.

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΝΕΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


H AKTUA ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΩΣΕΙΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ALPHA BANK
Alpha Bank: Κοινή εταιρία με την Aktua για τη διαχείριση των Κόκκινων Δανείων !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Εταιρία που θα συστήσουν από κοινού η Alpha Bank με την ισπανική Aktua θα αναλάβει τη διαχείριση στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων που βρίσκονται σε καθυστέρηση, ύψους 11 δισ. ευρώ !!! 

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Και νέα παρέμβαση του Νότη Μαριά στην Ευρωβουλή για τους δανειολήπτες στεγαστικών σε ελβετικό φράγκο !!!




Βρυξέλλες, 28/5/2016.

Νέα παρέμβαση για τους δανειολήπτες ενυπόθηκων στεγαστικών δανείων σε ελβετικό φράγκο έκανε στην Ευρωβουλή με χθεσινή Γραπτή του Ερώτηση ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Στην από 27/5/2016 Γραπτή του Ερώτηση που απευθύνεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Νότης Μαριάς αναφέρεται στη πληθώρα θετικών δικαστικών αποφάσεων για τους Έλληνες δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο, ιδίως δε στην υπ’ αριθμ. 334/2016 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την παρέμβασή της για τη στήριξη των χιλιάδων Ελλήνων δανειοληπτών στεγαστικών δανείων σε ελβετικό φράγκο.

Όπως επισημαίνει στην Γραπτή του Ερώτηση ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής: «Στην Ερώτηση Ε-006878-14 θέσαμε υπόψη της Επιτροπής το ζήτημα των Ελλήνων δανειοληπτών που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω των συμβάσεων ενυπόθηκων στεγαστικών δανείων συνδεδεμένων με την ισοτιμία ευρώ/ελβετικού φράγκου που έχουν συνάψει με Ελληνικές τράπεζες, καθώς αυτές, κατά παράβαση των Οδηγιών 2005/29/ΕΚ και 93/13/ΕΟΚ, δεν παρείχαν κατ΄ ελάχιστον προσυμβατική ενημέρωση στους δανειολήπτες για τους κινδύνους, τη δυνατότητα και το κόστος τεχνικών κάλυψης του συναλλαγματικού κινδύνου.»

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ, CASHCARDS, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!!
Δείτε προσεκτικά το ιταλικό βίντεο που ακολουθεί για να μην πέσετε θύματα !!!

Απατεώνες από τη Λιθουανία σας στέλνουν email δήθεν από την τράπεζά σας, με το οποίο σας ενημερώνουν ότι η κάρτα σας δήθεν θα απενεργοποιηθεί και στη συνέχεια σας ζητούν να ακυρώσετε την απενεργοποίηση μέσα από το site, που ενώ εμφανίζεται να είναι της τράπεζας, στην πραγματικότητα είναι το δικό τους, με μοναδικό σκοπό να σας αποσπάσουν τον κωδικό PIN και να σας αδειάσουν τις κάρτες ή τους τραπεζικούς λογαριασμούς !!!



Αν λάβετε παρόμοιο EMAIL απλά ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ το !!!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ !!!

ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ 10.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!!


ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ 72.390 ΕΥΡΩ !!!

ΣΤΟ ΚΡΑΘΙΟ ΑΚΡΑΤΑΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
Αθηναίοι γνώστες της Αχαΐας οι βομβιστές του ΑΤΜ !!!

Πώς άρπαξαν τα 72.390 ευρώ !!!



Από την Αθήνα, αλλά με καλή γνώση των περιοχών της Αχαΐας, πιθανολογούν οι ερευνητές της Αστυνομίας ότι προέρχονται οι άγνωστοι που προκάλεσαν έκρηξη τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας στην κοινότητα Κράθιο της Ακράτας και άρπαξαν 72.390 ευρώ.

Το πρώτο από τα στοιχεία που τους οδηγούν στο συμπέρασμα αυτό είναι ότι το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν για να γκρεμίσουν με την όπισθεν την τζαμαρία της τράπεζας, είχε κλαπεί στις 18 Μαΐου από την Καλλιθέα. Το δεύτερο είναι ότι η μέθοδος της έκρηξης που προκάλεσαν στο μηχάνημα διοχετεύοντας αέριο στο χώρο, είχε χρησιμοποιηθεί σε παρόμοιες κλοπές στις Ερυθρές Βοιωτίας και στην Αττική.

FED: ΕΚΘΕΣΗ 1945 !!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ !!!

Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ
Προ ολίγων ωρών παρέλαβα δια μέσω κάποιου φίλου εξ αμερικής μια απόρρητη έκθεση της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, η οποία είχε συνταχθεί το 1945.

Το Γενικό Συμβούλιο της FED γνώριζε από το 1945 την έκβαση του ελληνικού εμφυλίου πολέμου !!!

Η έκθεση είναι άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική για το ποιος ήταν ο σχεδιασμός για την χώρα από τους διεθνείς τραπεζίτες. 
Ενα μόνο στοιχείο θα σας δώσω το οποίο είναι και αποκαλυπτικό για τον ρόλο τον τραπεζιτών στην παγκόσμια πολιτική και οικονομία. 
Εν έτει 1945 και ενώ η χώρα είχε περιέλθει σε εμφύλιο πόλεμο, κάποια στελέχη της FED γνώριζαν την έκβαση αυτού του πολέμου. 
Αυτό και μόνο αποκαλύπτει πως ο εθνικός διχασμος στην Ελλάδα ήταν σχεδιασμένος και από τις δυο πλευρές για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα. 

Η ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ !!!

OI ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 30% ΑΠΟ ΤΟ 36% ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ
Η Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος (ΟΛΚΕ) ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία με την ΕΡΤ Α.Ε. για την χορηγία επικοινωνίας που αφορά στο πρόγραμμα 11528 - Δίπλα σου και τις διοργανώσεις των Athens Pride & Thessaloniki Pride !!!


Ένας ακόμη χορηγός επικοινωνίας προστέθηκε στο σύνολο αυτών που προωθούν κάθε χρόνο τις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων, λεσβιών, τραβσεστί κτλ - και αυτός θα είναι η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ).
Η προπαγάνδα που έδωσε εντολή το Υπουργείο Πολιτισμού για να παρουσιάσει στούς τηλεοπτικούς μας δέκτες έχει ξεκινήσει να πραγματοποιείται εδώ και μερικούς μήνες - δηλαδή μετά και την Τρίτη Αποστασία της οποίας τα αποτελέσματα έχουμε αναφέρει στην Αθέατη γνώση και βιώνουμε καθημερινά.

ΕΝΦΙΑ: ΦΟΡΟΣΟΚ ΓΙΑ 600.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ
O φόρος που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων είναι σε ορισμένες περιπτώσεις τρεις φορές πάνω σε σχέση με τον περσινό !!!












Πολλά δάκρυα και λίγα χαμόγελα κρύβουν για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων τα νέα αυγουστιάτικα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Μετά τις αλλαγές που έγιναν στα βασικά χαρακτηριστικά του φόρου, το «σοκ» για τους ιδιοκτήτες θα είναι μεγάλο. 

ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ !!!

ΕΞΑΡΣΗ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Νέες οδηγίες για την προστασία κυρίως των χρηστών κινητής τηλεφωνίας από τις αυξημένες-υπέρογκες χρεώσεις των Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ), εξέδωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) !!!

















Τα κρούσματα των «φουσκωμένων» λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του κλάδου, έχουν αυξηθεί και πάλι το τελευταίο διάστημα.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ !!!

ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 300.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ
Ξεκινάει τσουνάμι κατασχέσεων και πλειστηριασμών, ακόμη και πρώτης κατοικίας, στην εμπορική αξία  !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Του Γιώργου Παλαιτσάκη 

Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί- εξπρές σε ακίνητα, ακόμη και σε σπίτια που χρησιμοποιούνται ως πρώτη κατοικία, ξεκινούν από τον Ιούνιο σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων οφειλετών «κόκκινων» δανείων αλλά και πολιτών που χρωστούν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. 

Η κυβέρνηση ενεργοποιεί από τον επόμενο μήνα τα άρθρα 993 και 995 του νέου τροποποιημένου από το καλοκαίρι του 2015 Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας τα οποία προβλέπουν ότι κατά τους πλειστηριασμούς ακινήτων μη συνεπών δανειοληπτών και λοιπών χρεοφειλετών θα λαμβάνονται πλέον υπόψη ως τιμές εκκίνησης οι πραγματικές τιμές της κτηματαγοράς που έχουν υποχωρήσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και όχι οι πολύ πιο υψηλές αντικειμενικές αξίες, όπως προέβλεπε ο Κ.Π.Δ πριν αλλάξει το καλοκαίρι του 2015. 

ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ !!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ & ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
Μόνον αυτά τα απόβλητα της ελληνικής κοινωνίας θα μπορούσαν να διαμαρτυτηθούν για την επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα !!!



Θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στην πλατεία Συντάγματος κατά της βίας των ομοφυλόφιλων, με αφορμή την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου

Τρεις κλούβες και τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ χρειάστηκαν για να κόψουν το δρόμο στα μέλη γκέι κοινοτήτων που θέλησαν το απόγευμα της Παρασκευής να διαμαρτυρηθούν στην πλατεία Συντάγματος κατά της βίας των ομοφυλόφιλων, με αφορμή την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα για τη βία εις βάρος των ομοφυλοφίλων στη Ρωσία.

Τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος κι αφού φώναξαν συνθήματα εναντίον του Ρώσου προέδρου στη συνέχεια με πορεία προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς την Ηρώδου Αττικού.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

Καταγγέλλει ο Στέφανος Τσίπας 

Ο ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Εμείς ρε κορόιδο, για να κρατάμε τα στόματα των ΔΙΚΑΣΤΩΝ και των ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ κλειστά, διορίζουμε τα βλαστάρια τους στην Νομική μας υπηρεσία, έλεγαν οι διοικούντες την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στον Στέφανο Τσίπα !!!
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, που ενημερώθηκε για το ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΦΟΚΛΗΣ από το 2001, κάνει μέχρι και σήμερα ότι δεν ξέρει τίποτα !!!



Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ έγινε Πρωθυπουργός, ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Διοικητής της ΤτΕ και ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!! 
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;

Σχέδιο "Σοφοκλής" : Το μέγα σκάνδαλο της Εμπορικής Τράπεζας !!!

Εδώ, ίσως, ξεκίνησαν και τελείωσαν όλα...

Υπό της Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε. προσελήφθην την 14ην Μαΐου 1980, με σύμβαση αορίστου χρόνου, κατόπιν δημοσίου διαγωνισμού γλωσσομαθών. Έκτοτε εργάσθηκα στις πλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες της Εμπορικής Τραπέζης του προσωπικού, μεταξύ των ετών 1980-1998. Το 1984 ανέλαβα την πλέον εξειδικευμένη Διεύθυνση Διαχειρίσεως Διαθεσίμων της Εμπορικής Τραπέζης στην Αθήνα.

Tο 1985 το Διοικητικό Συμβούλιο της Εμπορικής Τραπέζης μου πρότεινε να μεταβώ με απόσπαση στην Εμπορική Τράπεζα της Φραγκφούρτης, στην Γερμανία, γιά να ιδρύσω εκεί Διεθνή Διεύθυνση Διαχειρίσεως Διαθεσίμων (Dealing Room – Treasury Division) και να την διευθύνω ως Treasurer, αρχικά επί διετία. Τελικώς όμως παρέμεινα στη θέση αυτή επί 10ετία λόγω των εξειδικευμένων γνώσεών μου.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ !!!


ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 Ή 72 ΔΟΣΕΩΝ !!!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Διευκρινίσεις για τις περιπτώσεις που, είτε λόγω σφάλματος είτε λόγω ανωτέρας βίας, δεν εξυπηρετείται κανονικά δόση ρυθμισμένης οφειλής των 100 ή των 72 δόσεων δίνει η ΓΓΔΕ !!!














Όπως σημειώνεται, δεν επέρχεται απώλεια ρύθμισης εάν υπήρξε εκπρόθεσμη καταβολή ή μη καταβολή μικρών ποσών από παραδρομή, ενώ οι φορολογούμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στο έφορο της ΔΟΥ στην οποία ανήκουν για τη διευθέτηση του ζητήματος.

ΜΕΧΡΙ 100 ΕΥΡΩ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ !!!

ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Για υψηλότερα ποσά οι πληρωμές θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω κάρτας !!!














Την μείωση της χρήσης μετρητών για πληρωμές στις εφορίες στα 100 ευρώ, από 200 ευρώ σήμερα, ενώ για υψηλότερα ποσά οι πληρωμές θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω κάρτας, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, μιλώντας στο 2ο συνέδριο για τις ψηφιακές πληρωμές.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ, ΘΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΑΛΦΗ !!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ
Οι κυρώσεις θα φτάνουν μέχρι και στην πλήρη δέσμευση του περιουσιακού στοιχείου που δεν θα δηλωθεί !!!












Για ακόμη μια φορά το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει σχέδιο προκειμένου να καταγράφεται υποχρεωτικά το σύνολο της περιουσίας των Ελλήνων, δηλαδή και μετρητά, τιμαλφή, καταθέσεις, θυρίδες, ακίνητα, έργα τέχνης.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ & ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΦΟΥ ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ
Ο Σπύρος Τραυλλός, διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ επί Κατοχής, συνελήφθη ως δοσίλογος και συνεργάτης των Γερμανών !!!

ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΟΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ ΠΟΥΛΗΣΕ Η EUROBANK ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ !!!

Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ
Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΑ PANAMA PAPERS. 
Η EUROBANK ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Ν 3577/2007 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ;;;

ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ψήφισσαν το Νόμο 3577/ 2007 της Μαριέττας Γιαννάκου για τα πλαστά πτυχία και σήμερα κάνουν πως δεν τον θυμούνται !!!

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ !!!

ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
Οι διάφοροι αγράμματοι ψεκασμένοι και οι κάθε λογής απατεώνες, που περιφέρουν δικαστικές αποφάσεις στο διαδίκτυο, σα να τις είχαν δικάσει οι ίδιοι και όχι οι δικηγόροι τους, δεν καταλαβαίνουν ούτε το κείμενο, ούτε την έννοια των δικαστικών αποφάσεων που διαφημίζουν, ακόμη και όταν αφορούν αυτούς τους ίδιους !!! 


ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ !!!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΡΙΟ ΜΑΡΙΝΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
334/2016 Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών: Καταχρηστικός ο ΓΟΣ χορήγησης δανείων σε Ελβετικό Φράγκο !!!

Με την 334/2016 απόφασή του, η οποία εκδόθηκε επί Συλλογικής Αγωγής (βλ άρ 10 του Ν. 2251/1994), το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε, ότι τόσο ο ΓΟΣ χορήγησης δανείων σε Ελβετικό Φράγκο είναι αδιαφανής, όσο και ο ΓΟΣ περί πλασματικής αναγνώρισης χρέους που έθετε η τράπεζα ως προαπαιτούμενο υπογραφής ρυθμίσεων. Μεταξύ άλλων διατάσσει τον επανυπολογισμό των απαιτήσεων της τράπεζας στην ισοτιμία εκταμίευσης.




Συγχαρητήρια στους δικηγόρους Μαριο Μαρινάκο,Αριάδνη Νούκα και Ιωάννη Μυταλούλη γιά την θαυμάσια απόφαση επί του ελβετικού φράγκου! Οι νέοι δρόμοι που άνοιξαν γιά δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας αλλά και γιά όλους εμάς που ακολουθούμε ατομικές διαδικασίες, θα γράφουν εφ'εξής τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα!!!! Συγχαρητήρια φυσικά στην Ενωση Δανειοληπτών επβετικού Φράγκου, στον ΙΝΚΑ και στην επίμονη και μελετηρή πραγματογνώμονα Ξανθίππη Γκλαβοπούλου!

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ PROBANK !!!

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ PROBANK ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ
Για κακουργηματική απιστία κατηγορούνται περισσότερα από 70 στελέχη και υπάλληλοι της Τράπεζας PRO BANK, για δάνεια εκατομμυρίων που φέρονται να δόθηκαν χωρίς εξασφαλίσεις από το 2004 έως το 2011 σε φυσικά πρόσωπα και εταιρίες, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημία που φτάνει τα 64 εκ ευρώ !!!



Η Δικαιοσύνη παραπέμπει τους πάντες, εκτός από τους τραπεζίτες που χορήγησαν τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων !!!


Η ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά από διετή έρευνα, απαρχή της οποίας ήταν ανώνυμη καταγγελία που έφτασε στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου. Στην καταγγελία γινόταν λόγος για χορήγηση από τηνPRO επισφαλών δανείων τα οποία ζημίωσαν την περιουσία της Τράπεζας. Αμέσως διατάχθηκε έρευνα για την Τράπεζα, η οποία είχε βάλει λουκέτο το 2013 και είχε μπει σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.

Κατά την εισαγγελική εντολή, ο ειδικός εκκαθαριστής της τράπεζας έκανε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα δανείων, έλεγχο στα 50 εκ των υψηλοτέρων, τα οποία αντιπροσώπευαν το 60% των δανειακών χορηγήσεων.


ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΤΕΟ ΙΧ !!!

ΜΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ
Ούτε στα τέλη Μαΐου αναμένεται να αποσταλούν τα ειδοποιητήρια με τα πρόστιμα στους ιδιοκτήτες οχημάτων που τα κινούν ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ καθώς έχουν κολλήσει οι διασταυρώσεις !!!















Σύμφωνα μάλιστα με στελέχη από τους κλάδους των ασφαλειών αλλά και των ΚΤΕΟ τα πρόστιμα στους ιδιοκτήτες οχημάτων παρά τη δέσμευση που υπήρχε να έχουν αποσταλεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου δεν πρόκειται να αποσταλούν ούτε στα τέλη του 2016 αν συνεχιστούν οι διασταυρώσεις με αυτό το ρυθμό!

ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ !!!

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ
Ενώ οι συναλλαγές μεταξύ των επιχειρήσεων θα γίνονται ηλεκτρονικά για ποσά άνω των 50 ευρώ !!!
Με αποδείξεις που προέρχονται από συναλλαγές με ηλεκτρονικό τρόπο θα χτίζεται το αφορολόγητο !!!
















Aπό την 1η Ιουλίου τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο της κυβέρνησης για τις αποδείξεις μέσω πλαστικού χρήματος, με τις οποίες θα «χτίζεται» το αφορολόγητο όριο. Ολες οι αλλαγές θα συμπεριληφθούν σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή, στο οποίο θα προστεθούν και διατάξεις για τις επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, οι συναλλαγές μεταξύ των επιχειρήσεων θα γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο για ποσά άνω των 50 ευρώ (σύμφωνα με την τελευταία πρόταση), ενώ οι καταναλωτές θα πληρώνουν υποχρεωτικά με κάρτα για ποσά άνω των 500 ευρώ (από 1.500 ευρώ που είναι σήμερα).

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 68.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑ
Μόνο το Υπουργείο Οικονομικών καταβάλλει σε ενοίκια για τη στέγαση των υπηρεσιών του 23.814.612 ευρώ ετησίως !!!












Αναλυτικά στοιχεία σχετικά με το κόστος της μίσθωσης των κτιρίων του δημοσίου αλλά και του ΥΠΟΙΚ ξεχωριστά έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κος Τρ. Αλεξιάδης στην Βουλή, απαντώντας σε δύο ερωτήσεις των βουλευτών Ι. Κατσαφάδου και Θ. Θεοχαρόπουλου

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!


ΤΟ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!!


https://www.facebook.com/jodigraphics15/photos/a.1495095447447175.1073741828.1495053624118024/1608939109396141/?type=3&theater

ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ MEGA: ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!

ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΚΛΑΕΙ 
Βουρκωμενοι με δάκρυα Καμπουράκης-Οικονομέας αποχαιρέτησαν το MEGA που κλείνει !!!
Ακόμη όμως πιο βουρκωμέοι, οι τηλεθεατές όλης της Ελλάδας και, ιδιαίτερα, οι άνεργοι και οι φτωχοποιημένοι των μνημονίων, τους έστειλαν με συγκίνηση στον αγύριστο !!!


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΧΙΚΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ !!!
Τρέξτε να προλάβετε. Θα σας προσλάβουν !!!

Διαφορετικά από ότι συνήθως ξεκίνησαν την εκπομπή της Παρασκευής οι δύο παρουσιαστές του Κοινωνία Ώρα Mega. Με την αγωνία για το μέλλον του Mega να έχει κορυφωθεί και τους εργαζόμενους να παραμένουν απλήρωτοι, ο Γιώργος Οικονομέας επέλεξε τον «Ακροβάτη» του Δημήτρη Αποστολάκη, μέσα από την ερμηνεία του Γιάννη Χαρούλη.

Για ιδέστε όλοι τον ακροβάτη που τραμπαλίζεται
για ιδέστε όλοι τον ξενομπάτη πως δε ζαλίζεται
Για ιδέστε τον ακροβάτη που κι όταν πέφτει γελά
και ποτέ δε κλαίει, ποτέ δεν κλαίει

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΟ ΔΝΤ !!! MADE IN GREECE ΤΟ 40% ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥ !!!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 
Το 40% των κερδών του ΔΝΤ από το 2010 (περί τα 3,6 Δις) προήλθαν από την Ελλάδα των μνημονίων !!!

https://www.facebook.com/jodigraphics15/photos/a.1495095447447175.1073741828.1495053624118024/1608993692724016/?type=3&theater

ΑΛΕΞΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ;;;


ΒΟΜΒΑ !!! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΧΑΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ !!!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΩΣ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΨΟΥΝ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ
Ξέπλυνε τις ζημίες της Εμπορικής Τράπεζας στο Χρηματιστήριο, αγοράζοντας, με τα χρήματα των καταθετών, υπερτιμολογημένα χωράφια στη Σιβηρία !!!
Και μετά ήρθαν τα μνημόνια .......
Το αδίκημα δεν έχει ακόμη παραγραφεί !!!
Έντιμοι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ υπάρχουν ;;;


ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ;;;

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Πρωτοφανές: Η Τσατάνη αρνείται να παραδώσει τη δικογραφία Βγενόπουλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής !!!




Πρωτοφανές θράσος και αδιαφορία για τους θεσμούς επιδεικνύει για ακόμη μια φορά η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, αρνούμενη να παραδώσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής της δικογραφία της υπόθεσης Βγενόπουλου.

Η δικογραφία της υπόθεσης είχε ζητηθεί επισήμως από τον Άρειο Πάγο με αίτημα της προέδρου της Επιτροπής Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Αντί όμως η δικογραφία να διαβιβαστεί στη Βουλή, η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας παρέλαβε έγγραφο από την ελεγχόμενη εισαγγελέα Τσατάνη με το οποίοι αρνείτο να την αποστείλει.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ 400 ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ !!!

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2000 - 2013
Από την αντιπαραβολή που έγινε με τα δηλούμενα στην εφορία εισοδήματα την επίμαχη περίοδο προκύπτει τεράστια διαφορά μεταξύ των καταθέσεων που διατηρούν στις τράπεζες και των ετήσιων εισοδημάτων που δήλωσαν στην εφορία !!!

















Στη "φάκα" της υπηρεσίας έρευνας και διασφάλισης δημοσίων εσόδων αναμένεται να πιαστούν τουλάχιστον 400 φυσικά πρόσωπα,ανάμεσά τους εφοπλιστές,δημόσιοι υπάλληλοι,ανεπάγγελτοι,δικηγόροι,εργολάβοι και γιατροί για τους οποίους ζητήθηκε, με εισαγγελικές παραγγελίες, το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών ως ύποπτοι για τεράστια φοροδιαφυγή​.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ: ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ & CDS: ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ !!!

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ CAROLINE MALONEY
Του παρέδωσε ολόκληρη την Έκθεση της Επιτροπής της Γερουσίας των ΗΠΑ σχετικά με τον ρόλο των CDS στη χειραγώγηση της ελληνικής κρίσης χρέους το 2010 !!!



Ευτυχώς που στις ΗΠΑ υπάρχουν Φιλέλληνες όπως η CAROLINE MALONEY !!!
Την ψηφίζουν όλοι οι Έλληνες και την αποκαλούν ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ !!!

Όταν τον Απρίλιο του 2010 οι Κ. Τόμπρας και Γ. Νούλας κατέθεταν την μηνυτήριο αναφορά για τη χειραγώγηση του ελληνικού χρέους και τη μεθόδευση της υπαγωγής της Ελλάδος στον μηχανισμό του Μνημονίου Ι, το έργο της επιτροπής στις ΗΠΑ δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί. Οι μηνυτές όμως είχαν διαρκή ενημέρωση για το έργο της Επιτροπής από την ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ Γερουσιαστή κα CAROLINE MALONEY, που συμμετείχε στην Επιτροπή και βοηθούσε από τότε με δηλώσεις της την Ελλάδα να γλυτώσει από τα νύχια της εγχώριας και αλλοδαπής κερδοσκοπίας, που κέρδισε πολλά Δις από τη χειραγώγηση του χρέους και τα μνημόνια.

Σήμερα όμως, το περιεγχόμενο της σχετικης έκθεσης επιβεβαιώνει όλες τις καταγγελίες της μηνυτήριας αναφοράς και των υπομνημάτων που την ακολούθησαν, προσφέροντας ένα ακόμη στοιχείο στην ελληνική δικαιοσύνη, προκειμένου, επί τέλους, να οδηγήσει την υπόθεση στην ανάκριση !!!

Ολόκληρη η Έκθεση ΕΔΩ : 

ΣΤΙΣ 1.391 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΜΕΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΠΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΦΠΑ
Εκκρεμούν 57.916 αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ που ξεπερνούν το 1.000.000.000 ευρώ !!!












Περισσότερες από 57.000 επιχειρήσεις περιμένουν την επιστροφή ΦΠΑ από το ελληνικό Δημόσιο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για αυτές εξαιτίας των πολλαπλών φόρων που καλούνται να πληρώσουν.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ & ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ !!!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Εξαγωγές, το μυστικό της επιτυχίας των μικρών χωρών !!!




Μόλις το 12% του τζίρου τους αφορά την εσωτερική αγορά των εταιρειών της Ελβετίας – όπως φαίνεται από το γράφημα που ακολουθεί, όπου το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων τους (30%) κατευθύνεται στις Η.Π.Α. Όσον αφορά το χρηματιστήριο, μόλις 5 όμιλοι (ABB, Nestle, Novartis, Roche, UBS) έχουν το 70% της συνολικής αξίας του δείκτη SMI – με ελάχιστες πωλήσεις εντός της Ελβετίας.

ΤΖΑΜΠΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ !!! ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ & ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ !!!

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ & ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Άμεσα εξετάσεις νομιμοποίησης για τα πλαστά απολυτήρια !!!



Εξετάσεις πιστοποίησης για όσους έχουν εντοπιστεί στο Δημόσιο με παράτυπους τίτλους σπουδών προγραμματίζει μέσα στους επόμενους μήνες το υπουργείο Παιδείας, αφού σύμφωνα με υψηλόβαθμη πηγή τα περιστατικά απολυτηρίων λυκείου που χρήζουν εκ νέου νομιμοποίησης ξεπερνούν τις 2,5 χιλιάδες!

"Έχουμε ψάξει το θέμα και έχουμε βρει ήδη τόσα απολυτήρια. Μετά τις Πανελλαδικές προσανατολιζόμαστε να γίνουν οι εξετάσεις αυτές", ανέφερε η ίδια πηγή στην "Α".

Πρόκειται για απολυτήρια που δίνουν διάφορα ιδιωτικά σχολεία σε "εικονικούς" μαθητές. Σχετικά περιστατικά, όπως αυτά που αφορούν ναυτικά, επί το πλείστον, λύκεια του Πειραιά, έχουν ήδη δει το περασμένο διάστημα το φως της δημοσιότητας.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ !!!

ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Στα 30 δις οι οφειλές σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ !!!












Στη νομοθέτηση νέας ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία που ξεπερνούν τα 30 δισ. ευρώ προανήγγειλε προσανατολίζεται η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπως προανήγγειλε χθες ο υφυπουργός Εργασίας αρμόδιος για κοινωνικές ασφαλίσεις, Τάσος Πετρόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιοι υπάλληλοι στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών θα εξετάζουν ανά περίπτωση ασφαλισμένου τη δυνατότητα καταβολής οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία και θα προχωρούν στην υιοθέτηση της καταλληλότερης λύσης με στόχο την ταχύτερη αποπληρωμή. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το υπουργείο Εργασίας, αυτή τη στιγμή οι οφειλές στο ΙΚΑ ανέρχονται σε περίπου 17 δισ. ευρώ και στον ΟΑΕΕ σε περίπου 12 δισ. ευρώ.

16 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ !!!

ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ LIBOR
 Ανάμεσα τους η Barclays, η Bank of America, η Deutsche Bank, η HSBC, η UBS κ.α. !!!

























Αμερικανικό εφετείο έκανε δεκτή χθες(σ.σ. προχθες) μήνυση επενδυτών κατά 16 μεγάλων τραπεζών και από τις δυο όχθες του Ατλαντικού, που κατηγορούνται για συνωμοσία προκειμένου να χειραγωγήσουν το επιτόκιο της διατραπεζικής αγοράς του Λονδίνου, Libor πάνω στο οποίο βασίζεται μια παγκόσμια αγορά χρηματοπιστωτικών συμβολαίων και χρέους μεγέθους 350 τρισεκατομμυρίων δολαρίων!

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA !!!


160 ΔΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ ΑΣΥΛΙΕΣ !!!

ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΦΕΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ Η ΕΕ, Η ΕΚΤ & ΤΟ ΕΥΡΩ ;;;
Την ώρα που η ΕΚΤ ρίχνει πρόστιμα 160 Δις ευρώ στις ευρωπαϊκές τράπεζες, στην Ελλάδα, οι κάλπικοι επαναστάτες του φρέντο, συνεχίζουν να μοιράζουν ασυλίες και να χαρίζουν Δις στους τραπεζίτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/05/blog-post_638.html




Από το 2008 έως το 2015, οι ευρωπαϊκές τράπεζες σχημάτισαν προβλέψεις ύψους 160 δισ. δολαρίων για δικαστικές δαπάνες.
Οι ευρωπαϊκές τράπεζες έχουν διαθέσει το ένα τρίτο των καθαρών κερδών τους, μετά την έναρξη της οικονομικής κρίσης το 2008, για την κάλυψη δαπανών που συνδέονται με δικαστικές διαμάχες, σύμφωνα με μελέτη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Recent trends in euro area banks' business models and implications for banking sector stability).
Από το 2008 έως το 2015, οι ευρωπαϊκές τράπεζες σχημάτισαν προβλέψεις ύψους 160 δισ. δολαρίων για δικαστικές δαπάνες, ποσό που αντιστοιχεί σχεδόν στο ένα τρίτο των καθαρών κερδών τους στην περίοδο αυτή.

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ: ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ
Για ακόμη μια φορά, κρίθηκε παράνομος ο ανατοκισμός της εισφοράς του Ν. 128/1975 !!!


Συγχαρητήρια και πάλι στον επικεφαλής νομικό της Επιστημονικής μας Ομάδας Λεωνίδα Στάμο, που έχει γεμίσει τα δικαστήρια όλης της Ελλάδας με αποφάσεις δικαίωσης δανειοληπτών !!! 


ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ !!!

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να προτείνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, και μάλιστα με υπογραφή Καμμένου (Δημήτρης ή Πάνος δεν έχει σημασία), ασυλία στους τραπεζίτες που αναδιάρθρωσαν τα θαλασσοδάνεια Κομμάτων & ΜΜΕ, ακόμη και μέσα στο 2015, μοιράζοντας μάλιστα και μετρητά, σπαταλώντας τα χρήματα του ELA που εγκρίνονταν κάθε εβδομάδα με το σταγονόμετρο, από τα οποία ακόμη και σήμερα οι τράπεζες χρωστούν 76 Δις στην ΤτΕ και, μάλιστα, με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου !!!




Είναι στεγνά εμμετικό να βλέπεις τους ΑΝΕΛΛ να προτείνουν νέα ασυλία στους τραπεζίτες που μοίραζαν εκατομμύρια στα εξωνημένα ΜΜΕ της διαπλοκής, τα οποία μάλιστα τους υπονομεύουν, αποκαλώντας τους ακροδεξιούς, καιροσκόπους και ψεκασμένους.  Και να την προτείνουν τώρα που η δικαιοσύνη συντάσσει τα πρώτα κατηγορητήρια, ενώ μόλις ξεκίνησε και η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Ευτυχώς, η κατάπτυστη αυτή τροπολογία, έφαγε πόρτα.

Όμως, επειδή όταν οι τροπολογίες αυτές δεν περνάνε με την πρώτη φορά, επιστρέφουν συνήθως μεσάνυχτα στη Βουλή και οι πλασιέδες που τις κουβαλάνε, μαζί με τα απαραίτητα βαλιτσάκια, παίρνουν σβάρνα ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ τα γραφεία των κομμάτων, μέχρι να βρουν τους πρόθυμους που θα τις υπογράψουν και θα τις ψηφίσουν όσο η Ελλάδα κοιμάται, θα παρακολουθούμε το θέμα καθημερινά από κοντά. 

Μην τολμήσετε λοιπόν να την ξαναφέρετε γιατί θα σας κάνουμε πουτάνες !!!

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΕ ;;; ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΕΑ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ;;;

ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΕ
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να προτείνεις εσύ ασυλία στους τραπεζίτες που αναδιάρθρωσαν τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ, ακόμη και μέσα στο 2015, μοιράζοντας μάλιστα και μετρητά, σπαταλώντας τα χρήματα του ELA που εγκρίνονταν κάθε εβδομάδα με το σταγονόμετρο, από τα οποία ακόμη και σήμερα οι τράπεζες χρωστούν 76 Δις στην ΤτΕ και, μάλιστα, με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου !!!



Προτείνεις ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΕ νέα ασυλία στους τραπεζίτες που μοίραζαν εκατομμύρια στα εξωνημένα ΜΜΕ της διαπλοκής για να σας υπονομεύουν και να αποκαλούν, ειδικά εσένα, φασίστα και ψεκασμένο ;;;  
Και την προτείνεις τώρα που η δικαιοσύνη συντάσσει κατηγορητήρια, ενώ μόλις ξεκίνησε και η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ;;;
Θα απαλλάξεις εσύ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΕ τους τραπεζίτες και τους καναλάρχες της διαπλοκής, με την κατάπτυστη αυτή τροπολογία ;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ : ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ 2 !!!

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΦΑΚΟΥ
Αποκλειστικά η εισαγγελική πρόταση: Παραπομπή 110 προσώπων για το Παραδικαστικό Νο 2 !!!




Του Πέτρου Κουσουλού

Σε έναν ολόκληρο τόμο, για την ακρίβεια σε 4.720 σελίδες, καταγράφεται η δράση του αποκαλούμενου «Παραδικαστικού κυκλώματος Νο2».

Το ereportaz αποκαλύπτει ολόκληρη την πρόταση της αντεισαγγελέως Εφετών, κυρίας Παναγιώτας Φάκου, προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών βάσει της οποίας ζητείται η παραπομπή 110 προσώπων ως μέλη της πλέον πολυπλόκαμης εγκληματικής οργάνωσης που –σύμφωνα με το κατηγορητήρια- απασχόλησε τις ελληνικές διωκτικές Αρχές.

ΓΙΑΤΙ Η EUROBANK ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ;;;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ ΟΕΟ ;;;
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν βγάζει άχνα κατά της Eurobank για το σκάνδαλο Βορίδη στο Υπουργείο Υγείας !!!





Από την Σμαράγδα Κοκκόρη

Ο Π. Κουρουμπλής κατήγγειλε τον Μ. Βορίδη για το κτίριο του υπουργείου Υγείας στη Λεωφ. Κηφισίας που πουλήθηκε και ...ξανανοικιάστηκε στο δημόσιο. Και καλά έκανε και τον κατήγγειλε, έστω και με 17 μήνες καθυστέρηση και για ...αντιπερισπασμό!

Ο λαλίστατος κ. Κουρουμπλής όμως γιατί δεν βγάζει άχνα για το ποιος πήρε κοψοχρονιά το κτίριο και τώρα εισπράττει τα ενοίκια;


Μήπως επειδή πρόκειται για την Eurobank και ως εκ τούτου ανήκει στις ...απαγορευμένες λέξεις;

Είναι πάντως απλό: Εφόσον υπάρχει σκάνδαλο, έχει ευθύνες και η τράπεζα αφού αγόρασε μεν το κτίριο από το ΤΑΙΠΕΔ αλλά όταν το εκμίσθωσε ήταν ακόμη "γιαπί" κατά τη δήλωση Κουρουμπλή.

Πρέπει επομένως να διερευνηθεί και ο δικός της ρόλος. 

SSL Certificates