.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ !!!

ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ & ΕΜΠΡΟΣΘΟΒΑΡΩΣ ΤΑ 509.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
Την υποκρισία της Ε.Ε στο προσφυγικό στηλίτευσε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 !!!




Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής η Ελλάδα μέχρι στιγμής έχει δαπανήσει για το προσφυγικό πάνω από 2,5 δισ. ευρώ σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίων υπουργών. Και όλα αυτά τη στιγμή που η Πατρίδα μας χειμάζεται λόγω του μνημονίου και έχει γεμίσει με στρατιές φτωχών και ανέργων. Από την πλευρά της η Ε.Ε. έχει διαθέσει για την προσφυγική κρίση στην Ελλάδα μόνο 345 εκατ. ευρώ. Τα ποσά αυτά μάλιστα δεν διατέθηκαν αποκλειστικά στο Ελληνικό Δημόσιο ή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που έχουν κάνει τις σχετικές δαπάνες αλλά δόθηκαν επίσης και σε διεθνείς οργανισμούς και σε ΜΚΟ. Πρέπει η Ε.Ε. να φροντίσει να αποδεσμεύσει εμπροσθοβαρώς τα 509 εκατ. ευρώ που δικαιούται η Ελλάδα για το διάστημα 2014-2020 από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας.


Επιπλέον, συνέχισε ο Νότης Μαριάς, ενώ από την Ελλάδα έπρεπε να μετεγκατασταθούν 66.400 πρόσφυγες εντούτοις σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Κομισιόν μέχρι 28/07 είχαν μετεγκατασταθεί από την Ελλάδα σε άλλες χώρες της Ε.Ε. μόνο 2.681 άτομα. Μάλιστα η Γερμανία έχει πάρει από την Ελλάδα για μετεγκατάσταση μόνο 37 άτομα!!! ενώ υποχρεούται στη συνέχεια να πάρει για μετεγκατάσταση από Ελλάδα και Ιταλία συνολικά 27.479 άτομα. Καταλήγοντας ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι η Τουρκία συνεχίζει την εκβιαστική της πολιτική προκειμένου να εισπράξει 6 δισ. ευρώ από την Ε.Ε και να πετύχει την κατάργηση βίζας για τους τούρκους πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν την Ε.Ε. Όμως ενδεχόμενη κατάργηση της βίζας για τους τούρκους θα δημιουργήσει κινδύνους για την εθνική ασφάλεια είπε ο Νότης Μαριάς μια και οι τούρκοι πολίτες θα κυκλοφορούν ελεύθερα επί τρίμηνο στα νησιά του Αιγαίου και στην Θράκη. Τέλος γι’ αυτό το λόγο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισήμανε ότι κατά το διάστημα 20/7 έως 01/08 οι πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα από 57.497 άτομα έφτασαν πλέον τις 60.000 γεγονός που καταδεικνύει ότι ο Ερντογάν και η παρέα του αρχίζουν πλέον συστηματικά να στέλνουν πρόσφυγες στα Ελληνικά νησιά τα οποία ως γνωστό δεν αντέχουν πλέον άλλους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες. Γι αυτό το λόγο η Ελλάδα πρέπει αφενός μεν να πιέσει για την αύξηση των μετεγκαταστάσεων προσφύγων σε άλλες χώρες της Ε.Ε. και αφετέρου να προστατεύσει αποφασιστικά τα σύνορά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates