΜΒΑ : ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ !!!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ
Για κακουργήματα παραπεμπεται να δικαστεί ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ !!! 
Αναιρέθηκαν από τον ΑΠ τα απαλλακτικά βουλεύματα των Σαμαρο-Βενιζέλων !!!



Με την υπ’ αριθμόν 1331/2016 απόφαση του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου, ξεκινά η ποινική δίωξη για διάπραξη σειράς κακουργημάτων αναφορικά με την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων που χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι για την υπαγωγή της χώρας στο…εγκληματικό μνημόνιο Παπανδρέου – ΔΝΤ.

Η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου με την αναίρεση υπέρ του νόμου είχε ανατρέψει την μεθόδευση Σαμαρά – Αθανασίου για να πέσει ο Γεωργίου στα μαλακά.


ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ;;;

ΑΣΥΛΗΠΤΑ ΠΟΣΑ ΜΙΣΘΩΝ, BENEFITS & BONUS, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΩΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ !!!
Golden boys με αμοιβές 27.000.000 δολαρίων ετησίως !!!




Εντυπωσιακό άλμα σημείωσαν το 2015 οι απολαβές των «γκόλντεν μπόις» ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού, αν και την ίδια ώρα παρατηρήθηκε σημαντικό χάσμα αμοιβών σε ΗΠΑ και Ευρώπη, μιας και τα αφεντικά των αμερικανικών τραπεζών τα πήγαν πολύ καλύτερα από τους συναδέλφους τους στη Γηραιά Ήπειρο… τσεπώνοντας διπλάσια κέρδη!

Η διεύρυνση του χάσματος, όπως τονίχει το imerisia.gr, θα μπορούσε ωστόσο να δημιουργήσει δυσκολίες στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, καθώς η υποψήφια των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία καλεί για κλείσιμο της εισοδηματικής ανισότητας, αλλά έχει επανειλημμένα δεχτεί τα «πυρά» των επικριτών της για τους στενούς δεσμούς που διατηρεί με παράγοντες της Γουόλ Στριτ.


ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ & ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΥΔΑΠ !!!

ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 36 ΔΟΣΕΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΡΕΥΜΑ & ΝΕΡΟ
Τελευταία ευκαιρία για τις οφειλές της ΔΕΗ !!!




Παρατείνει η ΔΕΗ την ισχύ του προγράμματος διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις και χωρίς προκαταβολή, μετά την ολοκλήρωσή του, καθώς όπως λέει, σε ανακοίνωσή της, θέλει να δώσει την ευκαιρία και στους υπόλοιπους 1,5 εκατ. πελάτες της να ρυθμίσουν τις οφειλές τους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την 1η Απριλίου και ωφέλησε περίπου 290.000 πελάτες της ΔΕΗ.



ΓΓΔΕ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Το λουκέτο θα μπαίνει εφόσον διαπιστωθεί η μη έκδοση πλέον των 10 παραστατικών στοιχείων ή, ανεξαρτήτως του πλήθους, τα μη εκδοθέντα ή το μη εκδοθέν παραστατικό στοιχείο υπερβαίνει σε αξία τα 500 ευρώ !!!

















Την απόφαση που προβλέπει το κλείσιμο επιχειρήσεων, καταστημάτων και επαγγελματικών εγκαταστάσεων για 48 ώρες στην περίπτωση που εντοπιστούν να μην εκδίδουν αποδείξεις, υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, όπως ανακοίνωσε η ΓΓΔΕ.

Το μέτρο, όπως διευκρινίζεται από την ΓΓΔΕ, εφαρμόζεται με πράξη των οργάνων που διενεργούν τον έλεγχο κατόπιν σχετικής ειδικής εντολής έλεγχου του Γενικού Γραμματέα, εφόσον διαπιστωθεί η μη έκδοση πλέον των δέκα παραστατικών στοιχείων ή, ανεξαρτήτως του πλήθους, τα μη εκδοθέντα ή το μη εκδοθέν παραστατικό στοιχείο υπερβαίνει σε αξία τα 500 ευρώ.

ΝΕΟ ΦΟΡΟΣΟΚ: ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΩΣ 45% ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ 22% ΕΩΣ ΚΑΙ 45% ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ
Φέτος η χρονιά θα χωριστεί στα δυο. Εως τις 30 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές αποδείξεις και από συναλλαγές χωρίς πλαστικό χρήμα ή web banking. Αλλά από 1ης Οκτωβρίου θα μετρούν στο «χτίσιμο» του αφορολόγητου και του απαιτούμενου ποσού μόνο οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζών !!!




















Αντιμέτωποι με νέο φόρο θα βρίσκονται πλέον όσοι φορολογούμενοι δεν συγκεντρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό αποδείξεων τη φετινή φορολογική χρονιά. Πόσες αποδείξεις θα χρειάζονται; Ανάλογα με το εισόδημά τους: Εως 10.000 ευρώ το 10%, δηλαδή αποδείξεις 1.000 ευρώ. Για εισοδήματα από 10.001 ευρώ έως 20.000 ευρώ το 15%, δηλαδή αποδείξεις από 1.500 ευρώ έως 3.000 ευρώ. Για εισοδήματα από 20.001 ευρώ έως 40.000 ευρώ το ποσοστό φτάνει το 20%, δηλαδή αποδείξεις από 4.000 έως 8.000 ευρώ. Και για ετήσια εισοδήματα από 40.001 ευρώ και πάνω το 30%, δηλαδή τουλάχιστον 12.000 ευρώ αποδείξεις.
SSL Certificates